sâmbătă, 17 noiembrie 2018

ALERTA ? CENTRALE TERMICE ??? OBIECTE TERMICE ?


                                        17 Noiembrie 2018,ora 8,07 !

                                      Dragii mei,

Desi eram intr-un mijloc de transport in comun,in drum spre medicul meu chirurg,in problema cu TROMBOFLEBITA la picior care ma cam supără in ultimul timp, aud mai multe glasuri care păreau ca se contrazic. Nu intelegeam ce spun aceste persoane, dar in final aud clar o conversatie asa:

            "Alooo! E o Lucrare tehnică.
                  Avem o tehnologie !"

Clipă in care dragilor,vad in spatele meu de parca as mai fi avut un ochi la ceafa,vad un Bloc de locuinte cu pereti gri la parter,iar la intrarea in Bloc era o firma pe care scria asa:

                        Termice . 

Aşa scria dragilor pe firma de deasupra intrarii principale in Blocul care avea in faţă si o strada,sau poate alee.
Dar parca era o strada circulata intens.
Acest amanunt nu as putea sa-l spun cu siguranta. Totul s-a petrecut in 3 secunde.
Dragii mei,ce inseamna aceasta,ce se pune la cale, eu nu stiu.
Dar sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului ,ca sa nu ingaduie nimanui sa faca vreu rau iremediabil Aproapelui său.
Vom vedea impreuna ,fratilor !
Nu uitati sa fiti buni si iubitori,sa aveti CREDINTA infinita in BUNUL DUMNEZEU si-n MAICA DOMNULUI si-n SFINTII SĂI, si sa iertati din toata inima pe cei care va gresesc!
Spuneti aceste doua cuvinte dumnezeiesti:
             "TE IUBESC " celor dragi si scumpi inimii voastre,spuneti-le cat de dor va este de ei, si veti vedea cat de bucurosi veti fi in fiecare clipa, cat de plini de iubire veti fi,spunand celor dragi: TE IUBESC,macar o data pe saptamana,daca nu se poate in fiecare zi sau la 2 -3 zile.
            Si eu va iubesc dragilor !
                              Fotografia postată de Maria Ghiorghiu.
                                Cu dragoste,Maria.

26 de comentarii:

  1. Pentru tromboflebita cea mai buna solutie su nedureroasa e operatia de desfundare a venelor cu laser,care nu trebue intirziata prea mult deoarece se complica situatia si doctorii nu mai vor sa o faca.Imediat dupa operatie se cere sa circulati. Cred ca nu e tirziu,Succes si sanatate-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga craciun, unde-mi sugerezi sa fac aceasta operatie? Ma poti ajuta cumva?

      Multumesc!

      Ștergere
    2. Medici buni vezi ca sunt la spitalul sri-ului . Nu trebuie sa fii din sri sau armata . Ideea e sa cunosti pe cineva care sa te bage acolo . Si nici nu is spagari . Nu ii compara cu nenorocitii din fruntea sri-ului care au distrus tara mana in mana cu politicienii .

      Ștergere
    3. 22.32 alias Maria, parca ziceai ca nu scrii niciodata sub anonimat! Acum te-ai dat de gol la cat de ticaloasa esti! Asa faci si cand dai replici celor ce te critica.

      Ștergere
    4. 13:03, 👏👏👏👏👏👏👏

      Ștergere
  2. Îl iubesc pe Dumnezeu Tatăl , îl iubesc pe Mintuitorul nostru scump, o iubesc pe Maicuta Domnului ,pe Sfințul înger păzitor ,iubesc pe toți Sfinții din ceruri și te iubesc și pe tine Maria ....sa te tina bunul Dumnezeu sănătoasă !

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu va iubesc!! Va doresc sănătate multă!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru probleme cu circulatia si venele foarte bun e ceaiul din foi de ceapa si usturoi sau Leurda -usturoiul salbatic care se gaseste la naturiste sub forma de frunze uscate pentru ceai.
    Bune sint si alimente ce contin hesperidina si Diosmina -din citrice sau rutina- care se gaseste cel mai mult in boabe de hrisca si in polen de albine.Ambele substante fac parte din grupul vitaminei P si se regasesc in farmacie in produsul chimic Detralex dar si in produsul naturist Diosmin-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu iau Detralex, la recomandarea medicului, pentru insuficienta venoasa cronica. Il iau de cativa ani, e intr-adevar f. bun pentru mine, previne formarea cheagurilor de sange. Am avut de doua ori rupturi de capilare la nivelul picioarelor, f.dureroase. De cand iau acest medicament sunt bine, il tolerez f. bine, la mine nu am observat niciun efect advers,analizele sunt ok. Tot medicul mi-a spus ca e foarte important sa fac zilnic plimbari in aer liber, umblatul pe jos, cat mai mult, e foarte important. Dar acest medicament se ia doar la recomandarea medicului, doar acesta il prescrie daca considera ca e necesar, nu-l luati fara a merge la medic. PS.Multa sanatate va doresc, doamna Maria !.

      Ștergere
  5. Multă sănătate, d-na Maria!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multă sănătate, d-na Maria!

    RăspundețiȘtergere
  7. Va multumesc din suflet Prieteni,pentru urarile voastre sincere si calde,si va promit ca ,voi tine cont de sfatul cel bun al fiecaruia dintre voi. Va pup si va imbratisez cu mult drag !

    RăspundețiȘtergere
  8. 22,32 toate orasele de nivelul unei resedinte de judet au un astfel de cabinet privat cu astfel de aparat laser dar cei mai buni sint cei din Cluj,Tirgu Mures si probabil Bucuresti.In Sibiu e unul pe strada Calea Dumbravii nr 76 ii spune PROCTO VEN medic Cristian Tanasescu la telefon 0772 233 497 sau 0735 545 530 ,dar nu e nevoie de o clinica cu pretentii exagerate fiind o operatie simpla-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Multă sănătate va respect va iubesc

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamna Maria va doresc din tot sufletul multa samatate.
    Va iubesc si imi pare rau ca suferiti dar este leac nu stati asa va rog.
    Cu mult drag si sanatate multa,multa ca este nevoie de dv.pentru mantuirea noastra a tuturor.
    Doamne Ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  11. Va iubesc Dna Maria;Cu toata stima aceeasi Minerva P.

    RăspundețiȘtergere
  12. ...si multa,multa sanatate,Mineva P.

    RăspundețiȘtergere
  13. Te iubesc Maria ! Multa sanatate iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  14. Si eu va iubesc dragilor ! Si va promit ca voi fi aici zi de zi si pana -n noapte tarziu ! Cu iubire ,Maria!

    RăspundețiȘtergere
  15. Cred ca si catina este buna la vene avind multa vitamina C mai mult ca orice fruct de la noi si chiar decit KIWI sau citricele care se gasesc peste tot-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. Scaderea temperaturilor si a presiunii la gaz urmare consumului crescut pot da multe opriri ale centralelor termice si de aici pericole de explozii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  17. Desi e frig pentru a evita exploziile trebue aerisite camera centralei,verificate cosurile mai ales la cei care au geamuri termopan care au dezavantajul ca nu permit aerisirea-craciun

    RăspundețiȘtergere
  18. Si mai ales la cei care au aragaze vechi cu scapari de gaz din cauza arcurilor de la robinetele de deschidere si pornire a gazului decalite si slabite de folosirea indelungata la temperatura a cuptorului care e in partea de jos sub robineti ,decalind asptfel arcul din interiorul robinetului si facind ca pe pozitia oprit a robinetului sa scape gaz care in camera cu termopan se poate acumula peste noapte.In aceste cazuri dimineata trebue aerisita bucataria inainte de aprinderea aragazului sau a becului.
    La cei cu centrala termica in acest caz pericolul e dublat prin faptul ca are flacara de veghe de la care poate face explozie acest gaz acumulat de la aragaz-craciun

    RăspundețiȘtergere
  19. http://www.centrulnatura.ro/informatie-importanta-epuizarea-suprarenalelor/

    RăspundețiȘtergere