marți, 27 noiembrie 2018

RUSIA SCALDATĂ ÎN SÂNGE !


                                                                   Dragii mei,

Datorita situatiei extrem de grave dintre Rusia si Ucraina, este timpul sa ne amintim de acest articol din 12 noiembrie 2018.
12 nov. 2018 - "RUSIA scaldată în sânge , în stanga si-n dreapta ." ... Fiecare ,din nefericire,va primi exact după felul cum a decis ca sa actioneze de fiecare ...

Iata dragilor si situatia grava dintre Rusia si Ucraina:
Vladimir Putin A DEZVĂLUIT chiar şi LOCUL ATACULUI. Este aşteptată REACŢIA SUA. Rusia aamenintat Romania din cauza sistemului antiracheta.

Nu se poate face nimic! Ucraina intră în 

stare de război și atacă! Pericol uriaș pentru

 România!

 IOHANNIS intervine în CONFLICTUL RUSIA-

UCRAINA: „Suntem pregătiți pentru orice MĂSURĂ”

UPDATE: Ambasadorul SUA la ONU, Nikki Haley, a avertizat Rusia asupra faptului că acțiunea de confiscare a celor trei nave ucrainene a fost o „încălcare abuzivă a suveranității Ucrainei” și a cerut Moscovei să reducă tensiunile cauzate de actul său „arogant”.
„Așa cum a spus de multe ori președintele Trump, SUA ar accepta o relație normală cu Rusia. Dar aceste acțiuni în afara legii continuă să facă imposibil acest lucru”, a declarat Haley.

RUSIA A DESCHIS FOCUL! Istoria a fost deja marcată de ACEST ACT DE RĂZBOI. Breaking news mondial

Advertisement: -1:-1

Nouă regiuni din Ucraina intră în stare de război. După conflictul naval ruso- ucrainian din largul coastelor Crimeei, Rada a votat impunerea legii marţiale în regiunile aflate la graniţa cu Rusia. Petro Poroşenko a evocat o invazie iminentă şi a susţinut măsura drept una necesară pentru a evita un conflict.

În acest timp, NATO cheamă ambele ţări la calm şi reţinere. Dintre ţările Alianţei Atlantice, România este cea mai apropiată de zona eventualului conflict.
Frontiera cu Rusia, sectorul transnistrean din frontiera Ucrainei cu Republica Moldova şi litoralul Mării Negre şi al Mării Azov. Exact acolo ar putea avea loc atacul. 
Începând de la miezul nopţii, legea marţială va fi aplicată în 9 regiuni direct învecinate cu Rusia. O măsură fără precedent care nu a fost adoptată nici măcar în 2014, la anexarea Crimeei de către Moscova. Preşedintele Poroşenko a invocat o viitoare invazie terestră din parte Rusiei după ce, duminică, la 600 de kilometri de România, a avut loc prima confruntare armată între cele două ţări. Ruşii au deschis focul şi au sechestrat 3 nave ucrainene. Cel puţin trei militari au fost răniţi.
Iata si articolul meu 
,mai pe larg:



                       11 Noiembrie 2018,ora 23,45 !

                                Dragii mei,

Cu durere in suflet scriu aceste rânduri si cu multe râuri de lacrimi pe obraz.
În aceasta noapte in timp ce scriam aici pe Blog,la articolul anterior, aud glas care spune ceva cumplit:

           "RUSIA  scaldată în sânge , în stanga si-n dreapta ."
Clipă în care dragii mei,văd înspre Răsărit Explozii foarte ,foarte mari.
Apoi,de-a stanga si de-a dreapta acestor Explozii uriase de la bombardamente, apăreau in lanţ,alte si alte EXPLOZII uriase.
Asa,ca in imaginile de mai jos:

Imagini pentru EXPLOZIIImagini pentru EXPLOZIIImagini pentru EXPLOZII.
Prieteni dragi,ce-as mai putea spune?
Cel de-al Treilea Razboi Mondial se apropie cu pasi repezi la pragurile oamenilor,nu la usi,ci dincolo de praguri.
Am scris adeseori fratilor, dar tot ce am scris,a ramas la stadiu de scris,sau, a fost batjocorit si întinat de cei care nu cred si care,nu se pot abtine de la jigniri,batjocură si Hulă împotriva CUVANTULUI DUHULUI SFANT.
Fiecare ,din nefericire,va primi exact după felul cum a decis ca sa actioneze de fiecare data.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului fratilor, cu inima cu sufletul ,cu-ntreaga noastra fiinţă, ca sa ne ajute si sa ne-ntareasca in toate câte vom avea de tras.
Trebuie sa ne-ntarim in Credinta,trebuie sa ne -mpacam cu Dumnezeu prin Rugaciune fierbinte, prin a merge la SFANTA BISERICA ca sa ne spovedim la PREOT ,si sa ne-nvrednicim a primi Sfanta si Dumnezeiasca Impărtasanie, cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trup si Sangele Domnului nostru Iisus Hristos,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                            Cu dragoste,Maria.
P.S.

 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

.

    Dragii mei, 

Prietena mea de suflet 

ADRIANA BOSSHART ,a scos prima ei 

CARTE de Poezii Divine.

 Este o CARTE foarte frumoasa,este color,iar 

Poeziile ADRIANEI Bosshart

chiar te inalta cu sufletul catre Cerul

 inalt,atunci cand le citesti .

V-o recomand cu multa dragoste si cu multa 

caldura sufleteasca.

O puteti comanda tot aici, la

 tel.0747226236,sau pe site:   

      Comenzi
.   .

43 de comentarii:

  1. Tragedie la spitalul Grigore Alexandrescu. Un copil de trei ani a murit după ce a primit trei diagnostice diferite


    Tragedie la spitalul Grigore Alexandrescu. Un copil de 3 ani a murit, după ce medicii i-au pus trei diagnostice diferite. Reprezentanții Spitalului susțin că micuțul a fost adus în stare gravă, dar nu fac referire la primele două diagnostice puse la UPU. Părinții vor face plângere la poliție.


    La începutul lunii octombrie copilul în vârstă de trei ani a fost dus în stare gravă la spital. Medicii l-au diagnosticat iniţial cu otită şi i-au prescris un tratament adecvat. După 24 de ore părinţii au ajuns din nou cu copilul la spital.

    Al doilea medic i-a completat tratamentul, însă tot pentru otită. A treia zi, copilul avea febră 39, se simţea din ce în ce mai rău şi a fost adus în stare gravă la Spitalul Grigore Alexandrescu, acolo unde a fost preluat de al treilea medic. Din acel moment, copilul a intrat în comă. Din păcate după o lună a murit.

    Părinţii sunt hotărâţi să facă plângere la poliţie. Cel mai probabil va exista şi o plângere la Colegiul Medicilor pentru malpraxis.

    Medicii de la Spitalul Grigore Alexandrescu l-au diagnosticat a treia oară cu meningită.

    https://www.romaniatv.net/tragedie-la-spitalul-grigore-alexandrescu-un-copil-de-trei-ani-a-murit-dupa-ce-a-primit-trei-diagnostice-diferite_449785.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta este sistemul romanesc de sanatate ! Jalnic ca se moare in spitale datorita incompetentei medicilor ramasi . Cei buni au plecat , au ramas spagarii .

      Ștergere
    2. 08:12, nici cei care au plecat nu erau buni. De fapt medicina nu este ceea ce ar fi trebuit sa fie.

      Ștergere
    3. De ce? Este prost sistemul de selectie si de invatamint medical? Lipsesc paramedicii?(adica cei cu talent practic,dar cu mai putini ani de studii,care pot face multe,in locul unui medic bun diagnostician). Banuiesc ca stiti bine ce spuneti( din interior)

      Ștergere
  2. Bine ati facut ca ati spus de escroci la Antenna Stars,macar mai multi o sa ia cunostinta sa nu cumpere orice,de la oricine.Dar nu numai aceasta escrocherie exista, fel si fel s-a auzit tot anul;ba ca ii da telefon din partea fetei-baiatului, ca a avut accident-si ii cere bani,ba ca s-a dat de la ceva institutie si intra in casa si ii jefuieste ;ba ca i-a ridicat porcul si s-a dat drept ca cei ce luau legal porcii bolnavi. ..Si din pacate sd vor inmulti tilhariile de orice fel,cu vine o iarna grea,bani nu sint,politia nu prea este pe strazi,cu sa previna nimic;deci oameni buni,fiti cu ochii in patru...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romania este o tara plina hoti. Sub diferite forme, fura cei din guvern, fura cei din parlament, fura cei din spitale, fura cei din administratie, fura preotii, fura care cum poate. Acest popor a furat de cand exista, nu stiu ce e cu noi, de ce persista aceasta gena a hotiei in poporul roman, dar ne zicem popor crestin.

      Ștergere

    2. Anonim27 noiembrie 2018, 23:24 unde ai vazut asta ca eu nu gasesc nimic pe internet.

      Ștergere
    3. Se spune ca religia obliga omul sa fie mai bun(de frica pedepsei divine). Uite ca nu functioneaza si omul trebuie educat prin frica de pedeapsa aplicata de societate (blamare, amenzi, puscarie). Principiul: intoarce si celalalt obraz,nu si-a dovedit eficienta,mai tirziu a aparut religia bazata pe: dinte pentru dinte, ochi pentru ochi. Si, a functionat mai bine!

      Ștergere
    4. De la autoritatile comuniste ni se trage.Ceausescu nu a stiut sa impuna ordine. Cind cei cinstiti au vazut cum se ridica unii prin furt si nu patesc nimic,au inceput sa fure si ei. Nu e gena de vina,e doar puterea exemplului.

      Ștergere
    5. Ceausescu e de vina pentru ca s-a intins necinstea ca o plaga. Multi furau fara rusine si fara frica. Ceausescu nu a stiut sa induca frica de a fi prins si pedepsit pentru furt spaga sau... tradare!

      Ștergere
    6. 1.17

      Ce vorbesti , mai ? Care fura in comunism ? Erau carati la munci si la canal , pe ogoare , pe santiere la sapa . Securistul iti sufla in ceafa , erai ascultat la coada la paine , la telefoanele cu disc si derivatie de numar . Era o conduita morala si o scara a valorilor atunci , nu se rusina nimeni ca era roman . Era o rusine sa fii puscarias atunci , aveai dosar , te stia un oras intreg , nu ca acum e o mandrie pe blazon .
      Ceausescu a indus frica de-a dreptul , era ilicitul , mercurialul ce fixa preturile in piete , controale , carantine in scoli si spitale , se inchidea o institutie daca era hepatita sau altceva contagios .
      Nu Ceausescu e de vina , nu mortul trebuie aratat cu degetul(ca de obicei ), ci prostimea care ne conduce acum : nu ei au furat primii dupa Revolutie ? Nu ei au distrus industria privatizand-o si punand-o pe butuci ? Unde sunt fabricile romanesti de jucarii , de ciorapi, de ciocolata , de pantofi, de tesaturi, de utilaje grele ? Tractorul, Semanatoarea , Faur, Kandia, Guban, etc.etc

      Peste 1.250 de întreprinderi de stat înregistra România la sfârşitul anului 1989. Cele mai importante dintre ele făceau parte din industria grea.

      Lista marilor întreprinderi de stat cuprindea peste 800 de unităţi răspândite în toate oraşele ţării, multe dintre ele rămase doar prin amintirea numelor: Steaua Roşie Bucureşti, Electroprecizia Săcele, Frigidere Găieşti, Steaua electrică Fieni, Conect Bucureşti. Nicolvala Sighişoara, Colorom Codlea, Săpun Stela Bucureşti, Vâscoza Lupeni, Metal - lemn Craiova, Relaxa - Mizil, Suveica Bucureşti, Bumbăcăria romaneasca Jilava, Întreprinderea de mătase România muncitoare Cluj -Napoca, Întreprinderea textilă Trainica Pucioasa, Întreprinderea de postav Proletarul Bacău, Octombrie Roşu - Ghimbav, Tricotaje Tânăra Gardă - Bucureşti, Emailul rosu - Mediaş.

      Ștergere
    7. Anonim 17:40.Ai perfectă dreptate,dar așa e trendul acum.Trebuie musai să fie blamat tot ce a fost bun pe vremea lui Ceaușescu și ridicat în slăvi ce este acum.Cică am obținut libertate de exprimare.Eu cred că din contră.Nu avem voie să vorbim nimic despre ce era bine în acea epocă.Ne-au pus botniță.

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. ok, ce doresti aia primesti.
      Deci TU primul.
      Legea universului nu doarme niciodata

      Ștergere
  4. RUSIA penalizeaza UCRAINA pentru ca aceasta din urma are cele mai multe centrale atomo-electrice batalie mare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cita vreme a fost URSS,a fost bine,fara razboaie. De aceea trebuie sa ajungem la un singur stat-mondial, guvern unic,o singura armata,drepturi egale,o singura religie,resursele planetei impartite la toti. Nu va place egalitatea de sanse? Va place sa aveti mai multi Dumnezei?

      Ștergere
    2. anonim 29 noiembrie 00;52 ai prins sub comunism? bunici tai siguri, probabil ca nu erau intelectuali si nu au umplut puscariile , cand ai sa treci prin comunism, atunci dracu sa vorbesti de noua ordine satanica pe care o vrei, drac imputit, prefer asa cum e lumea decat ce gandeste mintea ta bolnava si dintre noi 2 , eu sunt cel normal nu tu.

      Ștergere
  5. Fisurile mici fac rupturile mari ,evenimentele evolueaza-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-ar putea sa ai dreptate,Doamne Fereste.
      Sa fie oare fisura mica,stramtoarea Kerci dintre marea Azov si Marea Neagra unde s-a petrecut incidentul?

      Ștergere
  6. Dumnezeule faca-se voia ta in tot si in toate! Amin,

    RăspundețiȘtergere
  7. Sincer Nu este bine suntem foarte aproape de focare si nu ne putem bucura.
    Bunul Dumnezeu s'a le dea mintea de pe urma.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa ne rugam zi si noapte pentru pace si intelegere intre popoare. Iohannis cica suntem pregatiti pt orice. Nu suntem pregatiti pt nimic el se bazeaza pe SUA si UE. Vai mama noastra. Dzeu e singura noastra ocrotire dar trebuie sa L iubim pe El si pe ceilalti ca pe noi insine altfel Dzeu nu ajuta acolo unde este ura si negativitate.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cred ca Iohanis e pregatit,il asteapta MIAMI.

    RăspundețiȘtergere
  10. Rusia martirizata??? Sa nu fim noi scaldati in singe din cauza imperialistilor americani

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Măi troll socvietic, ce spui tu acolo ,
      Ți-e dor de ruși marș în Siberia.
      Aveți vreun prieten în lumea asta afară de ardeiul umplut din korea de nord.
      Neam de tîlhari.

      Ștergere
    2. In caz de razboi oricum vom fi nevoiti sa intram in lupta alațuri de partenerii nostri strategici din NATO potrivit angajamentelor asumate,mai ales ca flancul estic este f.important datorita apropierii de Rusia.Se va pune miza mare pe noi si Bulgaria sa intram la lupta.Si nu ne vom putea sustrage.Stiti ce cuprinde intelegerea cu Nato si nu vi se spune?Ca in caz de razboi in Est,suntem obligati sa contribuim cu forta de lupta constand in minimum 30000 de soldati.Maximum e cat ne vor cere ei(poate fi si 1 milion).Se va face mobilizare la razboi cu forta!Dumnezeu cu mila Ta Sa Ne Aperi Te Rugam.

      Ștergere
    3. 9.41

      Acum am inteles de ce ii vrea teodorovici pe romani inapoi, insa vor lua plasa toti .

      Nimeni nu va fi mobilizat cu forta , sa iasa armata romana pensionata special la 40-45 de ani , neamurile lor din ministere , copiii de Dorobanti si baieteii domnilor primari , fiii lui Nastase , ai lui Vanghelie , ai Rovanei Plumb, toata crema de pe litoral din cluburi si din Centrul vechi , consilierii si secretarii de stat cate 50 de bucati angajati degeaba sa arunce cu privirea .

      Nu poti da arme in mana prostilor si drogatilor care se scoala la 12 ziua , ar insemna razboi civil , debandada . Sa fim seriosi .

      Ștergere
    4. Anonim 17:03.Ești isteț(eață).Dar,vezi că,din păcate,toți cei înșirați de tine care ar trebui mobilizați,știu acest lucru de 1 an,și se pun la adăpost(își trimit fii prin Australia,își fabrică dosare de boală de inapt la război,își construiesc bunkere sub vile,își fabrică pașapoarte cu identitate schimbată)așa că,la o adică vor scăpa,sau în cel mai râu caz vor fi plasați in posturi ferite din spatele frontului.Apoi,mobilizarea,din păcate,se poate face și cu forța.Dacă se decretează starea de război de către președintele țării,nimeni nu are voie să se împotrivească înrolării în trupele de război.In astfel de situații,nesupunerea sau fuga,se consideră dezertare,dacă a fost deja emis ordinul de mobilizare pe numele respectivului.Și vor fi emise toate ordinele din timp,te asigur,în momentul în care va veni să te ia din casă,din discotecă(e de ajuns o razie)de la magazin sau servici.Dacă nu vrei,te deferesc automat tribunalului militar de război,care te condamnă la închisoare ,care închisoare va consta în zile muncă în folosul întreținerii trupelor militare(spălat,gătit,croitorie,lăcătușerie etc)Nu ai citit legea mobilizării în caz de război,făcută pe vremea lui Ponta!?.Acolo se prevede că și femeile vor fi mobilizate la război și că cetățenii români aflați în țările europei,vor fi trimiși urgent de către acele țări spre țările lor natale în termen de 48 de ore,dacă acolo s-a instituit starea de război și mobilizarea.Asa prevăd tratatele și acordurile UE pe care le-am semnat și noi.Deci toți romănii din Spania,Italia,Franța etc.vor fi trimiși acasă.Scapă doar cei din Anglia care a ieșit din Ue,și nu se va mai supune legilor UE.

      Ștergere
    5. 21:13 Uau! Ai pus punctul pe "i" cu aceste informatii! Nu le stiam si cred ca nu numai eu!

      Cu multumire,

      Ștergere
    6. 21:13 Uau! Ai pus punctul pe "i" cu aceste informatii! Nu le stiam si cred ca nu numai eu!

      Cu multumire, desi nu sunt "Anonim 17:03"!

      Ștergere
  11. 09,30 ..mai mult ca sigur..si pentru 20,36-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. 1.17 si 00.45

    Te inseli omule. Scoala comunista a pregatit oameni la superlativ.Obiective uriase au fost concepute pe planseta de proiectantii si arhitectii romani iar inginerii si tehnicienii au pus in aplicare aceste planuri.
    Vezi spre ex Transfagarasanul.

    Insa cei care au pus mina pe putere dupa lovitura de stat din 89 au cedat puterea economica reprezentantilor fostei securitati pentru a pastra puterea politica.
    In rest ai dreptate Economia a fost sabotata din interior deoarece cele mai mari realizari financiare le aduceau importurile.
    Iar la un moment dat un tip cu gitul scurt a decretat cu de la el putere ca industriile romanesti sint numai bune de aruncat la fier vechi.Si asa au inceput pradaciunile in timp ce capii politici se multumeau ca au ramas cu puterea politica.

    Oare nu era mai corect ca majoritatea intreprinderilor rentabile sa fie retehnologizate? Mai ales ca tot occidentul , conglomeratele financiare si cercurile private ar fi ajutat imediat Romania.

    La fel si in agricultura. S-au dat inapoi paminturile si taranii s-au trezit cu milioane de terenuri faramitate dar fara utilaje agricole. Acestea au ajuns la fier vechi iar terenurile au incaput , la pret de nimic, pe mina rechinilor din imobiliare care proveneu , tot din cohortele de securisti. Si uite asa s-a instaurat jaful.

    Daca reluam filmul acestei probleme se va observa ca totul a fost premeditat. Si culmea, nimeni nu e socotit vinovat pentru o crima cu premeditare.


    RăspundețiȘtergere
  13. Din pacate Romania a plecat cu un handicap masiv, si ma refer la faptul ca Ceausescu a platit datoria externa a tarii, un lucru pe care americanii l-au urat si nu l-au acceptat niciodata. O tara care coopereaza cu alte tari fara si aiba o datorie externa nu este de dorit, pentru ca sfideaza sistemul economic american, numit si capitalism asa de dragul discutiei. Acest sistem economic se bazeaza pe doua sintagme simple: monopolul si deschiderea de noi piete. Primul este evident, imposibil in conditii reale dupa care o economie de piata functioneaza in timp ce deschiderea de piete noi este imposibila pe o planeta (ca a noastra). A doua sintagma se bazeaza pe schimbarea sistemului politic care guverneaza o tara numit aici: "conducere". Americanii in disperarea lor dupa resurse, au folosit diferite strategii gen: "teroristii" care au impuscat niste soldati din Romania, sau "teroristii" care au atacat alte tari, fie ele din Europa sau nu. Evident americanii s-au dus sa-i salveze pe cei amarati si atacati de "teroristi" si rezultatele s-au vazut, Somalia nu o sa-si mai revina vreodata, plus inca vreo 10-15 alte tari din Africa in care problemele raman, Yugoslavia nu mai exista, Spania s-ar putea sa nu mai existe, iar de Irak si Afganistan nu mai scapam pentru ca sunt stiri cam in fiecare zi din acele zone. Problema este simpla, capitalismul se bazeaza pe unele tari ca sunt tari sclave si alte tari care sunt stapani, altfel apare balanta negativa si evident se numeste datorie externa. O singura tara din lume are o datorie externa mai mare decat a datorie cumulata a celorlalte tari de pe Terra. Si se numeste SUA. Romania trebuia modernizata dar in 1990, SUA a cerut vanzarea tuturor companiilor detinute de stat, a toate bancilor si a cerut... importuri masive. Romanii cu capul plecat... nu au facut decat sa asculte de ordinele unei tari care ne poate bombarda oricand fara sa putem face ceva. Ne-am dorit sa fim sclavi, suntem sclavi. Si vom ramane sclavi pe viata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romanii au fost sclavi si inainte de 89,unii trageau chiulul,altii munceau, nivelul de trai era mic datorita productivitatii mici. In general,era bine,oamenii erau mai putin stresati. Era o societate care se putea organiza mai bine,dupa nodelul Iugoslaviei(cam ce au facut mai tirziu chinezii si regreta rusii ca nu e si la ei).

      Ștergere
  14. Anonim 17:52.Bravo.Așa este.Ați făcut o sinteză magistrală a realității vremurilor noastre.Jos pălăria!
    Cu respect!

    RăspundețiȘtergere
  15. 21.13
    Si tu esti istet , dar daca asta se doreste, va fi ca in Siria. Depopulare, migratie inspre alte state . Cand situatia scapa de sub control , nu poti sa o mai gestionezi .
    Ori, dragul meu , la noi ca si la sirieni , razboiul va pleca pentru resurse , munti, Rosia montana , jafuri de bunuri culturale , portul Constanta etc.

    Dacă ar fi vrut comunitatea europeană să nu existe exodul din Siria, trebuia să creeze o zonă sigură, unde să poată veni și adepții lui Assad și ceilalți, iar acolo să fie pace. Dar ei nu au vrut, pentru că există interese să disloce populația Siriei, pentru a schimba și demografia, și harta geografică, granițele, pentru că vor să o scindeze. De ce vor? Pentru interese. Miza este economică.
    În coasta Siriei s-a descoperit un bazin imens de gaz.
    Turcii i-au propus lui Assad să facă un gazoduct să ajungă până la europeni.
    Rușilor nu le convine să piardă controlul asupra gazului, pentru că e o armă strategică și o armă militară.
    Apoi, rușii mai au o cauză pentru care nu vor să scape regimul Assad din mână.
    În Siria este singura bază militară rusă din Marea Mediterană.
    Alta nu au.
    Americanii vor să-i înlăture de acolo. Siria este punct de legătură. Iranul are foarte multă influență în Irak, care are graniță vecină cu Siria. Iar prin Siria trece la Liban, la Hezbollah.
    Arabia Saudită nu vrea ca iranienii, care-s sunniți, să-și extindă zona de influență. Și atunci sprijină, chipurile, revoluția.


    Si vei zice , dar europenii și americanii unde intervin? Pai americanii, dacă ar fi vrut, în trei minute l-ar fi înlăturat pe Assad, cum au făcut cu Gaddafi. Iar NATO acum nu mai e o soluție. La început ar fi fost. Desigur că ar ajuta să intervină comunitatea europeană. Nu ar rezolva nimic să vină cu drone, să bombardeze. Americanii nu au democratizat nici Afganistanul, nici Irakul și nici Vietnamul. Ei folosesc acest cuvânt pentru creduli. Or sa vină să-ți ia resursele. Democrația nu se face cu bombe. Dacă se vrea o soluție, se găsește. Se adunau toți factorii de decizie și în trei zile se găsea o soluție. Sub ONU se fac alegeri anticipate libere. Assad ce a făcut? A fugărit 16 milioane afară. Acum, dacă face alegeri, are doar adepții lui. El ce face acum? Aduce din Iran și Liban oameni și, în orașele distruse, le face buletine și repopulează. A distrus, construiește alte case, ca să șteargă orice urmă, și aduce o altă populație pentru o schimbare demografică. Așa își asigură susținere.

    În 40 de ani de dictatură, tatăl lui Assad a înlăturat orice formă de rezistență. I-a ucis și închis pe toți care i s-au opus: tradiționaliști, naționaliști, socialiști. A lăsat 3-4 partide de formă, cu câte 20 membri, când se vota era ca pe vremea lui Ceaușescu. După ce a murit, l-a adus pe fiu-su. Nici nu avea dreptul să fie președinte. Au schimbat Constituția pentru el, au coborât vârsta minimă de la 40 ani la cât avea el atunci, 34-36 ani. Ceaușescu era mic copil pe lângă ăsta. Acolo, dacă un membru al familiei era dizident, dispărea toată familia. În ’83, pentru câteva mii de frați musulmani în Hamas, a distrus un oraș întreg. Toată lumea știe. Nimeni nu a spus nimic, pentru că Hafez al-Assad era agreat și de ruși și de americani.
    Assad a studiat în Anglia. Soția lui are cetățenie britanică. Ca fiu de președinte care stă în altă țară, are girul celor de la serviciile secrete de acolo. Europenii au furnizat armament și lui Saddam și lui Assad. Interesul europenilor a fost să vândă. Din păcate, prin NATO, Europa e folosită de americani pentru interesele acestora. Pe termen lung, interesul europenilor ar fi să aibă relații directe cu Siria, și nu prin americani. Ați văzut, la orice război, vin întâi americanii și britanicii, iar europenii apoi, ca o garnitură de tren. Când o țară a vrut să-și retragă armata, a fost cumva pedepsită. Un partid care a spus nu, a fost pedepsit.

    RăspundețiȘtergere
  16. 15.45 Felicitari ! Rar citesti asa informatii .

    RăspundețiȘtergere
  17. 00.45
    Alooo, comunismul nu mai este de 30 de ani !! Ceausescu e putrezit de mult .Ia uite-te mai bine cat si ce s-a furat in ultimii 30 de ani !!!! Da , ,,puterea exemplului '' e de vina : s-a devalizat statul roman si reursele tarii in democratie : Ceausescu nu taia paduri si nu inchidea minele, fabricile , mancam produsul nostru intern pe care acum il vezi pe raft la categoria -BIO- , eram mai putin stresati, bolnavi , mai fericiti , cu familii normale . Si apropo', ce anume se fura pe vremea lui Ceausescu : lemnul, aurul, patrimoniul tarii , flota ?
    Acesta este rezultatul ÎNSTRĂINĂRII capitalului românesc.

    Acesta este rezultatul erorii strategice făcute de guvernanţii României în vara anului 1990, când au respins Varianta Cojocaru şi au adoptat Varianta Brucan, Legea 15/1990, prin care au deposedat poporul român de capitalul acumulat până în anul 1989, au trecut acest capital în proprietatea privată a statului, l-au falimentat, prin inflaţia declanşată de BNR, şi l-au trecut, apoi, cvasigratuit, în proprietatea străinilor, a transnaţionalilor, prin megahoţiile numite privatizări şi retrocedări, luându-şi şi ei partea din pradă, cele 10-12 procente din capital, cu care s-au autoîmproprietărit.

    Ajunşi proprietari asupra capitalului, transnaţionalii au capturat şi statul român, prin corupţie, pe care îl folosesc pentru crearea sistemului juridic şi financiar, prin care îşi însuşesc mai mult de jumătate din avuţia pe care o crează poporul român, prin munca sa, prost plătită.

    Din păcate, poporul nu cunoaşte nici dimensiunea jafului la care este supus nici complicatul mecanism prin care este jefuit. Adevărul este bine ascuns de către presa coruptă şi controlată de către proprietarii capitalului.

    Jaful poate fi oprit însă prin ROMÂNIZAREA şi DEMOCRATIZAREA capitalului, obiective care pot fi atinse prin adoptarea Constituţiei Cetăţenilor, adoptare care poate fi realizată printr-o amplă mişcare de eliberare.naţională.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe vremea lui Ceusescu se fura: (si) lemnul din paduri,motorina de la tractoare locomotive si vapoare,zaharul din prajituri,mincarea din cantine,carnea din abatoare,cereale de pe cimp si din hrana animalelor din ferme,mieii din fatarile duble,biletele de tren(banii dati la "nasi"),etc. Chiar nu stii? Iar patronii romani platesc mai prost ca cei straini.

      Ștergere
    2. 12.40

      era mizilic pe langa ce e acum , case si vile cu heliport si debarcader, bani in America Centrala , averi dosite pe numele copiiilor de 3 ani , masini de sute de mii de euro , palate rezidentiale !!!!!! Ha, ha .

      Da, da se fura carnea din cantine , acum vin sa ia porcul cu totul din curte, pentru ca da ciuma in el , pardon pesta .

      Ștergere
  18. 16,13 Da bine zis ciuma,ciuma bruna sau rosie pentru roman tot un drac e ca toti fura si ne fura si trec de la singa la dreapta ca stergatoarele de parbriz.
    Iar romanul cam naiv ii mai si voteaza pentru circ chiar si fara piine doar vorbe si beculete.

    RăspundețiȘtergere