luni, 26 noiembrie 2018

FACEREA LUMII , ESTE APROAPE ! VENIREA LUI IISUS HRISTOS , BATE LA CAMARA SUFLETULUI NOSTRU !


             Image result for DUMNEZEU IMAGINI


                   30  Octombrie 2001, zori de zi !

Dragii mei, ştim cu toţii că, atunci când ceva nu mai merge sau nu ne mai place, încercăm să facem o schimbare în bine; şi este firesc ca să procedăm asa.

 Iată dragilor, ce spune cu fermitate un glas venit din Cerul sfant:

           "Într-adevar se apropie !
               Într-adevar se apropie !
              A venit timpul FACERII LUMII !"


Clipă în care , am în faţa ochilor închişi pe MÂNTUITORUL care, avea Chipul Său Prea Sfant foarte trist, iar pe cap ,avea bine înţesată o coroană  de spini ,fiind imbracat cu veşminte grena.
                         Image result for IISUS CU COROANA
MÂNTUITORUL nostru scump si drag ,suferea enorm de mult, iar fruntea Lui, sângera de la Coroana înfiptă prea adânc pe frunte.
Dragii mei, când va veni ZIUA  refacerii LUMII, numai Bunul DUMNEZEU  stie .
Ceea ce pot eu să vă spun, este faptul că, în veacul acesta vom asista şi vom trăi  în ROMÂNIA, în ŢARA noastră, vom trai MINUNI  DUMNEZEIEŞTI, asa precum au trăit oamenii din IERUSALIM, la NAŞTEREA  LUI  IISUS  HRISTOS şi la RĂSTIGNIREA  LUI  IISUS  HRISTOS !
Aşa vom trăi şi noi în acest veac ! 
Mulţi dintre Semenii noştri se vor căi, şi vor regreta amarnic viaţa pe care au trăit-o în huzur şi în destrăbălare, şi nu s-au apropiat prin Rugăciune de BUNUL  DUMNEZEU şi de MAICA  DOMNULUI.
Dar iata că, în clipa următoare aud un alt glas care, face o afirmaţie extrem de dureroasă. 
Citez :

              În Romania,vor fi multi copii bolnavi de SIDA !"


Fapt ce a devenit în toţi aceşti ani ,un crunt şi dureros adevăr !

Tot mai mulţi copilaşi au virusul HIV şi mor unii după alţii! 
Motivul ?Îl cunoaştem cu toţii ! 
Neglijenţa şi superficialitatea cadrelor medicale, precum şi dezmăţul mamei înainte de a rămâne însărcinată, apoi în timpul sarcinii şi după naştere. 
Toate acestea ,duc la moartea prematură a copiilor noştri; la suferinţa cumplită şi -apoi ,la moarte sigură.
       DRAGOSTEA faţă de Aproapele ,ne va ajuta să ne întărim în CREDINŢĂ, să devenim mai buni şi mai înţelepţi.
                           Cu dragoste, Maria.

28 de comentarii:

  1. cred ca este vorba de transformare dupa cataclismele planetare-cei ramasi-f putini vor fi ridicati la cer

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai adaugati va rog si vaccinul antirujeolic(despre care suntem tocati intr-una la publicitate TV)-anumite sarje-care pe langa virusul rujeolic atenuat poate contine si virusul HIV in stare originala!Multi copii cu SIDA din anii 80-90,nu au avut spitalizari,injectii si au parinti perfect sanatosi!Daca parintii nu au Sida,cum de au copiii lor?!V-ati pus intrebarea asta?.Copiii mici nu au viata sexuala.Daca mamele nu le-au transmis boala,intrucat erau sanatoase,cum a ajuns virusul hiv la copiii lor,care,in afara de vaccin,nu au facut nici o injectie,operatie sau lucrare dentara?Virusul se transmite pe 3 cai:1.prin pielea intepata(injectii,operatii)ranita care intra in contact cu sange sau derivate contaminate.2.De la mama bolnava la copil in uter.3.Prin contact sexual cu o persoana infectata.
    In conditiile in care,acum se folosesc doar seringi si ace de unica folosinta,raman in discutie din calea 1,procedurile stomatologice,tatuajele si injectarea drogurilor.La copiii nu se fac tatuaje(mai stii!?)nu se pun proteze dentare si implanturi dentare si nici nu se injecteaza droguri.Singurul lucru pe care il fac toti copiii care sunt sanatosi si au mame cinstite si sanatoase,este vaccinarea.Aceasta,ca idee si practica medicala este salvatoarea omenirii.Dar cu o singura conditie:vaccinurile sa fie produse de firme oneste,aflate sub controlul riguros al statelor si supravegheate financiar.Altfel,din aviditate,lacomie si pt bani,pot face orice,chiar sa puna la comanda hiv(sau altele cum ar fi mercur) in vaccin.
    Ps-este notoriu si oficial scandalul din Franta anilor 80-90,cand s-a descoperit in vaccinurile antirujeolice virusul Hiv!.A fost un mare scandal international,in urma caruia,producatorul vaccinurilor a fost aspru sanctionat,dar nu a fost inchis,astfel ca si-a reluat productia incepand cu anii 2000,multe vaccinuri ajungand si in Romania.Deosebirea este ca acum,s-a restrans f.mult numarul de laboratoare internationale abilitate de UE sa faca analiza continutului vaccinurilor(in anii 80-90 orice laborator bine dotat putea face asta)astfel incat e f.greu de demonstrat ca un vaccin contine si hiv.La analiza acestor laboratoare se ajunge f.greu,in urma unor tone de hartii si dovezi din care sa rezulte ca a crescut dramatic nr.bolavilor sida in arealul vaccinat.Lucru,greu de demonstrat,intrucat Hiv apare si la cativa ani dupa vaccinare.Elita si-a luat masuri sa nu mai fie depistate actiunile de depopulare a globului,prin vaccinuri!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://burebista2012.blogspot.com/2018/11/un-cercetator-fost-retinut-dupa-ce.html?m=1

      Ștergere
  3. 0.37, pt.tine de la mine pragmaticul invatat :
    De virusi ,, paranormali '' ai auzit? !
    Si mai sant si alte
    posibilitati...
    Virusii ce crezi, comunica intre ei ?
    Scrie-ti ba poezii, mai bine, ca ma face-ti sa pierd din timpul vostru pretions explicand-uva prostii pe rand, in loc sa va indrept spre control.
    Acum zic asa :
    Fericiti acei saraci cu Duhul, deci nu mai incerca sa te imbogatesti , caci nefericit vei fi !!!
    Nu te ingrijora de ziua de maine sau ....de motivele bolii, asadar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1:27Vorbeste ca un om sanatos la cap ca nebunia nu prinde la nimeni!Daca vrei sa pari interesant foloseste limbajul inteligent al omului sanatos si instruit..

      Ștergere
    2. Anonim 1:27.Confirm ca virusii comunica intre ei pentru ca provin din aceeasi celula mama prin diviziune,si poarta acelasi bajaj ADN si energoinformational!.
      Ii dau dreptate lui anonim 00:37,care a prezentat foarte corect problematica virusului HIV pe pamant cu posibilitatea de a fi scapat"accidental"in vaccinuri.
      Pana la virusii tai paranormali si altii asemenea,cunoscuti si de preoti si de cei de la radiestezie gr3,suntem datori sa ne pazim copiii de cei fizici,reali.Suntem datori sa fim bine informati despre planurile si metodele elitei mondiale dracesti.Faptul ca trebuie sa fim in acelasi timp si tari in credinta,fapte de omenie si iubitori de Dumnezeu,este de la sine inteles.
      Dar tot trebuie sa fim vigilenti la manevrele dracului pe pamant,pe care le face prin oameni,precum cele pomenite de anonim 00:37,si care sunt foarte adevarate si reale.
      De virusii paranormali ne pazeste foarte bine credinta adevarata cu fapte si iubire in mantuitorul nostru Iisus!Este atat de puternica,incat distruge toti virusii paranormali si entitatile paranormale.Credinta unui om,daca este foarte puternica,poate distruge chiar virusii si microbii materiali!.Din pacate sunt putini pe pamantul nostru,atat de tari in credinta,fapte si iubire,care pot anihila germenii bolilor infectioase.Dar cei ce pot anihila creaturile paranormale,sunt din fericire foarte multi!.Toti credinciosii adevarati o pot face,ptr ca sunt protejati ca un scut,de catre ingerii pazitori,arhangheli,capetenii,sfinti,Maica Domnului si insusi mantuitorul nostru Iisus Hristos!.Insa,intrucat nu suntem atat de inalt intariti in credinta(din cauza pacatelor zilnice cu gandul,fapta)ca sa putem neutraliza chiar si microbii si virusurile,trebuie sa ne informam,educam,pentru a ne lua singuri masuri de protectie.Pentru acest lucru ne-au fost date judecata mintii personale si stiinta cu inventiile ei.
      Ps-sunt cercetator stiintific de boli infectioase intr-o tara mare din Europa.

      Ștergere
    3. 01:27, unde-i ingaduinta ta?! :)))) Simpatica postarea ta!

      Ștergere
    4. 0.37-scrisesem pragmaticule
      invatat, tu fiind ..

      Ștergere
    5. Anonim 1:27.Nu e frumos cum te exprimi si scrii.Nu ai dreptul sa jignesti un om care si-a expus parerea frumos si politicos.Te rog sa excluzi din vocabular cuvantul"ba",apoi sa scrii corect"faceti"in loc de face-ti,si"explicandu-va"in loc de explicand-uva.Abia apoi ai dreptul sa-i trimiti pe oameni sa scrie "poezii" despre pretinsele(de tine)prostii.Iti urez sa nu te ingrijorezi nici tu de ziua de maine(asa cum pretinzi ca trebuie sa faca toti)si nici de motivele bolilor,ca ma apoi,sa fii complet nepregatit in zilele Necazului cel Mare,la fel cum au fost si concetatenii lui Noe,care radeau de"pragmaticul"ce îsi construia Arca salvatoare dupa criterii matematice si fizice-instructiuni stiintifice primite culmea chiar de la Dumnezeu!.La potop s-a salvat "pragmaticul"Noe,si nu cei ce nu se ingrijorau de ziua de maine,crezand ca Dumnezeu are grija de ei oricum!Dumnezeu îti da,dar nu îti baga si in traista!

      Ștergere
    6. Chiar crezi ca pe arca lui Noe ar fi putut sa incapa cite o pereche din fiecare specie? Adevarul este: dupa ce s-a hotarit distrugerea omenirii de pe Terra,pentru ca omul creat s-a dovedit a fi rau(exemplul lui Abel si Cain),cei care au muncit 2000 ani ca sa adapteze formele de viata de pe planeta lor la conditiile de pe Terra,au pastrat,in laboratoare,ADN ul fiecarei specii. Creatia a fost distrusa prin bombardament atomic. Dupa o perioada,totul a fost refacut,pentru refacerea omenirii s-a folosit ADN uman de la cei care au dovedit anumite calitati.

      Ștergere
    7. Au fost mai multe distrugeri ale omenirii...Vreo 4 pana acum.Una dintre ele a fost prin potop.Povestea biblica cu Arca lui Noe este o pilda si invatatura ptr omenire,spre a nu mai gresi.Nu este obligatoriu sa fi intrat toate perechile de animale de pe pamant,ci numai cele selectate ca semnificative ptr refacerea biotopurilor,iar dintre celelalte doar puii,sau oua,ovule.Arca era un submarin dotat cu laboratoare stiintifice de fapt.Cum sa explici unui om din antichitate notiunea de submarin?E imposibil.In ceea ce priveste Abel si Cain faci o greseala.Nu erau amandoi rai,agresivi.Cain a fost cel rau care l-a ucis pe bunul Abel,care spre norocul sau avea urmasi.De atunci omenirea e scindata intre doua rase de oameni:descendentii lui Cain dotati cu genele rautatii(cu zona reptiliana a creierului mai dezvoltata si cu centrul agresivitatii din trunchiul cerebral aflat la distanta de centrul iubirii,neputand sa fie neutralizat din aceasta cauza)si descendentii lui Abel cu scoarta cerebrala mai dezvoltata si centrul nervos al iubirii aflat aproape de cel al agresivitatii,anihilandu-i astfel actiunile.Rasa umana existenta este rezultatul mixajului descendentilor autohtoni,adica Abel si Cain(numiti asa generic),cu mai multe rase extraterestre,dintre care una era provenita chiar de pe Tiamat-Marte(refugiati la noi cu putin inainte de cataclismul ce a distrus planeta Tiamat aflata intre Marte si Jupiter si care a transformat scoarta planetei Marte in desert)Descendentii martienilor sunt cei ce au facut ingineria genetica prin care au creat o rasa si mai rea,animalica din descendentii lui Cain.Geneticienii stiu,dar au interdictie sa vorbeasca.Cei rai(fii întunericului)sunt printre noi,par ca si noi,dar au niste caracteristici aparte:fac parte dintre cei cu sange Rh+(Cain initial)in timp ce autohtonii Abel(cei blanzi)cu RH negativ nu pot fi clonati sau modificati genetic(decat daca se umbla psihologic la constiinta lor prin inselare,amagire..vezi si in rugaciunea Tatal Nostru".....si nu ne lasa sa fim dusi in ispita").Asa ca au fost nevoiti sa lucreze pe o specie de apis(stramos al primatelor adica maimutelor de azi)care avea rh+ si descendentii lui Cain si sa creeze noua rasa Cain mai animalica si instinctiva.Cainii pot fi depistati nu numai dupa comportamentul rautacios si crud,ci si genetic,intrucat nu au ADN mitocondrial matern in citoplasma=pecetea provenientii de la rasa pura Adam si Eva creata de Dumnezeu prin pleiadieni.
      Astea s-au intamplat dupa ultimul cataclism prin care s-a inlaturat precedenta omenire in care proportia celor agresivi si rai era de peste 60%.
      Daca ar fi fost si Abel si Cain rai,nu am mai fi existat ca omenire acum,dar fiind aproape jumi-juma ne-au lasat sa ne mixam intre noi la interventia speciala a lui Iissus Hristos (catre Tatal Sau Dumnezeu),care a dorit sa nu fim distrusi ci sa ni se mai dea o sansa de mantuire,astfel incat rasa buna(fii luminii)sa-i modeleze-modifice pe cei rai prin gene si educatie.Educatia creste grosimea scoartei cenusii,iar aceasta prin ratiune,poate domina centrul nervos al agresivitatii.Ar fi f.multe de spus,dar nu este loc din pacate.

      Ștergere
    8. De unde stii? Eu stiu altceva,din cartea Design inteligent,scrisa de un francez rapit de ET care au fost martori la istoria oamenilor de pe Terra.

      Ștergere
  4. China anunta nasterea primului om cu ADN modificat cu gene artificiale suplimentare destinate cresterii rezistentei la SIDA,dupa ce au avut si 10 embrioni modificati in acelasi scop care au esuat-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Curind se vor realiza corpuri umane si se va transfera personalitatea si cunostintele unui individ(cu bani) in noul corp,ajungindu-se la nemurire,sau la existenta a doi indivizi identici(dintr-un singur spirit?). Biserica se va opune,caci,nu cumva va fi o dovada ca nu exista spirit?

      Ștergere
    2. Anonim 06:46 - Deja se întâmplă.

      Ștergere
    3. Anonim 6:45.Din pacate ptr stiinta exista un paradox si mare secret: oamenii cu grupe de sange RH negativ(01-,A2-,B3- si AB4-) nu pot fi clonati,nu pot fi transferati in alte corpuri,au capacitati paranormale si nu pot fi influentati prin manipulare..
      Unul din cele mai mari pacate este sa te ridici in slavi,sa te crezi Dumnezeu si sa umbli la creatia lui Dumnezeu care este trupul si sufletul.E cea mai mare blasfemie,dar dracu vrea sa ne convinga ca e bine si spre folosul nostru,ca devenim nemuritori,intangibili.Care e pretul?Sufletul omului care se pierde la trecerea in alt corp,intrucat a fost creat numai ptr acel corp in care a venit prin intrupare la nastere. Asta vor face cei ce cloneaza,transhumeaza spirite.Se vor opune direct firii,naturii si creatiei asa cum a facut-o Dumnezeu,deci se vor opune direct lui Dumnezeu,crezandu-se ingamfati ca sunt chiar Dumnezeu,si ca sunt puternici.Dar nemurirea ce o vor obtine va fi numai ptr acel trup si va fi vremelnica,pana la judecata de apoi,intrucat nu vor fi mantuiti.Mantuirea se obtine prin suflet(bun)si ceea ce rezulta din acel suflet bun:fapte de iubire,omenie,cinste.

      Ștergere
    4. 06:46, asa ceva nu-i permis, nu-i dumnezeiesc si nu are cum sa functioneze, fiinca Creatia lui Dumnezeu n-are nimic de-a face cu astfel de experimente.

      Ștergere
    5. Conform 19.47,deja functioneaza,cum a functionat si bomba de la Hirosima. Daca un bogatas isi schimba trupul cu altul nou(si tinar), oare ce va face cu vechiul el(un batrin neputincios)? Il va ingriji sau il va ucide?(sinucide). Asa a fost clonat Rael,pentru o demonstratie,clona fiind distrusa mai tirziu,dar fara sa-i pese(clonei), pentru ca stia ca originalul e tot ea(el)

      Ștergere
  5. Apropo de Sida.Stiati ca:1/Persoanele cu Rh negativ sunt imune la virusul Hiv,sau fac forme f.usoare chiar neobservabile putand fi doar purtatori de virus?.In schimb,desi sunt imuni la sida,sunt foarte sensibili la parazitoze.Ei pot face toxoplasmoza cronica persistenta la varsta adulta,in timp ce cei rh+sunt doar purtatori de parazit fara simptome de boala la varsta adulta.Doar copiii rh+ pot fi afectati de parazit intrauterin,daca mama se infecteaza in cursul sarcinii.De aceea se fac acele teste si se da tratament in timpul sarcinii,mamelor infectate.
    2/Stiati ca uleiul esential din Oregano are proprietati antivirale foarte puternice si asta la doar 3 picaturi la 2 litri de apa?Aceasta planta ne-a dat-o Bunul Dumnezeu ca sa ne fereasca de virusul Ebola,Hiv,Herpes etc,alaturi de cimbru,pelinita dulce,cuisoare,levantica,salvie si...stevie!In experimentele efectuate cu oregano,acesta a distrus virusul Ebola si Hiv la maimutele maccacus rhessus infectate deja,si acestea in loc sa moara ca celelalte,au trait bine mersi.De asemeni este un antibiotic natural impotriva stafilococului,candidei,streptococului,salmonelei,si chiar impotriva microbului ciumei!
    3/Virusul Sida se poate transmite si prin intepatura de tantar,daca acesta s-a"ospatat"inainte,dintr-un om bolnav?

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim 1:27.Ai dreptate ca Dumnezeu ne zice"fericiti cei saraci cu Duhul,caci a lor va fi imparatia"dar nu cu intelesul de abundenta,lacomie(de bani,de cunostinte,de stiinta)a celor bogati cu duhul si interdictie de a cerceta cauzele bolilor.Din contra,Dumnezeu ne indeamna sa crestem spiritual permanent.Trebuie sa fim precum oile cu sufletul(sarace in duh),dar intelepti ca sarpele(in ratiune).Dumnezeu nu interzice stiinta,ba chiar ne indeamna sa fim intelepti(nu ca si cele 12 fecioare),sa cautam sa incercam sa intelegem tot ce ne inconjoara,sa fim CREATORI(inventii,stiinta)dupa pilda talantilor pe care trebuie sa-i inmultim prin talentele noastre,puse in slujba semenilor.
    "Cereti si vi se va da; cautati si veti afla; bateti si vi se va deschide. Ca oricine cere ia, cel care cauta afla, si celui ce bate i se va deschide. (Matei 7, 7-8)"Singura interdictie pe care ne-a facut-o Dumnezeu cu privire la stiinta,este sa nu o folosim impotriva omului,a firii,a naturii si mai ales impotriva lui Dumnezeu(cum incearca sa faca elitele detinatoare ale finantelor mondiale si ale corporatiilor petrochimice-farmaceutice,care se pregatesc de razboi cu Insusi Dumnezeu si popoarele ce cred in EL)!"Crede si nu cerceta"(adica ramai prost sau ignorant,pt.ca astfel esti usor de exploatat),este o deviza anticrestina si antibiblica,pusa in seama religiei de catre stapanitori pt ca"cu a ei putere"(a devizei fals pusa in seama religiei)"sa va aplece in jug"(M.Eminescu-Imparat si Proletar)

    RăspundețiȘtergere
  7. Iata de unde se trage sloganul"crede si nu cerceta":Deviza ,,Crede şi nu cerceta” aparţine duşmanului credinţei creştine, filosoful roman Celsus, sec 2. Pentru a denigra creştinismul, Celsus a pus în gura apostolilor din primele veacuri această zicere, pe care ei, chipurile, ar fi folosit-o pentru a-i atrage la credinţă pe oamenii simpli. Origen citează această zicere a lui Celsus. Deviza a fost preluată de gânditorii atei, în special de comunişti, care au încercat să inducă ideea că ea aparţine creştinismului. Această deviză contravine spiritului Bibliei care are nenumărate îndemnuri clare şi explicite de cunoaştere a lumii.Vezi ”http://ketherius.ro/2016/12/07/crede-si-nu-cerceta/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16:18, da, mi-a trecut si mie prin gand ca trebuie aduse ceste precizari.

      Ștergere
  8. Cred doamna Maria ca dupa venirea Mantuitorului pe pamant va fi o lume noua si datorita calamitatilor un pamant nou.
    S-au cei alesi de Dumnezeu vor fi rapiti cum scrie la carti si cand dorm vor fi mutati pe un pamant nou iar acest pamant va arde apoi Dumnezeu va da o ploaie si va spala acest pamant de toate spurcaciunile si-l va intreba Dumnezeu cum se simte si raspunsul este
    Ca un nou nascut acestea le stiu de la bunica mea care a fost o femeie tare credincioasa si care Dumnezeu ia aratat foarte multe minuni va rog sa ma credeti ca ce povestea atunci,le traim astazi.
    Nu zic decat Bunul Dumnezeu sa fie cu noi cu toti. Asa s-a ne ajute Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi nu v-am dat eu un nou PĂMÂNT?un PĂMÂNT CA ȘI CREATOR AL VOSTRU.UN PĂMÂNT VIU.DEȘTEPT.INTELIGENT...

      Ștergere
  9. Din consumul de carne se genereaza cresterea anticorpilor si a alergiilor urmare unor compusi al carnii consumate.Deci solutia e inlocuirea carnii cu alte proteine sau postul-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim 12.00, intr-o societate bolnava a fi nebun este semn de sanatate !
    Anonim 12.28 virusii pot vorbi intre ei, pot vorbi si cu noi...cerceteaza asta.
    Anonim 13.40, se vede cai vorbit cu mine :((
    Anonim 14.23, frumos e ca pot sa va ajut, daca vreau; nu mai te uita la pomi, vezi padurea !
    chiar crezi ca nu stiu gr lb romane ?
    16.13 tu D , esti prb.cea mai evoluata spiritual de pe acest blog, esti deja scanteie spre a aprinde foc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 15:28 de la anonim 12:28.Confirm din nou ca virusurile comunica intre ele si cu noi(vezi inteligenta materiei)Am cercetat deja,fii pe pace,si inca demult timp.Stiu multe,dar nu stiu totul ptr ca nu-l poti cuprinde pe Dumnezeu.Am vazut multe,dar nu am vazut totul,caci numai ochiul lui Dumnezeu vede totul.Am auzit multe,dar nu totul caci urechea omului nu poate asculta muzica sferei celei mai inalte a lui Dumnezeu.Am simtit multe,dar nu am simtit totul,caci nu mi-a fost randuit.Acum e randul generatiei tinere actuale sa cerceteze si sa nu fie indaratnica la invatatura si indreptare.

      Ștergere
    2. 15:21, toti facem greseli, chiar si gramaticale (vezi ca ai scris "cai" in loc de "c-ai"!).
      Daca tu consideri ca "D" este "prb. cea mai evoluata spiritual de pe acest blog" si "scanteie spre a aprinde foc !", probabil ca asa este din punbctul tau de vedere si nu zice nimeni ca nu-i asa, daca tu asa simti. Depinde la ce te raportezi si daca tu ai starea de bine, te simti bine, ti-este bine asa, atunci inseamna ca ti se potriveste tie,ei si probabil ca mai sunteti care rezonati, fiind adevarul vostru, insa, din punctul meu de vedere(si nu numai al meu) este ineficienta atata teorie ridicata la nivl de "a fi spiritual"... Va doresc sa fiti tot asa de fericiti in viata si sa va simtiti impliniti!

      Ștergere