miercuri, 28 noiembrie 2018

ZAPEZI MARI,ADEVARATI NAMETI !


              26 Noiembrie 2018,ora 6,11 dimineata !

                          Dragii mei,

În aceasta dimineata ,treaza fiind ,vad stand in pat cu ochii inchisi,vad strada din faţa casei mele, pe care, zăpada era stivuită mai inalta de 1 metru.

Imagini pentru ZAPEZI MARIImagini pentru ZAPEZI MARI.

In varful acestor nameti din strada, se jucau copilasi de toate varstele.
Prieteni dragi, asa cum scriam inca din luna iulie 2018,vom avea o iarna grea in Romania si nu numai.
Va fi multa zapada  si geruri cumplite.

25 iul. 2018 - Sa ne pregatim inca de pe acum pentru Iarna care va face ravagii atat in Romania cat si-n alte Ţari. Imagini pentru iarna grea . Sa ne rugam la ..

Dar de vom avea pace si liniste in Tara si in Lume,cu siguranta dragilor,iarna ni se va părea usoara,oricat de grea ar fi ea.
Sunt tare ingrijorata de tensiunea dintre RUSIA si UCRAINA ,dintre SUA si Rusia,la mijloc fiind si Romania.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si 

Maicutei Domnului ca sa nu lase răul sa 

se instaleze in lume; ca sa nu lase 

razboiul sa tulbure pacea lumii intregi.

Iata dragilor un articol in care mi se 

aratase cum Dumnezeu Tatal slobozeste 

Sabia deasupra pămantului :

20 oct. 2018 - Dumnezeu Tatal Cel CERESC tinea in Mâna Sa dreapta o sabie de lumină ... LUMINII ,ca sa nu lase sa cada înspre Pământ sabia ; sa nu ne lase din ... ajunge la INIMA si la MILA LUIDUMNEZEU care, nu ne va mai lasa de ...

 Noapte de 6 -7 Noiembrie 2017 ,ora 1,05 !

                                         Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe BLOG, desi eram cu ochii pe monitor,vad dragilor Cerul senin de ziuă care se deschide precum o cortina, iar aici, după Cerul nostru firesc ,vad dragii mei un alt CER,un CER in care este TRONUL LUI DUMNEZEU.

                         Image result for DUMNEZEU TATAL IMAGINI.

DUMNEZEU TATAL era tare trist si privea in jos spre Pămant,la noi Fiii Săi.
Image result for DUMNEZEU TATAL IMAGINI.
Dumnezeu Tatal Cel CERESC tinea in Mâna Sa dreapta o sabie de lumină alba si stralucitoare foarte, sabie ce era pe jumatate băgată cu varful in jos înspre Pămant,într-un nor alb si stralucitor.
Dumnezeu Tatal Cel CERESC, era in mijlocul unei Lumini albe orbitor de stralucitoare si statea asezat ca pe un tron nevazut. 
Avea Chipul precum Îl vedem noi in Sfintele Icoane,si era îmbracat cu vesminte alb- albastre .
Lumina Cerului Lui Dumnezeu alb -albastra ,Îi acoperise si Mâinile SALE. 
DUMNEZEU TATAL, fiind tare trist din pricina FIILOR SĂI care au uitat de El ,privea ingandurat spre sabia care statea deasupra noastra, daca s-o slobozeasca sau nu, pentru ca noi sa ne intoarcem la EL, la CREDINTA cea adevarata.
Aproape jumatate din sabie era prinsa in norul care statea drept asternut, picioarelor TATALUI CERESC.
Prieteni dragi, sa îngenunchem în faţa SFINTELOR ICOANE si sa ne rugam TATALUI CERESC, PREA SFINTEI TREIMI si MAICII LUMINII ,ca sa nu lase sa cada înspre Pământ sabia ; sa nu ne lase din Mâna Sa ocrotitoare prada RAZBOIULUI care ne bate la usa.
Sa învatam fratilor a ridica ochii nostri si inspre CERUL SFANT, si sa multumim in fiecare clipă pentru faptul ca avem viata,ca suntem sanatosi, pentru ca avem familie si pe toti cei dragi langa noi.
Trebuie ca in viata noastra cea de toate zilele,s-avem si momente in care, sa simtim ca ne unim cu BUNUL DUMNEZEU si cu MAICUTA DOMNULUI in timpul Rugaciunii noastre.
Numai prin Rugaciune curata si prin dragoste infinita fata de DUMNEZEU si Maica Luminii, faţă de Aproapele nostru, vom putea ajunge la INIMA si la MILA LUI DUMNEZEU care, nu ne va mai lasa de izbeliste ,nu va slobozi sabia din Mâna Sa dreapta ,ci ne va ierta, învelindu-ne inima si sufletul cu IUBIRE si cu multa DRAGOSTE Divina.
                                   Cu dragoste,Maria.

6 comentarii:

  1. Au anuntat si la meteo...de o luna. Pe siturile de specialitate, acum 6luni. Previziuni...yok. S-E e predispus la "iarna grea"!

    RăspundețiȘtergere
  2. La noi pri nord vest nu prea fa fi zapada,dar va fi frig mare

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca copiii se jucau,inseamna ca nu va fi chiar asa de grea.Pentru graul si porumbul de anul viitor va fi chiar bine.Va fi rau si greu ptr parada militara de 1 decembrie,dar cred ca primaria va degaja drumurile,macar bulevardul.
    Aaaa..si va mai fi greu(sa ajunga)pentru acei anarhisti,care se aduna acum pe facebook,ca sa vina in capitala de 1 decembrie,sa strice sarbatoarea noastra nationala(probabil ca nu au in inimi sange de roman)sau sa-i incurce pe oamenii pasnici ce vor veni cu copiii la parada militara,sau,Doamne fereste,sa atace fortele de ordine creind lupte de strada periculoase,chiar cu sorti de izbanda ptr ei,intrucat jandarmii nu vor putea interveni din cauza oamenilor pasnici veniti la parada.Macar sa fie intelepti si sa lase in pace ziua nationala.Dupa aceea pot demonstra,fara pericole pentru populatie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria ma rog la Bunul Dumnezeu s-a ma ierte ca nu iubesc acest anotimp
    Dar zic si eu vine iarna si trece si vine primavara si revin toate la vita.
    Este un anotimp in care stai mai mult in casa si este greu ca nu prea poti sa te duci pe undeva,dar asta este bucurosi le ducem toate ca sunt de la Bunul Dumnezeu. Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  5. Când vor zice.pace si liniște vine o prăpădenie peste ei.biblia.in.zaharia.amin

    RăspundețiȘtergere