vineri, 23 noiembrie 2018

BISERICA CEA ADEVARATA , ESTE BISERICA CRESTIN ORTODOXĂ !


                                    Dragii mei,

În timp ce scriam la articolul anterior, iata ca aud glas care spune tare si raspicat asa:

                "Biserica Crestin Ortodoxă ,este Biserica  cea adevărată !"


                     Image result for BISERICA IMAGINI.

Clipă în care dragii mei, desi eram cu ochii pe monitor,vad SFINTELE USI ale SFANTULUI ALTAR dintr-o Sfanta Biserică, deschise larg,iar din ALTARUL SFANT izvora pur si simplu "un munte " de Lumina aurie orbitor de stralucitoare.
În Sfanta Biserica era intuneric, nu era nimeni inafara de mine si totusi, in SFANTUL ALTAR era Lumina aurie ca de la o mie de Sori nevazuti.
Aud din nou glas, care repeta:
                     
               "Biserica Crestin Ortodoxă, este Biserica cea adevarata!"
Dragii mei, ce alte Dovezi mai ne trebuie cand ,GLASUL LUI DUMNEZEU ne spune atât de clar,ceea ce ne-a lasat FIUL SĂU si DUMNEZEUL nostru al tuturor ,atunci cand S-a nascut din FECIOARA MARIA si a PROPOVADUIT CUVANTUL TATALUI CERESC ,CUVANTUL SĂU ca DUMNEZEU si OM ?
Aceasta nu inseamna dragilor că, acei Semeni ai nostri care au o alta RELIGIE, o alta BISERICA cu o alta CREDINŢĂ nu se vor mantui.
Toti ne vom mantui daca vom respecta CREDINTA in care ne-am nascut,Credinta ce nu se abate de la Cele 10 Porunci Dumnezeiesti.
Dar nimeni nu ne opreste fratilor, daca noi ne dorim cu ardoare ca sa trecem la BISERICA CRESTIN ORTODOXA care, este BISERICA cea adevarata.
Deci,ne putem pastra CREDINTA in care ne-am nascut,sau, acum cand stim care este BISERICA cea adevarata, o putem schimba numai după voia noastra.
Glas din Cer am auzit mai demult,glas care graia asa:
             Toti se vor mantui daca ,vor implini CREDINTA in care s-au nascut ,intru PORUNCILE LUI HRISTOS!"
Sa nu aruncam cu piatra dragilor ,daca vreun frate de-al nostru are o alta Credinta si- o alta Biserica.
Sa-i respectam alegerea si Credinta si sa ne purtam cuviincios.
Atata timp cât, si acesta implineste PORUNCILE LUI DUMNEZEU, si sufletul său se va mantui.
Sa iubim fratilor BISERICA CRESTIN ORTODOXA;sa venim cat mai des in SFANTA BISERICA;sa traim cu inima si cu sufletul nostru SFANTA si DUMNEZEIASCA LITURGHIE macar in ziua Sfintei Duminici.

                  Image result for potirul sfant imagini
Sa nu amânam dragii mei a merge la PREOT, ca sa ne spovedim păcatele,după care,sa ne invrednicim a primi SFANTA si DUMNEZEIASCA IMPĂRTASANIE cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trup si Sangele Domnului nostru IISUS HRISTOS,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea ,Amin!
                              Cu dragoste,Maria.
P.S.

 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

                .
81 de comentarii:

 1. NU EXISTĂ MÂNTUIRE ÎN AFARA ORTODOXIEI, DOAMNA MARIA!
  ÎN EFESENI SE VORBEȘTE DE O SINGURĂ CREDINȚĂ,(LA NICI UN CAZ DE N RELIGII) UN SINGUR DOMN ȘI UN SINGUR BOTEZ!
  PĂI DACĂ BIBLIA SPUNE O SINGURĂ CREDINȚĂ ADEVĂRATĂ, CUM PUTEȚI SĂ CONTRAZICEȚI PE ÎNSUȘI DUMNEZEU ȘI SMINTIȚI ASTFEL ȘI PE ALȚII SĂ CREADĂ CĂ ȘI ÎN ALTE AȘA ZISE RELIGII SE POT MÂNTUI?!
  CE FACEM AICI???
  NE CONTRAZICEM???
  DACĂ DUMNEZEU SPUNE UNA NOI DE CE TREBUIE SĂ FACEM ALTFEL???
  CU DOVADA ÎN FAȚĂ ȘI AȚI ÎNDRĂZNIT SĂ TĂGĂDUIȚI ASTFEL SPUS ACEST ADEVĂR CE VI S-A ȘI ARATAT...CULMEA!
  DUMNEZEU SPUNE CĂ PORȚIILE IADULUI NU VOR BIRUI BISERICA CEA ADEVĂRATĂ!
  EA ESTE ZIDITĂ PE TEMELIE APOSTOLICĂ!!!
  DECI PUR ȘI SIMPLU SUNT ȘOCATĂ SĂ VĂD CĂCI CU ADEVĂRUL ÎN FAȚĂ ȘI SPUNEȚI ALTCEVA!
  SUNT PROFUND IMPRESIONATĂ...ÎN SENS NEGATIV!

  RăspundețiȘtergere
 2. NU există mântuire în afara Ortodoxiei!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asa ar fi,numai ca religia ortodoxa nu mai respecta invatatura lui Isus, Adio mintuire,daca nu faceti ce spune Ultimul Profet

   Ștergere
 3. Si daca te-ai nascut catolic? Evreu? Musulman?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Toti sub acelasi Dumnezeu Unul se mantuiesc.Fara exceptii.

   Ștergere
  2. 4:08F.f.f.f.Simplu:Te Botezi Ortodox!Ortodoxia e deschisa tuturor care o doresc cu dragoste si sinceritate!Toti ce doresc sa se Mantuiasca sa accepte Adevarul lui Dumnezeu si nu multele "adevaruri "plasmuite de oameni din razvratire(protestantii:Luther Calvin etc.)dealungul timpului ca si la secte caci aici a lucrat diavolul prin politica sa "divide et impera" pe care o aplica nu numai in religie ci in toate domeniile societatii..Cei care acuzati si criticati mereu propria tara sa intelegeti ca aici diavolul duce cea mai mare lupta prin slujitorii lui pt a impiedica lucrarea lui Dumnezeu-Noul Ierusalim-dar nu vor reusi caci Iisus cu ai lui va birui pe diavol care lucreaza prin "Fiare" si va prelua puterea definitiv!Amin!

   Ștergere
  3. Ce f.f.f.simplu e cind nu prea gindesti.

   Ștergere
  4. 21:25 Cand e vorba de Mantuirea sufletului daca inclina balanta optiunilor in favoarea celor lumesti denota lipsa Totala a gandirii .Asa ca prefer "sa nu prea gandesc"decat..deloc!

   prefer"sa nu prea gandesc"!

   Ștergere
  5. Cele lumesti implica si respectul parintilor,si cunoasterea dogmelor crestine. Anghel,tu nu cunosti adevarul spus de Isus si ai pretentia sa-l cunoasca cineva nascut in alta religie. Si el are interdictie,ca si tine,sa cunoasca si alte opinii(new age,cum zici tu). Vezi, ce simplu e?

   Ștergere
 4. Este și normal, mai ales că Sfânta Lumină de la Ierusalim vine doar la ortodocși + alte mari minuni.

  RăspundețiȘtergere
 5. Biserica cea Adevarata este a Lui Dumnezeu! E Biserica Vie pe care voi o distrugeti! Voi sunteti chiriasi pe acest pamant frumos. Nicidecum stapani! Preotilor li s-a nazarit ca sunt mai presus chiar decat Dumnezeu si nu mai fac nimic?! Traim intr-o tara crestin ortodoxa. Preotii ar fi trebuit sa fie Apostoli, nu banditi care isi jefuiesc poporul, impreuna cu masonii si politicienii corupti. Rezultatele "apostolatului" preotilor ortodocsi romani: romanii injura ca la usa cortului. De Cristos, sfinti si mama. Romanii fura fara rusine! Ucid, violeaza inclusiv copii! Credeti ca Dumnezeu e orb, paganilor?! Voi nu sunteti crestini! Sunteti pagani. Incercati sa ascundeti realitatea sub polei new age si fals crestin? E imposibil! Realitatea vine peste voi si va ingroapa in mizeria si minciuna pe care o propovaduiti pe net! Aveti cumva impresia ca Iisus e sluga voastra si voi trebuie sa stati cu burta la soare? Va dau o veste proasta: de data aceasta crucea vi-o duceti voi! Crucea individuala si crucea de popor cu milioane de avorturi la activ, cu mii de copii abandonati, batrani umiliti, animale aruncate pe ape si pe tot pamantul Romaniei, cu nesimtire fariseico-crestineasca. Cu paduri rase si ape otravite! Popor de slugi! Va inchinati la dracu si asteptati posmagi muieti de la Dumnezeu?! UE este NOM. Sejur placut cu dracu! Asta ati vrut? Asta sa culegeti!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Maria-Aurelia, oricata dreptate ai avea, nu ai dragoste.

   Ștergere
  2. Maria-Aurelia mare adevăr ai grăit!

   Ștergere
  3. 13:03, esti chiar tu cea pe care-o cheama Maria-Aurelia si nu mai juca atata teatru!:))

   Ștergere
  4. parca ai fi monica m(sau poate esti tu albinuta) la felul exprimarii. tu le sti pe toate tu esti cea alesa.
   nu mai da cu piatra ca vei primi un BOLOVAN.
   Relaxeaza-te putin si NU MAI DENIGRA ROMANIA SI POPORUL

   Ștergere
  5. Dna Aurelia,adevarat spuneti!Aceasta este realitatea astazi,in Romania,din pacate.Va dau dreptate 100%!!!Sunteti singura persoana care a avut curajul,de cand citesc postarile pe acest blog,adica de vreo 5 ani,sunteti singura persoana care a avut curajul de a spune lucrurilor pe nume!!!FELICITARI si STIMA!

   Ștergere
  6. Maria-Aurelia tu vorbesti doar despre raul din societate omitand faptul ca snu sunt toti asa cum ii descrii tu, iar daca generalizezi nu inseamna ca asa si este. Nu uscaturile sunt padurea desi ele se gasesc in padure. O societate de oameni nu a fost si nu va fi perfecta niciodata fiindca este formata din oameni de diferite grade ale evolutiei (lor personale) si tu stii acest lucru.

   Ștergere
  7. Tu esti si sub anonimat, tu te lauzi pe tine. Vai de capul tau 17:40 si ai impresia ca nu stim ca esti aceeasi care se semneaza si la 05:54!

   Ștergere
  8. 17:30Stai ca mi-ai adus aminte!Unde e Monica M. ca se.termina noiembrie si inca nu a zburat dintrun oras in altul etc etc.Domnul sa-i dea sanatate caci are nevoie!La fel si noua!

   Ștergere
  9. 01:27, maria-aurelia a citit de vreo cativa ani despre "Pleiade" si despre "stupul de albine" si de atunci isi atribuie sie insasi calitati, capacitati si capabilitati, pe care nu le are si cu care manipuleaza si a si reusit sa-i atraga pe cativa in plasa ei de paianjen veninos.
   Am un prieten care s-a lasat manipulat de catre aceasta "luminoasa" si cand a auzit-o ce este la gura ei, cum vorbeste de porcos, cat de rautacioasa si invidioasa este, a zis ca nu-i vine sa creada ca s-a lasat inselat de ea. Sotia mea mi-a spus inaiinte ca asa va pati prietenul nostru de familie si nu am crezut-o! Deci, cuvintele cheie(care atrag pe cei naivi si care cred ca "tot ce zboara se manaanca") nu trebuie sa va aduca in starea de a nu fi vigilenti.

   Ștergere
  10. Iar te inseli 15:40,eu cel care i-am dat dreptate Mariei Aureliei nu sunt ea,ci altcineva!

   Ștergere
  11. 22:11, atunci are dreptate ca esti naiv si nu-ti dai seama de cine este 05:54. Poate ca cel ce striga "uite hotul" este chiar hotul iar tu ii dai ascultare.

   Ștergere
  12. 22:11, esti pe aceeasi rezonanta cu ea, deci nu mai avem ce discuta, totul fiind clar. Este o surpriza neplacuta pentru mine, dar este venita la timpul potrivit!

   Numai bine!

   Ștergere
  13. 7:07 eu dau ascultare doar Lui Iisus,si ii dau dreptate lui 5:54,pt ca Domnul Iisus vrea fapte in credinta noastra,nu vorbe goale!Cati implinesc oare tot ce spune Dumnezeu,pt a fi mantuiti?!Poate maxim 10% din toti credinciosii din Romania!

   Ștergere
  14. 12:26, ia-te de mana cu "5:54"...

   Ștergere
  15. Ma iau de mina doar cu cine implineste Toata Voia si Legea Lui Iisus totdeauna!

   Ștergere
 6. Cata dreptate este doamna Maria nicaieri in aceasta lume nu exista cantari mai frumoade si slujbe si nu in ultimul rand Sf. Evanghelie.
  Atitea cantari inchinate Maici Domnului si Fiului Mantuitorul Nostru al tuturor ca in momentul cand le asculti deja te desprinzi de aceasta lume si te urci la cer.
  Biserica noastra este mantuirea noastra Bunul Dumnezeu s-a apere poporul roman crestin de tot raul si necazul. Cu mult drag doamna Maria.

  RăspundețiȘtergere
 7. Acum sa vezi cum vor sari protestantii si catolicii, dar cand va veni Mantuitorul Iisus, toti se vor converti la ortodoxie, dar pana atunci vor combate ortodoxia din toate rasputerile lor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 07:42 ce treabă are Iisus cu ortodoxia sau catolicismul? S-a declarat el ca fiind ortodox sau catolic a îndemnat el lumea spre așa ceva? Smintiți lumea cu minciuni!

   Ștergere
  2. 13:01, te-ai suparat pentru ca nu esti ortodox?. Ai dreptate tu ca Iisus nu s-a declarat ortodox, dar aici vorbim de mesajul primit de Maria cu privire la ortodoxie.

   Ștergere
 8. Doamna Maria , soacra mea este de religie Iehovista ,nu si face cruce ,nu aprinde candela ,nu accepta tamaia , nu mai are icoane dar pastreaza cu sfintenie cea ce a jurat cand s-a botezat. Ea s-a botezat si dupa ce a hotarat sa fie in aceasta religie . Citeste biblia in fiecare zi ,se trezeste de la 3-4 dimineata si citeste dar nu crede in Sfinti si Maica Domnului, pentru ca ,cica sunt morti si ce este mort cum sa crezi in ei .Este o femeie minunata ,nu am probleme sa-mi spuna vreodata sa merg si eu pe aceasta religie ,in sat ii se spune pocaita . Sa fiti binecuvantata Doamna Maria si Duhul Sfanta sa va aiba in paza. Doamne ajuta !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca trupul a murit, crezi ca a murit si sufletul?

   Ștergere
  2. Dar,tu de ce crezi ca exista suflet?

   Ștergere
  3. Daca nu stii ca exista suflet, inseamna ca esti la nivelul 0 al cunostintelor spirituale.
   E prea mult de explicat.
   Dupa ce ai sa mori ai sa te convingi.

   Ștergere
  4. 07:49, sa stii ca Sfantul Parinte Arsenie Boca spunea preotilor sa aiba intelegere si rabdare cu neputintele oamenilor. Cei ce-si zic protestanti (pocaiti) sunt ca evreii din vremea lui Isus, rigurosi in a respecta traditiile si ceea ce stiu ei in religia lor, dar au neputinta de a vedea particica de Dumnezeu din fiecare om. Trupul care moare cum zice soacra dumneatale, nu este altceva decat un instrument prin care se manifesta sufletul/spiritul/duhul in lumea materiala. Mie mila de acei oameni care raman inchistati cu sufletul si cu mintea in niste scriei biblice (dar de catre oameni scrise) si nu pot sa vada superlativul creatiei lui Dumnezeu in tot ce exista. Dumnezeu este spirit, nu este materie.

   Ștergere
 9. Doamna Maria,daca avem o relatie de ani de zile cu o persoana de alta religie si exista înțelegere,ne va pedepsi Dumnezeu? In suflet mereu simt o conexiune,dar imi e teama de pacat...de faptul ca nu ma voi casatori creștinește! Cu toate astea,eu imi voi respecta intreaga viata religia si iubirea fata de Dumnezeu. Cred ca faptele bune,omenia si ajutorul reciproc sunt fapte importante pe acest pamamt !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 9:25Nu persoana draga te mantuieste ci Iisus.Nu renunta la Iisus pt un muritor .Daca te iubeste sa treaca la Ortodoxie caci iti spun daca nu mai practici ortodoxia nu mai ai accelasi duh ci duhul barbatului tau de alta religie.

   Ștergere
  2. Daca-l iubesti,treci la religia lui,Dumnezeu a zis ca femeia trebuie ss asculte de barbat

   Ștergere
 10. Maria,la teologie se studiaza despre secte(despre cit de falsa e invatatura altora). De
  secta raelienilor ti s-a vorbit? Eu am auzit ca nu se pomeneste nimic despre aceasta secta(care crede in extraterestri). De ce oare? Se teme biserica de ei? De ce biserica considera ca ET sint diavoli,desi pe peretii bisericilor sint pictati oameni in costum de cosmonaut?( aura sfintilor e de fapt o casca de cosmonaut). De ce e biserica inversunata impotriva sectelor? Vrea sa ne ajute,fortat? Sau,nu vrea sa piarda cotizantii?
  Maria,crezi ca ar trebui si(sau doar) femeile sa slujeasca in biserica si sa fie platite pentru munca lor in favoarea lui Dumnezeu? Iar preotii barbati,sa faca munci mai grele,barbatesti? De exemplu zidari,la catedrala mintuirii neamului!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 9:54Doamne fereste!Se joaca diavolul cu mintea ta.Nu e permis ca femeile(cu ciclu)sa intre in Sf.Altar)Multe idei vin de la diavol.Atentie!

   Ștergere
 11. Nici cea ortodoxa si nici cea catolica in momentul de fata nu sunt placute LUI Dumnezeu ci doar cativa preoti si calugari care mai au credinta adevarata in inima lor.Ceea ce fac bisericile azi... pregatesc calea antihristului ca prin biserica v-a veni si-o sa stea in catedrala neamului. Daa!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca Duhul Sfant spune ca religia crestin-ortodoxa este cea adevarata, tu te crezi mai presus ca Duhul Sfant si vii sa sustii altceva?. Chiar asa mare este nebunia oamenilor?.

   Ștergere
 12. Maria draga, extraterrstri tai te informeaza gresit. Dumnezeu
  nu are nevoie de catedrala, are nevoie de suflete curate. Biserica lui Dumnezeu este sufletul omului .Nu uita ca din ordinul patriarhului Caiafa a fost omorat Isus si-acum la fel biserica se pregatests sa primeasca anticristul.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 10:38Stii tu precis ce vrea Dumnezeu?Aceasta Catedrala a fost dorita de acum 100de ani si e prin voia lui Dumnezeu caci nimic nu se face fara stirea Lui si e spre Mantuirea polorului roman.Amin!

   Ștergere
  2. Eu cred ca asta este voia diavolului.

   Ștergere

  3. Anonim24 noiembrie 2018, 10:38
   Se vede ca n-ai habar ce scriu eu aici pe Blog si de unde-mi vin MESAJELE! EXTRATERESTRII sunt fiinte extrem de inteligente, si nu au treaba cu toate cate scriu eu pe Blog de la Duhul Cel Prea Sfant. EXTRATERESTRII isi au rolul lor binedefinit aici pe PLANETA PĂMANT,fireste cu VOIA LUI DUMNEZEU ! Dar,rautatea din tine trebuie revarsata pe cineva de care nu-ti convine. DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa te binecuvinteze !

   Ștergere

  4. Anonim24 noiembrie 2018, 17:51
   În nimic nu este VOIA diavolului ,fara VOIA LUI DUMNEZEU mai intai ! Diavolul a cerut voie LUI DUMNEZEU, ca sa-l ispiteasca pe SARMANUL IOV ! Cartea lui Iov
   12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
   Capitolul 1
   1. Era odată în ţinutul Uz un om pe care îl chema Iov şi acest om era fără prihană şi drept; se temea de Dumnezeu şi se ferea de ce este rău.
   2. Şi i s-au născut şapte feciori şi trei fete.
   3. El avea şapte mii de oi, trei mii de cămile, cinci sute de perechi de boi şi cinci sute de asini şi mulţime mare de slugi. Şi omul acesta era cel mai de seamă dintre toţi răsăritenii.
   4. Feciorii lui se duceau unul la altul şi făceau ospeţe în casele lor, fiecare la ziua lui, şi trimiteau să cheme pe surorile lor ca să mănânce şi să bea cu ei.
   5. Şi apoi, când isprăveau zilele petrecerii lor, Iov chema şi sfinţea pe feciorii săi şi se scula dis-de-dimineaţă şi aducea arderi de tot, după numărul lor al tuturor, căci Iov zicea: "Se poate ca feciorii mei să fi păcătuit şi să fi cugetat cu păcat împotriva lui Dumnezeu". Şi aşa făcea Iov mereu.
   6. Dar într-o zi îngerii lui Dumnezeu s-au înfăţişat înaintea Domnului şi Satan a venit şi el printre ei.
   7. Atunci Domnul a zis către Satan: "De unde vii?" Iar Satan a răspuns Domnului şi a zis: "Am dat târcoale pe pământ şi m-am plimbat în sus şi în jos".
   8. Şi Domnul a zis către Satan: "Te-ai uitat la robul Meu Iov, că nu este nici unul ca el pe pământ fără prihană şi drept şi temător de Dumnezeu şi care să se ferească de ce este rău?"
   9. Dar Satan a răspuns Domnului şi a zis: "Ore degeaba se teme Iov de Dumnezeu?
   10. N-ai făcut Tu gard în jurul lui şi în jurul casei lui şi în jurul a tot ce este al lui, în toate părţile şi ai binecuvântat lucrul mâinilor lui şi turmele lui au umplut pământul?
   11. Dar ia întinde mâna Ta şi atinge-Te de tot ce este al lui, să vedem dacă nu Te va blestema în faţă!"
   12. Atunci Domnul a zis către Satan: "Iată, tot ce are el este în puterea ta; numai asupra lui să nu întinzi mâna ta". Şi Satan a pierit din faţa lui Dumnezeu.
   13. Şi într-o zi, când feciorii şi fetele lui Iov mâncau şi beau vin în casa fratelui lor mai mare,
   14. A sosit un vestitor la Iov şi i-a spus: "Boii erau la arătură şi asinele păşteau pe lângă ei;
   15. Atunci Sabeenii au năvălit asupra lor, au pus mâna pe vite, şi pe robi i-au trecut prin ascuţişul sabiei. Şi am scăpat numai eu singur şi am venit să-ţi dau de veste!"
   16. Nu a sfârşit vorba bine şi altul a sosit şi a spus: "Focul lui Dumnezeu a căzut din cer şi a ars oile tale şi pe robii tăi şi i-a mistuit. Şi am scăpat numai eu singur şi am venit să-ţi dau de veste!"
   17. Nu a sfârşit vorba bine şi altul a sosit şi a spus: "Caldeii, împărţiţi în trei cete, au dat năvală peste cămilele tale şi le-au ridicat şi pe robi i-au trecut prin ascuţişul sabiei. Şi am scăpat numai eu singur şi am venit să-ţi dau de veste!"
   18. Nu sfârşise vorba bine şi altul a sosit şi a spus: "Feciorii tăi şi fetele tale mâncau şi beau vin în casa fratelui lor mai mare,
   19. Şi iată că un vânt puternic s-a stârnit dinspre pustiu şi a izbit în cele patru colţuri ale casei şi casa s-a prăbuşit peste tineri şi ei au murit. Şi am scăpat numai eu singur şi am venit să-ţi dau de veste".
   20. Atunci Iov s-a sculat şi-a sfâşiat veşmântul, s-a ras pe cap şi, căzând la pământ, s-a închinat,
   21. Şi a rostit: "Gol am ieşit din pântecele mamei mele şi gol mă voi întoarce în pământ! Domnul a dat, Domnul a luat; fie numele Domnului binecuvântat!"
   22. Şi întru toate acestea, Iov nu a păcătuit şi nu a rostit nici un cuvânt de hulă împotriva lui Dumnezeu.

   Ștergere
  5. Te ador maria gheorghiu fii binecuvântată cu multă dragoste har și pace ție. Atâta bunătate și atâta calmitate rar mi-a fost dat să văd. Dumnezeu e mare .Dumnezeu să te binecuvanteze femeia lui dumnezeu să-ți dea liniște sufletească și să te ocrotească de tot răul. Multă sănătate din partea mea o admiratoare a blogului tău .fii binecuvântată .❤💛💙💋👄🥀🕊

   Ștergere
  6. 20:49, Maria are tot ce-i doresti tu, ea a acceptat pentru noi si s-a angajat in fata Duhului Sfant sa ne spuna tot ce i se va comunica de sus din lumea Celui Preainalt si Preasfant. Ea este stalpul care lumineaza, dar oare cati dintre noi accepta si isi doresc lumina ei?. Ea este cea care striga "gatiti calea Domnului, drepte faceti cararile Lui". Oare este cine sa o auda pe Maria?. Nu este intamplator faptul ca ea s-a intrupat in neamul nostru inainte de a doua venire a Mantuitorului pe Pamant.

   Ștergere
  7. Am plans citind randurile tale ! Asa este ! Am promis LUI IISUS HRISTOS si MAICII SALE si a noastra a tuturor,ca voi face toate cate imi va cere.
   Candva un glas graia cu Dumnezeu asa:
   DOAMNE,dar MARIA este ca o sora a Lui IOAN BOTEZATORUL.
   Inchipuiti-va ce am simtit in inima si-n suflet ,si ca din acel moment stiam ce aveam de facut si prin cate voi trece.
   Dragii mei,IUBITI-L pe HRISTOS si pe MAICA DOMNULUI ,si astfel ,va veti iubi si APROAPELE ! Căci nu poti spune ca-L iubesti pe DUMNEZEU pe care nu-L vezi,in timp ce pe fratele tau il,urasti,care este langa tine cu tine in casa.

   Ștergere
 13. Da,pe pamant este o lupta intre bine si rau,de mii de ani,si da,sufletul omului poate fi o biserica ,asta nu inseamna ca nu poate exista si in plan fizic locul de inchinare pentru credinciosi,locul de oficiere a liturghiei.Pentru ca nu uitati,Domnul a promis ca va fi prezent acolo unde se vor intalni doi sau mai multi credinciosi in numele Sau.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asta nu inseamna ca trebuie sa se construiasca edifici de asa amploare cand oamenii mor de foame.Nustiu care tara mai are atatea biserici cate are Romania doar ca oamenii nu sunt asa credinciosi pe cat vor sa para. Am vazut cum o biserica de oameni cand au iesit de la slujba n-au dat un banut cersetorului de la poarta bisericii in timp ce-au lasat in sac de bani pt biserica. Dumnezeu nu are nevoie de aur pe altar ci de suflete curate. Isus a spus ca la judecata de apoi v-or veni preotii si v-or spune ca su scos duhuri necurate din oameni, au vindecat, etc dar o sa-i trimita in iad pt ca nu se mantuuesc nici ei si au impiedicat si pe altii; adica enoriasii sa intre in rai. Si asta pt ca ei fac contra cost,nu vad saracii care-i inconjoara sa-i ajute, Pin taxe pt botez, cununii chiar si mormantari cand astea trebuie sa fie gratis. Isus, a trimis apostoli sa predice evanghelia ,sa vindece, etc fara sa ia ceva in schimb, nici sa faca provizii cavi Dumnezeu se va ingriji sa nu le lipseasca nimic. Deci se v-or mantui cei buni sufletisti ,milosi cu dragoste fata de-aproapele cu dreptate. Ortodoxi sau nu ,Dumnezeu o sa-i aleaga ca si fiica paganei Hananianca a fost vundecata de Hristos daca aceasta l-a rugat di suflet. Era mai credincioasa decat cei pt care Isus s-a coborat pe pamant. Armin

   Ștergere
  2. 10:59Ai perfecta dreptate.Oamenii se pierd usor cu treburile lumesti dar prezenta lor in bisetica ii aduce din nou cu sufletul la Dumnezeu.

   Ștergere
  3. 11:51, tu judeci preotii (oamenii preoti) fara sa te gandesti ca ei sunt copii, fratii, colegii si apropiatii nostri care au ales sa slujeasca lui Dumnezeu la altar. Parintele Arsenie Boca le spunea credinciosilor ca daca nu va place de preotii vostri, nasteti prunci si-i faceti preoti mai buni decat cei pe care-i aveti. Preotii nu sunt de pe alte planete, sunt asa cum sunt si oamenii din societatea din care provin si care i-a format ca oameni. De ce pretindem perfectiunea de la altii daca noi insine nu suntem si nu putem fi perfecti?.

   Ștergere
  4. Dumnezeu nu are nevoie de sujbe,vina preotlor este ca au modificat mesajul lui Isus,in beneficiul lor.

   Ștergere
  5. 01:10, daca tu gandesti asa nu inseamna ca ai si dreptate. Parintele Arsenie Boca spunea adesea ca doar Liturghia mai tine lumea. Cei ce nu participa duminica la liturghii nu stiu ce inseamna pentru suflet liturghia (slujba crestina) pentru suflet. Doamne ce suflete impietrite au oamenii si nu pot sa vada voia lui Dumnezeu fara de care nimic nu se face, nici macar firul ierbii nu ar creste.

   Ștergere
 14. Larve care colcăie pe rănile deschise ale pacienților. Apelul unui medic de la Spitalul de Arși: ”Difuzați această filmare pentru că Spitalul de Arși a ajuns să omoare oameni”


  O mie de cuvinte nu fac cît o imagine, dar o mie de imagini nu nasc o idee, spune profesorul italian Giovanni Sartori.
  Urmăriți imaginea! Atenție însă, nu există cuvinte care să vă prevină.
  Pe ceafa omului, în spatele urechii, sînt larve albe care au infectat corpul. Larve de muște. Imaginile au fost realizate în iulie 2016, la Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri din Capitală.
  Pacientul era internat în secția Anestezie-Terapie Intensivă a spitalului.
  „Mai e un caz identic, însă n-am reușit să-l filmăm decât pe acesta', spunea medicul.
  „Sunt oameni internați la Arși în urmă cu 10-11 zile. Au fost aduși direct la noi.
  Cum secția e plină de muște, ceea ce se vede pe filmare sunt, cu mare probabilitate, larve de muște', adaugă.
  Doctorul insistă ca filmul să fie făcut public în pofida durității sale. 'Ce sens are să ascundem realitatea?
  Ce e mai grav: să arătăm sau să îndurăm așa ceva, pacienții și noi, cei care știm?!', întreba medicul, la acea vreme.
  Își motiva demersul: „Acestea sunt condiţiile în care sunt trataţi pacienţii în acest spital! Și trebuie schimbate!'.


  https://www.libertatea.ro/video/larve-care-colcaie-pe-ranile-deschise-ale-pacientilor-apelul-unui-medic-de-la-spitalul-de-arsi-difuzati-aceasta-filmare-pentru-ca-spitalul-de-arsi-ajuns-sa-omoare-oameni-2464732

  RăspundețiȘtergere
 15. Biserica Adevarata tine Sabatul si toate celelalte porunci ale Domnului Iisus,si nu-i cea Adventista,pt ca aia nu cred ca iadul e vesnic,ci doar temporar!Si nu se gaseste pe Pamant Biserica cea Adevarata,ci doar in Cer prin nasterea din nou cu Duh Sfant de catre Domnul Iisus,a adevaratilor Sai apostoli,mucenici,prooroci,episcopi,preoti,pastori,predicatori,etc,dar care,repet ii invata,scoleste Duhul Domnului,acestia neavand nevoie de seminarii,licee,si facultati religioase pt ca Duhul Sfant ii invata cum l-a invatat Domnul Iisus pe Petru care era pescar si n-avea nici o legatura cu mai marii carturari si farisei care se laudau cu invataturile legii moarte,fara Iisus,dar in ei aveau inimi de piatra,Petru apoi fiind invatat de Duhul Sfant dupa ziua Cincizecimii!Asemenea se-ntampla si azi,pastorii adevarati care vindeca,scot demoni,proorocesc,invie morti etc,sunt invatati sa predice din Cer de la Dumnezeu prin Duhul Sfant,in timp ce falsii pastori ai lui antihrist pier in iad cu invataturile lor lumesti,dracesti,impreuna cu turma lor care o duc la pierzare,pt ca se implineste cea zis Iisus,ca orbii duc orbii in groapa si caderea lor e mare!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ramai tu cu sabatul tau ca noi vom ramane cu Iisus cel inviat si cu Preacurata Sa Maica. Tu chiar nu vrei sa citesti ce a spus Duhul Sfant in mesajul scris de doamna Maria?. De ce incerci sa denaturezi cele spuse de Duhul Sfant in acest mesaj sau crezi ca tu esti mai presus decat Duhul Sfant?.

   Ștergere
  2. Gresit anonim 1:00,eu raman si cu Iisus si cu Poruncile Divine,TOATE,ASA CUM AU FOST DATE DE LA INCEPUTUL CREATIEI,faptu ca tin Sabatul nu inseamna ca nu cred in Invierea Lui Iisus si a dreptilor,dar fara implinirea Sabatului NU EXISTA SFANT SI NICI INVIERE,pt ca e incalcare a uneia din poruncile lasate de Dumnezeu de la Geneza!Sfantul apostol Iacov a spus cine incalca o porunca le incalca pe toate!Eu am regasit Calea,Adevarul si Viata prin renuntarea la pacate si prin plansul lor!Fericiti cei ce plang,ca ei vor fi mangaiati!Eu traiesc aceasta mangaiere chiar de aici de pe Pamant,si oricine implineste toata Voia si Legea Lui Dumnezeu,e miluit de aici de pe Pamant!Toate cele 10 Porunci cu tot cu Sabatul Adevarat al Sambetei al Odihnii Tatalui Ceresc si macar una din cele 9 Fericiri Dumnezeiesti trebuie implinite,si Domnul Iisus vine si ne miluieste,locuind in noi,daca avem Imparatia Lui Dumnezeu in noi!Iisus a zis,daca IL iubim pazim poruncile Lui,TOATE PORUNCILE!Cine nu implineste tot ce spune,nu-L iubeste si e de la diavolul,daca nu se pocaieste de pacate!

   Ștergere
  3. 13:47 sa fii fericit pentru toate cate ai scris ca faci. Poate ca Iisus ti-ar fi raspuns ca "doar una-ti mai lipseste - vinde tot ce ai si da saracilor, ia-ti crucea si-mi urmeaza mie". Poate ca ai facut-o si pe asta si atnci chiar trebuie sa fericit pentru toate cate le-ai implinit si ti-ai daruit sufletul lui Dumnezeu. Sa fii binecuvantat!. Dar sa stii ca nu trecerea la alta credinta (la neoprotestanti) inseamna a te pocai, ci a trece la un mod de viata dupa perceptele lui Iisus Hristos, Domnul si Dumnezeul nostru. Cati oare dintre oameni le implinesc?.

   Ștergere
  4. 7:20 multumesc la fel,Domnul Iisus sa ne ajute sa implinim Voia si Legea Lui iubindu-L in sfintenie!,si ai dreptate nu trecerea la alta religie mantuieste,ci traiul dupa Voia Lui Iisus,eu asta aplic in viata,si merge,iar daca gresesc ca mi se intampla ca sunt si eu om pe Pamant,ma pocaiesc,si Domnul Iisus ma primeste,important e sa nu persistam in greseli,si sa ne straduim sa ducem o viata cum ai spus dupa perceptele,sau Voia Lui Iisus!

   Ștergere
 16. Biserica Ortodoxă a păstrat nealterată învățătura de credinta din primele secole crestine când Duhul lucra cu putere in Sfinții Părinți. Dureros este faptul ca patimile au coplesit comportamentul omului de azi, al românului de asemenea si nu mai simte, nu mai traieste frumusetea credinței in care s-a nascut si a fost educat, daca a fost educat.
  Nici mânia, nici ocările, nici osândirea aproapelui nostru, a celor de un neam cu noi sau nu, nu ne este de folos, nici la traiul de zi cu zi, nici la mântuire. Părintele Cleopa insusi, care era foarte riguros cu cele sfinte, nu a osândit pe cei de alta credinta. Ci a spus ca doar Dumnezeu stie sufletul fiecaruia, atata timp cat acela nu intelege ortodoxia si are o viata după credinta lui, se chiar poate mantui. Si in Apostol spune ca cei necredinciosi vor fi judecati după propria lor constiinta. Cei care se consideră ortodoxi ar trebui sa aiba un comportament in virtutea acestei lumini care sa se reverse cu dragoste peste semenii lor, ca o marturie a sufletului lor frumos in care locuieste Hristos, intrucat Dumnezeu este dragoste. "Fara Mine nu puteti face nimic" ne-a spus Mântuitorul. Si mai sune: "cui i se da mult, mult i se cere" . Sa ne rugam pt preotii nostri, sa-i cautam pe cei smeriti si buni ca sa ne folosim de Sfintele Taine ale Bisericii altfel vom fi noi insine pagubiti de nelinistile noastre, de neincrederea noastra, de mâniile noastre, de cârtirile noastre...Dumnezeu Iisus Hristos a promis ca nu ne va parasi pana la sfarsitul veacurilor. O cugetare de la staretul Tadei de la Vitovnita: " ...daca cineva nu a dobandit harul nu poate intelege starea îngerilor si a sfintilor, caci acestea nu pot fi deslusite în cuvinte. Este o stare de pace si bucurie de negrait" ( din "Cum iti sint gândurile asa iti este si viata)

  RăspundețiȘtergere
 17. Deci, omul cand se naste, se naste cu acrdul lui Dumnezeu.
  Dar copiii care se nasc in toate Religiile tot cu acordul lui Dumnezeu,oare ei sau nascut pt iad caci nu sunt in familii de ortodocsi?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 17:35Pt legaturile din trecut cu stramosii si credinta pe care au avut-o se naste fiecare unde hotaraste Dumnezeu.Si mai este un...
   Adevar mentionat in Sf .Evanghelie:"Nu copii trupului (cei nascuti din placeri trupesti)ci cei dupa duh sunt fii lui Dumnezeu"!

   Ștergere
  2. Care legaturi cu strabunii,nu spune ortodoxia ca avem o singura viata si apoi e judecata? Asta e adevarat si conform nesajului lui Isus. Legatura cu strabunii sint genele. Mostenesti gene rele,nu ai sanse la judecata de a fi ales pentru un nou pamint(alt adevar din mesajul lui Isus)

   Ștergere
  3. 01:26, sa stii ca dupa fiecare viata avem parte de judecata pentru modul cum am trait-o. Evolutia/ridicarea spre Dumnezeu nu se poate face intr-o singura viata.

   Ștergere
 18. Cea mai buna religie este cea in care s-a nascut fiecare.
  Pentru ca nu intamplator s-a nascut asa.

  RăspundețiȘtergere
 19. 2022 Anul venirii lui Iisus?
  https://a1.ro/news/social/a-doua-venire-a-lui-iisus-va-avea-loc-in-2022-sustine-un-rabin-celebru-id821431.html?utm_source=observator.tv&utm_campaign=Cross+Promo&utm_medium=Recomandare+pe+A1&_ga=2.246377094.344654628.1543073012-373595666.1543073012&fbclid=IwAR3Bl_WjGyF8pKzbGhhhahJNczxteM-MIVv3fuEw52OZipvHll2zH0rbEs4

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 18:03Fiti atenti rabinul a spus clar un mare secret al evreilor -2022 anul venirii lui Antihrist.Stati in garda sa nu va insele caci il va imita pe Iisus ca sa se inchine oamenii lui si sa-i trimita in chinurile vesnice.Atentie!

   Ștergere
  2. Atentie la ce va spune,caci nu va fi pe placul bisericii adevarul,nu salvarea oamenilor conteaza,ci a meseriei preotilor.

   Ștergere
 20. Stimata Maria Aurelia,
  Intamplator mi s.a fixat privirea pe mesajul tau, si mi.a dat fiori reci. Nu e greu sa.ti dai seama ca sufletul tau a rabufnit, si cand faxi referire la voi, e clar ca te consideri deasupra celorlalti si nu cred ca e bine si ca e mare pacat judecand pe altii care nu impart aceleasi opinii. Ti.ai golit inima , ca sufletul tau are nevoie de ajutor, de lumina, de o alta lumina pe care o ai acuma. Spune , ca suntem in pragul sarbatoririi Sf. Andrei, cine a adus Lumina Sfanta de la Ierusalim pe acest loc de pamant pe care si tu probabil ai venit pe lume. Sau crezi ca au adus.o "fratii"din sf. America?. Sau poate crezi ca mai curata e credinta lui Mohama, cei care nu ezita sa scoata sabia ca sa.si faca auzita vocea?!. Iar treaba cu preotii care poate ca nu toti s.au predat lui D.zeu, cu si din dragoste , se cunoaste. Dar eu vreau sa.ti recomand sa faci un pelerinaj, poate l.ai facut, prin lacasurile unde nu se se stunge candela niciodata, iar rugaciunile se fac si la 12 noaptea, cand majoritatea crestinilor se odihnesc sau se gandesc la ziua de maine.
  Ar mai fi multe de zis, dar las si pe altii. Domnul sa -ti Lumineze calea. Amin!

  RăspundețiȘtergere
 21. http://profetieavertisment.ro/mesaje/538/daca-aduceti-slava-falsilor-dumnezei-si-cereti-o-mare-avere-bogatii-si-alte-daruri-doar-pentru-a-va-satisface-poftele-il-veti-atrage-pe-printul-intunericului/

  RăspundețiȘtergere
 22. Dumnezeu vrea ca religiile sa dispara. Ortodoxia e cea care sustine un adevar: dupa moarte, pina la judecata de apoi,nu exista nimic,deci nu exista suflet. Deci,nici Dumnezeu

  RăspundețiȘtergere
 23. Indiferent de ce religie avem...nu conteaza asta...important sa fim buni si smeriti, sa ne iubim aproapele ca pe noi insine, sa facem milostenie si sa credem in puterea Duhului Sfant. Adrvarata biserca se afla in inima:a mea, a ta, a fiecaruia dintre noi. Dumnezeu cand ne va judeca, nu ne va judeca dupa religie, ci dupa faptele noastre care le am savarsit aici.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ai dreptate,daca exista Dumnezeu,religiile trebuie sa dispara. Exista o problema,exista biblia,iar biblia e dovada lui Rael

   Ștergere
  2. Anonim 01:37, adevarata biblie nu ne este data noua spre cunoastere, ea se afla in ceruri. Ceea ce avem noi este in mod intentionat modificata, ca sa nu cunoastem adevarul absolut. Important sa respectam cele 10 porunci sa credem in puterea Duhului Sfant pt ca el este de la Tatal Ceresc si Isus Hristos, sa fim buni cu inima si sufletul curat.

   Ștergere
  3. 20.59, cuvantul tau asta, milostenie, este al unui,, tigru'' care habar n-are ce este mila.

   Ștergere
  4. Milosul,ce vrei sa spui? Cu ce a gresit 20.59 ?

   Ștergere