luni, 23 ianuarie 2017

BIBLIA CEREASCĂ ! MÂNCAM CUVINTELE CU LINGURA , DIN BIBLIA LUI IISUS HRISTOS !


DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ...

https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru IANUARIE  2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ... 

                                 22 ianuarie 2017 ,ora 6,15 dimineata !


                                                          Dragii mei, 

În aceasta dimineata dragii mei, m-au trezit multime de glasuri,care vorbeau fiecare pe limba lui .
 Fara sa deschid ochii, vedeam că nu eram in camera mea,ci eram într-o imensa încapere,în care auzeam multa galagie , multi oameni erau acolo,dar eu nu-i vedeam.
Fiecare vorbea pe limba lui, si se auzea un zgomot continuu,precum al roiului de albine,care zboara din floare in floare.
Eu eram în faţa acestor oameni multi, (după galagia pe care o auzeam),si aveam în faţa mea o măsuţă pe care a apărut din senin ,o BIBLIE voluminosa, cu foi îngalbenite de vremi si de vremuri.
De exemplu, cu aproximatie asa:


                          Related image..

Dragii mei, in clipa când mi s-a pus in faţă aceasta BIBLIE Cereasca, am început a citi cu glas tare.
Era glasul Sufletului meu, dar toti cei prezenti de acolo,pe care eu nu-i vedeam, auzeau tot ce eu citeam cu puterea gandului si a sufletului.
În BIBLIA Cereasca, nu citeam ceea ce gasim acum în BIBLIA pământeasca.
În BIBLIA Cereasca ,citeam propozitii clare,pe intelesul tuturor. 
Citeam cuvinte calde si pline de iubire,care imi incalzeau inima si sufletul. 
Nu simteam în suflet, că as citi ceva cu inteles greoi, ceva notat cu capitole si cifre,cum gasim în BIBLIA noastra pe care o avem fiecare dintre noi ,in casă.
Cuvintele din BIBLIA Cereasca  imi dadeau putere sufleteasca;îmi dădeau aripi si multa Dragoste divina;îmi dadeau o sete nebanuita de IUBIRE intru IISUS HRISTOS si MAICA DOMNULUI.
Deci, continuam sa citesc din Biblia Cereasca,cu o usurinta extraordinara;era indeajuns sa privesc textul de circa 4- 5 randuri, căci în clipa urmatoare ,il citeam in doar 2 secunde.
Cînd am ajuns cu cititul la aceste rânduri, pe care le voi cita mai jos , ceva uimitor s-a petrecut.
Iata ultimele rânduri ,citite de mine din Biblia Cereasca:

                " Locul de verguri ,e sedimentat pe tot Adevărul vietii !"

În clipa următoare fratilor, apare în faţa mea Cerul senin ca de oglinda,iar din acest Cer, se construieste până la locul în care eu eram langa acea masuta cu multimea de suflete în spatele meu , multime care vorbea galagios,se formeaza un Tunel de Lumină alba ,orbitor de stralucitoare.
Era ca atunci cand,noi incercam sa privim fara ochelari de protectie,la un SOARE torid; asa arăta aceasta punte de Lumina alba orbitoare, ce s-a format de la Cer,pana la locul în care eu eram.
În aceasta Lumina,la nici un metru în faţa mea, a apărut un cerc oval auriu, iar Lumina din interiorul Cercului oval auriu de Soare,era mai alba,mai orbitoare, decat puntea de Lumina de care eram eu legata sufleteste.

Image result for DUMNEZEU
  Image result for DUMNEZEU.

Dragii mei,din acest Cerc oval auriu,din Lumina alba orbitoare,un Glas Divin,(mi se spune chiar in acest moment),ca sa scriu asa: 

                 "Din Lumina alba orbitoare ,a cercului oval auriu , Însuşi Duhul Sfânt grăia ."
Şi iată fratilor, ce graia DUHUL SFANT:
            "Dragostea?
           Voi ştiţi cu ce se mănâncă Dragostea?
           Iată ,cu ce se mănâncă Dragostea":
Şi văd cum în mâna mea dreaptă,îmi apare din acea Lumina orbitoare,care graia Multimii nevazute de mine, dar auzită, o lingură obisnuită ca formă,o lingură argintie.
Priveam la rândurile scrise din BIBLIA CEREASCA, le citeam cu extrem de mare usurinta, ca şi cum am citi o pagina din BIBLIA noastra,într-o secunda doar;asa citeam eu din BIBLIA CEREASCA, oamenilor(sufletelor)auziti de mine,dar nevăzuti.
În clipa în care citeam fratilor, toate cuvintele de pe ambele pagini (stanga -dreapta )ce le aveam in faţa mea, toate se desprindeau si coborau la partea de jos a paginilor, se adunau grămăjoară,se desfaceau în litere simple ,iar eu le mâncam cu lingura, asa  cum mâncăm noi o mâncare obisnuită.
Închipuiti-vă fratilor, că cititi SFANTA BIBLIE, si la un moment dat ,vi se face o foame teribilă; iar in acea clipă toate cuvintele de la paginile deschise in faţa ochilor, curg la baza Bibliei ,ca un izvor nesecat. Iar voi nu cunoasteti alta mancare,decat ceea ce vi se ofera. Adica :cuvintele din SFANTA BIBLIE, si le mâncati cu o foame,cu o iubire care nu se stinge niciodată.
Asa mâncam eu;asa îmi ostoiam foamea pentru DRAGOSTEA si IUBIREA de DUMNEZEU TATAL, de DUMNEZEU FIUL, si a DUHULUI SFANT.
Glasul din Cercul oval auriu ,din lumina alba orbitoare, graieste asa:
                   "Locul de vergură, e sedimentat pe tot ADEVARUL VIETII .
                Aşa, se mănâncă Dragostea !"
În aceasta clipă totul dispare,iar eu ma cutremur în patul meu ca la un soc electric,deschid ochii, simt încă DRAGOSTEA si IUBIREA DUHULUI SFANT în sufletul meu, în inima mea, în cugetul meu,în toata fiinţa mea.
Cu lacrimi de bucurie, scriu în caietul de sub pernuta mea, toate câte mi s-au arătat,toate câte mi S-a grait de DUHUL SFANT.
 Iar astazi dragilor, am scris aici pentru voi toti, cei care, aveti DRAGOSTE si IUBIRE de HRISTOS si MAICUTA DOMNULUI;pentru voi toti cei care,trebuie sa va iubiti atât prietenii cât si dusmanii, si sa daruiti din DRAGOSTEA DUHULUI SFANT, pe care sa o mâncati în fiecare clipă ,fie cu lingura, fie cu inima ,fie cu sufletul,fie cu toate la un loc.
Din aceasta DRAGOSTE DIVINA ,sa daruiti fratilor, si celor care au mai puţina sau deloc, si astfel ,veti dobandi un loc în Împărătia Lui Dumnezeu.
Împreună dragilor,sa credem si să învăţăm tot ce este bun din BIBLIA pământeasca, deoarece,nu este vina noastra,că aceasta BIBLIE pe care fiecare o avem ,a fost modificata cu stiinţă sau cu nestiinţă , sau ,tradusa incorect de oamenii vremurilor.
Cei care au facut acest lucru,vor da socoteala în faţa LUI IISUS HRISTOS,care intreba intr-un articol scris de mine si grait de Duhul Sfant ,asa:


Dumnezeu există - Mărturii.: BIBLIA ! UNDE ESTE BIBLIA CEREASCA ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../biblia-unde-este-bibli...

Translate this page
Jan 18, 2016 - UNDE ESTE BIBLIA CEREASCA ? UNDE ESTE BIBLIA DE SUS ? C 17 Ianuarie 2016,ora 7,23 dimineaţa! Dragii mei, Am adus adesea şi ...

Dragii mei, BIBLIA pe care o avem în casă, sa ne fie ca un căpătâi bun si cald, si să luăm din ea tot ce ne place,tot ce ne face foame de HRISTOS si de MAICA DOMNULUI.
     Asa sa ne ajute PREA SFANTA TREIME si MAICA LUI DUMNEZEU,acum si pururea si-n vecii vecilor,Amin.
                                    Cu dragoste,Maria.

55 de comentarii:

  1. Se pare ca v-a veni vremea reactualizarii Bibliei,in care ve-ti avea un rol,poate asa nu se v-or mai bate crestini cu musulmani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De fiecare data cind folositi liniuta,verificati daca liniuta uneste doua cuvinte. Se scrie va veni(la viitor) si se scrie v-a dus(trecut),aduca va a dus(a dus pe voi),deci acum sint doua cuvinte. Se scrie veti si nu ve-ti,e viitor si nu sint doua cuvinte implicate(nu putem spune va ati avea,suna rau,chiar daca exista va si ati). La fel si vor, nu v-or,e de la viitorul verbului,nu sint doua cuvinte aici(nu putem zice va or bate,or nu e cuvint).mimisor

      Ștergere
    2. mimisor, 12:56, ti-ai potentat suficient de mult mentalul, in detrimentul afectivului, ca sa nu intelegi ca altceva-i important, nu ceea ce te face pe tine sa ai "focusata" atentia.

      Ștergere
  2. Ma intrebam daca n-am folosit un ton prea dur,intr-o postare anterioara,afirmand ca omul este lup fata de om.Iata si raspunsul care mi-a aparut prin indemnul catre iubire din viziunea dvs.Poate gresim fiind prea sceptici,dar vremurile ne obliga,raspunsul este dragostea?Si-atunci vom fi o turma blanda pe mana lupilor?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am luat-o ca un raspuns personal,dar imi dau seama ca la acest titlu,ca si la cel alaturat nu faceti decat sa indemnati oamenii la buna intelegere,un indemn atat de necesar in aceste zile,va respect pentru asta.

      Ștergere
  3. Ne-am gandit ca ai avea nevoie de extra trafic catre propriul tau website.
    De cele mai multe ori este prea scump si traficul vine din surse nesigure ceea ce poate afecta situl tau. Totusi noi am gasit o cale sa oferim trafic real bazandu-se pe relatia dintre utilizatori. Vizionezi siturile lor si obtii credite ce se transforma in vizite. Totul e cat se poate de real. Nu folosim referer sau pop-uri, iframe pentru a distribui aceste vizite. Prin acesta metoda iti poti imbunatati nr vizitatorilor si implicit sa vinzi reclama la un pret mai bun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci biblia pe care o avem noi acum e alta ? Am inteles bine ?

    ,,În BIBLIA Cereasca, nu citeam ceea ce gasim acum în BIBLIA pământeasca.''

    Si in acest caz , ca nu mai inteleg, care sunt partile adevarate , autentice , neschimbate si care sunt cele non - mentionate , ne-scrise sau transcrise eronat ?

    Adica Adevarul e amestecat si Biblia e un puzzle , adica are bucati lipsa din CEA ADEVARATA?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Biblia a fost modidicata de la prima scriere prin eliminarea celorlanti apostoli inafara se a cea celor 4care sa asemanau pe cand cele 8 evangeli vorbeau de renasterea sufletului prin reintrupare. Lucru ce NU lau inteles si nici sfantul NICODIM Nu a inteles cand a vorbit Iisus" de nu sa va naste din nou nu va vedea imparatia cerului".de atunci pana azi au schimbat dupa cum au vrut interes.CEA CE ESTE SIGUR ESTE CA VANGHELIA LUI IUDA ISCARIOTENU NU EXISTA FIND CA A MURIT INAINTE DE IISUS.SI CA SA STITII CA NU EXISTA DUHURI RELE DECAT CEL AL TATALTUI CERESC SI ATOTTIITOR.SI CA NU DUMNEZEU TE DUCE IN ISPITA CINE A DUS PE EVA IN ISPITA???. PANS SI RUGACIUNEA TATAL NOSTRU ESTE GRESITA CA NU SE SPUNE SFINTEASCA NUMELE TAU CI SFANTTT ESTE NUMELE TAU.SI UMBRA SFANTULUI PETRU FACEA MINUNI SI SFANTA.DUMNEZEU ESTE CEL MAI SFANT CARE A CREAT TOT SI TOTII SFINTI NUL SFINTIM NOI.

      Ștergere
  5. "Si cei ce mananca cu lingura din hrana cereasca vor fii numiti copii ai Stapanului".
    Aceste cuvinte le-am auzit intr-o viziune cu doua zile inainte.Ingerul hranea copiii mici la varsta de un an cu lingura din mancarea de pe masa pentru ai impartasi cu Cuvantul Adevarului.
    Acestia sunt copiii Stapanului asa sunt numiti dincolo.

    RăspundețiȘtergere
  6. :)) eu cred ca Dmnv o sa scrieti biblia cereasa la un moment dat ! Sau macar un Apostol tot o sa fiti !

    Apostolul Extraterestrilor ( duhurile rautati din vazduh )! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Dosmna Maria imi vine sa pling de cele spude .Am citit foarte multe carti de religie si de tot felul;Adevarat este.Pentru mine este doar credinta mea in bunul D zeu si Maicuta Domnului.Cred cu multa tarie tot ce spuneti si ms rog la D zeu sa ne ajute sa scapam de toy raul di necazul amin. Va pup cu drag M.I

    RăspundețiȘtergere
  8. Revelatiile "Sfintilor Parinti" sunt clare. Orice alta interpretare tine de transformarea interioara a fiecaruia dintre noi. Asa ca, dragilor, "practica interioara continua" (vorba lui Patanjali) si, cu siguranta, in urma transformarilor interioare, va aparea si intelegerea faptului ca BIBLIA este asa cum trebuie sa fie nu cum are cineva impresia ca ar trebui sa fie.

    Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  9. Maria, esti putintel "dusa la film". Citeste scrierile Parintelui Cleopa si, mai ales, asculta ceea ce zice acesta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Trebuie sa acceptati profetii ca in dar pentru voi,asa a transmis de curand Dumnezeu alesilor.Este vremea lor.Raul se prabuseste in abis ramane sa vedeti.

    RăspundețiȘtergere
  11. Răspunsuri
    1. Chiar voiam sa intreb ce inseamna "verguri,vergura",multumesc!

      Ștergere
  12. ADEVARUL CEL VESNIC SI DATATOR DE VIATA ESTE ATINS SI SE DEZVALUIE DOAR CELOR CE AU INIMILE CURATE,CEI CARE-SI MANIFESTA PRIMUL ATRIBUT DUMNEZEIESC IN VIATA LOR,CARE ESTE DRAGOSTEA,IUBIREA TATALUI CERESC PENTRU TOTI COPIII SAI,MA REPET AFIRMAND CA SUNTEM DUMNEZEI SI DUMNEZEITE ITRUPATI PE ACEST PAMANT SA REANVATAM LECTIA IUBIRII NECONDITIONATE A TATALUI CERESC SI A MAICII PAMANTESTI.NU AM ALTI DUMNEZEI,CI DOAR UNUL,DUMNEZEUL CEL ADEVARAT,DUMNEZEL CELOR CE S-AU PROCLAMAT EI INSISI ZEI,LER-DUMNEZEU DIN CARE TOATE S-AU FACUT PRIN MAREA SA IUBIRE,MAI ALES PENTRU NOI OAMENII,CARE S-A INTRUPAT SI A FOST RASTIGNIT PENTRU PACATELE NOASTRE TRECUTE,PREZENTE SI VIITOARE,PENTRU MANTUIREA SUFLETELOR COPIILOR SAI,CUNUNA CREATIEI SALE DIVINE.SA NE MANIFESTAM CA ATARE,PRIN LIBERUL NOSTRU ARBITRU SA ALEGEM CALEA SPRE ACASA,SPRE LUM INA,SPRE SANATATE TRUPEASCA SI SUFLETEASCA.VA MULTUMESC FRUMOS SUFLETE DRAGI SI SA CAUTATI FRUMOSUL SI TOT CE VA INALTA INIMILE VOASTRE,TOT CE VA RIDICA NIVELUL VIBRATIONAL,TOT CE VA DUCE IN SFERELE INALTE ALE CUNOASTERII CELEI ADEVARATE.VIITI MAI BUNI,VIITI SI FIITI EXEMPLE DE DRAGOSTE,CA DIN DRAGOSTE FARA DE MARGINI ATI FOST CREATI,DATI IMN DE SLAVA CREATORULUI VOSTRU,TATAL CERESC SI MAICII VOASTRE PAMANTESTI,CAREIA ASA SA VA RUGATI;'MAICA NOASTRA PAMANTEASCA,SFINTEASCA-SE NUMELE TAU IN MINE,VIE E IMPARATIA TA SI FIE CA VOIA TA SA SE FACA IN NOI CA IN TINE,INGERII PE CARE AI AI IN SERVICIUL TAU,TRIMITENI-I NOUA,IARTA-NE NOUA PACATELE NOASTRE,PRECUM SI NOI ISPASIM PACATELE NOASTRE CATRE TINE,NU PERMITE CA SA CADEM PRADA BOLILOR,CI ELIBEREAZA-NEDE ORICE RAU,CA ALE TALE SUNT PAMANTUL,CORPUL SI SANATATEA,AMIN.CEI CARE NU ATI FOST IN ALTA VIATA ESENIENI LE VETI INTELEGE MAI GREUT,INSA CREDETI SI VA RUGATI SI MAICII PAMANTESTI CARE V-A DAT TRUPUL FIZIC,SI N-O UITATI IN RUGACIUNILE VOASTRE,CA SUNTETI TRUP DIN TRUPUL EI PREASFANT,SI MAI ALES N-O UITATI PE MAICUTA FECIOARA,CA STA IN GENUNCHII EI INSANGERATI SI SE ROAGA NECONTENIT PENTRU NOI,CA NUMAI RUGACIUNILE DUMNEAEI NE MAI TIN IN VIATA,CU SPERANTA CA NE VA INTOARCE PE TOTI FII SI FIICELE SALE SA-I URMAM EXEMPLUL DE DARUIRE SI DE DRAGOSTE.

    RăspundețiȘtergere
  13. Doamna prooroaca,lasa povestioarele acestea și apucăte sa scrii onouă BIBLIE tot poporul o așteaptă.Sa incepem sa stângem bani pentru editare.Succes.AnaBel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua.Biblia Cereasca exista,inca nu a sosit timpul si ceasul,sa aflam adevărul unde este ascunsa.Daca am cunoaște adevărul,am începe războiul intre noi,dar Dumnezeu a început sa ne pregătească pentru minunile care vin pe pământ.
      Cu mult respect,Mariana din Banat.

      Ștergere
    2. muma-ta ce zace de tine,ma ametatule,de abia iesitule din iad,tu gandesti ca nu te samt,ma,ca niuci biblia v irusata de satan nu o pricepi,ca nu stii citi printre randuri,vai si-amar de sufletul tau si da bani la cersetorii ce-ti bat la poarta si nu mai incuia usile,ca-ti incui taie usile raiului ,fraier neggru-un ceriul gurii,ti-ai gustat vreodata ceriul gurii,sa vezi ce amareala-ti vine,da tu nu stii ce-i aia ceriul gurii,tu n-ai gustat niciodata din acel nectar mai gustos decat cea mai suava miere de albine,tu habar n-ai ca ai gustul ceresc in cerul gurii tale,macar taci,ca mai bine faci,vezi ca esti la coada dracului,anabel,coada de ,,,drac,sa nu-ti spun purcel.Si mai intarca-te ,lasa suptul pe sub masa.

      Ștergere
    3. Dumnezeule, cred ca glumesti, Anonim 15:34 !

      Ștergere
  14. IA VEDETI,FRATI SI SURORI,CE SPUNE SFANTUL VASILIE CEL MARE IN CUVANTUL LUI DUMNEZEU DE LA CETATEA SFANTA NOUL IERUSALIM;'IN NUMELE TAU,IISUE HRISTOASE,IL CERT PE SATANA SI-I SPUN;-SA TE CERTE PE TINEDOMNUL IISUS HRISTOS,SA TE CERTE,SATANA,SI SA TE DESPARTI TU DE TOTI FIII NEAMULUI ROMAN,CA ACEASTA SEMINTIE ESTE SCRISA IN CER PENTRU DOMNUL SI PENTRU INGERII LUI,IAR TU DU-TE UNDE ITI ESTE LOCUL CEL PUS DE DUMNEZEU,CA A VENITVREMEA,AMIN.' SI IARASI VEDETI CE NE SPUNE PARINTELE NECULA CONSTANTIN,IN UNA DIN MULELE SALE PRE-LEGERI,DIN 23 APRILIE 2016,UNUL DINTRE PUTINII CE AU HAR,CU TOATE CA NU LE STIE PE TOATE,INSA ESTE OMUL MOMENTULUI.VIZIONARE PLACUTA SI LUATI AMINTE LA ACEST IARASI MARE PEDEGOG.

    RăspundețiȘtergere
  15. Vedeti ca o sa va manance sfintii ca multi a ti pus in calendarul ala. Dragostea Dlui Iisus acopera totul. A pare ca sfarșitul e mai aproape decat banuim. Ne intalnim in cer acolo unde avem pregatita casa.

    RăspundețiȘtergere
  16. dupa ce mi-o luat-o fosta nevasta,si nu i-am cerut-o,mi-am dat cu seama ca avem drumuri diferite,asa ca ,spuneti-le la tineri sa se ia virgini,sa nu aiba apucaturi de dinainte,si oricum ,copiii au fost chemati pe cale naturala,ori macar sa ser spoveduiasca unul altuia,ca-i cel mai bine,eu cel putin asa am facut,da-i mai bine sa-i spui celui drag,asta sunt.asta esti,defilam impreuna in acest defileu al vietii,daca vrei sai tu,si cautati-l pe dragul preot CONSYTANTIN NECULA,UN MONUMENT DE PROFESOR PEDAGOG,ARDELEAN .TREBUIE SA RECUNOASTEM GRESELILE SI SA LE DEPASIM,CU AJUTORUL DOMNULUI IISUS HRISTOSUL.DESCHIDETI INIMILE VOASATRE,SA INTRE IMPARATUL MARIRII,DES,CAT DE DES,IN TOATE CLIUPELE VIETILOR VOASTRE,DESCHIDETI USILE MARIRII,USILE SLAVEI,USILE MARIRII,USILE RABDARII,USILE VOINTEI,USIULE INTELEPCIUNII,USILE DRAGOSTEI,USILE INCREDERII,SI DACA A-TRI STI CA SUNT MULT MAI MULTE,MULT MAI MULTE,CAUTATI-L PE PARINTELE CONSTANTIN NECULA,SI CAUTATI CE SIMTITI CA-I ADEVARAT.VA MULTUMESC FRUMOS,IN NUMELA LUI IISUS HRISTOS.TAI,TAI,VA IUBESC PE TOTI.

    RăspundețiȘtergere
  17. Mare păcat sa spui ca actuala Biblie are ceva probleme.
    Ba din contra ,Bilia are tot ce i-i trebuie pt Mântuirea omului.
    Daca exista o Biblie Cerească, atunci va veni insu-si IISUS HRISTOS cu ea , pt a ne împărtăsi cu ea ,Adevarul Adevărat.
    Nu va jucați cu focul, ca va arde sufletul.
    Mare Păcătos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e nici un pacat,biblia este la locul ei,pacat este ce scoti din gura impotriva vointei ei.

      Ștergere
    2. Normal ca Biblia are mari probleme,e biblia extraterestrilor lui Rael,elohimii,citeste pe net Rael si combate-l daca poti.mimi

      Ștergere
  18. Doamna Maria,traiti momente de aleasa simtire...sa fiti sanatoasa si sa le-mpartasiti si cu noi,nevrednicii...poate ne-om mai retine de la rele...multumiri si o calda-mbratisare! Doina.

    RăspundețiȘtergere
  19. Biblia e scrisă prin insuflarea DUHULUI SFÂNT prin oameni pe care DUMNEZEU Ì-A făcut SFINȚI în CER.În ea se găsesc cu adevărat cuvinte înțelepte, deoarece ele sunt "CUVÂNTUL".Întâi ați încercat să strâmbați învățăturile SFINȚILOR prin salvarea omenirii venită de la extratereștri,acum ne suciți cu biblia. Ce mai urmează doamna MARIA,ce ne mai pregătește aghiuță ăla cu aere de dumnezeu. Am văzut că nu vă mai plac nici preoții. Veniți cu tot felul de preziceri dezastrudezastruoase,apoi încheiați: cu drag,Maria; sunteți bucuroasă că vi se adeveresc prezicerile,mai ales atunci când cineva "bolnav" găseşte de cuviință să vă felicite,cu toate că au murit mulți oameni;transmiteți mesaje întrerupte,fără sens(mama planetă,pâlcul e şandrit - am râs vreo 2 luni de mesajul ăsta,drăcesc),dumnezeu vă ține-n şocuri electrice;plafonul camerei dumneavoastră e mai vedetă decât bolta bisericii şi cea cerească;hristos străluceşte în cer de noapte,duhul sfânt la fe,maica domnului tot p-acolo s-a găsit să strălucească(noapte albastră catifelată). Cu alte cuvinte,până la urmă,dumneavoastră pregătiți calea ăluia de n-a mai plătit factura la LUMINĂ de mii de ani. Ce SFINȚI PĂRINȚI,ce biblie,ce Biserică bă!!! avem aici profeta care ține în mâini pe DUHUL SFÂNT(cu toate că CERURILE CERURILOR nu-L cuprind),avem aici profeta care este imaginea lui DUMNEZEU(cu toate că doar MANTUITORUL a fost imaginea LUI),avem aici profeta care atunci când nu-i convine ceva,reacționează cu răutate,apoi spune că să te ajute MĂICUȚA DOMNULUI şi o bagă pe sentimente.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Soare,cauta pe net:dicteu divin; ai sa gasesti ceva fascinant,din partea lui Iisus,mai coerent decit Biblia. Dar nu o s-o faci,degeaba zici ca-L iubesti pe Iisus.

      Ștergere
    2. Anonim 25 ian 2017 20.26
      serios ???hahaha
      pun pariu cu tine ca nu ai citit biblia de asta spui ce spui prostie intruchipata .nu ne vorbi despre iisus adevarul cind denigrezi sfinta scriptura care vorbeste despre iisus... ai inteles prostie intruchipata ca logica de cresa nu admite sa vorbesti despre ce nuuuuuu stii
      dur adevar stiu.dumnezeu nu se lasa batjocorit

      biblia a profetit despre iisus in vechiul testament , a venit adevarul in trup in noul testament si judecata lumii in apocalipsa ....ai retinut ,daaa???hahaha

      aviz amatorilor si amatoarelor
      crestin ortodox

      ps puneti mina si cititi biblia sau taceti si ramineti in prostia voastra.....biblia=iisus hristos=calea=adevarul=viata=sfintul duh =dumnezeu
      du adevar stiu

      aviz amatorilor si amatoarelor
      crestin ortodox

      Ștergere
  20. Soare,esti popa? Ce cauti pe aici? Vrei sa ne luminezi cu intelepciunea ta? Crezi ca primesti o nota mare de la Dumnezeu? Esti musafir aici,poarta-te mumos!.mimi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt vorbele mele,doar am redat ceea ce spune doamna Maria. Eu nu alerg după note,ci doar apăr ORTODOXIA şi SFINȚII PĂRINȚI.Aici nu e vorba de musafiri ci de opinii pentru apărarea dreptei credințe. Întâi luminați-mă pe mine şi dați-mi răspunsurile la ceea ce am scris,căci cu vrăjeală d-asta nu merge cu mine. Păi legiuni de ARHANGHELI să vină din CER să-mi spună ceea ce spune doamna Maria şi nu i-aş crede...mai ales p-ălea cu FIINȚELE DIVINE care strălucesc în cer de noapte.Păi dacă vin extratereștrii să ne salvezi,ÎNGERII,SFINȚII,MAICA DOMNULUI şi HRISTOS pe cine mai salvează?! Atâtea bazaconii,adică ce spune Biserica e cam minciună,dar dumneaei spune mereu adevarul. Să-mi bage şi mie câteva cuvinte înțelepte cum le "băgau (le tipăreau în sufletele oamenilor starea de bine,nădejde...nu dădeau cu bau-bau cum face doamna Maria)SFINȚII PĂRINȚI.Aşa cu răspunsuri d-astea ieftine,clocite dintr-o minte care-i certată cu preoții şi biserica,la ce să mă aștept?
      Deci...ce caută: HRISTOS,MAICA DOMNULUI,ARHANGHELII MIHAIL şi GAVRIL,SFINȚII PĂRINȚI şi DUHUL SFÂNT în văzduhuri de: noapte,noapte catifelată,cer înroșit,de amurg,răsărit,ceată,norişori pufoşi...când ei trebuie să se arate în LUMINĂ,fără conotații cu întuneric? Vă spun eu: aceia sunt draci deghizați.

      Ștergere
    2. Hei Mimi tu esti mai buna?!

      Ștergere
    3. Biserica are un interes, ca popii din vrajeala traiesc,nu Doamna Maria. Soare,tu ocolesti raspunsul,esti popa si crezi ca datorita voua se mintuieste cineva?

      Ștergere
  21. SOARE LUMINĂ23 ianuarie 2017, 20:33
    DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI,sa-ti arate tie,ADEVARUL SĂU !!!

    RăspundețiȘtergere
  22. Biblia de astăzi este cea care e adevarata, a fost scrisă sub insuflarea Duhului Sfânt.
    Nicio yota nu va trece pana nu se va împlini tot ce este scris in Biblie.
    Nimeni nu are voie sa modifice măcar o virgula din Biblie.
    Nu va Jucați cu Cuvântul lui Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  23. Mie mi-AU arătat adevărul prin SFINȚII PĂRINȚI şi BISERICĂ,însă văd că dumneavoastră ocoliți răspunsul la întrebarea cheie şi anume : cum e posibil ca FIINȚE de LUMINĂ să strălucească pe ceruri de noapte?...nu mai vorbesc despre chestia cu extratereștrii,ci vreau răspunsul la strălucitorii ăia din cerurile alea dubioase(amurg,noapte,răsărit,apus...adică pe-ntuneric). Şi nu mai amestecați pe DUMNEZEU şi MAICA DOMNULUI,ci răspundeți-mi,câci doar dumneavoastră ați afirmat aşa ceva,nu EI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Soare Lumina tu inca nu ai ajuns la un nivel de cunoastere spirituala ca sa intelegi aceste lucruri,intai trebuie sa crezi ca sa vezi.Crezi ca dna maria este disponibila sa-ti dea tie raspunsuri dupa bunul plac din moment ce tu respingi Adevarul pe care Duhul il transmite?Incearca sa crezi si apoi cerceteaza si vei descoperi tu insuti lucruri mult peste intelegerea ta.Ok?

      Ștergere
    2. 22.44 Despre care Adevar vorbesti ? Al tau ? Al cui ?

      Nu mai bagati mana in foc pentru adevarul nimanui . La cati profeti si duhuri pe banda rulanta sunt , mai abtineti-va de la catalogari supreme .

      Ștergere
    3. Da, Anonim 09:17, buna observatia ta.

      Doamne ajuta!

      Ștergere
    4. Asa este, anonim 09.17, unii de pe aici iau de bun tot ce spune Maria sau alti proroci aparuti peste noapte. In realitate s-a dovedit ca NIMENI nu detine adevarul, nici chiar Maria care, oricum, e prea orgolioasa ca sa recunosca atunci cand greseste.

      Ștergere
    5. Udrea nu a fost arestata , Hillary nu a iesit, Ciolos si-a terminat mandatul si nici vorba sa demisioneze .

      Ștergere
  24. Puneti-vă voi contra CUVANTULUI lui DUMNEZEU, si apoi asteptati sa vă salveze Extratereștri.

    RăspundețiȘtergere
  25. Văd că ocoliți să dați răspunsul cum face cel rău când vede tămâia sau apa ssfințită. Eu întreb una şi sunt luat cu nivele,parcă suntem la jocuri pe calculator. Să-nțeleg că singurul răspuns este s-ajungi la nivelul în care să crezi că FIINȚELE DIVINE strălucesc în văzduhuri de noapte(adică anatema şi blasfemia blasfemiilor).Dacă-mi arătați că măcar vreun SFÂNT PĂRINTE a văzut FIINȚE DIVINE pe astfel de ceruri întunecate,strălucind(ceea ce cu siguranță nu aveți cum),atunci doamna Maria spune adevărul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. te pofteste omu la masasi tu-ti sufli mucii-n blid,ma mucosule,meri si ti-i sufla afara,ma

      Ștergere
    2. Soare,noi nu credem in sfintii parinti,marile spirite nu ales Biserica,exemplu e Maria

      Ștergere
    3. Anonim 17:28, daca ai impresia ca "marile spirite" detin doar ei "adevarul" si cei din Biserica nu, inseamna ca n-ai inteles nimic.

      Toate cele bune,

      Lucia Dobrea (Bistrita)

      Ștergere
  26. Rătăciri mari pe aici ,,noi nu credem în sfintii părinți,,.Cine e biserica lui HRISTOS Maria? Da sunt zilele cele scrise în biblia cea ,,mincinoasă,,de 2 mii de ani.SE VOR RIDICA PROFEȚI MINCINOȘI în zilele de pe urmă și mulți vor cădea. Mai gindiți-vă, la urmări și treceți prin filtrul rațiunii chiar și viziunile personale.

    RăspundețiȘtergere
  27. Daca Maria a spus ca aceasta nu e Biblia adevarata,ea are dreptate,trebuie o alta Biblie,cred ca a si inceput sa lucreze la ea.Anabel.

    RăspundețiȘtergere
  28. PENTRU ANONIM CARE CERE EXPLICATIA CUVANTULUI -VERGURA =FECIORIE--DACA AVETI CALCULATOR ESTE IMPOSIBIL SA NU CAUTATI SITUL CU DEX-ROMAN ASADAR CERETI ACOLO EXPLICATII --DEPLORABIL

    RăspundețiȘtergere
  29. Saracu de tine crestin ortodox,multa prostie ai intruchipat!
    Ma intreb! Oare cum arati la nivel fizic ca pe cel spiritual este foarte clar?Stii cum mi te imaginez?Chipul tau pe Biblie!
    Ghici cine sunt?

    RăspundețiȘtergere
  30. Anonim27 ianuarie 2017, 15:48
    Saracu de tine crestin ortodox,multa prostie ai intruchipat!
    Ma intreb! Oare cum arati la nivel fizic ca pe cel spiritual este foarte clar?Stii cum mi te imaginez?Chipul tau pe Biblie!
    Ghici cine sunt?


    raspuns :
    serios ???? ha ha ha ha ha
    multe intrebari, FARA RASPUNS ... DUMNEZEU decide mereu ADEVARUL CALEA si viata ... imaginatia TA e FEMEIE FARA CAP ... nu intram in amanunte ca iese prost pentru tine .... dur adevar stiu ....

    deci intreba-te in continuare CA RASPUNSUL E LA MINE ... ha ha ha ha ha ....

    aviz amatorilor si amatoarelor

    crestin ortodox
    sa te relaxezi ....
    https://www.youtube.com/watch?v=prWS8_kgNIM

    aviz amatorilor si amatoarelor

    crestin ortodox

    RăspundețiȘtergere
  31. pentru a nu se crea confuzie anonim 27 iamuarie 2017 15.48 te referi la cuvantul VERGURA---SI DE RUSINE MA DUCEAM LA DEX SA VAD CU OCHII MEI EXPLICATIA--PACE TIE

    RăspundețiȘtergere