miercuri, 21 noiembrie 2018

ROMÂNIA NU VA AVEA PACE !!!

                 21  Noiembrie 2018,ora 4,11 zori de zi ! 

                                  Dragii mei,

În aceasta dimineata ,ma trezeste un glas care spune ceva tare trist.
Glasul spune asa:

                  "România !
                    El ? 
                 Pe el îl doare-n cot de România.
                 Acest slugarnic ,va distruge România!
                  Romania nu va avea pace !"

Prieteni dragi,nu are rost sa va mai spun cine este slugarnicul care va distruge Romania,deoarece, stie toata lumea. 
Cei care nu vor sa vada,fireste vor arunca cu piatra.Dar,sa nu uite dragilor ca ,piatra pe care o vor arunca se vor intoarce la ei ca un bumerang.

                   Imagini pentru HARTA ROMANIEI.

Din păcate fratilor, cu totii vom avea de suferit.
Cautati in Arhiva Blogului si veti gasi multe articole in care scriam despre cum si cât va suferi Romania . 
Romania fratilor,se afla cu un picior in groapa si cu unul pe mal.
Mai precis, Romania este condusă dinafara dragilor.
Romania,nu mai are niciun cuvant de spus. Glasul Romaniei nu se mai aude,ci numai al celor care vand Romania ,prin actiunile si vorbele lor.
Acum 6 zile - Iata ce spunea un glas, chiar asta noapte in timp ce scriam aici pe BLOG: " România ! Vocea României ,nu se mai aude ! Vocea României ,nu ...
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului fratilor, ca sa nu ne lase din Mana Sa cea Puternica si Ocrotitoare ,ci sa ne ajute ca sa putem duce CRUCEA mantuirii noastre.
Sa nu raspundem raului cu rau, ci sa dam dovada de bunatate,de intelegere ,de respect si dragoste fata de Aproapele.
                               Cu dragoste,Maria.

P.S.

 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

                .








55 de comentarii:

  1. se pare ca și bunul Dumnezeu ne_ a părăsit de a îngăduit această trădare a celui care este în fruntea tarii noastre......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce usor e ca atunci cand dati de greu sa -L comentati pe Dumnezeu
      ca "ne-a parasit..,a ingaduit..".
      Dar Dumnezeu ne-a lasat LIBERUL ARBITRU ,adica consecintele faptelor noastre,mai devreme sau mai tarziu le vom confrunta.

      Ștergere
    2. Nu ne-a parasit, dar noi pe langa faptul ce ne da, am vrea sa ne si bage-n sac. Nu poate Dumnezeu sa faca in locul nostru ceea ce trebuie sa facem noi pentru ca ar incalca liberul arbitru.

      Ștergere
  2. Sa fie mai rau ca pe vremea lui Ceausescu? !Nu cred...

    RăspundețiȘtergere
  3. Este vinovat parlamentul Romaniei care reprezinta poporul si care lasa lucrurile in coada de peste nu face ceia ce trebuie sa faca. Deci una li cununa la toti.Doar Dumnezeu cu mila. Amin

    RăspundețiȘtergere
  4. Dna Maria cum este posibil glasurile auzite de dv.să nu spuna numic,DAR NIMIC de nenorocirile care le face Dragnea si care arata ca il doare in cot de ţară !!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din contra, Dragnea este un patriotIAR verner face totul contra tari si a romanilor

      Ștergere
    2. 05.18 degeaba strigi la o psd-ista! Nu te aude! Am spus si eu asta dar se face ca nu vede! Ea il uraste pe Iohanis si punct! Daca s-ar opri aici ar fi bine dar sugereaza asta si fanilor ei! Incita la ura folosindu-se de religie! Marca Dragnea!1 Are Dumnezeu grija de toti, inclusiv de ea!

      Ștergere
    3. In cot de tara ai donare PE CEI finantati de soros oare chiarsunt romani sau or FI alta natie. Dragnea este subminat de aceste gunoaie antiromanesti.

      Ștergere
  5. Normal. Cu asa guvern ... Romania pierde. Rusine psd!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Amice, esti deraiat de la realitate. Iesi din cochilia in care traiesti si o sa cunosti adevarul.

      Ștergere
    2. Cu casa presedinte de tara normale ca RO Pierce...

      Ștergere
    3. 06:23, din cate observ nu ai citit mesajul primit de Maria. Mai citeste odata ca sa intelegi cine este cel care face rau Romaniei. Acela nu este parlamentul ci presedintele care slugareste strainatatea in defavoarea poporului roman. Acest presedinte nu iubeste Romania ci doar pe el si confortul. Preocuparea lui este sa execute ordine primite din afara care sa saboteze guvernul. Toata lumea a observat ce face acest individ.

      Ștergere
    4. An.06.23 rusine voua tra datori de tara care nu a-ti lasat acest guvern sa lucreze de la inceput si in prezent asta faceti. Asta inseamna ca nu respectati poporul care l-a votato si noci tara in care traiti. Dei cu nazistu in fronte,#rezist,macovei,soros,pdl-ul cu orban lingua.

      Ștergere
    5. Serios??? Cine sunt trădătorii? Dragnea e bun că e condamnat penal și conduce tara apre ruina?

      Ștergere
  6. Tot sa stai in tara asta !!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da #rezistule, este o tara superba Romania IAR dusmanii ei sunt PE ultima suta de metri!!!

      Ștergere
    2. 00.07 uita-te in oglinda!Vei vedea un tradator de tara psd-ist! In curand furia poporului va fi atat de mare ca n-o sa mai puteti iesi pe strada! O sa vedeti atunci mania lui Dumnezeu!

      Ștergere
  7. Ce puteri pui are un presedinte in tara aceasta că i se au luat toate . Conducătorul României de acum încolo va fi președintele partidului cu majoritatea in parlament.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba nu i s-a luat nici o putere!bagator de strambe peste tot si lingau-sluga strainilor in defavoarea Romaniei

      Ștergere
    2. 19.21 da, baga strambe infractorilor!

      Ștergere
    3. Care infractori mai 21:56? Numai prostii debitezi. Dosare facute la comanda si oameni condamnati pe nedrept- asta numesti tu infractori? Mafia antiromaneasca condamna oameni nevinovati ca apoi sa le strige infractori pentru a le strica imaginea si credibilitatea. Cata nerusinare!

      Ștergere
  8. Romanii din intreaga lume,au inceput sa se trezeasca,se leapada de cel rau,si au inceput foarte multi sa se roage zi si noapte,pentru dreptate si adevar,multi doresc sa se intoarca acasa in Romania,cat mai au timp,ca vin vremuri foarte grele pe pamant,si nici intr-o tara nu va mai fi bine.Sa ne unim cu totii in rugaciune,sa cerem ajutorul de la Sfanta Treime si Maica Domnului,pentru dreptate si adevar,in Romania,tara Mantuitorului Lumii.

    RăspundețiȘtergere
  9. Este evident cine este El. Aceasta javra nazista nu e decat un sclav al Germaniai si a altor puteri. De cand a fost IMPUS (nu ales) ca presedinte a facut totul sa dezbine si sa distruga tot ce se incearca sa se realizeze bun in Romania. Pa aceasta javra nu o intereseaza decat confortul lui si al strambei cu care este.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo 08.58 superadevarat graiesti!!! Dar care-i solutia pentru a scala de el ?

      Ștergere
    2. 08.58 javra nazista esti tu! Esti multumita,Maria? Tu care pretinzi ca esti facatoare de pace? Cum poti dormi noaptea linistita?

      Ștergere
  10. Sora Barbara ,America.
    Romanian Translation:
    Fiică, vorbește aceste cuvinte copiilor Mei. Lăsați acest mesaj să călătorească peste tot Pământul, astfel încât toți să înțeleagă despre evenimentele viitoare și nimeni sǎ nu poatǎ spune că nu a știut. Timpul FIAREI a sosit. Așa cum Eu M-am pregătit pentru această oră cu aleasa mea, cu veghetorii, mesagerii și profeții Mei, adunându-i împreună, învățându-i și instruind armata Mea de LUMINA, vrăjmașul FIARA a făcut același lucru pregătindu-și armata sa de ÎNTUNERIC. Ei au fost foarte ocupați pregătindu-i calea. Totul este în poziţie pentru ca evenimentele planificate sǎ se desfășoare. El va închide toate templele unde omul se închină. El va îndepărta toți idolii Dumnezeilor și Sfinților și îi va înlocui cu propria sa IMAGINE. El va înlătura și va distruge Cartea Cuvintelor Mele, deoarece el știe că CUVINTELE MELE SUNT PUTERE. CUVINTELE MELE SUNT VIAȚĂ. Cuvintele lui sunt moarte. CUVINTELE MELE SUNT ADEVAR. Cuvintele lui sunt MINCIUNI. El se va ridica la putere într-un mod neașteptat. Nici un om nu are înțelegere sau cunoaștinţǎ despre eveniment. Prototipul IMAGINII sale a fost făcut deja de servitorii săi. Veți fi forţaţi sǎ vǎ închinaţi ei şi sǎ adoraţi FIARA. Nu veți avea de ales decât să fiţi de acord să-i luați MARCA sau veți înfrunta moartea. MEDITAȚI LA ACESTE CUVINTE PE CARE VI LE DAU. Armata lui vǎ va ucide și tortura familia dacă îi refuzaţi MARCA. DACA LUAŢI MARCA LUI, ÎI VEŢI APARŢINE PENTRU VEŞNICIE. Cǎiţi-vǎ acum și întoarceți-vă de la orice păcat. CITIȚI CUVINTELE MELE ȘI TRAIŢI.

    RăspundețiȘtergere
  11. DA RUSINE PSD CA NU IL SUSPENDA PE CEL CARE IL DOARE IN COT DE ROMANIA.
    AVEM UN ROBOT IN FRUNTEA TARI UN ROBOT SI LA PROPRIU SI LA FIGURAT.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo ion masinca!!!in sfarsit un comentariu la subiect perfect de acord cu ce spui

      Ștergere
    2. Dna Masinca aveti dreptate, dar nu-l poate suspenda acum pentru ca i-ar face un mare serviciu acestuia printr-o suspendare.

      Ștergere
  12. Romania va avea pace cand romanii vor trai in pace unii cu ceilalti.Vedeti aceasta pace?! Eu nu.Deci,nu asteptati sa primiti ce nu daruiti! Daruiti ura si judecata ,aia veti primi.Invrajbire.Guvernul este in razboi cu presedintia fiindca romanii sunt in razboi cu ei insisi si asta refleta realitatea exterioara.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  13. 05,18 SIMPLU Pentru ca Dragnea nu e 'teleghidat de sforile' de afara ca Iohanis care face politica externa a altor tari in dauna Romaniei si care nu sa consultat niciodata cu Parlamentul sau Guvernul,vezi cazul scandalului cu Israelul si unde refuza sa numeasca ambasadorul de mai bine de o jumatate de an si stricind o relatie de prietenie traditionala plus declaratii aiurea si o plingere penala prin DELATORUL Orban.

    RăspundețiȘtergere
  14. ACUM La Sinmartin linga Oradea cu ocazia dezvelirii unui monument al lui Mihai Viteazu conflict intre neonazistii rezist ai lui Iohanis si deputatii PSD invitatii primarului la dezvelire.
    Dar linga Oradea, la Paleu pentru monumentul lui Horty nu a fost nici un protest si nici la Sibiu pentru statuia lui AVRAM Iancu tinuta ascunsa in Primarie, de neonazist mai bine de 6 ani .

    RăspundețiȘtergere
  15. ACUM La Sinmartin linga Oradea cu ocazia dezvelirii unui monument al lui Mihai Viteazu conflict intre neonazistii rezist ai lui Iohanis si deputatii PSD invitatii primarului la dezvelire.
    Dar linga Oradea, la Paleu pentru monumentul lui Horty nu a fost nici un protest si nici la Sibiu pentru statuia lui AVRAM Iancu tinuta ascunsa in Primarie, de neonazist mai bine de 6 ani .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15:25 folosirea unor termeni de gen neo-nazisti etc reprezintă voit un preambul a formării unor tabere a urii şi a separării. Așa a început și Adolf cu jidanul care era răul absolut și sa ajuns unde sa ajuns. Nu faci decât să induci faptul că cei șase milioane și ceva de votanți ai președintelui sunt neo-nazisti. Dacă nu te duce capul abținete cineva poate răspunde pentru folosirea acestor termeni.

      Ștergere
  16. poporul alege conducatorii deci vina si la noi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar crezi ca a fost ales? Din cata imi amintesc tradatorul asta a fost chiar surprins ca a iesit presedinte. Securistii stiu de ce, gunoaiele astea care ar trebuii sa apere interesele Romaniei sunt primii care au tradat.

      Ștergere
  17. Dragnea conduce Romania, iar el este sluga lui Dan Voiculescu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17:42, gresit. Monica Macovei conduce pe Iohannis.

      Ștergere
    2. Bine ca nu-i sluga lui#rezist-macovei-soros

      Ștergere
  18. 15:25, craciun! Dumnezeu sa te faca neonazist! Amin

    RăspundețiȘtergere
  19. Werner uraste Romania si poporul roman

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Roata se intoarce, Dumnezeu da fiecaruia in functie de ce à facut

      Ștergere
    2. Werner iubeste Romania mai mult decat voi.Voi n-o iubiti, ati dat-o pe mana hotilor si infractorilor si o sa raspundeti in fata lui Dumnezeu pentru asta.

      Ștergere
    3. 22:07, am vazut cum Werner iubeste Romania. Se comporta ca un strain. Asta nu-i iubire de neam si tara. Este departe de sentimentul de iubire fata de acest popor si fata de Romania.

      Ștergere
  20. VARUJAN Vosganian de la ALDE vorbeste pe TV despre suspendarea Presedintelui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar fi cazul suspendarii.

      Ștergere
    2. 21.55 cum, varujanul a prins curaj si nu se mai da cu mir? Sa vedem ce curaj o mai avea din inchisoare! Atinci sa vedem daca isi mai da cu parerea!

      Ștergere
  21. Stimata doamna, de ce mi-ati cenzurat comentariul? In primul rand era scris CORECT! Rar pe acest blog oameni care stapanesc limba romana. In al doile rand nu am folosit expresii triviale si nu am jignit pe nimeni. Nr.3 - era foarte bine argumentat. Nr.4 - era vorba despre infractorii condamnati care conduc tara. Asta a fost deranjul? L-am jignit pe iubitul conducator Dragnea? Sa va fie rusine, doamna! Tot il aduceti in diacutie pe Dumnezeu, dar cenzurati comentariile. Mi se pare mie sau Isus a fost rastignit exact pentru vorbele lui? Nu ma dau mare credincioasa, nu bat matanii si nu ma inghesui in biserica, dar eu respect opinia fiecaruia, respect oamenii...lucruri pe care dumneavoastra nu le faceti. Cine nu gandeste ca dumneavoastra este dusmanul dumneavoastra, nu-i asa! Rusine !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai pentru astfel de cuvinte,ti-am sters Comentariul. Esti pre plina de sine si.ti judeci Aproapele după gandirea si faptele tale.
      Esti plin de mandrie si de orgoliu !
      Aceasta a fost tot ! In rest,eu raman tot Maria Ghiorghiu ! DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
  22. D.na Gheorghiu,eu cred ca raul abia incepe.....Si nu imi pare rau sa va zic,ca nu prea pot sa sufar,ca sincer nu imi pasa de viitorul nimanui,ca nimanui nu i- a pasat de MINE...Deci e Creston ortodox sa dau ce am primit...Fara suparare,sunt mult mai tanara decat dv si commentatorii de aici,dar sunteti cam limitati si extrem de rai, unii.Meritati sau suferiti,sa nu VA ingroape nimeni.MULTI vad ca traiti degeaba,dar ce e mai rau ati imbatranit degeaba,ca sunteti prosti si rai....Nu stiti sa respectati pe nimeni,ca nici pe voi nu v-ati respectat vreodata.
    D.na Maria imi place ca spuneti pe fata unora ca sunt tampiti si ei se supara...Nu accepta critica,..Ce demoni au in ei.Ce creaturi preistorice��

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga an.06.40. imi pare nespus de rau ca e atat de greu sa gasesti modele de bunatate si intelepciune,de empatie si onestitate, in cei din generatia noastra,a celor maturi...Din nefericire,ai dreptate,o spun cu mare tristete in suflet. A fi bun,corect,bland si cald cu semenii,e ceva tot mai rar,iar cei care au aceste calitati sunt considerati ''slabi'',sunt primi ''calcati pe cap'' de majoritatea,majoritate care sunt,in cel mai fericit caz,indiferenti,nepasatori ,''opaci'' la suferinta oricarei fiinte vii ,iar unii ( si nu putini,din pacate ),sunt obtuzi si chiar fara scrupule...Observ si eu,in fiecare zi,cum multi ''semeni'' par a fi fiare...am impresia ca unii nici nu sunt oameni, ci au doar infatisare umana, iar altii par a fi ''carcase'' goale de ''continut''...PS.Iti doresc tot binele din lume si iti mai doresc sa intalnesti si sa poti sa ai in preajma ta doar oameni sufletisti...stiu,e aproape imposibil,dar poate...

      Ștergere