miercuri, 14 noiembrie 2018

JUDECATA DE APOI !


                                    12 Octombrie 2016,ora 23,12 !

                                Dragii mei, 

În aceasta noapte, în timp ce scriam aici pe Blog,aud un glas din Cerul Sfant,care imi spune asa:

                       ”Va veni o zi ,în care vom fi supuși Judecatii Universale ! 
                  Aceasta va fi Judecata de Apoi ! ”

                                                   Image result for JUDECATA DE APOI..
.
Asadar fratilor,sa purtam mai multa grija de suflet, decât de trup; sa nu mai judecăm pe altii pentru faptele lor,ca sa nu fim judecati si sa primim o pedeapsa vesnica; sa avem in vedere faptul că, fiecare vom raspunde pentru faptele noastre, inclusiv eu.
Decât să aruncati cu bolovani in mine si cu jigniri de tot felul, mai bine gândiți-vă la sufletul vostru, si  aveti grija sa-l adăpați cu Dragoste si cu Lumina Invierii Lui Hristos. 
Image result for JUDECATA DE APOI..
Cumplită va fi JUDECATA de Apoi!
La Judecata de apoi Hristos va judeca si pe oameni si pe ingeri, adica pe diavoli si toate popoarele lumii. Atunci cand va veni Fiul Omului intru slava Sa, va pune pe pacatosi de-a stanga Sa si pe drepti de-a dreapta Sa si va rasplati fiecaruia dupa faptele lui.

Dar sa stiti ca judecata universala a lumii va fi anuntata mai intai prin aratarea semnului Sfintei Cruci pe cer. Ca zice: Si vor vedea pe norii cerului semnul Fiului Omului, adica Crucea Mantuitorului, Care va veni pe nori si va straluci mult mai tare decat soarele.

Cand vor vedea Sfanta Cruce toate popoarele pagane, si cei ce nu o cinstesc, ca vine inaintea Imparatului Hristos pe norii cerului, ca o aduc ingerii si va lumina toate popoarele, atunci, cum zice Evanghelistul Matei : Vor plange toate pooparele lumii.

Atunci vor cunoaste al cui semn este semnul Crucii, Cine vine dupa el, Cine a avut Cruce si Cine S-a rastignit pe ea, adica Hristos Mantuitorul lumii. Era obicei la romani si la egipteni, cand avea sa vina imparatul intr-o cetate, sa-i aduca sceptrul inainte. deci, mergea toiagul imparatesc de aur, pe care il duceau niste slugi si ziceau : " Vine in urma Imparatul !" Asa vor aduce ingerii Sfanta Cruce pe norii cerului, inainte de a veni judecata lumii.

Si cand vor vedea ca straluceste Crucea, toate marginile lumii, toate popoarele pagane care au hulit Crucea si cei ce au fost crestini si au injurat-o si nu s-au pocait si toate sectele ce s-au lepadat de Cruce, in mare frica si cutremur vor fi, stiind ca in urma Crucii vine Acela, care S-a rastignit pe dansa si Care a avut-o ca arma cu care a daramat iadul. Dupa aratarea Sfintei Cruci, alt semn al judecatii este trambita, glasul trambitei de apoi. Dar fac intrebare unii din sfinti : " Oare o trambita va fi ?" Ca apostolul zice ca toti ne vom schimba la glasul trambitei de apoi, intr-o clipeala a ochilor. Iar Evanghelia spune asa : Cand va trimite Dumnezeu pe ingerii Sai cu trambite. Oare o trambita va fi ? Nu. Cand auzi glasul trambitei, este glasul lui Hristos. Iar cand auzi ca va trimite pe ingerii Sai cu trambite, aceste trambite vor fi purtate de milioane de ingeri. Care ingeri vor veni cu trambitele acestea ? Ne arata Sfantul Grigorie Teologul, si anume : ceata incepatoriilor sau a capeteniilor. Acestia sunt care pazesca cum hotarele imparatiilor lumii. Fiindca fiecare tara are ingerul sau, fiecare oras are ingerul sau, fiecare sat are ingerul sau, fiecare regiune are ingerul sau, cum arata dumnezeiestii Parinti. Acesti ingeri care pazesc satele, orasele, tinuturile si tarile sunt ingerii din ceata incepatoriilor. Cea mai de jos este ceata ingerilor, a doua este ceata arhanghelilor si a treia este ceata capeteniilor sau a incepatoriilor.

Aceasta misiune o au ei. Dupa cum stapaniile ocarmuiesc vazduhurile si vanturile, accestia pazesc hotarele limbilor. Este ceea ce a spus marele Prooroc Moise : Si au pus hotarele tarilor  dupa numarul ingerilor lui Dumnezeu. Dar nu numai fiecare tara si oras si sat are ingerul ei, ci si fiecare om are cate un inger pazitor de la dumnezeiescul Botez.

Aceasta este cinstirea cea mare a crestinismului ! Popoarele pagane de-abia, au cate un inger pazitor la fiecare sat si oras, iar la crestinii ortodocsi, fiecare are ingerul sau pazitor.

Ce vor face acesti ingeri la judecata ? Vor suna cu trambite de aur. Si auzi ce spune Sfantul Grigore Teologul in " Cuvant la Judecata de apoi ", cat de puternice vor fi aceste trambite : " Ce trambite, zice, vor fi acelea care vor spinteca vazduhurile, vor desparti stihiile, vor deschide mormintele, vor sfarama portile iadului, vor deschide deasupra portile cerului ? Atata cutremur va fi,incat se va clatina pamantul ca o frunza, cand vor incepe aceste trambite. Toate popoarele vor fi atunci in mare spaima si, de-ar putea sa mai moara atunci, ar muri de mii de ori de glasul cel jalnic al trambitelor. Si cand vor suna aceste trambite, ganditi-va, se vor deschide mormintele de la inceputul zidirii lumii, de cand a murit primul om, pana astazi; si la glasul acestor trambite Duhul Sfant va veni sa invie pe toti oamenii de la inceputul zidirii lumii.

Corpul omului este facut din cele patru stihii : din pamant, din apa, din aer si din foc. La Judecata de apoi, intr-o clipeala a ochilor se vor preface trupurile noastre inapoi in aceste patru elemente din care au fost facute, cat am trai pe pamant.

Aceste trambite, cand vor suna si vor scula toate popoarele de la zidirea lumii pe pamant si toti oamenii vor fi rapiti in vazduh, dupa cum spune Sfantul Apostol Pavel si vor sta intru intampinarea Domnului, ca pamantul nu-i va incapea, de-ar fi cat furnicile de mici. De aceea vor sta in vazduh, iar tronul judecatii va sta deasupra Vaii Plangerii.

Care ati fost la Ierusalim, stiti ca Valea Ghetsimani este la rasarit de Ierusalim, numita si Valea Plangerii sau Valea lui Iosafat, pe unde curge paraul cedrilor. Deasupra aceleiasi vai si a Muntelui Eleon va sta, in vazduh, tronul Mantuitorului, iar vazduhul si tot pamantul va fi plin de ingeri si de oameni inviati, de sufletele dreptilor adunati la infricosata Judecata.

Atunci cand vor suna trambitele acestea, nu vor avea putere sa sune numai in jos, ci si in sus. Odata cu deschiderea iadului, odata cu deschiderea cerurilor, va chema nu numai sufletele oamenilor la judecata, ci si pe toti diavolii care nu au numar, toate duhurile le va scoate din iad si ii va chema la judecata sa dea seama de ce nu s-au supus poruncii Ziditorului si de ce au inselat lumea atatea mii de ani si au indemnat pe oameni sa faca rau.

Atunci se va implini ceea ce spune proorocul David : Chema-va cerul de sus si pamantul de jos, ca sa aleaga pe poporul Sau. Cand auzi ca va chema cerul, inseamna toate puterile ingeresti, toti ingerii din cer se vor cobori la glasul trambitelor.

Si cand auzi ca va chema pamantul de jos, inseamna toti oamenii care sunt pe pamant si toate duhurile din iad vor fi chemate in vazduh sa dea seama de rautatea lor. Ca zice : Chema-va cerul de sus si pamantul de jos. Pentru ce ? Ca sa aleaga pe poporul Sau. Atunci va desparti, cum spune Evanghelia, pe cei drepti de cei pacatosi, precum desparte pastorul oile de capre; si vor merge cei ce au facut cele bune in viata vesnica, iar cei ce au facut cele rele, intru munca si osanda vesnica.

Dar, fratii mei, cand va suna trambita judecatii si milioane de trambite vor invia pe toti oamenii, oare asa o sa inviem si noi, cum suntem acum si cum murim ? Cutare om sau cutare femeie asa va invia ?

Doamne fereste ! La judecata nu este varsta si nu este materie care o poti vedea, ci toti vor invia la varsta de treizeci de ani. Nu mai este copil si batran, ci varsta pe care a avut-o Mantuitorul la botez. Toti vor fi de treizeci de ani. Afara de asta, sa stiti, cand vor invia miliardele si miliardele de oameni,fiecare trup va  straluci dupa cum i-au fost faptele. Iata, nici sufletele nu vor fi exact unul ca celalalt, ci dupa faptele lor. Cei ce vor fi pacatosi, vor avea trupuri intunecate; cei care vor fi mai pacatosi, vor avea trupuri si mai intunecate si altii vor fi ca diavolii de intunecati.

Iar cei buni vor fi albi, si altii foarte albi si luminosi. Ca zice Sfantul Efrem Sirul : " Dupa asezarea cea din afara, la judecata se vor cunoaste faptele omului ".

Si nu numai atat. Cand vor intampina pe Domnul in vazduh, cei pacatosi si foarte rai nu vor merge in vazduh, ci vor ramane pe pamant. Iar cei drepti, dupa masura dreptatii, au sa se ridice de la pamant. Unii au sa fie de un metru de la pamant, altii, de o suta de metri; altii, de o mie; altii, in nori, dupa fapte.

De aici are sa se cunoasca dreptatea lui Dumnezeu. Te-a tras pamantul ? Ai slujit pamantului in lumea asta si faptelor pamantesti ? De aceea stai pe pamant, ca de acolo mergi in iad !Iar cei drepti, de s-au ridicat o palma de la pamant, in vecii vecilor tot in sus vor merge. Merge-vor din putere in putere, cum ati auzit ca spune Proorocul david, din slava in slava spre Dumnezeu, Care n-are margini. Ca acestia s-au invrednicit sa zboare de la pamant. Iar cei ce-au ramas pe pamant merg cu diavolii in jos, unde vor fi osanditi. Asa va fi la judecata !

Trupurile pe care le vom primi la inviere nu mai au moarte, iar trupurile pacatosilor vor arde in vecii vecilor si nu se vor topi, caci nu mai sunt trupuri materiale ca acestea care se frig de o lumanare si de un chibrit. Ce fel de trupuri vom primi la Judecata, auzim pe Sfantul Apostol Pavel, ca zice : Seamana-se-va intru slabiciune, scula-se-va intru putere. Trupul pe care il primesc dreptii dupa Judecata stiti cata putere are ? Poate clatina lumea toata ca pe un mar; poate muta muntii din loc, poate birui toate ostirile lumii numai cu amenintarea. Atata putere au sa aiba dreptii. Seamana-se-va intru slabiciune, scula-se-va intru putere.

Si iarasi zice Apostolul, a doua insusire : Seamana-se-va intru necinste, scula-se-va intru slava. Ce semanam in mormant ? Viermi, putoare, mancare viermilor, tarana ... Du-te la un mort, dupa ce l-ai ingropat, pe cel mai iubit al tau, ca miroase mai urat decat toata murdaria lumii, la cateva zile. Ti-i greata, fugi de dansul! Oare asa o sa se scoale la inviere ? Cei pacatosi se vor scula tot cu trupuri nestricacioase, dar intunecate si urate, care vor arata faptele lor; iar cei drepti, nu asa.

Se seamana intru necinste pe pamant, pentru ca dupa trup suntem mancarea viermilor si tarana si putoare. Dar maine, mai mult : Scula-se-va intru slava. Trupurile dreptilor vor fi mult mai stralucitoare decat soarele, cum spune Mantuitorul. Atunci dreptii vor straluci ca soarele intru imparatia Tatalui Meu.

Ia inchipuiti-va acum, daca ar fi la amiaza si ai vedea soarele pe cer, si ai mai vedea un soare, si ai mai vedea o suta de sori, si ai mai vedea o mie de sori, atunci de groaza n-ai sti unde sa te duci. Mori de frica ! Dar cand vor veni milioane de drepti si vor straluci mai tare decat soarele, ce lumina va fi atunci ? Ce spaima, ce minune mare va inconjura tot pamantul, cand vor vedea atata slava a dreptilor care va veni ?

Asa vor veni dreptii la Judecata, cu slava mai mare decat soarele. Intre acestia, cel mai mult vor straluci sfintii din cer : Apostolii, Proorocii, Mucenicii, Cuviosii; toti calugarii, care au dus viata ingereasca pe pamant; pastorii de suflete, care au pastorit bine turma lui Hristos; cei ce au postit si s-au rugat cu inima curata; mamele cu copii, pe care i-au crescut in frica de Dumnezeu; copiii nevinovati, cei ce s-au nevoit in feciorie si curatenie, cei care au fost milostivi, smeriti si blanzi cu inima si toti cei ce au iubit pe Hristos si Biserica Lui si au trait cu sfintenie intru dreapta credinta.

Si iarasi zice marele Apostol Pavel : Seamana-se trup sufletesc, scula-se-va trup duhovnicesc. Nu se mai scoala trupul acesta de tarana asa. Trupurile duhovnicesti stiti cata putere au ? Stiti cata subtiratate au ? Cum arata marele Vasile si fericitul Ieronim si dumnezeiescul Parinte Ioan Gura de Aur. Trupurile duhovnicesti sunt ca trupurile ingeresti, nemuritoare, luminoase si pot sa mearga mai repede ca razele fulgerelor.

Asa va fi si sufletul noastru, dupa ce iese din trup. Ca zice proorocul Iezechiel : Alerga-vor, Doamne, in graba sufletele dreptilor si mai repede ca razele fulgerelor se vor intoarce la Tine. Credeti ca sufletul, dupa ce iese din trup, merge asa cum mergem noi ? Mai repede ca fulgerul merge, ca tot asa de repede merge si ingerul. Poate inconjura lumea, cat ai clipi din ochi.

Asa, trupurile duhovnicesti cum arata dumnezeiestii Parinti, ca fulgerul se vor purta. Intr-o clipeala de ochi trupurile duhovnicesti ale dreptilor se pogoara in iad sau se suie la cer, se duc la marginea lumii si nimeni nu-i mai poate opri, atat de subtiri sunt si atata putere de alergare au.

Auzi ce spune iarasi Sfantul Apostol Pavel : seamana-se intru stricaciune. Aceasta este a patra insusire a trupului inviat; scula-se-va intru nestricaciune. Pai, nu se seamana intru stricaciune, cand se zamisleste omul in pacat ? Apoi, nu vezi ca se strica mortul inca de pe pamant, daca nu-l ingropi repede ? Si apoi, in groapa trupul nu se face tarana si putoare ? Dar, dupa inviere, scula-se-va intru nestricaciune, zice marele Apostol Pavel. Trupurile dreptilor, dupa inviere, au insusiri ingeresti. Nu mai mor, nu imbatarnesc, nu au dureri, nu le trebuie mancare, nu se pot taia de sabie, nu se ard de foc, nu se imbolnavesc, nu se mai pot tine de lacate, trec prin usile incuiate, cum a trecut Mantuitorul dupa Inviere. Aceste trupuri stricacioase, devin nestricacioase prin inviere.

Acestea sunt cele patru insusiri ale trupurilor mortilor dupa inviere, cand va suna trambita judecatii de apoi si de trei ori fericit este acela, care se va invrednici de insusirile acestea, ca sa fie drept inaintea lui Dumnezeu si sa primeasca aceste daruri, adica : nestricaciunea, cinstea, puterea duhovniceasca si slava.

Ingerii din cer care pazesc stihiile si care vor suna din trambite la Judecata de apoi sunt ingeri pazitori, care-l pazesc pe om de la dumnezeiescul Botez si pana la moartea lui.

De aceea, sunteti datori totdeauna, cand va rugati lui Dumnezeu seara si dimineata, pe langa alte rugaciuni, sa faceti si cateva inchinaciuni sau metanii catre ingerul pazitor si sa ziceti asa :

"Sfinte ingere, pazitorul vietii mele, roaga-te lui Hristos Dumnezeu, pentru mine, pacatosul".

Rugati-va la ingerul pazitor, caci el calatoreste cu noi toata viata, de la Botez pana la moarte, si insoteste sufletul prin vamile vazduhului patruzeci de zile, pana la judecata particulara, iar in vremea de apoi mijloceste mila pentru sufletul pe care l-a pazit. Amin.
                                      Cu dragoste,Maria.

P.S.

 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

                .


46 de comentarii:

 1. Înainte de Judecata, o întrebare simpla : Este bine sau nu sa votam mafioti ?

  Castigurile (mita) se vor dovedi temporara, le vor inghiti inflatia.

  Din alt punct de vedere, nici măcar Iuda nu a găsit justificare prin castigul a 30 arginti atunci când l-a trădat pe Isus.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 15:00, adevaratii hoti ai Romaniei se afla la Bruxelles.

   Ștergere
  2. Mai degraba in guvern.Sunt atat de infometati de averi c-ar vindeo si pa masa doar sa faca bani. Se vede ca esti unul dintre ei si dai vina pe altii.

   Ștergere
 2. Asa este doamna Maria in acest mesaj.
  Este o vorba; nu ma tem de moarte ci de vesnicia ei.
  Bunul Dumnezeu s-a ne ierte pe toti ca toti gresim cu stiinta s-au fara de stiinta.
  Bunul Dnezeu sa ne miluiasca si sa ne mantuiasca.
  Cu mult drag doamna Maria

  RăspundețiȘtergere
 3. Si pe noi cine ne mananca?
  https://www.youtube.com/watch?v=O1EN4UapKys

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Prostia, nepasarea si lehamitea de ce se intampla cu noi si cu viata noastra.

   Ștergere
 4. Acea judecata de apoi e tardiva, conducerea lumii trebuie sa se faca operativ, altfel, nu mai credem in Dumnezeu

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 16:33Dumnezeu a avut destula rabdare milenii intregi pt ca noi sa evoluam.Daca ne-am trezit abia acum e din vina necredintei si nepasarii noastre.Tu il inveti pe Dumnezeu care e inteligenta suprema creiatoare dar si mult rabdatoare cum trebuia sa faca?Stii tu cum a lucrat El si care sunt criteriile dupa care lucreaza?Esti nu lipsit de modestie dar chiar cu tupeu
   Si ce pierde Dumnezeu daca tu nu mai crezi in El?Cel pagubit tu esti pt vesnicie.Asa ca invata respectul fata de Creiator ca tu nu esti decat praf si cenusa in fata Lui.

   Ștergere
  2. Anghel,crezi ca cistigi puncte? Crezi ca Dumnezeu are nevoie de avocati fara talent? Ce vrei sa zici,ce rabdare,cite milenii,daca biserica ta spune ca avem o singura viata? De ce ar astepta Dumnezeu sfirsitul lumii ca sa ne judece? Mai judeca si tu,nu mai crede orbeste

   Ștergere
  3. 18:34Gandesti lumeste.Ce sa fac cu punctele si nu in calitate de "avocat"vorbesc ci in calitate de Om.
   Daca ai cunoaste mai multe despre Univers ai sti ca exista Ani cosmici(aprox.13.000 )care incheie cicluri de evolutie la finalul carora Dumnezeu face prin Fiul Sau "Cernerea" adica alegerea bobului de neghina.Bobul sau graul e pus in hambar(omul curat credincios e mantuit si primit in Imparatie) iar neghina se va arde(omul pacatos si necredincios)De asta se face Judecata ca Domnul sa faca alegerea
   corecta pt Imparatia Sa.Asa ca mai citeste si crede si tu in Dumnezeu si Adevarul Sau ca sa nu fii ca "orbii care cad in sanț!

   Ștergere
 5. "Infricosatoarea judecata",aceasta este o zi din calendarul crestin ortodox (stiu ca-s ortodox)care se sarbatoreste.Noaptea mintii ,domnule daca asa ceva se poate sarbatorii traind in frica si groaza ca mori si Dumnezeu iti taie gatul aruncandu-te in fundul Iadului pentru vesnicie.Ce fel de dumnezeu aveti oameni buni de credeti asa ceva?!

  Dumnezeul meu este bun,este iubitor,este prietenul meu si ma incred in blandetea cu care ma intampina inca din timpul vietii,nu trebuie sa mor ca sa-l vad sa-l simt si sa-l imbratisez.Voi alegeti-l pe cel care va judeca!

  De aia sunt oamenii inspaimantati sa moara ca sunt infricosati de aceasta invatatura stramba,( ca multe altele) ca-i asteapta smoala si pucioasa,dar si furca lui dracu.Pai voi in fiecare noapte muriti,atunci cand mintea si trupul doarme.Ce credeti ca face sufletul vostru cat timp dormiti? Pleaca sa se revigoreze de tampeniile care sunt implantate ca programe de crecdinta in mintea aia creata care a pus stapanire pe voi ca fiinte umane.Mintea si trupul ne-au fost date cadou de Dumnezeu ca sa experimentam prin intermediul alegerilor sufletului pentru a evolua,nu ca sufletul sa devina sclavul mintii prin programare.Treziti-va si observati-va mintea si veti vedea cat de tirana este cu voi insiva dar si cu toti ceilalti.Din cauza stapanirii mintii sunt oamenii atat de bolnavi,saraci, singuri,nefericiti etc.Nu-i greu sa vezi aceasta lume nebuna dominata de mintea nebuna.Oameni buni aceasta lume este creata de mintile noastre bolnave,si trebuie urgent vindecata.Vindecarea vine prin constientizare,si numai noi o putem face,nimeni altcineva n-o va face fiindca nu are voie sa intervina in alegerile civilizatiei noastre

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cum se poate vindeca? De ce sa credem ca exista Dumnezeu?

   Ștergere
  2. acelasi Fumnezeu - pe cat este de bun si iubitor, mai este si drept. asta sa nu uitam

   Ștergere
  3. Ai dreptate, cand spui ca Dumnezeu este iubitor. De fapt e Iubirea insasi. Problema este ca in iubire exista intotdeuna trei: Cel ce iubeste, Cel ce este iubit si Iubirea insasi. Simplu. Dumnezeu Tatal e Cel care iubeste, Dumnezeu Fiul e Cel care este iubit dar si intoarce iubirea si al treilea, Sfantul Duh care este Iubirea insasi, prin care totul se manifesta si Acesta este Dumnezeu. Din aceasta ecuatie, daca Il scoatem pe Cel iubit si ne punem pe noi, Dumnezeu are aceeasi iubire, Sfantul Duh in veci, dar noi toti impreuna avem oare aceeasi iubire pe care ne-o arata El? Nu prea cred. Si de-ar fi 50, 45, 40. 30, 20, 10 oare va pierde Dumnezeu cetatea? Sa nu ne amagim, cel ce dezechilibreaza aceasta ecuatie va fi adjustat, completat sau la nevoie izolat (eliminat). Dragoste cu sila nu se poate, cautand insa intelepciunea se poate ajunge la dragoste si dragostea e minunata. Asta e constientizarea, dar mai putem apela si la ajutor din afara, la propriu. Cine stie...

   Ștergere
  4. Cine traieste in pacate si isi amana pocainta la nesfarsit nu iubeste pe Dumnezeu,ci pe diavol,si-l are tata pe Satan!

   Ștergere
  5. 16:44Dar tu te crezi fara de pacat?Nu te temi de Dumnezeu pt ca nu ti-ai constientizat pacatele dar in fata Lui care este Desavarsirea, Sfintenia care arde pe cei nesfiintiti nici ingerii nu sunt atat de indrazneti ca tine.Si unul din imperative este:"Temeti-va de Dumnezeu si dati Lui Slava ca a venit ceasul judecatii Lui ,si va imchinati Celui ce a facut cerul si pamantul si marea si izvoarele apelor"(Apocalipsa cap14/7)

   Ștergere
 6. Dacă vrem să ne îndreaptăm ca creștini și popor creștin, trebuie, pe lângă credință, nădejde, dragoste de Dumnezeu, neam și țară, să mai avem îndelunga răbdare în ispide și drepta judecată, judecând și condamnand păcatul nu pe păcătos, pentru că numai astfel se poate eradica păcatul din mijlocul nostru.
  Numai crima, sclavia, violul, hoția, minciuna și adulterul trebuiesc condamnate prin legi. Pentru celelalte patimi, păcătoșii îndărătnici trebuiesc izolați și cu ei nu trebuie să avem nici o relație.
  Astfel respectăm porunca "iubește pe aproapele tău ca pe tine însuți" și dorința lui Dumnezeu "nu vreau moartea păcătosului ci să se întoarcă și să fie viu", iar păcătoșii de frica legii și de rușine poate se vor îndrepta.
  Problema este că cei ce judecă trebuie să fie cu băgare de seamă că să nu pățească ca cei ce-o condamna pe femeia adultera și pe care Iisus Domnul ia vădit ca sunt mai păcătoși decât femeia.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. In matematica e simplu 1=1, 2=2, ... 100 = 100... n=n. Cat ai intr-o parte, ca sa egalizezi pui aceeasi masura in cealalta parte. Dar daca "n" trece in partea cealalta adica din bunul "n" care era odata se schimba si devine si el rau, ca se termina indelunga rabdare, ecuatia devine n-n = 0. Matrix Error. Glumeam, nu putem fi noi atat de prosti si nebuni cat poate fi Dumnezeu de intelept si bun.

   Ștergere
  2. Te inseli A 20:45,in viata exista oameni ca Faust care pentru bani si puterea rezultata din acestia isi vand suletul diavolului, iar altii, ametiti de puterea lumeasca se cret semizei ca Hitler, Stalin, Ceausecu, deci la ei n-n=0, adica din oameni devin demonizati.

   Ștergere
 7. la judecata uiversala se vor schimba toate universurile inclusiv pamantul

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 23:28, zici tu ceva aci!

   Ștergere
  2. 23:28, tu oare iti poti imagina marimea unui univers?. Stii cate universuri sunt?. Nu ne putem imagina marimea unei constelatii (Calea Lactee de exemplu), daramite un univers. De ce crezi ca se vor schimba universurile si in ce fel?.

   Ștergere
 8. Ma copii,. Tatutul din. Ceriuri nu ne vrea raul! De la botez ne da libertate de alegere. Íngerul de paza de om ne ínsoteste si ne ajuta pe calea vietii pe pamant,ne aduce apa vie noapte de noapte,scoate apa moarta,se roaga cu lacrimi pentrú nói. La frumosul meu íi spun. Iliuta,la. Soare íi spun. Sorinel. Íi mare lucru legatura sufleteasca cu ei,cu. Craiasa. Lunilor,cu. Mirele. Ei. Iisus. Hriistos. Gandurile.,cuvintele si faptele ne condamna!Introduceți comentariul dvs...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Judecata de apoi (exprimarea veche, arhaica) trebuie inteleasa ca judecata din urma (ultima) care se face la finalul unui ciclu de evolutie pe planeta pamant. Atunci se face separarea celor ce au reusit sa-si faca evolutia (scoala) planetara fata de cei care nu s-au straduit sa parcurga acest ciclu evolutiv. Aceste judecati s-au facut de cand exista planeta si oameni pe ea si se vor face pana la finele existentei oamenilor pe Pamant (cand nu vor mai exista conditii de viata). Pana atunci mai este atata timp incat nu trebuie sa ne preocupe acum cand va diparea viata de pe Pamant.

   Ștergere
 9. Citind acest mesaj "Judecata de apoi" mi-am adus aminte de un vis. Din cer pe o parte coborau oameni imbracati in negru sau aveau sufletele negre si pe alta parte dintr-un grup de oameni imbracati in alb pe pamant se ridicau in spirala unul cate unul spre cer.

  RăspundețiȘtergere
 10. 8.45 Raul si binele , intunericul si lumina . Fiecare alege in viata pe unde urca si pe unde coboara .

  RăspundețiȘtergere
 11. Ne place sa credem ca-L iubim pe Dumnezeu!!Dar oare stim ce-i iubirea? Eu cred ca nu,fiindca pe acest Pamant iubirea a fost denaturata in intelegere,si transformata in dependenta si nevoi.Iubirea este Dumnezeu,este Libertate,este Acceptarea oricarei manifestari a tuturor celor din jurul nostru.Stiti de ce trebuie sa acceptam orice manifestare fara sa judecam si fara sa condamnam?Pentru ca acolo unde mintea noastra se infurie si este in dezacord cu ceva sau cineva,se afla Insusi Dumnezeu in manifestare.Nimic nu este in afara lui,TOTUL ESTE EL,TOTUL,fara exceptie.Stiu,mintea refuza sa creada aceasta dar acesta-i Adevarul Realitatii Divine,nu Marea Iluzie pe care am creat-o in mii de ani crezand in ce ne spune mintea ca traim ceva real.Tot ce traim aici este creatia noastra dar facuta pe nivel inconstient caci Spiritul nostru a adormit,a uitat de Sine si a predat controlul mintii care a devenit stapana Spiritului cat si a trupului.Oamenii sunt atat de bolnavi, fiindca s-au predat mintii care genereaza ganduri distrutive, acestea creand o realitate pe care n-o vrem.Noi am trait inconstienti, de puterea care se afla in noi care creaza orice gandim,conform cu credintele implementate sub forma de programe preluate de la o generatie la alta.Toate sistemele acestei Lumi,lupta sa ne tina prizonieri in minte,minte care este controlata de Inteligenta Artificiala.Noi avem putere de creatie prin Spiritul care ne locuieste, pe cand aceste Entitati care ne controleaza sunt supuse acestei mari entitati Inteligenta Artificiala-robotica,care nu are sentimente si compasiune.

  Ca sa va intoarceti la voi, cei care ati fost,veti fii si sunteti, Fiinte Divine trebuie sa VRETI sa uitati tot ce ati invatat aici si sa va permiteti sa accesati Inteligenta voastra nativa care este in interiorul vostru.Va spun din experienta.Nu stiti ce comori gasiti in interior?!Extrageti-va atentia din exterior caci ceea ce vedeti si auziti este o holograma,realitatea este in interiorul vostru.Tot ce aveti nevoie se gaseste acolo in interior,orice intrebarea v-ati pune are raspuns care va satisface setea de cunostere.Trebuie doar sa-i permiteti Divinului din interior sa se manifeste.Tot ce-ati cautat in viata si in vietile trecute se afla in interior.Este atat de aproape de voi incat mintea spune"nu se poate"!

  Alegerea va apartine!
  EU SUNT D

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ai dreptate, fiecare om este o mica particica din Dumnezeu.

   Ștergere
 12. "NIMIC FARA DUMNEZEU" Nu exista judecata de apoi.Nu va fuie frica de ceva care nu exista! Cum ar putea sa existe asa ceva cand fiecare Fiinta creata este o parte din Dumnezeu-Sursa a Tot CE Exista.Divinitatea exista in orice manifestare in orice Aspect pe care-l cunoastem noi sau nu-l cunoastem.El ESTE IN TOT FARA EXCEPTIE.Cum ar putea fi o judecata?Cine pe cine ar judeca daca tot ce exista este acelasi lucru,aceeasi Fiinta?!

  Oamenii sunt tinuti in frica de mii de ani ca nu cumva sa descopere adevarul.Frica de o judecata si un judecator nu lasa oamenii sa vada,sa simta,sa auda,sa traiasca viata de frica mortii.Nu afie frica de moarte,voi muriti in fiecare noapte atunci cand mintea si corpul doarme.Spiritul abia asteapta sa adormim ca se revigoreze,obosit de ineptiile mintii.Frica ne tine incatusati,ingenuncheati si umili fata de ceva care nu exista.Suntem mai mult decat stiu mintile noastre
  EU SUNT D

  RăspundețiȘtergere
 13. 16:08Da trufasa mai esti!Si diavolul zice la fel ca tine .Tu ai acelasi duh ca el caci indraznesti sa contrazici Cuvantul lui Dumnezeu .Daca ai avea mai multa intelepciune ai intelege lucrarea lui Dumnezeu.Asa cum tu iti faci curat in casa ta si El la un moment dat face curat pe pamant.Asa cum agricultorul pastreaza graul in hambare si arunca sau arde neghina tot asa face si Domnul pastreaza ce e bun si luminos si arunca si arde ce necurat si rau.

  RăspundețiȘtergere
 14. 16 noie 23:28-stimate anonim nu de la mine am spus CI DE LA MONAHUL VAZATOR IN DUH pe care l-au cunoscut multi crestini- acum este la cer- cu respect pentru EL si d-stra - TOT DE LA EL STIU CA EXISTA VIATA PE MARTE ASTA INAINTE DE A SE DESCOPERI PRIN SATELITI -SUNT ANONIM 5 sanatate si pace in suflet si in lume- am scris acestea de acum 2 ani pe blog

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu mai exista viata pe Marte,poate doar niste baze ale extrateresterilor. Citeste cartea : Profetia de pe Thiaoouba,acolo scrie ca Marte a fost locuita(cartea e pe net,dar nu o sa citesti,ca nu te lasa popii)

   Ștergere
 15. Anghel draga ,daca Dumnezeu ar fi facut curat asa cum crede mintea ta aruncand neghina,crezi ca eu sau tu mai eram pe aici, la cate alegeri gresite am facut, fata de alti si fata de aceasta buna planeta care ne gazduieste? Crezi ca daca in aceasta viata esti bun si milostiv,asta ai fost si in celelalte? Draga prietene,in aceasta viata suntem prezenti pentru a drege ce am stricat prin celelalte,si reparam lumina acolo unde am adus intunericul.Vom face asta doar prin aducerea in hambar atat a graului cat si a neghinei fiindca fara acea neghina Dumnezeu nu ar fi complet.Ce este necurat si rau,asa cum spui tu este partea fara de care nu ai fi reusit sa intelegi ce este curat si bun.Cum te-ai fi raportat la intelegerea de om bun, daca toti oamenii ar fi buni?

  Continua si cauta intelegere, ca esti pe drumul corect,chiar daca nu esti in acord cu mine!Crezi ca ai fi stiut ce inseamna "trufas"daca nu ai detine un astfel de aspect?Sigur nu!
  EU SUNT D

  RăspundețiȘtergere
 16. 14:18Daca nu ai schimba Cuvantul Lui Dumnezeu si Adevarul Lui cu cuvantul mintii tale totul ar fi in regula.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Unde e cuvintul lui Dumnezeu?

   Ștergere
  2. 23:34In Sf.Evanghelie!Spune Iisus:"Cuvintele Mele sunt duh si viata.Cine are cuvintele Mele are viata vesnica!"

   Ștergere
  3. Isus a spus altceva,tu ai fost mintita si facuta sa crezi ce convine unora,cu promisiunea vietii vesnice.Da,Isus a arata cum sa fii printre cei putini alesi. Asta a fost acum 2000 ani,intre timp a aparut un nou mesager- Rael,care arata in cartea: Design inteligent, ce trebuie sa faci ca sa ai sansa de a fi selectat printre cei ce vor repopula Terra,dupa disparitia omenirii. Tu n-ai nici o sansa,pentru ca nu crezi,adica nu ai credinta si nu vei face ce trebuie,nici macar nu te vei inscrie la concurs,dar sa reusesti!

   Ștergere
 17. Anghel,schimbarea este necesara in evolutie. Tu esti Dumnezeu,fara tine El ar fi incomplet.Crezi ca tu ai putea exista in afara lui? Poti crede aceasta,si este in regula, caci poate ai vrut sa experimentezi (ca noi toti dealtfel) cum este sa te vezi pe tine ca esti separat de El si de toti ceilalti prin individualizarea mintii supervizata de maiestrul Ego, dandu-ti credinta in el, sinele fals, care a preluat comanda experimentarii in planul fizic. Dar adevarul este ca nu-i posibil sa fii separat de TOT si Toate,fiindca nu ai putea exista.Sinele tau adevarat este divinul care a vrut sa vada cum este sa calatoresti singur,cum se simte el in aceasta lume care crede ca Dumnezeu este undeva acolooo.. departe.
  Ori daca tu esti Dumnezeu,cuvantul tau al cui crezi ca este?Daca tu esti UNA cu DUMNEZEU, al cui Adevar crezi ca-l exprimi?

  Fiecare dintre noi exprimam un adevar,adevarul nostru raportat la credintele si experientele noastre de viata.Cate fiinte atatea adevaruri,chiar daca noi intre noi ni le respingem neacceptandu-le. Toate acesteadevaruri, participa la formarea Marelui Adevar Suprem,unde Marea Sursa se experimenteaza pe Sine prin acestea.
  EU SUNT D

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Lady D,ai avea dreptate,daca ar exista Dumnezeu. Daca exista,acest lucru nu e cunoscut nici de cei ce au colonizat planeta Terra si au creat omul,la fel ca ei,dar modificat pt.conditiile de aici. Judecata de apoi o fac ei(elohim),adica fac o evaluare a oamenilor,pentru a reface omenirea de pe Terra din ADN celor selectati. Ei cred ca omenirea se va autodistruge(primma distrugere-potopul lui Noe,fiind facuta de ei,pentru ca omul creat s-a dovedit rau-pilda cu Cain si Abel). Simplu si adevarat!

   Ștergere
  2. Lady D,Angela se crede griu iar pe noi ne considera neghina. In plus,ne-a ajutat sa credem in ce este corect asa cum crede ea,deci trebuie sa primeasca puncte de la cel ce judeca lumea o data la 13000 de ani.

   Ștergere
  3. D,vorbesti frumos,ai o conceptie frumoasa(nu se stie daca e si adevarata). Nu acelasi lucru pot spune de Anghel,de la care nici nu inteleg,nici nu invat nimic,doar aberatii din dogme.

   Ștergere
  4. 7:19Nu ma mir ca nu intelegi daca n-ai habar de Sf.Evanghelie-invatatura lui Hristos.Nu poti sa intelegi si sa raspunzi la un examen daca nu ai invatat.Iar "manualul"ce trebuie studiat e cel scris de Examinatorul tau (Iisus-Sf.Evanghelie)nu de falsi autori (Rael de pilda).Altfel vei cadea la"examen".Dar mai e o cauza importanta pt care tu si altii nu intelegeti Adevarul --este o bariera spirituala pe care o puneti in fata luminii spirituale si anume ,mandria si rautatea --nelegiuirea caci e scris:"Multi vor fi curatiti,albiti si lamuriti,iar cei nelegiuiti (fara Hristos) se vor purta ca cei nelegiuiti;toti cei fara de lege Nu vor pricepe,ci numi cei intelepti vor pricepe"(Daniel cap.12/10).

   Ștergere
 18. 9:54Si diavolul are"adevarul"lui dar a cazut din lumina si la cei foloseste caci tu uiti cel mai important lucru si anume a Tatal Dumnezeu are si Dreapta la care sta Fiul si Mantuitorul lumii,si Stanga la care se afla prin cadere Lucifer cel trufas si mincinos.Imparatia lui Dumnezeu apartine numai lui Iisus cu ai Lui iar in focul cel vesnic ajunge satan cu cei ce l-au urmat.Orice interpretare care schimba adevarul lui Dumnezeu nu-mi asigura linistea si pacea pt ca nu e de la Dumnezeu.PS.Si chiar de as fi ingerul Domnului fara smerenie "Sinele"meu nu se simte bine.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Maria,imi cer scuze,comentariile mele(unul care crede ca omul e creatia unor ET),au aparut cu intirziere. Credeam ca ai prins frica de popi. Am dreptul sa cred ce vreau, nu-i asa?

   Ștergere
 19. pt anonim 21 noie 23:39-cartea despre care vorbesti este scrisa de oameni FARA HAR-citeste atent ce scriu -iar popii de care spui n-au DARURI CA MONAHUL CUNOSCUT DE MINE SI MUUULTI CRESTINI BINE INFORMATI SI STIINTIFIC- motivatii fara polemimici-popii au si ei un dar-FAC SF LITURGHIE,DAU IMPARTASANIE SI TOT EI SUNT PREZENTI LA INMORMANTARI-putini crestini pleca din lume fara preoti!?

  RăspundețiȘtergere