sâmbătă, 24 noiembrie 2018

CUTREMURUL PUTERNIC VA VENI ???


         24 Noiembrie 2018,ora 6,46 dimineata !

                              Dragii mei,

De ani de zile tot presupunem ca va veni Cutremurul cela mare in Romania. 
Fiecare,specialist sau nu,isi da cu părerea cum si cand se va intampla, si mai ales, cat vor arăta gradele Cutremurului.
Pâna in acest moment, nimeni nu a avut dreptate din cati au afirmat de la o lună la alta sau de la un an la altul. Si e minunat ca s-a intamplat asa.
Dar stiti de ce s-a intamplat asa? Pentru sporirea in Credinţă a Poporului român, pentru Iubirea lui faţă de Aproapele său.
Dar ,exista un dar, vedem in fiecare zi cât de mult ne-am inrait, cat de mult ne place sa jignim si sa aruncam cu piatra, cât de mult ne urâm unii pe altii.
Si ca un Părinte iubitor,Dumnezeu ne mai arată si cate o vărgută si ne spune că, daca vom continua asa, CUTREMURUL cel mare va veni in Romania,va veni si-n alte Tări.
Sa avem grija fratilor ,de felul cum ne rugam ,de felul cum ÎL iubim pe DUMNEZEU si pe MAICUTA DOMNULUI,de felul cum ne iubim Aproapele nostru.
A iubi pe DUMNEZEU inseamna a implini PORUNCILE SALE,si nu ai cum sa ratacesti Calea spre Mantuirea sufletului.
Imi este tare greu sa scriu aceste randuri,dar trebuie sa le scriu din PORUNCA LUI IISUS HRISTOS care, va veni cat de curand pe Pămant romanesc si ne va judeca pe fiecare după faptele sale,după Credinta sa si iubirea faţă de Aproapele.
Iata ce spunea un glas, astazi dimineata:
                          
                                             "Va fi Cutremurul cel puternic."

                         Imagine similară.

Iar ceea ce auzeam,vedeam scris ca pe o bucata de ziar ingalbenit de vreme, ziar ce statea pe marginea unei chiuvete intr-o incapere la Est,ca un titlu scris cu negru:
                 "VA  FI CUTREMURUL  CEL  PUTERNIC ."

Prieteni dragi, de fiecare dintre noi depinde daca acest CUTREMUR va veni si cât de mare va fi.
De vom avea CREDINTA fierbinte la DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI ,nu avem de ce sa ne temem. Vom fi ocrotiti !
De vom ramane cu inima de piatra si cu sufletul plin de rautate si de intuneric,CUTREMURUL mare ne va afecta mai mult sau mai putin.
Suntem in Sfantul Post al NASTERII DOMNULUI! 
Haideti sa incercam a fi mai buni,mai milosi si mai darnici.
Sa iertam din toata inima noastra pe cei care ne-au gresit,si sa ne impacam si cu cel mai aprig dusman al nostru.
Veti vedea cum simtim ca plutim in toate activitatile noastre, veti vedea cum toate ne reusesc,deoarece,avem AJUTOR pe DUMNEZEU si pe MAICUTA DOMNULUI.
Fara DUMNEZEU si fara MAICUTA DOMNULUI, noi ne scufundam in intunericul cel mai dedesupt,iar diavolul se bucura ca a mai atras in ghearele sale si alte suflete.
Sa alegem fratilor ,cu cine vrem sa fim.
Sa alegem daca vrem sa stam de-a dreapta JUDECATORULUI CERESC, unde este a Sa Imparatie,si daca da,sa respectam PORUNCILE SALE,sau ,de-a stanga SA,unde se afla iadul cel vesnic si chinuitor.
De vom alege pe DUMNEZEU ,inseamna ca am ales ca sa fim iubiti si ocrotiti de Divinitate,iar acest minunat lucru ne va aduce numai bucurii si impliniri sufletesti,iar frica de orice Dezastre nu ne va mai cuprinde niciodata.
                      Cu dragoste,Maria.


P.S.

 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

                .












20 de comentarii:

  1. De Craciun, peste 7, pentru ca meritam !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ati vorbit si explicat mai frumos decit 100 de preoti, Dumnezeu sa va DEA sanatate, iar noua DRAGOSTE SI IUBIRE, si SF CRACIUN CU BUCURII . PREASFINTA TREIME SI MAICUTA PREACURATA, VA ADOR, VA IUBESC , SPER SI CRED , MULTUMESC CU LACRIMI PREASFINTEI TREIME , FECIOAREI MARIA SI LA TOATE CORURILE CERESTI CARE NE AJUTA PE NOI AMIN.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este meritul meu ! Ci DUHUL CEL PREA SFANT a grait prin mine roaba Sa. Mi-a dictat pur si simplu ce sa scriu.
      Va multumesc din toata inima si va iubesc cu sufletul ,Prieteni !

      Ștergere
    2. Mulțumim doamna Maria, pentru tot ce ne transmiteți ! Isus Cristos și Sfânta Fecioara Maria sa ne ierte păcatele ! Sa fiți sănătoasă! Duminica liniștită!

      Ștergere
    3. Cu toata dragostea si cu mult drag !

      Ștergere
  3. D-na Maria, asa cum va scriam la articolul precedent, cel despre un cutremur mare, nedreptatea carora li se face oamenilor de catre institutiile statului care ar trebui sa fie aparatoarele dreptatii, au ajuns strigatoare la cer. Cat ar putea sa mai suporte Dzeu sa vada cum sunt batjocoriti si umiliti fratii lui mai mici de acesti sacali corupti ajunsi in functii datorita coruptiei aproape generalizata? Acesti demoni cu chip de om vor fi inlaturati de Dzeu, daca oamenii nu mai pot si nu mai au cum. Tensiunea se simte. O simtim majoritatea. Ziua si ora o hotaraste divinitatea, caci nici in al 12lea ceas, aceste hiene care se hranesc cu mirosul banilor si al puterii nu vor sa se trezeasca. Ei tot nu constientizeaza ca vor plati. E nevoie ca toti sa o luam de la zero, e nevoie ca banii tarii, ai bugetului, sa mearga mai bine in reconstruirea a tot ce va fi la pamant, decat sa mearga la o mana de bugetari sau clienti politici, abonati de 29 de ani la banii bugetului. Mii de multumuri pt tot, d-na Maria !

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu de Crăciun, cutremurul va veni peste câteva zile. Doamne ajută-ne să nu moară multă lume!!
    Ieri, pe 23 a fost lună plină, la fel in octombrie cand a fost lună plină, după 4 zile a fost cutremurul la noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. deunde stii doamna monica stie ce zice

      Ștergere
    2. Si vreau sava intreb ceva dece mai ziceti deatatea ani ca iisus vine curand daca un rabin spune ca iisus ia spus ca va veni in 2022 dar acum deabea e 2018

      Ștergere
    3. Alin ai și tu dreptatea ta sa constatat că în preajma lunii pline au loc cutremurele. Efectul lunii asupra pământului se cunoaște. Dar ce ne-am face dacă la fiecare lună plină ar fi câte un cutremur? Sper că ai înțeles ce am vrut să spun

      Ștergere
  5. D-NA MARIA SCRIA INTR-UN MESAJ ACUM VREO 2 ANI CA NE VA SPUNE CU 3 ZILE INAINTE CA VA FI CUTREMURUL-SF TREIME SI MAICA DOMNULUI SA FIE CU NOI TOTI - SUNT ANONIM 5 SI MONAHUL VAZATOR IN DUH A SPUS- ROMANIA VA SUFERI UN BICI ASPRU PENTRU NECREDINTA- SA AVETI SANATATE SI PACE IN SUFLET SI-N LUME

    RăspundețiȘtergere
  6. O fi de sărbători, când oamenii ridică paharele? ,, .... pământul urcă și coboară în timp ce oamenii ridică paharele, cănile de sărbători....,, (28.10.2017 Ioan Istrate. Să sperăm că nu va fi nimic că să rămâi pe drumuri în cazul în care scapi cu viață cu copii în plină iarnă e o mare nenorocire.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ceaușescu a fost împușcat de Craciun. N-a fost viața ușoară sub regimul lui, dar populația a dus-o greu pt ceva. Aveam industrie, armată, economie funcțională etc. Acum nu mai avem nimic, suntem vânduți și risipiți prin lume. Oare este atât de greu sa intelegeti de ce avem "creștere economică"? Ce stat mai are atâția plecați? Cheltuielile statului sunt zero cu cei plecați iar aceștia trimit bani in țară, pt a supraviețui batranii cu pensii modice, copiii și soții cu lefuri minime, insuficiente si pt subzistență. Pentru ca am permis toate astea,merităm o palmă de la D-zeu chiar de Crăciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Banii trimisi in tara de milioanele de romani slugi ale strainilor prin UE se intorc la patronii multinationalelor sub forma de profit caci pleaca neimpozitati din Romania.Ca sa intelegeti: Romania nu mai produce nimic,sau ma rog,aproape nimic,strainii prin multinationale,inclusiv bancile si chiar si Banca Nationala sunt adevaratii proprietari ai Romaniei si importa masiv produse si servicii din UE,de fapt de la multinationale.Adica,mai pe romaneste,sclavii romani care slujesc pe cateva sute de euro pe luna codosii si putorile din UE umplu conturile bancare ale strainilor trimitand bani acasa,in Romania!!!V-ati prins de crima?Caci este o crima,o imensa crima la adresa poporului Roman si a Romaniei,la fel ca de exemplu,cu ce se intampla cu padurile noastre,sau cu industria noastra,combinatele noastre,resursele noastre,etc.,etc....

      Ștergere
  8. Si Sf Padre Pio a scris ca v-a fi un cutremur care v-a cupride pamantul precum un sarpe si v-a dura 3zile. Tot pamantul o sa se cutremure si-o sa se schimbe. Cei alesi de Dumnezeu or sa fie ocrotiti de ingerii sfinti pana o sa se sfarseasca. Ziua o stie doar Tatal.

    RăspundețiȘtergere
  9. Va veni din păcate, pentru ca oamenii sunt din ce in ce mai RAI!!!! Dumnezeu ne iarta, dar CAT!

    RăspundețiȘtergere
  10. Științific vorbind, poate veni oricând, ne uitam la contextul istoric din trecut, doamne ajuta sa nu fie multe victime! Va urmăresc dna Maria de câțiva ani, ca și cel de 5.8 ce s-a adeverit fără îndoială se va adeveri și acesta, mai devreme sau mai târziu toate se adeveresc! Va mulțumim pentru timpul acordat noua, ca ne scrieți pe acest site!

    RăspundețiȘtergere
  11. in al 3-lea secret de la Fatima-se vorbeste de un cutremur pe tot globul de 8 ore-cine va sta in picioare?

    RăspundețiȘtergere
  12. O explicatie necesara
    Cine stie ceva poate sa si schimbe acel ceva !
    In rest niste cobe, bolnavi , posedati sau doborati psihic , nepasatori, razbunatori

    RăspundețiȘtergere