sâmbătă, 10 august 2019

ROMÂNIA VA FI AL DOILEA NOU IERUSALIM !


     Imagini pentru STEAGUL ROMANIEI


                                      31 August 2018,ora 4,10 zori de zi !  


                                              Dragii mei, 

                                                        Imagini pentru iisus hristos.


Prieteni dragi, ne mai miram ca BUNUL DUMNEZEU ne mai da si câte un necaz sau DEZASTRU, si ne intrebam de ce?
Printre noi ,sunt atatia Semeni care nu au macar nici acel graunte de mustar al CREDINTEI.
Acestia sunt plini de ură,de dezbinare, si au o doza de rautate in inima si-n sufletul lor, ca ne intrebam la un moment dat:
acesta este fratele (sora)meu intru HRISTOS? 
Da,sunt fratii nostri intru HRISTOS,dar sunt la fel ca IUDA care L-a vandut pe HRISTOS.
Ma doare sufletul cand vad atata rautate,atata ură si dezbinare.
Ceea ce eu fac din tot sufletul,este ca sa-i unesc pe toti, si nicidecum sa-i dezbin. Este ca sa-i aduc pe toti pe calea cea buna si bineplacuta Lui Dumnezeu si MAICII DOMNULUI.
Unii dintre semenii nostri,regasesc CALEA catre mantuire; altii insa, se înraiesc si mai tare si nu au frica nici de LEGILE lumesti, si nici de DUMNEZEU.
Pana la urma insa, va interveni JUDECATA DIVINA,atat pentru acesti frati ai nostri plini de rautate si de ura,cat si pentru noi toti.
Rămân uimita,rămân fara cuvinte cand primesc atatea COMENTARII triviale,obscene, pline de ura si jigniri ca la usa cortului si imposibil de reprodus aici.
Acesti Semeni ai nostri, sa nu aiba nicio indoaiala,că,RASPLATA DIVINA o vor primi, după tot ce ei seamana cu inima,cu sufletul si cu clevetirile limbii lor.
Dar sa ma intorc la MESAJUL DIVIN primit astazi in zori de zi.
Deci, ma trezeste un glas care -mi spune asa:

                      "Vreau sa va spun că,ROMÂNIA  va fi al DOILEA nou IERUSALIM !"

Clipă în care,vad un CER de noapte divin, Cer care se deschide si din el coboara pana deasupra mea o intrare in CERUL DIVIN,un TUNEL de lumina alba orbitor de stralucitoare,TUNEL ce avea la intrare un CERC format din TRICOLORUL ROMANIEI SFINTE.
Aveam deasupra mea,la doar 2 metri distanta, CERCUL din Lumini: rosie,galbena si albastra,toate asezate in ordine si cu o stralucire orbitoare.
După cercul TRICOLOR (gura acestui tunel) urma CALEA LUMINII albe orbitor de stralucitoare care, facea legatura dintre DUMNEZEU si PĂMANT.
As mai putea explica si altfel,ca fiind ca un OCHI imens cu orbitele din TRICOLORUL ROMANIEI, si cu ochiul propriu zis format din LUMINA DIVINA,LUMINA alba si orbitor de stralucitoare care coborase pe Pămant,respectiv pana la mine.
Dragii mei, orice necaz am avea,orice suferinta ne-ar umple trupul si sufletul de durere,sa ne bucuram ca ne-am nascut in ROMANIA DUHULUI SFANT, sa ne bucuram ca IMPARATUL CERESC IISUS HRISTOS ,DOMNUL si DUMNEZEUL nostru al tuturor,va veni pentru a doua oara pe Pămant,in NOUL SĂU IERUSALIM numit ,ROMANIA DUHULUI SFANT.

                          Imagini pentru DUHUL SFANT IMAGINI
Sa credeti in aceste CUVINTE fratilor,deoarece,nu de la mine sunt,ci de la DUHUL CEL PREA SFANT,Căruia I se cuvine toata cinstea ,slava si inchinarea,AMIN!
                                    Cu dragoste,Maria.

23 de comentarii:

  1. Cu mare așteptare cu multă bucurie

    RăspundețiȘtergere
  2. credinta nu se masoara iar ca ROMANIA va fi al doilea IERUSALIM stim multi-mai e timp pana atunci-ce-i este dat omului sa treaca -prin aceea va trece-omul pana nu este in suferinta sau greutati nu va crede ce se spune pe blog sau alte mesaje de pe alte postari-CU CREDINTA NE-AM NASCUT numai unii- altii chiar de trec prin necazuri tot nu vor crede in DUMNEZEU SI MAICA SA

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu cred si ma bucur pentru trairile Dvs. Va multumesc din suflet pentru ca aduceti din frumusetea cerului pe acest pamant. Va trimit dragoste din dragostea inimii lui Isus Sufletului Dvd.si sa fiti mereu un indrumator al nostru continuand aceasta frumoasa misiune pe care o aveti. Binecuvantarea si Dragostea Preasfintei Treimi sa fie cu Dvs.si ci noi toti.

    RăspundețiȘtergere
  4. IISUS HRISTOS VA VENI ACUM IN ZILELE NOASTRE SAU PESTE CÂȚIVA ZECII DE ANI ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. a venit,in 1973,dar a fost refuzat de biserica,pentru ca ce a spus nu convine(marele secret de la Vatican)

      Ștergere
    2. An.16.07., poti sa dai mai multe detalii ? De unde stii ca a venit in 1973 ? Ce nationalitate avea ? De unde stii ca era chiar El ? Multumesc pentru un eventual raspuns. PS. Unde a plecat, ce s-a intamplat mai departe ?

      Ștergere
  5. Sute de afișe cu Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, în Italia! "Salvați cele două fete" .


    https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/afise-alexandra-si-luiza-italia-fete-cautate-207155.html?utm_source=FanatikArticol&utm_campaign=CrossPromo&utm_medium=FANATIKARTICOL

    RăspundețiȘtergere
  6. Si cum o sa ne dam seama cand va veni ziua aceea?

    RăspundețiȘtergere
  7. poate tineti minte https://www.youtube.com/watch?v=1f7ouvAyHqU

    RăspundețiȘtergere
  8. sau va e cunoscut singele platit? https://www.youtube.com/watch?v=hUMlyIezQg8

    RăspundețiȘtergere
  9. credeti ca sunt filme va inselati e doar un readucere aminte ca sintem aici pe veci stapini , nu iti dori sa moara capra vecinului ca practic se incalca legea unu sa nu ucizi. Ce duce la iad fara drept de apel.

    RăspundețiȘtergere
  10. https://www.youtube.com/watch?v=Epbg1UKa30w

    RăspundețiȘtergere
  11. ce se intelege prin "noul ierusalim" ?? asa cum e actualul, nu ne intereseaza. dece as retrai istoria sa?? sau au altii nevoie de un Ierusalim de refugiu?????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noul Ierusalim va fi conform profetiei lui Sundar Sing(model de societate adus de ET)

      Ștergere
  12. Monica Meryah, unde esti?
    Unde sunt apostolii?
    Unde sunt vindecarile, levitarile, etc?

    RăspundețiȘtergere
  13. De unde ai tu certitudinea ca primești mesaje de la Duhul Sfânt? Sunt certificate de cineva? La reprezentanții bisericii ai fost? Cred ca nici nu vor sa stea de vorba cu tine. De “ profeți” minicinosinai auzit? De Lucifer care poate sa se transforme intr-un duh bun ai auzit? Duhul Sfânt, nici fiului lui Dumnezeu nu i-a trimis atâtea mesaje. Ești ridicola, crede-ma. Tu chiar nu iti dai seama ca ești o blasfemitoare la adresa Dvinitatii, însăși? Nu mai vorbesc de cat de agramata și câta gramatica elementara a limbii romane nu cunosti. Strigător la cer este ca, sa presupunem ca este așa, cerșești bani pe niște amărâte de cărți pline de Inepții și greșeli gramaticale, in numele Domnului. Ca sa te poti plimba, pe banii naivilor in diverse locuri. RUSINE!!!! Este crestineste ceea ce faci?
    Sunt convins ca nu ai sa publici așa ceva. Ar trezi la realitate și pe cei naivi. Și tu nu iti dorești așa ceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim11 august 2019, 23:18
      DUHUL CEL PREA SFANTA sa-ti rasplateasca tie după gandurile si vorbele tale acide si rautacioase.Iar banii păe care eu îi am in cont sau i-am avut vreodata,sa ti-i dea DUMNEZEU tie si sa traiesti toata viata ta din ei.Asta ca sa intelegi ce inseamna sa acuzi fara dovezi.DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI vede toate ! Daca eu am gresit cu ceva in FAŢA SA, sa ma pedepseasca precum EL voieste.Iar plimbarile pe care eu le-am facut sa le faci si tu in aceasta viata si de altele sa nu ai parte. Uite ca ai gresit! Erai convins ca nu-ti public Comentariul! Ti l-am publicat si-L las pe BUNUL DUMNEZEU sa-ti daruiasca ce voieste EL, iar mie sa-mi daruiasca după faptele si vorbele mele. Ce-ti doresc eu tie,DUMNEZEU sa-mi dea mie. Ce-mi doresti tu mie,sa ramana la tine! Aaaa,inca ceva: Nu am nevoie de "certificat"de recunoastere a toate cate eu scriu de la DUHUL CEL PREA SFANT ! De DEMOCRATIE ai auzit? Nici APOSTOLII LUI IISUS nu au avut nevoie de CERTIFICAT de recunoastere a CREDINTEI LOR si a celor afirmate de ei.PREOTII veacurilor nu au avut nevoie de CERTIFICAT de recunoastere,ci pur si simplu au spus si scris. Nu i-a oprit nimeni. Daca nu-ti place acest BLOG, i-ati "jucariile" si pleaca unde vrei !Nimeni nu te tine legat,nimeni nu te obliga sa crezi !

      Ștergere
    2. Ar fi bine daca n-ai baga in seama biserica. Ea te minte si-ti ia banii,nu Maria

      Ștergere
  14. 23,18 Intelegi putin dar vorbesti urit,eu zic sa pui mina sa mai si citesti cum e cu viziunile astea si pe urma sa-ti faci o parere ca sa nu mai vorbesti pe linga aratura si sa-ti mai citim si ineptiile.
    Cind vei avea si tu o viziune o sa vezi ce greu este.
    Asa ca zi mersi si cere-ti scuze ca in rest nu pricepi nimic.

    RăspundețiȘtergere
  15. Al doilea Ierusalim poate fi si ceva de rau de la cele naturale la cele umane.
    Ierusalimul a fost distrus de romani,babilonieni si are o viata framintata si acum cu violente de care Romania nu a dus nici ea lipsa in trecut si se pare ca nici in viitor va trece prin foc si sabie ca si Ierusalimul.
    Milioane de romani alungati pribegesc acum prin lume asemenea evreilor parca minati de un presentiment colectiv dupa ce au scapat de deportarile si inchisorile comunismului-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. A numesc Mihail. Si va fi romania tara sfântă.amin.meritul este al lui Dumnezeu. Amin.aștept in fiecare clipa revenirea lui Dumnezeu. Amin 11-08-2019

    RăspundețiȘtergere
  17. Biblia se împlinește. Amin in fiece zi.

    RăspundețiȘtergere