sâmbătă, 10 august 2019

LUMEA A AJUNS DE PLÂNS !


                                            23  Iulie 2018,ora 23,11 !

                                        Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care spune cu uimire si cu durere asa:

        "Este de plâns, felul cum a ajuns Lumea !
          Uite -asa a ajuns Lumea.
           Cum a ajuns Lumea !

Iar un alt glas incearca sa incurajeze ,sa mai inbunatateasca situatia grea si spune asa:
                
              Să ne rugam la Bunul Dumnezeu, public!
           Sa iesim in public ,si sa ne rugam la Bunul Dumnezeu !"

    Dragii mei,după mine aceste cuvinte inseamna ca trebuie sa fim uniti in Rugaciune! 
Trebuie sa fim cât mai multi care sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la MAICUTA DOMNULUI,si sa nu ne fie rusine a ne ruga oriunde ne-am afla.
Dragii mei,traim vremuri grele de tot. 
Zilnic auzim de crime si violuri in familii; zilnic auzim de atentate teroriste,de incendii si inundatii, de tot ce inseamna DEZASTRE naturale sau provocate de mâna omului.
Zilnic unele mame isi omoara pruncii nenascuti inca ,iar altele îi omoara cu buna stiinta ,cand sunt deja in viata si marisori.
Pămantul fierbe,apele se umfla,ghetarii se topesc,la Polul Nord sunt temperaturi cu plus de circa 30 grade.
Razboaiele sunt sporadice deocamdata; bombele atomice se înmultesc,etc etc.
Acum se da lupta dintre Bine si Rău.
Iata cateva exemple dureroase:   
  
Imagini pentru LUME DESFRANATA IMAGINIImagini pentru APOCALIPSA IMAGINI.
5 iul. 2016 - Încărcat de Asociația PRO VITA București
În acest al doilea video din serie, dr. Anthony Levantino, ginecolog, prezintă procedura avortului prin ...
Avortul - imagini necenzurate

"Să nu ucizi" (Decalogul, porunca a cincea)
"Pedeapsa cu moartea este interzisă." (Constituția României, art. 22
Să privim aceste imagini și să încercăm să ne răspundem sincer, fiecare în forul său interior, la o întrebare:
Dacă avortul este un "drept al femeii", care erau drepturile acestui copil?
imagini avort
imagini avort
imagini avort






5 iul. 2016 - Încărcat de Asociația PRO VITA București
În acest al doilea video din serie, dr. Anthony Levantino, ginecolog, prezintă procedura avortului prin ...


.
Acum, că știm, ce alegem să facem?
Întoarcem capul, prefăcându-ne că nu am văzut?
Oare cât sa ne mai rabde Bunul Dumnezeu rautatea noastra, necredinta noastra,mandria si orgoliu nostru?
Toate cate traim astazi,toate cate vedem si auzim,sunt Semne ca Venirea Lui Iisus Hristos este foarte aproape.Se apropie dreapta Judecata de catre IMPARATUL CERESC .
Fiecare vom primi rasplata după Credinta si faptele noastre.
Sa mai ridicam ochii nostri si catre Cer,iar cu inima curata si cu sufletul smerit sa cerem indurare si iertare pentru păcatele noastre,pentru necredinta noastra,pentru răul pe care l-am facut fratelui nostru intru Iisus Hristos.
De vom pleca genunchii nostri si cu lacrimi de pocainta si cainţă, vom cere mila si dragoste,vom fi iertati si mantuiti.
Înca mai avem timp,inca nu e prea tarziu !
P.S.

VINO, DOAMNE ISUSE! (1)

  in PENTRU ÎMPROSPĂTAREA MEMORIEI



Astăzi, 1 ianuarie 2001. Primul articol pe acest an, secol, mileniu. E întîia oară cînd am senzaţia că o cifră valorează mai mult decît un cuvînt. „La început a fost cuvîntul“ – aşa se deschide Evanghelia lui Ioan. „La sfîrşit va fi cifra“ – aşa ar fi trebuit ea să se închidă. Numai că Biblia, în ansamblul ei, nu se va termina niciodată. E singura carte care rămîne deschisă, fiindcă ea e însăşi inima lui Dumnezeu. Au fost făcute, în aceste zile, atîtea glume şi speculaţii pe tema Mileniului III în care am intrat (unele cam îndoielnice!), încît cei care au, cu adevărat, ceva de spus, preferă să tacă. Pentru unii dintre ei, voi vorbi eu, acum. Ce este important în acest eveniment cosmic al morţii unui mileniu şi al naşterii unuia nou? Faptul că Apocalipsa nu a avut loc, aşa după cum, sute de ani, s-a tot anticipat. Dar trebuia aceasta să se producă în anul 2000? Nu trebuia, nu reiese de nicăieri asta, decît din calcule apocrife, dar omenirea îşi fixează termene precise. Întîi a fost febra Anului 1000, cînd puţinii oameni care trăiau atunci au aşteptat sfîrşitul lumii. Există mărturii care atestă o isterie dramatică a acelei perioade.
A trecut şi Anul 1000. Ce-i drept, o Apocalipsă ceva mai mică tot a avut loc: schisma tragică a Bisericii Creştine, la anul 1054, de la care pleacă multe dintre relele omenirii. Nu trebuie căutaţi vinovaţii nici printre ortodocşi, nici printre catolici; singurul vinovat e Diavolul. Între două respiraţii ale lui Dumnezeu, a trecut şi Anul 2000. Apocalipsa, în sens biblic, nu s-a produs nici atunci, nici acum. Dar ce înseamnă ea? Învierea morţilor, judecarea oamenilor şi a neamurilor, apariţia lui Antichrist, precum şi, mai importantă decît toate, a doua venire a lui Isus Christos. Fiindcă El va veni, cu siguranţă. Iar cine nu crede asta, cine zîmbeşte, cu scepticism sau cu superioritate, e mai mort decît Nero, care fugea din calea poporului răsculat, pentru a-şi salva viaţa, apoi se ruga de gărzile sale să-l omoare, iar acestea nu vroiau.  El, Nero, care l-a dat morţii pe Sfîntul Petru… Poate că nici o viziune n-a valorat mai mult decît cuvintele rostite de călugărul florentin Savonarola, în 1493: „Mica noastră speranţă este ca Dumnezeu să lovească pămîntul cu sabia Sa“.
Numai focului putea să cadă pradă acest om sumbru, care a pus degetul pe rană – şi aşa s-a şi întîmplat, el fiind ars pe rug 5 ani mai tîrziu, în Piaţa Signoriei din Florenţa, iar eu am pus piciorul, în două rînduri, în 2 ani diferiţi, pe chepengul acela de fier medieval, ca mica arenă a unui discobol, care marchează locul auto-dafeului său. Şi ce părere aveţi despre vizionara germană Hildegarde (1098-1179), care a lăsat una dintre cele mai tulburătoare mărturii anticipative? Ea a descris Fiara (pe Antichrist), la fel cum a făcut-o Profetul Daniel, cu un amănunt în plus: Fiara ar avea 284 de dinţi. Or, Piaţa Sf. Petru de la Vatican are exact 284 de coloane, le-am văzut, săptămînile trecute, cu ochii mei. Atunci cînd călugăriţa cu pricina făcea această proorocire, coloanele nu existau, proiectul acestui simbol al creştinismului – Piaţa Sf. Petru – fiind realizat de Bernini 5 secole mai tîrziu. Ideea este că Dumnezeu a creat lumea, dar că trebuie să o pedepsească, deşi o iubeşte atît de mult (Evanghelia după Ioan). Şi asta din pricina răutăţii, şi trufiei, şi egoismului, şi cruzimii, şi gîndurilor urîte, şi lăcomiei, şi crimelor săvîrşite de oameni. Planul pe care îl are Dumnezeu cu această creaţie supremă a Sa – Omul – este greu de pătruns. De ce l-a făcut rău, dacă îl vrea bun? De ce i-a dat darul vieţii, dacă i-l ia înapoi? De ce îl lasă să se degradeze în mocirla păcatelor, dacă l-a făcut „după chipul şi asemănarea Lui”? Multe nu ştim noi, oamenii. Şi, pe măsură ce îmbătrînim, iar fluviul timpului se îndreaptă spre vărsarea în Marea Veşniciei, ştim tot mai puţine. Noi, oamenii, n-am avut şansa să fim de faţă la Facerea Lumii. De ce am avea-o, oare, pe aceea de a fi de faţă la Sfîrşitul Lumii? Dar, cum va arăta „Ziua Domnului”? În 13 versete din Capitolul 24, Proorocul Isaiia dă măsura harului său vizionar, vorbind la timpul prezent: „Pămîntul e cu totul sfărîmat. Pămîntul e făcut bucăţi. Pămîntul se zguduie cu putere. Pămîntul se clatină ca un om beat, se leagănă ca o colibă, păcatul îl apasă cu tărie, el se prăbuşeşte şi nu se va mai ridica. (…) Atunci Luna se va tulbura, iar Soarele se va ruşina. (…) Domnul Dumnezeu va şterge lacrimile de pe obrajii tuturor. (…) Morţii vor învia, trupurile se vor ridica. O, voi, care vă tăvăliţi în colb, treziţi-vă şi cîntaţi de bucurie! Căci roua e semn al luminii şi pe tărîmul umbrelor o voi lăsa să cadă”. În realitate, pentru fiecare om care moare, Apocalipsa are loc. Pentru victimele marilor cutremure de pămînt, ale inundaţiilor, incendiilor, epidemiilor, catastrofelor de tot felul, războaielor – sfîrşitul e apocaliptic. Pentru vietăţile ucise în abatoare sau în lupte armate – sfîrşitul este la fel de apocaliptic.
Am încheiat de curînd un secol care nu mai avea nevoie de nici un fel de Apocalipsă finală, întrucît făcuse deja două repetiţii decisive: e vorba de războaiele mondiale din 1914-1918 şi 1939-1945. Bine că l-am terminat noi pe el – dacă mai ţinea puţin, ne termina el pe noi. Am vizitat un loc unde s-a livrat şi un supliment la „meniul apocaliptic”: Hiroşima. (Nu vi se pare ciudat că Hiroşima şi Holocaust încep cu aceeaşi literă ca şi Hades?) Acolo au murit oameni şi animale fără nici o vină, în chinuri groaznice, topiţi de flama bombei atomice, contorsionaţi, smochiniţi, reduşi la cartilagii, magmă şi cenuşă. Am căutat să înţeleg de ce era nevoie de o asemenea lecţie. Pentru că, neîndoielnic, a fost o lecţie dată de Dumnezeu întregii omeniri. Poate pentru a o feri de un dezastru şi mai cumplit, care ar fi putut avea loc mai tîrziu, cînd armele nucleare ar fi devenit şi mai devastatoare? Ori poate pentru a ţine „cîinii războiului” în lanţuri, pînă la venirea adevăratului soroc al sfîrşitului şi învierii? Mă tem că nu voi afla. Tot ce ştiu este că preşedintele de atunci al Americii, Harry Truman, frecventase Şcoala Duminicală, era un om religios, se ruga şi avea convingerea că a făcut foarte bine ce a făcut. La fel după cum un urmaş al său, Bill Clinton, a bombardat, de-a valma, şi ţări musulmane, şi ţări creştine, dar e „veşnic tînăr şi ferice“, cutreieră lumea nespus de vesel şi se pregăteşte de o posteritate a gloriei prezidenţiale de invidiat, la vîrsta la care alţii abia intră în politică. Încerc să înţeleg cu ce scop a creat Dumnezeu America, aşa cum a creat-o, pe fundamentul prigoanei europene împotriva creştinilor. De ce, în tot ceea ce face, America se situează, întotdeauna, de partea cea bună a baricadei? Indiferent ce ar face America în lume – că bombardează, că pedepseşte, că înfometează, că ajută, că pacifică – e bine. E din ce în ce mai bine.
Aşa după cum Ludovic al XIV-lea spunea „Statul sînt eu”, tot astfel America poate exclama: „Planeta sînt eu”. Marele dramaturg francez Racine avea să moară, la numai 60 de ani, doar pentru că Regele Soare s-a uitat odată urît la el. (Am să scriu cîndva despre cele mai ciudate morţi din Istorie, cum ar fi, de pildă, acelea ale unor regi intoxicaţi cu piersici sau muşcaţi de maimuţe.) Dar nu se întîmplă, astăzi, acelaşi lucru cu şefi de stat care se pulverizează, efectiv, pentru că America s-a uitat chiorîş la ei, aşa cum s-a uitat Regele Soare la Racine, în 1699? Îmi pun toate aceste întrebări pentru că vreau să aflu de ce se întîmplă aşa şi nu altfel. De ce un posedat ca Hitler e pedepsit exemplar, iar un posedat ca Truman rămîne în arenă şi scrie Istoria. Care este etalonul de măsură? De ce triumfă răul, atît de des, sub masca binelui? De ce vrăjmaşi ai lui Dumnezeu, indivizi cu mîinile pătate de sînge (la modul propriu!), atei, pigmei, farisei, împărăţesc peste ţări şi popoare, în vreme ce copiii Domnului sînt surghiuniţi şi demonizaţi de parcă ei, şi nu Antichriştii, ar fi săvîrşit cele mai cumplite barbarii? De ce a lăsat Dumnezeu să-i scape din mînă glorioasa bazilică Sfînta Sofia, cu cetatea Constantinopol cu tot („regina celor două continente şi a celor trei mări”), pentru a statornici, la Porţile Europei, primul avanpost islamic? Puţină lume ştie, dar cei mai sîngeroşi asediatori ai cetăţii, în acel blestemat mai al anului 1453, cele mai crude animale de pradă cu care şi-a îndeplinit misiunea Mahomed al II-lea, la nebuneasca lui vîrstă de 22 de ani, n-au fost păgînii, ci creştinii: nu mai puţin de 30.000 de mercenari germani, italieni, sîrbi, unguri şi chiar greci, între care şi un căpitan de navă bulgar, pe nume Baltoglu, au luptat alături de turci la îngenuncherea cetăţii creştine, în vreme ce marele arhonte byzantin Notaras zicea: „Mai bine să văd domnind în Constantinopol fesul turcilor decît voalul papistaşilor”… Istorie… Fapte de viaţă şi de moarte. De-au fost ieri sau acum 1.000 de ani, ele sînt la fel de apuse şi ireversibile. Am încheiat un mileniu măreţ. A fost mileniul lui Dante, al lui Leonardo da Vinci, al lui Shakespeare, al lui Goethe, al lui Mozart, al lui Dostoievski, al marilor martiri şi reformatori Jan Hus, Ioana D’Arc, Martin Luther, Constantin Brâncoveanu.
(va urma)

19 comentarii:

  1. d-na MARIA nu mai postati foto cu avortoni-este ff greu de privit-va rog

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt copii,nu sunt avortoni. Sunt PRUNCI nenascuti,prunci cu inimioara ,cu ochisori si picioruse,Prunci al carui trupsor este sfartecat cu voia asa ziselor mame.
      A trebuit sa le postez,căci poate din 1000 de femei care probabil vor citi articolul,macar una singura sa renunte la a-si mai omorâ pruncul din pantece.Noua ne este greu de privit,dar oare fiintele acestea plapande si fara apărare,cum le-a fost cand au fost sfartecati?

      Ștergere
    2. Aveti dreptate, dna Maria !

      Ștergere
  2. https://www.youtube.com/watch?v=gqMo2zrl-hU

    RăspundețiȘtergere
  3. Romancele din Italia au inceput sa se organizeze, au distribuit poze cu numele Alexandrei si Luizei cerind italienilor sa le caute ca fiind disparute.
    Republica Procurorilor de acasa Tace,stia doar sa le scoata pe eleve la' produs' din timpul orelor,ar putea face si ei o lista cu pozele traficantilor de
    persoane incepind cu ei si terminind cu Capo de Tuti Capi ,Iohannis.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uniti-va in rugaciune si fapte bune,ca SFANTA TREIME sa le aduca acasa vii,si cu totii sa vada si sa creada in acest blog al doamnei Maria,care este singurul blog,care este condus de DUHUL SFANT.
      Credeti din tot sufletul vostru,si DUMNEZEU,trimite minuni spre ROMANIA.

      Ștergere
    2. Ca doar capo di tutti capi i-a pus pe acesti pro urori si-i protejaza

      Ștergere
  4. Cumpanasu spune ca a inceput sa fie amenintat de PROCURORI pentru dezvaluirile pe care le face impreuna cu presa despre relatiile lui Dinca cu ei si relatiile intime ale acestuia cu o judecatoare.
    De la CAP se impute Pestele.
    Institutiile statului sint plide de rubedenii ,PUROI,canceroase si lucreaza IMPOTRIVA NATIUNII romane,caz in care trebue operate ,amputate altfel cancerul devine metastaza si lucreaza impotriva scopului pentru care sint platite.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cumpanasu sa-i reclame pentru amenintari. Legile sunt si pentru procurori si nu sunt infailibili (vezi cazul Ploiesti). Romania este un stat mafiot si e greu de luptat cu mafia.

      Ștergere
  5. În ziua de azi toată lumea se lamentează în fața femeilor însărcinate,vorbesc foarte deprimant și le judecă si le împovărează sufletul și parcă au o ură în ei care le-o oferă gratis din toată inima lor,le e frică de copii și nu au o vorbă bună pentru ele.în ziua de azi sunt apreciate femeile care își omoară copilașii și au servici carieră reușesc în viața dar cu ce preț.Un copil înseamnă cel puțin un neam întreg în viitor. Avortul este egal cu sacrificiul uman care se făcea zeilor pentru bunăstare,cum ne-am civilizat noi că îi omorâm direct din sufletul nostru ,din corp și îi sacrificăm că păgânii pentru bunăstare ,teoretic pe care nici nu o avem cu așa suflet.Dacă îl întrebi pe Dumnezeu îți va spune că: Orice formă de oprire a vieții e o crimă! Dar noi suntem pământ și nu vedem decât pt noi înșine nu putem lucra planul Lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acuzi zeii pentru sacrificiile umane? Nu ei sint de vina, ci nebunia umana, de a jertfi pe cel slab,pentru foloase. Zeii au fost ET care au ajutat omenirea,cit au stat pe Pamint. Dupa ce au plecat.oamenii au incercat sa-i induplece,cu tot felul de daruri(alimente,femei,metale rare)

      Ștergere
    2. 12.53 - eu vad altfel lucrurile. Este alegerea oricarei femei daca vrea sau nu sa faca un copil. Consider ca este dreptul fiecarei familii/femei sa decida daca vrea sau nu sa faca, sa creasca si sa educe un copil. Cand spun asta, ma gandesc la situatia fiecarei familii si aici vorbesc despre starea medicala, stabilitate financiara, etc. Uite, eu am 40 de ani si am ales sa nu fac copil. Desi am situatie financiara stabila si nu pot spune ca ma vait de ceva, am probleme medicale ( cardiace, operatii pe coloana ) si nu am vrut sa fac un copil pe care sa i-l dau mamei sa-l creasca in cazul in care mie-mi "sta inima". Nu regret deloc alegerea mea! Intelegi?! Am ales atat pentru un potential copil cat si pentru mine.Nu se termina lumea ca n-am facut eu copil!
      In concluzie, eu sunt pentru avort! Decat sa fie copii abandonati, crescuti in saracie, foamete, mizerie, educatie precara, analfabetism, mai bine sa faca un copil, o femeie care stie sigur ca ii poate oferi dragoste, educatie, echilibru, stabilitate.

      Ștergere
    3. Era o poveste cum o prințesă bolnavă nu găsea leac pentru boala ei iar un părinte i-a zis să adopte un copil bolnav să aibă grijă de el,și a adoptat femeia cel mai bolnav copil și având grijă de el s-au făcut bine amândoi,fiecare om cu viața și crucea lui dar avortul nu va fi nicând o alegere buna înaintea Lui Dumnezeu si oamenii stiu că nu e bine si tot aleg acest lucru.oamenii făceau sacrificii umane pentru zei,nu acuz așa zișii zei ci spuneam doar că un avort e același lucru cu sacrificiile umane pe care le făceau oamenii pe timpuri pentru că sacrifică un suflet pentru așa zisa bunăstare.Acum nu se mai numește nebunie ci dreptul de a alege ,dacă ar duce la bun sfârșit ar fi un copil.judecata Lui Dumnezeu nu e aceeasi ca a oamenilor ,pentru că v-a dăruit o planeta si de oameni nu mai încăpeți dar de lucruri vă umpleți.Fiecare să facă cum stie ,eu nu mai suport sa vad cum oamenii laudă avortul.Când îmi văd copilașii cat sunt de frumoși nu pot fi de acord cu așa ceva.

      Ștergere
  6. doaman Maria s-a adeverit cu parinte publicatia din urma ca va pleca la ceruri

    RăspundețiȘtergere
  7. S-au descoperit la Dinca din hainele Luizei,inclusiv urme in masina a caror rezultat ADN va aparea doar la sfirsitul saptaminii viitoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fetele erau dezbracate de hainele lor, imbracate cu alte haine (vezi mormanele de haine de la casa animalului),li se scoteau bijuteriile, probabil erau tunse, astfel incat sa nu mai poata fi recunoscute. Daca aveau de gand sa le omoare, nu mai erau dezbracate de hainele lor. Erau plasate la Deveselu, abuzate, drogate, apoi duse cu avioanele lor in alte locatii ale americanilor. Autoritatile trebuie sa ajunga si acolo !!!

      Ștergere
  8. De ce nu raspunzi la ce te-am intrebat, Maria? Tu nu ai pacatuit in felel asta niciodata? Cine te crezi de dai cu piatra?

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim12 august 2019, 10:09
    NU ! Nu am pacatuit astfel ! Nu ! Am avut grija ca sa nu ajung sa-mi ucid prunucl din pantece !
    Acum ,poti sa dormi noaptea???

    RăspundețiȘtergere