marți, 13 august 2019

ALEXANDRA TRAIESTE ! S-O CAUTAM LA VII , SI NICIDECUM LA MORTI !

Imagini pentru ALEXANDRA MACESANU.
                                               13 August 2019,ora 16,22 !

                                     Dragii mei,

Tot in aceasta după amiaza,aud un glas care spune asa:

                "După toate produsele cosmetice, transmitem live cu Alexandra, pentru structurile politice."
Clipă în care, vad inspre Sud,Sud-Vest o intrare mare ca a unui Hotel ,o intrare cu usi ca la hotel sau putea fi oricare alta locatie cu usi din sticla groasa psrre strada. 
Aici,vad cum iese din acea locatie impunatoare,o fata subtirica si tare trista. Avea haine inchise la culoare (cred ca era o rochita), si cred ca avea o palarioara pe cap.
Fata era impinsa de la spate de un barbat, imbracat tot cu haine inchise si cu faţa ascunsa sub o sapca cred.
Era inalt si cu umeri lati.
Cu degetele de la mana sa dreapta,o tinea pe ALEXANDRA de la spate, o impingea.
Fata nu indraznea sa priveasca nici in stanga ,nici in dreapta,ci numai inainte.
Dragii mei, fetele acestea doua traiesc. Ele sunt sechestrate,au imaginea schimbata pentru a nu fi recunoscute.
Haideti sa le cautam la vii, si sa nu renuntam in a le cauta, multumindu-ne cu ce a spus acest individ Dinca.Nu le-a omorat,din fericire.Le-a vandut! 
Dar DUMNEZEU este mare si Atotputernic si le va aduce pe fete acasa,vii si nevatamate.
Maicuta Domnului le va ocroti cu mila si cu dragostea Sa ! 
                              Cu dragoste,Maria.
P.S.

                                  Prieteni dragi,

Pentru EDITAREA celorlalte doua volume ale 

ADEVARULUI DUHULUI SFANT, am nevoie de 

ajutorul vostru financiar.

Stiu ca mai este timp pana la vara viitoare,dar va rog din 

suflet, ca impreuna sa incepem a pune caramida cu 

caramida la zidirea Cuvantului LUI DUMNEZEU !

Va multumesc din toata inima pentru ajutorul vostru la 

cele 3 volume scoase, si ma rog din tot sufletul pentru

 voi toti si pentru cei dragi voua,ca sa va binecuvinteze

BUNUL DUMNEZEU DARUL vostru cât de mic 

si sa vi-l înmulteasca. 

Sanatate sa va daruiasca si mantuire sufletului !


Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

Contul pentru România:


 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Mare Rasplata veti avea in CERURI de la BUNUL

 DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI pentru faptul 

că, ma ajutati ca sa scriu si sa scot CARTILE cu 

ADEVARUL DUHULUI SFANT !

         Imagini pentru duhul sfant imagini

Asa cum stiti deja,toti Donatorii vor primi 

gratuit toate CARTILE ,toate volumele.

DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va 

apere cu mila si cu dragostea Sa, si sa va

 inmulteasca DARUL vostru pentru zidirea

 CUVANTULUI LUI IISUS HRISTOS ! AMIN!


Dragilor,

 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 

volum doreste,iar eu sa pot strange 


banutii pentru urmatoarele doua volume ,


pe care urmeaza ca sa le editez.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :
.Imagini pentru romania al doilea ierusalim carte maria ghiorghiuImagini pentru romania al doilea ierusalim carte maria ghiorghiu
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai 
mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe maill


 mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307
                  

                                                    Cu dragoste,Maria.



16 comentarii:

  1. Fie ca Domnul sa starpeasca tot raul din aceasta tara..Imi doresc da aveti dreptate doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu adevărat, doar prin lucrarea Domnului se vor putea stârpi aceste orori care sunt atât de dureroase încât nici cuvinte nu se mai pot rosti, doar sa îți bată inima cu durere pt ceea ce se întâmpla. Parintele Iustin Pârvu spunea ca doar rugăciunea ne mai poate ajuta! Cred ca doar dacă vom redobândi trăirea creștina autentica, prin spovedanie, post și rugăciune, răbdarea râului cu pocăință pt greșeli și dragoste pt ceea ce este sfânt si moral, Dumnezeu Cel milostiv va schimba traiectoria urmărilor păcatelor in bine, așa cum a făcut ninivitenilor carora le-a trimis pe Iona sa-i atenționeze ca dacă se vor pocăi de greselile lor (nota bene! Nu a se pocăi prin sectarism!) vor salva cetatea Ninive de distrugere. Comunitatea este un Trup al lui Hristos. Cum sa nu te doară când rupi mădularele și le arunci la câini ? Sfârtecarea aceasta va înceta dacă vom striga către Dumnezeu pt ajutor! Nici o instituție de stat nu va face nimic dacă oamenii săi nu vor fi unelte ale credinței creștine sau cel puțin ale moralității. Dar cum vedem, nimeni nu poate face binele fără Hristos! Însuși Apostolul Pavel a spus “ nu fac binele pe care-l voiesc ci răul pe care nu-l voiesc”...(Romani,7,19), arătând cât de slaba e firea umană fără Domnul Hristos! Avem la îndemâna Cuvântul, slujirea, Biserica. Iată, toate merg și in vechea Lege: “Sa nu iei numele Domnului Dumnezeului tău in desert...” porunca a 3-a din Vechiul Testament. “Sa nu socotiți ca am venit sa stric Legea sau proorocii, n-am venit sa stric ci sa împlinesc” ( Matei,5,17), spune Domnului Iisus. Dacă ne vom aduna simțurile și puterile sufletești cu toată dragostea sub Acoperământul Maicii Domnului, iată nimeni nu ne va mai face rău. Din lăuntrul nostru și susținându-ne unul pe altul in tot binele, se va desțelenit răul singur din rădăcina. Acest post al Maicii Domnului a fost un prilej de pocăință de plângere a sufletului pt greșeli. Oare am luat cum se cuvine , cu responsabilitate, cu dragoste rânduiala Bisericii? Dacă nu vom asculta de Biserica-Mireasa lui Hristos, de cine sa ascultam? Omul e slab și nimeni nu e fără de păcat dar ce am eu de urmărit? Am de urmarit sa cinstesc cele sfinte și nu sa văd rău, adică “paiul din ochiul fratelui meu”. (Matei 7,3)...fiecare păcat nespovedit aduce urmări in viața fiecăruia dar și a urmașilor! Sa aruncam de la noi sacii și poverile păcatelor și ne vom ușura plânsul iar Domnul îl va preface in bucurie... nu spun mai multe doar ma rog in tăcere cu durere și dragoste ( cum spune un volum al părintelui Paisie Aghioritul) pt omul contemporan.

      Ștergere
  2. Romani din diaspora , romani de pretutindeni !


    Postati mesaje in engleza si fotografii cu ele : in baruri, la coltul strazilor, in hoteluri, la biserici, in targuri, , in marketuri, in aeroporturi , in statii de autobuz, in gari, spitale, oriunde, lasati fotografii cu ele si ca sunt cautate de catre politia din Romania .

    Se va crea un lant , mii de ochi vor vedea si cineva , e suficient unul singur, sa dea detalii . Deja cazul este cu siguranta in vizorul Europolului si al punctelor vamale .


    Toti aveti frati, surori , mame care plang acasa , nu stati nepasatori , luati date chiar daca nu puteti actiona. Numerele de la masina sunt f. importante. In lumea civilizata sunt peste tot camere de luat vederi .


    Unchiul Alexandrei , dl. Cumpanasu are facebook , lasati si acolo mesaje .

    Eu am 2 pareri vis- a - vis de acest caz : fetele vor putea fi ajutate fie de vreun client , ( poate fi si spital, unitate medicala ) fie de vreo romanca care doreste sa se razbune pe proxeneti si care la un moment dat vede in eliberarea acestora, propria ei libertate .

    RăspundețiȘtergere
  3. Un altul din Caracal care ar trebui din start pus in catuse este nenea primarul care a incurajat mafia proxenetilor de a utiliza taximetria ilegala in zona si care a si declarat ca el nu este la curent cu ce se intampla acolo .


    Sa speram ca se va ancheta si imensa avere a acestui Dinca ce nu poate fi justificata , avere ce se poate confisca lejer si data in folosul comunitatii asigurand in zona transport public etc.


    Sa speram ca vom fi pusi la curent si cine anume ii tot trimitea bani , afara de sotia iubitoare care-l venera !!!! batuta si violata si care-I mai expedia si mia de euro lunar !!!!! De tot rasul cand in zona Puglia , adica Bari unde a locuit el, nu exista salarii decat de maxim 300 euro .


    Sa speram ca se va deschide Ancheta SI IN Italia CA SA SE CONSTATE IN CE CONDITII A MURIT ITALIANUL FIICEI LUI DINCA SI A LASAT-O PE RESPECTIVA CU DITAMAI FIRMELE SI DOMENIILE DE VANATOARE .


    Sa speram ca Dinca se va trezi din rolul bunului Samaritean si de buna voie si nesilit va ajunge la concluzia ca mai bine da el in gat reteaua decat sa piara ,,sinucis'' in puscarie .


    Sa speram ca mafia cade si ies la iveala ramele tarandu-se din gropile betonate .

    Amin!

    RăspundețiȘtergere
  4. Fără legătură cu mesajul dar ati avut in 12 august la ora 04:10 parcă EXPLOZIE NUCLEARĂ. Astăzi cred că sa adeverit. In Rusia a fost surprinsă o explozie nucleară si radiatiile sunt de 20 de ori mai mare decât maxim admis !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa dea Dumnezeu sa fie asa si sa fie vorba doar de incompetenta autoritatilor, fie si ale IML. Va dati seama ca in unele cazuri in care oamenii au murit brusc, putea fi vorba de otravire sau altceva ce astia nu sunt capabili sa descopere?
    Cred ca actele teroriste, de orice fel, au avansat, timp in care evolutia stiintifica a romanilor a decazut ingrozitor. Si asta e tot o forma de terorism. Cea mai grava. Si totul se manevreaza din interior. Lupta astora pentru putere a ajuns la stadiul de inconstienta. Fereasca D-zeu. Atrocitatile au luat amploare drastic prin jurul anilor 2000. Unde vom ajunge? Daca vom mai ajunge undeva.

    RăspundețiȘtergere
  6. În această seară, de la ora 21.00, adevărul iese la iveală în cazul Caracal.
    Victimele rețelelor de prostituție și proxenetism rup tăcerea.

    Cine l-a asasinat pe șeful unei rețele care se hotărâse să spună tot.
    În exclusivitate, la "Sinteza zilei", cu Mihai Gâdea.

    RăspundețiȘtergere
  7. 19,36 Cred ca ti-am mai spus ,viziunile sint secvente de 1-2 secunde dintr-o campanie electorala prezidentiala care dureaza mai mult de un an.
    Deci interpretarea e gresita si depinde de momentul prezentat in viziune,dar aici nu inseamna ca viziunea a fost gresita iar la interpretare se poate gresii foarte usor asa ca nu mai arunca cu piatra ca tu gresesti mai mult si intelegi putin.

    RăspundețiȘtergere
  8. Interesant ca de 2-3 ori legat de Alexandra apare specificatia despre cosmeice care joaca se pare un rol important in povestea fetelor exploatate si care fiind ostatice au nevoie de astfel de produse care cred ca sint cuparate de rapitori de un singur tip de cosmetice care poate fi folosit ca un indiciu de tip criminalistic-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:08S-ar putea ca Alexandra sa fi fost supusa unei mari schimbari a infatisaruii ei de la tunsura pana la vopsit si machiat chiar (chirurgie plastica).Nemernicii sunt in stare de orice.Majoritatea sunt tigani darsi romani, care trebuie depistati si expulzati din tara iar averile confiscate si despagubite persoanele chinuite.

      Ștergere
    2. 22:08S-ar putea ca Alexandra sa fi fost supusa unei mari schimbari a infatisaruii ei de la tunsura pana la vopsit si machiat chiar (chirurgie plastica).Nemernicii sunt in stare de orice.Majoritatea sunt tigani darsi romani, care trebuie depistati si expulzati din tara iar averile confiscate si despagubite persoanele chinuite.La fel sa plate asca si "oficialii"fara scupule si fara Dumnezeu.

      Ștergere
  9. Sora si alte rude ale altui proxenet Bogdac'Cocos' din Caracal arestat ca si Dinca si apoi 'sinucis' in inchisoare povestesc pe TV ca fetele prostituate erau duse de la el de acasa pentru prostitutie cu masinile de catre politistii din Caracal

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamna Maria aveti dumneavostra un articol publicat cu un incediu a fost azi in judetul Buzau au fost evacuati 200 de oameni un fum des care sau vazut din alte localitati dumnezeu si maicuta dombului sa ne apere

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamna Maria aveti dumneavostra un articol publicat cu un incediu a fost azi in judetul Buzau au fost evacuati 200 de oameni un fum des care sau vazut din alte localitati dumnezeu si maicuta dombului sa ne apere

    RăspundețiȘtergere
  12. daca fetele sunt in viata sigur au fost scoase din tara-si atunci gaseste acul in carul cu fan!-SA NU MAI DAM SPERANTE DESARTE FAMILIILOR ACESTOR FETE-pacat de sufletul lor chinuit si noptile nedormite

    RăspundețiȘtergere
  13. Gresala familiei Alexandrei intarita si de Cumpanasu de a nu se constitui parte civila in proces pentru ca Dinca si complicii politisti au bani si avere cu ajutorul careia poate plati recompensa pentru a afla unde sint fetele si a le salva mai repede-craciun

    RăspundețiȘtergere