duminică, 18 august 2019

UN CUTREMUR INTENS SI CU O DURATA DE TIMP MAI LUNGA!

                     
                                                         18 August 2019,ora 7,30 !

                                     Dragii mei,

În aceasta dimineata ,vad un loc intins ,o campie verde inca,iar in mijlocul campiei vad o fetita de circa 4 -5 anisori care mănânca cu pofta dintr-o rosie,ca dintr-un măr musca fetita.
Brusc,se audeun huruit puternic, ce venea de peste tot,
iar Pămantul incepe a se cutremura puternic, si cu o durata lunga ca timp.

                                           Imagini pentru SEISMOGRAF.
Ingerasul de fetita nu avea nicio treaba cu acest Cutremur intens si zgomotos,ci continua sa muste din rosia zemoasa facandu-se pe rochitica toata rosie,in timp ce pămantul inca se cutremura si scotea un huruit puternic.
Prieteni dragi, vom auzi de un astfel de Cutremur intens si de lunga durata, dar noi trebuie sa ramanem credinciosi si buni la inima si la suflet,sa ne punem toata nadejdea in MAICA LUI DUMNEZEU si-n PREA SFANTA TREIME, si asa cum s-a intamplat si pana acum, vom fi ocrotiti si ocoliti de astfel de Cutremure devastatoare.
                           Cu dragoste,Maria.

8 comentarii:

  1. Unu a ucis patru oameni și a rănit alți nouă în al doilea Ierusalem România. Ghiciți cine administrează acest sistem criminal? Mulțumim psd Dăncilă Fifor și gașca.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iar incep cutremurele in Galati !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragii mei, v-am spus de "n " ori,nu va mai obositi sa-mi scrieti Comentarii jignitoare atat la adresa mea cat si a cititorilor fideli.
    Le scrieti degeaba si va atrageti păcate grele ,peste cele pe care le aveti deja.Comentariile jignitoare,le sterg de la primul cuvant care este scris necuviincios.Nu ma obosesc sa le citesc !
    Daca nu va place acest Blog,daca nu credeti in CUVANTUL LUI DUMNEZEU de pe acest BLOG, sunteti liberi ca sa va alegeti tot ce va doreste inima si sufletul de pe INTERNET si din viata in general.Daca la TV nu va place emisiunea,ce faceti? Spargeti TV? Sa va fie rusine voua tuturor celor care nu aveti Credinta,nu aveti frica de DUMNEZEU,nu va iubiti Aproapele si sunteti cu jignirile si cu vulgaritatile pe verful limbii in fiecare secunda! Rusine sa va fie si sa va fie frica de RASPLATA DIVINA care se va revarsa asupra voastra.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acum nu la pus PSD sa bea pe acel tânăr de 38 de ani,nu ia turnat nimeni pe gât,băutura si apoi s-a dus singur la spitalul Sapoca.
    A intrat în sevraj si a facut ce a facut.
    Nu mai aruncati vina pe nimeni pentru prostiile altora.
    Acesti oameni acționează fulger de nu ai timp sa reacționeze în câteva clipe.
    Sa ne ferească Dumnezeu și Maica Domnului.

    RăspundețiȘtergere
  5. https://m.stirileprotv.ro/lbin/amp/index.php?article_id=3829195

    RăspundețiȘtergere
  6. Ioan Burculet a spus din iarna ca la culesul viilor vom avea cutremur-el era prietenul pr IUSTIN PARVU-stie el ceva

    RăspundețiȘtergere
  7. am scris mesaj astazi despre cutremur-iarasi mesajul n-a aparut-nu e vorba de concurenta!

    RăspundețiȘtergere
  8. Pai incepe pe 14 sept. Dupa ce s-a ridicat roua. Adica ziua de 14 ne va placea afara indiferent de vreme?!!? Atunci sa ne ferim pe 14 de lifturi, metrou etc...

    RăspundețiȘtergere