luni, 26 august 2019

SAPATURI LA DINCA !



                                      Imagini pentru luiza si alexandra.

                                            26 August 2019,ora 15,23 !

                                      Dragii mei,

În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune asa:

                "Săpături!
               Il roaga pe Dincă,să facă săpăturile !"

Dragii mei, iata cum, la un moment dat, se va apela la DINCA ca sa faca sapaturile.
Care sapaturi? Or fi cele din curtea sa,sau poate cele din mintea sa?
Vom vedea in timp,ce se va intampla si despre care sapaturi este vorba.
Ceea ce pot sa spun cu certitudine,este faptul că ,ALEXANDRA si LUIZA traiesc !
Nu de la mine o spun,ci de la BUNUL DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI.
                                   Cu dragoste,Maria.

104 comentarii:

  1. Ce coincidență!Fata lui Dinca si fratele ei sunt implicati in reteaua de trafic.Chiar atunci trec și ei pe stradă, și chiar dacă nu vorbeau,în graba lor nu s-au gândit că poate a murit ăla în casă!Ce sa vedem noi ăștia proști, și în perioada Luizei băiatul era în zona Olteniei...Si l-a sunat maică-sa, și a luat-o!Si în cazul Alexandrei,chiar în ziua aia...erau pe ulița!Ce Dumnezeu suntem atât de idioți sa ascultam niste baliverne la nesfârșit?!Dinca era cunoscut ca trimitea fete la munca in strainatate si primea 500 de euro pt fiecare fata trimisa si asa se explica ,ca el primea bani din italia de la sotie.Declaratia Danielei Dinca.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cine il roaga?!!
    Oare pana acolo s.a ajuns?!!
    Atunci e nevoie de schimbare radicala.

    RăspundețiȘtergere
  3. Adica , fortati-l pe Dinca unde anume sa se faca aceste sapaturi .
    Eu as darama tot, as baga 10 buldozere si as rezolva misterul .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa faca el.sapaturi ca e casa lui , munca in folosul comunitatii

      Ștergere
  4. Bai nene, voi toti,impreuna cu toata mass-media ati creat un egregor(entitate) extrem de negativ,acordand atata atentie acestui dinca.In inconstienta asta colectiva, ati creat un demon care va bantui Romania mult timp,ca nu prea era bantuita de atatia nebuni!!!Plus egregorul umilintei de mers in coate si genunchi.Si ne mai miram de ce suntem atat de umiliti de straini! INCONSTIENTA NASTE MONSTRII,daaa voi nu vreti sa stiti nimic din ce v-ar face constienti!Stati in confortul inconstientei,fara responsabilitatea realitatii, asteptand sa faca altii,dand vina pe altii.

    Tara asta,nu se mai vindeca cu atata inconstienta!Romanii sunt bolnavi mintal,doar o mica parte s-a insanatosit,si aceasta particica sustine gloata nebuna,INCA.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Auzi madam D, si de ce scrie Maria te doare-n cot, de biserica te doare-n cot , nu esti ortodoxa, nu le ai cu religia ortodoxa , esti cu trezirile si eliberarile . Te deranjeaza si cazul Caracal si ancheta si parerile nostre vis a vis de crimnalul care-si bate joc .
      De fapt de ce intri pe site cu balivernele si sfaturile tale de 2 lei ??????? Manifesta-ti tupeul si importanta la tine acasa .

      Ștergere
    2. Lasati-o, ignorati-o pe madame D! Nici ea nu stie pe ce lume traieste! Face propaganda si atat! Daca o iei la bani marunti nu stie cum sa o dea de gard sau sa lipeasca (paste) raspunsuri.

      Ștergere
    3. 13:45, la faza cu egregorul, D are dreptate. Tu nu cunosti chestiile acestea, dar sa sti ca ceea ce s-a format are inteligenta proprie. Egregorul odata avand inteligenta proprie si fiind format din negativ, devine un demonoi care actioneaza conform a ceea ce este.

      Ștergere
    4. Asa este, EU SUNT D!

      Ștergere
    5. https://vidulsiganditul.com/2016/01/02/egregorii-si-teoria-morfogenetica/

      https://vidulsiganditul.com/2016/01/05/egregorii/

      https://vidulsiganditul.com/2016/01/09/egregorii-a-doua-parte/

      Ștergere
    6. https://www.lovendal.ro/wp52/planeta-arhontilor-cartea-care-afirma-ca-suntem-hrana-pentru-entitati-interdimensionale/

      Ștergere
    7. Aceeasi placa o pune constant EU SUNT D. Nu o intereseaza ce posteaza gazda , ea doar pe EA vrea sa se auda .

      Ștergere
    8. 18:51, nu te mai lua aiurea de D. Legat de egregori are dreptate. Este corect ce a scris si stiu ce spun.

      Ștergere
    9. 18:51, nu iti convine ce posteaza EU SUNT D! Tu nu vrei ca cei slabi sa se intareasca, ca cei orbi sa vada. Tu ii vrei sluga la tine si la gazda. Aveti nevoie de ei. Pentru ei scrie EU SUNT D. Pe ei vrea sa ii salveze din ghearele voastre! Si va reusi!
      Scrie mai departe EU SUNT D! Nu baga in seama pe 18:51 si cei asemeni ei!

      Ștergere
    10. Anonim27 august 2019, 21:40
      Asa vorbesti tu ,chiar daca esti musafir pe aici???
      Rusine sa-ti fie !

      Ștergere
    11. 21:40, totusi esti musafi aici, nu se cuvine sa te exprimi astfel, indiferent care este parerea ta.

      Ștergere
    12. 21:45, de ce turbezi cand auzi adevarul?! Asa face satana! Doamne fereste!!!!

      Ștergere
    13. 23:00, nu s-a "turbat" nimeni. Ce ai? Esti musafir pe blogul altuia. Macar invata sa vorbesti cuvincios in casa altuia. La tine acasa fa ce vrei, dar in calitate de musafir pastreaza respect fata de gazda.

      Ștergere
  5. https://extraterestriiprintrenoi.wordpress.com/2019/08/24/gabriela-dobrescu-orase-pentru-cei-din-viitor/

    Vazand cat exerseaza elita cu asa zisele „dezastre naturale” nu poti sa nu te gandesti ca ei se pregatesc pentru adevarata catastrofa pe care au proiectat-o demult pentru noi. Cum ei scapa sigur, fiindca stiu ce va urma, este posibil ca aceste orase sa fie pregatite pentru ei. Ma rog. Ce anume au de gand cu ele nu se stie precis, dar fiti atenti ce au mai construit tot in China! Orasul Paris intr-o varianta mai mica. Au respectat intocmai arhitectura pariziana si au construit chear si turnul Eifel. De ce? Ca sa fie toate goale??

    RăspundețiȘtergere
  6. https://spirituletern.blogspot.com/

    Nota C.M.: Existența unor „plicuri” (mai degrabă, cipuri) plantate în mintea (creierul) fiecărui pământean (de către cine?) sugerează că omenirea va fi pregătită în prealabil pentru acel EVENIMENT (nedefinit în ceea ce privește scopul și natura sa), eveniment programat a se produce „la momentul oportun”. Din conținutul „plicului” fiecare va afla ce are de făcut.
    Ce înseamnă toate acestea?
    În cât mai puține fraze, voi încerca să-mi prezint părerea în legătură cu mesajul-anunț de mai sus, trimis de Federația Luminii.
    Deci:
    Mai întîi de toate, aflăm (din acest mesaj dar, mai cu seamă, din multele sesiuni de regresie hipnotică ale celor cca 10 echipe europene, al căror conținut este accesibil pe facebook și youtube; personal vă recomand pe cele publicate de echipa Eleonora Lascu/Cristina Moraru) că doar puțini oameni nu sunt interferați de diversele civilizații ale universului, interesate de umanitatea terestră.
    EVENIMENTUL despre care se tot vorbește de câțiva ani în presa de specialitate (eu însumi „bătând multă monedă” pe acest subiect) reprezintă ceea ce în Biblie este numit „seceriș”.
    Ne aflăm la sfârșitul unui ciclu (Yuga V) când omenirea ar uma să treacă printr-un proces de selectare a sufletelor. Acest „seceriș” a mai existat anterior pe Pământ la încheierea fiecărui ciclu (yugi).
    Ce este cu aceste cicluri, cine le inițiază și cu ce scop?
    În afara ciclurilor cosmice decurgând din poziționarea și trecerea galaxiei noastre printr-o anumită zonă a spațiului cosmic, unde întâlnește câmpuri energetice cu anumite caracteristici, și care au ciclicitatea de 3600 de ani, se pare că exisistă și aceste cicluri mai scurte (denumite yugi) și care țin nu de poziționarea astrelor ci de Programul civilizațiilor extraterestre în ceea ce privește Terra și, mai ales, civilizația umană. Aceste cicluri subsidiare au durate diferite, variind probabil între 200 și 800 de ani tereștri. Practic, o yugă are durata determinată de „calitatea recoltei”: când „bobul” corespunde calitativ și „masic” exigențelor programului, se poate declanșa „secerișul”.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pai nu are cum sa sape singur in mintea sa. Adik poate sa spuna adev si fara sa se sape singur.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Detectorul de minciuni???de ce nu au facut INCA TESTUL???

      Ștergere
    2. 13:42 Rezultatele sunt neclare la cei cu probleme psihice(iar acest ....a avut 8 internari psihiatrice)

      Ștergere
  8. Sunt convins că deja mulți dintre dv. ați înțeles, sau sunteți pe cale de a o face, că ființa umană actuală este rezultatul unui vast și lung Proces de Inginerie Genetică (incluzând hibridizarea) asupra unei specii de primate de pe Pământ.
    De fapt Programul de formare și accelerare a creării unei civilizații umane pe Terra a cuprins trei etape importante:

    1) Cu cca 432.000 ani îHr. a început Procesul Stelar de modificare a ADN-ului unui grup de primate, mai evoluate, de pe Pământ. El a constat în iradierea cu anumite tipuri de energii de frevențe selecționate, a unui grup destul de restrâns de primate (aflate atunci în zona fluviilor Tigru și Eufrat).
    Pentru a focaliza și iradia cu precizie grupul supus experimentului, Factorul de decizie universal (poate chiar cosmic), numit de noi DIVINITATE s-a folosit atât de o anumită poziționare naturală a astrelor cât și de amplasarea convenabilă, ca unghi de reflexie și ca distanță, față de Pământ, a unei foarte mari nave siriusiene.

    2) Mai târziu (adică cu cca 421.3000 ani îHr, deci după cca 11.000 de ani de la demararea primei etape), pentru stabilirea formulei genetice dorite și crearea unui ADN pe bază de carbon, Inițiatorul a făcut cea de a doua intervenție majoră în ceea ce privește structura ADN a grupului primatelor respective. Și de data aceasta a fost folosită o anumită aliniere stelară dar și reamplasarea uriașei nave siriusiene.

    RăspundețiȘtergere
  9. 3) Programul întocmit inițial a fost preluat apoi de acea civilizație siriusiană derivată (proprietara navei spațiale amintite), căreia, se pare, i s-a indus teleptic acest program.
    Asta se petrecea cam cu 372.500 ani îHr, deci cu cca 50.000 de ani după începerea celei de a doua etape.
    Primul contact al celor de pe nava siriusiană, care a îndeplinit un atât de împortant rol în transformarea (hibridizarea) și evoluția acelui grup de primate, a avut loc după coborârea de pe o navă de mai mici dimensiuni (plecată de pe nava-mamă, care staționa undeva pe cerul planetei) a unui mic echipaj condus de siriusianului TENEKAU. Acesta a observat la mică distanță un grup de primate de tipul homo erectus (deci cu mers biped), care nu păreau foarte speriate de prezența vizitatorilor străini (semn că cele două etape stelare modificatoare avuseseră efect). Echipajul nu a stat decât puțin pe planetă, din cauza atmosferei care nu era identică cu cea în care siriusienii trăiau.
    Mă rog, procesul evolutiv a continuat până la apariția primului om Adam1, apoi Adam 2 și Eva, etc..
    Eu am încercat doar să vă provoc un pic, cei interesați putând continua documentarea consultând măcar cărțile „Geneza Uitată”, de Radu Cinamar și „Programul Terra”, de Toni Victor Moldovan.

    Așa cum am spus și cu alte prilejuri, ființa umană totală de pe Pământ are o minunată compoziție: corp fizic (somă), care-l ajută să se adapteze condițiilor planetei, și corpuri energetice (nemateriale) adică sufletul (corp subliminal) și spiritul. De fapt, spiritul este mai mult acea parte a SURSEI existentă în ființa noastră cu funcție de reprezentare, care ne asigură revenirea ACASĂ, prin menținerea unei legături permanente cu Lumina.
    Sufletul plecat din Sursă se folosește de liberul său arbitru pentru a-și crea realitățile pe care le dorește. În mod firesc și normal el trebuie să nu piardă niciodată legătura cu Lumina Divină. La modul ideal, trebuie să existe comunicare, dacă nu chiar o deplină identificare, între conștiență, suflet și spirit

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care-i diferența între suflet și spirit, mulțumesc!?

      Ștergere
    2. Asemanarea e ca nu exista nici unul.

      Ștergere
    3. Ce este spiritul? Manifestarea lui Dumnezeu. Forta Creatoare (Duhul Sfant) care lucreaza asupra trupului si mintii din om ca acestea sunt diferite la orice individ. Sufletul este tot ce acumuleaza omul de-a lungul timpului, este constiinta, adica tot ceea ce realizezi aici si acum ca fiind real dar si tot ce ai acumulat pana acum si ai uitat (dar se inregistreaza in inconstinent si produce efecte) inca si ce vei acumula de acum incolo ca efect al dorintei trupului si mintii. Nici o greseala si nici o vatamare nu se apropie de cineva daca el insusi n-a dorit-o si n-a creat-o in constiinta sa, in sinele sau. Pentru ca doar ceea ce iubesti (in afara de Dumnezeu) te poate rani. Hristos n-a fost rastignit de Dumnezeu ci de lumea pe care a iubit-o pentru ca doar un simplu semn de pe Cruce si pamantul asta era praf zburand prin galaxie. Si El zice: "Iarta-le Doamne, ca nu stiu ce fac!" Concluzia: Suntem niste nimicuri, traind la nesfarsit prinsi in valmasugul dorintelor noastre, pana cand in deplina constiinta realizam ca traim doar ca Hristos vrea asa, si ca sa scapam din situatia asta (si sa ne intoarcem acasa la Dumnezeu) tot in deplina constiinta si cu toata inima trebuie sa fim in stare sa zicem :"Doamne Iisuse Hristoase, miluieste-ma!". Asta e mantuirea, smerenia sufletului, a eu-lui care sa zica "miluieste-ma" in fata superioritatii spiritului, a lui Dumnezeu, Creatorul a tuturor celor vazute si nevazute.

      Ștergere
    4. 19.32 ce frumos! Cine esti?

      Ștergere
  10. În drumul lui spre cunoaștere (care se obține numai prin experimentare), în nenumăratele sale vieți, sufletul întâlnește tot felul de entități, unele din Lumină (FDL-uri) altele din întuneric (FNL-uri). FDL-urile pot fi din falsă lumină (adică entități care pot atinge nivele suficient de înalte de conștiință dar care (neavând suflet) nu sunt capabile să-și producă singure energia de care au nevoie, fapt ce le determină să și-o procure de la cei care au această abilitate (ființele umane), sau sunt FDL-uri din lumină adevărată, divină.
    Din acest punct de vedere, multele universuri create pot fi complet diferite (aceasta depinzând de Creatorul sau Creatorii săi).
    Creatorul nostru (Yahweh = Iehova), precum și întreaga sa supercivilizație (arhangheli, îngeri, heruvimi, serafimi etc) este un FDL din lumină (pozitivă) care, pentru a exista, are nevoie să primească energie de la ființele umane cu suflet, (căci doar acestea o pot produce).
    Încă de la crearea sa, omul a fost mereu căutat de civilizațiile și entitățile din univers pentru a se profita de însușirile sale primordiale: puterea de a produce (modula) energia și puterea de a se reproduce pe cale naturală.
    Dispunând de corp emoțional, ființa umană este capabilă să producă atât energie de frecvență pozitivă cât și energie cu vibrație negativă.(Un mare avantaj dar și un mare ghinion, atunci când se află într-un univers unde umanii pot fi interferați de entități malefice)
    Asta o face căutată atât de FDL-uri, consumatoare de energie pozitivă cât și de entități precum: reptilieni, draconieni, grii, mantizi (insectoizi) și combinații ale acestora, care consumă energie negativă. (Am vorbit despre aceasta și în articolul „Răspuns unui cititor anonim”)

    În prezent se spune că ne aflăm în procesul de ascensionare către dimensiunea 5D, o dimensiune evident superioară celei 3D, în care încă ne mai aflăm mulți (poate majoritatea) dintre noi. Pentru a ajunge în 5D, obligatoriu trebuie să traversăm o dimensiune de tranziție, 4D.
    Am să expun o opinie personală asupra acestui proces.
    Anterior am afirmat că între toate entitățile aparținătoare unor civilizații din falsă lumină ori din întuneric există, aș spune că din totdeauna, o rivalitate acerbă pentru obținerea unui loc privilegiat în dreptul de a interfera și exploata ființele umane, adevăratele „surse” de hrană.
    Interesul unui FDL ar fi ca ființa umană să producă (moduleze) energie de frecvență pozitivă, dar nu extrem de înaltă, în timp ce entitățile negative (reptilienii, mantizii, draconienii, arhonii, grii etc) urmăresc să ne determine să producem energie de joasă vibrație, pentru că asta le trebuie lor și progeniturilor lor.
    Deși pe Pământ trăiesc actual cca 7,7 mld. ființe umane (dintre care, probabil, 7 mld au suflet) acestea nu satisfac nici pe departe necesarul de energie dorit de civilizațiile și entitățile interferatoare.
    Aceasta din trei motive pricipale:
    -) numărul mare al populațiilor acestor civilizații și rata marea a creșterii acestor populații interferatoare;
    -) amploarea obiectivelor de producere a unor tehnologii cât mai înalte pe care le obțin tot cu ajutorul energiei prelevată de la ființele umane. Dintr-o regresie hipnotică am aflat, de ex., că un draconian interferator, folosea energia „suptă” de la ființele umane nu numai pentru a se hrăni (el și superiorul său) dar și pentru a-și construi un mijloc de transport (stație spațială) pentru croaziere în univers.
    -) dorința lor de a avea prioritate și putere de dominație cât mai mare în exploatarea „sursei” umane.

    RăspundețiȘtergere
  11. Este de prisos să mai adaug că exploatarea ființei umane în scopul obținerii diverselor sortimente de energie, duce inevitabil la epuizarea și moartea (corpului fizic) a celui interferat și la imposibilitatea de a evolua.
    Cam asta ar fi și explicația întârzierii în ascensiunea noastră și a planetei în dimensiuni superioare.
    Din câte se spune, de această dată, ar fi vorba despre „ascensiunea ” umanității și a planetei însăși în dimensiunea 5D, ca noutate fiind întenția ca majoritatea ființelor umane să-și păstreze inclusiv corpul fizic (soma). Totul depinde de nivelul de evoluție la care va fi ajuns umanitatea și fiecare individ, la momentul producerii EVENIMENTULUI („secerișului”).
    Acest moment se tot amână, întârzierea justificându-ni-se prin necrearea condițiilor energetice propice. Ceea ce este adevărat.
    Momentul declanșării campaniei „secerișului” depinde de mai mulți factori:
    -) maturarea „bobului”,
    -) condițiile meteo (în plan subtil, energetice),
    -) pregătirea mijloacelor tehnice de recoltare,
    -) depozitarea,
    -) valorificarea recoltei,
    -) cine sunt „secerătorii” etc.
    Nu cred că este cazul să analizăm fiecare punct în parte, transpus la ceea ce înseamnă aceasta, când este vorba de recoltarea sufletelor.

    Recoltarea („secerișul”) înseamnă trierea sufletelor (cum se spune la noi „alegerea bobului de neghină”. Sufletele,„nealterate”, adică cele care au păstrat și vitalizat structura ADN extraterestră planificată (recolta „bună”, pentru ei), vor ajunge într-un plan de frecvență corespunzătoare unde vor putea avea o existență conformă cu nivelul de vibrație a dimensiunii, desigur, cu acceptarea prelevării unor cantități de energie necesară entităților (ființelor) din acel plan.
    Cei care se vor afla într-un plan de vibrație pozitivă, superioară lui 3D, se vor bucura evident, de o anume prosperitate (dar nu de indeprendență).
    Cei care, de la începutul procesului de ascensionare vor fi bătut pasul pe loc, vor rămâne pe „vechiul” Pământ, în dimesiunea 3D, ori vor fi duși pe una tot de joasă vibrație.. Dar asta nu va fi nicio fericire căci caracteristica benefică a ființelor umane se va dilua și viața va deveni foarte greu de suportat.
    Cei care au regresat, scăzându-și nivelul de vibrație, vor ajunge în planuri inferioare, negative („în iad”) unde viața, dacă aceea va mai putea fi numită astfel, va fi plină de durere, de frici, de neajunsuri, de umilințe etc. Acolo interferarea în vederea exploatării fără milă se va accentua, sufletul uman decăzând treptat până la nivelul la care va accepta orice umilință. Când pragul suferinței va fi fost definitiv drepășit (în sens negativ), sufletul se va lăsa total pervertit ori se va hotărî să se întoarcă, în sfârșit, la Lumină.
    Cam asta este perspectiva. Nicio scofală.
    Din fericire, există o scăpare: sufletele să refuze orice fel de interferență, orice colaborare, orice conectare cu orice entitate și să-și declare independența, recunoscând doar filiația la adevărata SURSĂ DIVINĂ, cea care a creat lumile. Pentru aceasta însă trebuie să avem o gândire, un comportament care să nu ne scadă frecvența de vibrație la nivelul la care câmpul nostru energetic ar putea fi penetrat de energii ori entități malefice.
    Nimic nu depinde de alții; totul depinde de noi.

    C.M.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Postati pe alte site-uri manualele SF , nu aici este locul lor. !!!!!!!!

      Ștergere
    2. 13.48 ba sa posteze aici, e interesant si se kleaga tot ce spune.

      Ștergere
  12. https://spirituletern.blogspot.com/

    Răspuns unui cititor anonim.


    Anonim 12 august 2019, 16:45; (comentariu la articolul > ANDROMEDANII: eliberați frica de a vă uni cu Creatorul !<)
    .................................................................................................
    Ma vad nevoit sa va spun ca nu IAHVE este Creatorul nostru, al crestinilor ortodoxi, El fiind doar Creatorul jidanilor...
    Am citit cartea d-lui. doctor Toni Victor Moldovan atunci cand a aparut, pe la inceputul anilor 2000, si va marturisesc ca m-a socat puternic, initial. Citind-o insa, inca o data, mai pe indelete, caci este o cartea foarte grea, plina de informatii si termeni medicali specifici, in special din genetica dar si din fizica atomo-moleculara, statistica, fizica nucleara, medicina generala si matematica, am dedus in final ca populatiile (popoarele) acestei planete sunt creatia mai multor Dumnezei, fiecare urmarind scopuri si obiective diferite dar si metode de obtinere diferite!
    In ceea ce ma priveste, la nivelul intelectual atins, cat mai ales al dezvoltarii mele spirituale de astazi, raman atasat credintei ferme si sincere in Domnul meu, IISUS HRISTOS...Cu respect.


    Răspuns:
    Mai întâi să reamintim numele dat lui Dumnezeu de principalele curente religioase.
    La creștini (ortodocși și catolici), este numit Iehova (Isaia 42.8). I se mai spune Creator (Isaia 40.28), D-l Savaot (Geneza 15:2), Dumnezeu (Geneza 1).
    Evreii îl numesc Iahve iar arabii, Alah etc

    1. Să ne ocupăm doar de Iahve și de Iehova.
    Iisus și mama sa Maria, tatăl său pământean, Iosif, și tot neamul lor, au fost evrei. Creștinii (ortodocși și catolici) îl consideră pe Iisus fiul lui Dumnezeu. Deci?
    Al cui fiu era Iisus: al lui Iahve ori al lui Iehova? (Că doar n-o fi avut... - ferească domnul! - doi tați, fie ei și spirituali, și aceeași mamă !?).
    Evident că este vorba de același personaj, indiferent cum ar fi el numit, de unii sau de alții.
    2. Și mai am un argument (exprimat printr-o întrebare de bun simț): de ce ortodocșii merg la Ierusalim să ia Lumina Pascală (în noaptea de înviere), și nu de undeva de la o citadelă a orodoxiei (Istambul, reședința sefului bisericii ortodoxe) sau catolică (Vatican)?
    Credeți cumva că cei doi dumnezei (dacă ar fi doi) au un parteneriat, o colaborare, în ceea ce privește producerea, manifestarea și distribuirea Luminii Pascale? (Aici este de menționat că acea lumină „divină” produsă la Ierusalim în noaptea de înviere este, de fapt, rezultatul unui procedeu tehnic nu prea complicat, dar ținut în mare taină, suficient însă să mențină credința enoriașilor în „minunile” dumnezeiești).
    Adevărul este că dumnezeii la care se închină lumea (netrezită încă, aș spune eu) sunt personaje partajate și revendicate de diferitele biserici pentru satisfacerea intereselor mai puțin dumnezeiești ale capilor și oligarhiei bisericești.
    Apopo, dacă ați citit „Programul Terra”, ați aflat ce reprezintă, de fapt, Paștele !?
    Este nu o sărbătoare ci o comemorare, amintind de lansarea armei bacteriologice de către Supercivilizația lui Dumnezeu (S.D) împotriva poporului egiptean, „păcătos”, popor care, fiind testat cu „chiuvotul”, s-a dovedit impurificat, adică cu un ADN alterat genetic față de cel prevăzut în Programul extraterestru. Și atunci, Domnul, în „bunătatea sa providențială” s-a hotărât să-i extermine pe egipteni. Pentru aceasta însă poporul ales (evreii) trebuia imunizat cumva, pentru ca atacul cu bombă biologică să nu-l afecteze. Așa că S.D. și-a pregătit poporul prin post și un regim alimentar adecvat, premergător „cataclismului” biologic programat. Iată deci și explicația pentru lungul post al Paștelui. (Nu că acest post ne-ar dăuna cumva, căci orice post este binevenit pentru sănătatea corpului fizic și mental)

    RăspundețiȘtergere

  13. Revenind acum la ceea ce sunt dumnezeii universurilor, vreau să reamintesc câte ceva, care, cred eu, poate prezenta interes pentru cei dornici de cunoaștere.
    Ei (dumnezeii universurilor locale) sunt cunoscuți drept creatori ai diverselor universuri, dar, de fapt, sunt mai mult administratorii universurilor primite de la Primul Creator (Sursa Divină), pe care le organizează și le modifică așa cum doresc (cu respectarea câtorva legilor de bază universale, emanate de la Primul Creator).
    Numărul de creatori (dumnezei) ai unui univers local este diferit (de la 1 la 14). Universul nostru are 12 creatori dintre care 6 sunt benefici (din lumină) și 6 nebenefici (ai întunericului).
    Pământul „ține” de un creator (dumnezeul Iahve) din lumină (FDL) care, din păcate, nu este eminamente benefic pentru creația umană. Însă, anumite drepturi asupra Pământului au și ceilalți 11 creatori.
    Deși Supercivilizația Dumnezeului nostru (Iahve=Iehova) este din lumină, ea NU este și producătoare de energie a luminii (iubirii), acest atribut fiind deținut exclusiv de ființele umane, însușire cu care au fost înzestrate de SURSA DIVINĂ care le-a creat, ca esență. Toate celelalte entități care trăiesc pe Terra (cu sau fără atribuțiuni sau sarcini) sunt consumatoare de energii ale luminii, produse de ființele umane care au suflet (părți subliminale); căci sunt și ființe umane fără suflet ori clone (acestea neputând produce energie/lumină divină).
    Părerea mea este că ființele cu suflet (umanii, dar și alte ființe precum unele cetacee, unele animale domestice, unele cristale și chiar unele flori; n.m.) nu produc, de fapt, energie ci au capacitatea de a modela (transmuta) energiile prelevate din infinitul câmp energetic universal format exclusiv din energie brută, nepolarizată și nemodulată. Evantaiul de frecvențe și forme de undă rezultat din modelarea energiei brute univesale, de către ființele cu suflet, este foarte larg. Ființele umane (cele cu suflet) sunt capabile să producă (moduleze) multe „sortimente ” de energie: de la cele negative, cu vibrație foarte joasă, până la cele pozitive cu vibrație medie sau foarte înaltă.
    Modelatorul (în tehnică se utilizează termenul de modulator) formelor de undă este corpul emoțional. Bucuria, iubirea necondiționată, compasiunea sunt stări care modulează energia brută universală în energie de înaltă vibrație, în timp ce tristețea, ura, desnădejdea, cupiditatea, obediența, disperarea, egoismul, suferința, durerea, necinstea etc. sunt stări care conferă energiei universale vibrații de joasă frecvență. (observați cât de multe sunt stările, emoțiile, care pot genera energii de joasă vibrație, comparativ cu cele prin care se obțin energii de înaltă vibrație).
    Cele mai multe lumi sunt formate din ființe incapabile să producă (mai exact, să moduleze) energii de o anumită vibrație, energii care reprezintă hrană pentru ele.
    Este vorba despre toate ființele universului care NU au suflet, și nu sunt generatoare de stări emoționale.
    Și atunci, pentru a supraviețui (ori chiar pentru a prospera) ce pot face aceste entități incapabile să-și producă energia de care au nevoie?
    Caută să o procure de la cei care știu și sunt capabili să o producă.
    Orice univers și orice creatură existentă în univers are o frecvență de vibrație proprie (de fapt, un domeniu de frecvențe, adică o frecvență principală și difeite componente vibratorii, armonici, în jurul ei).

    RăspundețiȘtergere
  14. Având un interes comun în stimularea ființelor umane pentru producerea diverselor sortimente de energie, cei 12 creatori ai acestui univers sunt nevoiți să coabiteze deși fiecare dintre ei dorește să obțină pentru el (și ai lui) cât mai multă energie de la ființele umane. Interesul comun îi face să fie cât de cât toleranți unii față de alții, dar nu ratează nicio ocazie de a se elimina reciproc de la sursa de energie comună, dacă li se ivește prilejul.
    Cei 12 creatori (dumnezei) și-au împărțit corpurile cerești (planete, sori, sateliți naturali ori artificiali, asteroizi, comete etc) din acest univers, în sfere de influență, inclusiv în ceea ce privește ființele care populează acești aștri. Uneori, se întâmplă ca aceeași planetă (astru, în general) să poată fi influențată de toți cei 12 creatori (imixtiune acceptată între ei, în anumite condiții și cu anumite limitări).
    Este și cazul Pământului, asupra căruia toți cei 12 au drepturi, „șeful-administrator” fiind Iahve.
    Este adevărat că există o lege care ar trebui să permită ființelor (mai ales ființelor umane) să decidă, în deplină stare de conștiență, dacă doresc sau nu să colaboreze cu unul sau altul (cu niciunul sau cu mai mulți) dintre creatori.
    Este vorba de LEGEA LIBERULUI ARBITRU care, se spune, nu ar putea fi încălcată de nimeni. Asta, teoretic, căci practic sunt destui care găsesc modalități de a o eluda. (Știți că și la noi există zicala: „O lege este făcută pentru a putea fi încălcată”. Uite că și la ei se aplică !).
    Așa dar, imixtiuni sunt berechet în viața, în special a ființelor umane. Aceasta se întâmplă în special la nivelul părților subtile ale acestor ființe, dar si în plan fizic.
    Civilizații precum Reptilienii, Mantizii, Draconienii, F.D.L.-urile (adică supercivilizația numită de omul obisnuit Divinitate), Grii, precum și combinații (hibrizi) ale acestora, există în întregul nostru univers și ele au fost create de Creatorii care le păstoresc, mai ales din necesitate: pentru a se aproviziona cu ceea ce au nevoie, dar nu sunt capabili să-și producă singuri.

    Universurile nu sunt toate la fel și nu sunt organizate identic. De exemplu există universuri în care lumile cu vibrație joasă sunt complet separate de lumile cu civilizație pozitivă, între ele existând bariere energetice („ziduri”) de separație de netrecut. Acolo, lumile de vibrație înaltă sunt cu adevărat fericite, în timp ce cei din lumile negative, neputând trece „dincolo”, pleacă în univers să găsească surse de hrană (energie) necesare și compatibile.
    Dar, pentru a putea călători în univers trebuie să dispui de o înaltă tehnologie de transport, de explorare, de comunicare, de cucerire și de exploatare. Așa se explică de ce, în general, civilizațiile malefice (în special Reptilienii) dispun de tehnologii inimaginabil de avansate față de cele pozitive, precum civilizația umană. Numai S.D.(deci civilizația FDL-urilor) mai dispune de asemenea înalte tehnologii precum Reptilienii.
    Ca posibilă și ușor de exploatat sursă, Pământul reprezintă pentru civilizațiile căutătoare de resurse, un loc preferat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce cauta aceste postari la mesajul d-nei Maria despre cazul Caracal ?
      Carati-va pe alte bloguri cu new age-ul vostru .
      Tara arde si voi va scarpinati dupa ureche . sa va fie rusine !

      Ștergere
    2. Ce parere aveti despre cartea Design inteligent?

      Ștergere
  15. Și mai este ceva extrem de important: majoritatea civilizațiilor negative n-au avut niciodată, sau și-au pierdut pe parcurs, abilitatea de a se reproduce pe cale naturală. Majoritatea acestor civilizații se înmulțesc prin clonare sau încercând să facă ceea ce face cucul: să-și depună ouăle într-un „cuib” străin dar primitor.
    Ambele metode au însă dezavantaje. După cum se cunoaște, clonarea repetată duce la deteriorarea materialului genetic, atât în ceea ce privește viabilitatea, păstrarea calităților cât și durata de existență. (Această experiență o au și geneticienii umani care cunosc că o clonă nu poate fi multiplicată la infinit).
    Al doilea impediment major în procesul de reproducere îl constituie incompatibilitatea genelor entităților extraterestre cu cele ale A.D.N-ului uman. Acesta rămâne un handicap greu de trecut, încercările făcute de-a lungul zecilor sau sutelor de mii de ani soldându-se cu eșecuri. Cum pentru extratereștri, timpul nu există, cu certitudine că ei își vor continua cercetările și în viitor.
    Numai că cele două aspecte ale preocupărilor acestor civilizații sunt extrem de dăunătoare ființelor umane și constituie principalul motiv pentru care umanitatea Pământului bate pasul pe loc, în ceea ce priveste evoluția.
    Deși explicațiile sunt la îndemâna oricui, le voi pomeni și eu.
    Pentru a determina ființa umană să facă și să producă ceea ce ei doresc, entitățile malefice trebuie să interfereze cu noi pentru a ne monta diverse implanturi în corpul fizic ori în cele subtile. În multe cazuri, ele chiar se instalează în unul dintre corpurile noastre, unde își pot asigura hrana (energia) de care au nevoie. Cu foarte puține excepții, noi, neavând posibilitatea de a conștientiza și percepe prin unul dintre simțuri prezența și agresiunea asupra noastră a acestor entități, ne lăsăm exploatați până la epuizare.
    Dar răul este încă și mai agravat deoarece, pentru a obține de la noi energie de calitatea și sortimentul dorit, acești paraziți energetici ne provoacă acele stări care ne determină să producem sortimentul de energie pe care-l preferă. Altfel spus, ei ne determină să avem stări de furie, de ură, de durere etc. etc.
    Cum aceste entități nu au sentimente (iubire, compasiune), faptul că noi suferim din cauza lor sau ne manifestăm anormal față de ceea ce numim comportament uman, nu are nicio importanță. Mai devreme sau mai târziu, o ființă interferată se va îmbolnăvi, va avea o viață din ce în ce mai grea, va fi urâtă de societate, va provoca acte antisociale etc etc. Toate acestea înseamnă imposibilitatea de a evolua sau măcar încetinirea procesului evolutiv al celui interferat.
    Din păcate, există în societatea umană câteva căi prin care oamenii cad pradă entităților malefice din univers.
    Aceste căi sunt, în principal: biserica, politicul, socialul.
    -) Cu prioritate, biserica (aspectul religios) este apanajul F.D.L.- urilor. Dar, de această cale se folosesc destul de mult și reptilienii, draconienii și mantizii, căci există cu adevărat „târguri de suflete” care se organizează în diferite locuri din univers unde, efectiv se încheie tranzacții între diferitele civilizații malefice, „marfa” căutată fiind părțile subliminale (sufletele) ființelor umane de pe Pământ, sau de pe planete unde exisată civilizații similare.
    Din câte cunosc, în sistemul nostru solar, aceste târguri au loc, de obicei, pe unul dintre inelele lui Saturn. (Și când te gândești că îmi propusesem ca următoarea viață să o am pe Saturn, pe unul dintre inelele lui ori pe unul dintre cei 7 principali sateliți ai acestei planete!).

    RăspundețiȘtergere
  16. Religiile reprezintă sistemul cel mai interferator doarece majoritatea oamenilor aparțin unei biserici sau alteia. Dogmele bisericești propovăduiesc prosternarea, auto-învinuirea, pocăința, autoflagelarea, cedarea totală a autonomiei și independenței ființei umane în mâinile preotului, zice-se, reprezentant al Divinității. Enoriașul, mai ales cel habotnic, crede cu tărie că dumnezeul la care se închină el (mai cu seamă prin mijlocirea preotului), îl va ierta de păcate, dacă se predă Lui, total și fără condiții, adică dacă-și cere iertare și se pocăiește.
    Modalități de interferare a ființelor umane de către FDL-uri au fost inventate de slujitorii biserciilor (din interes material și pentru putere) și ele sunt multiple: ceremonia nunții religioase, a botezului, slujba de înmormântare (la care, sunt convins, nimeni nu va renunța, tot așa cum sunt convins că mulți mă vor înjura pentru ceea ce scriu aici; dar este un adevăr pe care fiecare dintre noi îl va descoperi cândva), toate sunt prilejuri și modalități de interferare și de invitare a unor entități (în special FDL-uri) să preia controlul asupra noastră.
    Lista serviciilor și evenimentelor religioase înființate de biserică este lungă: „sfințirea” casei, a fântânii, a ...mașinii, spovedania, ungerea cu mir, aghezmuirea, mătăniile, acatistele, pomelnicele, icoanele, pelerinajele etc., etc, toate sunt căi de cedare a puterii noastre în mâna FDL-urilor, căci, în fapt, toate sunt contracte semnate de noi cu aceste entități și dovezi, în mâna interferatorilor, că ei nu ne-au încălcat liberul arbitru. La nivel fizic, noi habar nu avem de existența acestor contracte însă, la nivel ezoteric, ele există și ne angajează pentru cine știe câte vieți, căci singuri ne-am „vândut” sufletul.
    Creându-le singuri aceste facilități, ce mai au de făcut FDL-urile, altceva decât să culeagă energia produsă de noi?
    În plan material, pentru biserică, toată această practică este aducătoare de enorme venituri, rezultate din parazitarea ființelor ignorante.
    Trebuie făcută mențiunea că, spre deosebire de celelalte entități, FDL-urile sunt periculoase și prin perfidia cu care și-au implementat în umanitate sistemul.
    Mă refer la faptul că, dacă celelalte tipuri de entități, atunci când au ocazia, „papă” tot, fără scrupule, fără milă și fără discernământ, FDL-urile o fac mai fin, mai „cu cap”. Din energia ființei interferate, un FDL are grijă să mai restituie victimei și o mică parte, însă doar atunci când aceasta se roagă cu ardoare pentru ceva: sănătate, o anume reușită etc., adică atunci când acceptă prezența, influența și interferența acelei entități. Simțind un oarecare efect benefic, credinciosul va fi încă și mai convins decât a fost până atunci, că a fost auzit și ajutat. Desigur, efectul va fi de scurtă durată, victima fiind din ce în ce mai stoarsă de energie.
    E de-a dreptul o afacere pentru FDL, căci el a înțeles că o victimă epuizată nu i-ar mai fi folositoare dar, dacă o va ține la limita de supraviețuire, el (FDL-ul) nu va avea decât de câștigat.
    -) În ceea ce îi privește pe Reptilieni, aceștia sunt extrem de avansați tehnologic, sunt duri și nemiloși (căci nu au sentimente, altele decât spiritul de frondă și infatuarea). Sunt cei mai avansați în tentativa lor de a folosi gena umană pentru o reproducere pe care, din fericire, nu o vor obține niciodată.
    -) Mantizii (alte denumiri utilizate pentru această specie: mantide, insectoizi, mantoizi) sunt, dacă s-ar putea spune așa, mai „umani”, poate un pic mai toleranți și mai dispuși la negocieri. Sunt însă extrem de preocupați de posibilitatea de reproducere prin intermediul ființelor umane, asta explicând preferința lor de a se instala în zona organelor genitale ale umanilor.
    În general fac înțelegeri profitabile cu Reptilienii, aceștia din urmă recunoscându-le abilitățile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10.25

      Rusine sa iti fie ca vii pe un blog ortodox cu fitile si insinuari la adresa bisericii :

      Citeste cretinismele pe care ni le bagi pe gat :

      ,,Dogmele bisericești propovăduiesc prosternarea, auto-învinuirea, pocăința, autoflagelarea, cedarea totală a autonomiei și independenței ființei umane în mâinile preotului, zice-se, reprezentant al Divinității.''

      Piei Satana de aici !

      Ștergere
    2. 15.08 cine te pune sa citesti?

      Ștergere
  17. -) Draconienii, sunt ființe malefice cu mult tupeu și inventivitate. Profitori și chilipirgii. Trec la acțiuni riscante fără a se gândi prea mult. Sunt sadici și pot minți oricând e necesar.
    -) Grii sunt entitățile care execută muncile grele pentru celelalte categorii. Din câte cunosc, ei nu mai au planetă, creatorul lor alungându-i și renegându-i.
    -) Am lăsat la urmă ARHONII, deși aceștia sunt cei mai puternici și cei mai duri dintre toate rasele interferatoare, malefice. Pe Pământ, mai cunoscuți, și mai la vedere, erau cu cca 3600 de ani în urmă (Aveau legătură cu curentul gnostic). Caracteristica lor principală este că pot duplica realitatea.
    Își pot schimba oricând forma, prezentându-se ca reptilieni, corpuri de fetus neformat, diform etc. Arhonii sunt principalii artizani și vinovați pentru toate construcțiile fizice și energetice dăunătoare universului. Ei au creat în jurul Terrei acel câmp energetic de graniță numit Matrix, pentru a verifica tot ce intră și tot ce iese în/din sistemul nostru planetar. Ei au implantat ființelor de toate speciile dorința de a se devora între ele. Ei sunt creatorii așa-numitului lanț trofic. Sunt adepții și inventatorii pricipiului ”Peștele cel mare îl înghite pe cel mic”. Sunt adepți ai războiului necondiționat, ai exprimării brutale (animalice) a sexualității. Sunt, de asemenea, mari amatori de a consuma energiile cadavrelor intrate în putrefacție.
    Se spune că, după ce au venit în universul nostru, s-au localizat pe planeta Saturn dar și că, o bună perioadă de timp, au fost ținuți ostateci pe Terra, ceea ce ar explica ura lor necondiționată împotriva ființelor umane.

    Închei această cam lungă explicație spunând că noi, oamenii, ar trebui să nu ne cedăm puterea nimănui, să nu apelăm la ajutor spiritual exterior de la nimeni și să ne adresăm de fiecare dată doar Sinelui nostru Interior care știe totul și ne poate ajuta cu adevărat, din IUBIRE.
    Nu dați și nu promiteți nimănui părți din puterea și libertatea voastră, nu încheiați contracte cu niciun fel de entitate, indiferent cât de tentante ar fi promisiunile acesteia.
    Nu-l mai căutați pe Dumnezeu în biserică ci în sinea voastră.
    Credeți numai în SURSA DIVINĂ, care a creat totul, în toate universurile.

    C.M.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc dna prof.de mate C.M.!Stiam eu ca asa ganditi

      Ștergere
    2. Postati articole pe alte site-uri . Aici subiectele va privesc strict doar pe dvs. Si va complimentati de una singura . Se discuta un caz grav , nu arhoni si treziri . .

      Ștergere
  18. https://www.youtube.com/watch?v=J8oMMAZUCzQ

    RO-254.Elena ,Lumea Duplicata si Negutatorii Astrali.H. R.E. LASCU coord. si C. MORARU telepat
    Raiul perceput dupa moarte

    RăspundețiȘtergere
  19. Ce rugat?'trebuia obligat

    RăspundețiȘtergere
  20. https://www.youtube.com/watch?v=JCcCBrmte9w
    43-RO Irina, Ritualul si intarirea legamantului prin intermediul semnului crucii - Hipnoza Ana Oprea
    5.361 de vizionări

    RăspundețiȘtergere
  21. In mediul hipnotic, o vedem pe Irina ca si cum ar avea doua randuri de geam in fata ei. Ulterior aflam ca acestea sunt straturi energetice de forma piramidala, create in timpul unor #RitualuriReligioase prin care ea a trecut in urma cu cateva mii de ani.

    Ajungem intr-o #ViataAnterioara la momentul primului ritual, cand ea se numeste Onata si este convinsa ca prin acest ritual se conecteaza cu Dumnezeu. Ea crede ca astfel nu se va abate de la misiunea ei si va reusi sa raspandeasca “legile domnului pe pamant si in alte parti din univers”. Vedem ca emotiile ei sunt preluate prin intermediul unui implant situat la nivelul pieptului, ies pe canalul chakrelor si ajung in varful unei piramide energetice. In timpul ritualului, Onata marcheaza cu sange anumite zone de pe corp desenand #SemnulCrucii, iar in aceste zone se instaleaza energii cu incarcatura negativa.

    In realitate, aflam ca acest pact a fost facut cu entitati #reptiloide si #umanoide, a fost intarit la urmatorul ritual si reintarit de fiecare data cand ea isi facea semnul crucii. Prin intermediul acestui legamant ea “isi dadea puterea interioara si o parte din esenta ei acelor entitati”.

    Irina a anulat contractele cu diverse entitati intr-o sesiune anterioara. Acea sesiune a fost rezervata de catre fiica ei, iar in sesiune au fost anulate interferente comune pe #ArboreleGenealogic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce nimeni nu ne spune ce se intampla cu persoanele care si-au anulat programele negative din actuala viata sau din cele anterioare? M-ar interesa f mult acest lucru. Ce fac si ce schimbari au suferit dupa 2-5-7 ani ? FDL-urile contemporane ne spun ca s-ar putea sa vina pe noi toate lucrurile negre din trecut, din neamul nostru daca ne apucam sa ne ardem karma!

      Ștergere
  22. https://www.youtube.com/watch?v=L3pqYD99NS8
    MESAGERI DIN LUMEA UMBRELOR ! VIZIUNILE - MANIFESTARI GREU DE EXPLICAT

    RăspundețiȘtergere
  23. ALOOOOOOOOOOOOOOOOO poate nu postezi toate manualele de treziri si vedenii astrale . Ai bun simt . Ca nesimtita te-ai bagat cu postari aiurea la articolul d-nei Maria despre cazul Caracal .
    Nu mai intra sa-ti postezi cosmarele visate noaptea , aici nu e gunoiul nimanui. intre ora 9 si 11. 32 ti-ai aruncat refularile vietii aici imediat dupa postarile eminente ale acestei D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar mesajul dumitale are ceva constructiv in el? Dar alte mesaje care instiga la ura, care sunt adevarate blesteme, ce cauta pe un blog crestin? De ce nu vedem barna din ochiul nostru, apoi paiul de la altii. Mesajele de mai sus sunt binevenite, din sedintele de hipnoza de pe youtube aflam f multe lucruri. Dar din pacate, multi oameni sunt inchisi la minte, nu vor sa afle, sa-si puna intrebari, sa compare. Decat sa dea mesaje fara rost, mai bine urmarea ceva constructiv si putea sa creeze un schimb util de idei. Asta ar trebui sa faca un blog.

      Ștergere
  24. Ce legatura are ezoterismul si arhonii postati de EU SUNT D ???? Sa le posteze pe alte site-uri , aici nu au nicio legatura , e lipsa de respect fata de ceea ce posteaza d-na Maria.

    RăspundețiȘtergere
  25. Alooooooooo!Liniste,va rog!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18.35 unde vezi lipsa de respect? Are dreptul la opinie.

      Ștergere
  26. Răspund întrebării" care i diferența între suflet și spirit".Practic nu i nici una fiindcă este aceeași esența cu mențiunea că Spiritul este un Suprasuflet care conține mai multe suflete care merg separat în experimentare diferita pentru acumularea mai multor experiențe.Putem spune că Spiritul este o păstaie care conține mai multe boabe.Spiritul este partea eterică aflată între un plan iar partea sufleteasca este acea parte subliminală care se încarnează Intr o parte fizica experimentând materia.Partea eterică supraveghează partea subliminală in acțiunile sale că nu cumva aceasta sa se piardă în uitare.Numai că se întâmplă că și partea eterică sa fie interferata de entități negative, uitând și aceasta de ea însăși și implicit de părțile sale sufletești.

    De exemplu ,entitățile negative au Spirit care s au întors de la lumina,pierdandu și părțile subliminale deoarece nu au mai vrut să simtă sentimente și emoții,acestea reprezentând iubirea,rămânând intr o stare de totala de ego nemaiintelegand ce înseamnă durerea emoțională dezvaltandu și partea mentală care nu simte .Renunțând la partea sufleteasca,practic s au deconectat de la Sursa Divină nemaiputandu se alimenta cu energie,că atare aceste spirite devenind negre iar ca sa supraviețui asca au devenit paraziti și au început să paraziteze părțile subliminale din oameni,de exemplu.Aceste spirite negative își pot recapătă sufletul daca doresc întoarcerea către lumină dar trebuie sa accepte să experimenteze tot ce au provocat altor suflete pentru a înțelege ce înseamnă iubirea,
    ,prin manifestarea acesteia.

    In realitate și spiritele negative sunt tot ale Sursei Divine,fiindcă nu poate exista ceva in afara Ei,dar în iubirea Sa neînțeleasă la acest nivel de mintea umana prin dreptul liberului arbitru in alegeri,acestea experimentează cealaltă parte a medaliei,dar Intr un final totul și toate se vor întoarce în aceeași Sursă Divină în diferite moduri,chiar și prin reciclare.

    Sper sa fi explicat pe înțelesul tau și al altora cărora le par incomoda.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. EU SUNT D

      Nu ne intereseaza , noi dorim sa stim ce spune Maria despre copiii disparuti din Caracal.

      Pe tine te doare fix in cot si se vede ca ai monopolizat blogul cu porcariile tale.

      Fa-ti site-ul tau si propavaduieste acolo ce vrei si cui vrei . !

      Ștergere
    2. 21:44, ba da, pe unii intereseaza ce spune D. Si nu a monopolizat precum spui, pentru ca D nu scrie zilnic pe blog.

      Ștergere
    3. vreau sa citesc ce spune D, LASATI-O IN PACE!Are mai multa logica decat balivernele voastre!

      Ștergere
    4. 21.44 nu ne intereseaza parerea ta. Nu mai citi daca nu-ti convine, du-te ti pe alt blog. Eu vreau sa stiu ce spun aceste persoane, EU SUNT D si cealalta cu cartea lui Toni Victor Moldovan.

      Ștergere
  27. Draga anonimule vorbesc despre trezire ca,cei că tine sa ajungă să se conecteze cu conștiința lor pentru a deveni conștienți de părțile lor care reprezintă Esența Divină și astfel să știe să se întoarcă acolo de unde au venit la încarnare pe Terra,căci toți venim de undeva.Nu știți cine sunteți veți rămâne în planul astral unde este ceea ce se cheamă Iadul,planul acesta fiind creat de inconștiență ființelor care s au pierdut de Esența lor.Acest plan astral nu a fost creat negativ de Divinitate ci de totalitatea negativității experimentat de ființele care s au identificat cu mintea ego și corpurile lor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga 20.16

      Trezeste pe cine vrei , vezi-ti de viata ta . fiecare avem vointa proprie si gandim cu capul nostru.

      Ștergere
    2. 21:45, fiecare are libertate de exprimare. Cata vreme scrie civilizat si nu jigneste pe nimeni, cred ca are tot dreptul. Nu esti obligat sa citesti sau sa consideri valabil pentru tine ce scrie D. Mai clar, D nu scrie pentru tine, caci tu nu poti intelege ci se adreseaza altora cu alt nivel de intelegere.

      Ștergere
    3. 22.27 D sa isi faca blog , nu sa impuna altora tampeniile ei !

      Ștergere
    4. 07:39, dar nu impune nimanui nimic. Foarte bine ca scrie! Doar ca tu nu poti intelege deocamdata. Tu citeste doar ce poti intelege insa cauta sa pricepi ca nu esti singur pe acest blog, nici identici nu suntem si nici nu poti impune doar ceea ce ti-e tie usor sa pricepi; unii vor mai mult pentru ca pot.

      Ștergere
    5. 07.39 fa-ti TU blog si du-te invartindu-te! Cum apar unii mai inteligenti pe aici, cum sare haita de limitati pe ei sa-i alunge! Potoliti-va!

      Ștergere
  28. Arhonul sunt cei care s au desprins de Sursa Divină creând la rândul lor toate acele ființe negative pornind războaie galactice cucerind și distrugând civilizații întregi.Asta vor sa facă și cu civilizația umană asta daca nu ne trezim când încă mai putem face ceva in acest sens.Ei sunt răspunzători de războaiele acestei planete și ura dintre noi.Asa că atunci când va urâți și va îndepărtați semenii faceți jocul lor Deci...
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci, madam D,

      Fa-ti site ca aici se discuta cu totul altceva . Stai in lumea ta si in filmele tale cu arhoni.

      Ștergere
    2. 21:46, nu sunt filme. Chiar nu-i de gluma. Citeste aici mai multa informatie:

      https://ro-ro.facebook.com/notes/bogdan-bunea-liviu/parazitii-archontici-si-implanturile-eterice-/703185379732582/

      https://www.facebook.com/notes/bogdan-bunea-liviu/parazitii-archontici-si-implanturile-eterice-/725323917518728/

      Ștergere
    3. http://biblioteca-secreta.blogspot.com/2012/07/2012-interventia-extraterestra-pe_23.html

      Ștergere
    4. 21.46 tu vezi ca e gadea la antena 3.

      Ștergere
    5. D apai hai sa gasim logica in ceea ce spui: noi creeam-sau gandurile noastre, noi suntem ceea ce vrem si din cauza arhonilor nu ne mai aducem nim7c aminte...ok. nu imi aduc aminte,dar ca sa nu mai uit, sa fiu treaza, ma gandesc asa: pai de ce sa ma reincarnez in altceva, nu mai bine creez eu acum o viata l8nistita, frumoasa pt mine si familia mea, prieteni, asa reincarnati cum suntem acum si care e vesnica (viata)??? Si ramanem tineri, frumosi, sanatosi? Functioneaza cumva asta???🤔🤔🤔

      Ștergere
    6. Aici avem de dezbatut cazul fetelor disparute , nu elucubratiile lui D.

      Ștergere
    7. 07:41, unele lucruri sunt mai importante de stiut decat cazul Caracal.
      Cazul Caracal s-a intamplat tocmai ca societatea este praf. Omenirea trebuie sa se schimbe, dar inainte trebuie sa inteleaga haul in care sta. Fara o schimbare care vine din interiorul ficarui om, nu se poate reaseza umanitatea. Pana cand omul nu se scapa de demonii (parazitii) interiori vei vedea mizerii in societate iar umanitatea va avea de suferit.
      Asa ca este necesar sa punem accent pe ceea ce are prioritate pentru a putea inlatura radacina raului si nu pentru a dezbate efectele acestui rau care a cuprins omenirea din vremuri vechi tare. Nu poti elimina cu adevarat raul care bantuie umanitatea decat daca-l identifici si il scoti din radacina.

      Ștergere
    8. https://ro-ro.facebook.com/lucian.iordanescu/posts/1190359034385062?hc_location=ufi

      https://ro-ro.facebook.com/lucian.iordanescu/posts/1479615568792739?hc_location=ufi

      Ștergere
  29. 21.46,cu tot respectul iti spun; stai in banca ta,nu te mai ratoi,caci lumea asta nu ramane de izbeliste asa cum vrei tu,ma refer la degraba entitatea care te stapaneste,neconvenindu-i informatiile care trezeste sufletele,implicit pe al tau!Treaba ta,daca vrei sa ramai in inconstienta si necunoastere dar nu ai nici un drept sa te opui informatiei.Eu transmit informatia in flux continuu la nivel subliminal,si este primita chiar si de tine dar tu nu stii, fiindca esti blocat in conexiunea cu constiinta.Ceea ce scriu aici este doar o infima parte din munca mea.
    Iti spun asta, ca sa te fac constienta de faptul ca nu poti oprii nimic,fiindca nu ai puterea de a o face(ma adresez entitatii)
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai de capul tau D, esti cu pluta pe Dunare !

      Ștergere
    2. D ba da am ce face! Iar calci liberul arbitru antihristo? Baga-ti pe undeva munca ta! Atata nevoie avem de ea!

      Ștergere
    3. E de un tupeu fantastic aceasta D.

      Cica vine cu munca ei !!!!! Care munca , copieri de carti si postari ale altora de pe site-uri ezoterice .

      Pai nu ti-e rusine sa dai navala si sa sfidezi munca gazdei ? Chiar nu ai pic de respect ??

      Fa-ti blog si preda acolo despre toate netotiile tale ca adepti ai cu duiumul .
      Habar nu ai si nici ca te intereseaza acest blog, vii cu tupeu sa dai peste nas si sa te crezi superioara altora .

      Tu esti stapanita de entitati , nu cititorii Mariei, tu nu ai bunul simt sa respecti munca altuia , intri cu bocancii ori de cate ori vor muschii tai ,,sa trezesti '', sa eliberezi arhonii din tine .
      Fa-ti blog si munceste acolo la tine cat vrei si cu cine vrei !.

      Ștergere
    4. 23:30, potoleste-te ca nu ai dreptate. D scrie corect, dar tu nu poti intelege absolut nimic. Mai trebuie sa cresti. Copilul mic nu poate pricepe lucruri inalte, decat daca mai creste. Asa si tu. Nu mai fa atata galagie pe aici ca nu demonstrezi decat faptul ca esti inca prea mic, fara pricepere.

      Ștergere
  30. Noroc cu Maria care-i mai dezghetata la minte si nu se ia dupa mintile limitate ale unora,si mai posteaza si altceva ca informatie

    RăspundețiȘtergere
  31. Azi O noua groapa de 3 m plina cu oase in curtea si hrubele lui Dinca

    RăspundețiȘtergere
  32. 01.51,da,functioneaza,important este sa crezi ca totul este posibil.ESTI CREATORUL REALITATII TALE PRIN GAND,CUVANT SI FAPTA.
    TREBUIE SA SCOTI DIN CORPUL MENTAL TOATE PROGRAMELE CARE TE AUTOLIMITEAZA,spunandu-ti,"e prea frumos sa fie adevarat,sau nu-i posibil asa ceva,etc",si fricile de tot soiul,din corpul emotional,si totul devine posibil.

    Da,entitatile care te stapanesc, pun tot felul de filtre pe corpul energetic si implanturi, prin care te controleaza, ca tu, sa nu poti accesa memoriile tale.Ba mai mult, prin acele implanturi care sunt in general puse pe corpul energetic,si putine pe corpul fizic,iti induc ganduri si stari negative ca prin manifestarea ta negativa ei sa se poata hrani energetic.Tu esti practic o baterie reincarcabila pentru ei.

    Daca reusesti sa constientizezi starea sau gandul negativ iti poti schimba automat frecventa de vibratie care devine inalta si frumos colorata iar controlorul se detaseaza imediat fiindca nu-ti suporta vibratia,este foc care-l arde.Si tot facand asta,la un moment dat renunta la a te mai controla, fiindca tu devii din ce in ce mai luminos si nu te mai poate atinge.

    Constientizarea a starii tale este singura ta protectie,deoarece sufletul tau constient de sine nu mai permite nici-unei entitati sa se apropie,ori daca sufletul doarme nu poate recunoaste intentiile negative,ci le interpreteaza conform credintelor programate,crezand de ex.ca o FDL(FIINTA FALSA DE LUMINA)pe care o percepe ca ingerul pazitor sau cine stie ce sfant,il lasa sa stea in interiorul sau,nestiind cine este de fapt,acestea punandu-si holograme,in realitate aratand ca ceva ce te-ar speria.

    Ceea ce tu vezi ca lumina orbitoare la o fiinta, de fapt, este lumina extrasa de la tine.Tu functionezi cu ex.25% din propria ta energie pe cand entitatile cu restul,si tu nici nu stii asta,fiindca sufletul care ar trebui sa recunoasca un ADN strain,nu poate, fiindca nu stie ca stie s-o faca(doarme,nefiind conectat la constiinta)

    De aici toate bolile omului,practic nu-i ajunge energia sa refaca corpul fizic,fiindu-i extrasa permanent.

    O entitate negativa nu s-ar putea apropia de o fiinta pozitiva,practic nu ar putea-o percepe fiindca frecventa de vibratie nu-i permite,este ca si cand ar merge fiecare pe alta autostrada.Pe cand,atunci cand omul se enerveaza,plange,se sperie,starea lui este deplorabila vibratia scade atat de mult incat intra singur pe autostrada entitatilor demoniace,devenind un un fel de miere pentru muste.

    Cand se roaga omul cel mai tare?Cand este indurerat si plin de griji si multe frici.Eiii, cine credeti ca vine sa dea"ajutor"atunci?Rugaciunile citite iar si iar,sunt doar niste programe "de calculator"care ruleaza incontinuu,deoarece mintea omului este programata astfel cu un scop foarte precis,acela de a te considera mic si neajutorat si obligat sa ceri ajutor neaparat cuiva.Ori cerand ajutor automat si inconstient ai deschis usa sufletului invitand inauntru musafiri care nu-ti vor binele.Musafirii sunt de fapt hoti care te fura,iti devasteaza casa(prin boli)si chiar se instaleaza in casa ta,considerandu-te pe tine chirias,punadu-te sa platesti chirie.Si tu chiar crezi asta.

    VA LAS PE VOI SA CONCLUZIONATI SI SA CONSTIENTIZATI.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D raspunsul tau suna bine, era o gluma cu nemurirea, nu am asteptat ac raspuns. Dar pana la nemurire uite ca avem altele pe cap: suntem datori vanduti la propriu, avem toata aceasta "frumoasa" mafie in orice domeniu. ..aici ce sa fac? Nu sunt atat de tare si stiutoare sa schimb ceva! Nimeni singur nu e! Trebuie o grupa mare!energie mullllta.. si acum intrebare absurda la creearea de catre gand: sa zicem ca o mama naste acum si astia sar cu vaccinul la bebelus, ea ce poate sa creeze sa scape copilul de vaccin? Sa le creeze ideea falsa ca deja au facut vaccinul copilului si doar pe carnet sa lipeasca ca a fost facut? Genul asta de pb. au mai multi....
      Spre ex. De cele 2fete sa creeam gandul ca sunt bine, sanatoase si ele or sa apara?

      Ștergere
    2. 12.38 !

      Te auzi ce porcarii spui EU SUNT D ?

      Adica rugaciunea pentru tine inseamna - ,,inconstient ai deschis usa sufletului invitand inauntru musafiri care nu-ti vor binele. Musafirii sunt de fapt hoti care te fura,iti devasteaza casa(prin boli)si chiar se instaleaza in casa ta,considerandu-te pe tine chirias,punadu-te sa platesti chirie.,,.


      Si mai si gasesti dezaxati care sa iti gâdile orgoliul .

      Ce cauti pe acest site daca ceea ce spune Maria te deranjeaza la maxim, urasti biserica, urasti preotii, ce vrei de la gazda si de la cititori ?

      Ștergere
    3. 14:57, harbar nu ai pe ce lume traiesti. Esti prin in capcana si tu crezi ca esti liber. Cat de ridicol esti si cata inconstienta in manifestarea ta.

      Ștergere
  33. 07.39,macar te-i intrebat de ce te irita "tampeniile" mele?
    Stii ca, atunci cand ai o musca pe caciula, esti deranjat de insecticid?
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  34. Politistul care-a tinut-o 20 minute la Telefon pe Alexandra deconspirind-o traficantilor era protector al traficantilor proxeneti,rezulta in fata reclamatiilor fetelor.
    Cumpanasu acuza si el direct politistii din Caracal de implicare directa in retele de proxenetism,fetele erau aduse si la chefurile lor si ale procurorilor Mafioti.

    RăspundețiȘtergere
  35. Çe este karma?Cum se poate arde?.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Traind in manifestarea fizica (sau lumea tridimensionala), unde domneste legea cauzei si a efectului , nimeni nu poate intelege aceasta lume daca nu se ridica deasupra ei, daca nu iese din sinele sau si se apropie de fortele creatoare care ne guverneaza. Fiecare fapt isi are originea in Spirit sau Dumnezeu, Mintea (ca putere a sufletului individual) este cea care construieste in orice individ iar expresia materiala este rezultatul al fiecareia din ele. Mintea este cea prin care omul se poate ancora atat in spiritualitate cat si in materialitate. Ea detine controlul. Tine de alegere. Dumnezeu intotdeuna alege cea mai buna varianta pentru orice individ, de aceea si pretinde recunostinta si lauda. Primele porunci ale Decalogului asta reprezinta. Dar pentru ca nu facem voia Domnului, urmeaza si celelalte porunci. Si de aici incepe Karma, implacabila lege a cauzei si efectului. O inlantuire fara sfarsit pana cand ajungem sa intelegem ca ni se cere doar a proiecta un ideal inalt: a iubi pe Dumnezeu si pe aproapele ca pe sine insusi. Restul face Dumnezeu, mintea (sufletul in general) trebuie doar sa vrea, si atunci atat lumea materiala cat si cea spirituala se armonizeaza. Cum se arde Karma, simplu: un abandon total in deplina constiinta: “Faca-se voia Ta, precum in cer asa si pe pamant”, pentru a ajunge la vorbele Mantuitorului :
      17:21 Ca toţi să fie una, după cum Tu, Părinte,
      întru Mine şi Eu întru Tine, aşa şi aceştia în Noi să
      fie una, ca lumea să creadă că Tu M-ai trimis.
      17:22 Şi slava pe care Tu Mi-ai dat-o, le-am dat-o
      lor, ca să fie una, precum Noi una suntem:
      17:23 Eu întru ei şi Tu întru Mine, ca ei să fie
      desăvârşiţi întru unime, şi să cunoască lumea că
      Tu M-ai trimis şi că i-ai iubit pe ei, precum M-ai
      iubit pe Mine.

      Ștergere
    2. 21.05 foarte frumoasa explicatia. Slava Domnului ca mai sunt si oameni cu adevarat inteligenti pe aici. E ca o gura de oxigen printre toate fumigenele astea.

      Ștergere
  36. an 28 aug 16:32-dupa cum se observa ai calculator-sunt sumedenie de publicatii referitoare la karma pe net-la intrebarea cum se poate arde?-e f simplu constientizezi ce ai facut, nu mai repeti si acelasi raspuns il ai in ortodoxie-ce se intampla dupa plecarea dincolo?nimeni nu stie -ca si intrebarile esentiale din viata-DE UNDE VIN ?CINE SUNT?INCOTRO MA INDREPT?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21.05,19.48.Va multumesc din suflet.

      Ștergere
    2. 19.48
      Aceste intrebari si le pune singura aceasta EU SUNT D ca tot singura sa si raspunda . Asa creeaza impresia ca sunt multi pe aici care o urmaresc si o aclama .
      Sigur are o problema .
      Mereu i se recomanda sa isi faca blog si sa isi ia adeptii acolo .
      Nu doreste , ea vrea sa ii arate gazdei cat e ea de desteapta .

      Ștergere
    3. 23:39, chiar nu este D cea care a scris la 19:48. Te inseli. Probabil esti mai nou pe blog. Vezi sa nu dezvolti obsesii ca iti faci rau.

      Ștergere
    4. Fals ce spui 23.39. D cauta p-aici sa racoleze suflete mai "slabe" nu face concurenta cu gazda. Ea vrea spirite si atat, nu o face pe desteapta, isi urmareste interesul si scopul scuza mijloacele. Asa multi care o aclama nu sunt. Doar cativa, si probabil din aceeasi secta. Dar in toata ameteala pe care o scrie, e drept mai scrie si lucruri adevarate... ca na, doar cu minciuni nu o crede nimeni

      Ștergere
    5. 19:04, sa sti ca D chiar nu cauta sa racoleze pe nimeni. Faptul ca nu intelegi nimic nu iti da tie dreptul sa acuzi nefondat pe cineva.

      Ștergere
  37. 14.57,mintea ta considera ca-s porcarii, tocmai ca-i interferata de cei pe care i-am descris,si se exprima prin tine.Eu stiu cu cine vorbesc,de aceea nu ma supar pe tine,(dar nici pe ei,fiindca am inteles neputinta lor,si chiar dorinta lor de supravietuire)pacat ca tu nu stii!

    Enervarea manifestata de tine la adresa mea iti este indusa,special, cu un scop,scop ce trebuie sa-l descoperi tu,fiindca doar tu te poti elibera,prin propria ta vointa,eu doar iti atrag atentia.Totul depinde de tine,tu i-ai invitat in sfera ta energetica cerand ajutor prin rugaciune,tu ii poti scoate afara,nimeni din exteriorul tau nu poate sa o faca.
    Sper sa reusesti sa intelegi informatia!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  38. 19.32,daca tu te consideri 'nimic(uri)"apai te asigur ca nu ai ajuns sa intelegi ce inseamna Divinitatea,fiindca nu stii ce insemni tu in acest UNIVERS.Deci ai expus o intelegere eronata care poate fi preluata si integrata de altii,si vei fi raspunzator de iluzia creata.
    Inca esti in stadiul cautarii,si asta-i bine,dar intelegerea corecta este departe.Mai cauta!
    Ai inceput expunerea, cumva bine,dar ai deturnat-o in totalitate

    RăspundețiȘtergere
  39. 19.04 Ha, ha , D. racoleaza suflete . Corect !

    RăspundețiȘtergere