joi, 29 august 2019

ULTIMA BINECUVANTARE !


                                                       29 August 2019,ora 6,11 !

                                     Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:
                   "Traiasca ultima Binecuvantare !"
Iar ceea ce auzeam ,vedeam si scris in aer,sub un Cer senin, vedeam scris cu litere mici de culoare gri mai inchis.
Dragii mei, daca o fi de bine sau o fi de rau ca este ultima Binecuvantare,eu nu stiu a va spune.
Ceea ce stiu cu certitudine,este faptul că, trebuie sa multumim Domnului si Maicii Domnului pentru toate cate ne-a daruit si ne daruieste in fiecare clipa a vietii noastre, si niciodata sa nu ne pierdem CREDINTA intru HRISTOS si MAICA DOMNULUI,ci sa facem Voia Sa oricat ne-ar fi de greu.
                              Cu dragoste,Maria.

36 de comentarii:

  1. Dacă este ultima binecuvântare eu zic că e de rău.

    RăspundețiȘtergere
  2. 'Cei din urma vor ficei dintii',o fi ultimul candidat la prezidentiale,Cumpanasu-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da...la comanda stanga împrejur,cei din urma sunt dintâi.Asta este pentru cunoscători .

      Ștergere
  3. Mult respect pt Cumpanasul pt curajul de a spune in public fara frica cine sint vinovatii rapirilor si lantul cirdasiilor si VIOLATORILOR, indiferent din ce radura a societatii sint, merita tot respectul si VOTUL meu si a familie mele. Daca ceea ce sa intimpla cu Alexandra sar fi intimpla in Italia sau alte tari europee presedintele acelei tari ar fi cerut immediata organelor in drept de-a fasi fetele si de a fi pedepsiti faptasii, la noi desi a trecut o luna de zile nimeni nu face nimic incepind cu presedintele IOHANIS, si atunci ma intreb CINE APARA POPORUL ROMIN ???? SAU AR TREBUI SA NE APARAM NOI CU FURCA SI COASA ASA CUM AU FACUT-O BUNICII NOSTRI ?????

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu va mai faceti atatea griji .....ca tot ce ne da Dumnezeu este spre binele nostru.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ar fi imteresant un tur doi la prezidentiale intre cunoscutul Nimic facut de scindura Iohannis si avintul emotiv al sufletistului Alex.Cumpanasu.
    Americanii au o vorba ;'Orice schimbare ,e mai buna ca nici o schimbare'.
    Ca sa nu mai vorbim ca ar fi si o justitie divina partiala pentru primul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Atac generalizat al politrucilor la Cumpanasu taxat de Guse ca imoral la anuntarea candidaturii pe care incearca sa-l lege de servicii.
    Le e ciuda ca le sufla in ciorba politica unde sint de fapt mai multi acoperiti decit politicieni, 'foarte morali obijnuiti ca una sa gindeasca ,alta sa spuna si alta sa faca-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cumpanasu e un oportunist ca si Diaconu, ca si Tariceanu iar Guse e obsedat de Coldea tot asa cum sunteti voi obsedati de Soros. Fiecare cu stolurile lui.

      Ștergere
  7. Maica Domnului fie cu noi păcătoșii Amin

    RăspundețiȘtergere
  8. "trebuie sa multumim Domnului si Maicii Domnului pentru toate cate ne-a daruit si ne daruieste in fiecare "... ești chiar tâmpă. Sa nu sti elementare norme ale gramaticii limbii romane... acordul subiectelor cu predicatele. La câta răutate ai in tine, cu toate pretinzi ca ești o buna creștina, nu ma mira. Fățarnică și ipocrita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim30 august 2019, 10:57
      DUMNEZEU sa te binecuvinteze !
      Iar in privinta acordului gramatical, cand este vorba de DUMNEZEU si de MAICUTA DOMNULUI, este adevarat ca nu folosesc pluralul.Cand spun DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI ,spun DIVINITATE ! Deci, este corect asa cum scriu eu. Citeste te rog si CARTILE BISERICESTI si vei vedea ca nu gasesti pluralul cand se vorbeste de DUMNEZEU si de MAICA DOMNULUI.
      Ti-am scris asta,pentru linistea ta sufleteasca.
      DUMNEZEU sa-ti dea tit după inima si faptele tale,după cuvintele si "bunatatea" sufletului tau !

      Ștergere
    2. 10.57 de acord cu tine! Am spus-o de atatea ori!

      Ștergere
    3. Toti facem greseli gramaticale!
      An10:57,Serios,zici ca d-na Maria e "tampa",atunci de tine ce zici?
      "Sa nu sti elementare norme ale gramaticii limbii romane" Indicativ prezent:(tu) ştii,(tu)nu ştii
      Deci nici tu nu SCRII corect.

      Ștergere
    4. 07:55, serios, dar si TU ai gresit! Stii unde?!

      Ștergere
  9. Sa il votezi pe neamt e ca si cum l,ai vota pe ungur! NICI O DIFERENTA!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamna Maria este greu de tâlcuit,acest mesaj dar BUNUL Dumnezeu și Măicuță Domnului sper sa nu ne lase din brațele sfinte. O zi binecuvântată la toata lumea

    RăspundețiȘtergere
  11. nu va agitati e de bine, va fi un nou inceput pt cineva dupa aceasta Binecuvantare care va fi primita la momentul potrivit

    RăspundețiȘtergere
  12. Dna Maria sper să nu vă supătați dar una e sa te lupţi cu retele mafiote si pt. găsirea nepoatei si alta e SĂ CONDUCI O ȚARĂ aproape in derivă !!! Am tot respectul pt. dl. Cumpănaşu dar nu cred că e destul de puternic pt.conducerea României!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Va rog frumos,pentru anonim care,a comentat ca stie unde trebuie sa apelezin cazul meu,sa-mi scrie chiar si fb.pe pagina mea Handic Maria sau sa ma sune!Multumesc Maria H

    RăspundețiȘtergere
  14. Traiasca Intaia Binecuvantare adusa Poporului Roman de catre D-nul Cumpanasu.!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 16:00 am înțeles l-ai pierdut pe Dan Diaconescu și l-ai găsit pe Cumpănașu să fii sănătos și să-l votezi. De ce postezi continu despre Cumpănașu? După mintea ta dacă postezi continu ca să păreți mai mulți crezi că toată lumea îți va îmbrățișa opțiunea? Ei bine te înșeli oamenii mai au și alte opțiuni în afară de Cumpănașu. Hai cântă-ți la altă masă partitura electorală că aici nu este tribună electorală.

      Ștergere
    2. Nu spuneati voi ca degeaba votati ca se dicteaza din strainatate cine iese presedinte? Pentru ce va mai agitati cu cumpsnasu al vostru?

      Ștergere
  15. totul este legat de DIVINITATE nicidecum de politica-suntem trup dar si suflet-poate DUMNEZEU NE DA ULTIMATUM prin binecuvantare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim16.37 ma intreb daca,meritam atatea ultimatumuri?Oamenii s-au inrait foarte tare!Maria H

      Ștergere
    2. 22.57 numai tu ai ramas buna.

      Ștergere
  16. Nu uitati de mrsajul dlui Istrate "Iohannis reales? Cert este ca se va adeveri dupa ultimul sondaj de azi Iohannis are 44% si Viorica Dancila pe locul al 5-lea..
    Ioan Istrate ramane un adevarat profet al Romaniei nici nu exista indoiala in privinta aceasta.Se adevereste .si totusi mai sunt 3 luni si vom vedea cu totii rezultatul.

    RăspundețiȘtergere
  17. Astazi convorbire de gradul III intre Cumpanasu si traficantul Iohannis ,unde prezidentiabiluul Cumpanasu vorbea cu prea mare politete,condescendenta despre domnul Iohannis precum vorbea si Alexandra la telefon cind spunea politistilor-militieni ca a fost sechestrata si violata de domnul 'Dinca.
    Asa ca nu prea vad a i se potrivi lui Cumpanasu nici rolul de prezidentiabil si nici cel de Presedinte,fiind de fapt un om din sistem ,care l-a finantat cu fonduri de la interne pentru ONG-ul sau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19.06 daca Iohannis e traficant inseamna ca si tu esti la fel.

      Ștergere
    2. 19:06, tu esti traficant.

      Ștergere
  18. 22:00,"Alexandru Cumpanasu, la multi ani, e ziua ta onomastica si impartim acelasi prenume. Si atat.
    Am ezitat sa scriu acest mesaj public. Din respect pentru familia Alexandrei Macesanu. Careia nu stiu ce sa ii spun, de ziua fiicei lor. .....Te-ai cățărat, post factum și oportunist (de vreme ce rezultatul imediat e o candidatura hulpava la prima functie In statul roman) pe curajul si drama acestui copil. Manipuland speranțele unor părinți disperați. Ii înțeleg. Am trecut prin disperarea de a pierde cea mai iubita persoana și de a spera, nerealist, ca absenta e un numai un coșmar pe care dimineața îl șterge și il aduce pe cel omorât acasa. E inuman sa te joci cu așa ceva... Știu însă ca oamenii decenti, cu busola morala, sunt scârbiți de ceea ce și de cum faci. Ești inca tânăr, ești părinte, poți începe o activitate onorabila. Fără bani de la stat, fără sinecuri, fără short cut’uri. E timpul sa fii tu, fără vântul din pupa al instituțiilor publice și private care te-au girat fără motiv evident pentru neofiți. Succes! Se poate, cu putina decenta, spune Raluca Prună."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dar ...ce va opariti cu totii de aceasta candidatura.
      Comentati cu/fara jigniri, dar decizia finala va strict a
      TATALUI CERESC.
      Doamne Ajuta.

      Ștergere
  19. Cumpanasu atacat in direct la Antena 3 ca a sustinut sistemul inclusiv a ceia ce el numea a fi Iohannis-'domnia sa'.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Antena 3 il ataca pe cumpanasu, ce va faceti voi?

      Ștergere
  20. Este rau ca devine de la subiectul înșine.
    Este vorba de o binecuvântare a lui Dumnezeu.
    Iar domnul Cumpanasu in durerea lui nu am auzit ca vrea s-a depună candidatura la prezidențiale.
    Iar Ion Istrati in cartea sa ROMANIA PREZENT SI VIITOR spune cam tot ca Nostradamus asa de nu înțelegi dar unele lucruri citite mai aprofundat lasă de inteles ca asa este se potrivesc.
    Atunci va spun ca a zis ca PSD VA rămâne singurul partid la guvernare,oare are dreptate?. De Basescu a spus că îl vede ca urca trepte si a urcat a ajuns președinte,apoi alesul va fi ales si a iesit de 2 ori președinte.
    Nu a zis de Iohanis.
    După Basescu va iesi un președinte înalt cu ochi albaștri cu numele de Johannes se apropie de Iohanis dar telefonul meu nu vrea sa scrie cum am vrut eu scrie Iohanis,într-adevăr asa este dar va face lucruri neplăcute poporului român și de aici vom avea multe neplăceri în interiorul țării noastre,este mult de scris nu are rost sa va spun mai departe ca puteti gasi cartea dacă va intereseaza.
    Ce este drept si adevarat sunt CARTILE DOAMNEI MARIA ADEVARUL DUHULUI SFANT SI acest lucru ne trebuie ADEVARUL LUI DUMNEZEU.DOAMNE AJUTA CA TOATA LUMEA SA CUNOASCA ACEST ADEVAR AL LUI DUMNEZEU.
    DOAMNA MARIA BUNUL DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE VA PUP CU DRAG O ZI BINECUVANTATA VA DORESC

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Masinca te înșeli într-o anumită privința Ioan Istrate a prezis cu puțin înainte de votul la prezidențiale că Iohannis va câștiga. Lucru care îl pot demonstra cu ce a scris acesta pe blog. Este adevărat că multe din profețiile lui Ioan Istrate erau greu de descifrat dar nu imposibil. Și făcând o paranteză datorită celor anunțate de Ioan Istrate am știut dinainte cine va fi președinte și am și câștigat câteva pariuri. În vremea aceea spiritele erau foarte încinse și agitate pe votul prezidențial. Închei paranteza cu Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace pe Ioan Istrate.

      Ștergere
  21. Ce spuneți de tandemul Cumpanasu - președinte
    Plesoianu-.prim ministru ??

    RăspundețiȘtergere