miercuri, 14 august 2019

MONSTRUL GHEORGHE DINCĂ ,TREBUIE BINE PĂZIT ! POSIBIL SĂ MOARĂ !

                      14 August 2019,ora 5,22 dimineata !

                             Dragii mei, 

În aceasta dimineata,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare,si astfel, vad o incapere spre Sud-Est in care se afla un pat.Doar patul il vedeam,ca fiind de o persoana.
Pe pat, cu mainile pe piept ,sta intins nimeni altul decat, acest individ din Caracal care a facut atat de mult rău mai multor persoane.
Era Gheorghe Dinca ,imbracat intr-un tricou (sau camasa) pe fond alb si cu dungi galbene la orizontala imprimate.
Acest individ nu mai respira; parea ca este mort,mai ales ca, avea si mainile incrucisate pe piept si faţa lividă cu ochii inchisi.

Imagini pentru dincaImagini pentru dinca.

Dragii mei, m-am grabit ca sa scriu acest articol,deoarece,nu se stie niciodata cum poate sfarsi acest monstru neiubitor de Aproapele său si fara niciun Dumnezeu.
Mi-i mila de sufletul lui,deoarece, va arde in focul cel vesnic,in fundul iadului,din pricina a toate cate a facut.
Doresc sa va reamintesc dragilor ,de faptul că,ALEXANDRA traieste si a fost cosmetizata toata, iar LUIZA se va intoarce acasa si va vorbi despre toate cate i s-au intamplat.
Acum 2 zile - Astazi in timp ce scriam aici pe Blog, aud un prim glas care intreaba asa: "Alexandra ,ce faci? ... ALEXANDRA traieste, iar LUIZA va apărea.
2 aug. 2019 - Astăzi, pe 2 august, vine cu noi detalii pe blogul ei. ... fie gasite in viata, dar si posibile alte fete aflate probabil in situatia Alexandrei si a Luizei.
Ați accesat această pagină de 2 ori. Ultima accesare: 01.08.2019
Acum 18 ore - Dragii mei,asa cum am mai scris, LUIZA traieste si va apăreaALEXANDRA traieste si cu siguranta cu ajutorul LUI DUMNEZEU si al MAICII ...
Acest individ trebuie păzit foarte tare,deoarece, daca el dispare, atunci ,este foarte posibil ,ca si Ancheta să dispara.
                              Cu dragoste,Maria.

57 de comentarii:

  1. model epstein.
    verdictul stiintific in cronic. universului.
    fenomene extreme, efecte spec. din lumini.
    ev nou, cer nou, loc nou, om nou...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Interesant ca Epstein este si numele unui virus.
      Virusul "pedofilie" intre degeneratii illuminati ce controlează lumea se raspandeste rapid. Din doua motive: avand tot ce le trebuie si traind in abundenta, sufletul lor este rudimentar si demonii il controleaza foarte usor. Nu intamplator se spune: " Comoditatea adoarme sufletul"
      Si nu intamplator religiile recomanda postul si rugaciunea. Si fapta buna, pentru ca prin fapte bune iti cresti Lumina. Unde e Lumina, demonii nu au influenta.
      Dupa ce " dezgustă" toate placerile din aceasta lume, ajung intr-un moment in care doar copiii le mai pot oferi placerea. Pentru ca sunt slabi, naivi, mici, iar aceasta le da lor un sentiment de putere. Si vanatoarea le mai ofera sentimentul de putere. Dupa vanatoarea de animale urmeaza vanatoarea de oameni. Le place sa terorizeze, sa controleze prin frica.
      Priviti-i pe politicienii nostri parveniti. Niste mici ciocoiași imbogatiti rapid si foarte usor, dupa revolutie. Indiferent de partid! Ar fi timpul sa terminati cu certurile! In toate partidele cangrena " coruptie si hotie" face ravagii. Ciocoiașii nostri si-au dorit ce sufletele lor mici si invidioase nu au avut in trecut: căsoaie, viloaie, de foarte multe ori fara pic de gust. Si puterea pe care in aparenta le-o ofera politica. Dupa căsoaie, femei. Multe femei de tipul barbie, siliconate si artificiale. Cat va mai dura pana cand devin pedofili? Unii sunt deja si acesta este rostul retelelor de prostitutie nășite de oameni sus pusi.
      Orice naș isi are nașul...Nu au cum sa doarma linistiti! Si decad din ce in ce mai mult. Nu au inteligenta emotionala si nu pot țese la infinit drăcării. Nu exista sisteme perfect protejate si adevarul iese mereu la iveala. Cad gardurile vopsite atragator si vedem ce se ascundea in spatele discursurilor patriotice din campania electorala.

      Ștergere
  2. Vinzatorul de suflete ca si traficantul din fruntea tarii traficanti pentru mina de arginti ai lui Iuda.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai asta se si vrea.Numai asa pot sa musamalizeze tot.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce ai văzut tu întins pe pat fără suflare cu mâinile încrucişate este România cu coliva la cap. Și dacă moare sau intră în pușcărie și moare după o perioadă cu ce te încălzește? Te contrazici singură ba spui că trăiesc ba că e un monstru. Conform celor spuse de tine dacă trăiesc de ce este un monstru? Poate că nu are nici o implicare. Hai că nu am și eu ce face decât să mă cobor la mintea ta. Ba spui că trăiesc ba dai de înțeles că le-ar fi omorât.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti vin informatii la liber si tot multumita nu esti, mută-ti privirea in altă parte 12:57,măcar acolo vei avea bun simt si respect.

      Ștergere
    2. 12:57, asa este. Nici nu mai stii ce sa crezi la ea. In final, numai minciuni... Om bolnav cu capul. Doamne fereste!

      Ștergere
    3. 17.30 astea nu sunt informatii, sunt MINCIUNI ORDINARE. Citeste presa, casca ochii la antena 3 si apoi inventeaza mesaje de la Duhul Sfant. Mai mare rasul de cati fraieri ii cad in capcana pesedistei infocate numite maria ghiorghiu. Nu stiti ca ea uraste ADEVARUL LUI DUMNEZEU si iubeste minciuna?

      Ștergere
    4. Anonim14 august 2019, 23:43
      DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa aiba grija de sufletul tau inecat in smoala Legiunilor de draci.
      Ai in sufletul tau numai ură si minciuna! Daca nu-ti place acest Blog,de ce mai intri? Iti face placere sa improsti cu venin si cu noroi ? Nu uita ca toate acestea ti se vor intoarce cu varf si indesat! DUMNEZEU îi pedepseste pe mincinosi si pe cei care lucreaza cu dracii.Iar tu asta faci ! Sa-ti fie rusine !

      Ștergere
    5. Nu merita bagat in seama pentruca este un postac platit de criminalii retelelor.

      Ștergere
  5. Se spune ca un calugar se ruga si pentru dracu, pentru ca asa credea el ca inseamna a fi bun crestin. A trimis Dumnezeu un inger care l-a luat intr-o calatorie, in afara spatiului si timpului omului obisnuit. I-a aratat ingerul toate faptele dracilor si consecintele faptelor lor. Cand un dement ca Basescu sau alt nebun politician au distrus tot ce era cat de cat in picioare in tara asta, a creat haos, consecintele sunt acestea pe care le vedem: sunt rapiti copii, parintii sunt slabi si nu au forța necesara sa se opuna mafiei din sistem.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai an 13:00,daca ai sti cine este dracul,cu singuranta si tu ai avea compasiune si poate te-ai si ruga pentru el-daca ai avea curajul!

      Ștergere
    2. De ce sa amestec curatul cu murdarul? Ma rog pentru copii, pentru necajiti. Iti dau intaietate sa te rogi tu pentru dracu. Iti va pune Dumnezeu trei coroane, una peste alta, pentru bunatatea sufleteasca de a te ruga pt draci. Eu sunt mai modest. Imi place capul fara coroane.

      Ștergere
    3. 18.48 cine a fost vrei sa spui, inainte sa-l infranga Isus

      Ștergere
  6. Folositi hipnoza , avem specialisti buni in domeniu . dinca va marturisi tot de la momentul plecarii lui din oras .
    Apelati si la alte metode, nu i-l mai lasati spectator la umbra care sa dirijeze ancheta . E de rasul curcilor cum se desfasoara ancheta in loc sa-l prajeasca pe asta si sa-l stoarca de informatii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca stiti prea multe despre hipnoza si mai ales despre acesti specialisti. Aveti impresia ca sunt "independenti"? E adevarat, nu tin de vreun partid dar tin de alte institutii.

      Ștergere
    2. Kkkk hionoza au folosit-o pentru a indobitoci oameni muncitori, talentati... Cum crezi ca au ajuns unii la balamuc? De s-ar putea arata cata mizrie s-a produs in tara asta.... Puteau folosi hipnoza in multe cazuri, inclusiv cazul Elodia. Problema e ca nu se vrea. Totul, absolut totul s-a petrecut in tara asta pe dos. Asa s-a vrut. Biserica nu mai este de mult biserica. Un adevarat crestin, cu sufletul curat, nu poate intra in bisericile din Romania. Au fost spurcate. Zdrobitor. Nici macar atat nu ne-au lasat.

      Ștergere
    3. Mi se pare o idee foarte buna hipnotizarea anonim 13:00.Sunt de acord cu tine.Poate așa ar spune tot adevărul.

      Ștergere
    4. 13.00 - declaratiile luate sub amenintare, bataie, "prajeala" ...sa te citez, sunt NULE DE DREPT. Ne convine sau nu, delincventii au mai multe drepturi decat victimele infractiunilor comise de acestia. Criminalistii de la Capitala, detasati la Caracal, sunt cei mai buni din Romania! Din 2011 - 2019, datorita acestei echipe de criminalisti, in Bucuresti nu exista niciun Omor cu AN. N-ati citit in viata voastra un dosar de Omor, motiv pentru care va rog sa nu mai aruncati cu noroi in politistii criminalisti.
      Va spun sincer ca daca m-ar ucide vreun dement, singura mea consolare ar fi ca echipa de criminalisti formata de Gavris sa instrumenteze dosarul.

      Ștergere
  7. Ar fi chiar culmea sa-ti fie mila de dracul. Locul lui e in foc si acolo se simte bine. Exista entitati ce poseda corpuri omenesti ca sa poata lucra in lumea noastra. Unii le spun spirite de foc. In basme apar sub denumirea de zmei, dragoni...etc
    Ca si in basme, spurcaciunile acestea rapesc fete " de imparat". Fetitele erau pure, curate, la polul opus mizeriei criminalului.
    Oamenii, cand practica magia, lasa usi deschise spre lumea noastra entitatilor malefice. Stiti ca la tara multe femei practica magia. Pe vremuri se spunea despre vrajitoare ca primesc vizite nocturne de la aceste spirite. Multi oameni vedeau flacari coborand pe coșul de la casa.
    Probabil zona Caracalului are vibratie foarte joasa si spiritele malefice se simt acolo ca la ele acasă. Mai mult ca sigur, acolo este un portal deschis spre lumea entitatilor malefice care poseda trupuri omenesti.
    In zona Doljului oamenii cred foarte mult in existenta strigoilor. Chiar si dupa moarte, demonizatii incearca sa-si dobandeasca placerile prin cei vii, inspirandu-le fapte mizerabile.
    Din cauza mizeriei inoculate dupa revolutie, mai ales prin TV si internet, sub forma de pornografie si filme de groaza, maleficul a patruns ca prin cascaval in Romania, marul stricat stricand toate merele din coș. Asa lucreaza demonii...Intai, patrund printr-o mica fisura. Asa cum au patruns spiritual in Romania curentele new age, NLP si altele ce ne indeamna sa ne distram cat mai mult, sa ne simtim bine...etc
    Crestinismul inseamna responsabilitate uriasa fata de comunitate si urmasi. Nicidecum distractie si abundenta materiala. Pentru ca Paradisul nu e pe pamant. Aici e școala!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zona Olteniei e zona unde se da raului(drăcuie) ca și cum ar zice"buna ziua"(l-am auzit și pe Cumpănașu de câteva ori) mai mult, vrăjile fac parte din existenta lor!!!

      Ștergere
    2. si cum se poate opri practicara magiei ca sa salvam Romania

      Ștergere
  8. va fi bine pazit ca sa moara sigur. mortii nu vorbeec. ati avut si viziunea mortii neasteptate. abia astept sa revina fetele. ar fi o usurare pentru tot poporul roman. la fel ca disparitia psd.

    RăspundețiȘtergere
  9. " O moarte suspectă va provoca un seism" , cred că are legătură cu acest mesaj.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dl Anatol Basarab explica odata despre pericolul de a fi atras in sistemele mentale ale altora. Dincă ne atrage pe toti in sistemul nebuniei lui. Ca intr-un vortex. Pe aceasta stiinta a atragerii maselor in sisteme se bazeaza manipularea. Comunismul a atras milioane de oameni in sistem. Sistemul conceput de cativa idioti cu vise de preamarire a inghitit multi naivi in stomacul " Fiarei". Nazismul, fascismul, la fel...Toate sistemele de pe pamant sunt concepute ca sa inghita, sa foloseasca si sa sacrifice oameni. Religiile se nasc cu scopuri bune. Pastrarea legaturii omului cu Dumnezeu. Numai ca tot timpul se pun unii translatori intre noi si Dumnezeu. Cand, de fapt, nu avem nevoie de translatori. Avem nevoie de Modele de comportament care sa dovedeasca faptul ca religia respectiva nu a fost virusata de " ceilalti".

      Ștergere
    2. Anonim 14:06 nu va fi vorba de moartea lui Dincă ci a altui om mai important. Nu va provoca mai nimic moartea acestui individ poate doar bucurie.

      Ștergere
  10. Vreau să-ți spun că eu nu ştiu ce să zic despre previziunile tale despre că o să fim protejați şi o să fim al doilea ierusalim parcă aşa ziceai acuma câteva luni vreau să-ți spun mai exact că predicțile lui Nostradamus pentru 2019 România nu sunt bune nu sunt bune chiar de loc şi nu zic acuma că nu cred şi în previziunile tale dar e greu să crezi pentru că ai putea şi să lucrezi cu satana adică sau făcut multe preziceri că vor apărea mulți profeți diabolici eu te cred dar nici nu, până ce nu vei prezice ceva exact cu câteva luni înainte sau săpămâni să se întâmple eu te cred sincer dar profeți mai mari zic altceva da să sperăm că e cum zici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Faptul ca in Romania copiii sunt rapiti nu-ti spune nimic despre meritul pe care nu-l avem ca sa fim protejati? Cum sa protejeze Dumnezeu un popor ce se complace in nesimtire?!
      Dumnezeu nu alearga cu umbrela dupa noi!

      Ștergere
  11. Asa cred si eu anonim 14,06 cred ca asa se va întâmpla.
    O moarte suspectă va face de se cutremură toți.

    RăspundețiȘtergere
  12. Injectia letala si se va scapa mai repede de el . Oricum nu va zice nimic , ii e frica de proxenetii lui fara sa realizeze ca intrand la puscarie da de alte clanuri . Soarta lui e oricum decisa .
    Daca era tinut la beci fara hrana si apa si nu la umbra cu suculet cu gheata , marturisea .

    RăspundețiȘtergere
  13. Cumpanasu acuza;Cred ca Alexandra a fost scoasa ce complici din curte,cum e posibil sa fi ramas doar doi dinti,Dinca a fost protejat de
    unii oameni din politie ,mai acuza cirdasia procurorilor cu Politia

    RăspundețiȘtergere
  14. Cumpanasu;O retea vrea sa-l scoata tap ispasitor pe Dinca

    RăspundețiȘtergere
  15. CA RACAL,CA LAFAT,CA LARASI, SUNT SI ACESTE LOCALITATI LANGA APE CA SI ALTE LOCALITATI,REGIUNI SAU CHIAR NUME DE TARI CE INCEPE CU CA SAU KA. TREBUIE CALATORIT IN NEGURA TIMPULUI SI SA NE OPRIM LA CEL MAI VECHI REGIM NAZIST CARE A EXISTAT VREO DATA,SI-ANUME IN VECHIUL EGIPT AL LUI HORUS SI TOTI FARAONII DIN TOATE VREMURILE. KA = SUFLET ACTUAL CE TRAIESTE, SAR,TSAR,TZARINA = REGE,IIMPARAT,REGINA, IS,ISS,ISH = ZEITATE FEMININA SUPREMA CU SERVICII NEOBSERVATE IN TOTALITATE CATRE HORUS SI CEATA LUI DIN LUME,DECI NOBILIME,REGI,IMPARATI,CONTESE,ARISTOCRATI = ARIS = STEA,STELE,VENITI DIN STELE = DE DEPARTE,DIN ALTE GALAXI. EI AL URASC PE OM CA ESTE CREATIA LUI DUMNEZEU,ASA PRIN TORTURA IMPOTRIVA NOASTRA AL RAZBOIESTE SI PE BUNUL DUMNEZEU. CAZARIS,CASARIS, KA SAR IS. LA IESIREA DIN EGIPT A EVREILOR ROBITI,DA AICI TREBUIE SA FIMI FOARTE ATENTI SI SA NU IGNORAM FAPTUL CA DIN EGIPT AU MAI IEST SI ELITA NEVAZUTA EGIPTEANA CARE S-AU STABILIT MAI INTAI IN ASIA. ASIA,ASHIA = FRATELE LUI SATAN. ZONA PREFERATA A FOST MESOPOTAMIA,IN INDIA NU AU REUSIT TOTAL SA SE INFILTREZE DAR AU REUSIT BINE PRIN CLEOPATRA VI a,SCHIMBAND NUME LA ASEZAR CU: KA RACHI,CA LCUTA,KA TMANDU. ALTI DIN ELITA AU VENIT IN EUROPA PROCEDAND LA FEL,IN GRECIA CU KA SANDRA,KA LICRATIA. IN IRAK IRAN TRAIA NEAMUL LUI AGAR SI PESTE EI A VENIT NEAMUL LUI HUN,ASFEL S-A CREAT INTRE DOI HOTI SI CRIMINALI NEAMUL DE HUNAGAR,ADICA ASTAZI HUNGAR,IN ASIA HUIGAR SAU HUIGUR,ASTAZI UIGUR,ACESTA ALIANTA A IESIT MAI MULT DIN IRAN SI PUTIN IRAK IN NORD,TOT ACOLO S-AU UNIT SI CU EVREI NECREDINCIOSI PUNIND LA CALE O INVAZIE IN EUROPA. HUN,AGAR,KASARIS SI IVR SAU IBR,AU INTRAT IN EUROPA SI CU TIMPUL AU FURAT UN TERITORIU IN INIMA EUROPEI DE UNDE AU INCEPUT SA IMPRASTIE DOAR CANCER,URA SI SISTEME SOCIALE POLITICE CRIMINALE PE INFINITE RAZBOAIE IN CARE STA CU CINSTE PENTRU EI SI COMUNISMUL. ACEASTA TARA SE NUMESTE ELVETIA SCHIMBANDU-I NUMELE ONORAND ZEITATEA IS,ISS,ISH,CU NUMELE NOU DE SWITZERLAND,IAR LOCUITORII CE AU SCHIMBAT SUNT SW ISS,SWISS. EGIPTUL DE SUS = ALB,CASA SUPERIOARA,EGIPTUL DE JOS = ROSUL,CASA INFERIOARA ADUCATOARE DE SERVICII PRIN TORTURA SI SCLAVIE DIN ALTE NEAMURI LA PIRAMIDE,CANALE,ZIDURI IMENSE. CELE DOUA EGIPT APARATE PERMANENT DE ALBASTRU. ASTAZI SWISS SUNT FERICITI,AU DESCOPERIT AMERICILE SI AU TRECUT LA DENUMIRI, CA ROLINA,NEBRAS KA SAU EBRAS KA, DE LA RUSI ALAS KA SI IAR LA VEDERE CA LIFORNIA. ALBASTRUL DE ELITA DE FARAONI AL URASTE PE OM,ACUM MAI MULT PE CRESTIN,NE RAZBOIESC PERMANENT CU JURAMINTE LA HORUS SI ISS. SWISS AU CREAT IN AMERI KA,NATO,CASTI ALBASTRE,CIA CU CRIME POLITICE SI CHIMIA NAZISTA. RUSIA LA FEL,NICI O DIFERENTA AU SI EI PE STEA CA AMERICA SI FRANTA ALB,ROSU,ALBASTRU IAR ELVETIENII ASCUND ALBASTRU CA SA NU STIM CINE SUNT FACATORII DE RELE. ROMANIA SI EA ESTE SUPUSA CU ALBASTRU IN POLITIE,JANDARMERIE SI NU LA INTAMPLARE DEVESELUL A FOST ALES UNDE ESTE MULT CU CA SI IAR CA DE LA CARACAL SI APE DIN ABUNDANTA CA PE NIL. POLITIA ROMANA SI EA PARTICIPA CU UN NUMAR PE AN DE FETE SI BAIETI UCISI,CRIME CE NU FOR FI NICIODATA DESCOPERITE SI ELUCIDATE DE ACESTI ALBASTRU CE NE UCID,CE NE RAZBOIESC CACI NE URASC SI NE DAU CA NUMAR DE JERTFE CATRE SUPERIORII LOR PENTRU SALARII SI PRESTIGIU.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai Daciana,cine crezi ca poate si are rabdare sa citeasca hieroglifele tale :)Data viitoare poate scrii cu litere mici.

      Ștergere
    2. Fă un efort! Spune lucruri interesante! Despre sacrificii umane.

      Ștergere
  16. cum sa moara un violator care s-a crezut mare barbat?!-doar daca cineva -suspect sa-i dea ceva sa bea-dintre anchetatori-ca sa-i scape pe restul de vinovati dintre autoritati si sa nu ia amploare ancheta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cristiana 17:57, NU mai scrie cu MAJUSCULE !!!! TE RUGAM !!! NE ZGARAIE RETINA SI NU INTELEGEM MAI NIMIC....Te rugam.. la inceput era Masinca..acum esti TU..


      Ștergere
  17. Eu cred ca Alexandra a fost tinuta in telefon special pana a ajuns la ea calaul pentru ca ea sa nu aiba ocazia sa sune pe altcineva, deci i-a tinut ,,linia ocupata" din complicitate cu cel ce i-a luat viata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bizar dar m-am gandit la fel

      fata a dat detalii precise

      Ștergere
  18. În această seară, la "Sinteza zilei", noi dezvăluiri incredibile.
    Cum are grijă rețeaua chiar și în închisoare de monstrul Gheorghe Dincă.

    Alte complicități, aceeași rețetă. Când minte și când spune Gheorghe Dincă adevărul în cazul fetelor dispărute.

    Nu pierdeți Sinteza zilei, cu Mihai Gâdea, de la ora 21.00, la Antena 3.

    RăspundețiȘtergere
  19. Informațiile exista,numai că el,acest Dincă, trebuie găsit țap ispășitor,altfel s ar afla cine se afla in spatele,rețelei de prostituție infantila.Acest scandal exista fiindcă cineva ca Cumpănasu a făcut să iasă la iveală aceste informații .Restul,ceilalti copii dispăruți nu se știe nimic de ei deoarece nu a avut cine sa lupte pentru ei.Luiza e dispărute de mai mult timp și nu se s a spus nimic neavand o ruda influenta.Eu cred în continuare că nu sunt moarte ci scoase din țară că mulții alții,fiindcă este vorba și de băieți nu numai fete.Putregaiul iese la iveală,și ne vom crucii ce vom afla.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si Cumpanasu e de vina,a stiut tot ce e in Caracal si nu a spus niciodata,nimic.Doar acum,fiind vorba de nepoata sa.Macar acum sa spuna tot ce stie,ca stie mai mult decat lasa sa se inteleaga.

      Ștergere
    2. e amenintat sigur!

      Ștergere
    3. Trebuia sa spuna politia, sri-ul, primarul, procurorii pentruca ei sunt platiti ca sa faca astfel de servici nu???

      Ștergere
  20. Cu cat mai multe morți in randul demonizatilor, cu atat mai bine pentru noi. Cercul lor slăbește si influenta malefica asupra oamenilor manipulati se diminueaza.

    RăspundețiȘtergere
  21. Ziaristul Chiciac acum pe TV;Tara asta ar avea nevoie de un Presedinte care sa se ocupe 'la un moment dat de problemele astea' de Mafia Adoptiilor si retele de prostitutie.
    Dar asta chiar de asta se ocupa prin Rasinari pe la doamna Iliut.

    RăspundețiȘtergere
  22. Cristina Firica avocata din oficiu a lui Dinca e nora lui Firica cel care de 20 de ani e in retea de proxenetism cu Dinca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este corect ! Trebuia cineva strain de familie si de cauza.

      Ștergere
  23. 12,57 In schimb ai tu o 'implicare' neconstruciva.

    RăspundețiȘtergere
  24. Trei fete au depus plingere pentru bataie si viol contra lui Dinca la Politie eliberate de demisiile sefilor complici care beneficiau de servicii si banii proxenetilor.

    RăspundețiȘtergere
  25. Casa lui Dinca avea tuneluri si camere secrete din care una pentru torturi facute cu plata unora din vecini unde avea 2 tone haine de femei

    RăspundețiȘtergere
  26. Cinci prieteni ai lui Dinca audiati pe linga cele trei reclamante de viol femei,pe de alta parte ziarele straine vorbes ca din SUA au plecat 200 militari pentru ai inlocui pe cei de acum de la Deveselu.

    RăspundețiȘtergere
  27. 15.35.Te rog nu generaliza.Si eu sunt din zona mentionata.Nici in familie si nici eu nu am folosit asemenea expresii.

    RăspundețiȘtergere
  28. Apai vom recunoaste kgbistul ca poate fi agramat, ciaistul ca are lipsa de compasiune.

    Apoi aruncam plasa si i tragem la mal.
    Ori cu pusca la capu lor, nevazuti dar la vedere ne distram lasandui; iara si iara

    RăspundețiȘtergere
  29. Ce mult imi place anonim 14.09/16.16 . Ai rezolvat tu cazul, ai identificat si vinovatul....auzi biserica ! Dar stii tu oare cine e biserica Lui Hristos si cine e Capul ei? Cat venin acumuleaza unii in suflet din nestiinta , comoditate si credulitate !Pacat ! Dumnezeu sa te binecuvinteze cu Harul Sau pentru a intelega multe adevaruri pe care le privesti dar nu le vezi .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 06:43, vinovati sunt masonii. Tot sistemul piramidal in care traiesti este conceptie masonica. In varful piramidei este dracu'. Asa ca...in conditiile in care masoneria si-a extins controlul si asupra religiei, prin preoti masoni, stai tu si inchină-te la capul ăla. Si mira-te ca nu te ridica Dumnezeu cu scranciobul in Cer! Dracu ati ales, dracu aveti! Voi nu ati vazut ca preotii, in afara de foarte putini, si-au vandut sufletele si tac inclusiv cand copiii sunt rapiti din familiile lor si dati cuplurilor de homosexuali? Sunt corupti, si-au vandut sufletele si efectul este tacerea complice cand sunt abuzati copiii. Si preotii s-au spurcat la copii mici! Voi traiti in Evul Mediu al crestinismului. Cumparati indulgente de la corupti! Sunteti ultimile oi docile...Voi si berbecul docil, Becali.Noi ne inchinăm Lui Hristos si Lui Dumnezeu Tatal. Si facem fapte bune in Numele Lor. Nu ingrasam popii si nu ne strangem averi pe pamant.

      Ștergere
  30. Epidemia de nebunie Caracal se intinde,politist in concediu batut doar pentru ca avea o cascheta in masina, in amintirea politistilor nepasatori de la Caracal,iar intr-un sat de linga Urziceni o femeie beata si-a omorit sotul apoi i-a dat foc dar a fost descoperita de o vecina care a sunat la 112 alertata de miros.
    Razbunarea ar putea fi si cu efecte contra ,la alegerile prezidentiabilului traficant de copii.

    RăspundețiȘtergere