vineri, 16 august 2019

DOUA CADAVRE ASCUNSE SUB LOCUINTA,ÎN PĂMANT !


                                           14 August 2019,ora 23,49 !

                                   Dragii mei,

În aceasta dimineata, m-a trezit un glas care spune ceva ingrozitor.
Glasul spunea asa:
      "Alegeti aicea ,sa cautati cele doua crime.
Aici sunt cele doua crime, sunt sub locuinta ,in pămant."
Dragii mei,iata ca vom auzi de doua crime din păcate, a caror cadavre au fost ingropate sub o locuinta,in pămant.
Care vor fi victimele sau unde anume, eu nu stiu a va spune.
Dar Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ne va descoperi noua toate,atunci cand vor hotărâ.
Deocamdata ,stim fratilor ca ,Alexandra si Luiza traiesc.Sa nadajduim ca vor fi gasite la timp,sau se vor putea elibera la timp ,fara sa li se intample ceva rău,acolo pe unde au fost duse.
Sa ne rugam pentru fetele acestea,sa ne rugam pentru toti semenii nostri care sunt in chin si-n suferinta,ca sa fie ocrotiti si păziti de tot raul si de tot necazul,Amin.
                          Cu dragoste,Maria.

28 de comentarii:

  1. Sa nu gaseasca cadavrele sub casa lui Dinca.Cine stie ce victime a facut?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel mai probabil casa lui Dinca dar va mai dura intii trebue analizat bine peretii din interior.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne doamna Maria oare tot monsturul din Caracal a facut crimele?
    Cu mult drag doamna Maria si BUNUL Dumnezeu sa ajute familiile îndurerate sa gaseasca liniștea.

    RăspundețiȘtergere
  4. in Suceava, o femeie si-a ucis pruncii nou-nascuti si i-a ingropat in curtea casei.Numai mama nu poate fi numita! Despre cate atrocitati am auzit in ultima vreme, as putea spune ca iadul este aici pe pamant

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 20:46 da și eu cred că trăim zilele de pe urmă și că diavolul s-a dezlănțuit simțind sfârșitul. În seara asta un individ după ce și-a înjunghiat dușmanul în plină stradă a făcut live pe Facebook până la venirea poliției. Tot astăzi lumea adunată la un accident auto în care agonizau doi copii făcea poze cu telefonul în loc să le acorde primul ajutor. Și închei cu alt descreierat care urmărind un copil mic a început să-l pipăie. Toate astea doar astăzi și ghiciți unde?? Unde altundeva decât în grădina Maicii Domnului adică România .

      Ștergere
    2. Gradina Maicii Domnului nu e pe pamant. Este pe alt nivel de constiinta. Nu ajungi acolo cu scara si nici asezati in piramide, cocotati unii pe umerii celorlalti. Nu ajungi nici de reconstruiesti Turnul Babel. Va dati seama ce ar face romanii pe acolo...Prapad! Li s-ar parea ca lumea Lui Dumnezeu nu corespunde inchipuirilor lor si ar modifica totul, ar intoarce cu fundul in sus tot ce este asezat normal. Sunt oameni ce merg in maini, cu picioarele in sus. Acestia, in loc sa se intoarca ei in pozitie normala, intorc invers lumea.
      De aceea si avem atatia perversi la guvernarea lumii...Lumea e intoarsa invers si anormalul devine normal. Curcubeul e acum motiv de fală pe drapelul gay, nicidecum nu reprezinta pactul facut odinioara intre om si Dumnezeu.

      Ștergere
  5. Afise lipite pe strazile din Italia si Londra cu figurile fetelor : Luiza si Alexandra !

    Solidarietate maxima din partea diasporei . Inca o data diaspora este la inaltime . Felicitari tuturor romanilor de pretutindeni .


    https://www.cancan.ro/alexandra-si-luiza-sunt-in-anglia-ce-a-aparut-pe-strazile-din-londra-20044098

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da...vedeti sa nu le lase sa umble libere pe strazi, incat sa le recunoasteti voi! Poate ca au fost făcute deja mame surogat.
      E un serial: " Povestea slujitoarei". Sunt multi nebuni pe lumea asta...Unii pretind chiar ca sunt crestini si dau Bibliei interpretari convenabile. Pentru ei, evident.

      Ștergere
  6. se scriu mesaje d-na Maria pe care nu le publicati-eu scriu fara sa jignesc si nu publicati-pierdem timp fara folos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect!Interesant modul dvs. de a selecta mesajele.

      Ștergere
  7. Legile sînt prea slabe pentru acești criminali și violatori.legea cu moartea faceti petiții onlain și sa le semneze toata tara in scoli în instituții în biserici și parohiei și date președintelui sa aplice ce cere poporul roman.nu se mai poate trăi în țară.fabricile siderugia vîndute pădurii vîndute agricultură distrusă învățămîntul distrus pămînturile vîndute petrolul vîndut gazul vîndut curentul vîndut.acum ne vinde mafia copiii și mamele.natalitate nu mai avem război avem dar împotriva poporului român ca ne- am băgat macazul singuri în casă. Locuri de muncă nu ai pentru ti eret dar Deveselu ai.in scoli se aduc droguri.pe băieți îi omoară cu droguri pe fete le omoară prostituție.frumoasa tara.a doua dupa Africa ca gîndire și mentalitate.dupa revolutie în radio la nemții se preciza că un număr foarte mare de românce lucrează în bordeluri,și luînd interviuri la românce erau speriate că nu făceau față.pai asa am ajuns rusine .păi înainte pe timpul lu Ceausescu legile erau de partea familiei nucleul societăți.dispare familia dispare o națiune dispărut ca societate.razboiul a pornit împotriva țării noastre cînd au distrus toate uzinele fabricile unde femeia lucra cit la cot cu bărbatul nu .Cu doua salarii bune program de 8 ore ca sa te mai ocupi de educația copiii lor.pai a- ti lasat pe satana în casă. Iata rezultatele răul aduce alt rau dupa el.cum scăpăm acum ? Mare semn de întrebare ca niciun conducător nu iubeste tara si poporul nu este patriot vor sa scoată acest cuvînt din constituție de au modificato.de ce nu se unesc tarile ortodoxe între ele și sa isi vîndă mărfurile între ele? Pînă cînd nepăsarea asta și indiferența asta față de familia romana? Dumnezeu sa fie cu noi.fugiti părinți cu copiii voștri în munți la mănăstiri la sfinții părinți ca sa va apărați vietile ca in tara este război de 30 de ani.amin.sfinta fecioara Maria sa ne acopere cu acoperamintul ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este,foarte bine spuneti,asa se si intimpla,dar va trebui sa vina sa conduca Romania un Vlad Tepes,o mina de fier,un om hotarit,ca altfel prapastia e a noastra!!

      Ștergere
  8. In Moldova si in tara merge doar cu elicopterul.PSD atata stie,sa ne tina in Saracie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 09:08, termina cu manipularile.

      Ștergere
    2. 19:46, manipulari, zici??? Manipulari???
      Dar tu chiar nu stii ce este real si ce nu! In manipulare traiesti de cand te ai nascut.

      Ștergere
  9. Doamna Maria sa adeverit tragedia in trafic din Bistrita Nasaud din 6 August iata informatia pe surse a dat la tv.
    https://m.jurnalul.antena3.ro/stiri/observator/accident-grav-la-bistrita-818861.html
    Monica Meryah

    RăspundețiȘtergere
  10. O armata de criminalisti,unul mai idiot ca altul cauta sa ne convinga sa se inchida cazul Caracal pe crima negind evidentele si mai ale complicitatile autoritatilor la traficul de prostitutie dovedit prin martori care-i acuza inclusiv magistrati, motiv pentru care seful politiei si-a dat demisia si face pe mutul-legea tacerii Comora, ca si altii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18.16 - Criminalistul face cercetarea la fata locului sub indrumarea PROCURORULUI DE CAZ. Te rog sa nu mai jignesti cea mai buna echipa de Criminalisti din Romania. Datorita acestor oameni, in intervalul 2011 - 2019, in Bucuresti nu exista nicio crima cu AN. Mai mult de atat, oamenii astia au rezolvat si dosare cu AN vechi de 15- 20 de ani ( iti dau exemple daca vrei ).
      PS. Nu lucrez in Politie, dar apreciez munca si profesionalismul unor oameni.

      Ștergere
  11. Telefonul Luizei a fost activat de doua ori asta noapte in jurul orei 2 si acum 2 zile cind a fost sters contul Whats Apps.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CINE a găsit telefonul , probabil ca :-* pornit cu o altă cartela...

      Ștergere
  12. 10,20 Tocmai asta e ,ca numarul e dat de cartela,deci aceiasi cartela a Luizei.

    RăspundețiȘtergere
  13. 13,28 Ce profesionalism,ce criminalisti ?
    Ala ca au fumat 3 saptamini si au aruncat mucurile de tigara peste tot contaminind la locul faptei.
    Asta-i profesionalism si un ageamiu stie ca mucurile sint corpuri delicte acum amestecate.
    'Bat apa-n piua' in timp ce retelele de traficanti isi bat joc de ei jucindu-se cu telefoanele.
    Vai mama lor si a noastra.

    RăspundețiȘtergere
  14. Luncasu apropiat si fost cumnat al lui Plahotniuc gasit impuscat in R Moldova.
    Rezultatul neimplicarii si delegarii politicii externe romanesti catre Germania in relatia cu romanii de peste Prut, de catre TRADATORUL Iohannis.?

    RăspundețiȘtergere
  15. De ce nu descind mascatii in locuintele clanutilor?? Ca doar au informatii, la becali si altii cum.au fost??

    RăspundețiȘtergere
  16. Parca erau vii. Acum sunt moarte?!? Ba.tu esti inseli prostimea!!!! Sarlatana ce esti! MM de hoata.

    RăspundețiȘtergere

  17. Anonim18 august 2019, 20:56
    Scrie cumva in MESAJ ca este vorba de fetele disparute???
    DUMNEZEU sa-ti dea tie după inima si sufletul tau,după vorbele si gandurile tale. Ceea ce doresti altora,sa fie la tine! Esti total lipsit de bun simt !

    RăspundețiȘtergere
  18. d-na MARIA nu itoarceti raul asupra altora care scriu mesaje jignitoare ca vrajmasul abia asteapta-el este prezent acolo unde se gandeste, vorbeste sau se scrie impotriva altora -CORECT ESTE SA LE STERGETI DIN START PENTRU CA CEI CARE VIN CU MESAJE PE BLOG STIU ACEST FAPT-sanatate si pace

    RăspundețiȘtergere
  19. 'Coform martorilor'comandantul Politiei rutiere' Caracal trimitea prin taximetristul'neautorizat dovedit criminal Dinca 'plicuri cu corespondenta secreta a Politiei Caracal catre Politia Slatina.
    Atunci sa ne mai miram cine-l proteja si-i protejaza cu retelele de crima organizata de zeci de ani cu zeci de cazuri de fete rapite si unele ucise ??

    RăspundețiȘtergere