marți, 20 august 2019

IISUS HRISTOS SI COROANA CA DIN AUR, A IMPARATULUI CERESC, PE NORII CERULUI DE NOAPTE !

                      Noapte de 19-20 August 2019,ora 0,23 !

                                   Dragii mei,

În aceasta noapte ,am iesit in curte ca sa inchid poarta.Cand am ajuns la poarta si am privit Cerul senin ,a apărut din adâncul Cerului de noapte,o Coroana aurie,rupta ca din Soare.
O Coroana neasemuit de frumoasa si de orbitor de stralucitoare.
Era Coroana Imparatului Ceresc,a Mantuitorului nostru Iisus Hristos.Era mare ,cam cat o treime din Soarele de pe Cer.
La partea de sus ,avea numai Triunghiuri ca din aur orbitor de stralucitor; iar Coroana insasi,nu se poate descrie in cuvintele noastre lumesti si saracacioase.
                                    Imagini pentru IISUS IMPARAT IMAGINI.
Daca Soarele ar dispare de pe Cer dragilor, aceasta Coroana a Mantuitorului Hristos,ar straluci mai tare decat Soarele.
Nu este pentru prima oara cand ,mi se arata COROANA MANTUITORULUI HRISTOS,pe Cerul senin de noapte sau chiar de ziua.
Intr-alta zi fratilor, L-am vazut pe Insusi Iisus Hristos pe Bolta Cereasca; asa cum Il stim noi din Sfintele Icoane.
Iisus era doar bust ca trup, avea Sfanta Evaghelie in stanga Sa si ocupa o mare parte din Bolta Cereasca ,atat cat o puteam eu cuprinde cu privirea. 
Desi eu eram pe balcon citind o Carte de Rugaciuni ziua in amiaza mare,IL vedeam pe MANTUITORUL de parca as mai fi avut un ochi in crestetul capului.
Nu-mi venea a crede ceea ce vedeam pe Cer, ziua in amiaza mare.
Am lasat Carticica de Rugaciuni,mi-a ridicat ochii spre Cer,si-L vad liber,cu ochii deschisi fiind,Il vad pe MANTUITORUL viu, in carne si oase care,privea spre mine si totodata in jos spre pămant.
Din ochii Lui IISUS curgeau siruri de lacrimi in jos spre pămant.
Asa cum vedem noi ploaia cand cade ropotind,eu vedeam lacrimile MANTUITORULUI care cadeau una după alta ,una peste alta,iar in atingerea lor sau atunci cand cadeau pe pămant,lacrimile Domnului rasunau precum cristalul cel mai fin,cel mai de pret.
Fiecare lacrima sfanta,avea sunteul ei ca de cristal in cadere.
Totul a durat circa 10 -15 minute, spun aceasta deoarece,m-am ridicat in mod anume de pe scaun,ca sa ma asigur ca e totul real,am mers in casa,apoi am revenit si IISUS era tot acolo Sus pe Cer si plangea cu lacrimi ca de cristal.
Duminica in Sfanta Biserica dragilor,cand Părintele a iesit cu Sfintele Daruri  iar strana canta "Am vazut Lumina Cea adevarata..", atunci deasupra Sfintei Icoane de pe peretele cu INVIEREA DOMNULUI, a apărut un Nor format din Lumini rotunde albe si orbitor de stralucitoare. Sa fi fost pana la 12-14 Lumini albe si stralucitoare,mari cat portocalele ,Lumini ce -au apărut si disparut precum un stol de pasari.
Dragii mei, Minunile se petrec la tot pasul ,doar ca noi ,ca niste orbi nu le vedem si ca niste surzi nu le auzim.
Din puţina Credinta, ochii sufletului nostru nu se deschid; trebuie sa ne intarim in Credinta,iar Credinta noastra sa fie fierbinte si-ntotdeauna statornica.
Daca avem Credinta si fapte bune nu avem, degeaba spunem ca-L iubim pe Dumnezeu,pentru ca nu este adevarat.
Credinta fratilor, trebuie insotita de fapte bune, de milostenie si de iubire faţă de Aproapele nostru.
Iata:

Iacov 2:14-26 Nouă Traducere În Limba Română (NTLR)

Credinţa şi fapta

14 Fraţii mei, la ce folos dacă cineva spune că are credinţă, dar nu are fapte? Poate o astfel de credinţă să-l mântuiască? 15 Dacă un frate sau o soră sunt goi şi lipsiţi de hrana zilnică, 16 iar unul dintre voi le spune: „Duceţi-vă în pace, încălziţi-vă şi săturaţi-vă!“, însă nu le dă cele necesare trupului, ce folos? 17 Tot astfel şi credinţa, dacă nu are fapte este moartă în ea însăşi.
18 Dar va zice cineva: „Tu ai credinţă, iar eu am fapte.“ Arată-mi credinţa ta fără fapte, iar eu îţi voi arăta credinţa mea prin faptele mele! 19 Tu crezi că Dumnezeu este Unul[a]? Bine faci! Dar şi demonii cred – şi se înfioară! 20 Of, om fără minte, vrei deci să pricepi că credinţa fără fapte este zadarnică[b]21 Avraam, strămoşul nostru, n-a fost el îndreptăţit prin fapte, atunci când l-a oferit pe fiul său, Isaac, pe altar? 22 Vezi deci că credinţa a lucrat împreună cu faptele lui, şi credinţa a fost făcută desăvârşită prin fapte. 23 Astfel a fost împlinită Scriptura care spune: „Avraam L-a crezut pe Dumnezeu, şi El i-a socotit acest lucru dreptate“[c]; şi el a fost numit „prietenul lui Dumnezeu“. 24 Vedeţi aşadar că un om este îndreptăţit prin fapte, şi nu numai prin credinţă. 25 În acelaşi fel şi prostituata Rahav: n-a fost ea îndreptăţită prin fapte, atunci când i-a primit bine pe mesageri şi i-a trimis apoi pe un alt drum? 26 Aşa cum trupul fără duh este mort, tot astfel şi credinţa fără fapte este moartă.
                          Cu dragoste,Maria.

5 comentarii:

  1. nu cred ca ar suporta cineva energia reala a MANTUITORULUI-EL se arata oamenilor ca in icoane desi hainele sunt omenesti-in energia aceea se va arata doar celor drepti dincolo

    RăspundețiȘtergere
  2. Le recomand tuturor romanilor sa stea departe de calculator cat mai mult timp.Cele mai urate forme de atacuri asupra noastra si de manipulare sunt pe internet si TV. Copiii care joacă jocuri pe calculator cu impuscaturi si arme ajung sa nu mai deosebeasca virtualul de real, devin lipsiti de milă si pot ucide fara sa clipeasca si in planul fizic, ca si cum ar fi intr-un joc. Pe cunoasterea acestor efecte asupra creierelor noastre se bazeaza si planul malefic, new age, de a ne tine intr-o realitate virtuala cu multe halucinatii si viziuni optimiste. Viitorul va fi asa cum ni-l construim. Nici mai roz, nici mai negru decat meritam ca popor.

    RăspundețiȘtergere
  3. DOAMNE,iarta-ne pe noi pacatosii aceste lumi plina de pacate,si cu sufletele din piatra.DOAMNE,cea m-ai mare comoara aceste lumi pentru noi este CUVANTUL TAU CEL SFANT.DOAMNE,multi ne numim crestini dar putini sunt cei care te iubesc din tot sufletul lor,se vede foarte clar din acest mesaj,cat de mult suferi si rabzi pentru noi pacatosii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria ce pot sa mai spun decât, VINO DOAMNE MANTUITORUL SUFLETELOR NOASTRE.

    RăspundețiȘtergere
  5. Noul Ierusalim sau mai pe șleau cetatea de aur curat a Lui Dumnezeu va fi coborâtă in Siria.decizia asta este irevocabilă.
    Și pentru prima dată toate profețiile referitoare la Domnul Domnilor că va reunifica toate religiile arabe și toate țările arabe intr-un singur neam și Siria va deveni poporul model care va fi exemplu pentru restul popoarelor lumii ,vor fi împlinite in mod cert.

    RăspundețiȘtergere