duminică, 11 august 2019

IISUS SE ROAGA PE MUNTELE TABOR !


              11 August 2019,ora 5,11 dimineata !

                               Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spune cu uimire asa:


                  Taborul! Pe muntele Taborului ! 
                 Domnul Iisus Hristos ,S-a rugat pe Muntele Taborului fara pereche!
Cămaşa Lui,s-a facut albă ca Lumina!"                   
Clipă în care dragii mei,am in faţa ochilor mei inchisi un Cer senin, bleu de ziuă şi un Munte verde, cu frunzis verde;era un Munte înalt, de fapt era un varf de Munte.
Pentru moment, vedeam desişul verde de pe MUNTE care, se legăna în vânt, auzeam chiar foşnetul frunzelor desişului şi nu vedeam pe nimeni ,dar într-o clipă ,vad o persoană care era cu spatele la mine, o vad stând în genunchi, având o cămaşă albă lungă până la pământ.
                 Imagini pentru IISUS SE ROAGA PE TABOR
Aceasta persoana avea părul lunguţ până pe umeri, de culoarea castanelor coapte,păr ce era ondulat, inelat.
Această persoană în genunchi stand pe vârful MUNTELUI, ţinea MÂINILE SALE ca la Rugăciune, iar ochii Îi erau aţintiţi la CERUL senin şi se ruga; se ruga la DUMNEZEU  TATĂL.
Dragilor, în timp ce aceasta Persoana se ruga, vad cum CĂMAŞA LUI albă deja, devenea din ce în ce mai albă, şi mai albă, şi continua a SE ruga, iar cămaşa devenea şi mai albă, până ce devenise orbitor de albă.
La Soare te puteai uita, dar la CĂMAŞA acestui OM, nu te mai puteai uita, pentru că, albul ei, în timpul Rugăciunii devenise, O LUMINĂ  albă orbitor de stralucitoare. 
    Aceasta persoana era dragii mei, era IISUS HRISTOS ,DOMNUL si MANTUITORUL nostru drag si scump sufletului nostru.               Imagine similară
Crengile desişului se mişcau, vântul adia uşor, iar IISUS fraţilor, da, IISUS  HRISTOS se afla pe vârful de munte în genunchi şi cu faţa la răsărit, Se ruga la DUMNEZEU TATĂL CEL CERESC.
Vedeam vârful de munte cu ramuri verzi, iar printre ramuri, Il vad pe IISUS  HRISTOS în genunchi, cu ochii ridicaţi spre CERUL  SFÂNT, iar cămaşa LUI din albul obişnuit, devenea treptat ,odată cu RUGĂCIUNEA SA, tot mai albă, tot mai albă, până devenise orbitor de albă,orbitor de strălucitoare .
Iar părul castaniu şi inelat al LUI  IISUS, strălucea ca soarele la LUMINA orbitoare, Lumină ce făcea legătura dintre CERUL  SFÂNT  şi IISUS HRISTOS, FIUL  LUI  DUMNEZEU CEL PREA IUBIT !
Strălucirea orbitoare, venea din CERUL SFÂNT, ca un tunel de raze de LUMINĂ, ca un con ce se deschidea la CHIPUL LUI IISUS,şi-L  învăluia ! Numai aici, pe vârf de munte, numai aici în jurul LUI  IISUS, pe CHIPUL LUI, pe trupul şi cămaşa LUI, albul era orbitor de stralucitor.
Eu dragilor ,eram cam la 3-4 metri distanţă de DOMNUL şi  MÂNTUITORUL  nostru IISUS HRISTOS , FIUL LUI DUMNEZEU, priveam cu bucurie infinita,cu uimire toate cate se petreceau langa mine si sub privirea ochilor mei.
Dragii mei,sa ne inchinam Domnului si Mantuitorului nostru IISUS HRISTOS,si PREA CURATEI FECIOARE MARIA,Cărora Li se cuvine toată cinstea ,slava şi închinăciunea ,acum şi pururea şi-n vecii vecilor, AMIN !                                               Cu dragoste, Maria.

21 de comentarii:

  1. DOAMNE,TU TE ROGI PENTRU NOI PACATOSII,iar noi nu aplecam genunchii ca ne este rusine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Stralucirea vine chiar din El Insusi fiind Fiul Lui Dumnezeu este insusi Dumnwzeu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria nici un comentariu nu mai este deajuns la cât Mântuitorul Nostru Scump si Drag se roagă pentru noi.
    Doamne ai mila de poporul roman de pretutindeni.
    Cu mult drag doamna Maria

    RăspundețiȘtergere
  4. https://www.youtube.com/watch?v=6JD-k5BoZso

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne fie noua după voia TA chiar dacă sîntem răi nevolnic mincinoși vinduti disperați umiliți înfometați însetați de cele sfinte Te rugăm Doamne nu mai zăbovi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamne,tata ceresc ,cu umilinta si smerenie te rog NU intoarce FATA TA de la noi !

    RăspundețiȘtergere
  7. Inchina-te la sfinti,la icoane,la cruci si la moaste,c-o sa infunzi iadul Marie pt idolatrie si pt ca duci mii,poate milioane la chinurile de veci!Mi-e mila de sufletul tau,pt ca duci oameni la iad cu vorbele sale,si-ti vei lua una din cele mai mari pedepse vesnice in frunte cu episcopii,patriarhii,papii,si toti pastorii falsi!O alta minciuna a diavolului care ti-a transmis-o Marie,e ca esti de partea antihristului sau profetului mincinos papa,si si impotriva sfantului Martin Luther!Afla de curand,cineva a primit mesaj de la Dumnezeu ca toti papii sunt in iad si ca Martin Luther e in Rai,pt prigoana pe care a indurat-o pt Iisus si adevarul Sau!NU ESTI NICI PE DEPARTE PREGATIA SA MORI PT IISUS MARIE,CUM AFIRMI,CAND TU VREI SA-TI PUI PECETEA CIPULUI FIAREI SI PE TRUP,SI TII LA VIATA TRECATOARE DE PE PAMANT,SI NU LA CEA VESNICA,SI AFLA CA DESPRE ACEST PAPA CARUIA TU II CANTI IN STRUNA,IISUS A ZIS CA E CEL MAI RAU,PT CA LEGALIZEAZA CASTATORIA HOMOSEXUALA SI SPUNE SA-I NUMIM FRATI PE HOMOSEXUALI!NU MAI VORBESC CA VREA SA UNEASCA RELIGIILE SUB SABATUL FALS DUMINICA!OAMENII AU IMPRESIA FALSA SI MANDRA CA LEGEA LOR BATE LEGEA LUI DUMNEZEU,INSA ISI VOR LUA OSANDA VESNICA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim12 august 2019, 10:47
      Da,ma inchin si ne inchinam la SFINTELE ICOANE care sunt vii pentru cei care au CREDINTA! Ne inchinam si la SFINTELE MOASTE care ne ajuta in FAŢA PREA SFINTEI TREIMI si a MAICII LUI DUMNEZEU !Nu vad ce te deranjeaza! Iti lipsesc total cei 7 ani de acasa si bunul simt ! Respecta-toi Aproapele,căci pe tine te respecti.In noaptea de sambata spre Duminica a INVIAT MANTUITORUL! Fiecare respecta ce crede de cuviinta ,dar nu are dreptul sa jigneasca si sa batjocoreasca pe cei care nu sunt de aceeasi CREDINTA. Sa-ti fie frica ca sa deschizi gura ta si scoti asemenea ineptii.

      Ștergere
    2. Sa-ti fie tie frica Marie si sa te cutremuri inaintea LUi Dumnezeu ca duci lumea la idolatrie si la falsul Sabat Duminica,pt ca Dreptul Judecator Iisus a spus prin ingerul Sau catre Ioan Evanghelistul cand i-a aratat Apocalipsa,sa nu i se inchine ingerului,pt ca ingerul i-a zis lui Ioan cand a vrut sa i se inchine lui: FERESTE-TE SA FACI UNA CA ACEASTA:EU SUNt DOAR SLUJITOR AL MANTUIRII OAMENILOR CA SI TINE,LUI DUMNEZEU INCHINA-TE!SI MA DERANJEAZA PT CA IMI PASA DE TOTI OAMENII MAI INTAI SI IN ULTIMUL RAND DE MINE CUM SPUI!IISUS IN TOT CEEA CE A SPUS E CA SI CUM S-A REFERIT DACA O BILA E ALBA,NU POTI SA-I DAI SI CU PUTIN GRI,PT CA ASA-TI SPUNE RELIGIA,CREDINTA SAU TRADITIA LUMEASCA,PT CA INFUNZI IADUL!NICI EU NU SUNT PERFECT,INSA MA STRADUIESC SA IAU LUCRURILE EXACT ASA CUM LE-A LASAT DUMNEZEU!SI ARGUMENTU CA IISUS A INVIAT DUMINICA NU SCHIMBA SABATUL DN SAMBATA IN DUMINICA,PT CA DUMNEZEU NU NE-A SPUS ASTA CI DIAVOLUL PRIN PAPA CARE A OMORAT MAI MULTI SFINTI PRIN INCHIZITIE SI''vanatoare de vrajitoare'' mai mult decat s-a ucis in cele 2 razboaie mondiale!SCHIMBAREA SABATULUI DE CATRE DIAVOL IN MINTIILE SI SUFETELE OAMENILOR,E CA SI CUM AVRAAM SI-AR FI OMORAT FIUL SUB PRETEXTUL CA ASA I-A ZIS DUMNEZEU,INTR-ADEVAR,INSA DUMNEZEU A REVENIT SI LA OPRIT PE AVRAAM PRIN INGERII SAI!ASA E SI CU SABATUL SABETEI,DIAVOLUL SE FOLOSESTE DE INVIEREA DOMNULUI IISUS SI DE POGORAREA DUHULUI SFANT CA SA SCHIMBE LEGILE SI TIMPURILE,INSELAND ASTFEL MILIARDE DE OAMENI,CAND IISUS A SPUS CLAR SA NU MODIFICI NIMIC DIN LEGE PT CA ATAT CAT VOR FI CERUL SI PAMANTUL NU VA TRECE NICI O LITERA DIN LEGE!ASADAR CUM SA TAC MARIE,CAND VAD CA OAMENII SE DUC IN BRATELE LUI SATAN,FARA MACAR SA CLIPEASCA,PT CA NU CUNOSC ADEVARUL SI SUNT LUMESTI,DOAR RELIGIOSI,NU SFINTI,SAU IN PROCES DE SFINTIRE!DIAVOLUL ORBESTE OAMENI CU EVANGHELIILE,INVATATURILE SI DOCTRINELE SALE LUMESTI,AMESTECAND ADEVARUL CU MINCIUNA,DUMNEZEU PRIN IISUS SI DUHUl SFANT A VENIT SA NE FACA LIBERI CU EVANGHELIA SA CEREASCA FARA PLATA IN CARE SE REGASESTE DOAR ADEVARUL!

      Ștergere
    3. Si eu nu jignesc,nu batjocoresc pe nimeni,ci recunosc imi lipseste povatuirea prin blandete,insa ma tulbura neadevarul,cand vad ca oamenii sunt inrobiti de cel rau,si cad in mrejele lui fara macar sa-si de-a seama,interpretand Sfanta Scriptura dupa bunul lor plac,si nu dupa Toata Voia si Legea Lui Dumnezeu!Pt ca devin aprig la manie imi cer scuze,devin astfel cand vad neadevaruri!

      Ștergere
    4. Anonim 10:47, cine vede dincolo de aceste obiecte de cult inseamna ca are credinta. Nu te gandi neaparat la ele ca la niste obiecte.

      Ștergere
    5. Anonim 10:47 De ce crezi tu că DEŢII ADEVĂRUL ABSOLUT !!!! CINE TE CREZI ???? AI AUZIT DE PĂRINTELE ARSENIE BOCA ???? TOT CE NE ÎNVĂŢA PĂRINTELE PE TOTI CREŞTINII ORTODOCŞI ERA TOTAL GREŞIT ???? Vai de capul tău !!! Vezi să nu ajungi tu în fundul iadului !!! Asi putea să pariez că FACI PARTE DINTR O SECTĂ !!! M am abţinut cât am putut să nu te jignesc şi AM REUŞIT !!!

      Ștergere
    6. Dute an.10.47 si te culca si dormi ca ai baut prea mult si esti beat!!!!!

      Ștergere
    7. 15:41 pe foarte mulți v-a îmbătat vinul acestei si veti bea Mânia Lui Dumnezeu si chinurile vesnicie cât de curând!Nu stiti ca p artasia cu lumea,adică cu păcatele e lepădat de Dumnezeu!

      Ștergere
    8. Si anonim 14:32 pariezi gresit ortodoxia sau secta mea e a Duhului Sfant asemenea apostolilor,tot ce nu e dupa Sfanta Scriptura asa cum a avut ortodoxia pana in 321 trebuie scos la lumina,si n-am spus ca detin adevarul absolut,Dumnezeu il detine si toate religiile si credintele Duhului Sfant!In Rai nu mai exista ortodox,adventist,evanghelist,iudeu,chinez,turc,etc,ci copii sau oameni cetateni ai Cerului,Ierusalimului Ceresc,fii ai Lui Dumnezeu!

      Ștergere
    9. Si toate Dumnezeu are oameni sfinti născuți din nou si in plăcintă de pacate,din orice țară si din orice religie doar ca foarte,foarte putini,diavolul are foarte,foarte mulți!Si am tot respectul pt părintele Arenei Boca!El e unul din sfinții ortodocși mantuiti,pt ca a suferit pt Hristos si e mare păcat ca nu e canonizat!

      Ștergere
    10. Imi cer scuze,unele cuvinte s-au scris altfel pt ca am scris de pe telefon!

      Ștergere
    11. 11:05, intamplarea face ca in jurul meu sa fie multi credinciosi si iubitori de Dumnezeu. Nu sunt de ochii lumii, asa cum esti tu! Cand esti in preajma lor simti pacea interioara, starea de bine, de siguranta. Nu i-am auzi o data sa jicneasca, sa barfeasca, sa certe, sa judece, sa iti raspunde cu mandrie, sa fie orgoliosi!!!! NU!!!!! Sunt foarte blajini si smeriti!!! Atat de simpli!!!!!!! Daca ti-au gresit cu ceva, pentru ca asa consideri tu, ei stiu asta si isi cear iertare!, desi nu e vina lor!! E o mare bucurie sa cunosti astfel de oameni. Doamne, si cum sa nu ii iubesti?!?!?! Tu, esti o persoana mandra, proasta, orgolioasa, mahalagioaca! Emani ura cat Casa Poporului! Instigi oamenii la violenta verbala! Imi provoci scarba!

      Ștergere
  8. In primul rand, acest grup nu e crestin. E new age! Numai secta raelienilor sta cu ochii pe cer dupa ET.
    In al doilea rand, Maria Ghiorghiu nu duce mii sau milioane in prăpastie pentru ca nu are cine stie ce audiență😂. Televiziunile ii cheama pe clarvazatori pentru rating, pentru ca e o moda, asa cum e si astrologia si numerologia. Am citit si comentariile de sub inregistrarile Mariei Ghiorghiu din YouTube. Oamenii se distreaza. Altii se crucesc ca la moaste. Multi ii spun nebuna. Nu cred ca e nebuna. E doar posedata si are rolul ei in Armaghedon. Acela de a pierde timpul oamenilor pe net cu profetii.
    Ce m-as distra sa aflam in curand de un nou scandal. De data asta din biserica. Cine poate dovedi ca oasele acelea sunt ale sfintilor? Si ce nevoie avem sa ne inchinam la oase, cand rugaciunea inimii directă, ajunge cu viteza gandului la " destinatar"? Pot sa inteleg nevoia oamenilor de icoane. Nu pot sa se " conecteze" altfel la sfinti si Dumnezeu. Ce nu inteleg este
    " comertul in altare". Dar si asta va Judeca tot Hristos. Nicidecum noi.
    Manipularea oamenilor e veche. Faraonii, regii, vrajitorii s-au folosit de frica indusa ca sa controleze masele de oi.

    RăspundețiȘtergere
  9. 18:48, adevarat! Bravo pentru cele scrise! 👏👏👏👏👏👏

    RăspundețiȘtergere
  10. 18:48-dar ce zici de politicienii nostri ilustri?!-ei si jurnalistii nu manipuleaza!-in timp se va afla adevarul despre tot si toate-oare cum s-a perpetuat credinta in IISUS HRISTOS 2 mii de ani ,ca pana si oamenii de stiinta cred in EL-lasa nu te mai distra de scandaluri in biserica-omul este creat din trup si suflet-ti-ai pus vreodata intrebarea unde merge sufletul dupa moartea fizica? atunci sa te temi ce vei intalni dincolo

    RăspundețiȘtergere