miercuri, 21 august 2019

S -A ADEVERIT ! EPOL SI EUROPOL !

                                                           Dragii mei,
Scriam in 11 August 2019,un articol in care un glas spunea doua prescurtari de cuvinte la finalul Mesajului:
          "Scopul Grand, ar apartine Europ-Epol !"

Si iata dragilor ca dl Alexandru Cumpanasu,unchiul Alexandrei ,fetita de 15 ani rapita de Dinca, va depune o Cerere la Interpol si Europol pentru gasirea fetelor disparute.
Asa cum reiese din Mesaj,Scopul Grand (Scopul cel mare de gasire a fetelor traficate)ar apartine Europ-Epol.
Prin Interpol si Europol fetele vor putea fi gasite.
Si chiar vor fi gasite !
Fetele nu sunt moarte ! Fetele au fost scoase pentru prostitutie.
Iata:
Acum 5 ore - Alexandru Cumpănașu: „Voi depune solicitări la Interpol și Europol pentru a fi ... se deplaseze să depună o cerere către Interpol și Europol pentru a le căuta ... Alexandru Cumpănașu, noi documente publicate pe Facebook!
Acum 3 ore - ... a spus că urmează ca joi să depună o cerere către Interpol și Europol ... Alexandru Cumpănașu, noi documente publicate pe Facebook!
Iata si articolul meu:
11 aug. 2019 - EUROP - EPOL ! SCOPUL GRAND ! 11 August 2019,ora 15,23 ! Dragii mei, In aceasta după amiaza, aud un glas care spune un Mesaj mai ...
Iata si articolul meu mai pe larg:

                 11 August 2019,ora 15,23 !
                              Dragii mei,
In aceasta după amiaza, aud un glas care spune un Mesaj mai complicat.
Iata ce spunea acel glas:
      "Scopul Grand, ar apartine Europ-Epol !"
Dragii mei, cam intortocheat Mesaj.
Daca voi stiti ce ar putea insemna,astept cu drag si cu mult interes Comentariile voastre.
                         Cu dragoste,Maria.

Cazul Caracal ajunge pe mesele Interpol și Europol. Decizie radicală de ultim moment !

Unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, a spus că urmează ca joi să depună o cerere către Interpol și Europol pentru a le căuta atât pe nepoata sa cât și pe Luiza Melencu, fetele dispărute la Caracal.

Unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, a spus că urmează ca joi să depună o cerere către Interpol și Europol pentru a le căuta atât pe nepoata sa cât și pe Luiza Melencu, fetele dispărute la Caracal.
„Voi depune aceste solicitări pentru a fi căutate fetele și pentru a fi identificate rețelele de carne vie care duc fete spre Europa”, a spus Cumpănașu la România TV.
Unchiul Alexandrei a mai spus că nu este convins că autoritățile încă le mai caută pe fetele dispărtute, fiindcă nu există informații în acest sens. Acesta este și motivul pentru care va depune, singur, cererile.
„În fiecare seară DIICOT ne dă un comunicat sec din care rezultă actele de procedură penală pe care le fac. Dar nu reiese de nicăieri, sau reiese foarte puțin prin eventualele audieri ale unor martori din zonă, însă eu nu am niciun fel de informații în plus că aceste două fete ar fi căutate în continuare”, a conchis Alexandru Cumpănașu.

17 comentarii:

  1. Doamne, Iisuse Hristoase, ajuta acele copile nevinovate, trimite-le Doamne Înger păzitor și îndrumător, Amin!

    RăspundețiȘtergere
  2. O romanca de 24 de ani sechestrata de un barbat de 36 de ani a fost eliberata de Politistii spanioli prin Interpol in mai putin de 6 ore de cind a reusit sa-si alerteze rudele din tara.
    Deci la altii se poate nu ca la militienii din Caracal complicii lui Dinca-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Multe minuni ai săvârșit Doamne,mai fa o minune si cu aceste copile nevinovate.
    Doamne Ajuta sa fie găsite si sa plateasca vinovații de răpirea lor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunteti fenomenala doamna !!!!!!!! Felicitari !

    RăspundețiȘtergere
  5. Va dati seama ce oameni suspusi sunt angrenati in retelele de trafic de persoane?. De atata timp zadarnicesc aflarea adevarului si implica institutiile statului (INML, DIICOT, POLITIA, Ministru de interne (care se face ca ploua cand este intrebat), procurori, etc.) ca sa intarzie ancheta, sa creeze confuzie, poate chiar sa-l inlature fizic pe Dinca ca sa nu se afle adevarul. Trump a zis ca Iohannis este capabil sa inlature coruptia din Romania, dar nu este asa. Daca ar fi fost capabil, ar fi inlaturat-o pana acum. Suntem o tara distrusa de catre niste hoti nemernici care se protejeaza unii pe altii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si ce sa mai spunem de ministerita justitiei?? O incapabila aservita cui???
      Dar avocata poporului? Numa a poporului nu-i!!!
      Asa sa le ajute Dumnezeu la toti care ascund adevarurile!!!

      Ștergere
  6. Trump a zis ca americanii iubesc romanii....AHA....CA SA II FACA SCLAVI, EL POATE SA ACUZE CHINA DE FURT INTELECTUAL...NOI DE CE NU ACUZAM PE.NIMENI pt acelasi lucru, ???

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce a semnat presedintele in america ceva cu 5G cu acordul cui??? Pe noii nu ne intreeaba nimeni nimic?? ?? Si inca ceva la.noi padurile sunt taiate deci vandute...la.altii ard in continuu padurile...oare de ce???asta cu clima.nu o cred...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai e simplu, padurile trebuie sa dispara intr-un fel sau altul
      tu spui.

      Ștergere
  8. Cumpanasu cere desfintarea clanurilor interlope ,inclusiv a celor din institutiile publice.
    Ei militienilor ,l-ati fiantat cu fondurile voastre de la interne ,dar acum v-ati dat foc la palarie cu el.
    Ca orice oltean care se respecta si care v-a dat cu flit,vorba lui Iohannis la Referendumul pentru Familie si identitate nationala Crestina ,cu Cumpanasu v-ati pus rau de anul trecut in emisiunea in direct pe TV cind v-a acuzat ca nu sinteti activi in protejarea romanilor din Harghita,iar acum a-ti mai calcat odata pe 'bec'-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Vă mai întrebați de ce anumiți cetățeni care nu muncesc au palate cu turnulețe și Anaf,poliția,procuratura nu se leagă de ei,căci,vai doamne,ar însemna "discriminare" pe baze etnice,dacă ar fi întrebați de unde au banii pentru palate și viața de lux"fără număr"?La baza traficului stau în majoritatea cazurilor,clanurile etniei respective.Sunt protejați pentru "munca"și "afacerile"grele care constau în racolarea și răpirile de minori de către legea antidiscriminare pe care o folosesc ori de căte ori sunt invitați la poliție.De multe ori,din cauza că umblă înnhsite,repezentanților Anaf,Enel(ptr furt electricitate)le este frică să descindă la fața locului pentru constatare și sancționare.Pe străzule lor,satelele lor și cartierele lor,ei fac legea.Apoi"marfa"este plasată mai departe sub oblăduirea celor amenințați (ptr.că îi au la mînă cu "păcate"cu femei în bordeluri")sau cumpărați să tacă,din instituțiile de ordine(sau poate unii din ei-chiar la vărf-sunt chiar printe capii locali).Apoi marfa este plasată în afară tot de către clanuri"specializate pe transportul în afară"a mărfii.Dacă autoritățile ar fi început,așa cum trebuia,cu întrebările (și arestările)la adresa averilor ilicite ale clanurilor,s-ar fi aflat de mult componența rețelelor de trafic și s-ar fi destructurat de mult,pentru că,de frică,cei interogați ar fi"ciripit"gen:"să trăiești don procuror,măncați-as gura,banii i-am căpătat după ce am făcut așa cum mi-a dat ordinu cutare X.Eram sărac,și nu aveam bani de măncare la puradei,și nimeni nu-mi dă de muncă ptr că romănii sunt răi și nu dau de lucru la rromi(sic!),așa că am fost de acord să fac asta,după care m-am îmbogățit".Noi trecutcetățenii cinstiți,am trecut cu vederea și ne-am obișnuit cu palatele cu turnulețe și mașinile de ultimul răcnet,explicăndu-ne că probabil au bani din cerșit prin țări străine,dar nu ne-am întrebat,în naivitatea noastră,că nici din exploatarea cerșitului nu se pot face atăt de mulți bani,încăt să-și permită atăta lux la nivel de Dubai.Din multitudinea palatelor și clădirilor de lux deținute de indivizi care nu vor să muncească(peintre care sunt și de etnie română,dar mai puțini,decăt ceilalți),existente în România,vă puteți face o idee,despre căt de multe sunt clanurile de bază ale rețelelor de trafic de persoane și organe!Au prins atăta curaj,încăt activitatea de răpire o fac și ziua în amiaza mare,furănd copii singuri de pe trotuar!Nu le pasă de amărății de copii ai"rumănilor"pe care îi urăsc și chiar sunt învățați de mici să-i desconsidere pe "proștii de romăni"și să-i fure,tălhărească fără număr,pentru că tribunalul lor etnic le dă voie.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cristoiu ;'Anchetatorii prelungesc intentionat ancheta lui Dinca din interese politice care prin asta pare sa arate disocierea statului dind apa la moara lui Barna adincind teza nevoii de resetarii ca in cazul lui Constantinescu' iar vizita la Tramp si teza blatului cu Dancila il scade pe Iohannis.'

    RăspundețiȘtergere
  11. Cristoiu ;'Anchetatorii prelungesc intentionat ancheta lui Dinca din interese politice care prin asta pare sa arate disocierea statului dind apa la moara lui Barna adincind teza nevoii de resetarii ca in cazul lui Constantinescu' iar vizita la Tramp si teza blatului cu Dancila il scade pe Iohannis.'

    RăspundețiȘtergere
  12. 03.50 NU NE INTERESEAZA CE SPUNE ACEST INDIVID NUMIT CRISTOIU! Opreste-te cu citatele din el, minte, inventeaza, propaga situatii inventate ca sa faca propaganda cui il plateste si stim bine cine in plateste pe el si pe Chireac si din ce bani.

    RăspundețiȘtergere
  13. 18,55 Mie nu-mi place convingerile politice ale lui Cristoiu ,dar imi place franchetea si inteligenta lui cea ce se pare ca te sau va deranjaza.
    Atunci ce sa mai spun despre parerea lui Basescu care-l face mat in seara asta pe Iohannis cu vizita lui comandata la Trump si pentru care Rusul Putin tot azi ne ameninta in legatura cu scutul Deveselu pentru care SUA ar fi experimentat o racheta ce iese din tratatul cu arme cu raza medie de actiune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23.12 franchete la Cristoiu???? Of, Doamneee! Nu mai stim ce inseamna franchetea!!!!!Multe mizerii ies din gura lui cristoiu!

      Ștergere
  14. Autoritatile au intirziat cu declararea la frontiera a disparitiei Alexandrei,in schimb Cumpanasu a cerut cautarea ei si informatii despre activitatile lui Dinca in strainatate.

    RăspundețiȘtergere