joi, 15 august 2019

PROSTITUTIE ! ALEXANDRA SI LUIZA SUNT TINUTE IN PROSTITUTIE ?


 Imagini pentru alexandra luiza imagini

                                              14 August 2019,ora 19,20 !

                                    Dragii mei,

În aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog,aud un glas care spunea asa:
                
               "Luiza si Alexandra, sunt tinute in prostitutie.Sunt batute si exploatate."

Dragii mei,asa cum spuneam si-n alte articole, Luiza si Alexandra traiesc categoric !
Ele sunt ascunse,posibil cu infatisarea bine schimbata, si exploatate la maxim in prostitutie.
Fetele dragilor, nu trebuie cautate in casa lui Dinca,deoarece ele nu mai sunt acolo.
Fetele au fost luate de acolo si duse mai departe,vandute.
Fetele trebuie cautate si-n gaura de sarpe,deoarece,ele sunt vii ,sunt batute ,chinuite si sunt obligate sa practice prostitutia.
Imagini pentru alexandra luiza imagini
Oricum,dintr-un articol stim ca ,Luiza va aparea si va vorbi;sa ne rugam si pentru Alexandra ca sa reziste si sa fie gasita in viata.
Doamne ajuta!
                                 Cu dragoste,Maria.


                                       

21 de comentarii:

  1. PRIETENI dragi,
    Va multumesc din toata inima pentru urarile frumoase si de suflet pe care,le-am primit de la voi cu ocazia SFINTEI MARII ADORMIRI a MAICII DOMNULUI.Din toata inima va multumesc si va imbratisez cu multa dragoste sufleteasca.
    M-am bucurat tare multe de cuvintele voastre frumoase si de faptul că, sunteti multi care iubiti acest Blog si apreciati munca mea de suflet. Ma rog pentru voi ca sa fiti sanatosi si sa aveti parte in viata numai de bucurii si impliniri sufletesti.
    Celor care,nici astazi nu s-au putut abtine de la cuvinte urate si jignitoare la adresa mea, le doresc ca sa fie sanatosi si iertati de BUNUL DUMNEZEU si de MAICUTA DOMNULUI pentru rautatea lor ,pentru ura care si-o revarsa asupra mea si a semenilor in general.
    Cu dragoste,Maria Ghiorghiu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Încercați să-mi spuneți unde se află !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu unde anume se afla ! Si chiar daca as sti,nu as spune decat personal unchiului si familiei Alexandrei !
      Dar acum in acest moment nu stiu ! Nu pot fcae de la mine nimic, Dumnezeu si Maicuta Domnului imi spun mie toate.

      Ștergere
    2. 22.28 ce tot ne intrebi pe noi, daca tu nu stii cine sa stie?

      Ștergere
  3. Maica Domnului sa le apere cu Sfantul Ei Acoperamant! Ar fi bine ca fiecare preot, tata de fiica, sa se roage pentru ele, sa ne unim toti romanii in rugaciune pentru ele. Parintele Nicodim spunea ca trezirea spirituala a Romaniei va incepe cu Caracal - Ionesti Prodanesti - Curtea de Arges. Sa ne lumineze pe toti Bunul Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani cu sanatate si sa va binecuvanteze Dumnezeu .

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani binecuvantati!

    RăspundețiȘtergere
  6. La mulți ani!
    Multă sănătate și fericire!
    Dumnezeu sa va binecuvânteze!

    RăspundețiȘtergere
  7. deci...tot cei din caracal/craiova STIU unde au ajuns/sunt fetele.

    cata protectie pot avea acesti "domni"care le-au rapit?!...daca vor recompensa :NOI TOTI STRANGEM BANI ptr aceste fete

    RăspundețiȘtergere
  8. De ce nimeni nu pune la bataie o recompensa mare, de 1 mil euro sau ceva in genul asta pt orice informatie in legatura cu aceste fete. E vina Politiei, a Parchetului ca au oameni care fac parte din crima organizata. Aceste institutii sa dea recompensa pt gasirea victimelor lor. Politia este cea mai corupta institutie din tara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce nu pui tu banii astia ???

      Ștergere
    2. Ce intrebare prosteasca ! Pai nu eu am raspuns la 112, nu eu am stiut de pe ce telefon se suna si nu am actionat, nu eu fac trafic de carne vie, nu eu sunt de gat cu interlopii. Cei vinovati de ce s-a intamplat acolo TREBUIE sa puna banii. E prea putin 1 mil. euro. Pedeapsa cu moartea, apoi.

      Ștergere
  9. SCANDALUL Caracal, la un alt NIVEL - Alexandru Cumpănașu anunță BURSĂ specială 'Alexandra Măceșanu pentru curaj'

    Scandalul de la Caracal ajunge la un alt nivel.

    La circa trei săptămâni de când subiectul a explodat în presă, moartea Alexandrei Măceșanu și a Luzei Melencu, pe care Gheorghe Dincă a admis că le-a ucis, încă nu au fost probate de anchetatori. În plin război cu instituțiile statului, familia Alexandrei anunță o bursă specială în memoria fetei.


    "STOP CLANURILOR DIN LICEE! COPIII NOSTRI NU SUNT MARFA NIMANUI!. Dragi prieteni, am anuntat deja ca am decis impreuna cu parintii Alexandrei infiintarea bursei private "Alexandra Macesanu pt Curaj".
    Luni ma voi deplasa la sediul Ministerului Educatiei pt a solicita transmiterea catre toate inspectoratele scolare judetene a solicitarii noastre de a nominaliza si evidentia TINERI de liceu care s-au opus clanurilor interlope sau au dat dovada de curaj in fata violentei din scoli sau din afara.
    Nu cerem nici un ban Ministerului Educatiei.
    Facem un apel si catre voi toti sa ne trimiteti povesti ale tinerilor curajosi de liceu din Romania la email: cumpanasualexandru@gmail.com.

    De asemenea saptamana viitoare vom lansa si o linie telefonica gratuita la care cei care au informatii despre Alexandra sa sune dar si ORICE persoana care are informatii despre orice tanar (fata sau baiat) hartuit de clanuri interlope, victima a agresiunilor acestora sau a incercarilor de racolare in licee pt prostitutie de catre interlopi.
    A venit momentul sa avem CURAJ. Linia telefonica se va chema: HELPLINE FOR LIFE: APEL PENTRU VIATA!", scrie Cumpănașu pe Facebook.

    RăspundețiȘtergere
  10. Peste 20 de zile de incompetenta, balbe, ticalosie, nesiguranta in aceasta ancheta.
    Daca mai continua asa aceasta ancheta penibila si isi bat joc de familie si de noi toti imi ramane o singura dorinta: SA-L PUNA IN LIBERTATE PE DINCA. CHIAR II ROG.
    Nu mult. 20 minute imi ajung!!!
    Si va asigur ca-i da pe toti in gat si plateste pt TOT.
    NU mai suport sa vad cum daca vrea apa rece i se aduce apa rece, daca a obosit i se intinde un pat, daca vrea sa se plimbe il duc ba la Dunare, ba la Olt.
    NU MAI POT CU BATAIA ASTA DE JOC!!!. SI COMPLICII???? NU EXISTA. Pt ca nu-i asa NU exista clanuri in Romania.. A. Cumpanasu .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D-le, eu am un dosar la Politie pt cercetare de peste 1 an. In buricul Bucurestiului. Ce putem face daca militia e de partea infractorilor? Cerem public sa ni se spuna ce putem face impotriva acestor ...... ?

      Ștergere
  11. La multi ani cu sănătate și binecuvântare de la Preasfanta Măicuță a Domnului ! Va urmărim cu drag si in continuare ! Domnul fie lăudat!

    RăspundețiȘtergere
  12. La multi ani cu sănătate și binecuvântare de la Preasfanta Măicuță a Domnului ! Va urmărim cu drag si in continuare ! Domnul fie lăudat!

    RăspundețiȘtergere
  13. A aparut un martor care pazea vacile la pascut care declara ca Alexandra a fost ridicata din casa lui Dinca de trei persoane printre care si un politist cunoscut,in civil intr-un Mercedes negru.
    Un Mercedes ca asta cred ca are la scara si stabul politruc de la Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere
  14. Mercedesuri negre au si maharii din BOR. Cred ca politistul imprumutase masina de la Daniel. Sigur si Pomohaci e implicat. Iar ala de pazea vacile era securist de rit nou sub acoperire.

    RăspundețiȘtergere
  15. Acum intr-adevar va fi revoluție între familiile cinstite și bandele de mafioți.altfel nu se mai poate locui în țară asta România. Mai rau ca in mafia din Sicilia unde sa facut reportaj cum erau exploatate româncele în fermele mafiotilor și cîte obligate la prostituție și avorturi declara preotul catolic din zona aceia .Doamne ajutama.

    RăspundețiȘtergere