joi, 22 august 2019

MESAJ DE LA DOAMNA MARIA HANDIC !

                                                      Dragii mei,

Am primit un Mesaj cu o Rugaminte fierbinte de la dna Maria Handic,care ma roaga sa-i fac public din nou necazul ei.
Iar eu stiind de necazurile doamnei, nu pot decat sa dau curs Rugamintii doamnei Handic,cu Rugamintea mea fierbinte,ca sa nu o judecati in niciun fel.
Cine poate si vrea ca s-o ajute pe dna,poate s-o faca.
Cine vrea sa se convinga ca dna HANDIC exista si ca are probleme grave de sanatate, poate s-o sune la tel :Telefon : 0725646379
sau îi poate scrie pe FACEBOOK in privat:

Maria Handic
                                            
Fotografia de profil a Mariei Handic, Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie..
Iata Mesajul cu Rugamintea doamnei Handic:
Maria Handic.

MESAJ de la dna MARIA HANDIC :
Maria Handic
Maria Handic
Prieten · Brașov
PrietenPrieteniMai multe opţiuni
Colegiul National "Unirea", Brasov
Maria draga,ieri am primit telefon de la d-na.dr. si m-a intrebat cum ma simt,i-am spus adevarul! Cu toate medicamentele si cele naturiste si cele pyr.parkinson le iau cu regularitate si nu-mi pot reveni!Mi-a spus de la bun inceput ca,tratamentul e de lunga durata minim 6 luni,de la caz la caz! Caut cu disperare Ascorbat de potasiu,mi-a prescris de la bun inceput! Aseara mi- spus ca garanteaza ca o sa-mi faca bine.La noi in tara nu se gaseste si am gasit pe pe cineva in Austria care,ar fi dispusa sa cumpere dar mi-a spus ca si acolo e scump! Mi-spus ca il cumpara contra cost.
D-na.Dr e cititoare fidela a blogului tau;e foarte credincioasa! Medicamentul ptr.o luna costa 1100 lei.Ea stie cum sant cu banii,i-am si spus ca nu indraznesc sa te mai rog si totusi o fac ,nu ptr.mine ci ptr.Claudiu!As fi vrut sa te sun dar,mi-a fost rusine.Daca mai crezi ca mai poti posta pe blogul tau,te rog frumos fa-o!Te rog sa ma ierti ptr.indrazneala!!!! Te pup !
                                                   Cu dragoste si cu multumire,Maria Ghiorghiu.

17 comentarii:

  1. Vineri de la ora 23 pe Antena 3 despre Terapia Imunitara in cancer-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Ascorbatul de Potasiu recomandat in cancer de dr.Linus Pauling plus alte saruri minerale ale ascorbatului=vitamina c se gasesc suficient in fructe si legume impreuna cu toate vitaminele si mineralele la calitati naturale si mult mai ieftin ,dar in special in Catina,KiWI,CITRICE ,ARDEI.
    Daca vreti totusi separat se poate fabrica ascorbat de potasiu la pret mic in bucatarie doar in vas de sticla[nu in metal sau plastic] prin amestecarea vitaminei c=acid ascorbic 150 mg cu 300 mg bicarbonat de potasiu si 200 ml apa se bea de 3 ori pe zi cantitatea toata inainte de masa. Se poate folosi in loc de praf de vitamina C suc de la doua lamii mici.
    Doctorul recomanda la cancer 2 litri de apa zilnic sau suc de legume ca cel de sfecla rosie.
    Sanatate -craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Parkinsonul e o boala cu tratament incredibil de scump, Dumnezeu sa o binecuvanteze! Denis

    RăspundețiȘtergere
  4. https://comenzi.farmaciatei.ro/vitamine_si_suplimente/suplimente/ascorbat_de_potasiu_cu_d_riboza_nike_rck_100_plicuri_new_mercury-p10056464
    Multă sănătate!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ceva este în neregulă cu acest anunț, ascorbatul de potasiu nu este un medicament ci este un supliment alimentar este o sare derivată a acidului ascorbic (vitamina c) iar în tot spațiul european incluzând Austria prețul unei cutii cu 200 plicuri a 150gr este de 40 euro (circa 200 lei) și se ia un pliculeț pe zi un dozaj mai mare putând afecta rinichii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,in Austria atat costa,40 euro.

      Ștergere
    2. 15:12, multi oameni numesc suplimentele alimentare medicamente. Dar sa nu-i invinuim pentru ca pur si simplu nu stiu, pentru ei tot ce contribuie la vindecare cu forma de pastile, capsule, chiar si plulberi sunt medicamente.

      Ștergere
  6. Hello, every time i used to check website posts here early
    in the morning, as i love to learn more and
    more.

    RăspundețiȘtergere
  7. 15:12, exact la asta m.am gandit si eu. Incep sa cred ca... e...cam trasa de par ...

    RăspundețiȘtergere
  8. Am vorbit azi cu doamna Handic,abia vorbea spunea ca are un cancer de ficat in recesiune dar zice ca are si urme la pancreas ceia de e foarte grav si are pensie mica nu-si permite medicatia, dar nu poate merge la tratament in spital neavind cu cine lasa copilul foarte handicapat dupa cum se auzea in telefon sotul fiind mort de mai bine de un an-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Dna Maria, cunoasteti atata lume cu bani in televiziune si in PSD, de ce nu apelati la ei? Doar asa ne spuneati ca partidul acesta este milos cu cei aflati in nevoie. Acum e cazul sa va convingeti ca este asa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00:13 poate ca a trebui sa te linistesti si sa nu confisti aceast topic, incercand sa profiti politic. Vezi-ti de treaba ta.

      Ștergere
  10. Ascorbat de potasiu 100 plicuri, New Mercury se gaseste la farmacia Tei si costa 222 lei. De unde si pana unde pretul acela enorm de 1100? Cine minte aici? Mereu se cer bani pe blogul asta, ceva e dubios!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00:16, de ce condamni un om bolnav? Judeci oamenii fara sa gandesti macar o secunda. Nu pot sa-ti dau dreptate, pentru ca nu este corect ceea ce ai scris. Nevoile curative ale unui om bolnav sunt multiple. Te-ai gandit un pic, inainte sa postezi? Sau ai dat curs emotiilor si sentimentelor rele pe care le porti dupa tine la adresa altora?

      Ștergere
  11. 21.18 aloo, ai citit cu atentie comentariul meu???? De grabesti sa dai din gura fara sa intelegi. Era vorba de Ascorbat de potasiu care costa doar 222 de lui in Romania, nicidecum 1100 cum pretinde acea persoana care s-a oferit s-o ajute pe Handic. Cap patrat ai, patrat intelegi. Nu observi ca e o mare discorcanta sau tu n-ai creier sa judeci? Citeste ce scrue Handic in mesajul ei ca poate n-ai inteles bine, mai, indignata de serviciu!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 13:18, tocmai ca nu ai inteles nevoile unei persoane bolnave. Tu te-ai raportat doar la o cutie, fara sa gandesti macar o secunda. Insa este ceea ce am banuit: doamna Handic are nevoie de mai multe cutii! De ce te-ai grabit sa faci pe cineva cap patrat? Realizezi ca ai gresit aruncand acuzatii anapoda? Mai 13:18!

      Ștergere
  12. Nu te supara anonim 12.18 am cerut 5 cutii,sa-mi ajunga pentru ca din strainatate si chiar curier platesti si se aduna.Vroiam sa te invat daca nu ai invatat pana acuma ca,as putea sa-ti fiu bunica! Maria H (putin respect)!Daca cineva ajunge in situatia mea,nu trebuie batjocorit!!!+

    RăspundețiȘtergere