duminică, 25 august 2019

S -A ADEVERIT DIN PĂCATE !FETIŢĂ GRAV RANITA INTR-UN BÂLCI ! CARUSELUL S -A RUPT !


                                                   Dragii mei,
Scriam in urma cu cateva zile ,un articol cu titlul de mai jos:
16 aug. 2019 - O ROATA MARE DINTR-UN BÂLCI ,SE VA FACE OVALA ! 14 August 2019,ora 23,50 ! Dragii mei, În aceasta seara , in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor am in faţa ochilor la o ... Cu dragoste,Maria.
Şi iata dragii mei, cum din nefericire,chiar s-a intamplat un accident nedorit in ziua de 24 August ,sâmbata.
Nu s-a facut ovala Roata,dar a aruncat de la circa 3 metri inaltime,o fetita de numai 10 anisori care a fost grav ranita.
Iata:

Acum 21 de ore - O fetiță de 10 de ani a fost transportată sâmbătă la spital, după ce s-a rupt un scaun al unui carusel în care se dădea la o petrecere organizată ...

Fetiță rănită în Mureș, după ce s-a rupt caruselul în care dădea la o petrecere organizată pentru Zilele Comunei


carusel medias.

O fetiță de 10 de ani a fost transportată sâmbătă la spital, după ce s-a rupt un scaun al unui carusel în care se dădea la o petrecere organizată de Zilele Comunei la Cristești, în județul Mureș.
Primele informații arată că fetița a căzut după ce lanțul caruselului s-a rupt. Fetița a fost dusă la UPU Târgu Mureș, rănită.
Șeful UPU SMURD, Maria Salanta, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că fetița are fracturi la ambele picioare și escoriații. Copila este stabilă și conștientă.
Reprezentanții Poliției Mureș au efectuat cercetări și au stabilit că sistemul de prindere al unui scaun al caruselului s-a rupt. „Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că în timpul funcționării unui carusel, sistemul de prindere al unui scaun, în care se afla o minoră de 10 ani, din comuna Cristesti, s-ar fi rupt, aceasta căzând la pământ”, au transmis polițiștii.
Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
Iata si articolul meu:
                                   14 August 2019,ora 23,50 !

                                     Dragii mei, 

În aceasta seara , in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor am in faţa ochilor la o distanta mai mare, o Roata mare precum cele din bâlci.
Pe aceasta Roata ,se aflau scaune cu persoane care doreau ca sa se distreze.

                              Imagini pentru BÂLCI.
Brusc ,ROATA de distractie se face ovala de la partea de sus in jos. S-a turtit la jumatate.
Dragii mei, din păcate ,vom auzi de un astfel de incident intr-un loc de distractie,in care ROATA de inaltime plina cu oameni, se va face ovala.
Unde anume sau cand,eu nu stiu a va spune. Ceea ce stiu, este faptul ca ,trebuie sa ne intarim in Credinta,trebuie sa ne rugam cu inima si cu sufletul la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,ca sa fim apărati de tot raul si de tot necazul.Amin.
                             Cu dragoste,Maria.

2 comentarii:

  1. Si cea din vrancea....?

    RăspundețiȘtergere
  2. Si se vor tot adeveri, din pacate, pentru ca " vezi" stirile din viitor, de la TV. Ca si cum ai fi conectată la undele radio-tv.
    Si vor tot fi stiri negative...Si ce realizati vorbind despre ele? Viitorul poate fi schimbat, cu ajutorul Lui Dumnezeu. Dar nu pentru un popor vegetal ca acesta. Caruselul din viziunea ta are si o interpretare simbolica. Romanii traiesc un circ continuu. Alimentat si de TV si de internet. Perdele de fum menite sa ascunda realitatea cruda: retelele de trafic cu copii si femei, traficul cu droguri si organe, distrugerea habitatului natural, furtul de bogatii...etc
    Istoria e ciclica. Se repeta. Acesta e caruselul. Nu poti iesi din repetabilitatea istoriei daca iti accepti soarta de oaie. Nu Dumnezeu ne tine la circ. Dracu o face. Este " specialitatea" lui: crearea de iluzii si perdele de fum menite sa ascunda realitatea crunta. De obicei, omul obisnuit, care doarme toata viata lui, nu se trezeste decat cand deja este foarte tarziu ca sa mai schimbe ceva. Omul obisnuit nu are acea stare de
    " trezvie" necesara iesirii din caruselul iluziei. Exista multi paranormali in Romania care stiu exact ce se intampla in tara asta. Dar stau pe margine. Acum, dupa ce am văzut cum romanii pierd timpul si degeaba le spui ca trebuie sa miste singuri ceva in tara asta,inteleg de ce stau paranormalii pe margine. Nu te expui pentru un popor vegetal. Ca o faci inutil: poporul va repeta aceleasi greseli. Va vota tot banditi care tin discursuri frumoase in campanie. Nu poate, nu stie, sau nu are chef sa iasa din carusel si circ. Si va lasa urmasilor o tara distrusa si secatuita de rezerve. Si urmasii vor fi sclavi, asa cum au fost si parintii si bunicii.
    Somn usor, popor vegetal!
    Sau...trezeste-te la viata si iesi din circ. Nimeni nu lucreaza in locul nostru. Sistemul criminal in care traim nu este un sistem filantropic. E un fel de Caritas, o iluzie. Doar varfurile se infrupta din bogatii. Sclavii sunt pentru sacrificiu.

    RăspundețiȘtergere