vineri, 16 august 2019

ROMÂNIA ! PROTESTE URIASE LA SUD -EST ! SE VREA RASTURNAREA GUVERNULUI !


                                                 
                      16 August 2019,ora 5,12 dimineata !

                                  Dragii mei,

În aceasta dimineata devreme, m-au trezit multe glasuri revoltate care strigau tot felul de slogane impotriva celor care conduc Romania.

Imagini pentru PROTESTE ROMANIAImagini pentru PROTESTE ROMANIA.
Vad multime de oameni agitati si nervosi,  care fluturau steaguri si pancarde inspre Sud -Est.
Aud un glas care, spune asa:
       "Factorul lor este, sa dea Guvernul jos!
                  Guvernul jos !"
Dragii mei, din păcate,nu vom avea parte de liniste si pace sufleteasca in Romania.
Pe langa alte probleme de tot felul, ne vom confrunta si cu astfel de PROTESTE uriase,care vor incerca ca sa dea GUVERNUL jos.
Daca vor reusi sau nu, cu siguranta vom vedea.
Oricum,Guvernul Dancila va cadea,dar nu stiu motivele si in ce context.Sa nadajduim ca nu va fi vreo revolta sangeroasa;cu victime din toate partile.
Sa ne rugam fratilor, pentru Pacea lumii intregi,pentru Pacea Romaniei Duhului Sfant.
                            Cu dragoste,Maria.

29 de comentarii:

  1. Capul lui Motoc vrem !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Neonazistii lui Iohannis et compani

    RăspundețiȘtergere
  3. Guvernul Dancila va cadea deoarece poporul va fi solidar in ura cu dansa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Trebuie schimbare doamna Maria,chiar dvs spuneati la tv ce pensie mica aveti,si ca ati trecut prin multe boli!!Ati vazut ca ce salarii mizere au oamenii de rind,care lucreaza zi de zi!!E bataie de joc ce este,pensii speciale da,sectorul bugetar tinut in palma,nu numai ca iau bani la gramada,se mareste si acum cu 15 % leafa lor,ci si liberi au fost ieri dd Sf.Maria,si vineri azi,si tot wekkendul,pina luni!!!Pai asta da viata,da multa lume lucreaza si de sarbatori si acum in wekkend;si daca iau un sfert din salariul astora....Deci asta e guvernarea de acuma;cred ca si un copil de la gradinita realizeaza,ca nu e bine ce fac si directia in care ne indreptam!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa "schimbarea" hotilor de la PSD cu excrocii,tradatorii si mincinosii de la USR,P(D)NL,PLUS si PMP va curge lapte si miere si "prostalaii" care i-au votat,ca si pe "Von Snitzel-7 case" se vor bucura,in prostia lor, de noua conducere,mult mai hoata decat cei de dinainte,ha,ha,ha...

      Ștergere
    2. Nu conteaza;macar s-o vedem si pe asta,chiar asa o sa fie cu altii ,daca nu merge,ii dam jos si pe ei!!!

      Ștergere
    3. 17.55.asa o sa fie si cu pnl-ul la conducere dar tot din cauza psd-lui pt.ca s-au imprumutat la banci pt.zeci de ani de acum inainte.Deci orice partid ar veni la conducerea tarii tot la fel de saraci vom fi,vor trece ani multi pt.a fi refacuta tara de la temelie!!

      Ștergere
    4. 17:55, postacule n-o sa mai faci ha, ha, ha dupa ce pica PSD-ul care a facut praf si pulbere din tara asta.

      Ștergere
  5. si vine alt guven la fel de ipocrit!-la noi trebuie dizolvat tot sistemul din temelii -oare se poate?!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu ceva timp în urmă intrasem în cioace cu șeful lor. Șeful lor era disperat să mă prindă că le stricam ploile așa că și-a pus și un câine din dotare să mă prindă. Îmi stătea în gât să-i adresez prin câine șefului o întrebare dar m-am abținut să nu se prindă fraierul. Întrebarea suna așa, întreabă-ți șeful unde va face revelionul. Acum fostul lor șef știe unde își va petrece revelionul are rezervare făcută pe mai multe revelioane . Întrebarea următoare este oare unde va face doamna revelionul? Mulți se vor grăbi să răspundă că într-o funcție . Offff nu aduce anul ce aduce clipa. Dacă ar ști ea ce mare nimic va ajunge s-ar închide la Putna într-o chilie și s-ar călugări.

    RăspundețiȘtergere
  7. Asta mai lipsea ca in rest avem de toate in aceasta tara.
    Doamna Maria nu stiu dar ne așteaptă vremuri grele.
    Atâta nepăsare din partea celor care ne conduc si conduc aceasta tara,păcat de tara noastra ca avem o tara frumoasa.
    BUNUL Dumnezeu sa le lumineze mintile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai linistit ca nu mai avem nimic!Romania este distrusa,vanduta pe bucatele si pe doi bani,strainilor!!!

      Ștergere
  8. https://m.mediafax.ro/social/dancila-intrebata-de-un-protestatar-ce-mesaj-le-transmite-tinerilor-de-peste-hotare-sunt-medici-din-ungaria-care-vor-sa-vina-la-noi-18287592
    Desteapta foc Vasilica asta si patrioata rau, dar salariul unui medic de care ea vb cine are?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 21 :32 suntem țară ue așa cum este și Ungaria dacă doctorii unguri ar fi dorit să vină în România ar fi făcut-o de mult. În realitate fug toți de România. Vasilica minte ca de obicei. Vasilico nu treci sezonul basmalei lasă minciunile că nu îți folosesc la nimic.

      Ștergere
  9. Si eu tot cu șefii lor ma bat. Șefii lor, terorizeaza mai rău ca mafia, militia, mai rău ca securitatea, cam ca in Coreea de Nord, ca sefii din structurile de ordine din Caracal sunt peste tot în tara în toate instituțiile, in regii, în spitale , în școli. Prin sefii lor ne cerne asa cum a spus părintele sfant Arsenie Boca.

    RăspundețiȘtergere
  10. Pai si ce ai vrea? Sa stam cu un guvern care a stricat tot, inclusiv lunistea noastra si siguranta in propia tara? Nu e normal sa vrem sa taim civilizat ca toate celelalte tari din Europa?

    RăspundețiȘtergere
  11. Razboi psihologic,cind bunicii Luizei au asteptat o zi si o noapte rezultatele ADN din oasele din liziera paduri din Caracal deloc intimplator primesc un apel telefonic cu numarul cartelei Luizei.
    Cine ar avea interes sa tulbure apele,exact ca la o REVOLUTIE,incitari??

    RăspundețiȘtergere
  12. Protectorii retelelor de trafic de carne vie politisti si procurori, dupa spusele lui Cumpanasu ,nu vor sa faca nici un pas pentru destructurarea retelelor.
    Fostul deputat Marinescu inca mai spera ca 'ar trebui'sa faca ceva in acest sens prin CSAT presedintele Iohannis traficantul copiilor din Rasinari.
    Probabil nu a citit articolele lui Marinescu Albin de zeci de ani din ziarul Justitiarul Sibian despre traficantul de copii si imobile Iohannis.

    RăspundețiȘtergere
  13. Magistrat din Caracal spune ca de multe ori 'Justitia' nu lucreaza pe probe ci pe prezumtii,fetele nu sa vrut a fi cautate ci inchis dosarul pe caz de crima.

    RăspundețiȘtergere
  14. Doamna laboranta este politica. :)) Nu mai putem noi de guvernul Dancila, la cat s-a decrebilizat PSD-ul singur dupa episodul Dragnea, chiar nu va mai conta. La alegeri nu mai au cum sa castige, pentru ca sunt sapati si din interior oricum. Se da guvernul jos cu un an inainte, mare branza. :)) Oricum daca voiau liberalii, deja conduceau.

    RăspundețiȘtergere
  15. Super guvern!Nici pe vremea taranistilor nu a fost asa bine .O sa platim noi toti cu varf si indesat .

    RăspundețiȘtergere
  16. asta nici nu poate fi numit guvern ci ceva extrem de penibil de care ne va fi rusine mereu. e ca si cum am pus gunoierii sau femeia de serviciu sa conduca tara.

    RăspundețiȘtergere
  17. Junker conationalul si devoalatorul luxemburghezului Iohanis,a suferit o operatie pentru ai remedia dezechilibrul.
    Probabil o trepanatie ar avea nevoie si nazistul Iohannis pentru a nu se mai da german si urmas prin tribunal al organizatiei naziste infintate de baronul Ribbentrop DEZBINATORUL romanilor si al Romaniei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. „Anonim18 august 2019, 10:35
      Junker conationalul si devoalatorul luxemburghezului Iohanis,a suferit o operatie pentru ai remedia dezechilibrul.
      Probabil o trepanatie ar avea nevoie si nazistul Iohannis pentru a nu se mai da german si urmas prin tribunal al organizatiei naziste infintate de baronul Ribbentrop DEZBINATORUL romanilor si al Romaniei”

      PE ASTEA TE FACI CA NU LE VEZI, MARIA?????

      Ștergere
  18. 00,35 Va deranjaza ADEVARUL ,in loc sa va deranjeze TRADATORUL.

    RăspundețiȘtergere
  19. an 17 aug 17:56-DE CE NU SE POATE?-romanul tace dar si cand se intrece masura abuzurilor ia coada de topor-oricum mai viteji erau stramosii nostri-sa-l lasam pe DUMNEZEU la carma ca e mai de folos

    RăspundețiȘtergere
  20. Ma anonimilor voi credeți ca asa merge? Tot timpul dam jos pe cine nu ne convine și tot asa. Mai gândiți și voi cu capu nu cu stomacu.

    RăspundețiȘtergere