luni, 26 august 2019

FETELE TRAIESC ! NOI TREBUIE CA SA LE CAUTAM !


                                                    26 August 2019,ora 17,23 !

                                      Dragii mei, 

În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune ceva ce ne intereseaza pe toti.
Glasul spunea asa:
               "Da! 
            Au spus ca sunt moarte,ca sa ne incurce.
             Fetele traiesc! 
            Noi trebuie ca sa le cautam ."
După care,glasul nu mai spune nimic !
Dragii mei, cu siguranta fetele traiesc, iar cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicii Domnului,ele vor fi gasite in viata si vor ajunge din nou in sânul familiei.Nimeni nu este mai puternic decat DUMNEZEU ,CREATORUL nostru ,CREATORUL a Tot si a Toate.
Eu nu zic ca Dinca nu o fi omorat pe cineva; el stie cel mai bine ,dar si posibilele oseminte umane care s-au gasit acolo,ar spune ca fetele au murit,au fost omorate de Dinca.
In privinta ALEXANDREI si a LUIZEI ,Dinca minte categoric.
Dinca nu a omorat aceste fete! 
            Imagini pentru luiza si alexandra
Aceste fete traiesc,iar timpul ne va dovedi noua aceasta, sub obladuirea MAICII LUI DUMNEZEU si cu VOIA LUI DUMNEZEU.
   Asadar fratilor, sa facem tot posibilul si sa cautam pe Alexandra si Luiza,raspandind pozele lor si situatia rapirii lor in toata Lumea.
Doamne ajuta !

21 de comentarii:

  1. Doamne Ajuta doamna Maria.
    BUNUL Dumnezeu sa le ajute sa scape cumva de acolo de unde sunt.
    Cu mult drag si sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Postati cat mai multe poze cu fetele . Trebuie vazute de cat mai multi oameni.

    RăspundețiȘtergere
  3. Fetele nu s-au putut dizolva.Cineva trebuie sa stie ceva.Ar trebui ca moi cetatenii sa facem presiuni asupra oamenilor care ne conduc .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tina, usor cu vorbele mari!

      Ștergere
    2. 06.45 Romania nu apartine slugilor si tradatorilor de neam si tara din politica SRI JUSTITIE ANAF. RO este a romanilor a tuturor. Mai usor cu javreala amenintarilor,sluga ce esti. Ti-e frica ca ti se taie salariile megauriase nemeritate ?!? Cati bani se consuma inutil si toxic cu politicienii, justitia, serviciile construiam 1.000.000 de Romanii pe putin in toti acesti 30 ani.
      Singura solutie SI UNICA SOLUTIE DE A ELIBERA TARA DE MAFIA INSTALATA DIN 89 IN TOATE INSTITUTIILE ESTE IESITUL MASIV IN STRADA, altfel totul e pacaleala, ca fac astia ca dreg. Or sa faca ce au facut in 30 de ani adica nimic,ba mai mult au distrus tara . Va place ca drepturile si libertatile omului( date de catre insusi Dumnezeu) sa va fie ingradite de catre acesti mafioti ??? Atunci uitati-va in continuare !!
      Conducatorii Ro sunt slugi ale strainilor,serviciile sunt slugi ale strainilor, peste tot numai tradatori de neam si tara. Ei au voie sa faca orice,oricand,oricum . Nu raspund, nu sunt pedepsiti, se ancheteaza ei intre ei .... noi ....comentam si... asteptam....🤣🤣🤣 exact ce ei doresc ...sa nu actionam, sa fie lasati in pace sa-si faca invartelile, ca doar prostii si asa nu fac nimic...eventual...in cel mai rau caz ..protesteaza vreo cativa....pasnic🤣🤣🤣😂😂😂😂

      Ștergere
  4. Distribuiti toti pe feisbuc si inposibil cineva,de undeva sa nu dea o stire!Maria stie ce spune si e de crezut.Doamne ajuta-le!

    RăspundețiȘtergere
  5. Dinca dadea telefon parintilor pentru a nu cauta fetele,acelasi lucru a facut ulterior cu anchetatorii,i-a plimbat ba la Olt ba La Dunare pentru a distrage atentia si sterge urmele retelei de trafic cum au facut si protectorii lui' procurori ' si 'politisti' complici.
    Acum a iesti la iveala ca la DIICOT Craiova il aveau in evidenta pentru trafic de persoane .
    Tot asa cum cei de la Sibiu il aveau in evidenta pe traficantul de copii din Rasinari Iohannis, prin sutele de articole ale ziaristului Marius Albin Marinescu din ziarul Justitiarul sibian.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Beee...DIICOT are interes sa inchida cazul cat mai repede scotandu-l pe Dinca criminal in serie ... sa nu se ajunga mai sus adica la retele de trafic carne vie protejate la nivel inalt...

      Ștergere
  6. Dar nu se spune nimic de celularul criminalului , cu cine a luat el legatura in ziua ,,crimei,,. ????? El a plecat si dupa el cineva a preluat-o din casa pe Alexandra . Dinca a anuntat sigur acele persoane ca este la el fata .

    RăspundețiȘtergere
  7. Ar trebui sa ieșim în stradă ,toată țara și să protestăm strict pentru acest lucru,până ce vor ceda toți cei care sunt implicați și conștiința lor sa nu le dea pace până când nu va spune adevărul și să aducă pe toate fetele rapite,Mă rog la Dumnezeu dimineața și seara sa reușească fetele sa scape din iadul lor,iar ei sa nu mai găsească liniștea până ce nu s-or pocăi .

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am cele 3 inregistrari ale conv. Alexandrei cu 112-ul in ordine cronologica;
    La sfarsitul PRIMEI convorbiri, fata spune a venit a venit !Apoi se intrerupe dupa care suna iarasi de inca 2 ori;
    intrebarea mea este cum mai putea suna din moment ce ,,Venise ''???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11.20 Mihai

      E clar ca in casa nu era singura , mai era cineva .
      De aceea se presupune ca ar fi fost - nevasta lui Dinca - Elena .
      Fata a transmis de altfel ca a fost batuta si violata . Ea nu stia cine se mai misca prin casa , ea doar simtea ca vine cineva .

      Faptul ca nevasta-sa a auzit-o vorbind pe fata , l-a sunat pe Dinca care la rândul lui a trimis repede pe cineva sa o scoata de acolo.

      Toata familia lui Dinca e bagata acolo pana in dinti , nevasta , fata , plus vecinii care au toti amnezie .


      Dar eu am o alta intrebare - daca fata a fost omorata , sectionata , ca intreaga nu putea intra in butoi, unde este sangele ????? Cine a sters urmele , cine a spalat acolo ? Nu cumva Elena, nevasta lui Dinca ????

      Astrologul Burculet spunea ca in spatele acestor crime , mai mult de 5 la numar, sta si o femeie care l-a ajutat . Ghici ciuperca cine-i ? !

      Despartiti de o viata , batuta , nurorile violate de acest Dinca , fiul Ionut dormea de frica lui prin boscheti , cum de fac oare zid acum in jurul criminalului cu 7 avocati din oficiu ???

      De cine se tem ?

      Se tem pentru ei , nu pentru taica-su care oricum face puscarie ci pentru ,,afacerea,, de familie din care toti traiau ca nababii .


      De ce nu s-au audiat italienii care au declarat ca fi-sa le aducea romance la produs ?

      Din consultarea listingului familiei Dinca nu reiese nimic , totul curat ca lacrima ?

      Banii din conturi ai cui sunt? Cat primea madam Dinca salariu de ii trimitea bani asa de multi sotului iubit care o bumbacea bine ? Ca spalator de vase sa trimiti 900 de euro in tara , cam pute , pute bine . Pe cine minte escroaca ?


      Cum de a murit subit italianul fetei lui Dinca si cum de a lasat-o putreda de bogata cu un domeniu de vanatoare si firme fara numar ????


      Cum de avea in curte 2 tone de haine femeiesti ? De la cine si de ce ?

      Avem telepati , oameni speciali , cum de nu folosesc metode neconventionale in acest caz ? Nu pot, nu sunt lasati, e caz de scandal international ? Atunci e Deveselu !

      Ștergere
    2. Pun si eu o intrebare, cine e acel barbat cu ochelari la ochi care o tinea pe Alexandra legata cu mainile la spate nu era chiar baiatul lui Dinca care se presupune a fi traficant in Italia? O rog pe doamna Maria sa-si aminteasca trasaturile barbatului pe care la vazut in viziune ar putea ajuta..si apropo ce numar de inmatriculare avea masina care intrase in curtea lui Dinca in ziua rapirii ,nu cumva era in acea masina fica-sa care trecea prin fata curtii tatalui sau , nu ea cara cu masina acele tone de haine in curte ?
      Sunt doar niste intrebari personale cineva care are mai multe detalii poate da raspunsuri aici ..

      Ștergere
    3. Nu stiu !Alexandra avea legata mainile in faţă ! Apoi cand a fost luata din casa,erau 3 persoane! Doi barbati inalti in spate,de-a stanga si de-a dreapta fetei si un altul care le croia drumul inainte.Cei din spate ,erau sigur barbati.Persoana care le croia drumul, care era in faţa Alexandrei nu o puteam vedea cine este.Toti aveau haine inchise la culoare.

      Ștergere
    4. LUIZA a fost dusa mai departe,cu o masina albastra-violet! A fost luata din casa cu masina albastra cu geamuri fumurii (negre).

      Ștergere
  9. Fetele sunt exploatate si sechestrate in cele mai cumplite orgii si ororri si noi stam.si facem.audienta....puneti-va in.locul.lor...

    RăspundețiȘtergere
  10. Cum era casca de motocicleta , d-na Maria , poate asa ajungem la costumul motociclistului si la marca de motocicleta . Link-ul este dedesubt ca sa uitati .

    https://www.emag.ro/echipamente-protectie-motorsport/filter/tip-produs-f4312,casca-v15292/c

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La Motocicleta vedeam doar coarnele, era din acea complicata, scumpa; nu era orice motocicleta
      .Casca era alba,de forma unui pepene oval,era din "felii"albe facuta.Alb cu negru,dar predomina albul.Ceea ce pot spune cu siguranta,este ca fetele traiesc.
      Acum,haideti sa fim seriosi,nu as putea da toate detaliile aici pe Blog.Nu am de unde sa stiu cu cine vorbesc si cui îi explic.

      Ștergere
  11. In loc sa le căutăm în țara timpului pierdut mai bine va spunea unde sunt. Simplu și uman. Nu sa.cautam acul in carul cu fân. Era spre binele fetelor. Nu înțeleg de ce nu sunt ajutate de Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
  12. LILU draga corect ce spui dar DUMNEZEU are cu fiecare un plan ca de aceea este STAPAN-e greu sa gasesti in marea de lume 2 fete sarmane-e de plans

    RăspundețiȘtergere
  13. care noi sa le cautam!?-pai autoritatile ce pazesc de ce-i platim!noi cei de mijloc avem greutatile noastre-parintii copiilor disparuti sa faca scrisori la CEDO daca in tara nu se face nimic

    RăspundețiȘtergere