miercuri, 21 august 2019

TEMPLUL PAPEI IOAN PAUL AL DOILEA !

                              20 August 2019,ora 4,19 zori de zi !

                                             Imagini pentru PAPA IOAN PAUL AL DOILEA.

                                                               Dragii mei,

Oare cine nu a auzit de Papa Ioan Paul al Doilea?
Mai ales ca ,Papa Ioan Paul al Doilea a fost si in Romania in 7 Mai 1999.
Dragii mei, am scris de mai multe ori despre Sfantul Părinte Papa Ioan Paul al Doilea.
                                            Imagini pentru PAPA IOAN PAUL AL DOILEA.

                                            18.05.1920 - 2.04.2005 !
         DUMNEZEU sa-l odihneasca in PACE !

Dragii mei, 
În aceasta dimineata in zori de zi,aud un glas care spune asa:
             "Cateva pe piatra !
              Templul Papei Ioan Paul al Doilea !"
Clipă în care, vad o incapere  mai mare  si o piatra mare de marmora neagra.
Pe aceasta marmora neagra,era sculptat un frumos Trandafir rosu.
                                                             Imagini pentru trandafir rosu

Dragii mei, posibil (daca pana acum nu este facut )ca Papei Ioan Paul al Doilea sa i se faca un astfel de Templu in care, Lumea ar putea merge sa i se inchine.
Ramane de vazut in timp, ce se va intampla cu Templul Papei Ioan Paul al Doilea.
Iata:

Ioan Paul al II-lea, Papa care a schimbat istoria Bisericii Catolice şi a lumii

Peste un milion de oameni au fost duminică în Piaţa Sfântul Petru, să asiste la canonizarea Papei Ioan Paul al II-lea. A fost primul Papă care a luptat pentru pace şi care a depus eforturi susţinute în favoarea dialogului între religii. Ioan Paul al II-lea a fost primul papă care a vizitat România, o țară majoritar ortodoxă.
26 Aprilie 2014, 22:07 (actualizat 27 Aprilie 2014, 22:14) | I
$article.media.images[0].description
Papa Paul Ioan Paul al II-lea la balconul Basilicii Sf. Petru"
 |  GALERIE FOTO
Karol Wojtyla s-a născut pe 18 mai 1920, la Wadowice, în sudul Poloniei. La vârsta de 9 ani mama lui a murit şi a fost crescut de tatăl său, ofiţer de carieră. În copilăria sa, marcată de lipsa mamei, a găsit alinare în rugăciunile adresate Fecioarei Maria. Crucea va ocupa şi ea un loc central în spiritul său.
În timpul ocupaţiei naziste din Polonia, a jucat într-o trupă de teatru, s-a înscris într-un seminar clandestin şi a lucrat într-o uzină. A format tineri, s-a îndrăgostit. Pasionat de teatru, a renunţat la scenă pentru veşmântul preoţesc. A studiat teologia la Cracovia, iar pe 1 noiembrie 1946, a devenit preot.
Karol Josef Wojtyla a fost ales cel de-al 264-lea Suveran Pontif în data de 16 octombrie 1978, pe când avea 58 de ani. Pontificatul său de 26 ani este considerat al treilea ca lungime din istoria Bisericii Catolice, în urma Sfântului Petru, estimat între 34 şi 37 ani, şi a celui de 31 de ani a Papei Pius al IX-lea.
(w300) Ioan PaulIoan Paul al II-lea şi-a pus amprenta încă de la început asupra Pontificatului. Destul de repede Papa a intrat în conflict cu forurile bisericeşti pentru că, spre deosebire de predecesorii săi, a mers în mijlocul mulţimii, surâzând, lăsându-se atins şi luând copii în braţe.
Succesul Suveranului Pontif a fost unul imediat, mai ales în America Latină, unde presa l-a supranumit "Atletul lui Dumnezeu" şi "Globe-trotter-ul Evangheliei".
Viaţa şi Pontificatul lui Ioan Paul al II-lea s-au întrepătruns cu schimbările istoriei. Papa a supravieţuit celui de-al Doilea Război Mondial, a depăşit două regimuri totalitare - nazism şi stalinism - şi a contribuit la căderea Zidului Berlinului, care a marcat prăbuşirea comunismului în Europa şi reunificarea continentului.
Papa Ioan Paul al II-lea a fost un susţinător declarat al mişcării anti-comuniste din ţara sa natală, ceea ce i-a atras un val imens de simpatie din Europa Centrală şi de Est.
(w300) Papa IoanDemersurile Papei - om al lui Dumnezeu şi om al păcii - nu au fost integral încununate de succes, comentează agenţiile de presă. El a fost martor al instalării calmului în Orientul Mijlociu, al aspiraţiilor regiunii la pace, dar a văzut şi războaiele ulterioare.
Ioan Paul al II-lea a trebuit să combată islamismul extremist, sectele evanghelice şi terorismul religios. El nu a putut împiedica violenţele din Africa şi nici nu a ştiut cum să contribuie la combaterea maladiei SIDA.
Unii i-au reproşat că are convingeri conservatoare în prombleme ca homosexualitatea sau avorturile.
A călătorit în 104 ţări şi a parcurs de 30 de ori circumferinţa Pământului, a canonizat 482 de sfinţi şi a beatificat 1338 de oameni, mai mult decât toţi papii din ultimele patru secole.

Vizita Papei Ioan Paul al II-lea în România

Ioan Paul al II-lea a fost primul papă care a vizitat România, o țară majoritar ortodoxă. În mai 1999, zeci de mii de credincioşi au venit din întreaga ţară pentru Liturghia oficiată în Parcul Izvor, Liturghie la care a participat şi Patriarhul Bisericii Ortodoxe de atunci, Prea Fericitul Teoctist.
(w460) Vizita Pap
"Ioan Paul al II-lea a fost primul papă care a vizitat o țară majoritar ortodoxă. Ne-a sărutat pământul, a vorbit în limba română și a adus omagiu poporului român. Vor rămâne în istorie Sfânta Liturghie în rit greco-catolic din Catedrala Sf. Iosif, la care papa Ioan Paul al II-lea a participat alături de comunitatea catolică; îmbrățișarea frățească dintre suveranul pontif și patriarhul Teoctist; strigătul spontan 'Unitate! Unitate!' al celor prezenți în Parcul Izvor, la Sfânta Liturghie prezidată de papa Ioan Paul al II-lea în prezența Preafericitului Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române", se arată într-un comunicat al Biroului de presă al Arhiepiscopiei Romano-Catolice București.

Ioan Paul al II-lea, un Papă al recordurilor

Ioan Paul al II-lea a fost primul Papă al mileniului al III-lea, primul Papă neitalian după 455 de ani şi primul polonez din istoria Suveranilor Pontifi, nota, la moartea Papei, Agenţia Ansa.
A fost primul Papă care s-a angajat constant împotriva războiului şi care a depus eforturi susţinute în favoarea dialogului între religii.
A făcut un număr fără precedent de călătorii apostolice, beatificări şi sanctificări, a devenit purtătorul de cuvânt al drepturilor omului, apărătorul celor slabi din societăţile opulente şi capitaliste.
A fost Suveranul Pontif care a vrut să întâlnească personal cel mai mare număr de credincioşi, politicieni şi intelectuali din lume.
A fost primul Papă care s-a rugat într-o sinagogă. Primul care a intrat într-o moschee.
Papa Ioan Paul al II-lea a fost nominalizat de nenumărate ori la Premiul Nobel pentru Pace, dar comitetul norvegian nu a fost niciodată impresionat de "candidatura" acestuia, comenta France Presse.

Supravieţuieşte unui atentat şi apoi este măcinat de maladia Parkinson

(w380) Papa IoanA scăpat cu viaţă dintr-un atac armat comis asupra sa pe 13 mai 1981, de extremistul turc Mehmet Ali Agca, în Piaţa Sf. Petru. Ioan Paul al II-lea a atribuit supravieţuirea sa bunătăţii Fecioarei Maria. A ieşit din această cumpănă a vieţii mai popular ca niciodată.
Atentatul, cu mistere păstrate şi astăzi, i-a afectat grav sănătatea.
Suveranul Pontif a fost internat în spital timp de patru luni. Încă în convalescenţă, el l-a vizitat în închisoare pe atacatorul său şi l-a iertat pentru fapta sa.
Problemele sale fizice au început în ziua în care şi-a fracturat femurul, la 29 aprilie 1994. Ulterior s-a instalat maladia Parkinson şi, deşi slăbit, a luptat impotriva bolii, plin de curaj.
Papa se şi amuza uneori pe seama problemelor sale de sănătate. "Un Papă bolnav, dar care nu a murit încă, vă salută", a declarat el, la 21 noiembrie 1993, în timp ce binecuvânta mulţimea cu mâna stângă, pentru că suferise o luxaţie la umărul drept.

Scrisoarea Papei Ioan Paul al II-lea înainte de a muri

Înainte de a muri, Papa Ioan Paul al II-lea a trimis o scrisoare călugărilor de la Sanctuarul Jasna Gora, din Czestochowa, Polonia, şi a dăruit două coroane de aur pentru icoana Fecioarei Negre: "Încredinţez patria noastră natală, întreaga Biserică şi pe mine însumi protecţiei ei materne", a spus Papa în scrisoarea sa, adresată lui Izydor Matuszewski, superiorul general al călugărilor.
În scrisoare, Suveranul Pontif a reamintit tot ceea ce Dumnezeu, în marea sa milostivire, a făcut în ultimii 350 de ani pentru Polonia, prin Preasfânta Fecioară, aducând victoria în apărarea mănăstirii şi a ţării împotriva unei invazii suedeze. În final, Papa Ioan Paul al II-lea s-a rugat "pentru cei responsabili de viitorul Poloniei, pentru ca ei să aibă curajul să apere tot binele în folosul republicii".
Papa Ioan Paul al II-lea s-a stins pe 2 aprilie 2005, la vârsta de 84 de ani.
France Presse comenta, la moartea Papei Ioan Paul al II-lea, că tenacitatea şi hotărârea au fost principalele trăsături de caracter care l-au ghidat pe parcursul Pontificatului său, desfăşurat în strânsă legătură cu evoluţia internaţională.
VIDEO
Slujba de beatificare a Papei Ioan Paul al II-lea
La presiunea celor care l-au iubit şi admirat, a fost mai întâi beatificat, în mai 2011, trecut în calendare cu titlul de Fericit şi cu ziua de pomenire 22 octombrie. Ceremonia beatificării a avut loc la Vatican. La slujba oficiată de succesorul său, Benedict al XVI-lea, au venit peste un milion de pelerini din întreaga lume.
Procedura de beatificare a fost iniţiată într-un termen de doar două luni de la moartea Papei, în urma unei derogări papale, faţă de perioada normală de cinci ani.
Beatificarea este un prim pas către sanctificare şi a fost hotărâtă în urma unui miracol săvârşit prin mijlocirea lui Ioan Paul al II-lea, după moarte. Călugăriţa franceză Marie Simon Pierre s-a vindecat în 2005 de Parkinson, după ce s-a rugat Papei Ioan Paul al II-lea. Pentru sanctificare, trebuia că Biserica să recunoască încă o minune.
Un al doilea miracol a fost atribuit ulterior Papei Ioan Paul al II-lea: o femeie din Costa Rica, diagnosticată cu un anevrism la o arteră a creierului şi cu o hemoragie cerebrală, căreia medicii îi mai dădeau cel mult o lună de trăit, s-a vindecat chiar în ziua beatificării Papei Ioan Paul al II-lea, după ce s-a rugat la acesta.
Duminică, 27 aprilie 2014, Papa Ioan Paul al II-lea a fost canonizat, alături de Papa Ioan al XXIII-lea, în Piaţa Sfântu Petru din Roma, unde au fost sute de mii de credincioşi. Slujba a fost oficiată de Papa Francisc.
                              Iar aici mai jos, iata cateva articole in care am scris despre Papa Ioan Paul al Doilea:
Şi iată dragilor că , evenimentul care se va petrece mâine, adică CANONIZAREA  PAPEI  IOAN PAULA al DOILEA ,eu l-am văzut încă din anul 2005 şi  2006 !
                     Citiţi  Dovezile !  
Cu siguranţă mai sunt pe Blog, dar nu le-am găsit aşa repede. 
Iar acum la ora 23,50 , 26 aprilie  2014 , în timp ce scriam pe Blog, aud Glas bucuros care spune aşa :
               "BINE  AŢI  VENIT  LA  CANONIZARE !
                PRIVIŢI  ÎN  STÂNGA  VOASTRĂ, PRIVIŢI  ÎN  DREAPTA...."!
Şi glasul nu mai continuă .Iată dragilor, cum de acolo  de SUS,se stiu toate, absolut toate !

 2 APRILIE 2005, ora 21,37 ! 
Ma rugam  ca in fiecare seara, si brusc ,aud glas:

" A MURIT ! A ADORMIT ,INTRU VESNICIE,PREA SFANTUL PARINTE,PAPA IOAN PAUL AL 2-LEA ."

Am ramas uimita la auzul acestui mesaj, stiind ca PAPA era f bolnav,dar nu stiam ca murise. Am deschis televizorul iar pe toate canalele TV,vedeam ca se transmite despre MOARTEA PAPEI IOAN PAUL AL DOILEA. 
Va inchipuiti dragii mei, cum era inima si sufletul meu la aflarea acestei VESTI, ca apoi ,sa aud in mass-media. 

 3 APRILIE 2005,ora 14,27. 

Stateam putin intinsa in pat, si brusc aud:

" O MURIT PAPA, AI AUZIT ? AI VAZUT? SPERANTA ,MOARE ULTIMA ".

                              7 APRILIE 2005,ora 18,45 ! 

Ma rugam,si brusc aud glas:

" SARBATORILE ,LA NUNTA PAPEI ".

Si vad cu ochii inchisi, cum,acolo SUS în CERURI,in vesminte albe foarte stralucitoare, cu ceva mic, rosu si rotund asezat pe crestetul capului,pe INSUSI PAPA IOAN PAUL al DOILEA.
Era mai tanar cu cateva zeci de ani, cam la 50 ani,in fata unei mese inalte unde ,se afla un scaun inalt,si pe care statea PAPA IOAN PAUL al 2-LEA ,inconjurat acolo in CERUL SFANT de o LUMINA ALBA, ORBITOARE. 
Era foarte vesel si fericit. 
 PAPA, dupa moarte ajunsese in IMPARATIA LUI DUMNEZEU. 
Un glas, striga tare:

 " GLASUL LUI KAROL WOJTYLA se aude 44000 de SECUNDE ".
Dragii mei,dupa cum vedeti, nimic, nu ramane necunoscut  acolo SUS la CERURI.
 Am si multe mesaje mai tainice despre LUME, dar inca nu am voie sa le scriu aici. 
Cu multa dragoste sufleteasca, Maria.

                   28 Decembrie  2006, ora 6,10 dimineaţa !

Eram trează şi mai stăteam în pat  şi chiar mă amuzam la tot ceea ce vedeam pe Cer, cu ochii închişi. Şi astfel, aud un glas care spune ceva despre PAPA  IOAN  PAUL  AL DOILEA.
Citez :
              "PAPA este de gradul Şapte !
                SUVERANUL  PONTIF considera ca Papa Ioan Paul al Doilea nu este ..."(şi glasul se opreşte, nu mai continuă ).
Dragii mei, eu am scris multe lucruri frumoase despre PAPA  PAUL  al DOILEA. Le găsiţi pe Blog, dacă veţi căuta.
Aş vrea să amintesc faptul că, l-am văzut pe PAPA IOAN  PAUL  al DOILEA sus în CERURI, la picioarele  LUI  IISUS  HRISTOS care, stătea pe TRONUL  ÎMPĂRĂTESC ;iar la PICIOARELE SALE avea un Soare alb şi pe PAPA  IOAN PAUL al DOILEA, în veşmânt de lumină si cu fruntea la pământ, cu fruntea sa in lumina albă de sub picioarele MÂNTUITORULUI Hristos.
PAPA  IOAN  PAUL  al  DOILEA, pot spune fără să gresesc, este un SFÂNT acolo sus în CERURI. 
Cât despre cei care ar putea să-l treacă ca fiind SFÂNT aici pe pământ,acestia cântăresc totul cu al lumii cântar, si nu vor să creada că, PAPA  IOAN PAUL  al DOILEA, acolo SUS  în CERURI, şi-a dobândit numele de SFÂNT, iar pe pământ ,este mult mai greu din pricina îndoielilor oamenilor, fie ei Preoţi sau PAPI, sau chiar oameni obisnuiţi. 
Fraţilor,CÂNTARUL  din CER, nu se aseamănă cu cel al oamenilor.
CÂNTARUL  din CER, spune numai ADEVĂRUL şi întotdeauna este de partea  DREPTĂŢII. Nu greseste  niciodată.
Apoi, văd cu ochii închişi un CER  de noapte albastră iar pe CER ,văd strălucind HARTA  ROMÂNIEI !
Harta României strălucea pe CER precum străluceşte Soarele.
HARTA  ROMÂNIEI avea interiorul alb dens, şi scris cu negru tot ce conţine la interior, iar la exterior, HARTA  ROMÂNIEI avea întreg conturul din verde ca de smarald ,peste care ,venea un alt contur alb orbitor de strălucitor.
HARTA  ROMÂNIEI, pulsa ca o inimă pe CERUL  nopţii.
 Şi iată dragilor, că v-am adus aici o alta DOVADĂ si anume că ,ROMÂNIA  va fi al Doilea Nou IERUSALIM.
Să credeţi aceasta şi să mulţumiţi BUNULUI  DUMNEZEU  şi MAICII DOMNULUI, că au ROMÂNIA  noastră  sfântă cu oameni buni şi credincioşi acolo Sus in a Sa Imparatie.
                                  Cu dragoste şi preţuire, 
                                                Maria.

41 de comentarii:

  1. D-na Maria, este o adolescenta din Ecuador care afirma ca a avut o experienta extraordinara. Afost dusa in rai si iad iar in iad a vazut multi oameni celebri, printre care si pe Papa Ioan Paul al II-lea. Eu sunt confuza acum. Va trimit un link
    https://viataeterna.wordpress.com/marturie-angelica-ecuador/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da e in iad PENTRU CREDINTA strimba CATOLICA si SMINTELILE EI propovaduite de El .
      7.Vai lumii, din pricina smintelilor! Că smintelile trebuie să vină, dar vai omului aceluia prin care vine sminteala.
      Matei 18
      https://www.youtube.com/watch?v=dFiuKweGokw

      Ștergere
    2. Si cine e parintele confuziei, doamna? Nu ramaneti in confuzie, avem tot ce ne trebuie pentru mantuire in Noul Testament (Evangheliile). Imi cer scuze daca am intrat intr-o discutie care nu ma privea direct.

      Ștergere
  2. Asta ne mai lipsea,să ne mai inchinăm si papei.....Doamne fereste.

    RăspundețiȘtergere
  3. Probabil un fel de mausoleu, o cladire cu statuia lui-in niciun caz nu va face asta Vaticanuk, mai probabil, polonezii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Se spune de Papa Ioan Paul al II -lea ar fi avut si inaintasi romani moldoveni-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Dna Maria , dar daca spuneti ca ala e sfant..inseamna ca pe sfintii nostri martiri, voievodul M.Viteazul etc ii desconsiderati! Parca M. Viteazul i-a pus sa faca Aghiasma si a catolicilor s-a clocit! E blasfemie ca e sfant! E mucenicul necuratului acest papa! Precum si cel actual o capetenie a lui.
    Oameni buni mai bine ne luam talpasita d3 pe acest blog cat timp se mai poate.
    Sper ca aveti bunul simt sa publicati acest mesaj. Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce proasta interpretare dai unui mesaj despre un om al lui Dumnezeu respectat in toata lumea. La voi cine nu-i neoprotestant (pocait) toti sunt draci. Ramaneti cu ale voastre. Nu degeaba spunea despre voi Pr. Arsenie Boca ca veti merge in iad cu biblia sub brat.

      Ștergere
    2. Si ia zi anonim 10. 53 A. Boca il agrea pe vreun papa? Ca doar le stii... si ca sa nu mori nestiutor(oare) intra un pic pe blogul monahului Teodot. Daca nu ajunge, scrie si iti mai dau surse.

      Ștergere
    3. Si imparatul Solomon era cunoscut si respectat de toata lumea si e in iad!Vai celor ce umbla dupa intelepciunea,faima si bogatia desarta a lumii acesteia,caci spre pierzarea lor versnica o fac!

      Ștergere
    4. Ce spune Biblia despre soarta veșnică a împăratului Solomon?
      Vasile Filat
      Vasile Filat
      26 septembrie 2011 Doctrine
      Facebook
      Twitter
      Odnoklassniki
      VK
      Întrebare:

      Ce credeți despre Solomon care a păcătuit atât de mult împotriva lui Dumnezeu, curvind cu atâtea femei și slujind altor dumnezei? El a fost mântuit sau a ajuns în iad? Dumnezeu să vă binecuvânteze.

      Biblia nu dă un răspuns clar cu privire la soarta împăratului Solomon în veșnicii. Voi încerca să prezint aici argumentele existente pentru ambele poziții.

      Solomon târât în idolatrie de nevestele lui

      Solomon târât în idolatrie de nevestele lui

      Solomon a păcătuit grav înaintea lui Dumnezeu
      În cartea 1 a Împăraților găsim următoarea relatare despre căderea și păcatele lui Solomon:

      Împăratul Solomon a iubit multe femei străine, afară de fata lui Faraon; Moabite, Amonite, Adomite, Sidoniene, Hetite, care făceau parte din neamurile despre care Dumnezeu zisese copiilor lui Israel: să nu întrați la ele, și nici ele să nu intre la voi; căci v-ar întoarce negreșit inimile înspre dumnezeii lor. De aceste neamuri s-a alipit Solomon, târât de iubire. A avut de neveste șapte sute de crăiese împărătești și trei sute de țiitoare; și nevestele i-au abătut inima. Când a îmbătrânit Solomon, nevestele i-au plecat inima spre alți dumnezei; și inima nu i-a fost în totul a Domnului, Dumnezeului său, cum fusese inima tatălui său David. Solomon s-a dus după Astarteea, zeița Sidonienilor, și după Milcom, urâciunea Amoniților. Și Solomon a făcut ce este rău înaintea Domnului, și n-a urmat în totul pe Domnul, ca tatăl său David. Atunci Solomon a zidit pe muntele din afara Ierusalimului un loc înalt pentru Chemoș, urâciunea Moabului, pentru Moloc, urâciunea fiilor lui Amon. Așa a făcut pentru toate nevestele lui străine, care aduceau tămâie și jertfe dumnezeilor lor. Domnul S-a mâniat pe Solomon, pentru că își abătuse inima de la Domnul, Dumnezeul lui Israel, care i Se arătase de două ori. În privința aceasta îi spusese să nu meargă după alți dumnezei, dar Solomon n-a păzit poruncile Domnului. Și Domnul a zis lui Solomon: “Fiindcă ai făcut așa, și n-ai păzit legământul Meu și Legile Mele pe care ți le-am dat, voi rupe împărăția de la tine și o voi da slujitorului tău. Numai, nu voi face lucrul acestea în timpul vieții tale, pentru tatăl tău David. Ci din mâna fiului tău o voi rupe. Nu voi rupe însă toată împărăția; voi lăsa o seminție fiului tău, din pricina robului Meu David, și din pricina Ierusalimului, pe care l-am ales.” (1 Împărați 11:1-13)

      Căderea aceasta a fost una mare și gravă și cel mai grav este că nu se menționează în Biblie despre o pocăință a lui Solomon pentru păcatele săvârșite. Fără pocăință nu este posibilă mântuirea nimănui. Au fost împărați care au făcut mult rău pe tot parcursul vieții lor, cum ar fi Ahab sau Manase, dar ei s-au pocăit pentru răul făcut. De altfel, și tatăl lui Solomon, David, a săvârșit și el păcate grave pentru care s-a pocăit înaintea lui Dumnezeu și a căpătat iertare cu toate că a avut de suferit consecințe grave. Ne pare rău că nu găsim înregistrată pe paginile Sfintelor Scripturi și o pocăință a lui Solomon, dar asta nu ne dă suficient temei să credem că nu a existat o pocăință.

      Ștergere
    5. Continuare :


      Dumnezeu a promis să nu depărteze harul Său de la Solomon
      Iată ce făgăduință i-a făcut Dumnezeu împăratului David, tatăl lui Solomon:

      Când ți se vor împlini zilele și vei fi ulcat cu părinții tăi, Eu îți voi ridica un urmaș după tine, care va ieși din trupul tău, și-i voi întări împărăția. El va zidi Numelui Meu o casă, și voi întări pe vecie scaunul de domnie al împărăție luil. Eu îi voi fi Tată și el Îmi va fi fiu. Dacă va face răul îl voi pedepsi cu o nuia omenească și cu lovituri omenești; dar harul Meu nu se va depărta de la el, cum l-am depărtat de la Saul pe are l-am îndepărtat dinaintea ta. Ci casa ta și împărăția ta vor dăinui veșnic înaintea Mea, și scaunul tău de domnie va fi întărit pe vecie. (2 Samuel 7:12-16)

      Nu încape nici o îndoială că fiul despre care este scris aici este Solomon. El este urmașul lui David care a ieșit din trupul lui, el a fost pus de Dumnezeu ca și împărat și el a zidit o casă Numelui lui Dumnezeu. Tot el este cel care a făcut ce este rău și deci, despre el este și promisiunea făcută de Dumnezeu că nu va depărta harul de la el. Se referă această promisiune și la soarta lui în eternitate? Sau doar la promisiunea că dinastia regală nu va trece la un alt neam? Las pe cititor să-și facă concluziile.

      Solomon era conștient de judecata lui Dumnezeu
      Cu toții cunoaștem că Solomon a fost cel mai înțelept dintre oameni. Totuși, această înțelepciune nu i-a fost de ajuns ca să rămână credincios lui Dumnezeu. Căutările și frământările lui intelectuale le-a înregistrat în cartea Eclesiastul și zice că a încercat să-și găsească plăcerea în toate, dar a rămas dezamăgit și spre sfârșitul cărții face aceste concluzii:

      Bucură-te, tinere, în tinerețea ta, fii cu inima veselă cât ești tânăr, umblă pe căile alese de inima ta și plăcute ochilor tăi; dar să știi că pentru toate acestea te va chema Dumnezeu la judecată. (Eclesiastul 11:9)

      Și încă…

      Să ascultăm dar încheierea tuturor învățăturilor: Teme-te de Dumnezeu și păzește poruncile Lui. Aceasta este datoria oricărui om. Căci Dumnezeu va aduce orice faptă la judecată, și judecata aceasta se va face cu privire la tot ce este ascuns, fie bine, fie rău. (Eclesiastul 12:13-14)

      Mulți cercetători ai Bibliei cred că omul care a scris aceste adevăruri nu putea să nu se pocăiască înainte de moarte și că a scris aceste lucruri la bătrânețe. Pe de altă parte, în cartea 1 Împărați ne este specificat că la bătrânețe nevestele i-au întors inima spre alți dumnezei.

      Solomon nu este trecut în lista eroilor credinței
      În capitolul 11 al Epistolei către Evrei este prezentată o listă a eroilor credinței din care Solomon lipsește și unii cred că acesta este un argument să credem că Solomon nu va fi mântuit.

      Cum vezi, dragă cititor, nu putem da un răspuns complet și clar cu privire la soarta eternă a lui Solomon. De aceea, caută să intri în Noul Legământ cu Domnul Isus Hristos și să trăiești o viață sfântă ca să ai toată siguranța mântuirii.

      Ștergere
    6. Eu cred in mare parte ca putem da un raspuns ca Solomon nu s-a mai pocait pt ca Iisus a zis despre Solomon ca nu s-a imbracat precum crinii campului,adica s-a dezbracat de slava cu care l-a imbracat Dumnezeu!

      Ștergere
    7. Discutia nu are sens .
      Inainte de venirea Domnului Nostru Iisus Hristos , TOTI DIN VECHIUL TESTAMENT ERAU IN IAD ( absolut toti ) . De aceea a COBORIT LA IAD Domnul nostru IIsus Hristos in cele 3 zile INAINTE DE INVIERE . EL a scos dreptii VEchiului Testament si TOTI ERAU PACATOSI , ABSOLUT TOTI .
      TOTI cei care sunt fara Domnul Nostru IISUS HRISTOS intra in iad si nimeni nu poate iesi din iad FARA BISERICA ortodoxa ( dreptei credinte ) care este TRUPUL Domnului nostru IISUS HRISTOS precum este scris :
      Efeseni 5
      23.....Hristos este cap Bisericii, trupul Său, al cărui mântuitor şi este.
      25.......Hristos a iubit Biserica, şi S-a dat pe Sine pentru ea,
      26.Ca s-o sfinţească, curăţind-o cu baia apei prin cuvânt,
      27.Şi ca s-o înfăţişeze Sieşi, Biserică slăvită, neavând pată sau zbârcitură, ori altceva de acest fel, ci ca să fie sfântă şi fără de prihană.

      Raspunsul este si clar si complet , asadar nu va lasati amagiti de nestiutori ca este scris :
      Efeseni 4:
      17.Aşadar, aceasta zic şi mărturisesc în Domnul, ca voi să nu mai umblaţi de acum cum umblă neamurile, în deşertăciunea minţii lor,
      18.Întunecaţi fiind la cuget, înstrăinaţi fiind de viaţa lui Dumnezeu, din pricina necunoştinţei care este în ei, din pricina împietririi inimii lor;
      19.Aceştia petrec în nesimţire şi s-au dat pe sine desfrânării, săvârşind cu nesaţ toate faptele necurăţiei.

      https://www.youtube.com/watch?v=kPlJUIp81tg

      Ștergere
    8. NU ERAU TOTI PACATOSI,PROFETII LUI ISRAEL MOISE,EZEQUIEL,ISAIA,SI MULTI ALTII CA DREPTUL NOE LOT ERAU DREPTI,CHIAR DACA UNII AVEAU UNELE PACATE MICI SI DA,FARA BISERICA ORTODOXA CEA ADEVARATA CARE A FOST PANA IN ANUL 321 DUPA HRISTOS CARE TINEA SABATUL SI NU INTRIDUCEA DUMINICA SI CULTUL ICOANELOR PRECUM CATOLICII,DE ATUNCI DIN 321 SI PANA AZI TOATE RELIGIILE,CREDINTELE SI SECTELE AU FOST SI SUNT FALSIFICATE DE OAMENII DIAVOLULUI CARE AU AMESTECAT SI AMESTECA ADEVARUL CU MINCIUNA!SI N-AI NEVOIE DE BISERICA SAU DE CLADIRE CA SA TE POCOIESTI CU ADEVARAT,IOAN BOTEZATORUL SAU ILIE SI MULTI ALTII IN PUSTIU SE POCAIAU DESI IOAN,ILIE SI FECIOARA MARIA N-AVEAU NEVOIE DE POCAINTA PT CA IN EI SI FECIOARA MARIA NU S-A GASIT PACAT,ASEMENEA LUI IISUS!

      Ștergere
    9. POCAIESTI CU ADEVARAT!IMI CER SCUZE,N-AM VAZUT CA AM TASTAT GRESIT!SI SFINTII ILIE SI ENOH VOR REVENI ACUM IN MAXIM CATIVA ANI PT A ADUCE LUMEA LA ADEVARATA RELIGIE SI CREDINTA A DUHULUI SFANT,A CERULUI,SI PT AL INFRUNTA PE ANTIHRIST,CU TOATE RELIGIILE SI SISTEMELE SALE POLITICE SI ECONOMICE FALSE,CARE AMESTECA ADEVARUL CU MINCIUNA!

      Ștergere
    10. Anonim26 august 2019, 10:00
      FALS ce spui .
      Din nou . Pacatul aduce moartea si toti dreptiI vechiului testament sunt MORTI SI in iad PINA A VENIT NOUL TESTAMENT acre este IISUS HRISTOScare ne-a rascumparat din BLESTEMUL LEGII . Si nimeni nu se indrepteaza prin lege , asadar sabatul este DESFIINTAT .
      16.Ştiind însă că omul nu se îndreptează din faptele Legii, ci prin credinţa în Hristos Iisus, am crezut şi noi în Hristos Iisus, ca să ne îndreptă din credinţa în Hristos, iar nu din faptele Legii, căci din faptele Legii, nimeni nu se va îndrepta. Galateni 2
      Ilie si EnoH NU SUNT SFINTI ei vor muri DE ASEMENEA SI NU VIN CURAND . Apocalipsa nu e implinita in nici un fel ca primii pasi nu exista inca .
      iar eu nu lepad harul lui IISUS HRISTOS CA E SCRIS :
      21. Nu lepăd harul lui Dumnezeu; căci dacă dreptatea vine prin Lege, atunci Hristos a murit în zadar.
      SAMBATA MORTILOR sa o ti tu in continuare ca odihna , fiind rob al pacatului si legii blestemate ,
      eu tin DUMINICA ziua INVIERII DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS ca DREPTII AU AJUNS DUMINICA IN RAI PRIN INVIERE . Poti sa urli cit vrei ca mortii isi ingroapa mortii .
      Inca din 50 dH cind a luat fiinta BISERICA ORTODOXA doar ortodoxia a triumfat , restul nici nu exista .
      ORICE atac al vostru e sortit pieirii ca BISERICA ORTODOXA ESTE TRUPUL LUI IISUS HRISTOS , SI DACA LOVITI IN EL , PEDEAPSA ESTRE DRASTICA ( A mai fost unul SAUL care a INCERCAT si apoi s-a CONVERTIT si A PATIMIT PENTRU ORTODOXIE DEVENIND PAVEL, El fiind propovaduitorul NEAMURILOR ). Pavel tinea DUMINICA , ca propovaduieste INVIEREA DOMNULUI ca EL AFIRMA CLAR daca nu a inviat , CREDINTA ESTE ZADARNICA . SABATISTII EVREI , DEMULT SUNT MORTI IN PACATELE LOR SI MANIA DOMNULUI EST SI ACUM PE CAPUL LOR .
      https://www.youtube.com/watch?v=OiTr78NQtl8







      Ștergere
    11. MULTA BAFTA LA CHINURILE VESNICE ALE IADULUI CU DUMINICA TA ANONIM 9:58!CE TE VEI FACE CAND ILIE SI ENOH CARE SUNT SFINTI,BA CHIAR ARHANGHELI,VOR PROPOVADUI SABATUL SI VOR DEMASCA TOATE INSELACIUNILE LUI ANTIHRIST PRIN ADEVARUL LUI DUMNEZEU SI PRIN PLAGI!?PAVEL N-A FAVORIZAT DUMINICA CI INVIEREA LUI IISUS SI A SPUS SA NU JUDECATI CU PRIVIRE LA ZILE,SI CUM SPUI TU CA NU SUNTEM SUB LEGE CI SUB HAR?,SUNTEM SUB HAR DACA IMPLINIM LEGEA PRIN IISUS,CINE INCALCA LEGEA FARA SA SE POCAIASCA E SUB BLESTEM CUM SPUNE APOSTOLUL IACOV,CINE GRESESTE SAU INCALCA O SINGURA PORUNCA LE INCALCA PE TOATE,PT EL,DUMNEZEU CARE A SPUS SA NU PREACURVESTI,A SPUS SI SA NU UICIZI!VA SPUN CA VA DUCETI DUPA ANTIHRIST SI PACEA LUI FALSA ACCEPTANDU-I PECETEA FORMATA DIN DUMINICA PE SUFLET SI MICROCIP PE TRUP VOI TOTI CARE NU VA SUPUNETI LUI IISUS SI TUTUROR PORUNCILOR LUI CU TOT CU SABATUL ADEVARAT AL SAMBETEI CARE N-A FOST DESFIINTAT CUM VA INROBESTE DIAVOLUL INIMILE,ADICA SUFLETELE SI MINTILE DE 1698 DE ANI DIN 321 DE CAND BISERICA DESFRANATA CATOLICA,A DAT DIN POTIRUL NECURATIILOR EI SPIRITUALE SI ADEVARATEI ORTODOXII CARE A FOST PANA IN 321 DUPA HRISTOS CAND A FOST INTRODUSA DUMINICA SI IDOLATRIA PRIN ICOANE SI CHIPURI,PT CA INSUSI IISUS A SPUS CAT VOR FI CERUL SI PAMANTUL NU VA TRECE NICI o LITERA DIN LEGE!PAVEL N-A TINUT DUMINICA,SI N-A MURIT PT ORTODOXIA DE ACUM CI PT CEA PANA IN ANUL 321 CARE TINEA SABATUL ADEVARAT AL SAMBETEI SI NU SE INCHINA LA CHIPURI CIOPLITE,PT CA IISUS N-A NUMIT ORTODXIE CREDINTA LUI,CREDINTA LUI IISUS NU FACE PARTE DIN LUMEA ACEASTA,NIMIC DIN CE E IN LUMEA ASTA NU E AL LUI IISUS,CREDINTA LUI IISUS E CEREASCA PRECUM A TATALUI SI A DUHULUI SFANT!CINE NU SE NASTE DIN NOU DE LA DUMNEZEU CU DUH SFANT CAND SI CAT ESTE IN VIATA,INDIFERENT CA-I ORTODOX,ADVENTIST,EVANGHELIST,CATOLIC,IUDEU,ETC,NU VA INTRA IN IMPARATIA LUI DUMNEZEU!NU TE INCHINA IMAGINII,INCHINA-TE SI SLUJESTE-I LUI DUMNEZEU IN DUH SI ADEVAR,INGERUL IN APOCALIPSA SPUNE TEMETI-VA DE DUMNEZEU SI DATI-I SLAVA CA A SOSIT CEASUL JUDECATII LUI,NU INCHINATI-VA LA ICOANA FIAREI SAU LA IMAGINI CARE NU POT NICI SA VADA,NICI SA AUDA,FACE-TI PRIZONIERII SFINTII IN ICOANE SI ELIBERATI DIAVOLI IN LUME!EU STIU CU CE ENTITATI SPIRITUALE SI LUMESTI AM DE-A FACE,PT CA PRIN HARUL DOMNULUI IISUS ACUM 5 ANI SI JUMATATATE AM INTRODUS DEMONI IN ICOANE,SI VAD PE ICOANE SI SFANTUL,INSA SI DEMONUL SFANTULUI DACA MISC ICOANA IN LUMINA SAU LA LUMINA!HABAR N-AI ANONIM 9:58 SI TOTI HABAR N-AVETI CATE PORTALURI SI CATI DEMONI SUNT ELIBERATI PE PAMANT PRIN PACATE SI PRIN INCHINAREA LA ICOANE SI NU LUI DUMNEZEU!MILIARDE DE DEMONI E PUTIN SPUS,POATE MII DE MILIARDE DE DEMONI,SAU CHIAR MAI MULTI,DACA UN SINGUR PACAT COMIS DE UN OM ELIBEREAZA UN DEMON!

      Ștergere
    12. SI CA SA FII LAMURIT ANONIM 9:58 DE CE ATAT DUMNEZEU ARE MANTUITI IN RAI DIN TOATE RELIGIILE SI CREDINTELE INSA FOARTE,FOARTE PUTINI,CAT SI DIAVOLUL ARE PIERDUTI IN IAD SI LACUL DE FOC TOT LA FEL DIN TOATE RELIGIILE SI CREDINTELE,INSA FOARTE,FOARTE MULTI,CA DOAR SPUNE ASTA IN APOCALIPSA SI E NU PT CA SUNT ORTODOCSI SAU ADVENTISTI SAU CATOLICI SAU IUDEI,BUDISTI,MUSULMANI,ETC,CI PT CA S-AU POCAIT DE TOATE PACATELE SI AU FOST NASCUTI DIN NOU DE IISUS PRIN DUHUL SFANT,IN CAZUL CELOR MANTUITI FOARTE,FOARTE PUTINI DIN ORICE NEAM,LIMBA SI SEMINTIE CUM SPUNE IN CARTEA APOCALIPSA LUI IOAN,INSA IN CAZUL CELOR PIERDUTI LA IAD CARE SUNT APROAPE TOTI LOCUITORII PAMANTULUI PT CA SUNT SLUJITORII FIAREI SI AI SISTEMULUI RELIGIOS LUMESC SI SATANIC,AMESTECAND PACATUL CU POCAINTA SI ADEVARUL CU MINCIUNA,GEN CREDINTA IN EXTRATERESTRII,ETC SI RESPINGAND HARUL SI ADEVARUL CA SA AIBE DRAGOSTEA LUI DUMNEZEU CA SA-I MANTUIASCA!TUTUROR ACESTORA NEMANTUITI INDIFERENT CA SE LAUDA CA PRACTICA ORTODOXIA,SAU ADVENTISMUL,SAU CATOLICISMUL,EVANGHELISMUL,IUDAISMUL,DUMNEZEU LE TRIMITE O LUCRARE DE RATACIRE CA SA CREADA O MINCIUNA PT CA N-AU PRIMIT DRAGOSTEA ADEVARULUI CA SA FIE MANTUITI,SI ASTFEL CA TOTI SA FIE PIERDUTI!ASADAR CREDINTA DUHULUI SFANT A CERULUI,BIRUIE ORICE RELIGIE LUMEASCA,SATANICA;FALSIFICA!BISERICA ORTODOXA PANA IN ANUL 321 DUPA HRISTOS A FOST,ESTE SI RAMANE CEA ADEVARATA,PT ERA,ESTE SI VA FI DATA VESNIC DE DUHUL SFANT,RELIGIA SI CREDINTA CERULUI PE CARE A PROPOVADUIT-O IISUS SI APOSTOLII ADEVARATI AI LUI!

      Ștergere
    13. TOT CE AI SCRIS ESTEFals din nou .
      IISUS HRISTOS A INVIAT DUMINICA .
      CREDINTA FARA INVIERE ESTE ZADARNICA
      SFINTA SCRIPTURA CITIRE :
      1.După ce a trecut sâmbăta, când se lumina de ziua întâi a săptămânii (Duminică), au venit Maria Magdalena şi cealaltă Marie, ca să vadă mormântul.
      ........
      3.6.Nu este aici; căci S-a sculat precum a zis; veniţi de vedeţi locul unde a zăcut.
      7.Şi degrabă mergând, spuneţi ucenicilor Lui că S-a sculat din morţi
      MATEI 28

      Asadar dupa cum vezi sambata a trecut , DUMINICA A INVIAT . NU POT FI JUDECAT DUPA LEGEA EVREIASCA CA NU SUNT EVREU IAR in Iisus HRISTOS SI NUMAI INSI PRIN EL nu mai exista evreu , elin ca scris este :
      13.Hristos ne-a răscumpărat din blestemul Legii, făcându-Se pentru noi blestem; pentru că scris este: "Blestemat este tot cel spânzurat pe lemn".
      14.Ca, prin Hristos Iisus, să vină la neamuri binecuvântarea lui Avraam, ca să primim, prin credinţă, făgăduinţa Duhului.

      asadar HRISTOS IISUS ESTE LA NEAMURI , FARA EL NIMENI NU INTRA IN RAI , toti cad in iad , absolut toti caci dreptatea vine din credinta iar aceasta este dreapta credinta ortodoxa :
      1 Timotei 4
      8.Căci deprinderea trupească la puţin foloseşte, dar dreapta credinţă(ORTODOXA) spre toate este de folos, având făgăduinţa vieţii de acum şi a celei ce va să vină.

      Duhul Sfant nu biruie religia DREPTEI CREDINTE( ortodoxa )caci el o daruieste lumii prin SFANTA TREIME CA EL ESTE Mijlocitorul promis de IISUS HRISTOS , DUPA INVIERE SI INALTARE (2 DUMINICI)
      Nu huli Duhul Sfant al CREDINTEI drepte (ortodoxiei) ca nu ti se iarta in veac
      Şi întrebi: ce este hula împotriva Duhului Sfânt? Este hula împotriva adevărului şi vieţii care este de la Dumnezeu Duhul Sfânt.
      Fiindcă Duhul este numit Duhul adevărului şi Dătătorul de viaţă, în Evanghelia după Ioan scrie că Domnul Hristos l-a numit de trei ori pe Duhul Sfânt Duhul Adevărului (14, 26; 15, 26; 16, 13).
      Asadar te amagesti singur caci fara botezul ortodox , nu poti intra in rai ca nu esti nascut din nou . Din 5o Dh BISERICA ORTODOXA INFIINTATA DE DUHUL SFANT NU POATE FI NICI BIRUITA NICI MODIFICATA . Toate cele sapte sinoade ECUMENICE au fost de la Duhul Sfant si dainuie pina azi si vor dainui pina la sfarsitul veacurilor caci DUHUL SFANT A ADEVERIT TOTUL . ABSOLUT TOTUL .

      Iisus le-a zis evreilor si acum voua care ii sustineti prin sabat si alte bazaconii urmatoarele :
      44.Voi sunteţi din tatăl vostru diavolul şi vreţi să faceţi poftele tatălui vostru. El, de la început, a fost ucigător de oameni şi nu a stat întru adevăr, pentru că nu este adevăr întru el. Când grăieşte minciuna, grăieşte dintru ale sale, căci este mincinos şi tatăl minciunii.

      LEGEA(VINERI , SAMBATA ) L-A UCIS PE IISUS , DAR CREDINTA(DUMINICA) L-A INVIAT .
      4.Cei ce voiţi să vă îndreptaţi prin Lege (SABAT SI ALTE BAZACONII)v-aţi îndepărtat de Hristos, aţi căzut din har;
      1 TIMOTEI 5

      https://www.youtube.com/watch?v=_J3VeogFUOs









      Ștergere
    14. ilie e arhanghel cum esti tu presedintele americii , rusiei si chinei la un loc ... arhangheli nu au trupuri omenesti , ilie a avut . deci nu se combina ca devine frigorifica in fundul iadului
      invierea NEOGNOSTICISMUL NU TINE LA MINE( e vechi gnosticismul si sfintii parinti l-au combatut si l-au omorit )
      teognoza - stiinta diavolului
      teologie - stiinta lui Dumnezeu
      daca retii acesti doi termeni si ii folosesti scapi si ajungi la ortodoxie , daca ii confuzi si nu ii diferentiezi si ii combini ajungi sigur in iad ca devi caldicel si stii bine ca apocalipsa spune ca cei caldicei ...
      15.Ştiu faptele tale; că nu eşti nici rece, nici fierbinte. O, de ai fi rece sau fierbinte!
      16.Astfel, fiindcă eşti căldicel - nici fierbinte, nici rece - am să te vărs din gura Mea.
      Apocalipsa 3

      rascolirea ta este un proces de curatire diavoleasca ca asta ai facut
      https://www.youtube.com/watch?v=7TkLWU9lm14


      Ștergere
    15. ATUNCI DE CE ADEVARATA ORTODOXIE A TINUT SABATUL ADEVARAT AL SAMBETEI PANA IN 321,SI PE URMA DIAVOLUL I-A FACUT PE MAJORITATEA SA INNEBUNEASCA RASTALMACIND SCRIPTURA SI SCHIMBAND LEGILE SI VREMILE DUPA CATOLICI!SI TOATE CELE 7 SINOADE AU FOST,SUNT SI VOR FI DE LA DRACII LUMESTI SI SPIRITUALI CARE AU UCIS SI UCID ADEVARATII CRESTINI CARE APARAU SABATUL SI APARA TOATA LEGEA PANA VA VENI IISUS SA TRIMITA PE TOTI NELEGIUITII IN LACUL DE FOC!VEI INFUNDA IADUL CA INCALCI SABATUL,PORUNCA SFANTA A TATALUI,PE CARE IISUS N-A DESFIINTAT-O CI A ARATAT CUM TREBUIE!RASPUNDE LA INTREBARE DE CE IISUS A SPUS CA N-A VENIT SA MODIFICE NIMIC DIN LEGE?,SAU TACI VESNIC!NU MA LUA CU EXPLICA PE CARE NU LE INTELEGI,PT CA VA FALITI CA SUNTETI INTELEPTI DE DUHURI SATANICE CARE VA DUC LA PIERZAREA VESNICA!NU SUNTETI DECAT NISTE DUHURI RATACITE CARE NU VOR SA VERSE O LACRIMA PT PACATELE LOR,D-ASTA PAMANTUL E PLIN DE DRACI ELIBERATI,PT CA BALANTA PACATULUI INCLINA PESTE 99%,IAR BALANTA SFINTENIEI SUB 1%,SI INGERII SUNT FOARTE PUTINI ELIBERATI SAU TRIMISI CA SA INCLINE BALANTA SPRE BINE,SPRE SFINTENIE,D-ASTA DREPTUL JUDECATOR IISUS VA TRIMITE FOARTE CURAND IN MAXIM CATIVA ANI FOCUL JUDECATII FINALE,SA TRIMITA TOTI NELEGIUITII CU TOTI DRACII ELIBERATI PE PAMANT IN LACUL DE FOC!SI NU MA LUA CA ILIE SI ENOH CA NU SUNT ARHANGHELI,AU FOST FACUTI ARHANGHELI IN CER,CUM INSASI DUMNEZEU M-A FACUT PE MINE INGER PE PAMANT PRIN DUHUL SFANT PRIN NASTEREA DIN NOU PE CARE AM PRIMIT-O LA 21 DE ANI!CU ORTODOXIA SI ADVENTISMUL LUI SATAN INFUNDAM IADUL,INSA CU ORTODOXIA SI ADVENTISMUL CERESC DUMNEZEU MA INVREDNICESTE DE IMPARATIA SA PRIN POCAINTA SI SFINTENIE PRIN DUHUL SFANT,NU PRIN RELIGIE,NU PRIN POPI,PAPI SATANICI,CARE NU MAI AU HARUL VINDECARII SI AL PROROCIRII DUHULUI SFANT,CI AL AMAGIRII SATANICE!

      Ștergere
    16. Iisus a aratat cum trebuie implinit Sabatul am vrut spun acolo!

      Ștergere
    17. Anonim28 august 2019, 10:25
      FALS DIN NOU
      PUNE MANA PE SFANTA SCRIPTURA SI CITESTE SAU TACI CA VEI FI JUDECAT DIN CUVINTELE TALE :
      DUMINICA E NOUA ZI DE ODIHNA = ZIUA CREDINTEI DREPTE = orto=drept, doxie=credinta= ortodoxie
      EVREI 4
      3.Pe când noi, fiindcă am crezut, intrăm în odihnă, precum s-a zis: "M-am jurat întru mânia Mea: nu vor intra întru odihna Mea", măcar că lucrurile erau săvârşite de la întemeierea lumii.
      4.Căci undeva, despre ziua a şaptea, a zis astfel: "Şi S-a odihnit Dumnezeu în ziua a şaptea de toate lucrurile Sale".
      5.Şi în acelaşi loc, zice iarăşi: "Nu vor intra întru odihna Mea!".
      6.Deci, de vreme ce rămâne ca unii să intre în odihnă, iar aceia cărora mai dinainte li s-a binevestit, pentru nesupunerea lor, n-au intrat,
      7.Dumnezeu hotărăşte din nou o zi, astăzi rostind prin gura lui David, după atâta vreme, precum s-a zis mai sus: "Dacă veţi auzi astăzi glasul Lui, nu învârtoşaţi inimile voastre".
      8.Căci dacă Iosua le-ar fi adus odihnă, Dumnezeu n-ar mai fi vorbit, după acestea, de o altă zi de odihnă.

      DUMNEZEU HOTARASTE NOUA ZI DE ODIHNA =DUMINICA in NOUL LEGAMANT .
      asadar mai usor cu vorbaria ca intri aici :
      TIT 1
      14.Şi să nu dea ascultare basmelor iudaiceşti şi poruncilor unor oameni, care se întorc de la adevăr.

      https://www.youtube.com/watch?v=s6Hxgi9Z2tk

      Ștergere
    18. Anonim28 august 2019, 10:25
      mai studiaza ca de vorbarie goala e plina lumea si roaga-te sa nu piara ortodoxia ( dreapta crdinta ) ca antihristul vine atunci ca scris este si va fi vai si amar de voi ,lepadatorule de credinta .
      E scris :
      2 tesaloniceni 2:
      3.Să nu vă amăgească nimeni, cu nici un chip; căci ziua Domnului nu va sosi până ce mai întâi nu va veni lepădarea de credinţă ........
      6.Şi acum ştiţi ce-l opreşte, ca să nu se arate decât la vremea lui.

      Ortodoxia este singura care il mai opreste.

      https://www.youtube.com/watch?v=PZ7KSvmP1-8

      Ștergere

    19. Anonim28 august 2019, 10:25
      DUHUL AMAGIRII E IN TINE , SE VEDE ca e scris :
      2 tesaloniceni 1
      8.În văpaie de foc, osândind pe cei ce nu cunosc pe Dumnezeu şi pe cei ce nu se supun Evangheliei Domnului nostru Iisus.
      9.Ei vor lua ca pedeapsă pieirea veşnică de la faţa Domnului şi de la slava puterii Lui,

      fii pierzarii care s-au lepadat de biserica ortodoxa= trupul lui Iisus Hristos asta patesc .Si deja simti scrasnetul dintilor , nu? de urli asa , scriind mare mereu...
      ''10 Şi de amăgiri nelegiuite, pentru fiii pierzării, fiindcă ei n-au primit iubirea adevărului, ca ei să se mântuiască.
      11.Şi de aceea, Dumnezeu le trimite o lucrare de amăgire, ca ei să creadă minciuni,
      12.Ca să fie osândiţi toţi cei ce n-au crezut adevărul, ci le-a plăcut nedreptatea
      2 tesaloniceni 2

      asadar esti vinovat de propria osanda , si degeaba urli .

      https://www.youtube.com/watch?v=ZAg9Ge_q4bE




      Ștergere
    20. 9:44 e clar tu esti ala cu ha ha hăul diavolului,dute cu duminica ta in iad si slujeste diavolului noii zile de odihna duminica în închipuirea ta satanice!Nicăieri in Biblie nu spune ca Dumnezeu a schimbat ziua de odihna din Sâmbătă în Duminică!

      Ștergere
    21. Minciunile sunt la tine 9:44,Duhul Sfant imi spune ca toate religiile si credintele pamantesti sunt satanice,si toate credintele ceresti sunt Dumnezeiesti,si vrei sa te cred pe tine care te ha,ha iai de radeau toti dracii iadului de tine,cand Insusi Dumnezeu la 21 de ani mi-a grait Adevarul care m-a facut liber!Macar ai invatat si tu un lucru,sa nu mai ha hai,ca dracii din tine,ca ai legiuni,cand vei ajunge in iad sa-mi transmiti daca ortodoxia ta lumeasca care a incalcat Sabatul din 321 incoace daca te-a mantuit,insa va fi prea tarziu pt tine atunci,pt ca d-asta se chemau sinoade ecumenice,adica satanice care fac unirea dracilor,si acum va fi ecumenismul dracesc mondial,in care Satana va acapara intreaga lume de pe intreg Pamantul si atunci va incepe martirajul global al celor ce tin Sabatul Adevarat al Sambetei si toate Poruncile,plus Marturia Lui Iisus,adica Duhul Proorociei Adevarului Ceresc!Nu te-a invatat Iisus antihristule in Lege SA NU UCIZI,ATUNCI CUM VETI INDRAZNI SA UCIDETI PE CEI CE TIN SABATELE ADEVARATE ALE SAMBETEI SFINTE!DA STAI,STIU,NU TRAIESTI SUB LEGEA SI HARUL LUI DUMNEZEU,CI SUB LEGEA SI HARUL DRACILOR,AL DEZMATULUI SI DESFRAULUI!SI DUPA TINE INTRA IN RAI SI MALAHISTII SI CEI CE SE UITA LA PORNO,SI PREACURVARII,SI HOTII,SI CRIMINALI;SI MINCINOSII,CAND DUMNEZEU SPUNE CLAR ANTIHRISTULE CA TOTI CEI CE FAC ASTFEL DE LUCRURI SUNT VREDNICI DE IAD DACA NU SE POCAIESC!BA ITI MAI SPUN CEVA;IISUS A FACUT INTRAREA IN RAI MULT MAI GREA INCAT NICI CEI CE PUN FOTBALUL,SAU TENISUL SAU MANCATUL SAU SOMNUL,SAU ORICE MAI PRESUS DECAT PREA SFANTA TREIME!BA MAI MULT DACA VREI SA INTRI IN RAI DEFILAND TREBUIE SA DAI 100% PT IISUS ASA CUM A DAT EL PT NOI,ADICA SA TERMINI ORICE AMESTEC CU TOT CE E IN LUME,CU PACATELE!VETI ARDE VESNIC CU DUMINICILE SI CU NEDREPTATILE VOASTRE(IMPODOBIRI DE BRAZI,OUA VOPSITE,PORCI TAIATI;ETC),SINCER MI-E MILA DE VOI PLANG SI PT VOI!DA E IN ZADAR ORBII NU RECAPATA VEDEREA PT CA NU VOR SA INVETE CUM,PE MINE IISUS M-A INVATAT CUM DE LA 21 ANI,SI DE ATUNCI CRESC IN ADEVARUL SAU!DACA RAMANEAM IN ORTODOXIA ASTA LUMEASCA FALSIFICATA LA PIERZARE VESNICA MERGEAM!

      Ștergere
    22. 9:44 ia si citeste Isaia 66:22-23 cand spune Domnul Iisus ca in fiecare Luna Noua si in fiecare Sabat va veni orice faptura sa se inchine inaintea Lui!Uite aici Biserica Adevarata care pazeste toate poruncile inclusiv Porunca 4-Sabatul Sambetei-Adevarata zi de odihna a Lui Iisus si tine Marturia Lui Iisus!Ea apare in Apocalipsa lui Ioan si este formata dintr-o ramasita care reprezinta biruitorii fiarei si ai icoanei ei! https://www.youtube.com/watch?v=TqYZ9OrYKOU

      Ștergere
    23. Anonim29 august 2019, 16:13
      DUMINICA este ZIUA in care S-a odihnit DUMNEZEU !
      DUMINICA este ZIUA sfanta pe care trebuie s-o tinem cu totii.
      Dar uite ca,eu nu te jignesc ! Iti respect RELIGIA ta si -ti spun in mod civilizat ca DUMINICA este ZIUA sfanta,ca ORTODOXIA este CREDINTA pe care ne-a lasat-o IISUS HRISTOS!
      Da,impodobim brazi in ziua SFANTA a CRACIUNULUI, da vopsim si oua rosii la SFINTELE PASTI care seminifica SANGELE varsat pe CRUCE de IISUS HRISTOS pentru noi păcatosii. Da! Taiem si poorci si miei,pentru ca asa este traditia si asa ne-a lasat DOMNUL.
      Nu ne plange pe noi ! Plange-te pe tine,căci IADUL te va inghiti de nu te vei indrepta !
      Daca ai de gand sa cauti adepti la ineptiile tale,aici nu ai nicio sansa! Oamenii sunt crestini ortodocsi ! Asadar,fa-ti Blog cu tot cu ai tai adepti.
      Iti mai spun ceva: RELIGIA cea adevarat este CREDINTA CRESTIN ORTODOXA ! Dar asta nu inseamna ca si ceilalti de alta Religie nu se vor mantui.De vor respecta cele 10 PORUNCI dumnezeiesti ,toti se vor mantui.Nu te mai lauda cu CREDINTA ta! Este praf si cenusa CREDINTA ta ! Este urâciune in Faţa Lui Dumnezeu ! Un adevarat crestin este cel care iubeste BISERICA LUI HRISTOS cu toate PODOABELE SFINTE ,de nepretuit din ea;este cel care face fapte bune si isi iubeste Aproapele; este cel care tine SFINTELE SARBATORI si cinstesc pe SFINTII LUI DUMNEZEU si ai MAICII DOMNULUI.
      SINOADELE ECUMENICE si-au avut si-si au rostul lor! Si nu sunt formate din draci cum spui tu ; sunt formate din PREOTI cu HAR si DAR care sunt SLUJITORI ai DOMNULUI !
      Nu te mai umfla in pene cu CREDINTA ta diavoleasca !
      Tu esti pe calea IADULUI, nicidecum oamenii cu Credinta si cu frica de DUMNNEZEU !
      Ai mila de tine laudarosule,fariseule !
      Uite ,sunt cuvintele tale care ti se potrivesc ca o mănusa:
      Anonim29 august 2019, 16:13
      Minciunile sunt la tine 9:44,Duhul Sfant imi spune ca toate religiile si credintele pamantesti sunt satanice,si toate credintele ceresti sunt Dumnezeiesti,si vrei sa te cred pe tine care te ha,ha iai de radeau toti dracii iadului de tine,cand Insusi Dumnezeu la 21 de ani mi-a grait Adevarul care m-a facut liber!Macar ai invatat si tu un lucru,sa nu mai ha hai,ca dracii din tine,ca ai legiuni,cand vei ajunge in iad sa-mi transmiti daca ortodoxia ta lumeasca care a incalcat Sabatul din 321 incoace daca te-a mantuit,insa va fi prea tarziu pt tine atunci,pt ca d-asta se chemau sinoade ecumenice,adica satanice care fac unirea dracilor,si acum va fi ecumenismul dracesc mondial,in care Satana va acapara intreaga lume de pe intreg Pamantul si atunci va incepe martirajul global al celor ce tin Sabatul Adevarat al Sambetei si toate Poruncile,plus Marturia Lui Iisus,adica Duhul Proorociei Adevarului Ceresc!Nu te-a invatat Iisus antihristule in Lege SA NU UCIZI,ATUNCI CUM VETI INDRAZNI SA UCIDETI PE CEI CE TIN SABATELE ADEVARATE ALE SAMBETEI SFINTE!DA STAI,STIU,NU TRAIESTI SUB LEGEA SI HARUL LUI DUMNEZEU,CI SUB LEGEA SI HARUL DRACILOR,AL DEZMATULUI SI DESFRAULUI!SI DUPA TINE INTRA IN RAI SI MALAHISTII SI CEI CE SE UITA LA PORNO,SI PREACURVARII,SI HOTII,SI CRIMINALI;SI MINCINOSII,CAND DUMNEZEU SPUNE CLAR ANTIHRISTULE CA TOTI CEI CE FAC ASTFEL DE LUCRURI SUNT VREDNICI DE IAD DACA NU SE POCAIESC!BA ITI MAI SPUN CEVA;IISUS A FACUT INTRAREA IN RAI MULT MAI GREA INCAT NICI CEI CE PUN FOTBALUL,SAU TENISUL SAU MANCATUL SAU SOMNUL,SAU ORICE MAI PRESUS DECAT PREA SFANTA TREIME!BA MAI MULT DACA VREI SA INTRI IN RAI DEFILAND TREBUIE SA DAI 100% PT IISUS ASA CUM A DAT EL PT NOI,ADICA SA TERMINI ORICE AMESTEC CU TOT CE E IN LUME,CU PACATELE!VETI ARDE VESNIC CU DUMINICILE SI CU NEDREPTATILE VOASTRE(IMPODOBIRI DE BRAZI,OUA VOPSITE,PORCI TAIATI;ETC),SINCER MI-E MILA DE VOI PLANG SI PT VOI!DA E IN ZADAR ORBII NU RECAPATA VEDEREA PT CA NU VOR SA INVETE CUM,PE MINE IISUS M-A INVATAT CUM DE LA 21 ANI,SI DE ATUNCI CRESC IN ADEVARUL SAU!DACA RAMANEAM IN ORTODOXIA ASTA LUMEASCA FALSIFICATA LA PIERZARE VESNICA MERGEAM!

      RUSINE sa-ti fie !

      Ștergere
    24. Anonim29 august 2019, 15:38
      Nicăieri in Biblie nu spune ca Dumnezeu a schimbat ziua de odihna din Sâmbătă în Duminică!

      fals din nou ... IACA SCRIE IN BIBLIE EVREI 4 , CA SA VEZI MINCINOSULE NECUNOSCATOR
      DUMINICA A INVIAT si desigur ia sa vedem daca este OBLIGATORIU ZIUA si daca sambata nu mai e valabila ci DUMINICA SI DUMNEZEU A SCHIMBAT ASTA :
      EVREI 4
      7.Dumnezeu hotărăşte din nou o zi(DUMINICA INVIERII), astăzi rostind prin gura lui David, după atâta vreme, precum s-a zis mai sus: "Dacă veţi auzi astăzi glasul Lui, nu învârtoşaţi inimile voastre".
      8.Căci dacă Iosua le-ar fi adus odihnă, Dumnezeu n-ar mai fi vorbit, după acestea, de o altă zi de odihnă.
      9.Drept aceea, s-a lăsat altă sărbătoare de odihnă ( DUMINICA )poporului lui Dumnezeu.

      CONCLUZIA :
      ZIUA schimbata de INSUSI DUMNEZEU din sambata in DUMINICA ( EVREI 4, 7,8,9) ... mai citeste ca nu le stii pichinez....
      https://www.youtube.com/watch?v=JKPp5rWcElw


      Ștergere
    25. Anonim29 august 2019, 19:23
      9:44 ia si citeste Isaia 66:22-23

      IA CITESTE dupa Isaia , IEREMIA cind TOT DOMNUL SPUNE :
      31.Iată vin zile, zice Domnul, când voi încheia cu casa lui Israel şi cu casa lui Iuda legământ nou.
      32.Însă nu ca legământul pe care l-am încheiat cu părinţii lor în ziua când i-am luat de mână, ca să-i scot din pământul Egiptului

      DUMNEZEU POATE FACE CE VREA CACI EL ESTE STAPANUL SI TOT EL A SCHIMBAT LEGAMANTUL SI LEGEA ... asadar iti permiti sa il CONTRAZICI PE INSUSI DUMNEZEU ??? daca o faci stii al cui esti ... mai citeste ca mai ai mult de invatat ...

      asadar DUMNEZEU INSUSI SCHIMBA LEGEA VECHIULUI TESTAMENT PRIN DESFIINTARE in FIUL SAU , IISUS HRISTOS CARE ESTE LEGEA NOUA - CALEA , ADEVARUL SI VIATA , PLATIND CU TRUPUL SI SANGELE LUI , PACATUL LUMII , SI NU MAI SUNTEM SUB LEGE , CI SUB HAR ca scris este :
      17.Pentru că Legea prin Moise s-a dat, iar harul şi adevărul au venit prin Iisus Hristos. IOAN 1:17
      “ întăreşte-te în harul care e în Hristos Iisus,” 2 TIMOTEI 2:1

      asadar ce i s-a SPUS PROFETULUI IEREMIA , S-A IMPLINIT IN IISUS HRISTOS ....

      asadar adunarea ta este SATANICA ca NU ESTE TRUPUL LUI HRISTOS ....
      https://www.youtube.com/watch?v=F3up1GkthAI

      Ștergere
    26. Anonim29 august 2019, 16:13
      mai citeste ca faptele legii nu te ajuta la nimic ca este scris :efeseni 2
      8.Căci în har sunteţi mântuiţi, prin credinţă, şi aceasta nu e de la voi: este darul lui Dumnezeu;
      9.Nu din fapte, ca să nu se laude nimeni.

      asadar nu te mantui , iadul este deja in tine si te cheama ... cadere placuta ... vrei lege , iadul e al tau ... succes ...

      https://www.youtube.com/watch?v=4Prc1UfuokY


      Ștergere
  6. I se mai spunea PAPA LABORIOS(PAPA LUMINII)
    A fost un papa care a propavaduit pentru pace in toata lumea,si a iertat pe cel care a încercat să-l omoare.
    Dumnezeu să-l odihneasca

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca sfințenia înseamnă să torturezi și violezi copii apoi sa le vei sângele nu mai zic nimic că i în zadar.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mărioara surioara papii reptiiieni întrupați nu au ce căuta în rai faptul că stă in genunchi cerând îndurare ai cu totul altceva te iubesc pa pa tai tai

    RăspundețiȘtergere
  9. Dacă a torturat și violat copii o s-a primească plata negreșit, mult mai rau ca unul de rand,ma refer la enoriași.

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim23 august 2019, 09:14
    Eu nu ma consider nici pe departe a fi IMPARATUL SOLOMON !
    Eu am cerut de la BUNUL DUMNEZEU ,ca sa ma ajute sa fiu DOVADA vie a NECREDINTEI LUMII INTREGI ! Iar IISUS HRISTOS mi-a auzit Rugaciunea si din 1997 pâna in prezent ,tot mi-a picurat din DARUL si HARUL Său ,in inima si-n sufletul meu.Dar nu am facut si nu fac aceaasta pentru faima sau bogatii! Ci o fac pentru DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI ,o fac pentru intarirea SEMENILOR nostri in CREDINTA.Daca inima si sufletul meu ar fi sot alipite de faima si bogatiile Lumii acesteia,te asigur ca nu mai aveam ce scrie astazi.DUMNEZEU nu permite alesilor Săi, ca sa amestece DARUL si HARUL Său,cu desertaciunile acestei Lumi.Praf si cenusa sunt in FAŢA LUI DUMNEZEU aceste bogatii lumesti,sunt inselaciune si urât mirositoare.Asadar,nu mai vorbi degeaba atata timp cat nu ai DOVEZI ,nu ma cunosti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma refereream la dvs ci la majoritatea papilor,patriarhilor,episcopilor,preotilor,pastorilor,predicatorilor ca iubesc desertaciunile lumii acesteia,si infunda iadul,pt ca sunt lupi imbracati in haine de pastori si transforma oile in capre si le duc la pierzare vesnica!Nu poti iubi si mandria,curvia si avaritia si sa zici ca slujesti Lui Dumnezeu!Pe toti acestia care nu se pocaiesc si nu-si bocesc toate pacatele Dumnezeu ii trimite in iadul vesnic!Sunt si preoti si pastori alesi insa foarte,foarte putini!In Romania scria pe un ziar ca 85% din popi sunt securisti,lucreaza cu mafia politica a statului!Asadar ii numaram pe degete pe adevaratii slujitori ai Lui Iisus!Normal era inainte cand Biserica conducea statul,nu statul biserica cum se intampla de la aparitia comunismului incoace!

      Ștergere
  11. sunt ANONIM 5 -duhovnicul meu de suflet spunea-MAI SA STITI CA PUTINI PREOTI SI CALUGARI VOR TRECE IN RAI-poti sa te rogi pana faci rani in genunchi ,daca nu esti venit pentru mantuire nu te mai intrista-stie DOMNUL CALEA FIECARUIA-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere