marți, 27 august 2019

ROMANIA SI ARABIA ,VOR FI CU PACEA IN PIONEZE ?


                      27 August 2019,ora 10,29 dimineata !

                              Dragii mei,

În aceasta dimineata, chiar daca eram preocupata cu alte treburi,aud glas care spune asa:
              "Ei sunt cei care, trebuie sa ne voteze la parlamentare.
Ei sunt cei care, trebuie sa aduca linistea României si Arabiei".
Clipă în care, vad inspre Rasarit o incapere mare,un hol lung pe care erau insirate cateva fotolii.
In fiecare fotoliu statea comod cate un barbat tanar; stateau picior peste picior ca la taifas.
Sa fi fost, cel puţin 4 barbati.
Dragii mei,vom vedea pe parcursul timpului cine vor fi acesti barbati care stateau la taifas,si mai ingrijorator este faptul ca, ROMANIA si ARABIA vor avea Pacea si linistea prinse in pioneze.
Sa ne rugam fratilor la Prea Sfanta Treime si la Prea Curata Fecioara Maria, ca sa ne ocroteasca cu mila si cu iubirea Sa de oameni, si sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi păcatosii.
                               Cu dragoste,Maria. 
P.S.
Prieteni dragi,

Pentru EDITAREA celorlalte doua volume ale 

ADEVARULUI DUHULUI SFANT, am nevoie de 

ajutorul vostru financiar.

Stiu ca mai este timp pana la vara viitoare,dar va rog din 

suflet, ca impreuna sa incepem a pune caramida cu 

caramida la zidirea Cuvantului LUI DUMNEZEU !

Va multumesc din toata inima pentru ajutorul vostru la 

cele 3 volume scoase, si ma rog din tot sufletul pentru

 voi toti si pentru cei dragi voua,ca sa va binecuvinteze

BUNUL DUMNEZEU DARUL vostru cât de mic 

si sa vi-l înmulteasca. 

Sanatate sa va daruiasca si mantuire sufletului !


Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

Contul pentru România:


 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Mare Rasplata veti avea in CERURI de la BUNUL

 DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI pentru faptul 

că, ma ajutati ca sa scriu si sa scot CARTILE cu 

ADEVARUL DUHULUI SFANT !

         Imagini pentru duhul sfant imagini

Asa cum stiti deja,toti Donatorii vor primi 

gratuit toate CARTILE ,toate volumele.

DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va 

apere cu mila si cu dragostea Sa, si sa va

 inmulteasca DARUL vostru pentru zidirea

 CUVANTULUI LUI IISUS HRISTOS ! AMIN!


Dragilor,

 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 

volum doreste,iar eu sa pot strange 


banutii pentru urmatoarele doua volume ,


pe care urmeaza ca sa le editez.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :
.Imagini pentru romania al doilea ierusalim carte maria ghiorghiuImagini pentru romania al doilea ierusalim carte maria ghiorghiu
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai 
mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe maill


 mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307
                  

                                                    Cu dragoste,Maria.








                                 

45 de comentarii:

  1. Pretul aurului la cel mai mare nivel din ultimii 6 ani arata o economie mondiala cu probleme.
    Germania reduce producia de masini Diesel iar firma lor Continental de componente anunta in Europa 4000 de concedieri,deci si la noi.
    Rusia lanseaza masina lor de lux Aurus -numita masina lui Putin ,cu scopul de a reduce dependenta de importurile germane.
    Numarul somerilor va creste si din cauza robotizarii productiei.
    Deci o solutie intoarcerea la radacini si pamint-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Singurul lucru care ar putea crea probleme în România și Arabia cred că va ține de o viitoare decizie a politicienilor Români în legătură cu mutarea ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim. Asta cred că va fi o decizie care poate inflama țările arabe în rest în Orientul Mijlociu războaiele sunt la ordinea zilei iar în România Dumnezeu cu mila. Și dacă veni vorba de Orientul Mijlociu totuși să luăm aminte și de ce ați scris cu puțin timp în urmă adică România și Israel în doliu și Israel însângerat. Israelul își dă iar la gioale cu Liban și Palestina așa că atenție mare un atac al teroriștilor Hamas sau Hezbollah pe teritoriul Israelului în care pot pieri și cetățeni sau oficiali români poate avea loc oricând.

    RăspundețiȘtergere
  3. „Patronul spiritual” al IADULUI VIEȚUITOARELOR de la marginea Aradului, Giorgio Albiero – sub LUNETA AUTORITĂȚILOR pentru spălare de bani și angajări „la negru”


    „Zecii de mii de ciocârlii sunt ucise în fiecare an în Romania” – este mesajul alarmant pe care mai multe organizatii de protectia mediului îl lansează… de mai bine de doi ani încoace, o campanie în acest sens fiind demarată la începutul anului 2015, când se discuta pe marginea LEGII VÂNĂTORII. „Se vânează sub această umbrelă multe alte specii, fără niciun control”, declara în aprilie 2015, Alida Barbu de la Societatea Ornitologica Română pentru PRO Tv. „Cotele de recoltă nu sunt sustenabile cu supraviețuirea speciei pe termen lung”, spunea, tot atunci, și Ciprian Fântână de la același for, criticând aplicat Articolul 1, lit. e) dinLegea vânătorii şi a protecţiei fondului cinegetic nr. 407/2006 – „Cotă de recoltă – numărul de exemplare din fauna de interes cinegetic stabilit anual de către administrator, care se poate vâna în cadrul unui fond de vânătoare.”
    Printr-o Ordonanță de urgență, promulgată de președintele Johannis la sfârșitul anului trecut –
    respectiv în 28 noiembrie, 2016 – OUG nr. 60/2015, s-au amendat, într-adevăr, câteva articole din legea cu pricina… dar s-au amendat nicidecum în favoarea ciocârliilor, ci în beneficiul deținătorilor de fonduri de vânătoare, care, practic, au acum control total asupra faunei (și florei – doar că asta chiar nu contează) suprafeței deținute. Majoritatea fondurilor de vânătoare din Arad nu sunt controlate de proprietarii din acte (care le-au primit înapoi de la stat în baza legilor retrocedărilor terenurilor abuziv confiscate de comuniști), ci de concesionari, „finanțatori” (care, de fapt, finanțează maxim… sediile / motelurile în care sunt cazați vânătorii străini – nimic altceva neintrându-le în sarcini) și „samsari din umbră”, care „fac rost” de vânători de ocazie, cum sunt acești „pușcași de ciocârlii” despre care discutăm.
    Ciocârliile sunt cele mai mici păsări cântatoare de la noi și sunt considerate simboluri naționale… pe hârtie. Vânătorii adevărați preferă mai mult să le asculte – le împușcă, însă, italienii, care le preferă pentru că în bucătăria „tradițională de fițe” sunt delicatese. Cel mai prețuit este pateul din limba de ciocârlie – doar că pentru o singură porție trebuie să se vâneze cel putin 100 de păsări. În majoritatea țărilor din Uniunea Europeană nu este permis vânatul ciocâriilor – și așa se explică „afluxul” de italieni frustrați care, acoperiți de pâcla unei „legi gri”, împușcă… dăunători agricoli care nu dăunează nimănui. Din „pură” distracție.
    Să mai notăm că mult-invocatul „beneficiu pe care Statul Român îl încasează de la vânătorii veniți în România să împuște păsări” – în jur de 1000 de euro / cap de italian satisfăcut (când este înregistrat… deci, rar!) – este la limita meschinului… este ridicol și rușinos. O insultă la adresa naturii – inclusiv a naturii umane.
    Și așa e horror – dar când „distracția” ți-o oferă un traficant de arme condamnat în țara lui pentru fapta respectivă… intrăm în plină mafie
    Giorgio Albiero, milionarul italian care deține „în umbră” domeniul de vânătoare Artemis Montana dintre Arad și Șiria, s-a aciuat la noi în județ… pentru că la el în țară n-are nici măcar dreptul să poarte armă! Autoritățile din țara lui l-au prins ca făcând parte a unei rețele de traficanți de arme – iar imperiul său financiar n-a impresionat pe nimeni în țara lui Dante și a lui Berlusconi deopotrivă. „Colonia de italieni refugiați sexual” care a devenit Aradul este atât de permisivă din punct de vedere al controlului legislativ a acestei activități ancestrale încât… vânătoarea de ființe nevinovate și fără buletin de identitate este chiar pe ultimul loc în calendarul de preocupări a organelor polițienești locale. Prin Dobrogea, în Delta Dunării și prin Sudul țării ce-i mai prinde la braconat – dar în afară de confiscarea armelor și munițiior și o amendă, nu li se întâmplă mare lucru.

    RăspundețiȘtergere
  4. Conform informațiilor noastre, societatea italianului Albiero nu a fost „deranjată” de inspectorii de la Inspecția Muncii…
    deși pe fiecare salopetă a fiecărui angajat de acolo scrie, dacă te uiți atent, „LA NEGRU”. Pe actele corespondente armelor din dotarea complexului de vânătoare sunt trecute numele unor arădeni, care au acceptat acest compromis… din sărăcie. Sunt nenumărați „oameni din interior”, care ne gândim că dacă sunt dispuși să discute cu ziariștii subiectele care-i dor, nu credem că ar avea ceva împotrivă să le povestească și autorităților. Nu insistăm asupra amănuntelor de culise și nici a numelor virtualilor martori, deoarece conform informațiilor noastre actualizate, o anchetă ceva mai profesionistă decât „vizitele” pe care organele de cercetare le-au întreprins la Artemis Montana se desfășoară în această perioadă. Demersul vizează suspiciuni de spălare de bani și alte fraude fiscale – așa încât IADUL VIEȚUITOARELOR se prea poate (se speră) să treacă măcar la stadiul de PURGATORIU… că despre rai, deși Dumnezeu sau maimuța lui Darwin ni l-au oferit „pe tavă și de-a gata”, nu se poate pune problema în acest secol…
    ……………………………………………………………..
    [TITLUL INIȚIAL] (4 septembrie, 2014) De la ieșirea din ARAD, până aproape de ȘIRIA, se întinde IADUL VIEȚUITOARELOR. Un miliardar italian și metresa lui – coșmarul ciocârliilor, al poliției și bugetului [FOTO]
    Domeniul de vânătoare ARTEMIS MONTANA are legătură cu vânătoarea, în sensul ei legitim, cinstit și uman, fix câtă legătură are Câmpia Aradului cu muntele, miliardarul italian Giorgio Albiero cu românul patriot, metresa lui, Dincă Daniela cu „familia tradițională”, proprietarul Ranca Dacian cu proprietatea sa din acte și afacerea în sine cu bugetul de stat.
    Adică sunt perfect opozabile.
    Dacă documentezi atent problema (și noi ne propunem s-o documentăm… până ce nu rămâne prepeliță neintervievată), observi pe parcursul ei că nu există articol de lege, prevedere internațională sau normativ economic să nu fie încălcate… da` călcate în picioare, frate… umilite… degradate de-a dreptul… anihilate pur și simplu!
    Întins pe o suprafață de 12.000 de hectare de plat perfect,

    RăspundețiȘtergere
  5. începând de la ieșirea din Arad prin giratoriul care face intersecția cu drumul spre Oradea și ajungând până în extravilanul comunei Șiria, acest fond de vânătoare este un „paradis horror” al ucigașilor de păsări, căprioare și iepuri în serie (nu cred că pot fi numiți vânători… doar dacă deviem sensul tradițional al termenului înspre „vânător italian de păsărele iefine… românești”) totodată cu o gaură imensă în buget (dacă cumva treaba asta mai interesează pe cineva în țara asta, la modul serios).
    Needitată… fără să le facă nimeni nimic, deci, prezentarea imensului „loc de coșmar” de pe site-ul lor zice așa: „Cu sediul in Romania, langa Arad, asociatia noastra este formata dintr-o echipa de profesionisti si vanatori calificati care organizeaza partide de vanatoare in interiorul rezervei. Rezerva se intinde pe o suprafatade 12000 hectare de campie si teren cultivate. Oferim o gama completa de servicii pentru a face cat mai placuta experienta dumneavoastra de vanatoare in Romania.”
    Domeniul „Artemis Montana” este IADUL VIEȚUITOARELOR
    Despre oribila Lege a vânătorii, care (subtil… așa… ca hoții) permite masacrul ciocârliilor, căprioarelor și… altor simboluri naționale s-a mai scris. Site-uri serioase și nișate direct pe problemă precum vaneaza.ro au declanșat ample campanii și au făcut dezvăluiri grele din interiorul „mafiei păsăretului” din România – în fapt, o adunătură de italieni ratați în țara lor care-și defulează ororile sufletești și în „țara nimănui”… într-un spațiu ascuns de vigilența unor autorități incompetente și protejați de legi corupte.
    Vă place să vedeți poze cu oameni fericiți că au împușcat 24 de căprioare, 5 fazani și două prepelițe „dintr-o tură”? Sau cu patru „tâmpiți cu pușcă” (vorba unui copil curat) lăudându-se cum au omorât 85 de ciocârlii la un singur concurs de tir? Nici nouă – dar contemplați galeria foto atașată articolului… chiar dacă afectează emoțional… Pozele sunt preluate, integral, de pe site-ul oficial al domeniului de vânătoare și reflectă „latura emoțională” a a problemei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Articole aparute in ziarele din Arad in 2017 care arata, inca de atunci, in ce mod actiona mafia Albiero- Daniela Dinca, la ce nivel de influenta si ce bani negri spalau in acea zona .

      Numai ca italianul a mierlito atunci când clanul Dinca vroia sa conduca singur afacerea.

      Ștergere
  6. TARIFUL DE ORGANIZARE CUPRINDE SERVICIUL DE ASISTENŢĂ ACORDAT DE UN SPECIALIST PRECUM ŞI DEPLASAREA ÎN TEREN.
    Tabelul este preluat adlitteram de pe o pagină de forum a vânătorilor și crescătorilor de câini specializați în această „nobilă artă”… cu majuscule cu tot.
    Ca să fim obiectivi, trebuie să ignorăm proprietarul, să țintim mafiotul și să dezvăluim femeia din umbră… ca-n orice film cu șmecheri
    În acte, proprietarul domeniului este un anume Dacian Ranca – dar, ca în orice film cu mafioți, tocmai proprietarul nu are nicio treabă cu ce se întâmplă pe proprietatea lui.. de aia nedându-i importanță în această ecuație, și așa foarte complexă – Dacian fiind un simplu paravan. Finanțatorul uriașului „proiect de underground” este nimeni altul decât miliardarul italian Giorgio Albiero – despre care criticarad.ro a mai scris (vezi articolul asociat) -, un personaj care și-a făcut din uciderea păsărilor fără număr un hobby de bătrânețe demn de un horror pe un scenariu de Stephen King ecranizat de Hitchcock.
    Sursa noastră este, însă, în stare să jure și să aducă în fața oricărui judecător martori care confirmă cele afirmate, că posesoarea efectivă a imperiului lui Giorgio, cu Giorgio cu tot, metresa-problemă, „femeia cu fața din spatele cortinei” sau cum să-i zicem… este româncuța din Caracal Daniela Dincă (nu-i dăm link la contul de facebook pentru că nu vrem să-l blocăm, dar e ușor de găsit, e public – prima fotografie din galerie am preluat-o chiar de pe profilul public doamnei). Genul de femeie pe care o iei la pachet cu o firmă care s-o urmărească non-stop (inclusiv pentru că „transportă valori”, ca mașinile blindate, dar mai ales pentru că… o iubești și nu vrei să ți-o iubească toți… vânătorii de păsări și căprioare din zonă), Daniela Dincă… fostă Bălan… de fapt, Daniela… pe scurt… dă-le dreaq de acte… își desfășoară visul frumos (sau nu… asta n-ai de unde ști exact!) sub același tavan din vila de pe Simion Bărnuțiu în care la începutul acestui an, polițiștii au găsit și confiscat vreo 22.000 de cartușe pe care scria „ciocârlie”, „iepure”, „rață sălbatică” etc.
    Cum fras` să ții atâtea cartușe-n dormitor și de ce? – fii atent schemă:
    Cât se câștigă din împușcarea ciocârliilor ? N-ai tu bani… nici împăratul!
    Cea mai recentă faptă a killerului de ciocârlii – consemnată în acte oficiale… că așa, mai sunt o grămadă – este amenda primită de la ITRSV pentru „depășirea cotei în acte” (așa îi zice oficial la masacrul de păsări! – ca să vezi lege…) în valoare de 3100 lei… un fleac… nici măcar nu l-au ciuruit… i-a luat statul „taxă de șmecher” din alocația pentru pamperși. „Dacă în acte a fost făsit atâta, nici nu vă puteți imagina ce e în realitate!” – ne zice o sursă din interiorul problemei.
    Cea mai notorie, însă („notorie” în cercuri foarte restrânse… că așa merge treaba aici) este „depozitul de gloanțe din budoar” despre care ziceam. Dacă ai citit atent tabelul și ai făcut un calcul rapid al sumelor pe care le încasează Societatea Comercială „Albiero și Pasărea” or smth., ai observat cu ușurință ce înseamnă să vinzi 22.000 de cartușe pe care le-ai cumpărat cu 0, 16 euro bucata cu căprioară cu tot – căprioara ție picându-ți gratis! Nu scapă „vânător” fără 1000 de euro distracția scurtă. Dacă pui și cazarea, și consumația, și aproape inclusa „tură cu fetele” (că nu-ți vine ție italianul aici fără să *ută ceva!), fraier să fii să nu scoți 50.000 pe lună, în sezon. Și în extrasezon se poate rezolva – doar că e mai scump. Ciocârlia este „ultima fiță”… de aia scandalul cu ea e mai mare. Numărul ciocârliilor ucise e înfiorător pentru că pasărea (imună la cucută, nu și la gloanțe) e și foarte bună de mâncat… mai ales dacă vrei să te dai „mafiot adevărat” – fii atent aici rețetă.
    Mănânci ciocârlii frate… și asculți Enescu… nici lui Nero nu i-ar fi puiat mintea!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cartușele – neînregistrate nicăieri… fix-pix acte pe ele… Au venit în țară pe post de „adiționale neaccizabile” la un transport de mobilă second-hand… pufuleți la vrac… înțelegi. Cică așa se fac banii ăia mulți acolo: din cartușe ascunse. Muncitorii se plătesc „la negru”, după care sunt concediați tot „la negru”… vor fi și procese în această direcție. Inclusiv inginerul agronom Paul Perilă (care, la început, a crezut că-i vorba de agricultură în ceea ce fac ăia acolo – săracul!) n-are de ales decât „calea justiției” dacă vrea să-și recupereze… ce-are el de recuperat.
    Din fericire pentru fauna din Câmpia Aradului, buba se mărește și urmează să crape
    „Toate afacerile miliardarului Giorgio Albiero, însă, încep să crape, deoarece practicile sale au intrat în atenția organelor ce se ocupă cu spălarea de bani” – ne spune „omul nostru din balcon”… pentru că în această cheie e de interpretat ce se întâmplă la „Artemis Montana”… ce nume… ce mafie urâtă!
    Ca să nu zică „Doamna Justiție” că n-am vorbit cu „oamenii de care ne luăm”,
    iată și părerea lui Giorgio și-a Danielei sale despre ei înșiși: „Suntem o echipă completă de profesionişti şi vânători calificaţi, organizăm excursii de vânătoare cu adevărat frumoase în România lângă Arad, oferind servicii profesionale şi profesionale de vânătoare, cu o rată de succes mare. Pentru oaspeţii noştri cu experienţă, mulţi dintre ei vorbesc italiană, fericiţi să vă însoţească, de asemenea, în momente de pauză şi relaxare. Nu ezita să ne contactezi pentru cele mai bune momente, sfaturi de călătorie, cazare şi toate nevoile tale.”
    Așacă că vizitați-l pe Giorgio… că exact ASTA e și ideea acestei documentări, asupra căreia sigur vom reveni.

    Lucian Valeriu, 13 septembrie 2017 9:37

    https://criticarad.ro/actualizare-patronul-spiritual-al-iadului-vietuitoarelor-de-la-marginea-aradului-giorgio-albiero-sub-luneta-autoritatilor-pentru-spalare-de-bani-si-angajari-la-negru/

    RăspundețiȘtergere
  8. CAZUL CARACAL – încă o legătură cu TRAFICUL DE PERSOANE de care este acuzat „monstrul-recrutor” al acestei MAFII: „Ferma sub acoperire” a familiei Dincă din satul CAMNA (Șilindia) – vizitată… discret de anchetatori.

    Încet (foarte) încet, încep să iasă la iveală probe irefutabile privitoare la activitatea infracțională a familiei Dincă din Caracal – și chiar dacă, cel puțin oficial, epicentrul anchetei nu s-a mutat încă în județul Arad, noi credem că AICI TREBUIE CĂUTATE ELEMENTELE PROBATORII PRIVIND TRAFICUL DE PERSOANE căruia i-au căzut victime cele două fete din Dioști și Dobrosloveni… iar conform informațiile noastre, asta se și întâmplă, la momentul la care discutăm.
    Traficul de carne vie pe relația Caracal – Deveselu – Arad – orașe din Italia este teza pe care, la începutul anchetei demarate de DIICOT acum o lună, „pedalau” cei mai informați dintre analiștii judiciari, la un loc cu presa de investigații și, nu în ultimul rând, unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu – un jurnalist onorabil, chiar dacă implicat subiectiv în acest demers, și care furnizează (capete de) informații corecte, de neignorat de orice spectator al acestor orori.
    Urmăriți și această luare de poziție a lui Cumpănașu, bazată pe surse și date certe:

    https://criticarad.ro/cazul-caracal-inca-o-legatura-cu-traficul-de-persoane-de-care-este-acuzat-monstrul-recrutor-al-acestei-mafii-ferma-sub-acoperire-a-familiei-dinca-din-satul-camna/#comment-402869


    Înainte de a dezvălui ce am aflat, din surse proprii, să facem, o scurtă revizie a ceea ce s-a documentat de colegii din mass-media regionale și centrale
    Soţia şi trei dintre cei patru copii ai lui Gheorghe Dincă (Daniela, Adrian și Dan) au fost audiaţi joi, 22 august, timp de aproape nouă ore la DIICOT, în cazul crimelor de la Caracal – au relatat toate posturile de televiziune și presa centrală -, iar momentul nu a fost unul liniștit. Cei trei suspecți în cauză au agresat jurnaliștii și s-au purtat la intrarea în sediul central al parchetului anti-mafie ca pe moșiile lor de la Caracal, Ineu, Mocrea sau Șilindia. Daniel Dincă – în opinia noastră, unul dintre CAPII REȚELEI alături de sora sa (finanțatoarea acestui mecanism infracțional) -, cu „cartierul general” la pescăria din Mocrea, a fost „cerberul familiei” și s-a dovedit un „maestru” în astfel de acțiuni tip ambuscadă, reușind inclusiv performanța de a nu fi fotografiat din față de zecile de „tunuri” ale reporterilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toata familia e bagata la greu in trafic de armament si trafic de carne vie !!!!!!

      Ștergere
  9. „Au făcut o revoltă acolo, la procuror şi poliţist. Când a început ancheta cu mama lor, respectiv soţia lui Dincă, au început să ne certe. Dânşii au venit să-şi refuleze problemele… se cred victime. Au început să conducă ancheta, exact cum face şi Dincă. După ce am început să pun întrebări, atunci s-a stricat treaba. A început să tremure (soţia lui Dincă – n.r.), a început să se înroşească, a început să răspundă în aceeaşi frază cu trei contradicţii, a început să nege, să revină. Din punctul meu de vedere, această doamnă minte, contraziceri extraordinare între declaraţiile lor, ale familiei. În momentul în care am pus eu întrebările, declaraţia a fost întoarsă. S-a schimbat totalmente ce a declarat prima dată”, a dezvăluit presei avocatul familiei Melencu, Tonel Pop.
    De altfel, însăși Daniela Dincă și-a recunoscut intervenția în anchetă, cu care, inițial, afirma că nu are nicio legătură: „În data de 26.07.2019, am fost sunată pe telefonul mobil de către o cunoştinţă din Caracal care mi-a spus că este poliţia la imobilul tatălui meu şi că a înţeles că tatăl meu ar fi omorât pe cineva, ulterior din mass-media am aflat ceea ce s-a întâmplat cu tatăl meu. Menţionez că în data de 24.07.2019, miercurea când eu am trecut pe la poarta tatălui meu şi am văzut cele două persoane care ieşeau din curtea imobilului, persoana mai scundă avea în mână o pungă sau plasă de mărime medie, de culoare închisă, nefiind voluminoasă”, a spus Daniela Dincă, citată inclusiv de prosport.
    Dintre cel patru copii rezultați din mariajul cuplului Gheorghe și Elena DINCĂ, doar Ionuț, care își face, și el, o casă în apropiere de Arad (în Covaci, un sat din comuna Sânandrei, la 12 kilometri de Timișoara) pare „curat”
    „Imediat după declanșarea anchetei, băiatul de 37 de ani s-a dus din proprie inițiativă să dea declarații la Poliția Timișoara Nu ținea legătura cu tatăl său, pe care l-a descris prietenilor ca fiind o brută, care-l bătea și-l gonea de acasă și din cauza căruia prefera să doarmă, adesea, prin boscheți” – au documentat ziariștii de la Libertatea într-un articol publicat sâmbătă 24 august – așa explicându-se absența sa de la audierile din 22 august. Ionuț nu păstra relații apropiate cu frații săi, Dan și Adrian, cărora le-ar fi împrumutat bani, pe care nu i-a mai primit înapoi. Nici cu tatăl său nu se înțelegea. Dintre vecinii săi din satul Covaci, absolut toți sunt siguri de faptul că familia Dincă făcea trafic de carne vie în Italia, iar printre ei în regăsim pe fostul soț al Danielei Dincă, medicul veterinar Bălan, pe care femeia l-a părăsit pentru italianul evazionist Giorgio Albiero și căruia i-a moștenit averea din România, cu firmă cu tot.
    Satul Camna aparține de comuna Șilindia și are 45 de locuitori… iar familia Dincă este apropiată de cea a primarului comunei cu 900 de suflete, Mariș Rovin…
    cu care, de exemplu, ia masa destul de des încât să apreciem că sunt chiar „intimi”. În Camna, după ce traversezi o pădure aproape necunoscută, prin locuri necartografiate nici de Google Earth, fără semnal pe niciun fel de rețea, dai de o construcție… care numai a fermă nu arată: înconjurată de bălării, cu gard de sârmă și străjuită de o poartă la care dacă ai ajuns… până acolo ți-a fost. Nici un utilaj agricol, nici picior de animal… nimic care să aducă a investiție agro-zootehnică (profilul SC Albiero Group)!
    De departe, arată a lagăr de lux, iar miercuri, când lucrători ai SCCO au făcut o vizită acolo, o mașină în care se aflau două fete și o femeie a părăsit incinta, „disipându-se” în pădurea în care n-ai cum să găsești pe nimeni, odată intrat și de unde aveau posibilitatea de a dispărea înspre Tauț, Văsoaia etc. (cine cunoaște zona, știe cât de „freak” e să cauți pe cineva acolo).
    Vezi înregistrarea efectuată pe mașină de un colaborator al nostru… unul dintre extrem de puținii oameni care cunoaște drumul până la „ferma sub acoperire”… în atașamentul video al acestui episod din investigația noastră pe cont propriu.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu am reușit să aflăm ce anume au găsit anchetatorii cu prilejul acestei descinderi… și poate că spre binele anchetei e mai bine ca aceste date să nu fie încă făcute publice – dar ceea ce ni se pare suspect este întârzierea cu care acest demers a fost efectuat: seamănă izbitor cu întârzierea cu care procurorul (actualmente, suspendat) a emis mandatul de intrarea a polițiștilor în „Casa Groazei” din Caracal, strada Craiovei, nr. 169 (domiciliul Danielei Dincă): pentru ca suspecții să aibă timp să scape de probe?!
    ***
    Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112, şi ulterior i-a incinerat corpul. Expertiza INML a stabilit că fragmentele osoase găsite în locuinţa lui Gheorghe Dincă aparţin Alexandrei. De asemenea, el susţine că a ucis-o şi pe cea de a doua fată, Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie.

    RăspundețiȘtergere
  11. „LEUL” din Ineu – BORDELUL sub acoperire al CLANULUI DINCĂ, via Deveselu?!… Documentările noastre răspund cu DA la această întrebare… și credem că FATA DIN FEREASTRĂ ar putea povesti TOT despre PEȘTELE ALFA!

    Penultima dată când am trecut pe la proprietatea SC ALBIERO din Ineu, în fața porții (parcă) cu „nume de cod” LEUL, lângă Dusterul firmei erau parcate o mașină cu numere de Italia (vezi pozele din primul articol asociat și galeria foto a acestuia), cu scaun de copil în spate și cu parbrizul din spatele șoferului acoperit de o pătură neagră, și o alta, la fel de „freak”… dar mai nouă.
    Ieri, când am bântuit zona (dacă tot ne-am reîndrăgostit de turismul jurnalistic de investigații prin buricul Aradului… care nu, nu-i municipiul!) era un Audi cu numere roșii…
    Toate parcă „tunate pe metoda Caracal”!…
    Dacă credeți că-i vreo formă de paranoia asta, vreo fixație freudiană pe o „pistă-șanț” din care nu mai putem ieși… să știți că 1. abordăm subiectul din perspectiva cea mai atent-posibilă, publicând informații doar după ce le-am verificat inclusiv din „sursa mă-si” și 2. suntem anti-freudieni declarați… iar acestea fiind spuse despre latura subiectivă a acestui demers, să trecem la exploatarea celor aflate în ultimele două-trei zile – deci la partea strict obiectivă.
    Prima fiind „modelul original”, restul fiind mașinile pozate de noi – repet – aleatoriu, din două vizite-blitz la „Leul” lu` pește:

    https://criticarad.ro/leul-din-ineu-bordelul-sub-acoperire-al-clanului-dinca-via-deveselu-documentarile-noastre-raspund-cu-da-la-aceasta-intrebare-si-credem-ca-fata-din-fereastra-ar-putea-poves/

    RăspundețiȘtergere
  12. Să începem cu FATA DIN FEREASTRA SUSPECTEI CONSTRUCȚII
    „În locația aia se cumpăra mai demult fier vechi” – ne povestește o sursă, care, la fel ca orice localnic pe care-l interesează ce se întâmplă în jurul lui, s-a documentat despre ce se întâmplă la „Leul” respectiv… – declarație care se coroborează perfect cu ceea ce ziariștii din presa centrală documentau la 524 de kilometri distanță. (Vecinii socrului lui Dan Dincă spun că Gheorghe îl mai vizita pe fiul său la Deveselu, însă nu comunica mult și nu stătea cine știe cât. „Venea pentru afacerile lor, cu fiare sau mai știu eu cu ce.” – mai jos, declarația completă).
    „Dar acolo sunt locuințe sociale? Nu știe nimeni. E suspect. E o clădire cu porțile inchise” – ne spun, nedumeriți, vecinii.
    Cineva care cunoaște bine „viața nocturnă” din Ineu ne-a spus că nu doar fizionomic, ci și social… probabilistic, profilul fetei surprinse de noi la fereastra nivelului superior unde noi bănuim că se află camere locuite… cu rândul de diverși, corespunde ACESTUI PROFIL DE FACEBOOK (în caz că și-l schimbă… oricum, acesta fiind al 716-lea… am copiat tot ce ar fi interesant pentru anchetatorii oficiali) ÎN PROPORȚIE DE 99%… profil cu care am încercat, de altfel, să corespondăm pe această temă, dar… vă dați seama că la asemenea mesaj e greu să răspunzi… oricum:

    „Fata e din Arad. E țigancă” (asta contează pentru noi exact în măsura în care conta dacă era suedeză, papuașă sau sau orice altă minoritate – și trebuie menționat pentru că reprezintă un aspect important al investigației). „A fost căsătorită. Există lume care o cunoaște, pentru că nu e foarte tânără (n. 1988) și știe că nu demult a stat în chirie, se împrumuta în fiecare zi de la vecini… S-a schimbat incredibil… și financiar și în comportament. Lumea se întreabă unde lucrează, de are atâția bani… E greu să accepte să vorbească cu noi… dar am simțit că e ceva cu ea. A zis ca lucrează aici în Ineu… nu a vrut să spună unde… și că o plătește foarte bine. Copilul e la mama ei la Arad” – este ceea ce am reușit să „smulgem” de la o sursă, la care, desigur, îi asigurăm anonimatul până ce va dori ea însăși să discute cu anchetatori oficiali.
    Deci Daniel Dincă este PEȘTELE-ALFA pe ruta Caracal/Deveselu – Ineu/Mocrea? Deloc exclus!
    Am început să mai „săpăm în sat” și, o a treia sursă ne-a explicat cine-i șeful în zonă, care conduce din umbră tot, e „low profile”, iar cercul restrâns pe care-l frecventează îl știe drept Dani Dincă. „Știu că e ăla care are pescăria. Așa știe toată lumea… Noi am vrea să dăm de Dan Dincă… sau de cineva care îl știe… Si mi-a părut dubios că nu a vrut A(…) să spună la nimeni ce lucrează. Dani Dincă este șeful Pescăriei din Mocrea. A fost sâmbătă seara în Ineu cu trei ,,băieți șmecheri”. Era intuneric și era o terasă plină.”
    Presa centrală a aflat mai multe despre Dani Dincă
    Acum exact o săptămână, publicația Fanatik.ro, citând reporterii de la fața locului care l-au căutat pe Daniel Dincă (în calitate de fiu al lui taică-su și frate al soră-si… dacă nu din alte motive) la una dintre casele lui de pe tot cuprinsul…rutei de trafic, că „băiatul lui Gheorghe Dincă e ba la Arad, ba la Deveselu. Polițiștii l-au căutat pe băiatul lui Dincă în comuna Deveselu, însă acesta era la Arad, acolo unde și fiica bărbatului deține mai multe terenuri și imobile.” „În satul unde există scutul american antirachetă, Dan Dincă, băiatul lui Gheorghe, are o casă, însă nu stă tot timpul acolo. Revine și pleacă destul de des, spun vecinii acestuia”, scrie și libertatea.ro.
    «Vecinii socrului lui Dan Dincă spun că Gheorghe îl mai vizita pe fiul său la Deveselu, însă nu comunica mult și nu stătea cine știe cât. „Venea pentru afacerile lor, cu fiare sau mai știu eu cu ce. L-am întrebat odată pe nepotul lui cel mic de ce nu merge și la bunicul de la Caracal. Mi-a răspuns că nu-i place acolo, că bunicul e bruto”, spune o femeie în vârstă de 70 de ani, vecina lui Dani Dincă, de la Deveselu.

    RăspundețiȘtergere
  13. Despre TRASEUL CARACAL – DEVESELU vorbesc atât tabloidele cât și presa independentă și, chiar dacă „mainstream-ul o dă-n tacere”, nu poate nimeni ignora EVIDENȚA PISTEI
    „16 minore din Caracal forțate să facă sex cu români, manageri austrieci și soldați americani! Cum i-a scăpat DIICOT pe militarii din Deveselu, deși au cumpărat de la traficanți sex cu fete de 14-16 ani Una dintre victimele din 2012 povestește pentru Libertatea cum le spunea clienților că e minoră și se ruga să facă ceva, dar aceștia „îşi făceau treaba, plăteau şi plecau”.
    Citeşte întreaga ştire: 16 minore din Caracal forțate să facă sex cu români, manageri austrieci și soldați americani! Cum i-a scăpat DIICOT pe militarii din Deveselu, deși au cumpărat de la traficanți sex cu fete de 14-16 ani
    Ca s-o scurtăm – pentru că e suficient și atât… datele adunându-se îngrijorător: „Leul” din Ineu pare un spațiu „multifunțional” pentru tot ce are mafia italo-română, cu clienții ei cu tot, de „recepționat” – cum scrie și pe poartă: poate trece de la cartușe de vânătoare la carne vie și de la droguri (am înțeles că la percheziția polițiștilor de la Șilinidia – despre care habar n-avem de ce tac autoritățile – s-au găsit) la mașini tunate, cu scaune de copil atașate. De cel puțin un an încoace – de la percheziția polițiștilor la care s-au găsit cartușe, din mai anul trecut (vezi al doilea articol asociat) – pare a se fi „renovat” devenind un video-chat-rooms cu „puf pe viteză” inclus.
    Unde e făcut acest selfie și de ce?

    https://criticarad.ro/leul-din-ineu-bordelul-sub-acoperire-al-clanului-dinca-via-deveselu-documentarile-noastre-raspund-cu-da-la-aceasta-intrebare-si-credem-ca-fata-din-fereastra-ar-putea-poves/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cumva casa asta de la Ineu , din Arad e buncarul in care a dus fetele cand le rapea?

      Ștergere
  14. Fiica MONSTRULUI GHEORGHE DINCĂ zice că nu ținea legătura cu tatăl său, dar acum doi ani avea DOMICILIUL OFICIAL în Caracal, pe strada Craiovei nr. 169: CASA GROAZEI. Acum, „doamna Daniela are sute de proprietăți” – iar cea de la intrarea în Ineu pare ceva DIN ACELAȘI FILM cu PROXENEȚI

    Marți, 6 august, am fost la Ineu să vedem cum arată la momentul de față una dintre multele proprietăți ale societății ALBIERO GROUP (doar declarativ pe „mult minus”, cum puteți citi dacă dați click pe link – în realitate cu zeci de domenii întinse pe mai bine de 2.500 de hectare), condusă, de la moartea „părintelui spiritual” al acestei combinații, bătrânul „rechin” Giorgio Albiero (februarie, a.c.), de fosta sa concubină, nimeni alta decât fiica odiosului criminal Gheorghe Dincă, Daniela Dincă – fostă (?!) Bălan.
    Situată chiar la intrarea în orășel, clădirea pe poarta căreia scrie doar „LEUL”, un „Orar de recepție” și „Atenție, CÂINE RĂU” a aparținut, conform informațiilor culese de la primarul Călin Abrudan „loco”, pe telefon, „unei societăți agricole și a fost cumpărată, acum vreo doi ani, de o firmă cu acționariat italian”… („Aceea era o firma de distributie activa pana in urma cu cativa ani. Acolo aveau sediul si depozitul. Firma se numea Leul Import Export” – ne completează informațiile, ulterior, un localnic). Știți de cine e condusă? – l-am întrebat pe primar. „Da, am auzit că de doamna Daniela Dincă… fiica… știți voi.” Cu ce se ocupă? – am întrebat. „Sincer, nu știu exact. În acte e o firmă cu profil agricol… probabil o bază de recepție… de reparare a utilajelor.”
    Știți să aibă destinație de locuință colectivă?… E înregistrată ca imobil de locuințe provizorii sau permanente? Se plătește la Primărie pentru asta? Are cineva carte de identitate la Ineu pe această adresă? – l-am întrebat pe primar. „Nici vorbă!” – ne-a garantat. Noi vă garantăm că la nivelul superior al clădirii sunt locuințe… poate e mult spus… în orice caz, niște improvizații în care locuiesc oameni – i-am spus. „Și eu am auzit că vin acolo oameni din județul Olt” – ne-a spus Călin Abrudan ce voiam să auzim… și am decis să filmăm ce vedem, dacă se poate dincolo de poarta de tablă, pentru că am fost informați că „acolo se petrec chestii ciudate” și ca să vedem cine e LEUL, de ce există LEUL, ce se recepționează acolo și cât de rău e câinele.

    RăspundețiȘtergere
  15. N-ai cum să nu faci o asociere între CASA GROAZEI din Caracal și LEUL din INEU nici dacă ești fraierul satului!
    În primul rând, la ambele locuiește – ca proprietar, provizoriu, permanent sau a locuit – Daniela Dincă… și credem că dăm o informație în premieră când vă arătăm că, acum nu mai mult de doi ani, Daniela (pe atunci semnând) Bălan, avea DOMICILIUL LEGAL pe Cartea de Identitate la adresa din strada Craiovei nr. 169, Caracal…
    Iată o dovadă pe care n-o poate ataca nici „tata lu` casa de avocatură” angajată de actualmente „doamna președinte al consiliului de administrație”, desprinsă din sentința de clasare a dosarului de delapidare, pe care fosta asistentă veterinară, vânzătoare la o farmacie din Timișoara, și l-a rezolvat împrumutând bani de la Albiero (pe care atunci abia îl cunoscuse):

    https://criticarad.ro/fiica-monstrului-gheorghe-dinca-zice-ca-nu-tinea-legatura-cu-tatal-sau-dar-acum-doi-ani-avea-domiciliul-oficial-in-caracal-pe-strada-craiovei-nr-169-casa-groazei-acum-doamna-daniela-ar/

    RăspundețiȘtergere
  16. (Putem publica întregul dosar, pentru cei interesați, dar i-ar plictisi pe cei care au observat deja că „despre cu totul altceva e vorba aici”).
    Să raționăm combinând informații conexe, culese de pe zeci de site-uri independente unul de celălalt
    Imobilul din strada Craiovei nr. 169, Caracal a fost cumpărat de oribila creatură (care, în treacăt fie spus, a modificat percepția publică față de „oamenii în vârstă, cumsecade și la locul lor”) în februarie 1994, conform colegilor din presa centrală iar Daniela Dincă declara acum câteva zile pentru toată lumea deodată că „Nu am nicio legătură. Ne dezicem. Eram departe, nu aveam de unde să ştim ce se întâmplă”, jură moștenitoarea de drept a Imperiului DINCĂ-ALBIERO, confundându-ne cu polițiștii din Caracal, că „niciunul dintre membrii familiei nu face parte din nicio bandă de traficanţi. Nici eu, nici restul familiei. Nu am avut tangenţe sau să ofer tinere sau femei vreunui cetăţean român sau italian. Exclus în totalitate.”
    Exclus în totalitate este sprayul de adormit papagali cu care încerci să ne aburești inteligența, doamna patroană. Adică vrei să ne explici că tu nu aveai nicio legătură cu locuința ta oficială, de pe buletin în care tac-tu tranșa și ardea copii?! Care dintre alea 80 de camere de acolo era „camera ta, de fetiță”, când mergeai la tata?… De ce nu ți-ai schimbat buletinul vreme de peste 20 de ani de la o adresă cu care „nu ai nicio legătură” în cea „cu care ai legătură” – de exemplu, la asta?! Ai trecut prin Olt, Timișoara și Arad, ai o grămadă de imobile și poți să locuiești pe mai multe străzi deodată… dar casa ta „de suflet și buletin” rămâne „Craiovei, nr. 169”… ce nostalgii te-ncearcă?!
    Ce căutai la perchezițiile din prima zi de la casa lu tac-tu cu care zici că n-ai nicio legătură să „hrănești câinii”?! Cum îi cheamă pe câini și ce mănâncă câinii ăia? Nu cumva-s din aceeași familie cu „Câine rău” de la LEUL din Ineu?
    Scuză-mi obrăznicia – dar eu așa te-aș fi luat dacă te-aș fi găsit acolo ieri, când am fost să-ți fac o vizită nu pentru că am ceva cu persoana ta… nu mă interesează să-ți defăimez firma… ci ca să aflu ce s-a întâmplat cu fetele pe care nenorocitul de tac-tu le-a ucis, le-a îngropat, le-a dat foc sau – nu e asta o ipoteză logică?! – ți le-a dus la Ineu, la LEUL?!
    Am parcat lângă o mașină cu numere de Italia (o vedeți în galerie, din toate unghiurile, și ziceți-mi că nu-i „freak”) și am executat o filmare gonzo deplasând telefonul de-a lungul gardului
    Am prins așa: dovada clară că acea hală e o construcție mixtă, disponibilă la orice fel de combinație, cu locuințe-ghetou la ultimul nivel. I-am făcut și fotografii din toate unghiurile, și am pozat inclusiv ce nu-i ok d.p.d.v. al GDPR (care vrea să-i șterg poza si îmi demonstrează că nu-i proxenet – să-mi scrie, că se rezolvă!). În timpul filmării (o vedeți pe toată în atașamentul video) am evitat un urât cu tatuaje de pușcărie care o ardea în garajul-atelier în care, în mai anul trecut, polițiștii au găsit cartușe ascunse în aparate de vending (și care poate era util pentru investigație), dar am surprins ceva ce nu ne dă pace de atunci… și nu știu să gestionez altfel situația decât s-o public, pur și simplu, așa cum mi s-a revelat:

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte tare investigatia si iata cum ies la iveala traficul de persoane si mafia italo-romana a acestei DINCA DANIELA cat si a fratilor ei de la Arad si Deveselu.

      Ștergere
    2. O familie de CRIMINALI ....

      Ștergere
  17. …rămânând ca cei în drept să intre peste ăștia, să afle tot ce-i de aflat. Fata părea mai tânără de 16 ani… dar e posibil să mă înșel. I-am surprins privirea doar pentru o fracțiune de secundă – și nu mi-a plăcut deloc ce am văzut acolo… suspect de rapidă reacția de a se retrage speriată și a pune perdeaua pe fereastra de termopan a clădirii (proaspăt și, suntem convinși, fără autorizație construită) care seamănă a „lagăr de triere”.
    Mi-am forțat norocul și am încercat să intru pe poartă… am zbierat niște „alo!”, „pronto!”... nimeni-nimic. În mijlocul curții trona un chioșc de paznic gol. N-am avut tupeul să forțez nota „indoor”, dar am început să fac, cu toată obrăznicia, fotografii în interiorul mașinii cu număr de Italia. A doua imagine care mă bântuie de atunci e scaunul pentru copil în spate și cârpa neagră fixată de parbriz:

    https://criticarad.ro/fiica-monstrului-gheorghe-dinca-zice-ca-nu-tinea-legatura-cu-tatal-sau-dar-acum-doi-ani-avea-domiciliul-oficial-in-caracal-pe-strada-craiovei-nr-169-casa-groazei-acum-doamna-daniela-ar/
    Am așteptat în mașina parcată la un metru ce Fordul Focus „din același film cu mașina lui Gheorghe Dincă” să apară cineva ca reacție a impertinentului meu gest și… n-a trecut mai mult de un minut și jumătate, când doi băiețași (19-21 de ani) bine legați, au ieșit dintr-un Duster alb aparținând Albiero Group – această mașină:

    https://criticarad.ro/fiica-monstrului-gheorghe-dinca-zice-ca-nu-tinea-legatura-cu-tatal-sau-dar-acum-doi-ani-avea-domiciliul-oficial-in-caracal-pe-strada-craiovei-nr-169-casa-groazei-acum-doamna-daniela-ar/

    RăspundețiȘtergere
  18. A rezultat următorul dialog, început de noi – cu care s-a și încheiat mica și nu doar subiectiva noastră misiune la Ineu:
    – Vă salut. Sunt de la presă, am venit să văd ce e cu această clădire și să vă informez că vor mai veni oameni pe aici. A cui e această bază?
    – A doamnei Daniela… dar ea nu e aici.
    – Lucrați la Albiero Group și Daniela Dincă vă e patroana?
    – Da.
    – Cu ce vă ocupați? În ce meserie sau funcție sunteți angajați?
    – Asta nu putem să vă spunem.
    – Dar puteți să-mi spuneți dacă aici se doarme?… Cele de sus sunt apartamente? S-au găsit niște cartușe aici, acum un an.
    – Nici asta nu avem voie să vă spunem… Nu aveți voie aici.
    – Ba da, am… dar nu o să vă fac poze și puteți să spuneți patroanei că voi, personal, nu ați vorbit cu nimeni… Aveți camere?
    – Nu…
    Și au intrat pe poartă împreună cu un tractoraș de vie care a apărut de nicăieri.
    Câinele „rău” nu m-a lătrat… cred că e singurul lucru bun din hardughia aia suspectă: câinele rău care, de fapt, e bun.
    ***
    Dan Antonescu, expert criminolog, a indentificat o posibilă dovadă a faptului că Gheorghe Dincă nu ar fi ucis-o pe Alexandra ci, de fapt, aceasta a fost „livrată” de individ unei rețele de traficanți de carne vie – citim AICI.… cumva satisfăcuți profesional de faptul că un specialist indubitabil, cu mii de anchete efectuate, ne împărtășește teza:
    „Îl suspicionez ca fiind unealta unor oameni care se ocupă cu traficul de persoane. De ce spun asta: el îndeplinește niște condiții foarte greu de găsit la alte persoane. Omul acesta are probleme psihice – are 8 sau 10 internări, e adevărat nu peste niște afecțiuni extraordinar de grave. Mă întreb, eu, medicul care l-a internat și l-a tratat a anunțat cumva Poliția că are sub tratament un bolnav cu probleme psihice și că acel bolnav are permis de conducere? Nu! Era absolut obligat să o facă.”
    Este Profilul-emblemă al unui RĂPITOR pentru rețele de traficanți de copii.
    Și noi ne simțim obligați să continuăm această investigație… mai ales că acestea nu sunt nici pe departe toate datele pe care le avem despre legătura ALBIERO-DINCĂ – probabil nucleu al unei mafii extrem de periculoase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci au bordel la Arad unde matroana sefa e Dinca Daniela.

      Ștergere
  19. ACTUALIZARE] DOSAR PENAL pe numele „păsărarului” Albiero, pentru infracțiuni la regimul armelor și munițiilor. Mii de cartușe au găsit polițiștii la percheziții

    Polițiștii de la „Arme, muniții și substanțe explozive” au găsit vineri, cu prilejul perchezițiilor efectuate în Ineu și Arad, pe proprietățile și concesiunile italianului Giorgio Albiero, care se ocupă cu împușcatul păsărilor mici și foarte mici în Câmpia de Vest, peste 5000 de cartușe a căror proveniență este dubioasă. Pentru ceea ce au constatat, oamenii legii au întocmit un dosar penal care urmează să fie instrumentat sub coordonarea unui procuror – până atunci, informațiile privitoare la cercetarea penală nefiind, oficial, publice.
    Noi vom încerca, însă, să aflăm ce se mai petrece în zona controlată financiar și, mai ales, penal, de către Albiero, mai ales că acest prilej (al descinderii polițiștilorpe domeniile sale) ne-a facilitat accesul la niște informații care, efectiv, MERITĂ făcute publice.
    ……………………………………………………
    [TITLUL INȚIAL] (18 mai, 2018) BREAKING NEWS – Percheziții pe domeniile „italianului cu păsările”, Giorgio Albiero. Arme neînregistrate și peste 30.000 de cartușe de vânătoare deținute „la negru” caută polițiștii la „Artemis Montana” și la o hală din Ineu [FOTO]
    Polițiștii de la „Arme și muniții” descind la această oră pe concesiunile și proprietățile lui Giorgio Albiero, milionarul italian care deține „în umbră” domeniul de vânătoare Artemis Montana, și împreună cu concubina sa, Daniela Dincă Bălan, o proprietate în municipiul Arad. Oamenii legii caută o ascunzătoare în care cunoscutul om de „afaceri dubioase” cu terenuri și – iată – arme își depozitează cartușele neînregistrate pe care le vinde clienților care-i frecventează domeniul de vânătoare – nu puțini și nu săraci – „împușcând mortal” mai multe prevederi legale atât în domeniul cinegetic cât, mai ales, fiscal.
    Pe anchetatorii care au deschis un dosar de cercetare penală pe numele lui Albiero îi interesează mai ales circuitul „banilor negri” pe relația Italia – România, și al cartușelor, cunoscut fiind că autoritățile din țara lui l-au prins ca făcând parte dintr-o rețea de traficanți de arme și l-au anchetat pentru spălare de bani. În Arad, Albiero și-a făcut mulți dușmani, înșelându-le încrederea și dându-le „țepe” uriașe (Smithfield fiind doar una dintre multele)…
    Din informațiile noastre, sunt mai mulți martori care au dat declarații privitoare la modul în care intrau cartușele lui Albiero în țară: ascunse în aparate de vending, care intrau în țară fără să fie controlate, erau descărcate în hala sa din Ineu, de unde, cu mașina personală, cei doi le transportau fie la domeniul de vânătoare, fie la domiciliul comun din Arad, de pe Simion Bărnuțiu (unde, în urmă cu un an, a mai avut loc o percheziție, atunci polițiștii găsind doar câteva cartușe).

    https://criticarad.ro/actualizare-dosar-penal-pe-numele-pasararului-albiero-pentru-infractiuni-la-regimul-armelor-si-munitiilor-mii-de-cartuse-au-gasit-politistii-la-perchezitii/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta e mafie veche de peste 10 ani , toata familia Dinca in cardasie cu milionarul asasinat tot de ei pentru avere.
      Spalarea de bani a decedatului Albiero s-a facut in Romania prin aceasta cocota - Dinca Daniela care se extinsese in afaceri de trafic de persoane, bordele , cu armament , evaziune etc.

      Sa se ceara sprijin Departamentului Antimafiei italiane sa intervina pentru preluarea cazului de crima suspecta a italianului mort in februarie 2019 !!!!

      Averi de sute de milioane de euro, terenuri, case, masini , bunuri pe numele acestor ,,muncitori in constructii ,, asa cum se autodefinesc ei . ????

      Ștergere
    2. Încercați să luați legătura cu Domnul Cumpanasu, cred că i-ati fi de mare folos cu cele relatate de dumneavoastră !

      Ștergere
  20. https://burebista2012.blogspot.com/2019/08/in-tara-ochilor-inchisi.html

    Pășind prin istorie cu ochii închiși
    Poate nu am dreptate dar, privind retrospectiv, mi se pare că o mare parte a istoriei noastre am parcurs-o cu ochii închiși. Ochi pe care nici în prezent nu ne prea grăbim să-i deschidem. O fi un defect genetic? O fi lenea ancestrală care ne îndeamnă la somnolență perpetuă, sau doar o manifestare exterioară a nepăsării noastre cronice?
    Este deja demonstrat, cu două mii de ani în urmă n-am văzut că romanii construiau un pod peste ditamai Dunărea cu scopul de a-și trece oștile. Și ne-au cucerit. Ne-au furat tezaurul țării, ne-au luat tinerii și femeile în lungi convoaie de sclavi, ne-au exploatat aurul și argintul timp de două sute de ani. Și, poate unic în istoria lumii, noi, poporul cu ochii închiși, ne mândrim azi cu această înfrângere, socotind-o cea mai importantă realizare a istoriei naționale. Înclusiv azi, după 20 de secole, printr-o neînțeleasă contorsionare a sentimentului național proslăvim în imnul țării bucuria de-a fi fost supuși, tâlhăriți, violați de romani. Mai târziu, n-am observat că flămândele neamuri ale hunilor oprite din rătăcire în Câmpia Panoniei vor râvni la frumusețea și bogăția Transilvaniei. Și au cotropit-o, au spus că-i a lor din totdeauna și au refuzat să plece de acolo timp de sute de ani. Apoi, tot cu ochii închiși, am acceptat entuziaști regi străini care, din tată în fiu, ne-au condus precum bastonul alb pe orbi, timp de 78 de ani.
    Aveam pleopele lăsate peste ochi atunci când căminul strămoșilor a fost sfârtecat în bucățele de nu mai aveam un loc al nostru nici pentru a pune scaunele guvernului devenit voiajor. Nu aveam ochii deschiși nici atunci când am fost târâți, complet ne pregătiți, în prima mare conflagrație mondială. Din cauza orbirii noastre, atunci când întreaga Europa lupta hotărâtă cu arma în mână pentru cauze pe care le vedea ca fiind juste, noi am orbecăit. Am fost, pe rând, țară neutră, țară beligerantă, țară în stare de armistițiu, țară necombatantă și din nou țară beligerantă. În războiul acela absurd ca toate războaiele, noi nu am văzut mitralierele și tunurile inamicului și ne-am bulucit, cu ochii închiși și gândul la îndurarea Dumnezeească, călare pe telegari, cu sabia goală în mână, sau pedeștri cu piepturile învelite în pijamale, spre a opri cu carnea copiilor noștri ploaia de plumb ucigaș......

    RăspundețiȘtergere
  21. https://burebista2012.blogspot.com/2019/08/cum-poti-lua-in-stapanire-o-tara-ce.html

    Iată care sunt realităţile care vor determina destrămarea ţării noastre:
    1. În ultimul timp românii sunt goniţi din propria lor ţară prin politici care descurajează instituţia familială, concomitent cu scăderea ratei natalităţii şi implicit scăderea ratei demografice;
    2. Crearea la nivel naţional a unei stări de sănătate precară a populaţiei prin otrăvirea hranei din comerţ cu substanţe nocive pentru trupul uman şi slăbirea până la declin a sistemului de sănătate publică, creşterea ratei mortalităţii;
    3. Îndobitocirea populaţiei, prin slăbirea sistemului naţional de educaţie, trecerea în umbră a valorilor umane şi mediatizarea unor nonvalori umane ca modele de viaţă pentru toate segmentele de vârstă;
    4. Distrugerea coeziunii între cetăţeni prin cultivarea dispreţului faţă de ceea ce înseamnă românesc;
    5. Disoluţia instituţională a statului prin reforme care au bulversat şi distrug în continuare esenţa a ceea ce înseamnă protecţia unei naţiuni: sistem judiciar, medicină, educaţie, administrare teritorială, artă etc.; ultimele bastioane a ceea ce înseamnă siguranţă naţională şi patriotism (internele şi apărarea) au fost distruse prin aceleaşi politici de proastă finanţare a instituţiilor şi subsalarizarea personalului acestor instituţii, fapt ce a cauzat plecarea personalului competent şi angajarea unor persoane nepregătite în domeniu, incompetente şi predispuse la corupţie – rezultatul s-a văzut!
    Alterarea culturală este determinată pe trei căi:
    a) Slăbirea şi aservirea economică, banul determinând chiar schimbarea etniei, care în schimbul stipendiilor se transformau în supuşi fideli ai patronului. Apoi avem precedentul Greciei, de stat falimentat şi apoi vândut la bucată.
    b) Crearea unei stări de confuzie între etnia românilor și altă etnie – şi aici vezi asocierea dintre „rrom” şi „român”; mediatizarea spectacolelor subculturale a programelor de divertisment cu nuanţe de mahala de etnie rromă (miss piranda, nunţi şi petreceri cu interlopi), includem aici şi muzica ca factor cultural formator (manelele).
    c) Diminuarea patriotismului care se manifestă prin promovarea obedienţilor politici ca mari valori, pe când românii care au ceva de spus în profesia lor sunt marginalizaţi. Totul se aseamănă cu un genocid cultural foarte dibaci pus la cale.
    Alterarea valorilor este primejdioasă cu atât mai mult cu cât se face cu mâna noastră. Cu sprijinul elitelor trădătoare, care pentru zece arginţi vând tot.
    Dar cea mai devastatoare metodă de distrugere a fost şi este cea economică, pusă în practică prin legile aberante, antinaţionale, de privatizare şi de restituire a proprietăţilor, legi care au condus la înstrăinarea bunurilor proprietate publică, a rezervelor naturale, minerale, contrar prevederilor Constituţiei României, care prevede faptul că bunurile de proprietate publică sunt inalienabile, adică nu se pot înstrăina.

    RăspundețiȘtergere
  22. O harta din spatiu a NASA arata mii de incendii de vegetatie pe tot Pamintul pe linga cele din Brazilia unde presedintele sau e criticat pentru situatia critica si aroganta fata de Franta.
    Pe harta din satelit se vedeau si zone arzind in Oltenia,dar maxime erau in emisfera Sudica ,Brazilia,Sudul Africii
    Este situatia data de incalzirea globala si seceta de pe glob-craciun

    RăspundețiȘtergere
  23. Cine mai stie doamna Maria Ce se mai hotărăște pentru noi poporul roman.
    Cine stie cine mai vine la guvernare?
    Aici este totul,hotărârile se ia in afara tarii, mai mult ca sigur.
    BUNUL Dumnezeu și Măicuță Domnului sa fie cu poporul roman.
    Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  24. ce legatura sa avem noi romanii cu tarile arabe?-singura problema este datoria IRAKULUI fata de noi dar razboiul a sters datoria!

    RăspundețiȘtergere
  25. https://www.trezireainteligentei.ro/extraterestrul-pk-2014-religia-lui-dumnezeu-cel-viu-vs-religiile-organizate/

    Desi filmul se adreseaza in special zonei indiene, putem extrapola cu usurinţă pentru a intelege că la fel fac si fanaticii din zona noastră. Separatismul etnic şi religios, fanatismul, teorismul în numele acestora, sunt nişte probleme la nivel mondial şi sunt la fel de greşite peste tot. Mercantilismul spiritual este de asemenea o plagă a tuturor religiilor, doar că în fiecare zonă îmbracă forme diferite. Filmul reuseste sa puna intrebari delicate intr-o maniera extrem de inteligentă, comică, neserioasă şi neagresivă, iar pentru asta am da premiul Oscar scenaristului.

    Vizioneaza clipul selectat:

    RăspundețiȘtergere
  26. O familie de criminali si derbedei care nici vorba sa lucreze in constructii , ci pe piata neagra de proxenetism si spalare de bani a mafiei italiane.

    Fiecare menbru al familiei juca un rol : Dinca obsedatul sexual le racola, nevasta-sa tinea de 6 si le fila , fii-sa le plasa in afara pe filiera Italia , iar fratii le transportau .

    Apropo' , are vreunul din ei motocicleta ?

    Uite intamplare unul din baietii criminalului are domiciliul in Deveselu, sotul italian ....tot intamplare moare subit in februarie 2019 si tot intamplare Daniela dinca ramane putreda de bogata dupa ce toata viata traise in saracie delapidand locul de munca ! Ce femeie cinstita si onorabila devenise dintr-o data dupa ce il golise de avere pe mafiot !!!!

    Ce noroc pe toata familia asta de oameni muncitori in constructii !!!!!!

    ANAF-UL , DIICOTUL , Garda Financiara din Italia, antimafia , ce spun ?

    Cele 2 tone de haine femeiesti din curtea boschetarului de unde proveneau ? AHHH, era dresingulu sotiei , a Elenei Dinca aruncat in curte , ok !

    RăspundețiȘtergere
  27. Daca v-ati duce sa intrebati asta la ANAF, DIICOT, DOARE-N COT si cate institutii or mai fi, veti primi urmatorul raspuns: FA SI TU! (Continuarea...daca te tine).
    In conceptia lor de cocote intretinute de catre noi cetatenii coate-goale, d-alde Dinca sunt destepti si d-aia s-au capatuit.
    Sincer, cred ca habar nu aveti cu cine aveti de-a face.
    Mai bolnavi decat astia din sistemul de siguranta a statului, n-ai sa intalnesti.

    RăspundețiȘtergere
  28. 10,18 De mult se chinuie alogenii sa distruga Romania,prin distrugerea Coeziunii' religioase ;comunistii prin Ateism iar Iohannis-vataful ce 'a dat cu flit' la referendumul pentru Familie si Identitate nationala crestina si traficarea copiilor.
    Ce ii mai tine pe romani? Doar limba Romana.
    Cu astfel de Alogeni in frunte ,va venii si rindul ei,deocamdata presedintele 'Bete-n roate' se multumeste cu blocarea Guvernului pentru ca daca ai distrus conducerea-pastorul ,Turma se imprastie,in etapa asta sintem.

    RăspundețiȘtergere
  29. Profesorul Iohannis a tradat profesia si s-a dat cu traficantii de copii, apoi si-a tradat originea luxemburgheza pentru a-l vota romanii,s-a dat german si urmas prin tribunal al organizatiei naziste infintate de Ribbentrop pentru ai mosteni averea din Romania.
    Asa ca ce sa ne mai miram ca romani se dau romii pentru a intra fara examen la facultate, romii si romanii se dau maghiari pentru a putea lua pasapoarte fara viza pentru SUA si Canada si burse scolare de 100 euro de la Victor Orban pentru copii de la scoala,la fel ca si cei plecati in Germania.

    RăspundețiȘtergere
  30. Profesorul Iohannis a tradat profesia si s-a dat cu traficantii de copii, apoi si-a tradat originea luxemburgheza pentru a-l vota romanii,s-a dat german si urmas prin tribunal al organizatiei naziste infintate de Ribbentrop pentru ai mosteni averea din Romania.
    Asa ca ce sa ne mai miram ca romani se dau romii pentru a intra fara examen la facultate, romii si romanii se dau maghiari pentru a putea lua pasapoarte fara viza pentru SUA si Canada si burse scolare de 100 euro de la Victor Orban pentru copii de la scoala,la fel ca si cei plecati in Germania.

    RăspundețiȘtergere
  31. Dar de ce nu-l pun la poligraf? E asa de greu sa-l intrebe daca a vandut fetele americanilor: DA sau NU ?????? Sunt complici cu totii? Raspunsul mi-l dau singur: la ce bani se invart acolo....... e clar.

    RăspundețiȘtergere
  32. Aceasta familie Dinca are averi de sute d milioane de euro .

    Au fost bagati la inaintare astia batrani crezand ca nu are ce sa li se intample decat niscaiva ani de puscarie .

    Madam Dinca ba e fugita de la sot , ba e in relatii cu sotul , in plus lunar ii trimite bani , copiii ba spun ca nu stiu nimic de ani de zile de el , ba a fost un tata minunat .
    Noroc cu vecinii care acum au inceput sa vorbeasca despre violentele din familie ale monstrului , despre bataile pe care le aplica copiiilor care dormeau prin boscheti de frica lui.

    RăspundețiȘtergere
  33. 23:12, am inteles c-ar avea doua miliarde in cont, monstrul...

    RăspundețiȘtergere
  34. Se implinesc in luna aceasta 30 de ani de cind in R Moldova a fost recunoscuta ca limba de stat Limba Romana cu grafie latina in urma unei lupte care a durat de la ocuparea Basarabiei de Rusia in 1812,mai bine de 171 de ani-craciun

    RăspundețiȘtergere
  35. Siretul si Dunarea cu debitul la jumatate din cauza secetei,pleaca si apa ca si populatia Romaniei estimata de ONU ca va ajunge in 2050 la 14,5 milioane locuitori cind vor fi mai multi romani in afara tarii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  36. Sigur aici e bagata si mafia italiana , caracteric la ei este omerta , tacerea .
    In Romania prin Daniela Dinca vindeau armament si spalau bani la care s-a adaugat proxenetismul aducator de sute de mii de euro in conturi.

    Reglarea de conturi a mafiei , daca unu vorbeste, este impuscarea sau disparitia sub ciment turnat peste ei.

    RăspundețiȘtergere
  37. discutam despre asta dupa ce veti plati si voi si orientul mijlociu in fata Lui Dumnezeu.Apoi Noi ca de Noi este vorba Ne vom face datoria.

    RăspundețiȘtergere