marți, 20 august 2019

GHEORGHE DINCA VA MURI ,INAINTE SA VORBEASCA ?

                                                 20 August 2019,ora 16,50 !

                               Dragii mei,

Cunoastem cu totii ,Tragedia care s-a abatut asupra familiei Alexandra Macesanu si a Luizei Melencu.
Dar pâna sa intru in subiect, as dori sa spun inca o data si inca o data,de cate ori va fi nevoie,ca Alexandra si Luiza traiesc categoric !
Aceste fete,trebuie cautate printre vii,si nu printre morti!!!
Timpul ne va dovedi noua tuturor ca asa va fi,precum mi-a grait mie Duhul Cel Prea Sfant.
GHEORGHE DINCA sau cum i se spune "Monstrul din Caracal" minte cand spune ca le-a omorât. El si-a luat asupra sa toata vina, dar acest lucru il va costa viata,pentru ca sa nu mai poata vorbi niciodata.
Aceste doua fete traiesc, iar la un moment dat,LUIZA va fi prima care va apărea si va vorbi.
Dar nu despre aceasta ,voiam sa scriu in acest articol. Ci despre GHEORGHE DINCĂ ,a carui viata îi este in pericol.
Iata ce spunea un glas, in timp ce scriam aici pe Blog:
                "217 (posibil 207)centimetri.
Iar un alt glas ,devzaluie ceea ce este foarte posibil a se intampla:
                 Şi s-a lăsat Moarte.
              Moarte lentă,impusă lui Gheorghe Dincă."
După care ,glasul nu mai spune nimic.
Acum dragilor, intelegeti de ce trebuie sa taca acest om?
Sa nu uitam nici de acest articol:
Acum 6 zile - MONSTRUL GHEORGHE DINCĂ ,TREBUIE BINE PĂZIT ! POSIBIL SĂ MOARĂ ! 14 August 2019,ora 5,22 dimineata ! Dragii mei,. În aceasta ...
Prieteni dragi, datoria mea in Faţa Mantuitorului Hristos si a Maicii Domnului , este ca sa scriu ceea ce vad si ceea ce aud cu Voia Sa si cu Puterea Duhului Sfant.
In timp insa,tot cu VOIA si cu PUTEREA DUHULUI SFANT,toate se vor adeveri .
Iata "filmul"tragediei de la Caracal:

Imaginea articolului pentru FETELE ALEXANDRA SI de la EVENIMENTUL ZILEI

Trecutul lui Dincă a ieșit la suprafață. Criminalul din Caracal, acuzat ...

EVENIMENTUL ZILEI-În urmă cu 2 ore
După ce Gheorghe Dincă a devenit principalul suspect în cazul dispariţiei celor două feteAlexandra şi Luiza, şi a declarat că le-a ucis, ies la ...


Imaginea articolului pentru FETELE ALEXANDRA SI de la Cancan

Asta schimbă tot! Alexandra și Luiza au fost duse în Spania pentru a ...

Cancan-16 aug. 2019
Deocamdată, se vorbește doar despre Luiza Melencu și Alexandra ... și Spania sunt doar două dintre țările unde ajungeau fetele, iar ...
Imaginea articolului pentru FETELE ALEXANDRA SI de la Antena 1

Alexandra și Luiza trăiesc?! Dezvăluiri bombă din cazul Caracal

Antena 1-14 aug. 2019
Avocatul Tonel Pop susține că Luiza Melencu și Alexandra ... Avocatul familiei Luizei susține că fetele ar putea fi în viață, iar un grup ...
Imaginea articolului pentru FETELE ALEXANDRA SI de la Ziare.com

Dialogul dintre mama Alexandrei Macesanu si falsul rapitor al fetelor ...

Ziare.com-16 aug. 2019
Tanarul i-a zis femeii ca le-a rapit pe Alexandra si Luiza. El cerea, in schimbul fetelor suma de 3.500 euro pentru fiecare. Mama Alexandrei i-a ...
.
                                                      Cu dragoste,Maria.

58 de comentarii:

  1. Ziaristul Zara spune ca autoritatile romane ar trebui sa le ceara americanilor imaginile din Satelit care supravegheaza zona Deveselu pentru a vedea in timp focul facut de Dinca si persoanele existenta prin casa.
    Ar putea face asta si astazi Iohannis,desi eu ma indoesc ca un traficant de copii ca el ar face ceva in interesul altora.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar vor sa astupe totul pentruca probabil sunt ei cei mari care au profitat si profita de aceste nelegiuiri pentru bani multi. Este in interesul lorsa-l reduca la tacere pe acest nelegiuit.

      Ștergere
    2. 18:29BASESCU --unul din șefii mafiei si tvu-rile il invita să-și dea cu părerea despre mafie.Cata fățărnicie pe aceste tv-uri!Johannis un alt mafiot care nu iubește poporul roman ,trădător si traficant de copii.Nu-l votați din nou caci astfel susțineți traficul de persoane.Votați pe cineva credincios si cu dragoste de dreptate si de tara

      Ștergere
    3. Dintr-un mafiot mare intr-unul si mai mare. Ro nu are absolut nici o sansa. Mafiotii se schimba intre ei Singura solutie....
      http://www.justitiarul.ro/procurorul-general-interimar-dimitrie-bogdan-licu-trebuie-bagat-la-puscarie/

      Ștergere
    4. An.11.28 ai dreptate doar ca atata timp cat elita malefica conduce lumea iar RO este o colonie a lor, votul nostru nu mai conteaza.Ei pun presedintele de tara s-a vazut la basescu si la mutalau asta.De fapt s-a vazut de acum 30 de ani cu asa zisa revolutie.
      Doar Dumnezeu poate face altfel, avem nevoie de muuulta rugaciune.

      Ștergere
  2. Dragilor,exista cineva pe aici care se tot agita si nu-i place ce eu scriu.Îi recomand sa schimbe Blogul sau Facebookul.Nimeni nu este tinut cu forţa pe acest BLOG al LUI DUMNEZEU !
    Cine vrea crede,cine nu ,nu crede ! E simplu! Nu trebuie sa aiba grija altora ,ci sa aiba mai bine grija de sufletul său chinuit si-mpovarat de atatea pacate si de intuneric. Nu trebuie sa blesteme sau sa jigneasca.
    MARIA AURELIA este o laşă si o fricoasa ! Acum scrii sub anonimat ! te ascunzi cu capul in nisip ca strutul. Dar rautatea ta,mandria,ingâmfarea si tot veninul pe care-l versi in Comentariile tale ,te dau de gol. Dar uite ca tot nu-ti public Comentariile jignitoare si pline de venin.Sa-ti fie rusine ca ne jignesti pe toti care suntem CRESTINI ORTODOCSI si ne inchinam la SFINTELE ICOANE. Te va ajunge din urma RASPLATA DIVINA,si nu stiu daca o s-o poti duce. DOAMNE AJUTA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria Aurelia se tine deasupra tuturor cu stiinta ei uitand ca mandria este un mare pacat.

      Ștergere
    2. maria aurelia. Nu exista ANONIMAT. Tehnologia (anonimatului) te poate gasi si-n gaura de sarpe, SI poti plati PENAL pentru jigniri /calomnii/hartuiala/etc.
      Daca te tin balamalele =POTI PRIMI CITATIE DE LA TRIBUNAL

      Ștergere
    3. An.20.30,deci nu exista anonimat da? o spui pentru noi altii de aici care vorbim nu prea bine despre traficantul de copii?
      Daca chiar nu exista anonimat si tehnologia de care dispun "prietenii" atunci cum se face ca imbarliga cazul caracal si multe altele la fel cu rapiri de fete si trafic de organe?? Deci inseamna ca "prietenii" cu tehnologia lor grozava ai protejaza pe acesti nemernici si nu pe bani putini...
      Dar vor avea si acestea un sfarsit.Dumnezeu nu culca-te
      ...

      Ștergere
    4. 21:17 Postarea a fost STRICT ptr "jignirii/calomnii/hartuiala".
      (imi pare rau ca ai luat personal/nici o legatura cu cazul /dar se poate comunica si decent)

      Ștergere
    5. Lasati copilariile. O adresa ip o poti cere doar cu confirmarea judecatorului. Ar trebui piratat calculatorul doamnei ça sa gaseasca ceva.

      Ștergere
    6. Cat de ridicoli sunt romanii !!! Discuta despre institutii ale statului care protejeaza clanurile care se ocupa de trafic de organe prostitutie si rapiri ca la piata, ca si cum ar vorbi de un furt al unui salam. Beeee....singura solutie este populatia acestei tari care poate face schimbarea sistemului toxic care sugruma Ro de 30 de ani( aici nu ma refer la vot ). Cum sa stam noi sa ne uitam ca spectatorii si sa asteptam tocmai de la cei care au protejat rapirile de persoane, taierile ilegale de paduri vanzarea tarii pe nimic strainilor sa asteptam de la astia dreptatea , sa se ancheteze ei insisi ????!!! Doamne...cata prostie. In alte tari dezvoltate ar fi iesit in strada in prima secunda cel putin 100.000 de persoane, numai in Rumunia ignoranta si prostia e la ea acasa. Ne meritam soarta ...

      Ștergere
    7. Anonimi sunteti toti pe acest blog chiar daca va dati cate un nume. Pana nu puneti si poza tot anonimi sunteti, nu mai bateti campii aiurea!

      Ștergere
  3. Maria, nu pune la inimă, cainele moare de drum lung și prostul de grija altuia.

    RăspundețiȘtergere
  4. Traficantii din retelele de trafic de persoane isi arata puterea in Politie, procuratura ,justitie,avocata incompatibila Firica, dar si executantii lor care dau semnale prin telefonul cu cartela si numarul Luizei exact in noaptea in care DIICOT-ul anuntase ca va da rezultatul ADN cu presupusele oase ale Luizei din liziera de padure a Caracalului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dinca are si pe Gabriel Neagu avocat si el din oficiu ,fost politist de la rutiera prins cu luare de mita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neagu? Ei, el are spate asigurat mai sus inafara

      Ștergere
  6. Foarte bine!
    Daca îl 'sinucideti' pe Dincă, toată societatea civila o sa vâneze Rețeaua transpartinica pana la ultimul mafiot, politician, purtător de uniforma, procuror, judecător șamd.
    România o sa declare război Mafiei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa sa fie!
      Sa ai gura de aur!!! O merita din plin, sa inceapa cu basescu capul rautatilor seful statului mafiot. A spus-o el.

      Ștergere
    2. Acum seful e altul si tocmai a vandut Romania. Va deveni noul Mexic sau noua Sirie caci si ei erau prieteni inainte sa le ia tôt. Sa traiasca bogatiile subterane siriene

      Ștergere
  7. Doamna Maria multe reproşuri şi vorbe grele o sä aveți de īndurat,uitați-le şi iertați-le şi Bunul Dumnezeu vä va da mult mai mult Duh Sfånt iar eu cred că suntem mulți cei care vä iubim.Doamne ajutä!

    RăspundețiȘtergere
  8. Oricum mosul crede ca scapa de tot , nu realizeaza ca el este mort de mult si ca nu are rost sa-i acopere pe niciunii .
    E sfatuit prost , are psihic labil, face pe smecherul si nu vede ca complicii sunt afara bine mersi .
    L-or fi aburit ca nu sta mult la puscarie , ca e bolnav cu acte si are peste 60 de ani .
    Vai de capul astuia ca e prost rau si mai ales de familia careia ii vine randul . Nici italianul fetei lui nu a murit de moarte naturala.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu cred ca dincă e reptilian neacceptat de ai lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dinca e unul mic de tot, adevaratii mafioti sunt in functii inalte culmea suntem condusi de catre aceste persoane. Pericol maaaare pt aceasta societate. Dar...societatea priveste nepasatoare asteptand dreptatea de la insasi mafia. Hahaha haha 😂🤣🤣ce m-am mai ras

      Ștergere
  10. Daca traiesc aceste fete,inseamna ca nici dinti in gura nu mai au?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Povestea cu dintii,este discutabila !

      Ștergere
    2. Nu , inseamna ca probele au fost masluite, ceea ce nu ma mai surprinde, e clar ceva ce nu vor sa iasa la iveala, nu e doar o simpla retea de traficanti de oameni...Probabil sunt niste oameni foarte foarte influenti implicati.

      Si chiar daca ii prind vor face tot posibilul sa nu ajunga informatiile publice.

      Ștergere
  11. Dinca e mut ca pestele pentru ca daca spune de Deveselu o mierleste . Daia ii stau toti la picioare , il tin la umbra, ii dau apa rece si ii canta in struna , afara e in siguranta , inauntru e sfarsitul.

    RăspundețiȘtergere
  12. Doamne ajuta D-na Maria.Vă pup

    RăspundețiȘtergere
  13. 21,44'Vai de capul' nostru ca sintem 'aburiti 'si nu se merge la cauze-Retelele de traficanti,deci nu vor fi gasite fetele si vor fi rapite si altele si mai multi copii nenorociti pentru cersit cum se vede si la noi pe litoral.
    Mafia rapirilor va prolifera nenorocind oameni si familii nevinovate.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. Da aveți dreptate D-na Maria.

    RăspundețiȘtergere
  15. Interesantă predicție.
    Cifrele reprezintă 2 articole din Codul penal:
    Art.207 se referă la Șantaj și
    Art.217 se referă la Traficul și exploatarea persoanelor vulnerabile.

    Ambele au explicație în cauză!!!
    Dincă va fi "sinucis".

    RăspundețiȘtergere
  16. Sa-i spuna cineva: spune ma tot ca oricum te omoara,spune mai repede,trage-i dupa tine, se stie ca mafia asta face !!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Dinca are 1.90 si 120 de kg. Locul de veci va fi exact de 2 metri si cativa centrimetri . La asta se refera mesajul , ati primit vesti despre ce se va intampla cu el - decesul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar,fetele mai traiesc?

      Ștergere
    2. Dar,fetele mai traiesc?

      Ștergere
    3. Daca traiesc vor apare.Maria spune ca traiesc.

      Ștergere
    4. 19:41, cumpanasu a spus azi ca nu crede ca sunt in viata... Asa ca...pas!

      Ștergere
    5. Anonim22 august 2019, 21:50
      Pas....pentru tine !

      Ștergere
    6. 23.22 doamnee, cat orgoliu poti sa ai! Ai ajuns ca la gradinita..„ba tu, ba tu”! :))))))))))))

      Ștergere
  18. Fetitele posibil sa traiasca si doar vreunul cu suflet sa le divulge unde sunt ele tinute , doar din interior se va descalci ghemul. Au mai fost romance care si-au dat in gat calaii sau client impresionati de situatia lor , depnde in ce tara sunt . De la albanezi si greci nu scapi , Italia e mafie mare de ani de zile sub ochii tuturor . In america sigur nu au ajuns . Ceea ce simt eu este ca ele sunt ascunse aici, nu au iesit inca din tara , scandalul a inceput imediat , cel putin cu Alexandra . Ele nu sunt oricum impreuna , Luiza e rapita din aprilie si a mers pe filiera veche . Si Maria a spus ca ea v-a vorbi prima . Sa speram ca nenorocitii vor fi prinsi si va iesi la iveala cine este implicat , ce familii, ai cui copiii de politici si de unde au sumele de bani in conturi.

    RăspundețiȘtergere
  19. Documentar pe BBC despre traficul de carne vie și organe:"la baza traficului,stau grupuri mafiote din fiecare țară,a căror membri sunt racolați din straturile joase ale societății,mai ales indivizi certați cu legea,alcoolicii,cei ce se complac cu "nemunca",sau din etnii care prin tradiție nu muncesc ci trăiesc din infracțiuni.Astfel în țările nordice rețelele "recrutează"răpitorii de minore mai ales dintre imigranți,iar în Bulgaria,Cehia,România,Ungaria sunt mai ales rețele mafiote rrome.Aceste rețele de bază,fac munca murdară a organizațiilor de trafic,prin urmărirea,selectarea victimelor ce corespund etalonului,și apoi răpirea lor.Pentru aceste grupări de bază,contează numărul căt mai mare de răpiri,pentru că "la prima mănă"prețul este de 100 de ori mai mic decăt"la vărf".Apoi victimele se vănd ca la tărgul de sclavi,prin negociere,la măna a doua,a treia,selectăndu-se exemplarele în funcție de calitățile cerute,pentru diferite "piețe de desfacere".Astfel grupările de la a doua mănă și a treia mănă,sunt transnaționale,și nu sunt interesate de un număr căt mai mare de sclave,ci de calitate,întrucăt prețul pe bucată și profitul este mai mare cu 10% ca la prima mănă.In final,ajung la ultimul dealer,cu un preț de 100 de ori mai mare ca la bază,doar sclavii cei mai "dotați"calitativ.
    O fată virgină cu picioare lungi,talie sub 92 cm,săni mari și fermi se vănd(mai bine zis se negociază)la prima mănă de la 10.000 euro în sus,ajungănd la măna a treia la peste 50 000 euro"!
    Un rinichi de la o persoană tănără și sănătoasă se cumpără cu peste 30 000 euro la ultima mănă(cei care duc organul la beneficiar, ,iar la prima mănă(cel care vinde oamenii vii"vănați"pentru organe)fiecare om viu și sănătos costă de la 50.000 euro în sus"
    Brrrr..frați români...
    e pericol mare....Ne sunt vănați copiii pentru sex,organe,cerșit sau sacrificii ritualice(la sataniști).Pănă acum nu ne dădeam seama,ptr.că o făceau mai cu"sfială"și copiii dispăreau pe ici pe colo.Dar,cu anii,văzănd că nu sunt descoperiți(având și complici infiltrați în justiție,poliție,procuratură),au prins curaj,și fenomenul dispariției de copii a devenit vizibil,ba chiar a luat amploare!Dacă nu luăm măsuri,în cățiva ani,o să ne fie frică să ieșim neînarmați(cu băte,cuțite)pe stradă cu copiii,căci ni-i vor smulge din brațe.Vom fi o mare turmă de mioare fără cioban și căini de pază,încolțită de haite de lupi,șacali,urși și tigri.Probabal că vom fi nevoiți să ne organizăm,ca și suedezii,în gărzi cetățenești și patrule de pază voluntare din răndurile cetățenilor,pentru a ne apăra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romanii se comporta de zici ca sunt drogati sau anesteziati. Media, presa in general a tacut si ne-a dat doar circ ani la rand. Ei trebuiau sa fie cainele de paza al democratiei. Ei trebuiau sa se preocupe de aceste sute de disparitii definitive anual. Dar, datorita coruptiei, ei au doar cateva subiecte din care nu ies zilnic, nepasandu-le ce se intampla cu problemele reale ale oamenilor. Ei nu spun un cuvant despre ineficienta serviciilor, a diicot-ului, a politiei. De ce nici un ziarist nu mai face vreo ancheta cu ce se intampla macar in Politie? Coruptia a cuprins tot, iar media e paralela. Cu cine sa faci revolutie, razboi? Trebuie distruse aceste structuri de crima organizata, dar cu cine? Ei sunt de mult timp organizati, si datorita banilor care circula prin mainile lor nu vor renunta la aceste lucruri decat prin moarte, in nici un caz de buna voie.

      Ștergere
  20. Pe Dinca asta o sa il apuce niste dureri groaznice si i se vor administra calmante puternice intr-o doza care-i va provoca decesul.Insa ,orice analiza ulterioara va concluziona ca , corpul a cedat....Mortul e vonovat intotdeauna....

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu cumva se refera la injecție legală care poate ucide încet dar sigur.
    Atunci chiar ca vor declanșa războiul din România,nu se poate asa ceva.
    Mafia este la nivel foarte înalt atunci la altceva Monstrul de la Caracal trebuie sa moara,asta este parerea mea,
    Doamne ai mila de poporul roman si nu-l lasă prada lupilor.
    Cu mult drag doamna Maria si BUNUL Dumnezeu sa va binecuvinteze si pe noi pe toți.

    RăspundețiȘtergere
  22. Scanerul a gasit in curtea lui Dinca gropi cu gunoaie si multe oase in timp ce Cumpanasu a depus o plingere contra IML-ului pentru dezinformari,el vrea expertiza in strainatate

    RăspundețiȘtergere
  23. Face bine dl. Cumpanasu ca doreste expertiza in afara mafiei din tara . Aici se tergiverseaza si se masluieste totul , dincolo e rezolvarea probelor . Se cauta bine de tot sa se acopere situtia cu Deveselul , altfel nu se explica de ce si pe cine tot acopera ei .

    Face bine dl. Cumpanasu ca alerteaza Interpolul , asa vad si altii tampenia si cretinismul sistemului neprofesionist de la noi . Ne trebuie 30 de zile sa il despaduchem pe Dinca si sa-i facem curat in grajduri , sa-l tinem la umbra cu suculet si evantai !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  24. Are dreptate, INML dă cu stingul in dreptul. Oare și ei primesc indicații?Statul ăsta paralel este cam lung!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranță și ei primesc "indicații" explicațiile Dr. Belis:"da, se mai poate și greși" referitor la analize-rezultate!

      Ștergere
  25. De copii noștrii au nevoie ăștia de alde papa,familii regale,bancheri etc ăștia sfinți la care se închina omenirea fiindcă fac tot felul de ritualuri și sacrificii in numele negativității.Oamenii sunt atât de prosti încât se închina și preaslăvesc niste hidoșenii care se hrănesc cu energia lor.

    RăspundețiȘtergere
  26. au fost audiati copiii lui dinca-unul dintre fii a spus ca tatal trimitea fete in Italia si le lua bani-acest fapt il stia si sotia-deci e clar ca familia stia ce face acest nenorocit-mai grav ca de la dosare au disparut probe-IATA CE GUVERNANTI NE CONDUC in frunte cu ministra de justitie-BLEAH !

    RăspundețiȘtergere
  27. Am avut tehnocrați au fost varză, avem politicieni la fel, legi proaste, oameni nepregatiti,corupți etc.

    RăspundețiȘtergere
  28. Nu mai da indicații nu iți place blogul nu intra.

    RăspundețiȘtergere