joi, 1 noiembrie 2018

VIAŢA PE PĂMANT ,MAI ŢINE UN PIC !

    Imagini pentru maria ghiorghiu                   

                  31 Octombrie 2018,ora 3,11 zori de zi !

                                     Dragii mei,

Traim vremuri tulburi,grele si extrem de incerte.
Abia daca atipisem ,ca ma si trezeste un glas care spune asa:

                       "Legat de aceasta vreme, şi Viata pe pămant (egal) = mai ţine un pic ."

Imagini pentru PAJISTI VERZIImagini pentru PAJISTI VERZI.

Iata dragilor cum răutatea lumii intregi a ajuns la limita rabdarii Lui Dumnezeu.
Dumnezeu este indelung rabdator,bun si drept, dar cand Răul incearca sa ia locul Binelui,atunci DUMNEZEU se mânie si ia masuri pentru ca, măcar acele suflete care cred în EL,care cred in SFANTA SA BISERICA si-n MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA,care se roaga Lui si Imparatesei Cerului si a Pămantului ,sa fie salvate. 
Imagini pentru CUTREMURE EXPLOZII IMAGINIImagini pentru CUTREMURE EXPLOZII IMAGINI.

Din pricina vremurilor si vremilor, VIATA  pe PĂMANT va mai dura un pic !
Răutatea,invidia,egoismul, si toate relele Lumii intregi,au atins cote alarmante.
Majoritatea oamenilor de pe pămant, nu mai au ochi de vazut suferinta Aproapelui său,nu mai au urechi de auzit strigatul de durere si de suferinta a copilasului bolnav,a mamei bolnave si fara de putere,a bunicilor si strabunicilor uitati acasa sau in azile.
Ma rog la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,ca sa vina cat mai curand cu Mila si cu Dreptatea Sa si sa ne scoata din mocirla raului care ,doreste sa acopere Binele si-asa puţin printre Fiii Săi.
VENIREA LUI IISUS HRISTOS va invinge Răul si va face ca Binele sa triumfe.
                       Cu dragoste,Maria.


P.S.

 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:


24 de comentarii:

  1. Vreo 3 ani mai tine.(2022)

    RăspundețiȘtergere
  2. Noa, tate acestea sunt scrise in biblie si trebuie sa se intample. V-a trece cerul si pamantul dar nu cuvintele sale. Amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An.18.19.,da...Pentru ca El,Iisus Hristos,Fiul Lui Dumnezeu,a spart Matrixul,capcana care nu ne lasa sa ajungem la Tatal Ceresc,El,Iisus Hristos e cu adevarat Calea si Adevarul si Viata...El e purul ADEVAR.Exista,si e vesnic Viu,si e absolut minunat.Iubiti-il pe Iisus Hristos,nimic nu se aseamana cu El...

      Ștergere
  3. "Legat de aceasta vreme" se refera ca suntem in zilele din urma.Suntem la sfarsitul veacului asa cum a spus si Iisus in unul dintre mesaje.Suntem la sfarsitul veacului trăim ultimii ani.Viața pe pamant se va termina in curand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot asa au spus oamenii si-n anul 1000, si-n anu 2000 si vor spune si-n anul 3000. Viata pe aceasta planeta va disparea doar cand nu vor mai fi conditii pentru viata fizica. Marile cataclisme isi au rolul lor bine stabilit de Dumnezeu creatorul, au fost si vor mai fi, dar viata nu dipare. Dupa refacerea planetei in urma marilor cataclisme (ca in vremea lui Noe), viata incepe din nou si urmeaza o lunga perioada pana la noi cataclisme. Planeta este vie si in continua transformare, iar inversarea polilor sau inversarea sensului de rotatie a planetei sunt evenimente care s-au mai intamplat pe planeta noastra, dar cu mult timp in urma. Dumnezeu este stapan peste toata creatia sa.

      Ștergere
  4. Nu stie nimeni cand e sfarsitul! Nu va mai vaicariti degeaba! Asta NUMAI DUMNEZEU STIE!!!
    S-a tot spus inca de cand s-a ridicat IIsus la ceruri ca e sfarsitul, si n-a fost! Nu mai pacatuiti dand cu presupusul ca niste atotstiutori!

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Maria dar luna sau anul cine stie debe blog cand va veni iisus poate macar anotimpul il cunoaste cineva

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am visat ca eram în fata unui mal de pământ și cineva mă învăța să vorbesc cu pământul care cântă. ..si am cântat și eu. În noaptea aia a fost cutremurul recent.Tot am aflat și eu ceva. Va mai fi un cutremur când va mai cântă iarăși pământul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Triste sunt pentru oameni cantecele pamantului.

      Ștergere
  7. Si eu va spun sincer doamna Maria ca astep cu nerabdare venire Mantuitorului Nostru Iisus Hristos sunt pacatoasa dar este atata rautate poti sa le faci si foc in spinare cum se spune care au facut raul doamna Maria il vor face in continuare nu se vot indrepta.
    Ca acum nu a fost niciodata cat sa mai rabde Dumnezeu si Maicuta Domnului?
    Doamna Maria trupul meu este aici dar sufletul meu este sus la Dumnezeu.
    Cu mult drag doamna Maria si sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am avut un vis recent care mi-a ramas imprimat in cap, si mi-as dori sa inteleg macar pe jumatate acel vis "Se facea ca eram la o masa rotunda maronie cu o verisoara de a mea, eram fata in fata amandoua, langa mine mai era cineva , dar nu stiu cine, pe masa era o sticla de vin facut in casa cam pe jumatate.. Bunicul verisoarei mele l-a cerut , ma ruga sa i-l dau ca si-asa era al lui, dupa care un vant rece s-a lasat si am inceput sa vad toti mortii cunoscuti si necunoscuti cum se adunau in jurul mesei, erau mii de morti, printre care si tatal meu care a decedat in 2016 si pe care nu l-am visat niciodata , a trecut prin fata mea mi-a zambit si apoi a trecut printr-un gard.. cerul era din ce in ce mai inchis la culoare, s-a facut in jumatate cerul si parea mai aproape ca niciodata.. o lumina alba stralucutoare cobora din cer si eu ii auzeam pe toti cum spuneau "Gata, asta e sfarsitul , si spuneau -"Doamne iarta-ma pentru tot" , eu la fel spuneam, tremuram , si repetam intr-una Doamne iarta-ma , dupa care m-am trezit , era foarte tarziu , dar nu am reusit sa mai dorm .. stie careva sa imi zica ce poate insemna acest vis? Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Părerea mea este că e necesar un pomelnic eventual parastas pentru tatăl decedat sau alte rude decedate.

      Ștergere
    2. 20:23Se apropie Sambata mortilor(3noiembr)si mortii au venit in vis ca sa nu-i uitam sa le facem pomenirea la biserica(sambata 3 noiembr. si sa le dam de pomana)

      Ștergere
    3. Incep sa fie din ce in ce mai multe prevestiri despre ceea ce va sa vina peste noi.

      Ștergere
  9. Dar extraterestrii cand apar, dupa venirea domnului Iisus ? Ei vor fi noii locuitori ai Ierusalimului ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ET nu pot trai aici fara costum de cosmonaut,asa ca ne-au facut pe noi,dupa chipul si asemanarea lor,ca sa putem respira in atmosfera pamintului

      Ștergere
    2. Daca negi divinitatea si-i spui lui Dumnezeu ET, pregateste cu ce-i vei spune lui ET cand te va judeca pentru viata pe care ti-a daruit-o si pentru modul cum ai trait aceasta viata in trup fizic. Crezi ca daca noi nu vedem ceva cu ochii fizici nici nu exista?.

      Ștergere
  10. Visam mortii,pt., ca se apropie simbata mortilor!

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim20-23 imparte vin de sambata mortilor atat tatalui dv.cat si mortilor sa fie de sufletul lor celor pe cate ia-ti visat.
    Si poate incearca sa va atentioneze de ceva.
    Eu cand il visez pe al meu sot Dnezeu s-al odihneasca pentru mine este o atentionare.

    RăspundețiȘtergere
  12. Îmi aduc aminte de un alt mesaj primit de dumneavoastră care are cred legătură cu ăsta era ceva cu,, candela omenirii se va stinge.....,,

    RăspundețiȘtergere
  13. Probabil ca suntem pe finalul ciclului evolutiv si trebuie sa se intample ceva major pentru judecata/separarea oamenilor care s-au straduit si au reusit sa-si faca evolutia aferenta acestei planete fata de cei ce nu s-au straduit destul si nu au reusit sa se ridice la cerintele date de Iisus cand s-a intrupat pe Pamant. El este judecatorul tuturor celor care s-au intrupat si au trait pe aceasta planeta. Nu ne va fi usor sa stam in fata lui, este cea mai mare forta (spirituala) din sistemul nostru solar.

    RăspundețiȘtergere
  14. Intr-o postare anterioara,am scris un comentariu plin de greseli!Va rog sa ma iertati! Maria H (am incercat sa sterg dar,nu am reusit!)Maria H

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D-na Handic, sunteti o scumpa si NOI VA IUBIM.
      Eu le mai" gresesc" la o maniera decenta ptr ca am cateodata parere diferita,si....revin.
      Va pup,sanatate si viata lunga frumoasa.
      ps.odata am postat parerea mea despre inflorirea tarii pe vremea lui Ceausescu si......aoleuu cat am fost certata,criticata,huiduita, incat am decis sa nu ma mai semnez

      Ștergere
  15. Doamna Maria cu respect va spun, viata va mai dura, pt ca asa cum scrie in Apocalipsa Evanghelia va mai fi inca o data vestita tururor popoarelor si tuturor regilor, pentru intoarecerea celor care cauta adevarul in viata vesnica, aceasta va fi ultima sansa pt omenire si dupa aceea va fi cernerea cea mare, timpurile si semnele vremurilor sunt aproape dar sa avem putina răbdare, sa ramanem in credinta, trebuie sa se implineasca toate cele ce s-au scris.

    RăspundețiȘtergere