luni, 5 noiembrie 2018

ESTE ULTRA -SECRET !


                  5 Noiembrie 2018,ora 6,19 dimineata!

                                  Dragii mei,

În aceasta dimineata,treaza fiind ,aud glas care spune asa:

                "Este Ultra -Secret !

Dar un alt glas continua asa:

              Este Ultra -Neam si Ţara,care spune un cuvant si alta face !"

Iata dragilor si aceasta situatie de ULTRA SECRET,ca tot se vorbeste la orice ora din zi si din noapte de PROTOCOALE SECRETE,de DESECRETIZAREA lor,etc,etc.
Cu siguranta vom afla la momentul potrivit ce este atat de ULTRA SECRET si cine sta ascuns (si)după acest ULTRA SECRET.
                          Cu dragoste,Maria.
P.S.




 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

11 comentarii:

  1. Una spune si alta face e Rusia

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate cred ca e vorba de Romania.In 1992a fost un avertisment deosebit pt romani .Acesta a avut loc in timpul vecerniei la sf m-tire Putna cand duhul lui Stefan a vorbit celor de fata spunandu-le sa nu creada in Occident ca e inselator caci si el a crezut in bunele lui intentii dar a fost inselat.Dar conducatorii nostriu ce-au facut ne-au vandut la UE la americani si la pagani.Blestemul a cazut pe ei si vor plati in veci.Dar nu numai ei sunt vinovati multi dintre romani si-au lipit inima de Occident si nu numai si asta pt ca nu au credinta adevarata si dragoste de neam si tara sunt suflete mici care pun mai mult pret pe bani si viata confortabila si nu pe mantuirea sufletului lor.Cel mai grav e ca multi sunt tineri care nu au fost educati de parinti cu credinta in Dumnezeu crezand ca facultatile si stiinta ii mantuieste.Fals!Din pacate si-au lipit sufletul de distractii moda muzica dans dar sa nu auda de biserica Altii au ratacit in yoga new age etc.Cum sa mearga Romania mai departe cu acesti tineri care nu cunosc pe Dumnezeu si pt bani si confort sunt gata sa-si vanda neamul si tara(#rezist!)Slava Domnului ca avem insa si tineri inteligenti si credinciosi care isi iubesc tara si n-ar pleca pt nimic in lume.Bravo lor ,sunt demni de incredere!Avem nevoie ca tinerii sa inteleaga ca acum nu e timp de imbogatire si distactie pt ca tara trece prin mari incercari din cauza fortelor oculte care slujesc satanei.Acesta e un razboi spiritual intre Iisus cu ai lui si Lucifer cu ai lui.Cine vrea sa se salveze sa se puna in sluja lui IISUS Mantuitorul lumii si-si va salva sufletul!Amin!

    RăspundețiȘtergere
  3. Apoi doamna Maria si la noi este ca la Turnul Babel una zic alta fac
    Parca nu vorbesc aceiadi limba toti.
    Este greu de inteles ce vor sa faca.
    Cine stie ce-o mai iesi la iveala de vorbim singuri.
    Bunul Dumnezeu sa le lumineze mintea si inima sa faca ve trebuie.
    Doamne ajuta

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa nu confundam politicienii care peste tot una vorbesc,alta cred si fac.Dar aici e vorba de tara ,eu zic Rusia.

    RăspundețiȘtergere
  5. CIA a instrumentat multe asasinate prin inducerea atacurilor de inimă și a îmbolnăvirilor de cancer


    “În anul 1975, în urma audierilor efectuate de Comitetul Bisericii – care este Comisia specială a Senatului American, însărcinată cu cercetarea programelor guvernamentale speciale – s-a descoperit existenţa unei arme secrete de asasinare.

    CIA pusese la punct o otravă ce putea cauza imediat fiinţei umane un atac de cord. Otrava putea fi pusă într-un mic vârf de săgeată, care era de obicei slobozita cu ajutorul unui pistol. Arma avea suficientă putere astfel încât să străpungă îmbrăcămintea şi să lase pe piele doar o uşoară urmă roşie. Odată ajunsă în sânge, otrava se răspândea foarte repede în întregul organism, provocând într-un timp scurt atacul de cord. Substanţa a fost astfel concepută, încât să nu poată fi detectată prin metodele moderne de autopsie.


    Acţiunile abominabile ale CIA nu s-au oprit însă doar aici. Angajaţii odioasei agenţii de spionaj şi-au pus problema că, dacă animalele pot fi îmbolnăvite de cancer prin injectarea lor cu viruşi şi bacterii cancerigene, atunci acelaşi lucru putea fi valabil şi în cazul fiinţelor umane.

    În anul 1931, Cornelius Rhoads – patologist la Institutul de Cercetări Medicale Rockefeller – a infectat în mod deliberat subiecţi umani din Porto Rico; 13 dintre aceştia au murit. Deşi un medic portorican a descoperit mai târziu că Rhoads a ascuns anumite date ale experimentelor sale şi chiar dacă însuşi Rhoads a recunoscut faptul că toţi locuitorii micii tari ar trebui ucişi, totuşi el nu a păţit nimic. Mai mult decât atât, el a fost cooptat de Armata SUA pentru a realiza anumite experimente şi teste de expunere la radiaţii atomice asupra soldaţilor şi pacienţilor din unele spitale.


    Ambele metode – atacul de cord indus de otrava respectivă şi cancerul provocat prin infectare – au fost folosite mai apoi de CIA pentru a provoca numeroase asasinate. Doar un patologist foarte experimentat, care ar şti foarte bine ce anume şi unde să caute atunci când ar realiza autopsia, şi-ar da seama de diferenţa dintre un atac de cord natural şi unul indus prin asasinat.

    În felul acesta, mulţi lideri de partid, care erau predispuşi la atacuri de cord, au putut fi eliminaţi înainte ca ei să provoace „neplăceri” elitei malefice mondiale. Aceleaşi metode au fost folosite şi în cazul asasinatului lui J.F. Kennedy.

    Aşa-zisul „asasin” al preşedintelui, Lee Harvey Oswald, a fost omorât la scurt timp de Jack Ruby. Acesta, la rândul lui, a murit la câteva săptămâni după aceea de cancer, după ce i se permisese să vorbească liber într-un tribunal din afară Texasului, dacă el ar fi dorit aceasta.

    Matt Simmons, un expert în industria petrolieră şi a tranzacţiilor petroliere mondiale, consilier al preşedintelui Obama, a murit subit la reşedinţa sa de vacanţă din Maine, ca urmare a unui „atac de cord”. Anterior el anunțase faptul că rezervele de petrol ale Arabiei Saudite sunt practic terminate şi că producţia mondială de petrol este în serios declin.

    Cartea sa: „Twilight în the Desert: The Coming Saudi Oil Shock and the World Economy”, apărută în 2005 a avut un succes extraordinar, în special pentru că ea arată că Arabia Saudită şi-a supraestimat cu mult rezervele de petrol pe care le deţine şi acum lumea întreagă se află în pragul unui şoc petrolier de proporţii, odată cu terminarea acestor rezerve mondiale importante.

    Pentru americani aceasta nu ar fi însemnat totuși ceva foarte neplăcut. Adevărata problemă izvora din faptul că, după ieşirea Arabiei Saudite de pe lista marilor câmpuri petrolifere ale lumii, liderul regional în această privinţă ar rămâne Iranul, care reprezintă cu adevărat o ameninţare serioasă pentru SUA.

    Toate celelate ţări ale Orientului Mijlociu, incluzând Arabia Saudită, ar deveni astfel „tari din lumea a treia”, dependente de Iran. Prin urmare, acesta a fost cu adevărat motivul „reducerii la tăcere” a lui Matt Simmons.

    RăspundețiȘtergere
  6. Fostul preşedinte iugoslav, Slobodan Miloşevici, a fost de asemenea asasinat în celula sa, în timpul procesului de la Haga.

    El era acuzat de crime de război şi crime împotriva umanităţii în timpul războaielor intentate Bosniei, Croaţiei şi regiunii Kosovo în anii ’90. El a fost de asemenea acuzat de genocid pentru circa 100 000 de morţi în războiul din Bosnia, dintre 1992 şi 1995.

    Miloşevici a scris o scrisoare cu o zi înainte de a muri, în care arată că a fost otrăvit în celula sa. Autopsia a relevat faptul că lui i se administrase o substanţă care făcea ineficiente medicamentele pentru hipertensiune şi problemele de inimă de care suferea, astfel încât acestea s-au dezvoltat repede într-un atac de cord. Dacă Miloşevici a fost omorât, cine ar putea fi responsabil de aceasta? Toate opiniile arată cu degetul într-o singură direcţie: NATO.

    De ce NATO? Deoarece Tribunalul de la Haga este practic „o casă a NATO’’. Toţi judecătorii din cadrul lui şi procurorii ataşaţi acolo au fost cooptaţi de acest organism militar sinistru, astfel încât se poate spune pe bună dreptate că, în realitate, Slobodan Miloşevici a fost prizonierul NATO şi nu al Tribunalului de la Haga. NATO avea deci atât motive, cât şi posibilităţi pentru a-l asasina pe preşedintele iugoslav.

    În martie 2002, Miloşevici a prezentat Tribunalului de la Haga dovezi zdrobitoare, prin care arăta lumii întregi că atât SUA cât şi NATO au sprijinit organizaţia teroristă Al-Qaeda pentru ca aceasta să ajute la rândul ei Armata de Eliberare din Kosovo pentru a lupta împotriva Serbiei. Aceasta nu era deloc pe placul Pentagonului şi a Casei Albe, care pe atunci se străduiau să „inventeze” un război al terorii, astfel încât să justifice o nouă intrare în Irak.

    Miloşevici a ţinut de asemenea câteva discursuri în fața Tribunalului de la Haga, prin care el a arătat cum câţiva industriaşi de prim rang în lume au instrumentat de fapt haosul în Balcani, pentru a pregăti astfel drumul către „o nouă ordine mondială”.

    Toate aceste arme ascunse ale CIA şi ale altor servicii secrete americane au fost proiectate şi inventate pentru a sluji omorul şi asasinatele. De pildă, otrava teribilă ce provoacă atacul de cord a fost pusă la punct de Charles Senseney la Fort Detrick, Maryland, el recunoscând acest lucru în faţa unei comisii senatoriale la audierile din luna septembrie 1975.

    Aceeaşi armă pare să fi fost folosită, de asemenea, în asasinarea preşedintelui Kennedy, în 1963. Primul foc tras asupra lui l-a adus pe acesta într-o stare de paralizie parţială a corpului, fapt evidenţiat ulterior la autopsie.”

    RăspundețiȘtergere
  7. “Extratereștrii trăiesc printre noi”

    In decembrie 2012 Dmitri Medvedev, a cerut americanilor sa faca publice toate tratatele de colaborare cu extraterestrii. Medvedev, a mai adaugat ca, “printre noi exista deja extraterestrii, nu va pot spune cati, caci s-ar crea panica”.

    “Premierul rus Dmitri Medvedev a recunoscut existenţa extratereştrilor, în finalul interviului acordat vineri, 7 decembrie, pentru cinci canale de televiziune din Rusia, când i-a fost pusă o întrebare ‘suplimentară’, când microfoanele erau deja închise. Răspunsul său lasă loc de interpretări, comentează în ediţia sa de luni publicaţia italiană Corriere della Sera, preluată de portalul InoPressa.


    În acest sens, ziarul menţionat se întreabă dacă şeful executivului rus a făcut vreo farsă sau dacă afirmaţia sa ar trebui privită cu toată seriozitatea, amintind că, în trecut, Medvedev nu a fost luat prea în serios, după ce ‘s-a compromis’ la un summit G8 exagerând puţin cu ‘vodcă’.

    Imediat după interviu, Dmitri Medvedev a afirmat că, atunci când se predă puterea de la un preşedinte la altul la Kremlin, împreună cu valiza cu coduri nucleare, sunt prezente întotdeauna două dosare speciale, dintre care unul conţine informaţii complete cu privire la toate ‘vizitele’ întreprinse de extratereştri pe Terra.

    Celălalt dosar, a indicat premierul, fost preşedinte al Federaţiei Ruse pentru un mandat de patru ani, conţine rapoarte confidenţiale de la ‘servicii secrete absolut închise’ (care nu există oficial ca instituţii) care îi monitorizează pe extratereştrii descinşi pe teritoriul Federaţiei Ruse.


    Potrivit lui Medvedev, aceste două dosare, împreună cu valiza nucleară, sunt predate împreună noului preşedinte. La sfârşitul întâlnirii cu jurnaliştii de televiziune, el a menţionat că nu doreşte să specifice numărul extratereştrilor care trăiesc printre noi pentru a nu provoca panică.

    ‘Extratereştrii sunt de ceva timp printre noi. Nu vă pot spune exact câţi sunt.

    Nu putem vorbi despre aceasta fără a provoca panică, dar dacă veţi urmări filmul ”Men in Black” veţi înţelege că aceasta este o realitate’, ar fi spus Medvedev, citat de Corriere della Sera.

    Se pare că guvernul rus este foarte bine informat despre vizitele extratereştrilor pe Pământ, dar păstrează tăcerea sub pretextul că aşa menţine ordinea publică, comentează în acest sens ziarul italian.

    Înainte de aceste declaraţii ale primului ministru rus, aminteşte publicaţia menţionată, au avut loc două episoade similare în trecut.

    Preşedintele SUA, Harry Truman, a trimis o notă, ce se află astăzi la muzeul din New Mexico, în care făcea referire la prăbuşirea unui aparat de zbor, posibil, de origine extraterestră.

    La 21 septembrie 1987, într-o reuniune a Adunării Generale a ONU, preşedintele american Ronald Reagan a vorbit despre ameninţarea unei invazii extraterestre şi că oamenii ar trebui să acţioneze împreună pentru a se pregăti de o eventuală agresiune. Este greu de crezut că Reagan vorbise de la tribuna ONU după ce băuse un păhărel, comentează Corriere della Sera.”

    Sa nu uitam nici de Organizatia “Majestic 12”, creata la scurt timp dupa prabusirea celebrului OZN, la Roswell, in 1947, din ordinul direct al presedintelui american, Harry Truman, pentru investigarea acestor fenomene.
    Oficial, SUA, neaga si va nega vreun tratat incheiat cu extraterestrii, dar aici trebuie sa observam ca rusii, sint mult mai deschisi decat americanii.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mie imi pare a fi un lung comentariu de propaganda rusa anti -SUA

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitari an.18.38 pentru informatii.

    RăspundețiȘtergere