duminică, 4 noiembrie 2018

BRASOV ! SE PREGATESTE CEVA !


                4 Noiembrie 2018,ora 3,33 zori de zi !

                                Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi,ma trezeste un glas care spune ceva despre Brasov.
            Imagini pentru brasov
Glasul spunea asa:
                    " La Brasov se pregateste iluminatul Gărzilor :"
A nu se intelege,strazilor !
Glasul a spus clar: 

           " La Brasov se pregateste iluminatul Gărzilor :"

Asadar dragilor, este vorba in Mesaj despre Garzi,despre armata si politisti.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa ne apere si sa nu ne lase din mâna Sa cea atotputernica si atottiitoare,Amin.
                             Cu dragoste,Maria.


P.S.


 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
35 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
15 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
28 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.

DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate CARTILE

 absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

20 de comentarii:

  1. Nu se refera la armată și poliție, ci Garda Națională (oastea cea mare a țării), adică la toți cei care mai iubesc această "gură de rai" numită România și sunt gata să-și dea și viața pentru ea.
    Fraților ne-am unit în 1918 și am făcut România Mare, dar prin dezbinare, hoție, lașitate și un patriotism demagogic am pierdut-o în toamna lui 1940.
    Spun aceasta pentru că prin lașitatea conducătorilor din acea perioadă am cedat în 1940 o 1/3 din teritoriu și din populația țării, iar poporul și armata sa plângeau.
    Poate că dacă ne opuneam am fi pățit ca Polonia, să fim împărțiți între ruși și nemți, dar după război am fi fost considerați stat cobeligerant și rușii nu ar mai fi putut să-și impună dictatura lor prostească, profitând din plin de prostia regelui și camaraderiei lui făcută la 23 AUGUST 1944 prin care peste 100.000 de ostași români au căzut prizonieri sau au murit în perioada 23.08-12.09.1944, când practic au luptat și cu rușii dar cu și cu nemții.
    Am arătat toate acestea ca să luăm aminte și să nu mai greșim din nou dând iar dovadă de lașitate, dezbinare și patriotism demagogic, pentru ca de data aceasta ungurul și rusul vor anihilarea noastră ca popor și stat.
    Numai credința în Dumnezeu și voința noastră de a lupta până la capăt, ne mai poate ajuta. Învingem sau pierim, dar țara să nu o predăm, ca altfel vom ajunge ca evreii care până în 1948 au fost un popor fără de țară.
    Degeaba vrea armata să lupte dacă poporul nu vrea iar conducătorii sunt lași și meschin, pentru că țara va pierii.
    Dumnezeu să ne ierte, să ne lumineze și să ne întărească în credință, unitate și dragoste de neam și țară.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15:05 bă patriotu' lu' pește dute la culcare uite unde era Rambo. Vine iarna și Românii intră în război cu frigul și foamea ca de obicei iar tu vorbești prostii.

      Ștergere
    2. Anonim 15.05, sper sa fie ceea ce spuneti, adica oamenii sa isi iubeasca tara si cu inima, nu numai cu burdihanul. Si nu luati seama la neamurile proaste si agramate, pentru ca pe ei ii scuipa primii aceasta tara.

      Ștergere
    3. Anonim 4 noiembrie 2018, 15:05

      Ai dreptate !!!

      Ștergere
    4. 15:05Felicitari pt spiritul patriotic si constiinta de neam si responsabila!De s-ar trezi tot neamul am avea sansa redresarii tarii.Ne trebuie oameni curajosi si puternici ,patrioti si buni crestini in fruntea poporului nostru.Pt asta sa ne rugam lui Dumnezeu sa-i aduca in fruntea tarii.Doamne ajuta!

      Ștergere
  2. Este un mesaj doamna Maria complicat de dscifrat.
    Poate le lumineaza calea celor care apara Brasovul.
    Este greu fe spus ce poate sa fie.
    Bunul Dumnezeu sa apere acest oras si pe toti oamenii care locuiesc aici si pretutindeni.
    Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mafia ii tine pe toți in întuneric. Un om, doi, câțiva care se inchina la bafomet si stăpânesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Se pregatesc pt.1 DECEMBRIE?

    RăspundețiȘtergere
  5. "Brasov ,se pregateste ceva",pai in aceasta situatie,mesajul , poate provoca producerea de material energetic pt unele entitati, care au o mare nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Maria circula pe internet mai multe preziceri, pareri care spun ca intre 21-25 decembrie anul acesta va fi un seism devastator, de opt grade pe scara Richter.

    Va rugam daca puteti sa ne spuneti daca este asa sau nu si daca ne veti anunta pe parcurs .

    Mercur, Terra, Marte, Jupiter se aliniază, ceea ce va provoca un enorm seism între 21 şi 25 decembrie 2018. ''estimarea actuală este o magnitudine de la 7 la 8.
    Potrivit cercetătorilor de la „Global Earthquake Forecaster’ Ditrianum”, un seism puternic s-ar produce chiar în perioada sărbătorilor de iarnă.

    Planetele se vor alinia pe 21 decembrie, iar şocul gravitaţional va duce la dislocarea plăcilor tectonice de la Pământ. Asta ar provoca un cutremur de magnitudinea 8 pe scara Richter, potrivit site-ului coordonat de cercetătorul din domeniul seismologiei Frank Hoogerbeets.

    https://evz.ro/marele-cutremur-este-foarte-aproape.html


    RăspundețiȘtergere
  7. Ma copii.pana si regele o fost un las si un criminal! La ce sa mai asteptam la cei de azi? Cel mai mare roman maram si dusman íi mugur isarescu care o ínstrainat aurul tarii. El íi mai presus de lege. El íi unealta lui soros si neam cu regele neamt. Ma,numa. Regina . Maria o avut sange in instalatie si dumneaei íi ramanem datori pentru . Marea. Unire...

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma copii, ma refer si la . Mihai la care í so rupt de armata blocata ín. Crimeea si de tata-so. In zua de azi la neamtul pe care-l dóare cu íngríjorare de copiii nostri de noi toti romanii. Ma,di ce traznitu nu so dus la aí lor cand o plecat toti....

    RăspundețiȘtergere
  9. Ilie daca nu era regele acum vorbeai ungureste si treceai Carpatii cu pasaport

    RăspundețiȘtergere
  10. Poligonul de la Cincu - baza de antrenament pentru militarii americani .
    S-au instalat in Oltenia, la Deveselu , la Marea Neagra la Kogalniceanu si in inima tarii la Brasov .
    Cat de prost sa fii sa lasi ca cineva sa puna bazele militare pe pamantul tarii tale !!!!! Cine ce are cu noi , mai fratilor ???! Paranoia cu rusii e ridicola , la un asa popor , la o asa armata , cat ii lua lui Putin in ultimii 30 de ani sa ne incalece ??

    Ne-au spalat creierii , ne-au indus frica de ,,dusmani'' si ei s-au instalat aici facandu-si mendrele pe toate planurile , economic , politic, militar .
    Unde vedeti voi pacea adusa de americani acolo unde sunt in prezent ? Tarile sunt distruse , popoarele sunt in pribegie , pamantul le e exploatat si saracit , dupa ei ramane potopul , desertul .
    Cei mai rau e ca suntem si cu UE si cu NATO, adica jucam la 2 capete . De ani de zile nu se face altceva decat emigrarea din tara la maxim , pentru ca asta se doreste , e o sfidare si o provocare pe fata la toate guvernele .
    Vazand ca nu am plecat toti , acum pregatesc un genocid , scapa cine mai poate , ei au nevoie de teritorii goale , de piete de desfacere , de colonii .

    RăspundețiȘtergere
  11. Pentru razboiul dintre SUA si Rusia , am fost bagati noi la inaintare . Americanul s-a instalat bine la noi si ii arata pisica lui Putin . Vai de noi, ca poporul roman nu a fost chemat la niciun referendum daca vrea baze militare pe acest pamant . Ne-au cumparat cu nimicuri : au trebuit sa vina americanii la cei din Olt sa le faca gradinita si drumuri !!! Rau am ajuns , voturile sunt cumparate cu ulei si faina iar independenta tarii cu spoieli de 2 lei . Sa nu ne mai miram ca maine nepotii nostri vor vorbi doar engleza si turca . Doar Dumnezeu si sfintii care pazesc Romania ne mai pot salva din mocirla in care suntem .Poporul a dorit sa traiasca mai bine , dar nu furat si inrobit, injosit, sclavizat , aruncat din tara , dat pe mana mercenarilor locali analfabeti .

    RăspundețiȘtergere
  12. 07:55 si 14:49 AVETI MARE DREPTATE !!!!!! Dar ce sa facem noi, cei mici???

    RăspundețiȘtergere
  13. 7.55 Da, jucam la toate capetele , asta-i mentalitatea hoteasca a guvernarii de dupa revolutie, pentru ca in haos se fura bine , toti analfabetii si tutele ajunse ministrii si premieri au facut patrimonii intregi , conturi in afara , resedinte de lux , concedii in toata lumea, nunti faraonice la plozii nuli si neaveniti .

    Oamenii corecti, cinstiti, adevaratii intelectuali stau si se uita , ei nu corespund politic , nu se indoaie ca au coloana vertebrala , nu pot fi corupti . E vremea viermilor ajunsi mari domni din electricieni, sondori lacatusi, tablagii care-si spun mai nou ,,ofiteri''.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intelectualii adevarati,care au coloana vertebrala,intotdeauna au stat ca un ghimpe in calea politrucilor,in toate timpurile...Vedeti cine au fost bagati si torturati prin inchisori,trimisi la Canal,internati cu forta prin spitale psihiatrice,discreditati si uneori asasinati,pur si simplu...Intelectualii valorosi,demni,onesti,pot trezi constiinte,de aceea sunt considerati periculosi,neaveniti...sunt promovati doar intelectuali tradatori si obedienti regimului ( de orice fel ) si,desigur,categoriile amintite de dvs. in ultima fraza...

      Ștergere
  14. Luminatul la japonezi a fost cind samuraii au hotarit ca misiunea lor in Japonia sa incheiat lasind rolul celorlalti.S-ar putea ca 'Iluminatul garzilor la Brasov' sa aiba o semnificatie asemanatoare.-craciun

    RăspundețiȘtergere