marți, 27 noiembrie 2018

33 - 133 ! UN ALT FEL DE MESAJ !



                             26 Noiembrie 2018,ora 6,44 !

                                Dragii mei,

În aceasta dimineata,treaza fiind,aud glas care spune asa:

                "33 !

Dar un alt glas vine cu o alta cifra,si anume:

              133 !"

Dragii mei, vom auzi de aceste doua cifre care,cu siguranta vor fi foarte importante si de ce nu,cu rasunet in Mass-media.
Sa dea Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa fie ceva de bine ! Doamne Ajuta !
                             Cu dragoste,Maria.

51 de comentarii:

  1. a mai fost o viziune legata de 33

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numarul 33,sunt anii traiti de IISUS HRISTOS,pe pamant. 33,de conducatori din intreaga lume,pun la cale cel de-al treilea razboi mondial,si 133 de tari vor fi afectate de acest groazni razboi.

      Ștergere
  2. http://profetieavertisment.ro/mesaje/33/sarbatorind-craciunul/
    http://profetieavertisment.ro/mesaje/133/importanta-sacramentelor-casatoria-si-prima-sfanta-impartasanie/

    RăspundețiȘtergere
  3. http://profetieavertisment.ro/mesaje/572/atat-de-multi-oameni-sunt-astazi-obsedati-de-urmarirea-faimei-si-a-gloriei-proprii/

    http://profetieavertisment.ro/mesaje/551/noua-era-va-fi-vestita-de-cea-de-a-doua-mea-venire-timpul-este-scurt/
    http://profetieavertisment.ro/mesaje/70/tineti-piept-atacurilor-satanei/
    http://profetieavertisment.ro/mesaje/60/durerea-mea-este-chiar-mai-intensa-astazi-decat-la-rastignirea-mea/
    http://profetieavertisment.ro/mesaje/26/viata-ce-va-urma/

    RăspundețiȘtergere
  4. Parada de ziua nationala de la Alba Iulia ce se desfasura anual pina la amiazi se va desfasura anul acesta de la ora 15 din cauza lui Iohanis care va sosi la acea ora transformind sarbatoarea zilei nationale a Centenarului in Propaganda campaniei sale electorale,cu pretul ca cei din tara sa se intoarca noapte si in coloane bara la bara.
    Iohanis cel care la Sibiu nu se ducea niciodata sa depuna coroane cu aceasta ocazie cum faceau toate celelalte formatiuni politice in centru unde a fost cladirea unde a functionat Consiliul Dirigent al Unirii pe strada Nicolae Balcescu vizavi de casa furata de el la nr 29.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Simbata,de 1 Decembrie o sa fie frig,o sa stea lumea sa-l astepte pe el,pina la ora 15.00!?Eu nici nu ies nicaieri,nu ma intereseaza nici sarbatoare,nici protest!!Nu imi stric sanateatea pentru o parada. ..Este aici la noi,in tara,numai sarbatoare peste sarbatoare tot anul,artificii;cheltuie primariile pe luminile si mos craciunuri luminate niste sume fabuloase,sa ne scoata ochii....Apoi ce vremuri urmeaza...numai binul Dumnezeu stie!!...

      Ștergere
  5. La Alba Iulia, Iohanis va fi intimpinat si de motii lui Avram Iancu cel a carei statiue nu vrea sa o instaleze in locul ei din arcul ASTRA si o tine de 6 ani ascunsa in custodia Primariei Sibiu.
    Statuia lui Avram Iancu este facuta de 6 ani din donatiile sibienilor la initiativa profesorului universitar Pamfil Matei ,un mot urmas a lui Avram Iancu de loc din ABRUD.
    La Sibiu a patimit Avram Iancu pentru ca a fost batut de 'nemti' incit sa imbolnavit si striga pe drumul de intoarcere spre Apuseni;---'Nu ma lasati,Nu ma lasati sa ma prinda jandarii nemti'.

    RăspundețiȘtergere
  6. Se vor implini 133 de ani de la Asasinarea poetului MIHAI Eminescu in urma unei intrigi si internat la nebuni,a fost pina la 33 de ani redactor sef la ziarul Timpul.

    RăspundețiȘtergere
  7. Marea absenta care ar merita sa fie la Centenarul de la ALBA IULIA este Elena Udrea care a alocat fondurile pentru dezgroparea si punerea in valoare a marii cetati ALBA CAROLINA din Alba Iulia si pentru drumul Transalpina si drumul Orastie Sarmizegetusa Regia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E la misto mesajul, nu?! Daca e serios, e grava treaba! Daca am ajuns sa omagiem toti hotii inseamna ca ne meritam soarta. Banii aceia au fost dati din buzunarele noastre, nu din ciordeala sau din posetele Elenei Udrea.

      Ștergere
  8. Romanii din Diaspora vor veni cu Marsul Unirii care vor ajunge in gara Alba Iulia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. UNITI IN CUVANTUL LUI DUMNEZEU!
      ROMANII SE UNESC CU TARA!

      Ștergere
  9. http://profetieavertisment.ro/mesaje/1326/enoh-si-ilie-nu-vor-fi-prezenti-in-forma-omeneasca/

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamna Maria sa dea Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa auzim de bine.
    Este greu de descifrat acest mesaj.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  11. Dna Maria, Lasati pacatosii sa va critice, sa va huleasca,nu va mai amarati cu ei!.
    Mesajul Dvs este despre o cursa aeriana ce se v-a prabusii,posibil in Romania, iar despre Cutremure...Ele sunt MAJORITATEA provocate de,,ELITELE " MASONICE NEO NAZISTE SATANISTE,
    ISTANBULUL cat si BUCURESTIUL sunt pe lista neagra a acestor forte obscure..
    ASADAR, MARE ATENTIE LA CELE 2- METROPOLE unde se vor produce seismele..

    RăspundețiȘtergere
  12. E centenarul , 133-33 = 100

    RăspundețiȘtergere
  13. Într-o zi, un tânăr l-a întrebat pe bunicul său:
    - Bunicule, cum ați putut trăi înainte fără tehnologie, fără internet, fără computere, fără drone,fără telefoane mobile, fără facebook?
    Bunicul a răspuns:
    - La fel cum voi trăiți astăzi fără rugăciuni, fără demnitate,fără compasiune, fără ruşine, fără respect, fără personalitate,fără caracter, fără dragoste, fără modestie, fără onoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 👏👏👏👏👏👏

      Ștergere
    2. Anonim 20:40 , trist și dureros adevăr!

      Ștergere
    3. 20:40F.f adevatat!Stiinta fara Dumnezeu duce la moartea sufletului si deci,la Iad!Salvati copii si tinerii cat se mai poate.Ministerul Invatamantului si implicit cadrele didactice care se supun fortat acestui sistem satanic sunt raspunzatori pt sanatatea viata si sufletul copiilor si tinerilor nostrii.Acest sistem distructiv e impus de Fiara de la Bruxelles iar conducatorii nostrii il accepta cu umilinta fara discernamant.Toti cei vinovati pt lipsa de judecata si demnitate pt supunere la ordinele satanice vor raspunde pt reaua conducere impotriva propriului popor.Dumnezeu sa-i lumineze macar in al 12-lea ceas(desi cred ca a trcut demult)!

      Ștergere
    4. 20:40F.f adevatat!Stiinta fara Dumnezeu duce la moartea sufletului si deci,la Iad!Salvati copii si tinerii cat se mai poate.Ministerul Invatamantului si implicit cadrele didactice care se supun fortat acestui sistem satanic sunt raspunzatori pt sanatatea viata si sufletul copiilor si tinerilor nostrii.Acest sistem distructiv e impus de Fiara de la Bruxelles iar conducatorii nostrii il accepta cu umilinta fara discernamant.Toti cei vinovati pt lipsa de judecata si demnitate pt supunere la ordinele satanice vor raspunde pt reaua conducere impotriva propriului popor.Dumnezeu sa-i lumineze macar in al 12-lea ceas(desi cred ca a trcut demult)!

      Ștergere
  14. Serviciile secrete maghiare l-au ajutat pe fostul premier al Macedoniei să fugă în Ungaria


    http://cursdeguvernare.ro/serviciile-secrete-maghiare-l-au-ajutat-pe-fostul-premier-al-macedoniei-sa-fuga-ungaria.html

    RăspundețiȘtergere
  15. Dreapta radicală din Ungaria colaborează cu serviciile secrete rusești


    Organizațiile maghiare de extrema dreapta desfășoară contra cost campanii agresive împotriva NATO și UE și alimentează conflictul interetnic din vestul Ucrainei, scrie astazi publicatia EUobserver.

    Rusia sponsorizează în mod activ mișcările europene populiste și de dreapta, creand în Europa o rețea de aliați, care simpatizează Rusia. Scopul principal al Moscovei este crearea de noi zone de instabilitate de-a lungul frontierelor UE … revizuirea frontierelor, provocarea de conflicte interetnice și intrenaționale… spargerea unitatii UE în ceea ce privește politica de sancțiuni împotriva Rusiei”, – susține materialul editorial.

    Ținta strategică principală a sponsorizărilor Rusiei este Ungaria.

    „Serviciile speciale rusești lucrează în mod activ cu organizații precum Garda Noua Maghiara (UJ Magyar Garda), Mișcarea de tineret a șaizeci și patru de scaune (Hatvannegy vármegye Ifjúsági Mazgalom), Armata Tinerilor (Betyarsereg), Mișcarea maghiara de auto-apărare (Magyar Onvedelmi Mozgalom) și organizația „Lupii” (Farkasok). Ele organizează pregătiri paramilitare pentru membrii săi, adesea cu implicarea personalului militar din Rusia sau a atasatilor militari ruși în calitate de instructori ”, se spune în material.

    Aceste organizații sau activiștii lor participă adesea la organizarea de evenimente în masă care să provoace conflicte etnice în Transcarpatia ucraineană. Pentru coordonarea tuturor acestor acțiuni și a propagandei, rușii au creat un portal online special – hidfo.ru – care rămâne resursa cheie de comunicare a forțelor pro-ruse din Ungaria.

    Site-ul „publică dezinformari care vin din Rusia și apoi se răspândesc prin rețele sociale”, se spune în articol.

    Un alt element important al strategiei rusești în Ungaria este desfășurarea în țară a principalei celule din UE a „Mișcării Internaționale”, o organizatie de dreapta pro-Kremlin.

    Evenimentele organizate de extremistii de dreapta maghiari prevăd și participarea extremiști pro-ruși din Marea Britanie (în special, Jim Dawson – „Knights Templar International” si Nick Griffin de la „National Front“).

    În august, langa Budapesta, a fost organizat Centrul Internațional de Pregatire Militara și Speciala „Wolf” pentru activiștii locali din organizațiile paramilitare.

    Șeful Centrului „Wolf” este un cetățean rus, Denis Riauzov, care a anterior a fost membru al forțelor speciale ruse și se află pe lista sancțiunilor SUA.

    https://deschide.md/ro/stiri/externe/39548/EUobserver-Dreapta-radical%C4%83-din-Ungaria-colaboreaz%C4%83-cu-serviciile-secrete-ruse%C8%99ti.htm

    RăspundețiȘtergere
  16. Noul șef al spionajului Ungariei este un vechi agent din perioada comunistă, apropiat de Rusia


    Un fost spion maghiar din perioada comunistă, care și-a desfășurat activitatea în Austria și Germania de Vest, este noul șef al Serviciului de informații externe al Ungariei, transmite presa de la Budapesta. Jozsef Czukor a fost până la 1 octombrie principalul consilier de politică externă al premierului Viktor Orban, cel care l-a și propulsat la șefia serviciului secret.

    Jozsef Czukor este considerat un apropiat al Rusiei, potrivit portalurilor maghiare Index.hu și Zoom.hu. El ar fi colaborat intens cu serviciile secrete sovietice în perioada comunismului, când serviciile secrete ale statelor din Pactul de la Varșovia era practic subordonate KGB.

    Numirea lui Czukor vine pe fondul apropierii constante dintre Viktor Orban și Vladimir Putin și al atacurilor tot mai dure ale Ungariei la adresa Uniunii Europene. Mai mult, un fost șef al serviciilor maghiare avertiza în urmă cu un an că partenerii din NATO sunt extrem de reticenți în a colabora cu Ungaria din cauza temerilor că Budapesta împărtășește informațiile sensibile cu Moscova.

    Czukor a mai ocupat poziția de șef al Spionajului externe (IH) în perioada 2002-2004. El și-a început cariera de spion în Austria și Germania de Vest, apoi a devenit diplomat și a fost ambasadorul Ungariei în Slovenia și Germania.

    https://www.g4media.ro/noul-sef-al-spionajului-ungariei-este-un-vechi-agent-din-perioada-comunista-apropiat-de-rusia.html

    RăspundețiȘtergere
  17. Principesa Margareta va veni la ALBA IULIA cu un tren tras de o locomotiva facuta in anul 1918.Am mai fi noi in stare de o asa fapta?-craciun













    RăspundețiȘtergere
  18. Surprize, surprize, Rusia a masat un mare număr de forțe armate la granița cu Ucraina spune spionajul Ucrainei. Se pregătește Rusia să invadeze Ucraina?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22:15Unii vedeti razboiul ca un spectacol.Razboiul e cea mai cumplita fapta a omenirii plina de durere lacrimi distrugeri.Deci rugati-va si nu il asteptati nepasatori.

      Ștergere
  19. pt 27 noie 20:40 ff frumos-iata ca mai sunt persoane care gandesc la moralitate credinta etc-ii imitam pe vestici cand noi abia ne ducem cojocul

    RăspundețiȘtergere
  20. Macron l-a asteptat in strada pe Iohanis -in dolce far niente=dolce vita=viata frumoasa pe barba romanilor, care a intirziat la intilnire

    RăspundețiȘtergere
  21. La sedinta Parlamentului in cinstea Centenarului lui Iohanis i s-a luat dreptul la jilt.Foarte bine si asa era cu nasul prea sus Dezbinatorul Alogen singurul care nu depunea nu depunea flori de ziua nationala pe centrul Sibiului la casa Consiliului Director al Unirii vizavi de fosta lui casa de la nr 29 pe str Nicolae Balcescu.

    RăspundețiȘtergere
  22. Vorbind de ''100 de ani ai tarii noastre'' la tribuna Parlamentului,Iohanis iar o greseste intentionat de data asta.
    Tara asta are cel putin 2000 de ani de la MAREA UNIRE facuta de BUREBISTA,de cind neamul nostru este pe acest pamint,desi unii ar vrea sa ne induca ideia sa ne consideram pe pamintul altora cu tara asta doar de 100 de ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vrea sa dea un semnal RUSIEI ! De parca nu este si-asa tensionata situatia. Trebuie sa mai puna gaz pe foc! Doar nu e Tara lui! E a Poporului roman!

      Ștergere
    2. Dna Maria sigur nu i-ati dat ţara lui Dragnea ??? Ţara deabia a recuperat insula Belina ( nu si hotel Turist,ferma de animale si multe altele ) Am 65 de ani si imi dau seama ca sunteti un spirit deosebit ,nu e usor sa primiti la orice ora mesaje dar atât ! Parintele Arsenie Boca nu ar fi afirmat niciodată asa ceva. Parintele Arsenie Boca a făcut minuni, a vindecat oameni de boli incurabile !!! Dvs ați făcut aşa ceva ???

      Ștergere
    3. Anonim 15;34
      Bravooooo !!!
      Aici se face politică la greu, se sprijina PSD ul , de parcă Iisus Hristos face politică . 🙄🙄🙄🙄🙄🙄

      Ștergere
    4. 15:34, jos palaria in fata ta! 👏👏👏👏👏👏

      Ștergere
  23. Intotdeauna atitudinea lui Iohannis a fost una care nu corespunde demnitatii de Presedinte al Romaniei si astazi a dovedit-o, din nou, din plin, din pacate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15.35 Iohannis ne reprezinta cu succes in afara. E un adevarat roman spre deosebire de tine, o tradatoare de tara. Asa ti-au spus la sedinta PSD? pe cine minti tu, toata tara vede ca Iohannis e mai roman decat romanii. Pastreaza ti minciunile pt tine. Pe Dumnezeu oricum nu poti sa-l minti!

      Ștergere
    2. 15/35 atitudinea ta nu corespunde demnitatii de roman! Esti o tradatoare de tara!

      Ștergere
    3. 00:24/00:25, BRAVOOOOOOO!!!!!

      👏👏👏👏👏👏👏👏👏

      Ștergere
    4. Stop,ca nu sunt o "ea", sunt un "el", nu va aprindeti asa de tare cei care acuzati fiindca doar voi va incadrati! :)

      Ștergere
  24. Astazi se implinesc 100 de ani de la REUNIFICAREA Bucovinei cu TARA.
    LA MULTI ANI bucovineni,oriunde v-ati afla ,deocamdata-craciun

    RăspundețiȘtergere
  25. Cind era Iliescu spuneam ca nu se poate un presedinte asa de tara.
    Eeii.. uite ca se poate.

    RăspundețiȘtergere
  26. Tot la 1 Decembrie vor veni la Alba Iulia calareti austrieci care vor sarbatorii in aceasta zi 303 ani de la punerea pietrei de temeliee a cetatii Alba Carolina construita cu munca fortata a 20 000 de iobagi romani si de ce nu prin Ocupantul austriac al Transilvaniei generalul Bucov care a distrus cu tunurile in Transivania circa 1000 de biserici ortodocxe si pe unele ca cea de la Bucium -tara Fagarasului a ars-o impreuna cu romanii aflati in ea la slujba si incuiate usile si blocate din exterior-craciun

    RăspundețiȘtergere
  27. Tot astazi presedintelele Iohanis va semna intr-un cadru festiv legea pentru Autostrada A8-a Unirii Tirgu Mures-Iasi Ungheni deci si inceperea campaniei electorale moldovenesti pentru desemnarea uni nou presedinte care sa o poata construi in locul astuia EXPIRAT ,care de 6 ani nu poate instala la Sibiu statuia lui Avram Iancu facuta din donatiile sibienilor si inchisa in custodia Primariei Sibiu unde a stat inchis si Avram Iancu.
    Noul presedinte moldovean poate fi desemnat din toata Moldova,si din Basarabia sau Bucovina ,ca tot e Autostrada si centenarul UNIRII.

    RăspundețiȘtergere
  28. Tot astazi presedintelele Iohanis va semna intr-un cadru festiv legea pentru Autostrada A8-a Unirii Tirgu Mures-Iasi Ungheni deci si inceperea campaniei electorale moldovenesti pentru desemnarea uni nou presedinte care sa o POATA construi in locul astuia EXPIRAT ,care de 6 ani nu poate instala la Sibiu statuia lui Avram Iancu facuta din donatiile sibienilor si inchisa in custodia Primariei Sibiu unde a stat inchis si Avram Iancu.
    Noul presedinte moldovean poate fi desemnat din toata Moldova,si din Basarabia sau Bucovina ,ca tot e Autostrada si centenarul UNIRII celei Mici, caci UNIREA cea mare a facut-o Burebista acum 2000 de ani.

    RăspundețiȘtergere
  29. A fost dezvelita o statue a reginei Maria la Bucuresti si alta in Marea Britanie,
    Ea este cea despre care se spune ca a fost mai eficienta decit o divizie
    Datorita Ei Timisoara a ramas la Romania si bineinteles Bataliei de la POSADA cind ciobanii valahi l-au batut pe regele Ungariei Carol Robert de Anjou care voia sa-si faca capitala ungara acolo dar nu i-a mai placut vecinatatea valahilor.
    Iar unii sustin ca sintem aici doar de 100 de ani,cind cetatile lor au in fundatie pietrele furate de la cetatile dacice,romane si bisericile noastre ortodoxe-craciun

    RăspundețiȘtergere
  30. 10,05 ei se incadreaza la cozi de topor platiti ca IUDA

    RăspundețiȘtergere