miercuri, 1 martie 2017

LA MULTI ANI DE 1 MARTIE 2017 !



                                      PRIETENI  dragi, 

Vă multumesc din toata inima,pentru urările voastre frumoase! 
M-am bucurat si ma bucur tare mult,cand văd că am atât de multi si adevărati  Prieteni !
La rândul meu ,şi eu vă urez din inimă si din suflet ,  ca să vă bucurati de-o Primavară frumoasa, binecuvântată şi plină de bucurii si împliniri !                   

Felicitari de 1 Martie - Fie ca acest martisor sa ne aduca linistea si fericirea de care avem nevoie toti, si ca iubirea sa ne imbratiseze sufletul - mesajeurarifelicitari.com...

               Cu dragoste si pretuire,

                       Maria Ghiorghiu !

17 comentarii:

  1. Doamna Maria si tuturor femeilor, va doresc o primavara frumoasa, plina de flori!!
    Cu drag
    Neluta

    RăspundețiȘtergere
  2. LA MULTI ANI ,MARIA !
    DE LA CINE TE ASTEPTAI MAI PUTIN.

    RăspundețiȘtergere
  3. O primavara frumoasa cu multe impliniri!

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani!La toate fetele ,femeilor si de ce nu si baietilor,bartatilor,
    sa auzim de bine❤❤❤

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna seara, scuze cam târziu muncesc mult La multi ani tuturor celor care citesc aici si în special pentru dumneavoastră doamna Maria care sunteți ca o mamă pentru noi multă sănătate şi bucurie în suflet. Sa fiți binecuvantati. Pe curând.

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani,doamna Maria!
    La multi ani tuturor! Fie ca-n si-n inimile noastre sa straluceasca lumina lui Hristos,ca-n cea a doamnei Maria! Cu drag,Doina

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani! O primavara frumoasa si plina de bucurii si multa pace pentru d na Maria si toti cei ce citesc acest blog. Cu dragoste Daniela

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi ani!! Primavara luminata!

    RăspundețiȘtergere
  9. De ce "cam tarziu"?Toata luna Martie este dedicata femeii,ca sa nu mai spun ca aceste vremuri sunt echilibrate de ENERGIA FEMININA care a fost suprimata de Patriarhat pe aceasta planeta.Puteti observa cat de prezent este femininul,
    prin faptul ca barbatii nostrii se feminizeaza,se ocupa de bebelusi,se epileaza isi fac manichiura,ca sa nu mai zic de hainele extrem de colorate,pantaloni stramti si multe altele. Poate ca unii dintre ei se opun acestor schimbari dar nu vor rezita prea mult, fiindca ce este de facut se va face.Totul se va schimba pe aceasta planeta.Cine se incapataneaza si rezista schimbarii va trebui sa plece si sa-si continue experimentarile nivelului de intelegere pe alte planete care corespund frecventelor lor de vibratie.
    Noi oamenii ne-am tot intors pe Pamant dupa ce am "murit" fiindca murind in frecventa de intelegere la nivel 3 dimensional am putut sa revenim fiindca planeta a ramas pe aceasta frecventa multe mii de ani,dar acun ea ascensioneaza si frecventa sa este alta,asa ca cei care nu-si ridica inaite de plecare vibratia, nu mai pot reveni aici.Fiecare este Fiinta suverana,asa ca ea alege daca se inalta sau mai sta "la subsol",Divinitatea respecta orice alegere fiindca isi iubeste copii neconditionat.Doar noi iubim conditiona,t fiindca asa am fost invatati,problema este ca L-am umanizat si pe Dumnezeu crezand ca si EL face ce facem noi.Dar nu-i asa! EL este IUBIRE,iar noi suntem creati din acea Iubire,dar am uitat!Tot ce trebuie sa facem ,este sa ne reamintim acea Iubire din care venim si apoi ne putem intoarce tot acolo.
    Va asigur ca reamintirea este magnifica,nu se compara cu nimic din ce am trait ca oameni.
    Deci,'LA MULTI ANI DOAMNELOR!" si aveti mare grija ce faceti ,fiindca toate femeile din aceste vremuri au o misiune foarte grea de a aduce vindecarea masculinului ranit prin alegerile orgoliului extrem de virulent de mii de ani.Femeile au mult de munca, deoarece trebuie sa se vindeca pe ele dar si pe ei.Dar suntem sprijinite de ENERGIA MAMEI DIVINE care vine cu forta pe aceasta planeta.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se vede cat de Zen ești!
      Din toate mesajele te-a iritat cel cu cam târziu.
      Nu era mai simplu sa rămâi Zen si sa spui doar ceea ce e frumos?
      Ești falsa, nu aplici ceea ce trâmbițezi pe blog.

      Ștergere
    2. Anonim2 martie 2017, 13:15,nu vad unde-si exprima iritarea.A spune o realitate nu semnifica iritare. Sunt intru totul de acord cu ceea ce a explicat D .

      Ștergere
    3. Da, Didona! Asa este!:) Un gand bun tie si tuturor femeilor de pe aceasta planeta care intr-adevar au o misiune speciala!:)

      Ștergere
  10. la multi ani '' si o primavara frumoasa ' mariana

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim 13/15,trebuie sa fii tare suparat/a daca simti ca eu am avut alta intentie decat cea pe care am afisat-o.
    Incearca sa privesti in interiorul tau, si vei vedea unde este dizarmonia dintre partile tale care presupune iritare!
    Toti ceilalti sunt oglinzile noastre.Observa ce nu vrei sa vezi!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere