vineri, 3 martie 2017

CUTREMUR DE 5, 6 GRADE !



                             

                                         ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 

                      


                                     3 Martie  2017,ora 16,23 !

                                                         Dragii mei,


În aceasta după amiaza ,în timp ce scriam aici pe Blog, vad dragilor în stanga mea, desi eram cu ochii pe monitor,mi se arata un ecran TV,pe care apăruse o tânără stiristă, care tocmai anunţa cu glas ,dar si scris pe burtiera ecranului,un CUTREMUR.


                       " Un Cutremur de 5,6 grade ....!" 

Dragii mei,nu mi s-a mai spus unde va fi acest Cutremur de 5,6 grade!
Image result for seismograf
Si nici nu am mai putut citi pe burtiera TV,deoarece dispăruse.
Dar veti vedea că vom auzi  de un astfel de CUTREMUR de 5,6 (sau tot de un 5,......),depinde de aparatele fiecarui INSTITUT SEISMOLOGIC in parte.
Să ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MĂICUŢA DOMNULUI , ca sa ne ocroteasca si sa ne apere de toat raul si de toata suferinţa.
Prieteni dragi,sa ne intarim in CREDINŢĂ prin mai multa Rugaciune,prin împlinirea PORUNCILOR DOMNULUI ,mai ales acum când suntem si-n SFANTUL POST al PATIMIRILOR LUI  IISUS HRISTOS, si neapărat trebuie sa fim împăcati mai întâi cu Aproapele nostru, si apoi cu DUMNEZEU CEL ATOTPUTERNIC SI ATOTTIITOR,asa cum ,chiar IISUS HRISTOS ne spune în SFANTA SA EVANGHELIE de la MATEI 4 ,1 : 
21. Ati auzit ca s-a zis celor din vechime: "Sa nu ucizi; oricine va ucide, va cadea sub pedeapsa judecatii."
22. Dar Eu va spun ca ori si cine se manie pe fratele sau, va cadea sub pedeapsa judecatii; si oricine va zice fratelui sau: "Prostule!" va cadea sub pedeapsa Soborului; iar oricine-i va zice: "Nebunule" va cadea sub pedeapsa focului gheenei.
23. Asa ca, daca iti aduci darul la altar, si acolo iti aduci aminte ca fratele tau are ceva impotriva ta,
24. lasa-ti darul acolo inaintea altarului, si du-te intai de impaca-te cu fratele tau; apoi vino de adu-ti darul.
25. Cauta de te impaca degraba cu pirisul tau, cata vreme esti cu el pe drum; ca nu cumva pirisul sa te dea pe mana judecatorului, judecatorul sa te dea pe mana temnicerului, si sa fii aruncat in temnita.

Doamne Iisuse Hristoase,Te rugăm auzi-ne si ne miluieste pe noi păcătosii ,Amin!
                                          Cu dragoste,Maria.

       P.S.

Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor celor care au 

pus si pun o cărămidă sau mai multe, la ZIDIREA 

 CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU!


Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru fiecare in 

parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat înapoi de Dumnezeu si de 

Măicuta Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 

Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 






https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

28 de comentarii:

  1. Asta e! E voia lui Dumnezeu.
    Oricum suntem tocati cu amenințări cu cutremure asa că frica va genera până la urmă ceea ce se prezice.
    Doamne, faca-se voia Ta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu imi este frica de nimic.Faca-se voia ta,Doamne!

      Ștergere
    2. Va fi la noi in aceasta luna nu putem face nimic asa ca nu ne ramine decit sa ne rugam la maicuta domului si bunul dumnzeu sa ne pazeasca sa ne ocroteasca amin

      Ștergere
    3. bai 22:52, sper sa fie doar la tine acasa, ca prea ne-ai innebunit cu verdictele tale imperative si negative.
      daca esti asa de sigura, pleaca draga din tara si salveaza-te, nu e pacat sa mori si sa nu aiba cine
      sa mai faca pe 'nostradamus'?

      Ștergere
    4. 22:52 Ai putea sa faci ceva.Sa-i lasi pe oameni, sa nu le mai fie frica.Poti oare?Vremea fricii a trecut.

      Ștergere
    5. Ați putea voi să nu mai intrați pe acest blog,dacă vă e așa de frică.

      Ștergere
    6. Cutremur in Italia de 8 grade nu a fost ....

      Ștergere
    7. Dar unde te grabesti Anonim4 martie 2017, 07:09?

      Ștergere
    8. Nu avem frica.Ne deranjeaza placerea vinovata a unora.sa ne faca sa simtim frica.Asa a fost condusa lumea pana acum,prin domnia terorii.Noi suntem ca voi doar ca avem alta viziune.Va place sa oferiti pedeapsa.ori sa primiti?Este valabil pentru toti.Am intalnit destui care au aceasta viziune a fricii.Sunt atat de porniti incat iti cauta privirea sa vada cum te framanti.Nu este vina lor.Asa este programul.La fiecare dintre noi este o parte adevar,una minciuna.Ne intregim prin discutii.Singura lege a lui Dumnezeu este Fii Viu

      Ștergere
  2. Anonim23;50nu plec draga din tara mie nu mie frica msi bine ai pleca tu din tara. Ce vei mai zice cind o fi in aceasta luna cutremur mie nu mie frica de nimic si de nimeni doar de bunul dumnezeu si maicuta domului este cu mine si zi si noapte ma fereste de toate relele amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pe ce te bazezi cand spui ca o sa fie cutremur In Romania , in luna martie ?

      Ștergere
    2. 02:01, eu nu am de ce sa plec, din simplul motiv ca nu-mi este frica de nimic, nici macar de "bunul dumnezeu si maicuta domului", cum iti este tie, pt. ca acestia nu doresc sa ne fie frica de ei. Daca tie ti-e frica chiar si de ei, problema este la tine.

      Frica este cel mai distructiv sentiment pt. orice vietate. De aceea se manipuleaza agresiv prin inducerea fricii.
      La frica 'pun botu' doar aia slabi si prosti. Si unii rai si perversi in afirmatii, ca si...tine ! Daca nu ti-e frica, de ce te mai rogi la cei de care-ti este…frica ?! suckers

      Ștergere
  3. Nu a fost nici un cutremur de 8 grade in Italia ....

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria din fata lui Dumnezeu nu ai unde sa fugi,credinta si dragostea catre bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului este deajuns. Sa avem rabdare si credinta curata Amin.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pamantul este o scoala unde mergem si invatam lectii, dar nu este singura scoala. Ati mai trait si pe alte planete si in alte dimensiuni. Ati facut multe, multe lucruri pe care nici macar nu vi le puteti imagina. Acum pamantul trece printr-o multime de schimbari menite sa-i ridice vibratia, asa ca au fost trimise aici 3 categorii de suflete, menite sa faca asta.

    Primul val de voluntari, care au acum intre 40 si 60 de ani, au avut cele mai mari dificultati in a se adapta. Lor nu le plac violenta si uratenia pe care o gasesc acum in aceasta lume si vor sa se intoarca „acasa”, desi nu au nici o idee, in mod constient, unde ar putea sa fie acest „acasa”. Emotiile ii tulbura si chiar ii paralizeaza pe acesti oameni, mai ales emotiile puternice precum mania si ura. Ei sunt obisnuiti cu pacea si iubirea, pentru ca asta a fost experienta lor, in locul de unde vin. Desi acesti oameni par sa duca o viata buna, sa aiba o familie iubitoare si un loc de munca bun, multi dintre ei incearca sa se sinucida. Pare sa nu existe nici un motiv logic, insa cu toate astea, ei sunt atat de nefericiti, incat nu vor sa se afle aici.

    Sufletele din al doilea val sunt in varsta de 20 si ceva, 30 de ani, si trec prin viata mult mai usor. In general, sunt centrati pe ajutorarea altora, pe a nu-si crea karma si pe a ramane neobservati, in mod natural. Ei au fost descrisi ca fiind antene, fascicole generatoare, canale de energie. Au venit aici cu o energie unica, o energie care ii influenteaza foarte mult pe ceilalti. Ei nu trebuie sa faca nimic, trebuie doar sa fie. Mi s-a spus ca, pur si simplu, trecand printr-un mall aglomerat sau la bacanie, energia lor ii influenteaza pe toti cei cu care vin in contact. Atat este de puternica si, desigur, ei nu-si dau seama de asta in mod constient. Paradoxul este ca, desi ideea era ca ei sa influenteze oamenii cu energia lor, ei nu se simt prea bine inconjurati de oameni. Asa ca multi dintre ei stau acasa, pentru a evita sa fie printre altii, chiar lucrand de acasa. Astfel, ei isi neaga scopul.

    Multi dintre cei din primul si al doilea val nu vor sa aiba copii, pentru ca isi dau seama ca astfel isi creeaza karma si trebuie sa mai vina pe pamant si in alte vieti. Nu vor sa aiba nimic care sa-i lege aici, vor doar sa-si faca treaba si sa plece. Multi dintre ei nu se casatoresc, decat daca sunt suficient de norocosi incat sa gaseasca pe cineva de felul lor.

    Al treilea val sunt noii copii, dintre care multi sunt acum adolescenti. Ei au venit aici cu toata cunoasterea de care au nevoie, la nivel inconstient. In prezent ADN-ul celor de pe pamant este schimbat pentru a se ajusta la noiel vibratii. Acesti copii vin direct cu ADN-ul schimbat, si deja pregatiti, insa sunt intelesi gresit de ceilalti si sunt pusi sub medicatie. Ei au fost diagnosticati cu ADHD, cand de fapt nu au nimic, doar ca functioneaza pe alta frecventa. Pentru ca sunt atat de inteligenti, ei se plictisesc usor la scoala.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multe texte spirituale vorbesc despre necesitatea detasarii in vederea continuarii procesului de crestere spirituala, dar realitatea este ca acest proces ii sperie pe foarte multi oameni. Tu ai foarte multe amintiri care trebuie purificate si sterse. Stergerea amintirilor negative conduce automat la deschiderea mai multor usi si la aparitia unor oportunitati noi. Cu alte cuvinte, procesul conduce la aparitia in viata ta a mai multor oameni care te pot ajuta si sprijini, si alaturi de care poti continua procesul de purificare.

    Din fericire, nu tu esti cel mai in masura sa decizi care amintiri trebuie sterse si care nu. Singura ta sarcina este sa iti acorzi permisiunea. Daca te decizi sa iti asumi in proportie de suta la suta responsabilitatea pentru acel fragment din constiinta ta care creeaza sau atrage anumite situatii sau persoane in viata ta, partea superioara a constiintei tale, stie automat care sunt amintirile de care trebuie sa te eliberezi.

    Ori de cate ori in viata noastra intervine o situatie, ea nu reprezinta decat o amintire care se deruleaza. In functie de circumstante, noi credem ca procesam din punct de vedere spiritual si eliminam anumite amintiri legate de o persoana particulara, de guvern, de casa sau de bani, dar in realitate numai Dumnezeu stie cu adevarat ce amintiri sunt procesate si sterse.

    Procesul de eliberare prin detasarea de amintiri se deruleaza fara ca tu sa il intelegi. Tot ce trebuie sa faci in acest sens este sa aplici instrumentele procesului, repetand cuvintele: " Multumesc, te iubesc, imi pare rau, te rog sa ma ierti pentru ca am creat sau pentru ca am atras aceasta situatie". In continuare, procesul se deruleaza automat

    RăspundețiȘtergere
  7. Todeauna au fost si vor fi astfel de poziti ale planetelor dar nu au o influenta asupra pamintului sau omului,doar basme desi pot fi folosite ca repere in timp.

    RăspundețiȘtergere
  8. Au creat aseara o isterie in masa ca e cutremur de 10grade...gen lupul la ou...data viitore nu vor mai lua in seama nici un.avertisment

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 4 mar 19:56 asa este a fost vorba de o alarmă falsă a lui Moise Guran,care are o aplicație pe telefon de avertizare a unui cutremur.Se pare că s-a întîmplat ceva cu acel soft și a trimis alerta în mod eronat,dar oamenii s-au speriat tare.DS

      Ștergere
  9. Teorie șocantă a unui fizician din Iași. ”Cutremurele din România sunt INDUSE artificial”

    Cutremurele de suprafaţă din Vrancea şi trecerile bruşte, de la o zi la alta, de la 15 grade la plus 10 grade Celsius nu sunt fenomene naturale, ci efecte ale războiului geofizic pe care ruşii l-au declanşat împotriva României. Este teoria fizicianului Constantin Antohi, susţinută şi de specialişti în domeniul armelor care distrug mediul înconjurător de la distanţă, scrie agorapress.ro

    „Am simţit unul din cutremure şi repede am vrut să o sun pe nevastă-mea. Când am dat să sun… nimic! Telefonul era mort! De obicei, când reţelele sunt ocupate, ţi se spune că abonatul nu poate fi contactat sau ceva de genul acesta. Mie nu mi-a apărut nimic pe telefon şi nici nu am auzit vreun mesaj“, a povesit Constantin Antohi pentru saptamanalul 7Est.

    Această ciudăţenie l-a pus pe gânduri pe profesor şi i-a venit idea că ar fi putut avea loc o inducţie electromagnetică.

    „Am discutat şi cu colegii şi mi-am dat seama că s-a produs un câmp electromagnetic. Imediat m-am gândit la fenomenul HAARP, bazat pe invenţiile lui Nikola Tesla. Unele state deţin această tehnologie, de emisie a unor microunde spre ionosferă, şi, de acolo, sunt reflectate spre anumite puncte de pe Pământ, pentru a crea cutremure. Cred că cineva din Est provocă seisme în zona Vrancei. Eu cred că cineva nu ne vrea în NATO!“, a spus profesorul Constantin Antohi, îngrijorat nu doar de numărul mare de cutremure din Vrancea, ci și de seismele de suprafață, care nu sunt specifice acestei zone.

    Potrivit unei statistici a Institului Naţional pentru Fizica Pământului, în România, în zona Vrancei, din 2009 încoace s-au produs din ce în ce mai multe cutremure cu magnitudine mai mare de 4,5:

    2009 – 3 cutremure, maxim 5,4 grade

    2010 – 2 cutremure, maxim 4,7 grade

    2011 – 2 cutremure, maxim 4,9 grade

    2012 – 1 cutremur

    2013 – 3 cutremure, maxim 5,3 grade

    2014 – 8 cutremure peste 4,5 grade, maxim 5,6 grade

    2015 – 6 cutremure, trei de 4,3 grade

    Fizicianul Constantin Antohi, profesor asociat la Facultatea de Hidrotehnică Cadastru şi Ingineria Mediului, din cadrul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi“ din Iasi consideră că aceste cutremure atipice pentru zona Vrancei nu sunt rezultatul unei activităţi tectonice naturale, ci sunt provocate prin folosirea fenomenului de tip HAARP (High-frequency Active Aurol Research Project) de către ruşi, în scopuri militare.

    În susţinerea teoriei sale, Antohi spune că acest „fenomen HAARP“ poate provoca şi schimbări de climă, lucru întâmplat şi la noi în ultimul timp. Este vorba despre salturile de temepratură înregistrate în decurs de doar câteva ore.

    „Fenomenul HAARP poate produce aceste oscilaţii! La un moment dat se poate întâmpla o întrerupere a circuitului de curenţi atmosferici, de undă lungă, ce se propagă cu viteză de la est, către vest. Întrerupându-se, se creează o depresiune, ce atrage curentul de aer cald, dinspre Sahara“, precizează fizicianul pentru agorapress.ro.

    http://www.secretulcunoasterii.ro/te...se-artificial/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 4 mar 20:56 sunt de acord cu această teorie și cu fenomenul HAARP,dar înclin să cred mai mult că sunt provocate de americanii.La fel se întămplă la noi în țară și cu urmele lăsate de chemtrails numite și dîrele morții,care sunt destul de vizibile pe cer odată cu sosirea trupelor Nato în România. Meteorologilor germani le-a fost perturbată aparatura radar ce se bazează pe unde radio și a trebuit să dea în judecată Departamentul Armatei pentru a cere explicații oficiale despre acest program secret.Guvernul SUA a recunoscut că este vorba de un program secret care luptă ”împotriva încălzirii„ globale.Aceste chemtrails-uri conțin metale grele,aluminiu, bariu,stronțiu 90,care provoacă boli foarte grave asupra organismului și a mediului natural. La oameni se manifestă prin stări de oboseală,dureri de cap, nervozitate,insomnie, dureri musculare,insuficiență renală și altele.Putem spune că este un genocid planetar,care se întîmplă peste tot și zilnic sunt pulverizate din avioane tot felul de substanțe și viruși foarte periculoși pentru sănătatea umană.La fel se întîmplă și cu schimbarea climei sau provocarea unor cutremure,totul e sub controlul unor minți criminale,cre ne decid soarta.DS

      Ștergere
    2. Da DS! Si BOR nu spune nimic. O fi si BOR o rotita din Oculta??? Sunt suspecti cum tac.

      Ștergere
    3. Anonim5 martie 2017, 20:37,SI TACEREA-I UN RASPUNS

      Ștergere
  10. Institutul de Fizica aPamintului va studia fenomenul de la Izvoarele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 4 mar 22:54 degeaba studiază toată lumea fenomenul, dacă nimeni nu i-a nicio măsură.Toată lumea dă doar din gură în fața camerelor de luat vederi și nimic mai mult.Într-o zi vom auzi de bieții oameni că i-a înghițit pămîntul și se va așterne tăcerea.Țara asta e înțesată de străini,care ne i-au toate resursele,extrag petrol și gaze de șist, apoi ne mirăm de ce se răzbună natura.Pe cealaltă parte ne taie pădurile,se pornesc inundațiile și pămîntul o i-a la vale.DS

      Ștergere
  11. Fratilor vam mai spus si sa spun lumea este in perioda APOCALIPSEI.Tot Raul se va legalizeaza si BINELE se va condamna.va fi vremea cernerii.Lui Dmnezeu sa ne rugam se dea rabdare,Iubire,intarirea credintei si IERTAREA PACATELOR AMIN.Cat despre Cutremure si vreme Nu ar trebui sa ne fie frica ca frica este de la diavol.Ca Eva si Adam nu stia de frica si nici rusine pana au mancat din mar.FRICA TREBUIE SA AVEM DE FAPTELE CE LE FACEM.CA FAPTELE NE JUDECA.

    RăspundețiȘtergere
  12. A venit dar de 6.5
    http://www.agerpres.ro/mediu/2017/03/06/cutremur-de-6-5-grade-in-papua-noua-guinee-07-40-47

    RăspundețiȘtergere
  13. https://huff.ro/stiri/externe/cutremur-puternic-in-filipine-o-persoana-a-murit-alte-25-au-fost-ranite-121471

    RăspundețiȘtergere