luni, 13 martie 2017

URMĂTOARELE ŞAPTE ZILE ! EVITAREA LUPTEI CELOR FARA FRONTIERE !

                                               

                                     ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog!

                                  12 Martie 2017,ora 7,30 dimineata !

                                           Dragii mei,

În aceasta dimineata ,m-a trezit un glas care spunea ceva despre lupta celor fara frontiere.
Iata ce spunea glasul:

                   "Următoarele  7  zile !
               Următoarele 7 zile,pentru a evita lupta.
               Lupta celor fara frontiere !"

În aceasta clipă dragilor, văd stand cu ochii inchisi,deoarece eu asa vad cel mai bine aceste trairi, văd înspre Vest,un Bloc de locuinte de circa 4-5 etaje,poate mai mult, pe care era scris ceva la ultimul etaj,  de la un capat până la celălalt.
Deci, priveam cum la ultimul etaj la fereastra fiecarui apartament era scris ceva ce nu intelegeam.
Era scris cu litere mari cât palma,cu litere negre ,dar si cu roşu ca de foc.
Ceea ce glasul mi-a grait,am vazut si scris ca într-o fraza de circa 4 randuri pe toata suprafata ultimului etaj.
Cuvintele scrise cu negru,nu le vedeam bine si nu le puteam intelege. Dar de la o fereastra la alta ,erau si cuvinte scrise cu rosu ca de foc,printre cele scrise cu negru.
Acestea erau identice cu cele auzite de mine:

                   "Următoarele  7  zile !
               Următoarele 7 zile,pentru a evita lupta.
               Lupta celor fara frontiere !"
Prieteni dragi,ceea ce vedeam in acele clipe,era ca si o amenintare la acele apartamente,la oamenii care locuiau in ele,si la care se gaseau scrise cuvintele cu roşu ca de foc.
Am stat si m-am gandit puţin, si am ajuns la o concluzie:
ISIS sunt cei care nu au frontiere si  se gasesc în orice clipă si-n orice loc pe acest Pămant,cu ganduri si cu intentii negre de- a ucide oameni nevinovati.
Daca si voi dragilor aveti alte păreri,le astept cu drag si cu mare interes.
Oricum ar fi,trebuie sa avem mare grija,deoarece, acesti teroristi sunt deja in Romania.
                                                Cu dragoste,Maria.


P.S.

Din inimă si din suflet,aduc multumiri  tuturor celor care au pus si pun cărămidă sau mai multe,la ZIDIREA CUVANTULUI 
LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi 
dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 





https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

28 de comentarii:

  1. ba cred ca este vorba de globalisti, de masoni...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mona poate e vorba și de masoni,dar în mesaj D-na Maria face referire la teroriști,care sunt deja intrați în Romania.La ce Servicii Secrete avem acum intră teroriștii ca în brînză,în Romănia.Oricum SRI-ul are alte treburi să semneze protocoale secrete cu Kovesi,să mai facă niște dosare penale etc.DS

      Ștergere
  2. Aveti dreptate. Poate sa mai fie si lupta romanilor plecati in afara pentru a mai putea lucra, deoarece se pare ca ii vor trimete inapoi acasa. Magdalena

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu au nici-un interes sa trimita acasa sclavii care muncesc pentru cateva sute de euro...

      Ștergere
  3. Fara frontiere...nici spiritele nu au frontiere...s-avem rugaciunea cu noi si vom tine raul departe,cu ajutorul Domnului!

    RăspundețiȘtergere
  4. Parca era o lozinca a ecologistilor asa, cred ca cei de la asociatia Green Peace,v-a fi o manifestatie a lor care poate fi si la noi pentru oprirea defriserilor de paduri.Obiceiul lor e sa -si afiseze semnalele de alarma pe cladiri inalte,cu vizibilitate pentru impact maxim folosind sloganuri scrise dar si scandate verbal.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne miluieste-ne pe noi robii lui Dumnezeu,pacatosii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D-na Maria o Biserică Creștină din Beirut a fost distrusă de cei de la ISIS.Au urinat pe pereți,au decapitat statueta cu chipul Fecioarei Maria,au mînjit altarul cu excremente și au incendiat totul,apoi au profanat mormintele.Vă trimit linkul.DS

      Ștergere
    2. http://www.infocrestin.com/cum-arata-o-biserica-crestina-dupa-doi-ani/ SĂ NE FEREASCĂ DUMNEZEU DE AȘA CEVA LA NOI ÎN ȚARĂ.DS

      Ștergere
  6. Cele 7 zile sunt si saptamana patinilor.Cea ce va trece la cernerea.Tot DUMNEZEU cand ia pedepsit pe faraon tot o saptamana,prin Plagi.CAT DESPRE BIBLIE( CARTEA SFANTA)ESTE ADEVARATA DAR NUMAI ANUMITE PERSOANE POTE FI INTELEASA.PENTRU CA A FOST ERODATA.SI NOSTRADANUS A CODIFICAT CARTE SA NU FIE INTELEASA PRECUM SI APOACIPSA.DUMNEZEU VA LUMINA MINTEA UNUI ALES SA DESCIFREZE LA VREMEA POTRIVITA PENTRU A PREVENI SI AI INTOARCE LA CREDINTA.CAT DESPRE CUTREMUR CEL MAI MARE VA FI IN ITALIA PENTRU ACOLO ESTE MAMA MINCIUNI,nu tatal ce este satana.dar ea se va muta in america.cea ce pare a se adeveri cu aprobarea lui donal tram de a se uni politica cu religia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, an. 15:16. Mereu scrie numai aberatii. Amesteca lucrurile. Spune multe despre nimic. Mai grav e ca, el chiar crede ca "spune" ceva inteligent.

      Ștergere
  7. Satanistii "Iluminati" au creat Isis si tot ei sunt in spatele atentatelor,scopul lor e control total al intregii planete si in final inscaunarea lui antiHRIST la Ierusalim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vorbiti de satanisti,iluminati,antihrist,dar Dumnezeu unde e fratilor?

      Ștergere
    2. Toti cei din spate sunt evrei!

      Ștergere
  8. Si eu cred ca e vb. de viitorul razboi jihadist (contra lui Cineva teofanic) . E posibil ca evitarea confruntarii cu factiuni jihadiste sa necesite mai multe elemente intre care si convertirea ramurii islamice existenta in Romania la o doctrina opussa celei jihadiste dar si inchiderea granitelor decisa in CSAT. .
    Atunci e posibil sa fim deja scosi din UE si Dobrogea sa fi fost deja invadata de regimul lui Erdogan ..daca tot Harghita si Covasna o vom fi dat Ungariei iar partea de Moldova care nu am dato inca rusilor ( cea dincoace de Prut) cum prevedea Acordul Ribbentrop Molotov tocmai va fi negociata cu rusii pt a fi data in conditiile in care rusii vor fi invadat si Ucraina si R.Moldova.
    Problema va fi ca multi romani vor dori sa revina in tara din alte tari si nu vor putea intra la granita iar granita nu va fi deschisa decut dupa razboi iar razboiul nu se va opri decit in urma urgiei cataclismice care va gaza pe cei care se afla afara din cladiri. Urgia va prinde multi in coloane la granite si nimeni nu va supravietui.
    De aceea Arsenie Boca voia sa spuna ca e bine sa vina inainte iar cercul de foc se referea la incendii jihadiste ale depozutelir de combustibili incendii de care Romania va scapa prin grija lui Dumnezeu care va lucra si prin agenti ai Serviciilor si cetateni musulmani care respecta indicatiile pt patriotism date pe linie religioasa de la Istanbul . Bine era daca ar fi ascultat si Erdogan ..
    Dupa urgie se vor rezolva lucrurile inclusiv pe plan religios cind Cineva ( Duhul Sfint) va cistiga majoritatea religioasa si ne va anunta cind o sa fie scos Iisus din anonimat in conditiile in care falsul Iisus de la Vaticanul deja parasit ( de toate factiunile ulterioare) nu va supravietui urgiei.
    Mihai35

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai moralul foarte ridicat , mai Mihai , se vede , ne-ai ,,gazat'' pe toti , in concluzie nu mai ramane nimeni pe nicaieri .

      Ștergere
    2. Multumesc frumos, Mihai35! Sunteti cam "zgarcit" la comentarii. Va urmaresc de mult timp si ma intereseaza ceea ce scrieti!

      Ștergere
  9. Noi suntem in tara clownilor fara frontiere!

    RăspundețiȘtergere
  10. Se va reveni la vize din cauza teroristilor , se vor ridica garduri la granita cu ungurii si croatia , va dispare spatiul Shengen .
    Europa unita este o utopie ca si moneda euro care a destabilizat vechea lira, marca germanilor etc.. Piata comuna europeana inseamna gunoi alimentar livrat in supermarketurile din estul Europei .
    Cu taxe fara numar si controale in piete , la noi statul a distrus micul producator roman.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 13 mar 18:35 ai perfecta dreptate,chiar așa se întîmplă, nici eu nu sunt de acord cu moneda euro,ne va destabiliza și mai rău economia atît de șubredă.DS

      Ștergere
  11. Incaldusi-si-s-ar iar ala !

    RăspundețiȘtergere
  12. Poate fi vorba si de acei teroristi din statul Islamic .Issis este o amenintare pe tot globul.Nu stim niciodata in ce loc ,sau la ce ora ataca.Sa ne pazeasca Dumnezeu de acestia,ca sunt un mare pericol pentru intreaga omenire.

    RăspundețiȘtergere
  13. pot fi tarile din spatiul schengen

    RăspundețiȘtergere
  14. În ce lume 🌍 nesigură trăim și plină de schimbări rele,tot mai rele,fără credința, chiar nu merita sa te chinui sa faci copii , apoi ii crești, apoi te îngrijorezi permanent...... Până la bătrânețe, faci boli de tot felul.Asa,doi adulți...măcar nu mai suferi ca îți pot ucide alții copii.La ce vremuri ne așteaptă, mai bine lipsă... Și asa nu eram deciși...dar când femeia nu vrea,e greu sa treci peste voința ei.Isis peste tot, o lume total nedreaptă și putredă până în măduva ei...trist dar adevărat.

    RăspundețiȘtergere
  15. Conflict diplomatic Olandezo-turc ,olandezii cer cetatenilor sa evite Turcia pentru a evita represaliile turcilor.

    RăspundețiȘtergere
  16. Numărînd mesajele acestei luni sunt 12 ce spun de cutremure de toate gradele,parcă e cam mult sperie pe mulți care sunt mai slabi de fire.Maria ceva de bine nu vine și pt noi să ne mai liniștim măcar pt un timp scurt? Mulți pe aici pe blog spun că numeri pe degete creștinii prin biserici,că toți sunt răi și fără credință.Eu vă contrazic cu realitatea nu cu povești bisericile sunt pline și mai stau și pe afară cînd nu încap.La spovedanie stai cîte 3-4 ore să îți vină rîndul,sunt oameni buni mulți credincioși care își văd de mîntuirea sufletului,poate pt acest fapt România nu e încă lovită după cum spun unii pe aici.Haideți să ne înmulțim pe la slujbele din biserici și să fim buni și plăcuți rugători lui Dumnezeu și ne putem schimba soarta că Tatăl Ceresc nu dorește moartea păcătosului.Atunci și Maria sigur v-a primi și mesaje frumoase care să ne liniștească sufletele. Un prim pas este 25 martie în toate orașele să se iasă la mitingurile patriarhiei pt a nu lăsa să fie legiferată homosexualitatea la noi în țară.ROMÂNIA NU POATE FI OBLIGATĂ SĂ DEVINĂ O SODOMĂ ȘI O GOMORĂ!

    RăspundețiȘtergere
  17. terminativa cu teroristii !! avem interlopi care fac mai multe crime ca ei . este un scenariu daca ne uitam mai atent murim mai multi ca pe vremea razboiului de la atatea neajunsuri otravuri atacuri la pshiicul omului de tot felul . cei fara frontiere sant cei care ne vb noua de liberalizarea marfurilor si a tot ce poate avea omul adica au puterea de a cumpara tari intregi ca cum ar fi a lor si este normal la oameni cu creerul spalat de stapanii lumii. Adica daca o tara care dus razboaie si alte greutati trebuie sa vanda tot ce are pt ca este saraca au reusit sa obtina tot ce este valoros , deci ei sant adevaratii dusmani care personal nu cred ca sant oamenii ca noi adica cu agenda credintei si omeniei in ei , biblia spune ca au ca tata pe necuratul asa scrie si in scripturi sant oameni de felul accesta ! Daca am avea credinta am putea aduce noi cerul pe pamant , Biblia nu limiteaza pe om de accest lucru .

    RăspundețiȘtergere