marți, 28 martie 2017

IISUS HRISTOS CU TRICOLORUL ROMÂNESC ,SI COLOANA INFINITULUI LUMINII ÎNVIERII SALE !

xx
                                          28 Martie 2017, ora 5,23 dimineata !

                                             Dragii mei,  

În aceasta dimineata in timp ce dormeam,ma trezeste o lumina puternica,si astfel vad dragilor sub un Cer de noapte albastra,foarte aproape de Pămant,văd o altfel de Coloana a Infinitului.
Daca aceasta Coloana a lui Brancusi ,care este Monument la Târgu Jiu arata ca in imaginea de mai jos, Coloana Infinitului Lui Iisus Hristos,era din Lumina alba ,orbitor de stralucitoare,Lumina împletita in două sau chiar in trei, si se intindea până sub Bolta Cereasca.


Image result for COLOANA INFINITULUI.

Asa cum privim noi Coloana Infinitului a lui Brâncusi, eu priveam Coloana Infinitului Lui Iisus Hristos,Coloana din Lumină albă împletita (rasucita).
In doar o clipă ,la mijlocul Coloanei de Lumina, apare ca un braţ ,Tricolorul românesc.
Era bratul drept al Coloanei Infinitului Lui IISUS HRISTOS.
Asa ca mai jos,doar ca avea varfurile intoarse in stanga noastra.

Related image..

Acum ,Coloana Infinitului Lui Iisus Hristos,avea un braţ format din Tricolorul românesc,iar celălalt braţ,adică cel stâng,îi lipsea cu desavârsire.
La baza Coloanei Infinitului Lui Iisus Hristos,care avea doar  un singur braţ, si acela din tricolorul românesc, a apărut o Sfanta Cruce din Lumină alba stralucitoare, Cruce pe care era rastignit in carne si oase,Însuşi  Mântuitorul Hristos ţinând in Mâna sa dreapta Tricolorul românesc.

Image result for IISUS..

Dragii mei, asa arăta Coloana Infinitului Lui Iisus Hristos,asa precum v-am descris-o eu pâna acum.
Fratilor, am spus si scris adeseori că ROMÂNI  va fi Viitorul al Doilea Ierusalim.
Trebuie dragilor,sa fiti convinsi că asa va fi precum mi-a grait si-mi graieste DUHUL CEL PREA SFÂNT.
ROMÂNIA, este deja GRADINA MAICII DOMNULUI, iar nu peste pre mult timp (ani),va deveni NOUL  IERUSALIM ,in care va veni pentru a doua oara pe Pămant, IISUS HRISTOS cu Sfintii Săi.
Sa ne rugam pentru acest DAR minunat,sa ne pregatim sufleteste si trupeste si cu siguranta ne vom putea veseli alaturi de IISUS HRISTOS si de MĂICUTA DOMNULUI, in NOUL SĂU IERUSALIM ,numit ROMANIA DUHULUI SFÂNT,Amin!
                                  Cu dragoste,Maria.


P.S.
Din inimă si din suflet,aduc multumiri  tuturor celor care au pus si pun cărămidă sau mai multe,la ZIDIREA CUVANTULUI 
LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi 
dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 




https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT,

26 de comentarii:

  1. Dnu Iisus nu se implica in steaguri de nici un fel.Maria nu te supara ca datile trecute stiu ca esti convinsa ca, Romania va fi si va drege asta e parerea ta, nu toti impartasesc acelasi gand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An.12:18, te-ai 'rebranduit' ?
      daca nu impartasesti 'acelasi gand' cu ce spune dansa, de ce mai insisti...cu prezenta-ti, dar si cu reprosurile ?

      Ștergere
    2. Dar tu, anonim 20:09, tot postul de observator il ai?
      Mereu pus pe observatii si jigniri.
      Hal sa-ti fie!

      Ștergere
    3. "hal sa-ti fie !"
      cate clase ai ? ha-ha -ha

      Ștergere
    4. Ok are dreptate în tot ce scrie.

      Ștergere
    5. 22.07 esti aceeasi tupeista care o intreba pe d-na Maria ,,cate clase'' are . Asta e obsesia ta , ca de altfel, nici tu nu ai prea multe .

      Ștergere
    6. 06:45, ha-ha-ha ! dovada, dovada ! ca de obicei: o logica jenant de infantila si de mincinoasa...
      Scoala si caracterul fac diferenta in orice situatie, iar neputinta doare !
      Mizezi pe faptul ca a uitat lumea de tine ? Vrei din nou o reactualizare ?!

      Ștergere
    7. Anonim 22:07!

      Faptul ca nu am folosit interjectia, ci un regionalism, trebuia sa intelegi.
      Dar vorba aia, adevarata, din batrani: bate seaua sa priceapa ... de serviciu! Trebuie sa recunosti, subtilitatea proverbului, mentionat mai sus, nu este chiar la indemana tuturor. Mda!

      Ștergere
    8. Cata dreptate ai ! Si eu iubesc foarte mult animalele, dar din 'albumul' acela de poze care mi-au produs mila, mi-a atras atentia o cabalina cu rasa de 'esenta' rromanes, daca pronunt eu corect, a carei privire, saraca, de atata frustrare, reprezinta tampismul la superlativ. Ce stapani o avea de nu-i da sa manance, la cat de costeliva este...Si grajdul ala in care sta. Mi-e tare mila de ea…Am si eu bunici la tara, dar au o gospodarie pe care chiar si printul Charles le-a apreciat-o (scuze pt. lauda).

      Ștergere
    9. 14:04/30 martie, cele mai răspândite boli sufletesti sunt mandria si trufia.
      Ce te mândreşti, omule, şi cu ce te mândreşti!? Te mândreşti cu avuţia ta şi cu banii tăi? Dar până mâine poţi deveni sărac. Tu te mândreşti cu pene ce nu sunt ale tale. Tu eşti exact în chipul unui corb ce se mândreşte cu penele unui păun.

      Ștergere
  2. Da Doamna Maria eu va cred că va veni Iisus pe pământ românesc dar stau si ma întreb câți dintre noi vom fi vrednici de venirea lui de vreme ce noi vom fi constrânși să acceptăm micro ciparea?Va mulțumim.

    RăspundețiȘtergere
  3. Iisus Hristos va veni pt toti cei ce sunt alesii Lui.dar si pt cei ce se pocaiesc,fie ca sunt romani sau alte neamuri,dar vai si amar de cei ce nu vor fi vrednici de intampinarea Sa,iar Ierusalimul sau e ceresc,singura modalitate prin care Romania sa devina al doilea Ierusalim e sa fie curatata de pacat,dar stim cu totii ca istoria Pamantului se va termina cu Israel,cand Iisus va veni la Armaghedon,sa-l nimiceasca pe Antihrist,care deja sunt stiri ca strange armate imporiva Israelului!

    RăspundețiȘtergere
  4. Maria,iti multumesc,mi-ai luminat ziua cu viziunea minunata pe care ne-ai impartasit-o.

    RăspundețiȘtergere
  5. Maria,iti multumesc,mi-ai luminat ziua cu viziunea minunata pe care ne-ai impartasit-o.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ore coincidenta 16 piamide cuplate doua cite doua si daca aruncam un ochi in calendarul ortodox cade ziua invierii.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce veste minunata doamna Maria ma bucur din tot sufletul ca Dumnezeu inca mai iubeste aceasta tara minunata Romania. Sa va auda Dumnezeu si Maicuta Domnului rugaciunile dumneavoastra doamna Maria. Sunteti mai aproape de Dumnezeu de cat noi. Va rog rugativa si pentru noi. Cu drag si sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  8. Incantator ce ne transmiteti cu acest mesaj dar suntem noi vrednici de asa binecuvantare?! Inca nu suntem pregatiti! Sa treaca cei 40 de ani de la revolutie asa cum au ratacit evreii 40 de ani prin desert, pana gasim calea spre unitate, prosperitate si iubire intre romani asa cum frumos spunea si dl. Gabriel Liiceanu in articolul "Mai avem 13 ani de rezistat", în cei 27 de ani de la Revoluție, "am ieșit din comunism, dar nu și comunismul din noi". Interesanta comparatie!

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamna Maria din pacate furtuna devastatoare de care vorbeati cu cateva zile in urma s-a afeverit in Australia. Un ciclon de grad patru ,mii de persoane evacuate. Da dosmns Maria tocmai ce am vazut la stiri.

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamna Maria s-a adeverit mesajul ELENA UDREA , VA AJUNGE DIN NOU DUPĂ GRATII !
    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/06/elena-udrea-va-ajunge-din-nou-dupa.html

    RăspundețiȘtergere
  11. Stiti dumneavostra,oameni buni,cate sute de mii de tone de gunoaie si deseuri radioactive au fost ingropate in pamantul acestei tari?Au construit o imensa groapa de gunoi(da,ati citit bine,groapa de gunoi)chiar si in varful muntelui!!!Habar n-aveti.Despre paduri nu va mai spun pentru simplul motiv ca nu prea mai sunt si,cu siguranta,in cel mult 10 ani,cu "ajutorul" prietenilor austrieci ai lui Iohannis vor disparea cu totul,definitiv.Raurile,ca si fauna si mediul sunt distruse complet de amenajarile hidroenergetice(micro-hidro-centrale)construite peste tot,inclusiv in parcurile nationale si rezervatii naturale.Petrolul,sarea,gazele si apele minerale le-am pierdut de muuult.Pamanturile valoroase pentru agricultura sunt in intregime ale strainilor,la fel si viile,livezile si pasunile.Judecati si voi,singuri,ce-a mai ramas din "Gradina Maicii Domnului"...

    RăspundețiȘtergere
  12. Elena Udrea, CONDAMNATĂ la șase ani de închisoare cu executare în dosarul "Gala Bute" pentru luare de mită și abuz în serviciu. Decizia NU este definitivă
    http://www.activenews.ro/stiri-justitie/Elena-Udrea-CONDAMNATA-la-sase-ani-de-inchisoare-cu-executare-in-dosarul-Gala-Bute-pentru-luare-de-mita-si-abuz-in-serviciu.-Decizia-NU-este-definitiva-142266

    RăspundețiȘtergere
  13. IISUS HRISTOS IUBESTE ROMANIA

    RăspundețiȘtergere
  14. 'Romania este gradina Maicii Domnului'asta a spus-o Papa si o spune despre toate tarile pe unde merge,ca v-a cobori IIsus direct in Romania asta in timp ce romanii o parasesc in masa fiind condusa de gunoaele umanitatii comuniste,asta e foarte discutabil.

    RăspundețiȘtergere
  15. Domnul ISUS HRISTOS iubestii oamenii, nu stiu daca este atat de important in ce tara traiesc.

    RăspundețiȘtergere