duminică, 5 martie 2017

CUTREMURELE DE LA IZVOARELE, VOR ÎNGHIŢI TOATE DE DEASUPRA PĂMANTULUI !

                                                   
                                              

                                     ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 


                                     Dragii mei, 

Revin si va spun:

Cuvantul la zi,este :
                        PERICOL de scufundare a Pămantului,ca urmare a Cutremurelor de la IZVOARELE.
Iata dragii mei, ce se intampla astazi la IZVOARELE:


E din nou panică la Izvoarele, în Galaţi. Pământul a început să o ia la ...

tvhappy.ro/.../e-din-nou-panica-la-izvoarele-in-galati-pamantul-a-i...


Translate this page
2 days ago - E din nou panică la Izvoarele, în Galaţi. Pământul a început să o ia la vale .... Serkan Çayoğlu, schimbare de look uimitoare! Frumosul actor din .... AŞA ar arăta 7 personaje celebre de desene animate cu ochi adevăraţi.        
Iar acum , vă voi readuce în prim plan, toate cate am scris in timp despre Comnua IZVOARELE din judetul Galati:
         

Dumnezeu există - Mărturii.: UIMITOR ! AŞA ARATĂ PĂMÂNTUL ÎN ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../cutremurele-din-satul-izvoarele-ju...


Translate this page
Oct 6, 2013 - Noapte de 5 spre 6 octombrie 2013, ora 1,15 ! Cu doar 4 ore în urmă, scriam aici pe BLOG, despre comuna IZVOARELE, judeţul Galaţi, unde ...    

UIMITOR ! AŞA ARATĂ PĂMÂNTUL ÎN INIMA LUI ! CUTREMURELE DIN SATUL IZVOARELE , JUDEŢUL GALAŢI !

     Noapte de 5 -6 Octombrie 2013,ora 1,15 !
                                      Dragii mei,
Cu doar 4 ore în urmă,scriam aici pe Blog despre comuna Izvoarele din judetul Galati, unde au loc zilnic ,zeci de Cutremure.
Locuitorii acestei zone,care traiesc deja cu frica-n sân de la Inundatiile precedente,tremură de spaima că-i va înghiti Pămantul cu tot cu ale lor case.
Astă noapte, în timp ce scriam Pericopa Evanghelică,ochii mi se închid fără voia mea,si astfel văd :
Pământul denivelat  si cu iarbă verde pe el, Pămant ce începe a se cutremura tare si tot mai tare,pana la puternic.
Apoi,văd în inima Pămantului!
Aici ,Pămantul este împărtit în două părti:este rupt în două,precum am rupe noi o pâine în două părti egale,şi le-am aşeza pe o masă,la mică distantă una de cealaltă.

Deci, Jumătatea de pământ dinspre Vest, este mai înaltă decât Jumătatea de pământ dinspre Est.
 Este ,ca si cum ne-am pune sub picioare un scăunel de 5o cm de înalt. ,iar Jumătatea Estică fiind mai jos, atunci când se loveste de cea Vestică, face Pământul de se cutremură.
Dragii mei, aşa precum bate vantul, precum se izbesc valurile MĂRII NEGRE de mal, tot aşa se izbeşte Jumătatea Estică de pământ,de jumătatea Vestică.
Fraţilor ! 
PĂMÂNTUL este secţionat în două falii mari !
Acestea, au mare distanţă între ele ! 
În momentul ciocnirii celor două falii de PĂMÂNT, precum este aceasta culoare roşie pe care am vrut în mod special să v-o arăt prin scris,  în acel moment, un lichid vascos ca o smântână de vâscos, si care are culoarea roşie, acoperă partea Vestică de pământ, acolo sub scoarţa lui, şi astfel PĂMÂNTUL alunecă, alunecă tare. 
Dragilor, partea vestică de Pământ, a ramas ca o hoaşcă, adică, ca o pâine de la care am scos miezul si a ramas doar coaja.
Are doar scoarţă deasupra, gol la mijloc şi scoarţă dedesupt.
În clipa în care, partea estică loveste încontinuu  partea vestică ,apare acea substanţă sau lichid roşu consistent ca şi o vopsea rosie, care acopera scoarţa de deasupra golului, o înveleşte în acel lichid vâscos roşu, ca pe un tort.
 Pământul alunecă, o ia la vale, iar acel lichid roşu , este din belşug sub PĂMÂNTUL care s-a spart  în mai multe bucăţi.
 Pluteste dragii mei, pluteşte în acel lichid roşu, ca peştele în baltă, aşa se întâmplă cu scoarţa pământului din IZVOARELE.  
De aceea , asa cum spun oamenii locului, PĂMÂNTUL se ridică, bolboroseşte şi se cutremură continuu, pentru că este mai înalt, este rupt de partea estică, şi a apărut golul între scoarţa PĂMÂNTULUI, precum şi acel lichid roşu vâscos, care îmbracă ,bălteşte pe toată această parte VESTICĂ. 
Mai simplu, un exemplu ar fi o cutie de chibrituri, din care am scos cutiuţa cu beţele de chibrituri ,şi ne- a rămas carcasa. 
Aşa este pământul în satul IZVOARELE. 
La ciocnirea celor două falii, vestică şi estică,apare substanţa roşie, acopera carcasa vestică, apoi se retrage, şi iar se ciocneşte precum valurile mării, şi iar apare acel lichid roşu vascos, şi tot aşa încontinuu.
Nu există fraţilor, scăpare !
 Oamenii locului , trebuie de urgenţă evacuaţi!
PĂMÂNTUL alunecă pe acea substanta roşie vâscoasă,precum am aluneca noi pe gheaţa ca din sticlă.
Măcar în al 12 -lea ceas, poate va vedea cineva ceea ce eu scriu, si nu de la mine scriu , ci de la BUNUL DUMNEZEU, şi va da crezare acestor cuvinte, după care  va face o faptă bună! 
Adică , se va dispune evacuarea de urgentă a locuitorilor din comuna Izvoarele Judetul Galati,acolo unde Pămantul se va surpa cu o intensitate maxima, si va produce un adevarat dezastru,o adevarata tragedie.
 Lipiţi fraţilor ,două bucăţi de pâine la loc! 
Sub una de la care aţi scos miezul puneţi ulei, ca să plutească în ulei şi aşezaţi-o mai sus cu două palme faţă de cealaltă, care stă uscată pe masă,şi încercaţi să o faceţi ca mai înainte, în condiţia în care, partea cea zdravănă, loveşte în golul de la partea care pluteşte în ulei, şi a cărei coajă s-a subţiat !
 Tot aşa este şi cu PĂMÂNTUL de la IZVOARELE !
O să vă mai spun mai multe despre acest subiect,într-un alt articol. Acum trebuie să merg la SFANTA BISERICĂ, cu toţii ar trebui să mergem, ca să ne rugăm, pentru noi ,pentru cei de la IZVOARELE, şi pentru semenii noştri.
                        Cu dragoste, Maria.

Si iata din nou, alte DOVEZI care urgenteaza stramutarea locuitorilor din comuna Izvoarele:


Dumnezeu există - Mărturii.: CUTREMURELE DE LA IZVOARELE , O ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../cutremurele-de-la-izvoarele-o-mar...

Translate this page
Oct 14, 2014 - Aşa se va surpa Pământul şi în comuna Izvoarele,precum în linkul de mai sus, si toate câte sunt deasupra, toate le va înghiţi ! Deoarece ...
You've visited this page 3 times. Last visit: 3/4/17



Dumnezeu există - Mărturii.: CUTREMURELE DE LA IZVOARELE , O ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../cutremurele-de-la-izvoarele-o-mar...

Translate this page
Oct 14, 2014 - Pământul la Izvoareleasa cum scriam în articolul din 6 octombrie 2013 , este ...Arata ca o coajă de copac, si este rupt în două . .... UIMITOR !


                                         14 Octombrie  2014 !

                                  Dragii mei, 

În comuna Izvoarele  ,din judetul Galati, Cutremurele ,chiar si de mică intensitate ,care au reînceput ca şi în anul 2013, nu fac altceva decât să scufunde Pământul ,cu fiecare Cutremur în parte ,oricât de mic ar fi acesta.
Pământul la Izvoarele, asa cum scriam în articolul din 6 octombrie 2013 , este găunos pe dinăuntru. Arata ca o coajă de copac, si este rupt în două . Cand cele două mari părti ale Pământului de la Izvoarele se ciocnesc, iese la suprafaţă o substanţă rosiatecă, consistentă ca o vopsea.
Pământul la Izvoarele,pluteste pe această substanţă rosie. 
Eu nu stiu ce este aceasta substanta rosie, consistenta ca o vopsea, dar stiu ca iese la suprafata cu orisice ciocnire cât de mică ,dintre cele două părti ale Pământului, care este rupt în două, de sus până în inima lui.
Am văzut aceasta, aşa cum le văd eu pe toate.
Aş dori ca să trag un semnal de ALARMĂ , pentru Autorităţile Române!
Să strămute pe toti locuitorii  comunei Izvoarele din judetul Galati.
Nu este de glumă!!! Pământul de la Izvoarele este ca un vârtej mare într-o apă aparent mică, dar care, atunci când se formează acel vârtej va  înghiti totul .
Asa:

Gaura neagra" dintr-un lac din Letonia. Inghite fara urma ...

www.ziaruldeiasi.ro/.../gaura-neagra-dintr-un-lac-din-l...Translate this page
Apr 24, 2013 - La marginea unui lac din Letonia s-a format un vartej care inghite tot ce ... Forme de viaţă stranii descoperite în ocean: creaturile nu seamănă 

Aşa se va surpa Pământul şi în comuna Izvoarele,precum în linkul de mai sus, si toate câte sunt deasupra, toate le va înghiţi ! Deoarece, PĂMÂNTUL nu mai este tasat ;
ci a rămas doar o coajă de Pământ, care acoperă substanţa rosie, si care se loveste constant de jumătatea cealaltă de Pământ, care este ruptă de cea care arata ca o coaja de copac,si care ,pluteste precum vaporul pe apă, pe acea substanţă roşie, consistentă ca o vopsea.
Aşadar dragii mei, sper ca Mesajul meu, să fie văzut si de Autorităţile Române, si sa nu mai astepte ca sa moara oameni mai întâi, şi apoi să se ia măsurile ce se cuvin.
Locuitorii comunei Izvoarele ,trebuie să fie obligaţi ca sa se stramute, dar nu mai înainte de a li se asigura un acoperis deasupra capului.
         Mă rog la Bunul Dumnezeu şi la Măicuţa Domnului,  ca să ocroteasca pe acesti oameni de la Izvoarele, si sa fie mutaţi la timp, înainte de a se forma o gaura imensa, care va înghiţi totul.
                                 Cu dragoste, Maria.
Zece cutremure la Izvoarele in Galati - ce spun autoritatile
21 Septembrie 2014 , ora 12,33
Zece cutremure la Izvoarele in Galati - ce spun autoritatile
Activitatea seismica din Izvoarele, judetul Galati, este scazuta, sub 2 grade pe Richter, iar frecventa de producere este mica si nu sunt motive de ingrijorare, precizeaza, duminica, ministrul Cecetarii, Mihnea Costoiu, dupa ce in zona mentionata s-au inregistrat mai multe cutremure in ultimele zece zile.
Ministrul delegat Costoiu face un apel la calm catre locuitorii aflati in aria de activitate seismica din judetul Galati, precizand ca nu exista motive de ingrijorare in privinta cutremurelor de acolo, zona fiind monitorizata in permanenta de catre specialisti.

"Activitatea seismica are un nivel scazut, iar frecventa de producere este mica. Practic, magnitudini ale seismelor sub 2,0 Richter nu indica o ingrijorare privind zona Izvoarele, dar cu toate acestea situatia este sub control si permanent monitorizata de specialisti", declara ministrul Mihnea Costoiu.

Potrivit informarii transmise Ministerului Educatiei de Institutul National de Fizica a Pamantului (INFP), in perioada 10 - 20 septembrie, in judetul Galati au fost inregistrate zece cutremure cu magnitudini intre 0 si 1,8 grade Richter.

Conform datelor INFP, acceleratia maxima inregistrata la cutremurul de 1,8 grade Richter din 18 septembrie a fost de 1.84 cm/s2, ceea ce corespunde unei intensitati de II-III grade pe scara Mercalli. La o intensitate de gradul II, cutremurul este slab, de regula fiind simtit de putine persoane, in special de persoanele aflate la etajele superioare ale cladirilor, in timp ce la o intensitate de gradul III, cutremurul este perceptibil, fiind simtit in interiorul cladirilor si mai pronuntat la etajele superioare.

De asemenea, durata unui astfel de cutremur poate fi apreciata.

"Mentionam ca si pana in data de 10 septembrie 2014 s-au produs cutremure in zona Galati, dar nu au fost simtite la nivelul populatiei. Acestea s-au produs cu o frecventa si de cinci-sase zile intre ele, inregistrandu-se magnitudini mai mici de 2,0 grade Richter", se arata in comunicatul ministerului.


Potrivit sursei citate, cele zece cutremure inregistrate in perioada 10 - 20 septembrie s-au produs la adancimi mici, cuprinse intre patru si opt kilometri.

Din 23 septembrie si pana la inceputul lunii octombrie a anului trecut, in zona comunelor Slobozia Conachi si Schela din judetul Galati, s-au produs peste 260 de cutremure, dintre care peste 30 au avut magnitudini de peste 2,5 grade pe scara Richter.

Cele mai puternice seisme inregistrate la Galati in aceasta perioada au avut 3,9 grade si s-au produs in 29 si 30 septembrie si in 4 octombrie.

Institutul National pentru Fizica Pamantului (INFP) a instalat atunci in zona localitatilor Izvoarele, Slobozia Conachi si Negrea trei statii seismice portabile, pentru localizarea cu precizie a zonei unde se produc cutremurele, precum si echipamente de masurare a deplasarii faliilor cu rezolutie de un milimetru.

Totodata, in aceasta perioada, au fost prezenti in zona reprezentanti ai INFP, insa specialistii nu au putut stabili cauza producerii cutremurelor.

Satul Izvoarele din comuna Slobozia Conachi s-a numarat si printre localitatile afectate de inundatiile produse in perioada 13 - 14 septembrie 2013 in judetul Galati.



  P.S.

Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor celor care au 

pus si pun o cărămidă sau mai multe, la ZIDIREA 

 CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU!


Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru fiecare in 

parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat înapoi de Dumnezeu si de 

Măicuta Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 

Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 







https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA





                              

44 de comentarii:

  1. Doamna Maria oare are legatura cu extractia gazelor de sist? S-au vs izbucni un vulcan? DUMNEZEU SA-I APERE PE BIETI OAMENI SARACI UNDE SA SE DUCA DOAMNE? E TARE GREU PENTRU EI DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI SAI AJUTE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai, bre, numai cutremure! Nimic despre descoperiri?

      Ștergere
  2. Primaria sa ii mute....

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu au fost extrase gaze de sist,ieri spuneau ca vor merge pentru cercetari de la Inst de Fizica Pamintului.Inseamna ca pamintul a inceput de mult sa se miste si vor fi cutremure.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu vor vrea ei sa se mute , la fel si cei din Bucuresti din Centrul Vechi din cladiri sau cei cu bulina , s-a incercat , nu vor sa isi paraseasca casele . Ar trebui o ampla mobilizare cu ISU, jandarmerie , mutati fortat , doar asa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vizionarul Eugeniu Siracuza avind viziuni cu ISUS , ISUS ii spune " oamenii sint vinovati pt cutremure pt alunecari de teren ...etc...etc pentru ca pamintul este viu si are de toate in interiorul lui asemenea corpului uman, apa , fier , petrol (singe), alte minerale, gaze, etc..) si voi le extrageti pe toate lasind pamintul gol inauntru ) deci omul este devina pt toate dezastrele care se intimpla in lume.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nuuu cred.şi zici că ISUS ia spus aşa ceva?nuuu cred.

      Ștergere
  6. Unde sa îi mute primăria, nu vedeți de 27 de ani ,de abia se construiește ceva? Le da cineva numai așa case,apartament?

    RăspundețiȘtergere
  7. 55 KM DE TECUCI ,EU AM SPUS CA MAJORITATEA VIZIUNILOR ARE LEGATURA CU DUMNEATA .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dezvolta, te rog!

      Ștergere
    2. https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&ved=0ahUKEwih6vLSmMDSAhWMWBQKHW0-AsYQFggkMAI&url=http%3A%2F%2Fwww.viata-libera.ro%2Feveniment&usg=AFQjCNFCb5FY_C3x0uHxN3bfHkSTmndPuw&sig2=3U843fOiI9vzsjE9pz9lEg

      VEI GASI MULTE DOVEZI AICI.

      Ștergere
    3. Anonim5 martie 2017, 22:26,iti bati joc?Acolo este o pagina de ziar si atat.Trebuie sa citesc toate articolele ca sa ajung la o idee cam ce a vrut sa spuna anonimul Anonim5 martie 2017, 19:40 ?

      Ștergere
    4. asa este cand nu va dati seama, de la inceput, cand cineva isi bate joc de voi...
      asa se vede 'nivelul' unora de pe acest blog...
      trist ! foarte trist !

      Ștergere
    5. 09:35 nu te-ai obișnuit ca pe blog sunt si petarde?

      Ștergere
    6. Anonim6 martie 2017, 09:35,este ziarul de galati,daca-l urmaresti vei gasi titluri asemeni acestui blog.Raspunsul la tot ce trebuie inteles,gazda este din galati si tot ce-i spune Duhul este adresat atat ei personal cat si apropiatilor ei. Ca se intampla si in alte parti este pura coincidenta sau interpretarea este masluita pentru a generaliza.

      Ștergere
    7. 16:22, 16:08 ti-a zis bine...petarda (asta era cuvantul potrivit)!
      titlurile de pe...blogul tau de unde sunt ? alea ref. la gazda...
      o zicala preferata: rebuturile umane nu se recicleaza niciodata !

      Ștergere
    8. Anonim6 martie 2017, 22:44, la voi reciclarea este selectiva :) , rebut ,petarda ,frumos spus . Cand asemenea cuvinte fac parte din vocabularul unor credinciosi ca voi .....
      I am what I am all are idiots that do not give a damn

      Ștergere
    9. 11:07, whaaaaaaaat ?
      "I am what I am all are idiots that do not give a damn" !!! Ai folosit ‘google translate’ ??!!
      cunosti lb. engl.,. precum lb. romana: adica, la fel de prost !
      intr-adevar, tu esti exact ce-am spus, iar ‘idiotii’ aia pe care nu dai tu doi bani, sunt cei asemenea carora doar tanjesti, neputincioasa, sa fii pt. ca, in realitate, nu vei ajunge niciodata la nivelul lor ! dovada, faptul ca incerci sa-i copiezi, dar daca nu te-ajuta si mintea personala, risti sa copiezi gresit…

      Ștergere
    10. Anonim7 martie 2017, 23:44,Those are lyrics from a song.Regulary I don t use Google translate but it looks like you use it and YOU could t understand what was the message.Off course I made a mistake,I should have said that all others are idiots,but you are the biggest one you stupid son of a bitch.
      Doamna Maria,acest mesaj nu contine limbaj licentios,este un schimb de replici si va rog sa-l postati. Multumesc si la multi ani!

      Ștergere
    11. Anonim7 martie 2017, 23:44
      Si drept adaugire la ce ti-am scris mai sus , ;) eu ma pot cobora la nivelul tau dar tu sa urci la al meu .... este greu,mai trebuie sa evoluezi in cateva vieti ;D .
      Apropo ,esti fals precum gazda :) ,stai cu gramatica si dictionarul langa tine sa poti posta ;D.
      The core principle of freedom
      Is the only notion to obey
      The formula of evolution and sin
      Leading the way

      Ștergere
    12. D-na Maria,
      Stiu ca inca este 8 martie si nu as fi dorit sa va trimit acest mesaj neplacut.
      Totusi, va rog din suflet, cititi cu atentie cele doua mesaje de azi/orele 17:31 si 21:35: sunt ale RAMONEI ! nu stiu cata engleza cunoasteti, dar profitand de dvs. prin expresia politicoasa: “Doamna Maria,acest mesaj nu contine limbaj licentios,este un schimb de replici si va rog sa-l postati. Multumesc si la multi ani!”, eu cunoscand f. bine limba, mesajul chiar contine jigniri: ca toti de aici sunt niste idioti, dar eu sunt cel mai mare dintre toti si un nenorocit de fiu de curva !
      Daca nu ma credeti, verificati si o sa vedeti ca nu mi-as permite sa va mint.
      Deasemenea, spune ca “esti fals precum gazda :) ,stai cu gramatica si dictionarul langa tine sa poti posta”.

      Nu as fi indraznit niciodata sa va rog ceva, dar acum va rog din tot sufletul meu: stergeti cele doua mesaje mentionate !
      Ar fi cel mai frumos dar din partea dvs. pt. mine, chiar daca un simplu anonim, un semn ca intelegeti exact cat poate afecta nu o simpla ironie, ci o jignire plina de ura si mincinoasa.

      Va multumesc pt. intelegere si, sper, si pt. ‘dar’…
      Cu deosebita consideratie.

      Ștergere
    13. Anonim8 martie 2017, 23:02,mergi cu soparlita :) ,nu mai ai replici :D.

      Ștergere
    14. Cu deosebita considerație. .. bla-bla-uri cât casa poporului, mai anonim (a) 23:02/8 mart. Tu chiar nu ai rușine ? Minți fără sa clipești! Tu faci traducerea cu nene goagal? Minți când spui ca mesajul conține jigniri! Minți!
      Toată ziua ești cu gura pe cei care nu-ți convin. Mai, femeie! Tu nu ai nepoți, cățel, purcel de crescut?
      Revărsati frustrările în agricultura.

      Ștergere
  8. Galati, judetul rosu, are subsol instabil roșu.
    Si Ioan Istrate a spus ca vor fi mari probleme in Izvoarele, va apare un vulcan in urma unui cutremur.

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca se surpa acolo pun pariu ca incepe revolutia. Cred ca o sa fie picatura care o sa umple paharul si or sa rabufneasca toti. Singura mea speranta e sa nu mai discrimineze "revolutionarii" intre partide, toate la gunoi si institutii (parlament, guvern, presedinte). Poate sunt suficienti care isi dau seama ca si alte institutii, cum ar fi securitatea, dna, csm, curtea constitutionala etc...se gasesc a fi vinovate.

    Desigur vinovati suntem toti insa diferenta e ca nu toti am luat deciziile care ne-au adus toti si nici toti nu am participat voit la indobitocirea intentionata a oamenilor.

    Astept cu nerabdare...de o viata.

    Din pacate dupa o sa fie acelasi rahat caci sunt prea putini oameni care inteleg ca atata timp cat umblam sa ne inrabim unii pe altii cu civinte scrise pe harti nu o sa fie bine pentru nimeni.

    Prea putini inteleg ca copii lor nu sunt ai lor ci ai statului, prea putini inteleg ca trupurile lor nu sunt ale lor ci ale statului, ca proprietatile lor nu sunt ale lor ci ale statului.

    Cei mai multi or sa zica ca aberez si ca sunt nebun insa ei nu s-au intrebat niciodata ce li se intampla daca nu iti trimiti copii la scoala si curand daca nu ai sa ii vaccinezi, ce se intampla daca vrei sa mananci sau sa consumi anumite lucruri care cresc pe camp sau in padure, ce se intampla daca nu iti platesti taxele de proprietate.

    Mai sunt si altele insa prea putini or sa cinteasca asta si din cei care or sa le citeasca si mai putini or sa si inteleaga caci voi cei multi vreti ca restul sa fie ca voi si sa faca ce credeti voi ca e bine...pentru ca asa scrie pe o hartie undeva.

    Astept cu nerabdare picatura care umple paharul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu.Am citit tot.Dar tot ma intreb ce rol are Dumnezeu,cand oamenii au fost,si sunt la fel.Unii au de toate,cei care nu merita,si altii sunt muritorii de serviciu.Asa a fost intotdeauna,si asa va fi.

      Ștergere
    2. Si de ce sa nu iti trimiti copiii la scoala sau sa nu platesti taxe , Denver ? Daca vrei sa stai la cort sau in codru , daca vrei sa ai descendenti analfabeti , du-te-n Kenya !

      Ștergere
    3. Denver Eduard5 martie 2017, 21:16,ai dreptate putini inteleg.Sunt oameni care au renuntat la tot,traiesc departe de asa zisa civilizatie ,se gospodaresc singuri. Stau la lumina lumanarii isi invata copii si acei copii au slabe sanse sa devina analfabeti domnule Anonim6 martie 2017, 06:34. Cresc sanatos din toate punctele de vedere.

      Ștergere
    4. imi cer scuze pentru maltratarea limbii romane, eram f obosit cand am scris mesajul de mai sus si nu mi-am dat seama cate greseli am facut.

      Nu a fost mereu asa, si nici nu vor ramane lucrurile asa. Vezi tu, pana nu demult femeile aveau grija de copiii lor, ii cresteau ii educau in masura abilitatilor si cunostintelor pe care le aveau. Asta insa s-a schimbat recent in istoria noastra.

      Boierii, burghezii, mosierii, parlamentarii, industriasii etc. treziti in era industriala si prinsi in razboaie uriase aveau nvoie de mai multa forta de munca asa ca au inceput sa incurajeze femeile sa isi ia slujbe. Rezultatul? suprasaturarea fortei de munca, scaderea salariilor per global. Brusc din un barbat care muncea si isi intretinea toata familia astazi ambii muncesc si abea se descurca.

      Guvernele, regii, imparatii, presedintii, prim ministrii etc. au inteles ca daca iau copiii de la parinti si ii educa ei in scoli publice ii pot forma, sau mai bine zis indoctrina, pe placul lor. Asta s-a intamplat recent in istoria lumii si culmea e ca odata ce au inceput sa faca asta, nu la mult timp dupa, am avut parte de primul razboi mondial.

      Desigur, daca familiile si-ar fi educat copiii in loc sa alerge dupa sperante si vise desarte in primul rand, asta nu ar fi fost posibil.


      Destul despre trecut. Acum despre viitor.


      Chiar si asa, capacitatile noastre de productie actuale vor fi mult depasite curand. Cu ajutorul tehnologiilor ce se dezvlta astazi si cu cele tinute sub pres fiecare din noi vom putea sa ne facem aproape orice dorim pentru uz cotidian. De la scobitori la masini. Fara sa mai fie nevoie de giganti industriali si companii uriase transnationale. Ziua asta nu este departe.

      Desigur, daca s-ar incuraja asta in mai putin de 10 ani am ajunge in acest punct, insa asta ar insemna o remodelare si reconfigurare brusca a societatii cu rezultate imprevizibile si posibilitatea pierderii controlului asupra populatiilor.

      Si nu e nimic mai periculos decat sa ai o multime de sclavi ce alearga liberi fara sa asculte nimeni.

      Daca vom prinde noi ziua asta nu stiu, ziua in care suficienti oameni or sa inteleaga cum functioneaza lucrurile cu adevarat si or sa fie intelegatori in privinta naturii umane. Chiar si asa, ziua asta nu e departe.

      Ștergere
    5. Cei ce vor fi Cu credinta Adevarata.

      Ștergere
    6. 8.43 Da exemple concrete, nu palavrageala cu lumina lumanarii si mari invatati care neaga scolile si societatea .

      Ștergere
    7. vrei un exemplu concret?

      Art. 30 Constitutia romaniei – Libertatea de exprimare

      1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

      -----------------

      Pana aici pare frumos nu?

      -----------------

      (2) Cenzura de orice fel este interzisă.

      ------------------

      acum parca suna si mai frumos nu? e si tot continua asa cateva puncte.

      ------------------

      (6) Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viaţa particulară a persoanei şi nici dreptul la propria imagine.

      ----------------------

      e si ai sa spui ca e normal probabil ca exista si aceasta precizare. Insa daca ai sta sa iei la bani marunti "sunt inviolabile." cu restrictii nu se pupa. Ori ai libertatea de ati exprima gandurile intru totul, bune sau rele, gresite sau corecte, ori nu.

      Mai ales in situatia in care bune sau rele, gresite sau corecte pana la urma nu sunt decat standarde sociale si nimic altceva.

      Binenteles ca nu iti violeaza nimeni drepturile, caci nu ai cum sa intreti contacte sexuale fortate cu concepte mentale, insa poti sa dai amenzi sa bagi oamenii in puscarie, etc.

      Vedeti voi, va dau o "lege" care suna minunat insa e urmata de precizari care sunt ca un cal troian, nici nu mai zic contradictori, ca in cazul in care nu le convine ceva sa aibe unelte legale sa lucreze. Desigur, atunci cand vor totul pe ascuns "legal" e o optiune.

      ---------------------------

      Vrei sa iti dau un exemplu de spalare pe creier care se intampla in scoala si zboara sub radar?

      Uite, la materia geografie, nici nu aduc vorba de istorie unde toti auzim ca e scrisa de invingatori.

      Harta lumii din cartile noastre de geografie, si afisata in salile de clasa este o fictiune. Vezi tu, reprezentarea unui corp sferic pe o suprafata plana ridica niste probleme asa ca este nevoie de tot felul de artificii pentru a solutiona aceasta problema. Se numesc proiectii, si sunt de mai multe feluri. Ma rog, daca intri pe site-ul http://thetruesize.com/ ai sa vezi ca Romania nu e asa mare pe harta lumii, ca groenlanda e cu mult mai mica decat pe harta ta de geografie, ca australia e mult mai mica, ca rusia desi e mare nu e chiar atat de mare etc etc etc etc.

      -----------------------------

      Nu stiu ce exemple vrei exact, legate de legi? legate de scoli? de constructii sociale? de faptul ca la particular se numeste chirie cand inchiriezi o casa insa la stat se numeste taxa pe proprietate desi cica e a ta, daca nu iti platesti chiria, pardon taxele, esti evacuat ca si cand ai sta in chirie si nu ai plati-o.

      E greu la inceput, insa daca iei la bani marunti de ce e un lucru asa si nu altfel ai sa descoperi cu stupoare ca mai tot ce crezi ti-a fost introdus in minte fara nici macar sa realizezi.

      Daca iti plac temele de gandire, mediteaza asupra conceptului de proprietate. Uite si o intrebare ajutatoare. De ce pamantul lui tzatza Florea e al ei si nu al lui mosh Ion?

      Si ca sa te ajut un pic caci e greu la inceput...cum poate sa fie o bucata dintr-o planeta veche de miliarde de ani sa fie a cuiva care nu a contribuit cu nimic la creatia ei si traieste mai putin de o micro secunda la scara planetara.

      Vezi, conceptul de proprietate a fost inventat de cei care ca mafia vroiau taxe de protectie...

      Ma rog nu mai aberez ca n-are rost.

      Ștergere
  10. Ai de grije ce i-ti doresti ca s-ar putea sa se implineasca si sa nu-ti mai placa.Eduard chiar pari nebun sarit de pe fix.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da 5 martie 22 21,asa imi pare si mie: ,, Sarac cu Duhul'', nu bogat ca tine !

      Ștergere
  11. Si care ar putea fi picatura care umple paharul????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aprobarea casatoriilor de acelas gen.asa se va umple paharul si va revarsa DREPTATEA TATALUI NU MANIA CA ASTA INSEAMNA CA ESTI RAU CAND AI MANIE( DUJMANIE) CE LA DUMNEZEU ESTE DOAR IUBIRE SI DREPTATE.AMIN.

      Ștergere
    2. Vom fi forțați. Altfel nu vom mai primi bani.

      Ștergere
    3. Banii melodie bani,
      tragedie banii,
      comedie banii
      sunt la fel
      bani ce culoare banii
      se inmultesc cu anii
      ce savoare banii
      sunt la fel
      unde ma uit vad numai banii
      unde ma duc platesc cu bani
      unde ajung
      tot uit pe banii
      http://Versuri.ro/w/edddhm
      banii mei, banii mei
      tot ce doresti gasesti cu banii
      tot ce poftesti platesti cu banii
      tot ce gandesti sa vinzi pe bani
      banii mei, banii mei
      Banii melodie bani,
      tragedie banii,
      comedie banii
      sunt la fel
      banii, ce savoare banii
      se inmultesc cu anii
      ce culoare banii
      sunt la FEL
      scoate portofelul;
      scoate si inelu
      scoate si mobilu
      dale la copilu
      scoate o hartie
      ioti spun ce serie
      ca o-mpart cu tine
      da la mine ramane
      Banii melodie bani,
      tragedie banii,
      comedie banii
      http://Versuri.ro/w/edddhm
      sunt la fel
      bani ce culoare banii
      se inmultesc cu anii
      ce savoare banii
      sunt la fel
      Mesajul nostru se intreapta acum
      catre civilizatiile extraterestre
      care ne vor cunoaste
      EXACT AS ACUM SUNTEM NOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      HA HA HA HA !

      Ștergere
  12. Nicolae Noica, fost ministru al Lucrărilor Publice, a făcut o hartă a cutremurelor care au avut loc în România începând cu 4 martie (!) 1599 și până în prezent și a ajuns la concluzia că există o ciclicitate.

    „Problema aceasta a protecției seismice împotriva dezastrelor e o problemă de continuitate și de competență. Și de cunoașterea istoriei, până la urmă. Toată lumea spunea că între 1940 și 1977, la 37 de ani, se produce cutremurul și noi am spus că următorul cutremur trebuie să se producă la 37-40 de ani. Necunoscând bine istoria, uitați-vă, întorcându-ne în urmă, între 1802 și 1838, iar 37 de ani, în 1600, iar 37, deci apar niște momente în care apare un cutremur de adâncime 150 de kilometri, foarte adânc, și unele la 100 de kilometri, tot adânc, dar totuși... Ei, ce se întâmplă? Aceste grupări apar cu anumită frecvență, care m-a surprins și pe mine – 70 de ani, 70 de ani, 90 de ani. Ne punem un semn de întrebare. Următorul va fi la 70 de ani, deci 2040? Deci, sunt niște ciclicități și lucruri pe care nu putem să le interpretăm decât printr-o socoteală statistică și o cunoaștere corectă a istoriei”,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am văzut sambatat seara un interviu cu Marmureanu care zicea ca se așteaptă un cutremur la 64 sau 102 fata de anul 1977. Si acela va fi devastator. Faptul ca sunt cutremure mici nu sunt relevante pentr Vrancea. Acolo cand se rupe falia, se rupe, iar mișcarea tectonica e devastatoare.
      Se pare ca trebuie sa ne încredem doar in mila lui Dumnezeu!

      Ștergere
  13. Raportul despre situatia de la Izvoarele al Institutului de Fizica Pamintului arata drept cauze,cutremurele si exploatarile petroliere,dar si necesitatea unor verificari prin sondari.Deci exact ce a vazut doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  14. http://www.stirilekanald.ro/geologii-au-aflat-de-ce-pamantul-a-luat-o-la-vale-in-satul-galatean-izvoarele-pamantul-insa-nu-da-semne-de-liniste-iar-localnicii-sunt-terifiati-16827400

    RăspundețiȘtergere
  15. Cutremur astazi in curbura Carpatilor de 4,1.

    RăspundețiȘtergere