luni, 27 martie 2017

S - A ADEVERIT DIN NEFERICIRE ! ATENTATUL DE PE PODUL RÂULUI TAMISA !

                                                    Dragii mei,

Eu nu mai stiam despre acest articol,in care am scris despre TAMISA.
Vă multumesc tuturor celor care, mi-ati amintit deapre acest articol.
Desi au trecut aproape 3 ani,iata dragilor,că din nefericire ,asa cum se spune in Mesaj ,Răul a fost făcut deja.
Atentatul a avut loc si pe Podul pe sub care trece Râul TAMISA,si nu numai in faţa PARLAMENTULUI din Londra.
Dragii mei, după cum vedem cu totii ,din nefericire toate se adeveresc in timp.
Iata linkul cu ,ceea ce s-a intamplat cu românca aruncata de pe Pod in TAMISA:

VIDEO. IDENTITATEA românilor care au căzut victime atentatului ...

www.mediafax.ro/.../video-identitatea-romanilor-care-au-cazut-vict...

Translate this page
10 hours ago - Cei doi români victime ale atacului de miercuri de la Londra sunt un cuplu de ... victime cade de pe pod în râul Tamisa, în urma atacului terorist.Â

Iata si articolul meu in link ,dar si mai detailat:

Dumnezeu există - Mărturii.: CUTREMURĂTOR ! TAMISA ! RĂUL E ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../cutremurator-tamisa-raul-e-facut-...

Translate this page
Sep 4, 2014 - În timp ce scriam aici pe Blog, aud dragilor un glas care spune ceva cutremurator . Citez : "Există O Tamisă ! Răul e făcut ! Răul e deja făcut.

 CUTREMURĂTOR !  TAMISA !  RĂUL  E  FĂCUT  DEJA  !


   Noapte de 3 - 4 septembrie 2014, ora 23,50 !


                                                Dragii mei, 

În timp ce scriam aici pe Blog, aud dragilor un glas care spune ceva cutremurator . Citez :

                 "Există  O Tamisă !
               Răul  e  făcut !
               Răul  e  deja  făcut.
               Există O Tamisă şi răul e deja făcut !"

După care fratilor, glasul dispare ,iar eu rămân uimită de cele auzite şi m-am grabit a le scrie aici, pentru ca să aflaţi şi voi că..."Exista O Tamisă în care Răul e deja făcut"!
Dragii mei, cu siguranţă vom afla ceva foarte rău despre Tamisa. 
Acest fluviu Tamisa este în sudul MARII  BRITANII, şi strabate localitatile Oxford, Reading,Windsor şi Londra, vărsându-se în Marea Nordului.
Dragii mei, eu nu stiu ce se va întâmpla cu Tamisa, si când se va întampla, dar pot sa va spun că ,din nefericire, vom auzi de Tamisa, si de un mare rău făcut TAMISEI !  
                                           Cu dragoste, Maria. 

Iata si trista stire, cu ceea ce s-a petrecut in LONDRA:


VIDEO. IDENTITATEA românilor care au căzut victime atentatului, dezvăluită/ The Telegraph: Andreea Cristea, o arhitectă româncă, este persoana care a căzut în râul Tamisa


Cei doi români victime ale atacului de miercuri de la Londra sunt un cuplu de tineri aflaţi în vacanţă în Regatul Unit, pentru a sărbători ziua unuia dintre ei, la acest moment starea fetei fiind critică, a declarat joi pentru MEDIAFAX ambasadorul României în Marea Britanie, Dan Mihalache. Totodată, bilanţul atacului a fost revizuit în scădere de la 5 la 4 morţi, inclusiv atacatorul.
Share pe Facebook22859 afişări

Ambasadorul României în Marea Britanie, despre cei doi români răniţi: Starea româncei rănite în atentat este critică, a fost mutată la alt spital
UPDATE 14:00 Românca rănită în atacul de la Londra, o arhitectă de 29 de ani, era în vacanţă cu logodnicul ei care îşi sărbătorea ziua de naştere, însă nu se ştie dacă acesta a fost aruncată în râul Tamisa în urma impactului sau dacă a sărit în apă de teamă, scrie The Telegraph.
Poliţia a salvat-o din râu după atac, iar acum se află în stare gravă la spital. Partenerul ei a fost de asemenea transportat la spital cu un picior fracturat.
The Telegraph relatează că cei doi români se plimbau pe pod spre London Eye când teroristul a intrat cu maşina în pietoni, înainte de a-l înjunghia mortal pe poliţistul Keith Palmer la intrarea în Parlamentul britanic.
Cotidianul britanic îl citează pe Paul Ciocoiu, purtător de cuvânt al Ministerului de Externe din România, care a spus că este de părere că femeia a fost "lovită de o maşină şi apoi aruncată în râul Tamisa".
Cei doi urmau să se întâlnească cu un prieten, Patrick Tracey, din comitatul Derbyshire, care a spus: "Nu au mai ajuns. Am sunat şi am auzit ţipete pe fundal şi am ştiut imediat că ceva nu este în regula. Sunt în stare de şoc".
Un purtător de cuvânt din cadrul Port of London Authority, instituţie care veghează asupra siguranţei pe râul Tamisa, a spus: "O femeie a fost scoasă din apă în apropiere de Podul Westminster. Ea este în viaţă, însă primeşte tratament medical urgent (...)". "Credem că a căzut de pe pod", a mai spus acesta.
Potrivit unor informaţii, românca şi logodnicul ei vizitaseră recent Catedrala Westminster şi roata-gigant London Eye înainte de a fi răniţi în atac.
Steve Voake, în vârstă de 55 de ani, a spus că mergea pe Podul Westminster spre districtul South Bank când a văzut urmările atacului. El a spus că a văzut o persoană în apă şi cel puţin două trupuri zăcând pe drum şi unul în apă.
VIDEO Momentul şocant în care atacatorul de la Londra intră cu maşina în mulţime. Românca apare căzând în apă
Imagini cu momentul atacului de miercuri de pe podul Westminster au apărut deja în presă. În acestea se poate observa cum una dintre victime cade de pe pod în râul Tamisa, în urma atacului terorist.
Femeia care cade în apă în urma atacului ar putea fi chiar românca aflată în vizită la Londra, însă informaţiile nu au fost confirmate încă.
Un purtător de cuvânt al Port of London Authority, care se ocupă de siguranţa pe Râul tamisa, a declarat, potrivit The Telegraph: „O femeie din rândul pietonilor a fost salvată din apă lângă podul Westminster.”
"A fost salvată în viaţă, dar rănită. Avea nevoie de îngrijiri medicale de urgenţă . Am închis râul. Singura persoană care a câzut în râu în urma incidentului a fost această femei”, au mai declarat autorităţile londoneze.
Aceasta a fost recuperată din apă după atacul de pe podul Westminster, însă se află în stare critică, fiind supusă unei operaţii pe creier, după ce medicii i-au depistat un cheag de sânge.
Cei doi români victime ale atacului de miercuri de la Londra sunt un cuplu de tineri aflaţi în vacanţă în Regatul Unit, pentru a sărbători ziua unuia dintre ei, la acest moment starea fetei fiind critică, a declarat joi pentru MEDIAFAX ambasadorul României în Marea Britanie, Dan Mihalache. Totodată, bilanţul atacului a fost revizuit în scădere de la 5 la 4 morţi, inclusiv atacatorul.
Cei doi români aflaţi între victimele atacului din capitala Marii Britanii sunt Andrei Burnaz şi Andreea Cristea, din Constanţa , de 32, respectiv 31 de ani şi se aflau la Londra pentru a sărbători aniversarea lui Andrei, au precizat joi pentru MEDIAFAX surse oficiale.
UPDATE 13:29 Klaus Iohannis a avut o convorbire telefonică cu Theresa May despre românii răniţi în atacul de la Londra
Preşedintele Klaus Iohannis a avut joi o convorbire telefonică joi cu premierul britanic Theresa May despre situaţia românilor căzuţi victime în atentatul de miercuri de la Londra, invocând în discuţie ideea unei Curţi internaţionale împotriva terorismului 
"Preşedintele României a condamnat în termeni fermi atacul terorist care a avut loc ieri la Londra, lângă Parlament, simbolul democraţiei britanice, şi a exprimat solidaritatea deplină a României şi a poporului român cu Regatul Unit. Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, totodată, în numele său şi al României, condoleanţe familiilor victimelor şi urări de însănătoşire grabnică celor răniţi. A fost discutată, de asemenea, situaţia celor doi cetăţeni români răniţi în atacul de ieri, Prim-ministrul britanic exprimând regretele sale puternice pentru rănirea lor şi speranţa că starea de sănătate a acestora, mai ales a cetăţenei române aflate încă în stare critică, se va ameliora", anunţă într-un comunicat Administraţia Prezidenţială.
În cadrul discuţiilor, preşedintele Klaus Iohannis a subliniat importanţa unei Curţi internaţionale împotriva terorismului.
"Preşedintele României a transmis sprijinul deplin al României pentru continuarea luptei împotriva terorismului, evocând preocuparea pentru creşterea în amplitudine şi frecvenţă a fenomenului terorist, precum şi a gradului său de impredictibilitate. În context, pronunţându-se ferm pentru intensificarea eforturilor comune de prevenire, descurajare şi pedepsire a acestui fenomen reprobabil, Preşedintele Klaus Iohannis a amintit iniţiativa de creare a unei Curţi internaţionale împotriva terorismului, lansată în comun de România şi Spania", precizează Administraţia Prezidenţială.
UPDATE 11:30 Premierul despre românca rănită la Londra: "Ce a fost greu azi-noapte a trecut, se pare"
Premierul Sorin Grindeanu a declarat joi, referindu-se la starea româncei rănite în atentatul de la Londra, că, "se pare' că "greul a trecut" şi s-a declarat mulţumit de prestaţia diplomaţilor care gestionează criza apărută în urma incidentului.

"Din ceea ce mi-a spus domnul ambasador, că pare că ce a fost greu azi-noapte în urma intervenţiei chirugicale a trecut, dar în continuare se află sub strictă observaţie. Pericolul nu a trecut, important este să fim şi alături de familie, să ajutăm cu ceea ce putem şi vreau să vă spun că sunt mulţumit de modul în care ambasada de la Londra a gestionat situaţia. Sper să o facă până la sfârşit la fel", a spus premierul Grindeanu, înaintea şedinţei comune de guvern România - Republica MoldovA
Premierul a precizat că a discutat cu ambasadorul Dan Mihalache şi a fost în legătură permanentă cu MAE: "am avut o discuţie cu ambasadorul României la Londra, am fost în permanentă legătură şi cu Ministerul Afacerilor Externe, cu domnul ambasador. Vreau să-i felicit pentru modul în care au gestionat la Londra situaţia, s-a constituit acea celuă de criză, sunt în permanentă legătură cu cei doi români şi cu familiile lor".
"Sperăm într-un final fericit, în ceea ce înseamnă una dintre victime. Cealaltă, aşa cum ştiţi, este în afara oricărui pericol", a mai premierul Grindeanu, care a exprimat compasiunea sa şi a Executivului pentu familiile victimelor.
UPDATE 11:03 Andrei Burnaz (32 de ani) şi Andreea Cristea (31 de ani ) sunt românii răniţi în atentat - surse
Cei doi români aflaţi între victimele atacului din capitala Marii Britanii sunt Andrei Burnaz şi Andreea Cristea, din Constanţa ,de 32, respectiv 31 de ani şi se aflau la Londra pentru a sărbători aniversarea lui Andrei, au precizat joi pentru MEDIAFAX surse oficiale.
Foto: Facebook
Şapte persoane au fost arestate în legătură cu atacul terorist de la Londra, a declarat Mark Rowley, şeful diviziei pentru combaterea terorismului în cadrul Scotland Yard, care a precizat că poliţia a efectuat raiduri la şase adrese din Londra, Birmingham şi alte localităţi, a relatat BBC News.
Cel puţin patru persoane au murit, iar alte 40 au fost rănite în atacul terorist comis miercuri seară în apropierea Parlamentului Marii Britanii, iar presupusul atacator a fost împuşcat mortal de forţele de ordine.
UPDATE 11:02 Bilanţul atacului de la Londra a fost revizuit în scădere de la 5 la 4 morţi, inclusiv atacatorul
Bilanţul victimelor din urma atacului de la Londra a fost revizuit, joi dimineaţa, în scădere, de la cinci la patru morţi, incluzându-l pe atacator, relatează The Independent, citându-l pe Mark Rowley, ofiţer pentru combaterea terorismului în cadrul Scotland Yard.
Mark Rowley a revizuit numărul morţilor de la cinci la patru: atacatorul, poliţistul Keith Palmer, care a fost înjunghiat, o femeie în jur de 40 de ani şi un bărbat de aproximativ 50 de ani.
El a mai spus că 29 de persoane sunt spitalizate, dintre care 7 se află în stare critică.
Bilanţul victimelor anunţat anterior era de cinci morţi, inclusiv atactorul, şi 40 de răniţi.
"Cinci persoane, inclusiv presupusul autor al atacului, au murit, iar alte aproximativ 40 au fost rănite", a declarat în cursul nopţii de miercuri spre joi Mark Rowley, ofiţer pentru combaterea terorismului în cadrul Scotland Yard.
Autorul atacului, inspirat probabil din terorismul internaţional, a fost împuşcat mortal de forţele de ordine după ce a lovit cu maşina un grup de trecători, pe Podul Westminster din Londra, şi a înjunghiat mortal, la intrarea în curtea Parlamentului, un agent de poliţie, identificat drept Keith Palmer, în vârstă de 48 de ani.
Ambasadorul României în Marea Britanie, despre cei doi români victime ale atacului de la Londra: Starea româncei rănite în atentat este critică, a fost mutată la alt spital
Cei doi români victime ale atacului de miercuri de la Londra sunt un cuplu de tineri aflaţi în vacanţă în Regatul Unit, pentru a sărbători ziua unuia dintre ei, la acest moment starea fetei fiind critică, a declarat joi pentru MEDIAFAX ambasadorul României în Marea Britanie, Dan Mihalache.
"La ora la care discutăm, femeia e în stare critică. A suferit azi-noapte o intervenţie chirurgicală pe creier, pentru îndepărtarea unui cheag de sânge. A supravieţuit, din fericire acestei intervenţii, are multiple leziuni şi, mai ales, are o problemă legată de funcţionarea plămânilor. După ce a suferit această intervenţie, a fost mutată la un alt spital, la «Sfântul Bartolomeus», pentru a i se face investigaţii la plămâni, pentru că sunt probleme legate de plămâni. (...) Prietenul ei nu are probleme de această anvergură, o fractură la laba piciorului şi este în afara oricărei stări de pericol", a spus pentru MEDIAFAX ambasadorul Dan Mihalache.
Cei doi tineri, cu vârste de 31 si 32 de ani se aflau la Londra pentru a sărbători ziua de naştere a băiatului.
Şapte persoane au fost arestate în legătură cu atacul terorist de la Londra, a declarat Mark Rowley, şeful diviziei pentru combaterea terorismului în cadrul Scotland Yard, care a precizat că poliţia a efectuat raiduri la şase adrese din Londra, Birmingham şi alte localităţi, relatează BBC News.
Cel puţin patru persoane au murit, iar alte 40 au fost rănite în atacul terorist comis miercuri seară în apropierea Parlamentului Marii Britanii, iar presupusul atacator a fost împuşcat mortal de forţele de ordine.
MAE: Doi cetăţeni români, răniţi în atacul din centrul Londrei
Doi cetăţeni români au fost răniţi în atacul terorist produs miercuri după-amiază în apropierea Parlamentului Marii Britanii, anunţă Ministerul român al Afacerilor Externe.
"Ministerul Afacerilor Externe exprimă profundul regret şi condoleanţe pentru pierderea de vieţi omeneşti în urma atacului care a avut loc astăzi, 22 martie, la Londra. În aceste momente dificile, Ministerul Afacerilor Externe exprimă întreaga solidaritate cu poporul britanic", se arată într-un comunicat al MAE remis agenţiei MEDIAFAX.
"În urma demersurilor de urgenţă întreprinse de Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord pe lângă autorităţile locale, cu privire la identificarea cetăţeniei victimelor, Ministerul Afacerilor Externe transmite următoarele: Din cele mai recente informaţii obţinute de la autorităţile locale, au fost identificate două persoane de cetăţenie română care au fost rănite. Acestea au fost transportate la spitalele din zonă în vederea acordării asistenţei medicale", precizează MAE.
Potrivit ambasadorului român la Londra, Dan Mihalache, este vorba de un cuplu de tineri turişti care se aflau pe podul Westminster, când atacatorul a intrat cu maşina în mulţime.
Femeia, care se află în stare critică, a fost practic aruncată de pe pod în Tamisa. Tânărul are o fractură la picior. Ce doi urmau să sărbătorească mâine ziua de naştere a unuia dintre ei, potrivit Gândul.
P.S.
Din inimă si din suflet,aduc multumiri  tuturor celor care au pus si pun cărămidă sau mai multe,la ZIDIREA CUVANTULUI 
LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi 
dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT,

2 comentarii: