duminică, 12 martie 2017

TSUNAMI ??? VALURI URIASE DE APĂ , NĂVALEAU PESTE LOCUINTE , LUAU MASINILE PE SUS , IAR COPACII ERAU CULCATI LA PĂMÂNT !


                       

                                     ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog!



                    12 Martie 2017 ,ora 10,23 dimineata !

                                 Dragii mei, 

În aceasta dimineata dragilor, desi eram la SFANTA BISERICĂ si priveam spre Sfantul Altar, vad dragilort in spatele meu, de parcă as fi avut un alt ochi la ceafa,vad o întindere mare de apă, înspre Sud.
Văd cum valuri uriase (cred ca era si un vant puternic) navaleau pe uscat si acopereau cladirile de pe mal. 

Image result for tsunami imaginiImage result for tsunami imagini..

Valurile mari de apă,atunci cand se spargeau de mal si de locuintele oamenilor,arătau ca o ceaţă extrem de densă, cu asa putere se loveau de tot ce le stateau in cale.
Masinile de pe strada,dar si cele parcate, erau ridicate ca un fulg de valurile uriase.
Apa dragilor, inunda cu repeziciune orasul sau localitatea cu multe alei asfaltate, si cu multi copaci verzi,copaci frumosi precum cei ornamentali.
Dragii mei, vom auzi de astfel de valuri uriase, care vor produce multe pagube materiale, dar este foarte posibil ,ca sa fie si victime omenesti.
Sa ne rugam fratilor,pentru Semenii nostri care vor trece printr-o asemenea calamitate,sa ne rugam pentru noi si pentru toti Semenii nostri, ca sa fim ocrotiti si ajutati de Bunul Dumnezeu si de Măicuta Domnului.Amin.
                                        Cu dragoste,Maria.


P.S.

Din inimă si din suflet,aduc multumiri  tuturor celor care au pus si pun cărămidă sau mai multe,la ZIDIREA CUVANTULUI 
LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi 
dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 




https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

34 de comentarii:

  1. Doamna Maria in aceiași data ați avut viziune si cu cutremurul acela mare si cu tunami!Oare cutremurul va declanșa tunami?.Sunt tare necăjita,de tot,absolut tot!Ma tem ca iar nu o sa lase guvernul sa lucreze,mie frica ptr.poporul acesta.Can scăpam de caracatiță asta rea.?!Nu ar fii mai bine sa se unească din toate partidele membrii care vor bine,deștepți,curați,cu ideal,cu principii morale bune,sa termine cu cearta,cu vrajba ,cu uneltirile.Sa vedeți si cum o sa aprobe si pe homosexual.caci salt.asta la Sau Mare a venit un domn la primărie sa si schimbe sexul,el își făcuse operație de schimbare de sex.si uite așa,încet,încet ca nu sunt legi,nu au putut schimba sex in acte doar prin hotărâre judecatoreasca șiii ce sa vezi or face nebunii si hotărâre,or pune sin constituție!Doamne ce timpuri trăim?!Parca este babilonie,si de Buna Vestire,ar trebui sa ieșim cu mic cu mare la demonstrație.!Nu se poate toate au o limita!Cum va fii?!ce vom face?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand vom incepe sa ne rugam.Ce a spus SFANTUL ARSENIE BOCA" ma nu va mai rugati sa moara astia,ca o sa vina alti si mai rai.... " acum sa ne ierte Sfantul ca nu lam ascultat si ACUM SA NE RUGAM pentru ei ca DUMNEZEU SA-I LUMINEZE.AMIN.

      Ștergere
  2. As lega viziunea cu cea a cutremurului de 9 undeva in oceanul Pacific pe cercul de foc al Pacificului,cel mai posibil in zona asiei de sud-est.

    RăspundețiȘtergere
  3. Aveti certitudinea ca tot ce vedeti urmeaza. Daca vedeti si evenimente ce au fost deja??? In urma cu ani...ca un remember

    RăspundețiȘtergere
  4. Ei bine,dupa un cutremur atat de mare,furia valurilor va fi pe masura...Dumnezeu sa fie cu cei afectati si cu noi toti! Doina

    RăspundețiȘtergere
  5. Cutremur mare, tunami cu valuri uriase, sa nu fie vorba de acel meteorit care urmeaza sa cada pe Terra,despre care se tot vorbeste. Nibiru se apropie. Statele Unite se pregatesc de cativa ani pentru acest eveniment atat de dezastruos pentru umanitate.

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Maria o fi iar cutremur in Japonia? Se formeaza iar tsunami Dumnezeu sa fereasca de rau pe toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dumnezeu sa ocrotesca Toti oamenii.Nu doreste nimeni sa se intample asa ceva dar din pacate apocalipsa este in plina desfasurare.Tot ce este scris in biblie trebuie sa se implineasca ,cuvant cu cuvant,Si vor fi si alte lucruri neplacute care trebuie sa se implineasca.Nimeni nu poate opri ce este profetit.Nu putem face nimic si nu putem fugi de fata lui Dumnezeu.Pamantul este plin de pacate.A venit timpul sa ne trezim caci Domnul va curata pamantul de tot ce este rau si vechi.Va face toate lucrurile noi .Va fi un cer nou si un pamant nou,unde va locui dreptatea dragostea si pacea.Sa ne rugam la Cel de sus sa ne dea putere sa putem trece toate incercarile si sa fim cu adevarat a Lui Hristos.Cine va rabda pana la sfarsit va fi mantuit.Amin.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ceea ce ati scris aici, ilustreaza dezastrul care va fi dupa un cutremur major . E posibil sa se adevereasca daca va fi un cutremur urmat de un tsunami ,cum ati zis in mesajul cu cutremurul de 9 grade.
    Citeam altundeva ca vibratia planetei a scazut de la 5 la 1, adica e mai multa rautate in prezent (vibratii negative).
    Sa nu ne miram cind vom auzi de asemenea evenimente nefericite!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragon Star , ai facut o confuzie ! Acolo unde ai citit era vorba despre caderea planetei din dimensiunea 5 in dimensiunea 1,5 , nu de vibratia planetei .

      Ștergere
    2. Dragon Star se referea la acest comentariu :"Iar acum, nu stiu ce au facut ca vibratia planetei si a oamenilor a scazut cumplit, eram in 5D, suntem in 1+D....unde si cum am pierdut 3,5 D? Au fost determinati diversi prin furt de la unii ca mine la 14D.... iar actiunile lor erau de 1D."... pe care l-a citit aici http://tristar77.blogspot.ro/2017/02/ultimatum-si-iubire.html

      Ștergere
  9. Dragon Star12 martie 2017, 18:57 , daca vibratia planetei ar scadea la 1 ;) nu am exista. PLANETA este in transformare vibratia creste nu scade sub nici o forma in privinta planetei. La noi este discutabil ,dar mai jos 3 nu este posibil in acest plan ,in astral putem merge in scadere ;) -1,-2 etc. Ce se intampla acum este efectul transformarii in biblie i se spune Cernuire ,adica vibratia creste si cei care o au joasa se manifesta comform acesteia ,intr-un final vor ceda deoarece nu vor putea sustine aceasta transformare.Procesul poate dura zeci de ani poate chiar sute ,asa ca nu mai spuneti ca vine sfarsitul,nu-l vom prinde noi .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat,bunica,nascuta in 1889 ne vorbea de Cernere si ca se apropie Vremea sau Vremurile,si uite au mai trecut o suta si ceva de ani.Oamenii au devenit tot mai rai si inca nu se intrevede ceva mai bine.Sa incercam sa fim noi putin mai buni.Doamne ajuta-ne!

      Ștergere
    2. Aveti perfecta dreptate.Va mai dura zeci sau poate chiar sute de ani pana la Sfarsit.Nu vom apuca nici noi si nici copiii nostril acele vremuri.Si nu putem face nimic,ce este scris se va implini.Sa ne rugam Domnului nostru IISUS HRISTOS sa ne ierte,sa ne mantuiasca si sa ne lumineze pe noi,pacatosii!

      Ștergere
    3. Nu va mai dura mult, Anonim 09:57, ci va fi destul de repede.

      Ștergere
  10. Pai valuri sunt multime de oamenii, asa e talcuit din Sfanta Scriptura.

    RăspundețiȘtergere
  11. Părintele Iustin Pârvu a spus,,îmi pare rău ,dar voi sunte-ti ultima generație.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim12 martie 2017, 20:27,ULTIMA GENERATIE ,poate facea referire la ultima generatie pentru el,mai putem face o interpretare ,ultima generatie pana la schimbarile vibrationale.Totusi si parintele Iustin era om ,nu poti spune cu exactitate ce va fi si mai ales cum va fi ,daca pretinzi aceste lucruri inseamna ca mesajul vine din alte parti care pretind a fi ceea ce nu sunt. Nu uitati ca Lucifer este inselator si cauta sa insele tocmai pe cei care isi doresc cu ardoare sa urmeze calea credintei dar nu sunt conectati.

      Ștergere
  12. D-NA MARIA SPUNEATI CA NE ANUNTATI INAINTE DE MARELE CUTREMUR DIN ROMANIA CU DATE EXACTE --ZI LUNA SI ORA--SPER SA AVEM ACESTE DATE SPRE A NE FERI PE CAT SE POATE DE DURERI-SANATATE

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonim12 martie 2017, 20:49
    Nu am afirmat niciodata asa ceva! Am spus ca daca mi se va ingadui a cunoaste ziua cand va fi CUTREMURUL cel mare in Romania, cu siguranta voi scrie aici. Pana in acest moment am scris totul despre Cutremure si despre CUTREMURUL cel mare din Romania.De ce sa stam sa-l asteptam, cand ne putem intoarce cu faţa catre BUNUL DUMNEZEU si catre MAICUTA DOMNULUI,ca sa cerem iertare pentru neascultare, si multa mila pentru noi Fiii Săi. Nu-mi place sa mi se pună cuvinte în cârcă,cuvinte care nu-mi apartin. Cauta acel articol in care eu am scris ceea ce tu spui, si atunci imi voi asuma cele scrise.Cu dragoste,Maria.

    RăspundețiȘtergere
  14. Vreau sa spun ca se implineste ce ATI spus despre proteste romanii care nu se lasa din pacate rezist".Acuma seara au iesit oamenii in strada la dreads.Este incredibil ca toate se adeveresc in scurt timp.Multa sanatate va doresc doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 12 mar 21:20 cei care ies în stradă mereu,nu au ce face și sunt posedați de diavol.Dacă tot au ieșit măcar să ceară locuri de muncă și demisia lui Koveși,malefica Justiției.DS

      Ștergere
  15. asa este -dar va intrebam daca in timp util vom cunoaste-- de rugat ma rog la Dumnezeu desi nu cred ca sunteti linistita gandindu-va si d-stra ce repercursiuni exista in caz de catastrofa-pe toti ne doare cand pierdem suflete---cat priveste de pus cuvinte in gura nu asta doresc--nu stam sa asteptam ne facem datoriile dar spaima sta in suflet orice veti zice!

    RăspundețiȘtergere
  16. Sa renuntam la a face rau altora,sa ne educam copiii in spiritul legilor crestine si sa avem incredere in Dumnezeu! Doina

    RăspundețiȘtergere
  17. Planetoidul Nibiru va fi in apropierea Pamantului prin anul 2030 atunci cand va urma o noua trezire in masa a constiintei.Deocamdata de planeta noastra se apropie Cometa Anannutah care va influenta o noua trezire a constiintei umanitatii.Apropierea acestei comete va declansa multe modifocari in energiile Terrei,de aceea sunt atat de multe cutremure, si multe altele.Acestea sunt fenomene astrologice care au fost anuntate dar interpretate gresit.Se intampla multe schimbari in afara planetei noastre care implica schimbari si in materie.
    Multi oameni perticipa la aceste schimbari planetare dar nu-si amintesc fiindca refuza sa creada aceasta.

    Cineva vorbea despre frecventele de vibratie a oamenilor.Ei bine,sa stiti ca sunt oameni care au o constiinta care rezoneaza la o frecventa de vibrate sub cea a animalelor care se afla in 3D.Intradevar,vibratia planetei fizice este mult mai inala,a trecut in primele subdimensiuni ale dimensiunii a cincea,iar noi daca nu ne ridicam frecventele n-o vom putea urma,vom ramane la "subsol" si nu ne va fi ceea ce numim noi "bine". Vom experimenta boli,razboaie,si ne vom ura intre noi.

    Fiacare alegere va fi respectata,NU judecata sau pedepsita.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D...esti sarea si piperul comentatorilor de pe acest blog.Doamne cat adevar!Daca ai un blog ...ceva unde sa te putem urmari (cu acordul doamnei Maria desigur)nu ezita sa ne spui. Multumim pentru tot ceea ce publici ...ADEVAR IN FORMA PURA!

      Ștergere
    2. EU SUNT D, poti explica , te rog, ce sunt vibratiile? Multumesc!

      Ștergere
  18. Va speriati degeaba nu o sa fie nici un cutremur o sa vedeti

    RăspundețiȘtergere
  19. In SUA schimbarea vremii cu zapada de o jumatate de metru,blocarea aeroporturilor si aminarea vizitei lui Merkal

    RăspundețiȘtergere
  20. Draga Anonim 17/37,am mai explicat ce sunt vibratiile si fiind mult de scris ca sa poti cuprinde informatia,cauta te rog pe internet,sigur vei gasi! Multumesc de intelegere.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  21. Viziunea d-nei Maria si comentariul facut de EU SUNT D mi-au amintit de Peter Deunov.
    "...O usoara îmbunatatire se întampla în gandurile, sentimentele si faptele oamenilor, dar în curand fiecare va fi supus Focului Divin care îi va purifica si pregati pentru noua era. Astfel, omul se va ridica la un nivel superior de constiinta indispensabil intrarii sale în noua viata. Este ceea ce unii înteleg prin „înaltare”. Cateva decade vor trece înainte ca acest Foc sa vina pentru a transforma lumea, ridicand-o la o noua moralitate.
    Aceste valuri imense vin din spatiul cosmic si vor inunda întregul Pamant. Toti cei care vor încerca sa se opuna vor fi înlaturati si dusi altundeva.

    Cu toate ca nu toti locuitorii acestei planete sunt la aceleasi niveluri de evolutie, noul val va fi simtit de fiecare dintre noi si aceasta transformare nu va atinge doar Pamantul si întregul Cosmos.
    Cel mai bun si singurul lucru pe care omul îl poate face acum este sa se întoarca înspre Dumnezeu si sa devina mai bun constient, sa-si ridice nivelul vibrational astfel încat sa ajunga în armonie cu puternicul val ce în curand îl va inghiti.

    Focul despre care vorbesc si care însoteste noile conditii oferite planetei noastre va întineri, purifica si reface totul în calea lui. Materia va fi rafinata, inimile voastre vor fi eliberate de angoase, necazuri, incertitudine, devenind luminoase.

    Totul va fi îmbunatatit, elevat: gandurile, sentimentele si faptele negative vor fi distruse.Viata voastra de astazi este sclavie într-o grea închisoare. întelegeti-va situatia si eliberati-va din ea. Va spun acest lucru: „Iesiti din închisoarea voastra!” E asa de mare pacat sa vezi atat de multa inducere în eroare, atat de multa suferinta atat de multa neputinta în a întelege unde se afla adevarata fericire. Tot ceea ce va înconjoara se va prabusi si va disparea în curand. Nimic nu va mai ramane din aceasta civilizatie perversa. întregul Pamant va fi scuturat si nici o urma nu va ramane din cultura sa gresita ce-l mentine pe om în chingile ignorantei. Cutremurele nu sunt doar fenomene mecanice, scopul lor este si cel de a trezi mintea si inima oamenilor, astfel încat ei sa se poata elibera de ei însisi, de greselile si nebuniile lor si sa ajunga sa înteleaga ca nu sunt singuri în Univers."
    Toata profetia o gasiti aici https://daniilgaucan.wordpress.com/2012/01/03/peter-deunov-profetii-despre-viitor-1944/
    L

    RăspundețiȘtergere
  22. Furtuna Debbie de gradul 4 a lovit azi dimineata nord-estul Australiei cu viteze de 170 km la ora pina la 270 km la rafale.

    RăspundețiȘtergere