duminică, 5 martie 2017

ROMÂNIA SE ÎNVÂRTE DE UN VORTEX !!!

                                   ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 

                                               

                                        5 Martie 2017,ora 17,10 !

                                       Dragii mei, 

În aceasta după amiază, aud un glas care -mi spune ceva ce ne da tuturor fiori reci pe şira spinării.
Iata dragilor ,ce spunea acel glas:
                    
                 "România  se învârte !
               România se învârte de un Vortex !"



Image result for vartej mareImage result for vortex /vartejImage result for vortex /vartejImage result for vortex /vartej..Image result for vartej mare

Dragii mei, stim cu totii că VORTEXURILE sunt acele tornade mari,acele furtuni extrem de puternice,care aduc numai dezastre.
Prieteni dragi,unde anume si cand se va învarti Romania de un VORTEX , nu stiu a va spune.
Cert este ca, ne asteapta vremi si vremuri grele si tulburi.
Numai BUNUL DUMNEZEU si MĂICUŢA DOMNULUI ne mai poate ajuta si scapa din atâtea necazuri si nevoi ,prin care trece Romania si Poporul român greu incercat.
Sa ne întarim fratilor, mai mult în Credinţă , sa fim mai buni si mai milostivi, sa ne culcam cu DUMNEZEU si cu MAICA DOMNULUI în gandul si-n inima noastra, sa ne trezim la fel,si nu în ultimul rând, înainte de a ne apuca de muncă, să spunem fie cu glas,fie fara glas,sa spunem asa:

             Doamne Iisuse Hristoase ,milostiv fii mie păcatosul (a).
           Maica Domnului, ajuta-mi mie robului (roabei)Tău, acopera-ma cu Prea Sfant Acoperamantul Tău. Amin!
                         Cu dragoste,Maria.
  P.S.

Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor celor care au 

pus si pun o cărămidă sau mai multe, la ZIDIREA 

 CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU!


Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru fiecare in 

parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat înapoi de Dumnezeu si de 

Măicuta Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 

Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 







https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA



56 de comentarii:

  1. Cred ca e vorba de agitatia puterilor statului care e intretinuta de lupta pentru putere iesita din matca constitutionala si nesepararea puterilor in stat,de care profita unii pentru manifestatii si capital politic.

    RăspundețiȘtergere
  2. ESTE VORBA DESPRE VORTEXUL SACRU CARE SE AFLA IN ROMANIA ,AICI SE AFLA CEL MAI SFANT LOC DE PE GEEA .ROMANIA ESTE CHIAR INIMA EI.
    Urmează o perioadă de purificare, de curăţare a acestui spaţiu sacru, adică a spaţiului românesc (şi nu numai).
    Nu va fi uşor... dar nici nu va fi „iadul pe pământ” după cum ar vrea unii!

    RăspundețiȘtergere
  3. In Romania au avut loc tornade; nu ca in alte tari.

    In judetul Timis, tornada a intrat din Serbia, unde a fost surprinsa in fotografii. In Baia Mare, acoperisul unui internat a fost smuls ca o folie de aluminiu.

    In Mures, s-au format doua asa-zise tornade atat de puternice incat au doborat cativa stalpi de electricitate. Alti 30 de stalpi din beton au fost maturati. Oamenii din 7 localitati au ramas fara curent electric.
    http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/fenomene-extreme-in-romania-ce-spun-meteorologii-ca-s-a-intamplat-in-tara-noastra-in-ultimele-zile.html

    http://vremea.meteoromania.ro/node/33
    Mihail Sadoveanu, in povestirea Balaurul din Hanul Ancutei, ne descrie un fenomen infricosator, facand poate, una dintre cele mai corecte "observatii" meteorologice ale fenomenului de tornada.
    "Peste Moldova, dincolo de dealul Bolandarilor, cerul se misca si se apleca rotindu-se impodtriva pamantului; s-un mu get peste fire si nemaiauzit umplu vaile venind dintr-acolo; si toata lumea care se afla fata, intorcand ochi holbati, a vazut balaurul venind in vartej sucit, cu mare iuteala.
    L-am vazut si eu si m-am cutremurat. Venea drept spre noi. Cu coada subtire ca un sul negru pipaia pamantul, si trupul i se inalta in vazduh, iar gura i se deschidea ca o leica in nouri. Si mugind, venea cumpanindu-si coada; iar in rasufla rile lui sorbea si juca in slava clai de fan, acoperisuri de case si copaci dezradacinati. Si de sub mugetul lui lepada o revarsare de grindina si ape, parca ar fi luat pe sus albia Moldovei s-ar fi pravalit-o asupra noastra "

    Descrierea, de o plasticitate remarcabila, contine toate datele calitative necesare pentru "identificarea" fenomenului de tornada: rotirea norului in ansamblu, sunetul puternic, aspectul de vartej, coloana vizibila atinge solul, balansul specific unui vartej, culoarea neagra asociata cu mare continut de umezeala, baza mai larga indreptata spre nor (tuba), pagube specifice facute prin "absorbtie" , este insotita de precipitatii (deci nu este doar un vartej de praf).
    Ce-ar mai trebui? ceva date cantitative: evaluarea pe scara Fujita, coordonatele locului de observatie, data, ora...
    Neluta

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa cum am spus de multe ori, traim timpuri foarte grele din cauza pacatelor si a faradelegilor care se savarsesc la ora actuala in itreaga omenire. Atata noian de pacate DUMNEZEU le pedepseste. ISUS cand a fost inaltat pe cruce a cerut apa dar, a primit fierea si otetul amar al pacatelor noastre.
    ISUS spune, citez:
    Adaparea cu fiere, pe care Mi-au oferit-o oamenii ca sa duca la nesfarsit amaraciunile Mele, am acceptat-o pentru pacatele lor de lacomie, de necumpatare, de betie, de satisfacerea pentru simpla placere a gusturilor rafinate, pentru fuga de orice mortificare in hranirea si ingrijirea trupului.
    Iata de ce am fost dezbracat int-un mod atat de umilitor si dureros de hainele Mele si adapat cu fiere pentru stricaciunea omenirii prin pacatele trupului, mai ales in epoca de acum. Dar si aceasta am indurat-o ca sa apara pe tot Trupul ranile sangerande pe care le-au cauzat toate pacatele de necuratie, de desfranare, de dezmierdare, de moliciune si comoditate, de măgulire a poftelor si pornirilor trupești. Toate adulterele si orgiile, toate profanările persoanelor consacrate, toate plăcerile dezordonate, căutate cu conștiința răutăți lor, chiar de către copii, de către tineri,adulti si bătrâni. Dezbrăcarea hainei Mele, lucrată de Imaculata Mamă, și arătarea Mea în nuditatea Trupului am voit să o suport ca ispășire înspăimântătoare pentru toate goliciunile modei, vanitatile în imbracaminte, la plaja si ștranduri, pentru toate păcatele și poftele trezite de dansuri și jocuri obscene, de piese si filme imorale, care corup până și sufletele nevinovate ale copiilor, de cărți, reviste, picturi, afișe, reclame care pervertesc simtul moral și duc la pierderea oricărei pudori, a oricărei delicateți, la libertinaj si la coruperea morală în viața particulară, în familie si în întreaga societate. Meditați singuri la cuvintele Mântuitorului. Căutați să înțelegeți de ce se întâmplă atâtea. Preacurata Fecioară Maria să ne ocroteasca familia și țara noastră de necazuri și de primejdii. Cu respect un anonim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveți dreptate!Dar aici are si biserica rolul ei pe care cu regret nu l-a făcut,caci noi suntem creștini,ne ținem creștini,dar nu respectam legea pe care a dat-o Mântuitorul.Pe strada unde locuiesc eu care sunt ortodoxa,sunt pocăiți,reformați,catolici,dar toți ne respectam in perioada postului mare,ori vad la tv,cum alții dansează,joaca ,petrec in timpul acesta de șapte săptămâni.Trebuia interzis in perioada asta si de Patriarhie si de tv, si de însuși statul nostru!Este balamuc,unii se roagă alții joaca si petrec cu orice prilej,daca nu au motiv il căuta si ne mai miram!Cred ca demult s-au despărțit caprele de oi!Păcat,pacat! de sângele vărsat,omenirea asta nu merita iertare.

      Ștergere
    2. 20:29 Iisus a spus asa cum ati scris in text?Asa se scriu cartile, mai adaugam ceva sa fie in ton cu timpurile.Sa fie mai dramatic.Cat a trait Iisus pe Pamantu asta de a dat atatea texte si atatea legi,scrisori, paragrafe si capitole si toate legile,legaturile si.......Voi nu intelegeti ca atrageti chiar voi urgia?Voi nu intelegeti ca toate mintile sunt conectate?Voi atrageti urgia nebunilor.Toti vorbiti de Iisus,stie cineva cine este Dumnezeu si ce planuri are? Toate religiile dau ca exemple profetii,in cazul nostru fiul lui Dumnezeu Iisus.Despre Tatal nu vorbeste nimeni?Ori nu putem sa scriem nimic in plus despre El. Sigur Iisus si Maicuta Domnului,au fost printre noi si hai sa scriem carti intregi,ca doar au fost o mana de oameni prin preajma.2000 de ani de sacrificiu si vina.Le place la unii.Daca ar fi dupa voi nici copacul nu ar creste, de frica sa nu usuce iarba.

      Ștergere
    3. 23:18, Numai o persoană cu o trăire cât de cât spirituală poate să înțeleagă acest citat cât și altele care urmează să le scriu, care sunt de o valoare și profunzime spirituală profundă sunt dictate de ISUS, unei persoane pe care el a ales-o ca să transmită omenirii ce dorește. Duhul sfânt sufla unde vrea el, nu unde vrem noi. Când vorbim de IISUS implicit vorbim si de TATĂL, pentru că sunt nedespărțiți. "Eu si Tatăl una suntem" citat din biblie. Misterul Sfintei Treimi este foarte greu de înțeles, trebuie să cercetezi foarte mult ca să înțelegi cât de cât ceva din el. Ura ta este foarte mare față de tot ce este spiritual, supranatural. Mintea ta îngustă nu poate să înțeleagă nimic. Tu ori ești ateu, ori pocăit, ori satanist înverșunat împotriva adevăraților creștini. Se vede din ce scri ca, ești pus ca să dezbini, să lupți împotriva lui DUMNEZEU, si a tot ce este spiritual. Noi nu scriem aici pentru a speria pe cineva, ci ca să atragem atenția că avem un Tată în cer, care ne dorește binele. Un părinte când copilul greșește îl mai și pedepsește ca să înțeleagă că nu e bine ce face. Asta nu înseamnă că îl urăște, sau îi vrea răul. Doamnă Maria, va rog din suflet, nu mai publicați comentarii ca cel de la ora 23:18, deoarece face mai mult rău sufletelor simple si cu frică de Dumnezeu, decât bine. Respect pe fiecare cu părerea lui, dar! Sa învețe fiecare să respecte pe celălalt cu credință și religia lui. Va mulțumesc.

      Ștergere
    4. Anonim6 martie 2017, 05:45,tu esti un adevarat crestin ?
      cat de usor pui eticheta pe oameni,de DUMNEZEU nu trebuie sa ai frica ,domnule crestin,trebuie sa-L IUBESTI SI SA-L RESPECTI. Nu frica te face crestin ,credinta NU religie.

      Ștergere
    5. 05:45 Probabil ca sunt si ateu si pocait si satanist in acelasi timp.Poate si prin mine tipa Iisus pentru ca este deformat in toate cultele.Totul ar trebui sa fie atat de simplu.

      Ștergere
    6. Adevarat grait catre Dumnezeu iubire si supunerea vointei Lui.

      Ștergere
    7. 20 29-cu toate imformatiile corecte pe care le primesti, Departe de tine intelegerea lor este ! Pt.mine, un simplu observator, esti departe de intelegerea de care an 23 18 da dovada. Mai bine respira, observa, asculta si taci !

      Ștergere
    8. Bravo Anonim6 martie 2017, 08:36! Subscriu!

      Ștergere
  5. Doamne ajuta!! Cine stie ce vremuri mai vin!!!!
    Trebuie sa fim buni unii cu alti. Sa ne ajutam intre noi.
    Din pacate numai o nenorocire poate apropia oamenii.
    Cu stima si respect Maria!

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu mă gândesc la intrarea României intr-un "cerc vicios" al actiunilor pro-ciclice in sens descendent care poate fi văzut ca un vortex (sorb).
    Din punct de vedere monetar e posibilă o super inflatie mai mare decât cea din anii '90.
    De aici si viziunea dvs anterioara in care oamenii nu se mai apleacă să ridice banii fără valoare.
    Totul se intâmpla deorece cresterea prosperității nu se face marind venituri din pix ci prin crestetea economică.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai spune sorosistule-iohanist an.20.48!!! dar sefii celor care demonstreaza sa dea guvernul jos dece nu platesc impozitele pe profit in Romania ci cara banii afara din tara? dece nu protesteaza acesti protestatari impotriva hotilor de tara???? dece, pentruca sunt platiti de soros si de multinationale sa tina Romania bataia lor de joc! Se vede cu ochiul liber nu te obosi sa scri mesaje "finute" ca n-ai succes. Anul trecut n-au fost absorbite fonduri europene pentruca au fost oamenii lui soros si a altor tradatori de tara si neam la butoane. Au carat cat au putut din tara, iar acum nu le convine ca PSD-ul face ceva pentru amaratul de rand. Sunteti niste lighioane nu am nume pentru voi!

      Ștergere
    2. Dna Maria, pentru care motiv publicati mesajul acestei pesoane care jigneste la tot pasul?

      „Anonim5 martie 2017, 23:11
      Nu mai spune sorosistule-iohanist an.20.48!!! dar sefii celor care demonstreaza sa dea guvernul jos dece nu platesc impozitele pe profit in Romania ci cara banii afara din tara? dece nu protesteaza acesti protestatari impotriva hotilor de tara???? dece, pentruca sunt platiti de soros si de multinationale sa tina Romania bataia lor de joc! Se vede cu ochiul liber nu te obosi sa scri mesaje "finute" ca n-ai succes. Anul trecut n-au fost absorbite fonduri europene pentruca au fost oamenii lui soros si a altor tradatori de tara si neam la butoane. Au carat cat au putut din tara, iar acum nu le convine ca PSD-ul face ceva pentru amaratul de rand. Sunteti niste lighioane nu am nume pentru voi!”

      Ștergere
    3. Dece,dece,dece? De ce,de ce, de ce!Asa este corect.

      Ștergere
    4. Uite de aia nu mai sunt comentatori de calitate!
      Publicați doamna toate mesajele ca știm si singuri sa triem ce merita citit!

      Ștergere
    5. 23:11, esti plin de spume. Rautatea si-a facut cuibusor in inima ta. Ar fi interesant sa ne spui ce ai facut TU pentru tara asta? La trancanit si barfe de radio sant nu va intrece nimeni.

      Ștergere
    6. Anonim5 martie 2017, 23:11, te consideri crestin?

      Ștergere
  7. Doamne numai de asa ceva nu avem nevoie,ca in rest avem destule necazuri.Dumnezeu sa ne apere de aceste cataclisme.Suntem tare pacatosi, cat sa Mai ne rabde cel de sus?Oare nu vede el pacatele din ascuns?Ne ascundem unii de altii pacatele dar cel ce cunoaste inima este Domnul.Facase voia Lui in toate lucrurile.Amin.

    RăspundețiȘtergere
  8. Probabil vom avea tornade cea ce nu este normal sa avem in Romania,cu siguranta suntem zona de test a HAARP cum spune domnul general Emil Strainu.

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamne fereste doamna Maria o tornada mare a fost in anul 1996 la Facaieni a fost rau am vazut si paduri pe zeci fe metri patrsti una cu pamantul. Sa ne fereasca bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului de asa ceva. Nu ne ramane decit sa ne rugam. Mantuirea vine prin suferinta,Dumnezeu pe cine iubeste mai si pedepseste ne rugam la bunul Dumnezeu sa ne ajute sa le putem duce. Cu drag doamna Maria si sanatate multa. Doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu stiu daca are legatura insa astazi toata dimineata si chiar ore bune in miezul zilei asupra bucurestiului zeci de avioane au aruncat cu chimicale.

    Sunt multe teorii legate de ce contin prafurile alea si de ce le arunca...eu unu habar nu am insa pot constata ce am vazut cu ochii mei. Cerul era mai mult gri si plin de dare lasate de multe multe avioane care tot treceau si pulverizau.

    Stau la marginea orasului si am observat ca doar atunci cand ajung deasupra bucurestiului incep sa arunce cu ce arunca ei. Se intampla de ceva ani de zile insa astazi a fost chiar sinistru.

    Doamna Ghiorgiu Maria, poate puteti intreba pe Doamne Doamne care e treaba cu ce arunca astia, ce contin, de ce le arunca si de ce nu si cine. Si inca ceva, daca putem sa le combatem cu abilitatile noastre naturale.

    Multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este si eu am urmarit avioanele astea toata ziua continuu de dimineata pana seara au aruncat cu chemtrails azi la greu tot cerul era praf alb nu se mai vedea decat praf alb si atât.Asta e, asa e in fiecare zi cel putin in zona la mine se pulverizează in fiecare zi cel putin câteva sute de avioane pe zi si cate 10-12 pe minut le număr mereu sa fiu la zi.
      Dna Maria s-ar speria îngrozitor daca ar vedea cu ochii ei ce se petrece pe cerul liber in fiecare minut din zi in unele zone ale țării.Suntem atacați de forțele oculte cu buna stiinta totul in scopul distrugerii.

      Ștergere
    2. Unde in Bucuresti ?

      Ștergere
    3. Ei spun ca arunca contra tantarilor si daunatorilor.Doar Dumnezeu stie care-i adevarul,si doamna Maria.

      Ștergere
    4. Eduard, scuze ca intervin. Aceasta este parte din Agenda Ocultei, parerea mea. Stim ca se ocupa cu asa ceva. Intrebarea mea este: CINE din Romania perimte acest fapt sa se intample de ani de zile? Efectiv se intampla cu permisiunea cuiva treaba aceasta. Nu intra in spatiul aerian al Romaniei de capul lor avioanele acestea care imprastie toxicitate peste noi sub forma darelor mortii. Exista undeva o complicitate.

      Ștergere
    5. Anonim 22:53trebuie sa ne dam seama ca e o minciuna.la vremea asta se da pentru tantari?Inca e frig si nu au aparut tantarii.Asta e o abureala de a lor .Cine stie ce ni se ascunde?

      Ștergere
    6. Angela Merkel este in spatele acestor treburi,si UE.Am vazut documentare si poze.

      Ștergere
    7. Ce tantari frate? Toata iarna au survolat avioanele zi de zi nu a fost zi sa nu le observ si sa le numar.cel putin 10 pe minut cat vedeam pe cuprinsul cerului atatea erau la numar.La cateva minute apareau inca 10-15 care imprastiau darele foarte solid ,zi de zi isi fac treaba nu cred ca a fost o zi si sa le ratez doar cand era vreme mai ploioasa nu apareau dar in rest erau la zi pe cer.
      Inca nu se stie ce sunt si la ce foloseste acele prafuri pe care le arunca raman inca un mister pentru lume.

      Ștergere
    8. Ne ascund faptul ca ne otravesc cu voia, Anonim6 martie 2017, 08:12. Ne trateaza ca pe niste "vite". Pentru ei reprezentam un numar, care trebuie sa fie mai mic. Atat. Partea rea este ca au puterea sa o faca, pe ascuns.

      Ștergere
    9. mai anonimilor, dar chiar toti sunteti atat de prosti, ca nu mai pot evita cuvantul ?
      voi chiar nu discerneti ca an.22:35, vorbeste la misto ?
      da' bine va face ! unora care gandesc cat voi, nu poti sa le vorbesti serios.
      si totusi, cata scoala aveti (aveti ?) daca gandirea va este atat de rudimentara ?
      nu doresc sa jignesc pe nimeni, dar nu se mai poate, trebuie sa va mai spuna cineva aceste lucruri ‘in fata’, in conditiile in care voi sunteti pe acest blog si pt. a va da cu parerea…
      daca voi ‘ganditi’ doar atat, atunci cum ar trebui sa fie cei care sa va ia in considerare…’emisiile’ ?!

      Ștergere
    10. Daca tot ziceți ca sunteți otrăviți cu avioane, câte cazuri noi de cancer s-au înregistrat de la începutul anului in București?

      Ștergere
    11. Bai cap sec Anonim6 martie 2017, 15:38 cum ai dedus tu ca vorbesc eu la misto?Pai tu ai vazut vreodata in viata ta acele avioane cu chemtrails sau acum te-ai nascut? Nu mai veni tu cu acele afirmatii pe aici ca nu iti merge cu mine ok?

      Ștergere
    12. 22:27, mitocania nu ma intimideaza si doar prostia te face asa de agresiv !
      "câteva sute de avioane pe zi si cate 10-12 pe minut”
      “le număr mereu sa fiu la zi”
      “cat vedeam pe cuprinsul cerului atatea erau la numar”
      “toata iarna au survolat avioanele zi de zi”
      “suntem atacați de forțele oculte”

      Ai inhalat prea multe prafuri…

      Ștergere
    13. In cartierul Giulesti am vazut si eu am si facut fotografie!

      Ștergere
    14. Anonim6 martie 2017, 23:47, avioanele acelea imprastie otrava peste noi. Nu-i de gluma. De multi ani se intampla aceasta,zilnic.

      Ștergere
    15. daca chiar ar fi fost adevarat ar fi vuit toata media pana acum !

      Ștergere
    16. media nu discuta decat despre ce li se permite. Nu inteleg de ce mai crede cineva in "media" cand au fost prinsi mintind de atatea ori. Chiar si acum cand au iesit la iveala implicarea majora a diferitelor structuri guvernamentale si nu numai.

      Hai sa va intreb ceva, daca voi ati detine o companie de media, ati tine oameni care nu v-ar reprezenta interesele?

      Ștergere
  11. Dacii (1967) - film

    https://www.youtube.com/watch?v=uRc_Y6QIjBA



    Barabbas - 1971 - film


    http://magazinweb.net/film-barabba-barabbas-1961-subtitrat.html



    Profetia - 1976 server 2

    http://filmulescu.com/the-omen-profetia-1976-online-subtitrat/

    Patimile dupa Andrei - 1966 server 2 , partea 1

    http://filmulescu.com/andrey-rublyov-patimile-dupa-andrei-1966-online-subtitrat/


    Vizionare placuta !

    RăspundețiȘtergere
  12. Pare a fi o cauza exterioara,precum o destabilizare programata si dirijata din exterior pentru a face dezordine si slabirea Romaniei,avind ca simbol un vortex.Dujmanii si alogenii, stiu de ce.

    RăspundețiȘtergere
  13. Călăuza / Stalker (1979) online

    http://filmulescu.com/calauza-stalker-1979-online-subtitrat/


    Portocala mecanică / A Clockwork Orange (1971)

    http://filmulescu.com/portocala-mecanica-a-clockwork-orange-1971-online-subtitrat/

    Diavolul si cele zece porunci / Le diable et les dix commandements (1962)


    http://filmulescu.com/diavolul-si-cele-zece-porunci-le-diable-et-les-dix-commandements-1962-online-subtitrat/


    One Flew Over the Cuckoo’s Nest / Zbor deasupra unui cuib de cuci(1975)


    http://filmulescu.com/one-flew-over-the-cuckoos-nest-zbor-deasupra-unui-cuib-de-cuci1975-online-subtitrat/


    Vizionare placuta !

    RăspundețiȘtergere
  14. Cred ca a-ti scris gresit ,dupa Romania merge SE

    RăspundețiȘtergere
  15. Doamna Maria sincer nu situ de unde saw cum ultima poza cu vortexul e magnifica da o sa priviti in dreapta o sa zariti chipul Maici Donului imediat si aproape se contopeste Dumnezeu Tatal iar putin mai in dreapta lor Isus Hristos putin inclinat spre stinga si tot el putin mai jos pe cruce.

    RăspundețiȘtergere
  16. probabil ca vor spune pt daunatori care de fapt sant din pacate oamenii . ar trebui intrebate autoritatile si daca nu raspund atuncia logica simpla ca este impotriva noastra si trebuie sa ne trezim !

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu au fost date aceste dîre numai în București ci în toată țara,în zona Vrancei,Neamț,Bacău era o ceață de nu se mai vedeau clar munții și dealurile.Aici politicienii poartă vina cea mare,cu acordul lor suntem otrăviți de avioane americane.Ăștia împrăștie MOARTEA DEASUPRA LUMII.India,China, nu permite această crimă peste țările lor.O țară din Africa(nu mai rețin numele)a arestat două avioane americane care pulverizau otrava asta.Tineri frumoși și liberi ieșiți și faceți proteste pt politicieni că ei vă dă moartea chimică prin acceptul lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact Anonim6 martie 2017, 07:25. Asa este precum ai spus.

      Ștergere
  18. Vad ca in ultima vreme sint tot mai multe mesaje simbolice,inseamna ca incearca sa va protejeze de cei ce ne conduc care o fac intentionat prost si cu rautate.O sa avem probleme mari generate de oamenii periculosi si perfizi care ne conduc.Nori negri,vortexuri,litere simbolice,par a fi semne ca am intrat pe o traectorie in spirala foarte zbuciumata si grea.

    RăspundețiȘtergere
  19. ps.poza trebuie privita in unghi

    RăspundețiȘtergere
  20. Ei ! nu chiar ca in poza dar, politicul va face un vartej de mare frumusete, serviciile vor sta si in cap sa nu piarda nimic din ce au.
    Iaca vortexul.

    RăspundețiȘtergere