vineri, 10 martie 2017

IISUS HRISTOS ,UN SOARE BLÂND SI COPACII USCATI , CARE AU ÎNVERZIT ÎNTR-O CLIPĂ !

                                       ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 

                 

                    8 Martie 2017,ora 6,07 dimineata !

                              Related image..

                                                  Dragii mei, 

În aceasta dimineaţă m-a trezit un Soare blând si cald, un Soare alb si stralucitor pe Cerul de noapte albastru violet.
Acest Cer de noapte,nu era Cerul nostru sub care traim ,ci era Cerul LUI DUMNEZEU.
Image result for soare..
Aici ,Sus în Cerul Lui Dumnezeu, văd o livadă,văd mai multi copaci uscati,fara nicio frunză pe ramurile lor.
Copacii erau în faţa Soarelui alb si cald,bland si catifelat ,care ma incalzea si pe mine,cand eu il priveam.
Stiu dragilor,că veti spune că noaptea nu are cum sa fie Soare.
Dar sa nu uitam:
            "Tot ce la om este cu neputinţă,la Dumnezeu sunt cu putinţă!"
Dragii mei,in timp ce priveam la copacii uscati,iar SOARELE divin îşi trimetea razele sale calde si minunate, pâna la mine care eram în pat, apare printre acesti pomi uscati,ÎNSUSI MANTUITORUL HRISTOS.
                   Image result for IISUS..                   Image result for GRADINA MAICII DOMNULUI
Iisus avea vesminte albe, cu pelerina verde crud deasupra, si era foarte luminat la faţă.
 Însusi Chipul Său stralucea mai tare decat acel Soare alb ,care disparuse în clipa aparitiei Mantuitorului.
Dragii mei, când Iisus Hristos a apărut în carne si oase printre pomii uscati total,Soarele alb a disparut,iar pomii,toti pomii au înverzit si înflorit ,au prins rod în doar cateva clipe.
Image result for LIVADA
Image result for LIVADA
Deasupra capului Mântuitorului ,se vedea o lumina alba orbitor de stralucitaore, care Îl acoperea pe IISUS si care trimetea raze albe lungi si stralucitoare.Erau razele DUHULUI CELUI PREA SFANT.
Prieteni dragi,ceea ce vedeam cu inima si cu sufletul,cu ochii sufletului si nicidecum cu cei firesti,nu se poate descrie in cuvinte. Pe Pămant nu intalnim asa Minune.
Imi doream ,ca sa nu se mai termine aceasta uimitoare si mare Minune.
Dar, după ce Soarele Dreptatii m-a acoperit si pe mine roaba Sa,cu Lumina-I calda,sfânta si catifelată,după ce si-a trimis Razele Sale ca sa-mi incalzeasca sufletul,după ce IISUS HRISTOS mi-a zâmbit si mi-a dat noi puteri sufletesti si trupesti,totul s-a stins precum am stinge noi becul de la intrerupăator.
Dragilor,nu este prima oara cand IISUS HRISTOS,apare in locul SOARELUI. 
Adeseori L-am vazut ,avand Chipul luminos ca de Soare, si care ma privea cu dragoste si cu Iubire Divina,daruindu-mi Dragoste din IZVORUL SĂU nesecat
Prieteni dragi,Dragoste va daruiesc si eu,din Izvorul nesecat al Lui IISUS HRISTOS,precum si Iubire Divina,pentru ca si voi sa gustati din aceste sfinte DARURI ,si astfel,sa deveniti mai puternici sufleteste si trupeste.Amin !
                                Cu dragoste,Maria.

P.S.
Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor 
celor care au pus si pun o cărămidă sau mai 
multe, la ZIDIREA CUVANTULUI 
 LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat 
înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 




https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

74 de comentarii:

  1. 23. Si cetatea nu are nevoie de soare si nici de luna ca s'o lumineze, caci slava lui Dumnezeu a luminat-o si faclia ei este Mielul.
    Is 30:26, Is 60:19-20, Za 14:7, Ap 22:5

    RăspundețiȘtergere
  2. E vorba de nucleul DUMNEZEULUI PĂMÂNT.străluceşte în întunericul din jurul lui.tot acolo este şi conştiința LUI protejată de magmă,scoarța terestră,apă,câmp magnetic,atmosferă et.c.unele vă protejează şi pe voi de efectele nimicitoare ale universului apropiat.dar voi să nu îi mulțumiți DUMNEZEULUI PĂMÂNT de la piciorele voastre.nu nu, mulțumiți celui de sus care vă aruncă în cap cu meteoriți ,asteroizi comete,găuri negre.......țineți-o tot aşa şi veți suporta pedepse.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Madus!
      Noi multumim DUMNEZEULUI CERESC ,care este SUS pe TRONUL SĂU, pentru toate cate ne-a daruit si ne daruieste.
      Si pentru cele bune si pentru cele mai puţin bune,multumim BUNULUI DUMNEZEU si MAICII DOMNULUI. PAMANTUL a fost creat de DUMNEZEU TATAL CEL CERESC si nu invers. Deci,multumim DUMNEZEULUI CERESC pentru Pămantul pe care ni l-a daruit ca sa ne hranim si sa vietuim pe el.
      DUMNEZEU are grija ca sa ne de ploaie la timp Pămantului, fara de care Pămantul ar fi sterp.
      PĂMANTUL nu este o fiinta! PAMANTUL este PAMANT din care si noi am fost facuti de DUMNEZEU TATAL,cand a suflat viata.
      Nu exista MADUS,DUMNEZEUL PAMANT,ci numai DUMNEZEUL CEL CERESC: TATAL,FIUL si DUHUL CEL PREA SFANT. SATANA locuieste sub Pamant, acolo isi are IADUL.eU am vazut toate acestea. DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    2. Ploaie nu există pt oameni decât pe Pământ,iar ploaia este dăruită de către planeta Pământ pt toate ființele de pe chipul ei.ploaia este parte din corpul planetei Pământ.şi pt că planeta Pământ îmi dăruieşte apa,pământul roditor,foc,aer şi toate celelalte este pt mine DUMNEZEU.pe mine nu mă interesează Dumnezeul care a creat planeta PĂMÂNT ci DUMNEZEUL care ma creat pe mine şi tot ce este în imediata apropiere a mea nu în fundul universului.sunt creat după chipul şi asemănarea Dumnezeului PĂMÂNT nu după chipul şi asemănarea nu ştiu ce moşneag care stă acolo sus pe un nor.iar cu iadul ai dreptate caci tot DUMNEZEU PĂMÂNTUL la creat acolo jos pt a arde conştiințele rele.căci dacă nu ar fi iadul care să le ardă nu ar mai fi raiul curat.iadul este magma.iar raiul este conştiința planetei.numai o constiință curată poate ajunge acolo în nucleu(rai).şi aveți grijă căci ochii voştri vor fi cei care vă vor trăda gândurile.sunteți rătăciți şi sufletele voastre se vor opri în magmă.e ca o sită.înțelegi?numai prin DUMNEZEU PĂMÂNTUL puteți ajunge la DUMNEZEU CERESC A TOT FĂCĂTORUL UNIVERSULUI.dar voi nu puteți să vă integrați cu natura pe care el va dăruit-o darmite cu conştiința lui.vorba ortodoxului grea pedeapsă o să vină.

      Ștergere
    3. Madus din ce secta faci parte?

      Ștergere
    4. Anonim10 martie 2017, 10:29.Din creatia lui Dumnezeu face parte si Pamantul si in Biblie scrie ca omul este facut din pamant ,Pamantul este sfant . Dumnezeu se manifesta in toata Creatia .Mardus ,inteleg perfect ce scri si in mare parte ai dreptate ,exceptie face acel Iad care se afla in alt plan ;) . Mama Pamant are constiinta ca si noi :) .Alt aspect prin care va readuc aminte de Tainele de care noi suntem privati .Ma rog ,o parte dintre noi .

      Ștergere
    5. Si ce ai sa faci cand pamantul va fi distrus? Unul singur este Dumnezeu iar Iisus ne zice CLAR unde este:Tatal nostru care esti in ceruri...! Nu zice care esti in pamant.sarmanul de tine ce dezamagit vei fi...Iisus zice:Eu sunt calea, adevarul si viata! Ai inteles nu!? ADEVARUL! Este adevarat ca Dumnezeu este pretutindeni,in orice loc,timp si spatiu.normal...a creat totul Lui!deschide ochii pana nu e prea tarziu!;-)

      Ștergere
    6. Madus, ce ne poti spune despre Mama Dumnezeu?!

      Ștergere
    7. Nici o sectă.sunt TERRANIAN.

      Ștergere
    8. Dar sufletul omului de unde crezi ca a venit?! De pe pamant cu siguranta nu a venit! Problema majora este unde se duce dupa ce corpul va ramene cu siguranta pe pamant?!
      Dumnezeu a creat Pamantul si l-a insufletit de asta este o planeta vie pentru ca este o entitate ce indeplineste vointa Tatalui Ceresc!
      Posibil prin vointa sa Maica Pamanteasca(Geea,Gaia, Tera,etc) poate sa ne mai scuture dar tot din iubire, pentru a ne trezi, mai ales cate indura de la noi oamenii si cate ne ofera in schimb!

      Ștergere
    9. Si v-ați găsit voi sa-l luați in corzi pe Madus!
      Nu mai aveți carne de tun?
      Nu mai aveți subiecte de tocat?
      Madus e Madus si punct.

      Ștergere
    10. Merci ,eşti drăguț/ă.

      Ștergere
    11. Pe acest pamant,care este o scoala,vietuiesc mai multe soiuri de oameni;sunt suflete intrupate,venite de pe alte planete si suflete formate pe acest pamant/copiii Sarpelui!Incetul cu incetul dar,cu mult efort,vom deveni cu totii adevarati copii a lui Dumnezeu!
      Un suflet omenesc din lumea aceasta poate se se formeze pornind de la insumarea unor elemente din lumea minerala ,vegetala si animala,si sa se ridice treptat pana la nivelul sufletului uman.
      Dar,simplu fapt de a le spune oamenilor/majoritatea)toate aceste secrete extraordinare nu le sunt de folos,decat putin sau chiar deloc.Caci in primul rand ei nu le vor intelege,iar in al doilea rand,asemenea lucruri de neinteles ii pot tulbura foarte usor pe oameni in credinta pe care o au deja.

      Ștergere
  3. Mulțumesc Maria pentru dragostea și lumina care ne-o trimiți. Te rog sa urmezi mai departe calea deschisa de Tatăl Ceresc și sa-l rogi sa ne lumineze mintea sa facem numai lucruri bune. Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  4. Intr-un articol mai vechi,ati scris daca nu ma-nsel despre un pod prabusit.Care o fi din ele?
    Trei români, RĂNIŢI în urma prăbuşirii unui pod pe o autostradă din Italia: "Ne-am trezit la sol".
    http://www.mediafax.ro/externe/video-doi-romani-raniti-in-urma-prabusirii-unui-pod-pe-o-autostrada-din-italia-in-accident-au-murit-doua-persoane-16189058
    Malta a rămas fără simbol turistic
    http://ortodoxinfo.ro/2017/03/09/malta-ramas-fara-simbol-turistic/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2017/02/un-pod-din-piatra-se-va-rupe.html
      Cred ca urmeaza un altul sa se rupa din cauza inundatiilor.

      Ștergere
  5. E satana. Acel soare e satana cum era şi acel hristos.DUMNEZEU toate le face cu înțelepciune,aşadar ÎNȚELEPCIUNEA ÎNȚELEPCIUNILOR: DUMNEZEU nu apare în întuneric.
    Mai repet încă o dată: demonii sunt astre vii(asemănătoare cu luna),se fac şi sori care se arată în întuneric. Dacă ați vedea vreodată chipurile care se ascund în spatele acestor luni sau sori,care apar pe cerurile astea :de amurg,noapte,albastru de ziuă,apus sau orice alt cer,care nu este CER de LUMINĂ,ar intra fiorii fiorilor însufletul dumneavoastră. Căutați şi citiți ce spun SFINȚII PĂRINȚI despre astfel de văzduhuri. Reveniți la LUMINĂ şi nu mai afirnați că DUMNEZEU apare în întuneric! Ăştia-s vicleni maxim. Nu ies cu rugăciuni individuale sau mers la Biserică ci cu :spovedanie,post,rugăciuni,însă spovedania trebuie făcută la un preot cu FACULTATE(care vede cu DUHUL SFÂNT),pentru că acela ştie cu siguranță cine-i în spatele acestor mesaje întunecate.DUMNEZEU E LUMINĂ oricând şi-n orice împrejurare. Atâta timp cât nu vă supuneți Bisericii,nici DUMNEZEU n-are cum să vă deschidă ochii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Soare Lumina lasa sfintii parinti cauta sa vezi si din perspectiva ochiului tau spiritual asa vei intelege mai profund lucrurile fara sa mai ataci precum un parsiv.Soarele nu este satana nicidecum ci este un soare ce da caldura sufletelor noastre.Cauta in interiorul tau acolo este tot universul tau nu cauta ce este afara ca este inselator.Restul descopera tu.Hai rascoleste universul din interiorul tau si vei descoperi multe taine inca nedescoperite ochiului tau.Nu pierzi nimic facand asta nu faci decat sa extragi bogatie si mult bagaj informational in acest program al vietii tale.

      Ștergere
    2. Spui ca preoti sunt desteptii si dreptii? Totii suntem pacatosi dar cei mai rau ca preot poate fi oricine dar putini au HARUL.ASTAZI ESTE SITUATIA INVERSA A APOSTOLILOR 11 NECREDINCIOSI SI DOAR UNUL CREDINCIOS SI CU HARUL.

      Ștergere
    3. Păi aşa sunt toți rătăciții,caută-n interiorul lor şi acolo normal că-şi face loc şi sarsailă. Asta aşteaptă demonilă să cercetezi tu cu mintea ta şi apoi te plimbă el de-ți merg fulgii.Asta e problema cu bogăția interioară.Păi tu crezi că-ți dai seama dacă e DUMNEZEU sau sarsailă? Păi dacă nu-ți dezvăluie DUHUL SFÂNT,se bagă duhul rău peste duhul tău şi-l face varză. De asta sunt SFINȚII PARINTI,pentru a şti cu ce te confrunti cu adevărat.

      Ștergere
    4. Ce a spus Iisus cea ce fac Eu de la TATAL am vazut.cea ce fac Eu si voi puteti face chiar mai mult.ex si cu baiatul posedat adus de tatal lui la Iisus sal vindece si apostoli lau intrebat ca de ce ei nu au putut sal vindece.si ia spus numai cu post si rugaciune iese.

      Ștergere
  6. Din punctul meu de vedere simt ca este un mesaj foarte incurajator pentru noi, cei care traim in aceasta tara binecuvantata de Dumnezeu.
    In primul rand trebuie sa intelegem ca de-a lungul timpului ,oameni cu interese necurate , ne-au ascuns foarte multe lucruri pentru a le fi lor bine. A venit momentul sa scoatem la lumina ce ni s-a ascuns pana acum.Divinitatea ne trimite de mai mult timp mesaje ,numai ca noi nu prea stim sa le interpretam.
    O sa ma incerc sa pun cap la cap mai multe mesaje primite de-a lungul timpului.Stiu ca poate o sa va socheze ceea ce va voi spune , dar imi asum cele pe care le scriu.
    V-ati intrebat vreodata e ce tot primim mesaje ce ne spun ca Romania este Gradina Maicii Domnului, ca noi suntem poporul lui Dumnezeu etc.?
    Trebuie sa stim ca intr-adevar Romania este Gradina Maicii Domnului pentru ca Sarmisegetuza Regia este Gradina Edenului. Aici au trait Adam si Eva . Iisus s-a nascut pe teritoriul Romaniei.Exista documente care care il descriu ca fiind un barbat frumos cu parul ca aluna coapta, cu fata alba si ochii albastri ,cu buze subtiri . Asa aratau vechii daci. Maica Domnului a fost descrisa ca fiind cea mai frumoasa femeie de pe pamant. Binenteles ca si ea avea tenul alb .
    Biblia omite sa ne descrie o perioada mare de timp din viata lui Iisus . O parte din acea perioada a fost folosita de Iisus pentru a-si insusi invataturile lui Zalmoxis pentru ca apoi sa le impartaseasca lumii, petrecandu-si timpul in Pestera Ialomiciorei.
    Intr-adevar a fost fiul lui Dumnezeu trimis pe Pamant ca prin sacrificiul lui sa fie iertate pacatele oamenilor. Ar fi mai multe de spus ,dar ma limitez doar la atat.
    Ce trebuie sa intelegem noi este ca Dumnezeu ne iubeste si ca este intotdeauna impreuna cu noi, indiferent de ce se intampla. Trebuie sa fim optimisti si orice griji si necazuri am avea trebuie sa avem credinta ca va fi bine daca ne vom ruga lui Dumnezeu sa ne ajute.A venit momentul sa avem o legatura stransa, constienta, cu Dumnezeu, indiferent de situatie. Sigur ca pe masura ce vom incerca sa stabilim o legatura stransa si constienta , vom avea diverse incercari nu tocmai placute , date cu scopul de a ne testa increderea. Am trecut prin astfel de momente insa nu mi-am pierdut increderea in Dumnezeu si ingerii mei pazitori si totul este extraordinar. Trebuie doar sa credeti. Dumnezeu este iubire . El iubeste oamenii si nu-i pedepseste asa cum eronat se tot spune. Daca ni se intampla evenimente neplacute este ca noi le atragem in viata noastra prin gandurile si sentimentele noastre .
    Cred ca mesajul primit de d-na Maria este unul optimist si anume acela ca totul va fi bine, trebuie sa avem incredere in Dumnezeu. Doar inpreuna vom putea sa facem fata tuturor incercarilor vietii. Iubiti-l pe Dumnezeu , rugati-va din toata inima si constientizati iubirea trimisa Lui.Doar asa ne va fi bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IISUS HRISTOS este DUMNEZEU intrupat si nu are nevoie de invataturile lui Zamolxe,care era un zeu,deci creat de DUMNEZEU.Iar Romania este denumita Gradina Maicii Domnului pentru ca suntem singura tara din lume,raportat la numarul de locuitori,care in proportie de 7o%,suntem copiii Lui DUMNEZEU,restul sunt copii ai Oamenilor,dupa caderea din Rai,neavand spirit si suflet,ca Oamenii.In restul tarilor crestin-ortodoxe,procentul e invers,adica 3o% copii ai Lui DUMNEZEU.Pana acum cativa ani,pe planeta erau in jur de 25% Oameni.Acesta e motivul pentru care ROMANIA e atat de atacata,de fortele satanice,care vor sa ne distrugem intre noi,in viitorul razboi care va veni,peste intregul pamant.Mantuire tuturor!

      Ștergere
    2. Iisus este FIUL LUI DUMNEZEU A SI SPUS SI TOT SPUS.1 RUGACIUNEA TATAL NOSTRU.( TATA)
      2 cea ce fac Eu de la Tatal am vazut
      3 cine ma va recunoaste pe Mine si Eu si ou il voi recunoaste la Tatal.
      4)....
      5)....sunt multe ASADAR ESTE FIUL LUI DUMNEZEU.

      Ștergere
    3. An 17:50,nu exista om sa nu aiba suflet si spirit;pana si corpul unui animal este insufletit,altfe nu ar misca!

      Ștergere
    4. Citeste cartile lui Nicolae Eugen Gasca si vei vedea cine si cati de pe pamant sunt cei care au spirit si suflet.
      http://edituraalaya.com/carti/

      Ștergere
    5. Dumnezeu este Unul în Fiinţă, dar întreit ca Persoană. Prima Persoană este Dumnezeu Tatăl, denumit HAUTI de către fiinţele din lumea eterică. A doua Persoană este Dumnezeu-Iubirea, numit în lumea eterică Shonah, iar în lumea oamenilor Hristos. A Treia Persoană este Dumnezeu-Lumina, numit de către oameni Duhul Sfânt, iar de către fiinţele din lumea eterică prin termenul Ieddinah.
      http://edituraalaya.com/carti/

      Ștergere
    6. 11\3\17 18:26 cum poti sa spui ca DUMNEZEU ESTE UNU INTREIT.CAND Iisus a murit pe cruce atuncii castiga Satana.dupa cum spui tu.CE IA SPUS IISUS LUI ACELA CARE A TAIAT URECHIA UNUIA DIN ACEI CE LA PRINS PE IISUS.DACA VOIAM PUTEAM CERE AJUTOR TATALUI DAR EU AM VENIT NU SA LUPT CI SA VA INDRUM.

      Ștergere
  7. Deci,pentru Madus Dumnezeu sta in nucleul Pamantuluui,iar Dumnezeul din cer ne bate cu meteoriti pe cand dna Maria crede ca Dumnezeu sta in cer pe tron si in centrul Pamantului este Iadul!
    Vin si eu si intreb! Daca se crede ca Dumnezeu este intrun loc, inseamna ca nu poate fi in alt loc,iar daca este "ceva" inseamna ca nu poate fi si "altceva"!
    Deci, unde si cine este, CEL CE ESTE IN TOT CEEA CE ESTE??

    Fiecare dintre ei crede cu putere ca acesta-i ADEVARUL!
    Voi ce credeti?

    Eu cred ca, CEEA CE CREDEM DEVENIM!
    EU SUNT D

    p.s.
    Dna Maria spuneti-mi sincer! Pentru dvs are vreun rost prezenta mea aici?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim10 martie 2017, 10:07 ,sunt sigura ca da. Totul se intampla cu Directiva Divina ,daca esti D original sti ce am vrut sa spun. Nimic nu este intamplator .

      Ștergere
    2. DUMNEZEU - cine este? unde este? cum arata ?

      Mai demult am citit o fabula care incearca sa raspunda la aceste intrebari. O s-o reproduc din memorie:

      O mica Globula/Celula Rosie se plimba ganditoare prin venele din laba piciorului al unui corp omenesc :
      -Cine sunt eu? Ce rol am eu aici ? De ce toata lumea vorbeste despre OM ? Cine este OM-ul ? Exista acest OM ?
      Tot plimbandu-se asa ganditoare, incepe sa puna aceste intrebari semenilor sai (alte Celule Rosii, Celule Albe, Nervi, etc):
      - Exista acest OM ?
      - Nu stim...dar toti vorbesc despre EL. Intreaba mai sus.
      Urca mica noastra celula ceva mai sus in corp si intreaba iar:
      - Cum arata OM-ul ?
      - Nu L-am vazut, dar suntem convinsi ca exista. Intreaba-i si pe cei de mai sus.
      Dupa o perioada de urcus, intreaba iar:
      - Unde sta acest OM ?
      - Nu cunoastem acest detaliu, dar trebuie sa stea si El undeva. Poate cei din partile superioare stiu mai multe.
      Tot intreband si urcand asa trece prin: gambe, coapse, torace, piept , gat si apoi in nas. Ajungand aici
      constata ca perioada vietii ei se cam incheiase si se intreaba daca va ajunge sa-l cunoasca pe OM pana va muri.
      Nu trece mult timp si dintr-odata simte o presiune puternica, un vartej ametitor ce o ia pe sus. Totul se intampla asa de repede ca atunci cand se dezmeticeste isi da seama ca se afla pe o batista, in fata nu a unui singur OM... ci a mai multor OAMENI !!!

      Sfat: schimbati cuvintele OM cu DUMNEZEU si "Celula Rosie" cu "om" si va veti minuna.Noi toti traim in interiorul lui Dumnezeu. Asa se pot explica multe fenomene/legende/trairi etc, etc. Pare greu de acceptat (imaginat), dar daca fiecare va reflecta putin asupra acestei povestioare...

      Ștergere
    3. Draga "EU Sunt D" 10:07, ai perfecta dreptate in ceea ce zici, doar vreau sa-ti reamintesc faptul ca Dumnezeu Slavit in Sfanta Treime este, intradevar, toata materia si natura inconjuratoare si in toata materia si natura insufletita, insa nu este doar imanent, ci este si transcendent. EL S-a revelat pe Sine atat cat putem noi cuprinde cu mintea si cu inima cu scopul precis al Mantuirii(transcenderii, transformarii, transsubstantierii, transfigurarii) omului si a intregii fapturi si nu avem cum sa-L catalogam, inregimentam s.a.m.d. Sa fim atenti, deasemenea, ca sunt o multime de "miscari", "doctrine" si lideri sectari crestini si necrestini(care-au deviat de la autentica si adevarata credinta/religie/filosofie de viata, etc.) si din ce in ce mai secularizati, care prin toate mijloacele media (si nu numai) isi expun oferta "salvatoare pentru umanitate". Oferta aceasta foarte "new", de fapt cuprinde un amalgam de doctrine (deism, budism, panteism, samanism, animism...chiar ateism) vine, de fapt, ca "daruri ambalate crestineste" si astfel recruteaza adepti din cercurile foarte cultivate.

      Atentie la neatentie!

      Cu drag,din Frankfurt,
      Lucia Dobrea(Bistrita)

      Ștergere
    4. Eu cred ca Iisus Hristos, Dumnezeu,cand vorbeste nu spune prostii,asa cum facem noi.dovada ca a murit si a treia zi a inviat.ceea ce nimeni altcineva nu a facuto.deci este Dumnezeu.rugaziunea "Tatal nostru" pe care Insusi Iisus ne-a invatato, zice clar unde este casa Lui.adevarat ca e prezent in toate si peste tot pt ca tot ceea ce exista e creatia Lui.Duhul Domnului de creatie este peste tot si in toate.

      Ștergere
    5. EU SUNT D ,Dumnezei suntem toți pt că avem sămânța creației în noi.cum din interior vine sămânța cu care îi creăm pe copiii noştri (şi nu avem pretenția să ne spună Dumnezeul lor)aşa şi viața pe Pamânt a apărut din interiorul lui.religiile au fost inventate nu neapărat pentru ai rătăci pe oameni ci pt al rătăci pe ISUS CRISTOS ca acesta să nu îşi afle puterea cristică care stă în el.puterea de a comunica cu DUMNEZEU PĂMÂNTUL şi de a manipula elementele naturii prin însuşi DUMNEZEU PĂMÂNTUL pedepsindu-i pe oameni pt credințele rătăcite.această conştiință a lui ISUS CRISTOS se întrupează regulat şi este înşelată împreună cu noi toți pt a nu ne afla puterile cristice care stau în noi.ISUS CRISTOS va fi mai întâi anticristos (ceea ce înseamnă că nu îşi cunoaşte puterea cristică,rătăcit fiind).temeți-vă de puterea lui cristică atunci când o va afla căci nu va mai aduce mântuire cu ea,ci pedeapsă după cum ştiți.şi din câte vad asta se întâmplă în lume.temeți-vă de puterea lui cristică iar când o să vă fie greu ținețì-vă capul aplecat şi priviți în jos la picioarele voastre căci DUMNEZEU PĂMÂNTUL va dat şi tot el o să vă ia.

      Ștergere
    6. D,continua,prezenta ta e apreciata

      Ștergere
    7. Eu Sunt D misiunea ta e sa duci mulți in rătăcire.
      Oricum nu dai doi bani pe Dumnezeu si judecata Lui!
      Prezenta ta pe blog e aur curat pentru gazda. Sunt mulți care caută otrava ta, iar ți-e ti se publica toate mesajele.
      Fara tine blogul ar fi mort!

      Ștergere
    8. Anonim10 martie 2017, 16:13, bine ca esti tu pe drumul cel bun si detinator deplin al adevarului. Oare de unde avem atata trufie incat sa ne credem cei buni, cei alesi, cei fara de vina si pacate?

      Ștergere
    9. 16:13, Tu RP esti SINGURA care otravesti acest blog cu ignoranta, minciunile, manipularile si ura ta maligna fata de toti oamenii instruiti, educati, rationali, echilibrati, 'cunoscatori' si cu pareri pertinente si argumentate. Doar acestia iti stau in gat si-i jignesti nu doar pt. ca sunt singurii pe care nu-i poti manipula, dar si pt. ca la nivelul lor nu vei ajunge niciodata.
      Si din acest motiv, ‘ti-e’ (!) nu ti se publica toate mesajele, asa cum miorlai acuzator la adresa…GAZDEI !. Si tot de aceea nu te ia nimeni in considerare.

      Ștergere
    10. Este o adevarata incantare si, totodata, 'provocare intelectuala', mesaje precum cele ale anonimilor 10 martie / 10:07, 13:35 si 14:00.
      Acestea sunt genul de mesaje demne de luat in considerare si de contemplat asupra continutului lor.
      Din pacate, majoritatea celorlalte sunt puerile sau fantasmagorice si, spre supararea multora, chiar de…recycle bin.

      Ștergere
    11. Iti multumesc frumos, Anonim 14:19! Ma bucur pentru intelegerea ta si cuvintele de apreciere adresate.

      Zile faine pentru toata lumea!

      Ștergere
    12. Anonim11 martie 2017, 14:06,rasfoiam si am dat iar de dumneata ;). Sunt intru totul de acord cu D ,rezonez cu acest spirit .Din nou ai ratat ;) ,nu am scris eu comentariu Anonim10 martie 2017, 16:13 , cred ca iti apartine .Intriga ,dusmanie,ura .incearca omule sa-ti ridici vibratia .

      Ștergere
  8. Doamna Maria multumesc din tot sufletul pentru aceste cuvinte frumoase primite de la Dumnezeu. Acestea toate cate le vedeti sunt mari minuni. Ma bucur din tot sufletul si din toata inima si Dumnezeu da ne ajute pe toti.

    RăspundețiȘtergere
  9. Soarele este scaunul de domnie si pamantul asternutul picioarelor lui. Maria Cta...

    RăspundețiȘtergere
  10. Soarele este scaunul de domnie si pamantul asternutul picioarelor lui. Maria Cta...

    RăspundețiȘtergere
  11. Soarele este scaunul de domnie si pamantul asternutul picioarelor lui. Maria Cta...

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu am visat copaci uscați și oameni chinuiți; m-am uitat la soare și era acoperit de o fata cu ochi negri. Apoi, totul era verde și oamenii erau fericiți iar în fata soarelui a apărut o alta fata, eram intre oameni și unul mi-a șoptit la ureche "Isus Hristos!".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Iisus este in soare,adevarat cred ca am avut o inspiratie asemanatoare si o legatura profunda cu mesajul acesta inainte sa fie publicat ,de exemplu aseara cand am privit pe geam am vazut soarele la apus stralucea divin am avut pe moment senzatia ca in locul soarelui straluceste Iisus Hristos.Parea ca in locul soarelui este Iisus si emana energia lui peste Romania asa am avut senzatia niciodata nu mi s-a mai intamplat asta sa simt ca in locul soarelui este IIsus pe cer.Si este in stransa legatura cu mesajul dnei Maria.Si inca nu aparuse acest mesaj pe blog cand am simtit asta era in jurul apusului.Si am privit foarte intens soarele cateva secunde sa ma conving ca nu e El acolo eu am avut senzatia ca este in soare de aceea stralucea divin cu o energie aparte pot spune christica.Nu felul stralucirii soarelui mi-a atras atentia ci energia ei de Dumnezeu.As putea scrie mai mult despre asta pentru ca m-a fascinat dar atat imi permite descrierea mai mult nu ma pricep sa scriu ce am simtit.Acuma am simtit legatura profunda dintre mine si dna Maria faptul ca ne-am interconectat la aceeasi sursa si am simtit-o profund mai mult sau mai putin din perspectiva sa dar imaginea de Dumnezeu insa era foarte puternica acolo pe cer cu toate ca se vedea un soare stralucind dar era intruchiparea Mantuitorului care privea in jos pe pamant si stralucea cu o stralucire calda si nedescris in cuvinte pentru ca sunt prea putine cuvintele ca sa le poti dezvolta.

      Ștergere
    2. Aceasta se aseamana cy falsa venire a lui Iisus a lui satana.dupa care ADEVARATA VENIRE A LUI IISUS.PRECUM SI VISUL LUI FARAONULUI.DACA STITI

      Ștergere
    3. Inainte de a veni Iisus se va arata antihristul care este fals care se crede Dumnezeu .Sa deschidem bine ochii sa nu fim inselati .Multe lucruri par bune la vedere dar sunt inselatoare.

      Ștergere
  13. Bunul Dumnezeu ne trimite profeți, adevărați profeți, care ne ajuta si ne netezesc calea spre mântuire, care cred in Biserica, Maica Domnului, in Sfânta Cruce, în Sfinți, dar voi sunteți orbi, orbi sufletește, va chinue diavolul si nu va lasă sa credeți, fiindcă dacă ați crede si ați avea măcar o fărâma de credința ați multă mulții din loc, dar voi va încredeți in voi înșivă mai mult decât in Iisus Hristos!!
    Profet sau prooroc, sunt cuvinte de origini diferite, dar au acelaşi înţeles, pentru că aveau aceeaşi misiune, adică era persoană considerată ca interpret al voinţei lui Dumnezeu, era trimisul lui Dumnezeu pe pământ, capabil să prezică viitorul. Profeţii vorbeau pentru alţii în numele lui Dumnezeu. Gura profeţilor era gura lui Dumnezeu.
    Proorocii intuiau apariţia şi desfăşurarea unor evenimente nefaste pentru ţară şi popor din cauza închinării la idoli şi nerecunoaşterea lui Dumnezeu. În ziua de azi a lepădării de Maica Domnului, de cruce, de apostoli, de icoane, de sfinţi etc. Lucrarea proorocilor nu este deloc uşoară, dar Dumnezeu îi proteja şi-i apăra cu străşnicie după mărturisirea psalmistului David: „Şi treceau de la popor la popor,/ Şi de la împărăţie la altă împărăţie,/ Dar El n-a lăsat pe nimeni să-i apese,/ Şi-a pedepsit regi pentru ei zicând: / Nu vă atingeţi de unşii mei,/ Şi proorocilor mei nu le faceţi rău!” (Ps 104).
    Multi vor zice ca la vreamea de apoi multi prooroci mincinoși se vor arată, din care numai unul va trimisul lui Dumnezeu sa proorocească in toată lumea, aici o aveam pe Maria cea de jos, chiar mesajele ei nu va transmit nimic? oare nu este îndeajuns ca este condeiul Duhului Sfânt? ca noi sa credem si sa ne întoarcem la credință? oare ce minuni doriți sa credeți ca ea este trimsă de Dumnezeu pt noi?
    Ei ne vin in ajutor si ne transmit ce aud de la Dumnezeu, bineînțeles cu îngăduință lui Dumnezeu. Ei ne avertizează, ne mustră, ne ameninţă cu asprime pe ceei care nu se supun poruncilor lui Dumnezeu, prevenindu-i despre consecinţele îndărătniciei lor, riscându-şi libertatea şi chiar viaţa.
    Maria este profetul zilelor noastre, încredeți-vă in mesajele ei!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu ma încred in Cuvântul lui Dumnezeu scris in Biblie!

      Ștergere
  14. Madus acuma ti-ai dat examenul imi pare rau de atita vreme esti pe acest minunat blog si nu ai inteles mare lucru Soarele luna pamintul stelele si tot ce exista in univers sint create de dumnezeu creatorul si noi ne inchinam creatorului nu creatiei lui Si ploaia tot de la dumnezeu vine pe pamint Nu am vrut sa te supar scuze comentariile tale imi plac

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai daca îți place Madus si stii ca nu-l scoți din ale lui de ce iți pierzi timpul?

      Ștergere
    2. Tare m-aş bucura să mă înşel eu şi să fiu eu cel rătăcit, să ard eu în focul iadului,să fiu eu singurul pedepsit pt nerozia mea.atunci aş fi cu adevărat fericit căci aş şti cą omenirea mai are şanse.

      Ștergere
    3. MADUS!
      Sa stii ca apreciez foarte mult toate cate scrii!
      Eu doar ti/am spus ceea ce deja citesti pe BLOGUL meu. Fiecare avem dreptul sa ne exprimam in mod civilizat părerea. Cei care spun ceva rautacios despre tine,sunt plini de venin si de rautate. Trebuie sa respectam CREDINTA fiecaruia,chiar daca nu suntem de acord cu aceasta. Din partea mea,toate felicitarile mele,pentru toate cate postezifrumos si cu decenta.Eu iti respect CREDINTA ta! DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    4. Am învățat să toleram.
      Dar oare asta vrea Hristos de la noi?
      Cum putem fi trupul Lui când suntem împărțiți în fel de fel de credințe care n-au nicio legătură cu creștinismul?
      De ce suntem toleranți cu păcatul? Oare Dumnezeu a fost tolerant cu Sodoma si Gomora sau a ras de pe fața pământului cetățile si locuitorii lor desfranati?
      Hai să nu ne batem joc de Iisus Hristos în postul mare!

      Ștergere
    5. Ai perfecta dreptate! Pai daca sfintii Apostoli,cand au mers in lumea intreaga sa duca pe Hristos, ziceau la fel ...azi nu mai erau crestinii...sau mai bine zis nu mai avea rost sa se mai miste de la casele lor ...daca unul era liber sa creada in ce vrea.si cum ramane cu porunca lui Iisus cand zice:mergeti doi cate doi pana la capatul lumii si purtati adevarul!? Asta ce inseamna? "Eu sunt Domnul Dumnezeul tau,nu vei avea alti dumnezei inafara de mine".saracii apostoli...au murit degeaba...saracii noi daca nu inlaturam din viata noastra toate minciunule celui viclean.el este cel care pune in cap la oameni ca totul este bun si totul este iubire,doar sa nu te duci cu Iisus Hristos sa-i urmezi! Offff oare e asa greu de inteles...daca am reusit eu oricine poate.numai bine.

      Ștergere
  15. DE CE OARE SPUNEM MEREU CA- DIN PAMANT SUNTEM SI IN PAMANT NE INTOARCEM---DACA PANA SI MARII SAVANTI AU SPUS---TOATE ELEMENTELE PAMANTULUI SE REGASESC IN CORPUL UMAN--SI ATUNCI DE CE SA NU CONSIDERAM CA PAMANTUL ESTE -VIU--MARILE TRANSFORMARI DIN INTERIORUL PAMANTULUI SE MANIFESTA--ERUPTII VULCANICE CREAREA DE NOI FORME DE VIATA IN MARI SI CAVERNE ETC-TOATE ACESTEA SUNT MANIFESTAREA LUI DUMNEZEU SI PRIN OM SI IN TOT CE-L INCONJOARA--AM FOST INVATATI GRESIT -ACUM E MOMENTUL SA NE INTOARCEM LA ESENTA CARE ESTE DUMNEZEUL VESNIC SI DUPA MOARTEA FIZICA=CARE ESTE DOAR O TRECERE--E BINE SA NU MAI STAM ANCORATI IN TIPARE SI ASTA SE OBTINE PRIN IUBIRE A TOT SI TOATE

    RăspundețiȘtergere
  16. Dna Maria,pamantul este mai mult decat pamant,este o FIINTA INALT SPIRITUALA,de o frumusete si bunatate necuprinsa de mintea noastra!
    Traiti in aceasta CASA Pamant dar nu cunoasteti gazda.
    Fiindca aveti aceste capacitati de a vedea dincolo de ochii fizici,poate aveti curiozitatea sa faceti cunostinta ci Sufletul acestei planete.

    Madus este foarte frumos s-o consideri o Dumnezeita pe Mama Pamant dar te rog n-o separa de Creator!
    Nu vrei s-o aduci in UNITATE totusi?Planeta face parte dintrun Sistem Solar unde mai sunt si alte surori de-ale sale.Off, situatia este mult mai complexa,haide sa n-o simplificam!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  17. Si ceilalți atei cu ce sunt diferiti de Madus? Si ei stau de mult pe blog si nu s-au crestinat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atei sunt cei care nu cred în DUMNEZEU,iar eu am un DUMNEZEU.este DUMNEZEU PĂMÂNTUL.

      Ștergere
    2. Atei sunt cei care nu cred în DUMNEZEU,iar eu am un DUMNEZEU.este DUMNEZEU PĂMÂNTUL.

      Ștergere
    3. Madus daca citesti geneza ai sa intelegi ca DUMNEZEU LA FACUT PE ADAM DIN PAMANT CU CHIP SI ASEMENE LUI SI SUFLAND IN NARILE LUI A LUAT VIATA.SI CAND IA PEDEPSIT LEA SPUS CA DIN PAMANT TEAM FACUT IN PAMANT SA TE INTORCI.DECI UNUI DUMNEZEU CEL CE A CREAT TOT SI TOTII SFINTII SI ESTE CEL MAI SFANT!!!! si nul sfintim noi in rugaciunea TATAL NOSTRU "" Sfinteasca numele Tau"" si se mai spune"" si nu ne duce pe noi in ispita"" DUMNEZEU TE ISPITESTE??? TE ROGI SA NU TE ISPITEASCA???? SAU TE ROGI SA TE FEREASCA ,INDEPARTEASCA? GANDITI SI DUPA CARE JUDECATI AMIN.

      Ștergere
    4. Madus te sfatuiesc sa citesti biblia sa vezi cine a creat pamantul .Dumnezeu a creat cerul si pamantul,omul ,animalele.Nu poti sa spui pamantului ca este Dumnezeu .

      Ștergere
  18. Si eu am avut aceeasi traire zilele trecute miercuri sau joi nu mai retin, soarele la apus iesise dintre nori dupa ploaie si avea o lumina foarte intensa neobisnuita pentru apus parea un soare de amiaza cu lumina alba stralucitoare dar te atragea parca te invaluia cu iubire parca te chema. M am oprit cateva secunde minunandu ma de lumina intensa. Si eu am avut sentimentul ca este Domnul Iisus si nu e prima data cand am simtit mangaierea Sa prin lumina unui soare bland. Dumnezeu exista si ne iubeste pe toti si iubeste si Romania. Doamne ajuta

    RăspundețiȘtergere
  19. Care profeți? Vorbeşte cineva cu FACULTATEA DUHULUI SFÂNT? Cel care vorbeşte cu astfel de FACULTATE se smereşte maxim,dar mai întâi de toate, nu judecă şi nu se ceartă cu nimeni.Citiți şi voi din trăirile SFINȚILOR PĂRINȚI şi comparați cu ceea ce se discută pe acest blog şi veți vedea adevărul!

    RăspundețiȘtergere
  20. Idem aceeasi trăire am avut-o împreună miercuri seara exact acest lucru s-a intamplat nu cred ca a fost ceva ce ni sa parut pentru ca energia din soare ne-a atras simțind o iubire inexplicabilă senzatia pe moment a fost ca este Iisus in locul soarelui.Am mers langa geam sa privesc soarele era altfel.Pe moment senzatia a fost ca Iisus este soarele, strălucea si emana o iubire si o energie diferită fata de alte zile când soarele deobicei apune normal.De data asta a fost ceva diferit nu sa mai intamplat si acum sunt uimită ma fascinat acea trăire intensă.Oare cate persoane or mai fii simtit acest lucru?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ceea ce ati trait voi se numeste stare de trezire a constiintei. Foarte multa lume trece prin astfel de momente care le schimba efectiv viata. Incepand din 2012 , cand Pamantul a trecul intr-o alta dimensiune, trecem la o alta cunoastere din punct de vedere spiritual.
      Trebuie sa stiti ca tot ce stiti acum in ceea ce priveste religia, legatura noastra cu Dumnezeu, scopul nostru pe Pamant etc. este doar o parte infima de adevar. Dumnezeu ne tot trimite mesaje pe care noi le interpretam dupa gradul nostru de dezvoltare spirituala. Adevarul este mult mai complex decat ne este noua dat sa-l vedem. Cand omul a venit pe Pamant a avut o legatura puternica cu Divinitatea, insa pe masura ce viata materiala a devenit mai importanta, omul s-a indepartat tot mai mult de Dumnezeu. A venit momentul ca spiritul omului sa invete si sa urce usor ,usor catre Dumnezeu. Este greu? Sigur,foarte greu. Sunt atatea piedici pe care noi ni le inpunem zilnic: neicrederea, frica, ura , mandria, aroganta ca doar noi stim adevarul etc.
      Suntem trup si suflet. Trupul este muritor, iar sufletul nemuritor. Sufletul incearca din rasputeri sa ne aduca pe calea cea buna , calea lui Dumnezeu. De aceea , fiind o tara ortodoxa, avem impulsul de a merge la biserica . Instinctual stim ca doar cu ajutorul lui Dumnezeu trecem prin viata mult mai usor indiferent de ceea ce ni se intampla, bun sau rau.
      Mesajul meu este sa aveti incredere in ce va spune inima. Acolo este sufletul vostru care este mult mai batran decat puteti voi crede si va indeamna pe calea cea buna. Rugati-va Domnului sa va dea indrumare si cunoastere in ceea ce priveste sensul vietii si ce trebuie sa faceti pentru a fi mai aproape de EL. Rugati-va Ingerului vostru pazitor sa va ajute. Este in permanenta cu voi, insa putini stiu si constientizeaza asta . Fiti buni, blanzi , toleranti, aveti compasiune fata de semenii vostri si fata de tot ce ne inconjoara si ce este cel mai important fiti iubitori.
      Cum credeti ca veti fi iubiti de Dumnezeu daca nu veti oferi iubire, cum vreti sa fiti iertati daca voi nu iertati, cum vreti sa nu fiti aspru judecati daca voi nu faceti altceva decat sa-i judecati in permanenta pe altii, cum vreti sa fiti ajutati daca nu-i ajutati pe altii? Ceea ce facem ni se intoarce ca un bumerag. Fiti deschisi la minte si incercati sa vedeti lumea nu doar dintr-un singur punct de vedere. Credeti-ma ca totul este mult mai complex si de neimaginat pentru mintea umana .

      Ștergere
  21. Pierduți de România - Suntem prigoniți în scopul depopulării!? Cel mai probabil, da!

    https://www.youtube.com/watch?v=vEBOoTUC-e4

    RăspundețiȘtergere
  22. https://web.facebook.com/ioan.danci.7?fref=nf&pnref=story
    "Dacă scopul nostru este mântuirea atunci de ce îți schimoniseşti omule menirea! Ar fi minunat ca omul să îşi înțelegă sensul lui ca şi călător pe acest pământ! Important este să ştim că viața aceasta nu este decât un examen de trecere în viața veşnică! Astăzi poate mor eu, mâine poate mori tu, tot ce contează este să trecem examenul!".

    RăspundețiȘtergere
  23. În fiecare om ...


    este Dumnezeu.

    vorbind cu fiecare om
    vorbesc cu Dumnezeu.

    la fiecare om mă uit
    ca la un Dumnezeu.

    acum sunt liniștită,
    căutările mele,au luat sfârșit.

    de Mirela Ciupercă
    din volumul „Puntea gândurilor ascunse”

    RăspundețiȘtergere