luni, 13 martie 2017

UN CUTREMUR CU UN HURUIT LUNG SI PUTERNIC !


                               

                                  ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog!


                            13  MARTIE 2017,ora 3,43 zori de zi !

                                         Dragii mei, 

Astazi dimineata in zori, m-a trezit un huruit lung si puternic al Pămantului, in timp ce eu eram in patul meu, dar intr-o alta camera.
O camera necunoscuta mie.
Deci,stiam ca sunt in patul meu, dar tot la fel de bine stiam ca acea camera nu o cunoasteam, imi era straina.
Dragii mei,Bunul Dumnezeu a voit ca sa aud mai întâi huruitul inspaimantator al Pămantului ,ca apoi,in cateva secunde ,patuşl cu tot cu mine s-a clatinat puternic, dar s-a oprit brusc tocmai cand imi ziceam in sinea mea că are loc un Cutremur mare. 
Nici nu am terminat bine de gandit,căci acel huruit urât ,a adus cu el un Cutremur intens ,care a scuturat pentru scurt timp patul cu tot cu mine. Cutremurul a fost puternic dar de scurta durată la intensitatea mare cu,care pornise; cel mai tare m-a speriat huruitul Pămantului. 


Image result for SEISMOGRAF..

Dragii mei, vom auzi de un astfel de CUTREMUR,la care Pămantul va face foarte urât. 
Să nu credeti ca daca eram in patul meu,Cutremurul se va produce in Romania Duhului Sfant.
Mi s-a mai arătat si altadata asa,iar Cutremurul a avut loc  intr-o alta ŢARA.
Sa ne rugam fratilor, Bunului Dumnezeu si MAICII DOMNULUI,ca sa ne ocroteasca ca şi pana acum, si sa ne intarim in Credinţă,sa avem Nadejde si Dragoste in inima si-n suflet, pentru toti Semenii nostri,pentru tot ce ne-nconjoara.
                                     Cu dragoste,Maria.


P.S.

Din inimă si din suflet,aduc multumiri  tuturor celor care au pus si pun cărămidă sau mai multe,la ZIDIREA CUVANTULUI 
LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi 
dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, 

143 de comentarii:

  1. Daca va sa fie cutremur ca si o eliberare de energie a mamei Pamant atunci permit manifestarea sa cat mai blanda pentru noi fricosii.Iar daca este provocat cu rele intentii, iert acele aspecte ale noastre care au uitat de ele si nu stiu ce fac.Aduc binecuvantarea mea in orice manifestare.Tratez Intunericul cu Lumina mea.Si asa este!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum trebuie sa inteleg " iert acele aspecte ale noastre care au uitat de ele"?

      Ștergere
    2. A murit Iliana Ciuculete. :((((
      Of, de ce nu ai putut vedea!
      Dumnezeu sa o ierte!

      Ștergere
    3. Si pe tine, ca vorbesti aiurea !

      Ștergere
    4. 23:18 pe tine sa nu ierte, deoarece versi venin in fiecare minut.

      Ștergere
    5. 06:53, tu chiar crezi ca D-zeu ii asculta pe oamenii care vorbesc ca tine ?
      mai ai o problema si cu ceasul...

      Ștergere
  2. Vor cadea toate cladirile din Galati si Vaslui.
    Va fi prapad !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da.galati.buzau.braila...

      Ștergere
    2. Ai nu spune, vorbește gura fără tine. Frica atrage răul. Lăsa oamenii să trăiască liniștiti nu mai băga teama și disperare ca nu ești Dumnezeu nici Proroc. Cum poți arunca atat de ușor cu vorbe atât de grele și nefondate. RUSINE!!!

      Ștergere

    3. Anonim14 martie 2017, 21:30
      DUMNEZEU s-o ierte si s-o odihneasca in pace.
      Am vazut-o ieri dimineata cum se ridica la CERURI,dar nu stiam ca este ILEANA CIUCIULETE. Chiar vorbisem cu dna MITOSERU ieri,si i-am spus ca vom auzi de o femeie blonda cu sacou negru,care va pleca la CERURI. Nu am avut timp sa scriu.

      Ștergere
    4. D-na Maria și Benone Sinulescu a visat moartea ei și mulți oameni în negru,care urcau pe un deal.Îmi pare nespus de rau de ea,a fost un om deosebit,am cunoscut-o personal.Dumnezeu să o odihnească.DS

      Ștergere
  3. HURUITUL SAU VUIETUL SE AUDE INAINTE DE ORICE SEISM MAI PUTERNIC,IN SPECIAL DE CEI CARE STAU LA CASE,DEOARECE :
    Oamenii de stiinta afirma ca vuietul care insoteste cutremurele este cauzat de frecarea placilor tectonice, miscarea care creeaza seismul. Aceasta genereaza asa numitele unde seismice, care determina apoi o oscilatie a suprafetei pamantului. Sunetul, sau vuietul cum il numesc cei care au fost martori ai fenomenului, este rezultatul interactiunii cu aerul a oscilatiilor scoartei terestre,a explicat un specialist din SUA pentru NY Times.
    ACUM DEPINDE UNDE VA FI!SPER CA NU LA NOI!DOAMNE FERESTE!

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria s-ar putea sa fie si in tara noastra spun asta ca de cate ori o visez pe mama care moarta are loc un cutremur de pamant mai tare decit crle de 3-4 grade. Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ne apere.

    RăspundețiȘtergere
  5. Unui băiat evreu, în vârstă de 15 ani, i-a fost revelat viitorul cutremurător al Israelului și al lumii în timp ce era în moarte clinică (I)


    Natan, un băiat evreu în vârstă de 15 ani, a avut în data de 27 septembrie 2015 o experiență la granița dintre viață și moarte (EGVM).
    El a fost în moarte clinică timp de 15 minute, perioadă în care susține că a mers în ayim (Rai, în ebraică) unde i-au fost revelate anumite aspecte despre viitorul lumii, al Israelului și a posibilei declanșări a celui de-al Treilea Război Mondial, care includ referiri exacte la SUA si Orientul Mijlociu, mai precis Siria.

    Ca o sincronicitate, la această dată evreii au sărbătorit prima noapte de Sucot (una dintre cele trei mari sărbători evreiești). În plus, mai merită menționat un eveniment astronomic deosebit care a avut loc în acea noapte.
    Este vorba despre Super Luna Plină Sângerie (denumire datorată aspectului roșiatic pe care îl capătă Luna în acele momente de eclipsă). Super Luna este Luna Plină sau Luna Nouă, atunci când satelitul natural al Pământului se află cel mai aproape de Terra, punct numit perigeu.
    O Super Lună arată cu 12-14% mai mare decât contrapartida sa, Micro Luna.

    Comunitatea evreiască afirmă că sincronizarea acestor evenimente susține validitatea divină a acestor profeții și că ar fi unul din cele șapte semne biblice prevăzute în tradiția iudaică referitoare la Apocalipsă.

    Chiar dacă Natan nu a studiat niciodată într-o ieșiva (instituție evreiască tradițională de învățământ superior religios în care copiii, adolescenții și tinerii de sex masculin studiază Tora în sensul larg al acestui cuvânt, adică scrierile sfinte ale religiei iudaice), el menționează în profețiile sale, cu lux de amănunte, detalii, citate din textele sacre despre sfârșitul timpurilor. Băiatul afirmă că singura scăpare din fața evenimentelor catastrofale care vor urma o reprezintă căința, umilința, dăruirea sinceră față de Dumnezeu și abandonarea credinței formale.
    Dumnezeu știe deja ce se află în sufletul fiecăruia dintre noi și după această credință sinceră vom fi mântuiți sau nu.

    RăspundețiȘtergere
  6. 2.
    Redăm în continuare fragmentele semnificative din interviul în cadrul căruia Natan face aceste dezvăluiri:

    Rabbi Rami Levy: Tânărul care se află aici lângă mine se numește Natan. El nu locuiește în Ierusalim. Voi face o scurtă introducere și menționez că el a trecut printr-o experiență foarte dificilă și ne va povesti ce a văzut în timpul acesteia și ce mesaj ne este transmis. Este greu pentru cei din public să înțeleagă, comparativ cu ce va relata, că, în realitate, el are doar 15 ani. Atunci când sufletul părăsește trupul, acesta poate asimila în câteva minute un volum considerabil de informații.

    Cu alte cuvinte, în lumea de dincolo este posibil să învățăm foarte repede ceea ce unei persoane din această lume i-ar lua ani de zile. Acest adolescent are multe să ne spună așa că îi este dificil să exprime tot. În plus, nu găsește cuvintele adecvate pentru a descrie ceea ce a văzut, pentru că este vorba despre aspecte care nu aparțin acestei lumi. Dar de ieri, am petrecut mult timp împreună cu el, l-am încurajat și încet-încet a început să spună multe aspecte. În prima zi de Sucot, împreună cu mama sa au fost invitați acasă la unchiul său în orașul Modiine.

    După-amiază, a început să tremure și i s-au răcit mâinile și picioarele. A crezut că doar are nevoie să se odihnească. S-a dus să se întindă în pat și apoi ce s-a petrecut a fost uluitor. A simțit cum iese din corp prin nări. La început a plutit deasupra trupului neștiind ce se petrece cu el: cine era el, persoana întinsă în pat sau cea care plutea deasupra? Natan, e corect ce spun?

    Natan: Da. Iată ce s-a petrecut: m-am simțit foarte rău în acea zi. Cu o zi înainte m-am simțit foarte amețit și chiar am leșinat.

    A doua zi după-amiază s-a petrecut la fel, nu eram bine și tremuram foarte mult. M-am întins în pat și m-am acoperit cu o pătură pentru că îmi era frig.

    Dintr-odată am simțit cum ies din trup și mă priveam din afară, cam la doi metri deasupra patului, cum stăteam întins. Nu înțelegeam cine sunt: cel de pe pat sau cel care plutea deasupra? Nu puteam să înțeleg asta.

    Apoi am început să mă înalț ca și cum aș fi urcat cu un lift invizibil. M-am ridicat din ce în ce mai mult în aer până când am părăsit camera și am ajuns să văd planeta din afară. Apoi am continuat să mă înalț până când am ajuns într-un fel de tunel imens la capătul căruia puteam vedea o luminiță.

    Este foarte greu de descris acest tunel. Avea o formă spiralată și puteam vedea nenumărate suflete acolo. Am început să merg către acea luminiță și, pe măsură ce mă apropiam de ea, se făcea din ce în ce mai mare, până când am ajuns la ea.

    Nu știu cum să descriu această lumină, dar ce pot spune este că simțeam mult bine, iar ea emana siguranță și iubire.

    RRL: O poți compara cu ceva din această lume?


    N: Nu, este imposibil, nu știu cum. Era ca și cum această lumină mi-ar fi vorbit în cuvinte, dar telepatic. Mi-a vorbit, mi-a pus întrebări, printre care și dacă vreau să mor. Am înțeles că dacă aș fi trecut de limita la care se afla lumina nu m-aș mai fi putut întoarce înapoi pe pământ.

    Am răspuns că nu știu și că nu aveam nicio idee despre ce să fac. Apoi pur și simplu am plecat de acolo. Dintr-odată am intrat într-o sală foarte mare, gigantică. Erau mulți oameni acolo. Toți erau îmbrăcați în haine frumoase, apoi m-am văzut pe mine care purtam haine rupte, mânjite de sânge. Mi s-a făcut foarte rușine.

    Toți acei oameni erau acolo pentru mine, erau fericiți și mă aplaudau. Am intrat în acea sală în care l-am întâlnit și pe Rabbi Ovadia Yosef care mi-a strâns mâna. Am întâlnit foarte mulți oameni cunoscuți care au murit, dar și mulți oameni necunoscuți. Acolo era o scenă foarte înaltă. Pe această scenă se aflau trei lumini: una foarte sus, la mijloc, și două lumini mici în stânga și în dreapta.

    RRL: Ce erau acele lumini?

    RăspundețiȘtergere
  7. 3.
    N: Sunt precum niște martori care enumeră faptele tale: cea din dreapta faptele rele și cea din stânga cele bune.

    RRL: Știi dacă existau judecători acolo, precum un prezidiu?

    N: Da.

    RRL: Știi cine făcea parte din el? Era și Rabbi Ovadia Yosef?

    N: Da, era cel care îl prezida, avea rolul de av beit din (n.r.: președintele Curții).

    RRL: Și mai cine se afla acolo? Mai era și alt rabbi acolo cu el?

    N: Cred că Rabbi Eliyachiv.

    RRL: Și al treilea?

    N: Nu îmi aduc aminte. Încerc să îmi aduc aminte, dar nu pot.

    RRL: Există yetzer hara (tendința către rău) și yetzer hatov (tendința către bine)?


    N: Da. Erau cele două lumini. În dreapta este yetzer hara și în partea stângă yetzer hatov. Nu vedeam ceva concret, ci doar aceste lumini despre care pur și simplu știam ce reprezintă.

    RRL: Știai de la sine fără ca cineva să îți fi explicat?

    N: Da. Pur și simplu știam ce reprezentau. Și apoi, dintr-odată, s-a făcut liniște. Dintr-odată toată gălăgia din acea sală, toate acele sute de oameni au tăcut brusc. Era o liniște deplină. În acel moment, lumina din dreapta a început să enumere tot ce am făcut rău în această viață. Absolut toate lucrurile rele. Sunt foarte stricți cu fiecare amănunt. Îți este arătat fiecare lucru pe care l-ai făcut în viață. Absolut fiecare și mă întreba „De ce ai făcut/zis asta?”

    RRL: Păcatele?

    N: Da, absolut toate.

    RRL: Și ce simțeai în acele momente?

    RăspundețiȘtergere
  8. 4.
    N: Îmi era extraordinar de rușine, o rușine pe care nu o pot exprima în cuvinte. Toată lumea se uită la tine în timp ce îți sunt arătate păcatele pe care le-ai comis în timpul vieții. Este foarte stânjenitor. Pe măsură ce mi se arătau, eram și întrebat „De ce ai făcut asta?”.

    RRL: Până când îți sunt arătate faptele?

    N: Până la ieșirea din corp.

    RRL: Totul din viața ta?

    N: Da.

    RRL: Chiar și Netilat yadaïm (spălarea mâinilor)? Totul?


    N: Da. Și nu doar mitzvot (faptele bune) și păcatele. Îți este arătată fiecare secundă din viață. După ce vocea din dreapta a relatat toate păcatele mele, vocea din stânga a început să enumere faptele mele bune. După toată rușinea îndurată pentru faptele mele rele, orice mică faptă bună făcută aici, acolo era considerată enormă. Simțeam o fericire indescriptibilă pentru fiecare lucru bun pe care l-am făcut. Cel mai mic lucru acolo răstoarnă lumi. Nu știu cum să explic, e ca și cum…

    RRL: Ca o răsplată? De unde știi că ești răsplătit pentru acestea?

    N: În momentul în care ești răsplătit toți strigă „Tzadik, Tzadik!” (cel virtuos) despre tine. Cu cât ai mai multe merite, cu atât mai mare este acea lumină din stânga.

    RRL: Și în cazul păcatelor ce se petrece?

    N: Înainte de toate trebuie să spun că acolo există ființe care sunt numite „îngeri ai distrugerii”. Sunt mici de statură, au bărbi și flăcări în ochi. Îți arată păcatele pe care le-ai comis și de fiecare dată apare foc și toată lumea strigă „Rasha, rasha!” (desemnează ființa care cedează în fața instinctelor animalice). Așa cum strigă Tzadik atunci când ai făcut ceva bun, strigă Rasha când ai făcut ceva rău. Este un amestec de stări de bine și de rău. Este foarte stânjenitor. Nu știu cum să explic. Apoi, am fost luat de două ființe cu aripi. M-au luat pur și simplu de brațe. Nu aveau brațe. Am văzut totul. Am văzut ceva în față și în spate.

    RRL:Puteai să vezi în spate, în față și în lateral?

    N: Da, în toate părțile. Simțeam tot ce se petrecea cu trupul meu în acele momente și ce se petrecea aici, în planul fizic. Știam totul, dar nu mă interesa, nu îmi păsa, nu era interesant ce se petrecea pe pământ. Aceste ființe m-au dus într-un subplan, într-un paradis inferior.

    A apărut brusc o poartă care s-a deschis și am putut vedea ființe care studiau Tora. Am văzut lumină acolo, era un sentiment copleșitor. Era atât de frumos. Lumina pe care am văzut-o la început era nimic în comparație cu aceasta. Emana foarte mult bine. Imaginați-vă cum este în părțile superioare ale Paradisului dacă aici, în partea de jos, era așa.

    RRL: Poți descrie?

    N: Nu, este imposibil. Este un sentiment de bine, de frumos, îți vine să rămâi acolo și să studiezi Tora. Pur și simplu vrei să rămâi acolo pentru totdeauna.

    RRL: Ce vezi? Ce auzi? Ce miroși?

    RăspundețiȘtergere
  9. 5.
    N: Este un miros foarte frumos. Nu poate fi descris în această lume, nu există termen de comparație. Pur și simplu vrei să rămâi acolo pentru eternitate. Acolo nu există lucruri materiale ca aici, acolo totul este spiritual. Trăiești un sentiment minunat!

    RRL: Și știi că aceasta este doar intrarea în Paradis?

    N: Da, simțeam că era doar intrarea. Înăuntru există niveluri și mai rafinate. Unde eram eu era locul cel mai de jos numit „Paradisul de jos”.

    RRL: Îți arată și cealaltă parte?

    N: Da. Hashem (Dumnezeu) a creat și opusul. Acei îngeri ai distrugerii despre care v-am povestit sunt îmbrăcați în negru și au niște bărbi foarte, foarte lungi, iar în ochii lor este foc. Acele ființe cu aripi au vrut să mă ducă în acel Paradis de jos, dar cei doi îngeri ai distrugerii nu le-au dat voie spunând că vor să mă ducă altundeva. Așa că m-au luat pur și simplu și m-au dus într-un loc unde era un cântar cu niște talere enorme în care erau puse păcatele și faptele mele bune. Absolut fiecare lucru.

    Așa cum am spus mai înainte, cel mai mic lucru bun avea puterea de a răsturna lumi acolo. Primești răsplăți imense. Când faci o binecuvântare este considerat un lucru enorm. Dar la fel este și în cazul păcatelor. Cea mai mică greșeală este considerată foarte gravă, chiar nu merită să facem păcate, nici cea mai mică faptă rea. Pe talerele cântarului au fost puse atât faptele bune, cât și cele rele. La început părea că sunt mai multe rele, dar până la urmă au fost mai multe bune. Am fost foarte fericit.

    RRL: Ești norocos că ai mai puțin de 20 de ani.

    N: Da. Apoi mi-au spus că dacă rămân acolo mai mult de trei ore nu mă mai pot întoarce aici. Simțeam că fusesem acolo ani de zile, dar mi-au spus că trecuseră doar câteva minute. Și era adevărat. Când am revenit în planul fizic nu trecuseră decât 15 minute.

    RRL: Spune-ne câte ceva despre Gehenom (Iad). Doar câteva lucruri.


    : Bine. La început am urcat din ce în ce mai sus și am văzut nenumărate lucruri minunate pe care nu le pot descrie. Dar am auzit și văzut și lucruri înfricoșătoare. Am auzit niște țipete teribile, nu vă puteți imagina.

    Toate păcatele de pe pământ ne fac să ajungem acolo, dar pur și simplu nu se merită să le facem. Credeți-mă, nu se merită să trecem prin chinurile acelea. Nu vă puteți imagina ce am văzut acolo. Oamenii se auzeau țipând de jos. Din câte am înțeles, în Gehenom (Iad) există mai multe niveluri. Cu cât cobori mai jos, cu atât e mai rău. Simțeam cum trăiesc ființele de pe acele niveluri. Este înspăimântător!

    RRL: Știi cum se numesc aceste locuri?

    RăspundețiȘtergere
  10. 6.
    N: Da, îmi aduc aminte de unele dintre ele.

    RRL: Ni le poți spune?

    N: Unul se numea „Tzalmavet”. Acesta nu era un loc deloc bun. Altul se numea „Bor” (nume precizate și în Scripturi). Am văzut ca niște săli de clasă din care ieșeau flăcări. Nu știu cum să explic. Era foarte înfricoșător!

    RRL: Și aceste nume le știi de acolo?

    N: Da, le știu de acolo unde am fost plecat. Și mai știu ce fel de oameni erau acolo și de când erau acolo și cum se simte acolo. Nu era deloc plăcut.

    RRL: Ce mai era acolo?

    N: Am văzut pur și simplu universul. Și multe, multe suflete rătăcind prin univers.

    Cineva din public: Ce este un suflet? Cum l-ai văzut? La ce te referi când spui că ai văzut un suflet?

    N: Nu știu cum să explic. Un suflet e precum o adiere de vânt. Nu are mâini sau picioare, ochi sau gură. Chiar dacă nu poți vedea un trup, o față, pur și simplu știi despre cine este vorba și poți vorbi cu acea ființă. Îi auzi vocea și cunoști totul despre ea.

    Cineva din public: Ai întrebat de ce ai mers acolo?

    N: Da. Mi-au spus tot. Mi-au spus totul despre lume, despre Rai căci trebuia să merg acolo.

    RRL: Haide să revenim la călătorie. După ce ți-a fost arătat Raiul și Iadul, răsplata pentru faptele bune și pedeapsa pentru cele rele, ce s-a petrecut? Te-au trimis înapoi aici? Te-au învățat ceva de genul cum să alegi?


    N: Da, tu ești cel care alege. Dar este evident că vei alege binele și nu răul. Dar există cazuri în care nu poți alege, dacă ai mai multe păcate. Atunci ți se spune că trebuie să rămâi acolo...

    RRL: Dar toți oamenii din această lume pot alege, au liber arbitru. Dacă faci fapte bune primești o răsplată, dacă faci păcate, primești o pedeapsă. Totul se petrece conform cu alegerile făcut în timpul vieții?

    N: Da. Dar acolo nu mai poți alege. După ce ai murit nu mai poți face fapte bune. Ce ai făcut nu mai poate fi îndreptat.

    Cineva din public: Ai trecut printr-o experiență minunată.

    N: Da, atât plăcută, cât și neplăcută.

    RRL: Nu vrea să își aducă aminte de cele neplăcute. A ales să se căiască. Și după ce va trăi 120 de ani, se va întoarce în Rai.

    N: Apoi, m-au întrebat dacă vreau să rămân acolo sau nu, căci dacă rămân mai mult de trei ore nu mă mai pot întoarce. La început, în momentul în care am văzut Raiul am spus că vreau să rămân acolo. Dar după ce mi-au arătat partea cealaltă, m-au întrebat din nou dacă vreau să rămân, iar de această dată am răspuns că prefer să mă întorc pentru că aș putea să mai fac fapte bune și să acumulez mai multe recompense pentru a urca într-un Paradis mai înalt. După ce am spus că prefer să mă întorc, m-au trimis înapoi.

    Cineva din public: Ți-au spus de ce ai mers acolo? Ai avut vreun merit anume? Care a fost acela?

    N: Da, mi-au spus că am un merit pentru aceasta. Mi-au spus că nu am ajuns acolo din întâmplare.

    Mai vreau să vă spun că atunci când mă întorceam am văzut ceva mai înfricoșător decât toate celelalte lucruri de până atunci. Au spus că nu este nicio problemă, mă pot întoarce.

    RRL: Spune-ne cum s-a desfășurat procesul. Noi nu eram acolo.


    N: Bine. La început nu am înțeles despre ce era vorba. Am văzut un om normal, avea mâini și picioare, dar era foarte înalt, gigantic, parcă nu se mai termina. Nu puteam vedea unde se termină trupul lui.

    RRL: Cum arăta?

    RăspundețiȘtergere
  11. 7.
    N: Avea ochi peste tot pe trup din care ieșeau flăcări. Era foarte înfricoșător! Simțeam că nu pot fugi de el. Nu poți scăpa orice s-ar petrece. E cu tine peste tot, nu te părăsește niciodată.

    RRL: Cine era această ființă?

    N: Era îngerul morții (descrierea este conformă cu ceea ce se regăsește în Chazal – înțelepciunea rabinică). Asta am înțeles din ceea ce am văzut acolo.

    RRL: Ai înțeles că era îngerul morții?

    N: Da.

    RRL: Ți-a vorbit?

    N: Da. M-a ținut. Avea un fel de furcă în mână și mă ținea așa.

    RRL: Câți dinți avea?

    N: Furca avea trei dinți. Apoi a venit către mine și pur și simplu mă ținea de piept cu furca. Era atât de înfricoșător, atât de teribil încât nu pot descrie! Conform cu cele relatate până acum contează de care parte a corpului mă ținea – de piept.

    RRL: Și ce ți-a spus?

    N: Mi-a spus să fac multe fapte bune pentru că voi fi răsplătit după ce voi face. Și chiar dacă nu voi face nimic, tot voi primi ceea ce merit. A mai adăugat cu o voce înfiorătoare că ceea ce am văzut până atunci a fost nimic.

    RRL: Cum era vocea lui? Plăcută? Blândă?

    N: Nu, deloc plăcută. Foarte puternică, nu glumesc, foarte înspăimântătoare.

    Cineva din public: Cât ai stat acolo? Câte zile? Nopți?

    N: 15 minute.

    Cineva din public: Doar 15 minute și ai atâtea de povestit?

    N: Da.

    RăspundețiȘtergere
  12. Vreau sa fim optimisti!Dumnezeu ne apara!Cutremur este in DNA.Chiar va cadea Kovesi!Cred ca Romania are ceva la schimb!Doamne ajuta!Sa auzim de bine!

    RăspundețiȘtergere
  13. 8.
    Rabbi Rami Levy: Chiar dacă este greu de înțeles cum se petrece, așa este: ceea ce aici ne ia mulți ani să învățăm, acolo poți înțelege într-un minut. Fiți atenți la ceea ce spune Natan, că singur putea să înțeleagă toate acestea. Nu este primul care a trecut printr-o astfel de experiență din care s-a întors. Eu personal cunosc foarte mulți la fel ca el și cu toții spun același lucru. Pot asimila un volum imens de informații într-o secundă. Aceasta înseamnă că respectiva ființă poate fi într-un loc și, în același timp, poate ști unde se află atât tatăl, cât și mama sa și ceea ce se petrece cu ei.

    Natan: Știam tot.

    RRL: Toate evenimentele din viața omului de pe pământ îi trec prin fața ochilor. Este pur și simplu lumea adevărului, acolo totul se revelează în întregime. Nu este nimic ascuns. Sufletul poate primi un volum nelimitat de informații. Noi ne aflăm în această lume în care suntem limitați, dar acolo nu există limite. Sufletul este nelimitat. 15 minute înseamnă mult acolo. Cunoaștem și cazul lui Ari Hakadosh, are în timpul Chlichit Seoud (a treia masă oferită de Sabat) a ațipit timp de 1-2 minute. Când a fost întrebat unde a fost, el a răspuns că a fost în lumile de sus, unde a aflat noi interpretări ale Torei, dar ar putea să povestească totul în 70 de ani, chiar dacă în planul fizic trecuseră doar două minute. Acolo nu există săli de clasă unde vine cineva, îți explică ceva, apoi dai un test și dacă nu treci testul îl mai dai o dată. Acolo cunoști adevărul pur și simplu direct, singur și imediat.

    Cineva din public: Există timp acolo sau nu?

    RRL: Nu există timp. Este o dimensiune dincolo de timp. Când Natan spune 15 minute este vorba despre noțiunea sa despre timp. Acolo este tărâmul eternității.

    Cineva din public: Natan spunea că este important de care partea a trupului a fost ținut de acea entitate. De ce te-a ținut de piept?

    N: Nu e de bine.

    Cineva din public: Care e concluzia? Ai vrea să te întorci acolo pentru altă vizită?

    N: Depinde în care dintre locuri.

    Cineva din public: Deci nu ne-ai sfătui să mergem acolo?

    N: Nu aș sfătui pe nimeni să meargă acolo. V-aș sfătui doar să faceți lucruri bune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne, nu era mai bine sa pui un link? Poate nu toata lumea e interesata de cearceaful asta kilometric pe care l.ai luat cu copy- paste! Ai acordul lor sa.l copiezi? Pe bune acum, era atat de simplu sa ne dai un link, nu sa ne obosesti cu atatea postari!

      Ștergere
    2. Foarte bine ai punctat Karina ! Exact la acelasi lucru m-am gandit si eu, uluit ca nu se mai termina aceasta 'cartulie' de o lungime nefireasca pt. nicio postare.

      Trebuie avut un simt al masurii in toate !

      Ștergere
  14. 9.
    RRL: Ne sfătuiește să citim Tora, să facem fapte bune. Răsplata este mare și în acest mod nu va trebui să trecem prin suferințe acolo, în cealaltă lume. Recompensa este enormă. Lui i-a fost arătată doar intrarea în Rai, partea cea mai de jos. Natan, spui că acolo ești sub forma unui suflet și că în acest stadiu înțelegi lucrurile de unul singur.

    N: Da. Știam și ce se va petrece în viitor.

    RRL: Nu ai niciun dubiu. Totul este clar, știi pur și simplu. Ajungi acolo și știi deja totul. Dacă vezi un suflet știi cine a fost pe pământ. Dacă vezi un suflet în Gehenom, știi ce a făcut de a ajuns acolo și cum se simte în acel loc. Nu ai nevoie să întrebi.
    Spui că ființele de acolo învățau Tora. Poți să ne spui cine erau aceste ființe? Nu nume sau unde au locuit, ci ce fel de ființe erau.

    N: Nu erau Avrekhim (bărbați căsătoriți care studiază Tora în ieșive numite kolel) sau ceva de genul acesta. Erau oameni simpli care își alocau o perioadă zilnică de studiere a Torei. Dar am înțeles că era vorba de mai mult de atât! Că există niveluri și mai înalte decât acela.


    RRL: Ce crezi că există în straturile superioare?

    N: Împărăția lui Dumnezeu.

    RRL: Cine ajunge acolo?

    N: Oricine dintre cei care se căiesc. Dar nu din frica de a nu fi pedepsiți, ci din frica de păcat, din dorința de a ajunge în Rai. Asta am înțeles.

    Cineva din public: Acesta este nivelul cel mai înalt?

    N: Da. Cel mai înalt. Vă amințiți de lumina de care vă povesteam? Acolo acea lumină este mult mai mare.

    RRL: Să ne întoarcem la faptul că ai spus că puteai ști ce se va petrece în lume. Ce ai înțeles că se va petrece?

    N: Am înțeles că venirea lui Mesia și Geula (salvarea, mântuirea) vor avea loc în curând, în viitorul foarte apropiat. Este ceva iminent.

    RRL: Când erai acolo nu aveai conceptul de timp. Ce poți spune despre timp în acel loc? Ce înseamnă „iminent”, douăzeci de ani, doi ani, o lună?

    N: Iminent înseamnă imediat, adică în următoarele luni.

    RRL: Știi și ce se va petrece? Știi asta de acolo?

    N: Da, știu totul de acolo, doar de acolo.

    RRL: Ce perioadă traversăm acum?

    N: Una deloc bună. Mântuirea este foarte aproape.

    RăspundețiȘtergere
  15. 10.
    RRL:Și ce se va petrece în timpul acestei Geula?

    N: Se vor petrece lucruri foarte rele. Dar nu pentru toată lumea din câte am înțeles.

    Cineva din public: Este sigur că Mântuirea va avea loc în lunile viitoare?

    N: Da, va avea loc în lunile care urmează.

    Cineva din public: Există posibilitatea să nu aibă loc?


    N: Da, dacă toată lumea s-ar căi, asta nu s-ar mai petrece.

    RRL: Nu înseamnă că nu ar mai avea loc Geula, ci doar nu ar mai avea loc evenimentele rele.

    Cineva din public: Deci chiar dacă facem fapte bune sau rele, tot va avea loc.

    N: Da, dar pentru cei care fac fapte rele, Mântuirea nu va fi plăcută ci foarte dificilă. Dacă ne căim ea se va petrece într-un mod plăcut.

    RRL: Din câte ai aflat acolo, cum se va petrece?

    N: Situația nu este deloc bună în prezent, este foarte rea, de fapt. Va avea loc un război foarte mare. Toată lumea va fi implicată în acesta: goimii (neevreii), arabii, toată lumea se va întoarce împotriva Israelului și va participa la acest război.

    RRL: Cum va începe?

    N: Numele persoanei care va demara acest război este Gog.

    RRL: Știi la cine se referă?

    N: Da, știu cu precizie. Este vorba despre președintele Obama.

    RRL: El va demara acest război „Gog și Magog”?

    N: Da, el va fi unul dintre ei, împreună cu armata lui.

    RRL: Împotriva noastră?

    N: Da. La început toată lumea va dori să cucerească Ierusalimul. Absolut toată lumea. Se vor lupta între ei fără să țină cont de noi.

    Cineva din public: Cât timp va dura?

    N: Nu va dura mult. Totul se va petrece în două săptămâni.

    RRL: Ce evenimente rele vor avea loc?

    N: Câteva milioane de oameni vor muri. Din câte am înțeles vor fi salvați doar cei care se vor căi, precum și cei care studiază cărțile sfinte și fac fapte bune.

    RăspundețiȘtergere
  16. 11.
    RRL: În Ghemara (parte din Talmud) se afirmă că atunci când Rabbi Eliezer Hagadol a fost întrebat: „Ce putem face pentru a ne salva de chinurile profețite pentru «durerile facerii» lui Mesia (această expresie se referă la evenimentele care vor marca semnele vremurilor dinaintea venirii lui Mesia; este vorba despre cele 15 semne evidente enumerate în Talmud)?”, acesta a răspuns: „Trebuie să studiați Tora și să faceți gemilut chassadim (acte de caritate), acestea vor fi salvarea voastră”.
    Acum spune-mi despre ce fel de război este vorba? Unul spiritual? Unul în care se vor confrunta soldați?

    N: La început va fi o confruntare între soldați. Toată lumea va participa, pur și simplu, toții neevreii se vor lupta între ei pentru a pune mâna pe Israel pentru ca, în final, să se unească toți împotriva poporului lui Israel. Câteva milioane de oameni din poporul lui Israel vor muri.

    RRL: Cei care nu au respectat învățăturile din Tora și care nu au făcut mitzvot (fapte bune)?

    N: Da.


    RRL: Și cu cei care respectă Tora și fac mitzvot ce se va petrece?

    N: Depinde: unii sunt doar religioși, nu și credincioși cu adevărat. Însă, cei care vor face mitzvot din suflet, vor studia cu dăruire Tora și vor realiza acte de caritate vor fi salvați.

    RRL: Cum vor fi salvați?

    N: Din câte am văzut acolo ...

    RRL: Ce înseamnă că ai văzut? Ca un film al viitorului?

    N: Da, am văzut viitorul ca într-un film. Chiar dacă l-am văzut în doar câteva secunde, perioada de timp cuprinsă în el e foarte îndelungată. Prima dată am văzut filmul vieții mele. Mi-a fost arătată întreaga mea viață într-o sutime de secundă. Și am văzut chiar fiecare secundă pe care am trăit-o de când eram bebeluș până în prezent. Absolut tot.

    RRL: Să mergem mai departe acum. Ai văzut ca un film al viitorului, a ceea ce se va petrece.

    N: Da, am văzut cum toată lumea se va uni împotriva poporului lui Israel și va lupta contra noastră. Am văzut cum armata israeliană va rezista atacului timp de două zile. Apoi ne vor omorî, pur și simplu, și nu vom mai avea niciun sprijin în afară de a ne baza pe Hashem (Dumnezeu). Și, apoi, dintr-odată...

    RRL: Stai puțin, ai spus că armata Israelului va rezista doar două zile?

    N: Da, apoi vom fi terminați. Nu va mai rămâne nimic din armata noastră.

    RRL: Deci nu vom mai avem deloc apărare, iar granițele vor fi descoperite?

    N: Da.

    RăspundețiȘtergere
  17. 12.
    RRL: Deci spui că Gog este, de fapt, Obama. El reprezintă Statele Unite. Spui că el va conduce acest război? Și cine i se va alătura?

    N: Iran, întreaga ONU, Rusia, Coreea de Sud și alte 70 de națiuni se vor ridica împotriva noastră. Absolut toată lumea.

    RRL: ISIS unde este în toată această poveste?

    N: ISIS va răpi pur și simplu oameni.

    RRL: De la noi?


    N: Da, precum s-a petrecut în cazul lui Gilad Shalit (un soldat israelian care a fost ținut prizonier) și îi vor tortura. Am mai văzut că, pentru cei care merită să fie salvați, Har Hazeitim (Muntele Măslinilor), de lângă Ierusalim, se va despica în două, iar Mesia se va revela tuturor. Adică, se va arăta înaintea tuturor oamenilor și toți îl vor putea vedea pur și simplu pe Mesia și vor înțelege că este vorba despre El. Acesta va sta la intrarea în Har Hazeitim și va spune cine poate să intre și cine nu. Toți cei care nu vor merita aceasta vor rămâne afară și vor muri. Iar cei care vor merita mântuirea vor intra și vor fi salvați.

    RRL: Cum se va deschide muntele? Va fi precum un cutremur?

    N: Nu.

    RRL: O bombă atomică?

    N: Nu. Știți că pe Har Hazeitim există morminte. De acolo se vor ridica doi morți la viață. Unul dintr-o parte, iar celălalt din cealaltă parte, iar muntele se va despica în două. Așa se va petrece. Ce am mai văzut este faptul că Mesia este, mai înainte de toate, o ființă care nu poate să păcătuiască, nu a comis niciun păcat. Poate fi o persoană care este foarte bine cunoscută. Foarte, foarte mulți oameni îl cunosc din câte am înțeles. Dar toată lumea va fi surprinsă că dintre toți El este Mesia. El se va lupta împotriva lui Obama. Și nu doar atât. Îl va omorî și îl va îngropa în pământul lui Israel. Și am mai văzut că Mesia nu va vedea cine este credincios, cine are barbă, despre cine este vorba. În schimb, El va percepe gradul de sfințenie al fiecărei persoane, va simți puritatea fiecăruia, dacă a făcut mitzvot, dacă a făcut acte de caritate. Va face aceasta pentru a vedea dacă oamenilor le este cu adevărat frică de Rai sau pur și simplu le e frică de pedeapsă. Acestea vor fi criteriile judecății Sale. El nu va spune: „Tu porți o pălărie, tu o kipa așa că poți intra”, nu se va petrece așa. Va avea cu adevărat o anumită putere prin care va putea simți ce este autentic în sufletul fiecărei ființe.

    RRL: Te întreb din nou. Știi toate acestea de acolo?

    N: Da.

    RăspundețiȘtergere
  18. 13.
    RRL: Asta înseamnă că acum o săptămână nu știai toate aceste lucruri.

    N: Nu știam nimic din toate acestea.

    Cineva din public: Nu ai citit în cărți sau undeva? Nimic?

    N: Nu.

    RRL: Revenim. El spune că Gog este Obama și că acesta va muri aici, pe pământul Israelului. Iar Hashem îl va îngropa pe Obama aici. Profetul Yechezkel (capitolul 39, versetul 11) spune: „În acea zi îl voi îngropa pe Gog în pământul lui Israel”.

    N: Este exact ce mi-au spus. Exact!

    RRL: Și afirmi că Har Hazeitim se va despica în două? Profetul Zaharia (capitolul 14, versetul 4) spune următoarele: „Şi-n ziua aceea Îi vor sta picioarele pe muntele Măslinilor – care se află-n faţa Ierusalimului, spre răsărit –; şi muntele Măslinilor se va despica: jumătate spre răsărit şi jumătate spre apus: o foarte mare prăpastie; şi jumătate din munte se va pleca spre miazănoapte, iar jumătate spre miazăzi.”

    N: Chiar așa scrie?


    RRL: Da, profetul Zaharia, cu foarte mult timp în urmă.

    N: Este exact ce am văzut și ce se va petrece dacă lucrurile continuă așa ca în prezent. Cu siguranță!

    Cineva din public: De unde vom știi că toate acestea au început să se petreacă?

    N: Înainte de toate, deja au început să se petreacă toate acestea. În data de 27 Elul (11 septembrie 2015).

    RRL: Deja a început totul de anul trecut?

    N: Da, de anul trecut.

    RRL: Deci cu trei zile înainte de Rosh Hashanah (anul nou evreiesc) a început „Gog și Magog”?

    N: Da, acest război deja a început.

    RRL: Cum de nu simțim nimic?

    N: Pentru că Cel Sfânt nu va interveni de la început. Totul se va petrece într-o anumită zi. Ceva se va petrece și totul va exploda. Atunci vom ști imediat că suntem în plin pericol de război. Toată lumea va vorbi despre faptul că Al Treilea Război Mondial a început. Toată lumea va înțelege că Dumnezeu permite să aibă loc această situație.

    RRL: Deci ce afirmi este că va avea loc un conflict de proporții și toată lumea se va lupta contra celorlalți?

    N: Da. Mai întâi se vor lupta unii contra altora.

    RRL: Și cu noi ce se va petrece?

    N: Inițial vom fi excluși, însă ulterior toți se vor uni împotriva noastră

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IN CE AN AU FOST ACESTE RELATARI ?

      Ștergere
    2. 27 sept 2015.a murit interviul a fost luat dupa o perioada de timp.daca era obama presedinte.operatiunea gog si mog este cea de acum.Dupa cum relateasza data 11 septembrie 2016 a dat interviul despre revelatie.Razboiul a inceput cu un an in urma (11 sept 2015).

      Ștergere
    3. Anonim 13 mar 22:13 din cite observ era vorba de perioada din 2015 cind incă era la putere Obama in America.Cu toate că el și-a terminat mandatul abia in 2016,nu s-a întîmplat niciun razboi,așa cum susține tînărul evreu Natan.Eu nu spun că el nu a fost în moarte clinică și pentru 15 minute a trecut în lumea de dincolo,dar pînă acum nu s-a adeverit nimic din cele relatate.Probabil că oamenii s-au rugat mult și au făcut fapte bune și atunci ne mai păsuiește Dumnezeu. Oricum el s-a referit mai mult la poporul lui și luptele se vor da în Israel,conform relatării lui,dar vom vedea.DS

      Ștergere
  19. D-NA MARIA--V-AM INTREBAT DESPRE SEISMUL DIN ROMANIA SI V-AM RASPUNS--NU ASTEPTAM SA VINA DAAAR TEAMA EXISTA IN ORICE SUFLET CARE ESTE IN TRUP--NE RUGAM ATATA NE-A RAMAS NUMAI CA PREA VA E TEAMA CA SUNTETI ACUZATA DE VORBE PUSE IN GURA--NU PREA CRED CA DUMNEZEU NE VA OCROTI SI NICI CA NE VA ANUNTA CINEVA PT CA ASTA-I TAINA DE LA EL--NIMENI DE LA VENIREA DOMNULUI HRISTOS NU A SPUS CU EXACTITATE MOMENTUL EXACT DE PRODUCERE A UNUI SEISM--VORBA DUHOVNICULUI MEU--SA LASAM !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai om bun, nu mai folosi doar scrierea cu litere mari ca asta inseamna ca tipi la noi, toti de aici!Ai idee cat de nasol se vede? Nu stiu de ce unii vor sa iasa in evidenta ca paduchele.n frunte!

      Ștergere
  20. Dumnezeu hotareste ce va fi, important e ca noi sa nu ne pierdem credinta in Isus Hristos .Sa nu ne Mai uram unii pe altii,sa fim iertatori,chiar daca altii arunca cu piatra noi sa aruncam cu Paine .Multa vreme nu Mai este ,sa ne inrebam fiecare in dreptul nostru ce am facut pentru Dumnezeu?Cat rau sau cat bine am facut?Sa nu ne Miram de incercarile care vin pe pamant caci nici un fir de par nu ne cade fara stirea Lui Dumnezeu .Ce este hotarat sa se intample se va intampla.Dumnezeu sa fie cu noi so familiile noastre.

    RăspundețiȘtergere
  21. RABINII despre SFÂRȘITUL vremurilor și … MESIA

    http://www.secretulcunoasterii.ro/rabinii-despre-sfarsitul-vremurilor-si-mesia/

    RăspundețiȘtergere
  22. Planul Kalergi sau cum ia sfârşit existenţa rasei albe în Europa.


    Când vine vorba de genocidul în masă, ar fi bine să uităm de Hitler și de Stalin pentru că ei au fost doar amatori în comparaţie cu Richard CoudenhoveKalergi (1894 – 1972) – un om despre care majoritatea nici n-a auzit.

    În 1922, Kalergi a fondat mișcarea „Pan–Europeană” de la Viena, care vizacrearea Noii Ordini Mondiale, bazată pe naţiuni federale conduse de Statele Unite ale Americii. Integrarea europeană ar fi fost primul pas în crearea Guvernului mondial. Amploarea fascismului în Europa suspendă planul criminal pentru o perioadă de timp.

    Politicienii acelor vremuri l-au susţinut pe Kalergi iar băncile, mass-media şi serviciile secrete americane au finanţat proiectul său. Şefii politicilor europene ştiu bine că el este autorul Uniunii Europene care dictează totul de la Bruxelless şi Maastricht. Tot Coudenhove-Kalergi a fost cel care a propus „Oda Bucuriei” din Simfonia a IX-a a lui Beethoven ca imn al Europei unite, cântat şi astăzi.

    După al doilea război mondial, Winston Churchill și B’nai B’rith – agenția evreiască de sprijin internațional pentru interesele politice evreiești – l-au propulsat pe diabolicul Coudenhove Kalergi şi i-au sprijinit ideologia rasistă anti–europeană. Planul diabolic a fost salutat şi îmbrăţişat de însăşi Guvernul Statelor Unite ale Americii.

    Spre meritul său, Churchill s-a distanţat ulterior de Kalergi. La începutul anilor 1950, Churchill a fost în campanie în Marea Britanie pentru a susţine albii, moment în care a decis abandonarea completă a odiosului plan.

    Kalergi, necunoscut opiniei publice, istoricilor şi politicienilor europeni, este practic „tatăl” Maastrichtului şi al multiculturalismului.
    Noutatea planului său nu este acceptarea genocidului ca mijloc de atingere a puterii ci aceea de a impune crearea speciei metise (subumane in viziunea lui) care, datorită caracteristicilor psihologice majoritar negative, garantează toleranţa şi acceptarea „rasei nobile” în vârful ierarhiei.

    Conform raportului „Population division” („Divizarea populaţiei”) difuzat în ianuarie 2000 de către Naţiunilor Unite la New York, se reiterează ideea amestecării raselor aşa cum o gândise Kalergi: „Emigrări la schimb: o soluţie pentru populaţiile în declin şi îmbătrânite. Europa ar avea nevoie de 159 de milioane de imigraţi până în 2025.”

    În cartea sa „Praktischer Idealismus” (Idealismul practic), Kalergi declară că viitorii locuitori ai „Statele Unite ale Europei” nu vor mai fi oamenii vechiului continent, ci o specie de sub-oameni, produsul mixării raselor europene, negroide şi asiatice.
    El afirmă, fără jumătăţi de măsură, că este absolut necesară amestecarea popoarelor europene cu rasele asiatice şi de culoare pentru a crea o turmă multietnică fără calitate, fără valori, uşor de dominat şi de manipulat de elita conducătoare.

    RăspundețiȘtergere
  23. 2.
    „Omul viitorului va fi de rasă mixtă.

    Rasele și clasele de astăzi vor dispărea treptat ca urmare a eliminării spațiului şi timpului.
    Rasa eurasiatică-negroidă va fi rasa viitorului, similară la aspect cu vechii egipteni şi va înlocui diversitatea popoarelor și indivizilor. (…)
    Ne-am propus să transformăm europenii într-o rasă metisă. „

    Pentru început, spune Kalergi, se va elimina democraţia statelor membre ale Europei Unite: guvernanţii aleşi de popor nu vor mai avea nicio putere de decizie pe plan naţional, apoi poporul însuşi se va amesteca cu celelalte rase astfel încât rasa albă va fi înlocuită treptat cu rasa metisă – cel mai uşor de dominat de elita conducătoare – rasa pură a albilor.

    „Ne confruntăm cu cea mai periculoasă revoluţie din istoria omenirii: revoluţia statului împotriva omului.
    Ne confruntăm cu cea mai gravă idolatrie din toate timpurile: zeificarea statului” („Totaler Mensch – totaler Staat” adică „Omul Total – Statul total” – Richard Coudenhove Kalergi )

    Kalergi proclamă abolirea dreptului popoarelor la autodeterminare, urmărind ţinte concrete: eliminarea națiunilor de sine stătătoare prin stimularea mișcărilor etnice separatiste și încurajarea imigrărilor în masă pentru că numai aşa Europa poate fi controlată de o elită!
    Europenii trebuie transformaţi într-o rasă mixtă omogenă, formată din albi, negri şi asiatici.

    O altă etapă a planului său este cea privitoare la eliminarea principiului egalităţii tuturor în faţa legii şi evitarea oricărei critici la adresa minorităţilor.
    Legile trebuie să protejeze aceste principiii extraordinare pentru că prin ele se vor reprima masele.

    Kalergi caracterizează metişii astfel: subumani, subspecii, cruzi, infideli, uşor de dominat şi de manipulat.

    Conform opiniei sale, metişii pot fi creaţi conştient deoarece sunt indispensabili consolidării puterii elitei superioare.

    Chiar dacă în manual Kalergi nu menționează că ideile sale sunt principiile directoare ale Uniunii Europene, observăm că au fost preluate cu uşurinţă de aceasta.

    Credința că oamenii albi din Europa ar trebui amestecaţi cu africani și asiatici, că identitatea naţională trebuie anihilată, că toleranţa şi nediscriminarea între indivizi diferiţi şi rase diverse trebuie înţelese şi practicate constant, sunt teme ce stau astăzi la baza tuturor politicilor comunitare.
    Nu ne aflăm în faţa unor principii pur umanitare aşa cum am crede la prima vedere ci suntem victimele planului Kalergi prin care se realizează cel mai mare genocid din istoria omenirii.

    Paradoxal, pentru serviciile prestate, exista chiar și un premiu: Premiul European Coudenhove Kalergi – acordat o dată la doi ani unui european care a excelat în promovarea planului criminal.
    Printre premianţi se află Angela Merkel și Herman Van Rompuy.

    Incitarea la genocid stă la baza apelurilor constante ale Națiunilor Unite care ne recomandă insistent să acceptăm milioane de imigranți pentru a ne ajuta cu natalitatea care, vezi doamne, e foarte scăzută în Uniunea Europeană.

    Dacă imigranţii sunt vitali pentru întinerirea ţărilor bogate ale Europei, cum se face că românii, bulgarii, polonezii, sârbii şi alte rase albe europene NU SUNT PRIMIŢI CU BRAŢELE DESCHISE?

    De ce se deschid porţile doar arabilor, negrilor şi asiaticilor?

    Angela Merkel a declarat de curând că Germania, până în anul 2050 va primi milioane de imigranţi ARABI!!!

    Marie Le Penn, europarlamentar francez, afirma de curând că Germania manifestă o deschidere largă pentru imigranţi deoarece are nevoie de sclavi, dat fiind faptul că 20% dintre ei sunt analfabeţi, puţini sunt specializaţi şi prin urmare vor fi foarte greu de integrat într-o societate cu alte principii, alte valori, altă educaţie şi altă religie.

    Singurul scop al amestecării raselor este acela de a anihila complet identitatea popoarelor, transformându-le într-o masă de indivizi fără nicio coeziune etnică, istorică şi culturală.

    RăspundețiȘtergere
  24. De unde esti asa sigur ca la Vaslui si la Galați vor cădea toate clădirile? Bagi frica in oameni aiurea. Nu va mai dati cu părerea, nimeni nu știe cand si unde se vor petrece cutremurele, numai bunul Dumnezeu îngăduie acestea! Daca ne întoarcem la credința, nu vom avea parte de vremuri grele. Iar desi vor veni, cei buni vor trece cu bine peste toate încercările

    RăspundețiȘtergere
  25. 3.
    Pe scurt, politicile planului Kalergi au fost și încă mai sunt baza politicilor guvernamentale oficiale care vizează genocidul popoarelor Europei prin tolerarea şi acceptarea imigrației în masă. Dacă ne uităm în jurul nostru, planul Kalergi pare a fi pe deplin înfăptuit.
    Căsătoriile interrasiale produc anual mii de tineri de rasă mixtă: „Copiii de Kalergi”. Europenii, prin articolele promovate în mass-media, sunt învăţaţi să renunţe la originile și identitatea națională .

    Slujitorii globalizării încearcă să ne convingă că negarea identitară este un act progresiv și umanitar, că „rasismul” este greșit pentru că vor să ne transforme în simpli consumatori orbi.

    Fiecare trebuie să vadă acest adevăr, că integrarea europeană a ajuns la genocid.

    Dacă nu reacţionăm, alternativa este sinuciderea națională.

    Kalergi nu s-a putut împăca cu propria-i etnie; el a fost produsul unei familii mixte ( tatăl – Heinrich von Coudenhove Kalergi, diplomat austro-ungar și Mitsuko Aoyama, o japoneză din Tokyo).

    Singura modalitate de împăcare cu propria sa etnie a fost aceea de a construi planul diabolic al „rasei mixte”, promovându-l ca normalitate şi nu ca excepție.

    Acest lucru se putea realiza numai prin distrugerea raselor pure din toată lumea şi înlocuirea forţată cu metişii rezultaţi din căsătoriile mixte.

    Până şi Hitler l-a numit pe Kalergi „bastardul tuturor”.

    RăspundețiȘtergere
  26. 4.
    G.Brock Chisholm, fostul director al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), demonstrează că a învăţat bine lecţia lui Kalergi când afirmă: „Ceea ce oriunde în lume ar trebui să se aplice este nelimitarea naşterilor şi căsătoriilor mixte şi asta cu scopul de a crea o singură rasă într-o lume unică care depinde de o autoritate centrală”.

    În loc de concluzie

    Dacă privim astăzi în jurul nostru, planul lui Kalergi pare materializat – vezi valurile uriaşe de migratori asiatici, arabi şi negri care năvălesc zilnic în Europa.

    Urmează căsătoriile mixte şi naşterea milioanelor de indivizi metisi „copiii lui Kalergi”ce vor substitui europenii puri.

    „Să nu uităm care este originea problemei. Nu există nici un loc în Europamodernă pentru statele etnice pure.

    Asta-i o idee a secolului al 19-lea iar noi încercăm să tranzităm în secolul 21 și o vom face cu state multietnice.„ (WesleyClark,

    SUA general, ex-NATO Comandantul Suprem, vorbind despre bombardamentele NATO din Serbia, 1999)

    „Migrația arabă a fost cel mai bun lucru care s-a întâmplat în Europa în ultimii 50 de ani.

    Arabii din Europa sunt un fapt de viață. E timpul să începem să acceptăm că nu există nici o modalitate de a bloca migrarea chinezilor, pakistanezilor sau arabilor în Europa. …

    E adevărat, Europa nu va fi ceea ce a fost odată, dar asta e un lucru bun. …

    Cu cât mai mulți migranți din Africa și Asia vor ajunge în Europa, cu atât mai bine va fi. Mai devreme sau mai târziu, copiii și nepoții lor se vor căsători cu veteranii europeni, vor da naştere la metisi și vor schimba demografia țărilor. Europa va complet diferită de cea pe care o cunoaştem astăzi.” (Yigal Ben–Nun, scriitor israelian)

    „Europa riscă să se transforme într-un continent al negrilor din cauza imigrației ilegale; s-ar putea transforma în Africa.

    Avem nevoie de sprijindin partea Uniunii Europene pentru a opri această armată de africani care încearcă să pătrundă în Europa prin Libia.

    În momentul de față există un nivel periculos de imigrație din Africa spre Europa și nu știm ce se va întâmpla.

    Care va fi reacția europenilor albi creștini la această masă înfometată a africanilor needucați?

    Nu știm dacă Europa va rămâne un continent avansat economic și de coeziune sau va fi distrus de această invazie barbară.
    Trebuie să ne imaginăm că acest lucru s-ar putea întâmpla, dar înainte de asta, trebuie să lucrăm împreună. ”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 13 mar 20:28 dacă Merkel avea nevoie de sclavi,găsea destui la noi în țară,nu trebuia să-i aștepte pe arabii,care nu se adaptează în Europa niciodată.Românii erau mult mai docili și muncitori,dar și dispuși să suporte foarte multe nedreptăți,lucrînd pe bani puțini.Să nu uităm ce sclavie se practică în Sicilia cu romanii noștri,unde femeile sunt mereu bătute,violate,ținute in barăci pe cîmp și hrănite cu mîncare de pisici și câini.În Germania nu cred că ar fi trecut prin asta româncele noastre,dar Merkel nu a binevoit să accepte forță de muncă de la noi și a preferat să ne i-a doar elita. Pentru noi cere studii superioare limbii străine,dar pentru arabi nu cere nimic și pe lîngă asta le mai și violează copii nemților.Nu știu ce se va alege de Europa,dar bine nu va fi deloc și asta se vede cu ochiul liber,e un haos total. DS

      Ștergere
    2. Da,frustratul de Kalergi cu teoriile sale,baza pentru visul unora de a instaura un guvern mondial...Imi e greu sa admit ca minunatele natiuni ale Europei vor disparea.

      Ștergere
    3. S-a incercat, insa nu s-a reusit, asa ca natiunile si traditiile lor nu vor disparea. S-a vrut "integrarea", asimilarea si respectarea "traditiilor" lor, ale celor care "integreaza"... :)))) Asa ceva nu-i in ordine si, drept urmare nu se poate intampla.

      Ștergere
  27. Declaraţie alarmantă a unui EXPERT: „România este poligon de testare pentru armamentul geoclimatic” :

    http://www.secretulcunoasterii.ro/declaratie-alarmanta-generalul-emil-strainu-romania-este-poligon-de-testare-pentru-armamentul-geoclimatic/

    RăspundețiȘtergere
  28. Doamnă,când veți primi mesaje din LUMINĂ veți fi prietena DOMNULUI. Dumneavoastră primiți mesaje numai din ceruri întunecate şi chiar îmi pare rău!Lăsați pentru o clipă încrederea această oarbă şi cercetați prin preoți cu adevărat ceea ce se-ntâmplă cu adevărat!Nu vă bucurați de acest privilegiu care durează câțiva anişori,ci cercetați cu de-amănuntul sursa acestor viziuni din întuneric!DUMNEZEU E LUMINĂ(analizați bine acest CUVÂNT pentru că-i esența ADEVĂRULUI)şi veți vedea cu adevărat înşelătorul care vă trimite astfel de viziuni!Încrederea oarbă duce la pierdere totală. Cu stimă şi respect cel care vă vrea mereu binele: un om ca şi dumneavoastră!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SOARE LUMINĂ13 martie 2017, 20:54
      Multumesc pentru sfaturi! Dar eu imi stiu CALEA ce o am de urmat,precum si MISIUNEA mea pe acest Pămant.
      Fiecare cu drumul lui. Uite iti propun sa-ti deschizi si tu un BLOG, si sa vezi câti oameni vor citi altau Blog, câti vor urma CUVANTULUI LUI DUMNEZEU di Lumina,asa cum spui tu.DUMNEZEU a creat si LUMINA si INTUNERICUL! DUMNEZEU se afla peste tot; adica si-n LUMINA si-n intuneric: peste tot absolut. DUMNEZEU nu S-a retras intr-un colt ,unde este LUMINA,că doar nu I-o fi teama de intuneric. DOAMNE AJUTA ,SOARE LUMINA ca sa vezi ADEVARUL DUHULUI SFANT,pentru ca acum nu-l vezi,esti la mare depărtare.

      Ștergere
    2. SOARE SI LuMINA iti respect opinia insa din experienta iti zic ca unele informatii nu pot fi controlate. Toti clarvazatorii, oameni cu un har aparte au viziuni care nu sunt despre rozul vietii. Eu o apreciez foarte mult pe doamna Gheorghiu pt ca in acest fel se exteriorizeaza si ne ofere niste informatii pe care le putea tine pt ea.

      Ștergere
    3. Multumnesc frumos Cornelia! DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    4. Asa este. Dumnezeu a creat totul ,inclusiv lumina si intunericul.

      Ștergere
    5. Dna Maria, va rog din suflet sa.i rugati pe cei care posteaza kilometri intregi de informatie luata cu copy-paste sa ne dea un link si sa nu mai incarce comentariile inutil!
      Desigur, cei interesati vor accesa informatia, iar cei care nu doresc asta pot urmari si alte postari sau comentarii. Plus ca vad ca unii aleg sa tipe la noi prin folosirea scrierii doar cu litere mari, doar- doar se vor evidentia! O informatie sau un comentariu logic sau de calitate poate fi transmis respectand un mod de scriere normal acceptat de toata lumea!
      Nici dvs. nu va transmieti mesajele in acest stil agresiv de scriere, chit ca informatia transmisa este extrem de importanta!
      Va rog sa luati in considerare si rugamintea mea! Multumesc!

      Ștergere
    6. Cat adevar, soare lumina!

      Daca ai blog, te rog, mentiineaza. Te voi citi cu drag.

      Ștergere
    7. Începând cu ziua de azi voi scrie adevărul pe blogul meu (SOARE LUMINĂ) unde veți afla cu adevărat ceea ce-nseamnă a spune lucrurilor pe nume!Eu nu gâdil pe nimeni,cum de altfel nu mă gâdil nici pe mine.

      Ștergere
    8. Soare lumina, ce bineeee! Te citesc cu interes.

      Ștergere
    9. Di eu te voi urmări ...



      Ștergere
    10. Da-ne un link, SOARE LUMINA.

      Ștergere
    11. https://plus.google.com/112901411588095627198

      Ștergere
    12. Multumesc, SOARE LUMINA !

      Ștergere
  29. DUMNEZEU A creat întunericul dar asta nu înseamnă că EL este întuneric.
    Păi după teoria dumneavoastră umană DUMNEZEU E şi satan,pentru că EL l-A creat. 😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏
    DOAMNĂ,dacă DUMNEZEU creează ceva, nu-nseamnă că asta şi e,ci creează pentru că are un plan de făcut!

    RăspundețiȘtergere
  30. Ce este scris se va intampla.Cutremure vor fi in lume chiar mai insemnate anul acesta.Si in Romania si in lume se vor declansa pe banda mai multe cutremure ca niciodata.Vor fi valuri de cutremure care vor incepe peste putin timp.Nu cred ca este cazul sa ne speriem mai ales ca am mai scris ca va urma un cutremur de 6,0 grade in luna martie si acest lucru se va intampla peste o saptamana intr-o noapte.O sa vina acel cutremur.De nu ar fi fost cu inversarea polilor totul era altfel.Si apocalipsa vorbeste de cutremure foarte puternice cand ingerul va trambita a 7-a oara.Si acest lucru trebuie sa se intample pentru ca asa sunt scrise prin revelatie divina de marii apostoli ai cerului.Noi sa fim in pace si sa nu ne tulburam orice ar veni.Rugaciunea sa fie unealta noastra de zi cu zi sa putem reusi a mentine acel echilibru detensionat.Numai asa vom reusi sa scapam de temeri.Prin calm si stabilitate permanenta.Dumnezeu sa binecuvanteze Romania!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IoNa, multumim pentru informatii. De unde stii ca peste o saptamana va fi un cutremur? Multumesc!

      Ștergere
    2. IoNa, multumim pentru informatii. De unde stii ca peste o saptamana va fi un cutremur? Multumesc!

      Ștergere
    3. Ceva ciudat se intampla de cand s-au auzit acele sunete din cer.Le-am auzit cu urechile mele si nu e deloc bine .De atunci s-au inmultit necazurile pe pamant ,cutremurele ,accidentele,incendiile si sa nu Mai spun si de alte lucruri,cum ar fi refugiatii atentatele si multe altele.Este ceva rau care nu este de la Dumnezeu.Am citit pe internet despre acceleratorul de particule.Spuneau ca au facut ceva ce nu trebuiau sa faca.Cu acceleratorul acela au deschis un portal .Oamenii aceia care lucrau la accelerator au inceput sa vada umbre si siluete .Nu se asteptau la asa ceva.Acel accelerator este un pericol pentru intreaga planeta.Pana unde ajunge nebunia omului ?Poate prin acel portal au fost Eliberate tot felul forte ale raului.Dumnezeu sa ne pazeasca si nu vreau ca cineva sa creada ca vorbesc prostii ,dar nu este in regula cu ce se intampla.

      Ștergere
    4. Iona,peste o saptamana adica luni noapte pe data de 20 martie?

      Ștergere
    5. E ziua din
      MARTIE aleasă de BOR.

      Ștergere
    6. Si...daca ne-am razgandit.

      Ștergere
    7. Incepand cu data de 19 noapte pana pe 27 noapte.Asta ar fii perioada.~Iona

      Ștergere
    8. Anonim14 martie 2017, 10:38 da,este adevarat de cand au pornit acel experiment de la Geneva totul s-a dat peste cap.Lucrurile au luat-o razna degenerand in mai rau.Experimentele astea lumesti va distruge intr-un final pamantul.Si Dumnezeu ingaduie acest lucru prin acordul sau pentru ca a pregatit deja un nou pamant si o alta lume pentru cei credinciosi.Toti care vor face saltul biruintei.
      ~Iona

      Ștergere
    9. V-a explicat Iona de atata ori ca in perioada 19-28 martie va avea loc un cutremur de 6 - 6,2 grade, pe 30 septembrie va fi de 6,5 grade, iar inainte de sarbatorile de iarna un cutremur de 7,9 grade.

      Ștergere
    10. Anonim 14 mar 23:18,dar cine e Iona vreo clarvăzătoare?Pînă mai ieri manifesta în Piața și înjura bătrînii făcîndui știrbi și boșorogi.Acum se dă mare prezicătoare de cutremure.

      Ștergere
    11. IONA .......
      De ce nu iti faci un blog personal ?
      Ceea ce scrii tu , este foarte interesant.
      Dacă se îndeplinește ,ceea ce ai scris tu aici , ești cea mai tare prezicătoare din România . 🆗🆗🆗🆗🆗🆗🆗🆗🆗🆗🆗🆗🆗🆗

      Ștergere
    12. In cazul in care se va adeveri si de asta data cu cutremurul o sa ma gândesc si cu blogul.~Iona

      Ștergere
  31. @SOARE LUMINĂ13 martie 2017, 22:08 ;Eu unul nu cred ca dna Ghiorghiu gindeste cum sugerati .Oricum ,nici dvs(sinteti om, totusi) nu aveti capacitatea deplina de a intelege divinitatea, ca de altfel multi dintre noi.Conteaza ca va straduiti ca ceilalti!
    De ce sinteti asa de sigur ca detineti adevarul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca de altfel toti dintre voi, Dragon

      Ștergere
    2. Foarte intelept ai spus, Jedi!
      Postarea mea cu 'adevarul', pe care ai citit-o, multi inca o (cel putin) subestimeaza...

      Ștergere
  32. Pe lucifer Tot DUMNEZEU LA CREAT.ASTA NUL FACE RAU.LUCIFER DIN CAUZA MANDRIEI A DECAZUT IN OCHII TATALUI.CA SI TATA NU POATE SA ISI OMOARE CREATIA DAR IL PEDEPSESTE CU COBORAREA LUI PE PAMANT SI LUAREA HARULUI( LUMINA) SI TRANSFORMANDUSE IN SATANA (CEL NEGRU,FARA LUMINA) DAR DIN IUBIRE DE CREATIE IA LASAT TOATE CELELANTE INCELEPTIUNEA (ca el era capatenia tuturor ingerilor dupa Dumnezeu) Frumusetea,Rabdarea.Cand la aruncat pe pamant el ca sa se razbune a ISPITIT pe Eva sa nu asculte de porunca Tatalui.DECI ESTE GRESIT IN RUGACIUNEA TATAL NOSTRU"" si nu ne duce pe noi in ispita" ca NU DUMNEZEU TE DUCE IN ISPITA ci Satana.Te rogi Satanei sa nu te duca.CORECT SA SE SPUNA"" si FERESTENE PE NOI DE ISPITA,SI INDEPARTEAZAL PE CEL RAU DINTRE NOI,CA A TA ESTE IMPARATIA,MARIREA,PUTEREA,MILA SI SLAVA IN VECI VECILOR AMIN"" Si sa se spuna ""SFANT ESTE NUMELE TAU"" Ca El este cel mai SFANT CE A CREAT TOTII SFINTII SI TOT.AMINTE SA LUATI.

    RăspundețiȘtergere
  33. Mandria....hai sa scapam de ea...adevarul e multilateral...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarul NU este multilateral !

      Numai un ignorant sau rau-intentionat, poate spune acest lucru extrem de grav, care ar sustine un haos a tot ce ne inconjoara. Indiferent de situatie, adevarul este doar unul singur, doar minciuna are mai multe variante, in incercarea de a acoperi adevarul, dintr-un scop sau altul.
      De aceea, oricate minciuni s-ar spune, se zice ca: “pana la urma, adevarul va iesi la iveala, precum untdelemnul la suprafata apei” !
      Tocmai pt. ca adevarul este atat de pretios, din varii motive, foarte multi ‘incearca’ sa il ascunda in spatele minciunii, ale carei multitudini de variante pot fi precum tentaculele caracatitei.
      Cititi carti despre manipulare si dezinformare si veti intelege care sunt dimensiunea si pretul adevarului !

      Ștergere
    2. Da, asa este, Anonim 14:42.

      Ștergere
    3. 14 42, mare-n tine Forta este !

      Ștergere
    4. Da, Jedi, cam asa este, bine zice 14:42.

      Ștergere
  34. Judecata...mi se pare ciudata, e mai mult o diferentiere a graului de neghina, a luminii de intuneric

    RăspundețiȘtergere
  35. Ce roman Sf scriu unii aici...cum apreciază timpul în rai sau iad?cică au văzut 15 min...zău așa?Au unii o vrăjeală..informatorii din altă Lume!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Timpul este creat pentr noi oameni ca neascultarea UNICI PORUNCI A TATALUI.De ce crezi ca se spune in ultima clipa a vieti vezi firul vieti?? Eu in anul 2005 am lesinat dintr-o lovitura la deget ce aveam o rana mai veche si deschisa.am simtit un curent cald va un val de jos un sus si mam trezit intr-o camp mare dar ALB INLOC DE VERDEATA.si auzeam voci razand(de bucurie ca si copiii cand se joaca) ATAT DE FRUMOS ERA CA VROIAM SA RAMAN ACOLO. CA AN RAMAS UIMIT ERA CA NUI VEDEAM PE COPII SI EU AVEAM IMPRESIA CA ERAM MAI INALT DECAT EI FIND CA MA UITAM IN JOS SAI VAD.Cand mam "" trezit"" cu lovituri de palme peste fata date de colegul de munca ce rea speriat ca nu am dat semn de viata.nu stiu cat timp ma lovit dar am vazut chipul infricosat al colegului cand miam revenit.de atunci COLEGUL DE NUNCA SPERIAT DE CEA CE SA INTAMPLAT nu a mai lucrat o periada de vreme impreuna.De atunci de am stiut cand simt valul de caldura sunt gata sa lesin dar ca sa nu lesin imi musc limba cat pot de tare. Si de atunci nu am mai lesinat vreodat.

      Ștergere
    2. 4.53 nu e nicio ,,vrajeala'', multi au trait evenimente paranormale , foarte multi . La tine vrajeala nu functioneaza ca esti ateu . Din ce a postat persoana de mai sus, se intelege un lucru important , faptele bune mantuiesc omul indiferent de religie .
      Doamna Maria stie , dumneaei le-a trait aceste experiente care pentru unii sunt SF, asa cum spui tu .

      Ștergere
    3. Anonim14 martie 2017, 19:24, da-ne o explicatie pe blog cum se intampla ce ai sustinut, respectiv "faptele bune mantuiesc omul indiferent de religie". Exact cum are loc mantuirea astfel.

      Ștergere
  36. https://www.antena3.ro/externe/cutremur-puternic-in-indonezia-nu-a-fost-emisa-avertizare-de-tsunami-403556.html

    RăspundețiȘtergere
  37. Viziunile arata evenimente cu o mare incarcatura emotionala care astfel trec bariera timpului prezent venind din viitor si reflecta viata cea mai intensa cu bune mai rar, dar mai ales cele rele au o intensitate mai mare si se transmit mai mult in timp.Iar de receptat o pot face cei sensibili si reglati pe fregventele emotiilor,deci nu are rost sa acuzati mesagerul,din contra trebue apreciat.

    RăspundețiȘtergere
  38. Dragon Star, am explicat in coment.anterioare ce inseamna aspecte.Dar in mare, voi spune cam asa; Divinitatea s-a divizat pe Sine in multe parti pentru a se cunoaste ca experienta prin trairi a variantelor sentimente de iubire,de ura de frica, de necunoatere, de uitare a cine este si mai ales reamintirea a CINE ESTE. Creatia reprezinta aspecte intime ale Divinitatii.Daca reusesti sa accepti ca divinul se afla in stanca,in rau si mare in soare, luna si stele in floarea care-ti atrage privirea si te incanta cu parfumul sau.Nu exista CEVA care sa nu fie Dumnezeu.Unii spun ca animalele nu au suflet sau ca Pamntul este doar pamant,ca piatra-i doar piatra,dar nu este asa,Dumnezeu experimenteaza orice forma in forma sau neforma.Dumnezeu este planeta,este multivers, este galaxie,este cosmos ESTE SURSA A TOATE ACESTEA.

    Oamenii prefera sa se inchine mortilor, decat sa slaveasca Dumnezeul viu din fiecare om viu.Poti accepta ca in omul criminal,violator(care a uitat cine este)traieste un aspect din Dumnezeu? Dumnezeu este viu in tot ce este viu.
    Noi si tot ce ne inconjara suntem trupul Divinitatii.

    Eu vad stralucirea Divinitatii in omul care a uitat ca, el, este Dumnezeu, si ma judeca pentru ce descopar in el.Asta inseamna aspecte care au uitat de ele.Daca uiti cine esti traiesti in separare si nu vei sti cine sunt ceilalti si esti intro permanenta cautare a Tatalui Creator,nestiind ca acesta nu a plecat niciodata de la tine,doar tu L-ai renegat ratacindu-te in credinte care ti-au fost inoculate.
    Noi aducem binecuvantari mortii si tradam viata.

    Salutul nostru ar trebui sa fie;Dumnezeul din mine saluta si binecuvanteaza Dumnezeul din tine!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect Didona. Dumnezeu este pretutindeni. Omul nu este in stare insa sa-L recunoasca caci a uitat cine este el insusi. Binecuvantata fie viata. Moartea este efectul uitarii, viata este Dumnezeu.

      Ștergere
    2. Namaste D!Adevarat,adevarat,adevarat,de trei ori adevarat.Asa cum am mai spus comentariile tale sunt ADEVAR IN FORMA PURA.

      Ștergere
    3. "Oamenii prefera sa se inchine mortilor"
      Ciudat ca tocmai tu care pari ca stii atat de multe,vorbesti de morti si moarte!Care morti,exista moarte?Faci cumva aluzie la crestinii care se roaga la sfinti?Oare asta te deranjeaza sau crezi ca este o eroare?

      Aveti grija oameni buni,caci cel viclean poate vorbi foarte frumos,inteligent si convingator;poate spune adevaruri in procent de 97 la suta si restul de 3 procente sa fie minciuna_ suficient sa va devieze de pe calea cea dreapta!
      Nu aceasta doamna D. este cea care spunea mai demult intr_un comentariu,ca Domnul IIsus este deja venit/intrupat) sau ca este unul si acelasi cu Arhanghelul Mihail?Chiar daca in Spirit suntem UNUL,totusi sa nu amestecam"borcanele"...

      IIsus Hristos este Calea, Adevarul si Viata!

      Ștergere
    4. Unui Dumnezeu fratilor si restul este creatia lui.crezul ne spune.si salutul trebuie sa fie" pace si iubire tie"

      Ștergere
  39. Sufletul lui Cristos,sfinteste_ma.Trupul lui Cristos mantuieste_ma.Sangele lui Cristos aprinde_ma de dragoste.Apa coastei lui Cristos spala_ma.Patima lui Cristos,intareste_ma.O bune Iisuse asculta_ma.In rănile tale ascunde_ma.Nu ma lasă să mă despart de tine.De vrăjmașul cel rău apara_ma.In ceasulortii mele cheama_ma si pirunceste_mi să vin la tine,ca să te laud cu sfinții Tai în vecii vecilor.Amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonimule, Invatatura lui Iisus, daca o cuprinzi in tine te va mantui, caci Hristos va cobori astfel in tine. Pentru ca ea este precum o Apa Vie care te trezeste si curata tot raul din tine. Dar nu se poate fara ca si tu sa-ti faci partea ta. Iisus si-a facut partea, tu ti-o faci? Niciodata nu vei capata ceva doar proslavind. Nu-i destul. Constiinta se trezeste indentificand greselile ascunse in tine. Deci, lumineaza-ti constiinta, primul pas. Il ai pe Iisus mentor.

      Ștergere
  40. Dragon Star,n-am auzit în viața mea ca DUHUL SFÂNT să izvorască întuneric,EL izvorăște doar LUMINĂ! Deci pe bune se deraiază rău p-aici să spui că DUMNEZEU E şi-ntuneric! 😏 Voi v-auziți ce vorbiți?Arătați-mi în ce biblie spune că DUMNEZEU e şi-ntuneric!Nu venim aşa, cu ce visăm noaptea,să spunem la lume!Nu-mi aduc aminte ca Biserica sau măcar vreo altă religie să afirme acest lucru. DUMNEZEU ca să fie întuneric trebuie ca EL să se întunece,ori asta e cea mai mare tâmpenie pe care o poate spune cineva. Nici ateii n-ar spune aşa ceva absurd. Nu mai băgați lumea în întuneric cu astfel de minciuni,pentru că DUMNEZEU E VEŞNIC LUMINATOR şi niciodată întuneric! Dragon Star,caută pe gogle să vezi dacă mai afirmă cineva că DUMNEZEU E şi întuneric!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, draga SOARE LUMINA! Ideea unora Ca "DUHUL SFANT sa izvorasca intuneric" este idee de tip "new".

      Ștergere
    2. Soare Lumina,totusi sa spun si eu ceva din propria experienta in modul meu de cunoastere,Dumnezeu se arata in multe moduri chiar si pe cer de noapte cu stele cu luna,cand este intuneric cand este lumina,in jurul planetelor,in nori încinsi cu foc si peste tot. De multe ori am vazut crucea cu Iisus rastignit pe cerul cu stele noaptea, Iisus era pe cerul intunecat ca in miezul noptii cu stele si nori negrii ca taciunele.Si nu transmitea teama deloc din contra simteam bucurie ca ne priveam unul pe celălalt el statea sus pe bolta acoperind o parte din cer.Si ne priveam cu iubire si nu exista teama chiar daca era intuneric total totul fiind mistic si imposibil de descris in cuvinte.Iti da o stare de bine si de implinire sufleteasca.Si nu sunt singura care a vazut si trait asa ceva ca si mine sute de persoane cu aceleasi trairi. In acest mod divinitatea isi manifestă prezența care este universala.Dumnezeu este o bucurie si prezent in tot si in toți in întuneric si in lumina.Lumina cu intunericul conlucrează împreună cot la cot.De exemplu electricitatea care trece prin firele de curent sunt o forta de plus si minus,intuneric si lumina.Ele nu isi pot face treaba daca sunt separate una de cealalta.Logic,bateria este o sursa electrică pe baza celor doua forțe +- (plus si minus) fiecare lucrează individual pe baza mecanismului ei de forta universala dar in esenta sunt conectate la aceeasi sursa prin scurtcircuit care dă putere si forta ca bateria sa funcționeze si sa fie activa.Cum crezi ca a fost creată materia?Răspunsul este prin scurtcircuit sau scânteie cum o numim noi aici pe pamant.Suntem scantei create pe baza celor doi poli energetice +-.Dumnezeu este bateria întregului univers.De la El preluăm toata energia spirituala de care avem atata nevoie a supravietui,de aceea este atât de importanta conectarea cu El.Pentru ca ne încarcă atât fizic cât si spiritual.In popor se zice/Ne incarcam bateriile/ De unde? De Sus.Prin scânteia divina.
      Rugăciunea fiind sursa de conectare cu cel care trimite forta de lumina prin canalul transcendental.Dumnezeu este o forta/putere si nu ne putem opune datorită Lui suntem aici.Lui Dumnezeu nu ii este teama de intuneric pentru ca este lumina si se stie ca lumina a biruit întunericul negativ.

      Ștergere
    3. Asa este, soare lumina. Comentariul tau e logic si argumentat!

      Ștergere
    4. Iona ..





      O super explicație , bravo !!!

      Ștergere
    5. Soare lumina, lumina si intunericul din religie si spiritualitate nu e totuna cu lumina si intunericul pe care il percep ochii omenesti.
      99,99999....% din univers este intuneric pentru ochii nostri. Dumnezeu a creat totul si el este prezent in toata creatia Lui.
      Deci?

      Ștergere
    6. Radiațiile solare care lovesc planeta produc lumina şi căldura numai atunci când intră în contact cu atmosfera terestră.între planeta şi soare este întuneric beznă şi geeerrrrr.este vid cosmic.deci concluzia este că lumina şi căldura vă este dată datorită DUMNEZEULUI PĂMÂNT.căldura planetei este data de clima ei.la polul nord ziua are 6 luni deci soarele este pe bolta cereasca 6 luni si e friiig si geerrrr.

      Ștergere
  41. Mesia cel mult asteptat de evrei,e antiHRIST.Pe Mantuitorul nostru IISUS HRISTOS,nu L-au recunoscut cand a venit.Domnul nostru le-a spus de imparatia cereasca,pe cand ei vroiau una pamanteasca,la fel ca urmasii lor din ziua de azi.DUMNEZEU sa-i lumineze!

    RăspundețiȘtergere
  42. Soare Lumina,daca vei incerca sa iesi din limitarea Bibliei,vei ajunge la o alta intelegere.
    Si eu am crezut ca lumina trebuie sa combata intunericul dar nu este deloc asa.Lumina si intunericul trebuiesc aduse in echilibru .Daca ar fi numai lumina, aceasta nu ar deveni constienta de existenta sa decat daca s-ar observa pe Sine , in intunericul din jurul sau.Tu nu ai fi stiut ca exista lumina daca nu ai fi cunoscut si intunericul.
    Inteleg ca esti derutat de acesta informatie dar in timp o vei asimila,nu-ti mai fa atatea griji! Nu te speria, nu se intampla nimic daca ii atribui Divinitatii si natura sa intunecata,fiindca tocmai pe acesta a vrut s-o experimenteze ca sa -si poata contempla MARETIA!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  43. Mai Stef,mintea ta refuza sa creada ca tu CEL CE ESTI adica partea ta spirituala a venit sa aduca Lumina sa in aprigul intuneric care a cuprinds aceasta planeta dar si Universul din care face parte.Da aici unde tu te afli este Imparatia Intunericului iar Iisus (am scris bine dn-le anonim?),a coborat in acest Iad sa ne ridice pe noi uitucii, Ingeri Intrupati,caci singuri nu aveam nicio sansa.Tu esti aici sa continui munca lui Iisus pentru eliberarea fratilor tai.
    Cand vei intelege aceasta,vei avea o revelatie!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  44. Draga Stef,cunoasterea ta este data de invataturile acestui sistem care a fost inventat si coordonat de cei care au luat in stapanire acest Univers.
    Lucifer nu este cine ti s-a spus ca este,ci ESTE CU MULT MAI MULT,este UN ARHANGHEL nu-i spun numele fiindca nu esti pregatit pentru o astfel de informatie.Tu crezi ca acest arhanghel ar fi putut sa se rasvrateasca impotriva Divinitatii fara ca ACEASTA sa-i permita?Crede cineva ca in Imparatia lui Dumnezeu se intampla lucruri fara stirea si acordul sau? Daca da, atunci inca nu stiti ce inseamna DUMNEZEU!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Tu crezi ca acest arhanghel ar fi putut sa se rasvrateasca impotriva Divinitatii fara ca ACEASTA sa-i permita?"
      DA,pentru ca Tatal ne_a daruit tuturor Liberul Arbitru! Si acum iti da dumitale libertatea sa spui vrute si nevrute,un amalgam de adevar si minciuna_tocanita de legume murate!Pare_se ca aveti multe cunostinte despre acest lucifer!!!

      Ștergere
    2. Draga D,
      poate ai vrut sa spui ca lucifer A FOST un arhanghel, nu ca 'este un arhanghel'.
      După caderea lui cum sa-l mai numim arhanghel?
      Cu drag, IM

      Ștergere
    3. 16:24, deja, reprezinti doctrina new-age-ista pura. :))

      Ștergere
    4. Abia acuma ti-ai dat seama anonim 19:27 despre D ca e cu new age-ul, ea saraca vrea ca toate religile sa se uneasca intre ele,nustie ca numai ca te indoiesti de invatatura ta ortodoxa esti anatema, nici macar atat nu stie, ea pune egal intre toate ca in fiecare exista farame de adevar si toate fac un intreg, a momito sarsaila bine pe mandra , ca deh ea e desteapta ca a citit multe carti proste.

      Ștergere
    5. Cum va mai place sa aruncati cu piatra atunci cand cineva gandeste altfel decat turma majoritara care intotdeauna se considera numai ea detinatoarea 'adevarului'...
      “EU SUNT D” va este superioara si doar prin simplul fapt ca nu se adreseaza urat nimanui, ci politicos si cu mult prea multa rabdare decat ati merita unii dintre voi.

      Ștergere
    6. habar nu ai de nimic 15:22, pentru ca vorbeste politicos e superioara, dar faptul ca te baga in fundul iadului cu prostiile ei este bine, pai poate omul care iti vorbeste mai dur, te ajuta mai mult decat unu care te linge in dos, se vede ca ai trecut degeaba prin viata asta si te-ai nascut degeaba.
      Eu personal nu ma intereseaza sa ma fac placut tie, pe mine ma intereseaza sa te trezesc la realitate sa nu ajungi la focul vesnic.

      Ștergere
    7. 22.11 auzi, nu poti sa o trezesti pe dumneaei in alta parte , pe alt site , mai cautati si alte bloguri de distractie .

      Ștergere
  45. Ce inseamnă când visezi fluturi..am prins un fluture verde azur și aveam grijă sä nu moarã..să ne fereasca d.zeu de cutremur..Italia cred..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17.55 Fluturele esti tu si ca si el , vei trece printr-o schimbare personala , o metamorfoza . Este ceva ce iti doresti si depinde de tine sa realizezi . Si vei realiza ! Succes !

      Ștergere
    2. Si eu am visat un curcubeu... Nu stiu ce insemna,. Poate cineva sa ne dea un raspuns? Multumesc!

      Ștergere
    3. 23.18 Daca l-ai visat ca trece prin inaltul cerului, ca o bolta , visul acesta poate prevesti chiar moartea cuiva din familia dvs.

      Daca l-ai observat undeva pe cer , reprezinta o schimbare in bine in viata ta.

      Ștergere
    4. Cand visezi nunta atunci se prevesteste moarte, mirele sau mireasa mor , pe cei care i visezi mire sau mireasa.

      Ștergere
  46. Iona a spus si despre cutremurul de anul trecut din septembrie a precizat si datele 24-26 septembrie ! Stie sigur in ce data o sa fie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iona ...


      Este incredibilă ...👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

      Ștergere
  47. Imagini apocaliptice din zona Lacului Vidraru :


    https://www.antena3.ro/actualitate/imagini-dezolante-cu-padurile-din-zona-lacului-vidraru-agent-green-e-un-peisaj-aproape-apocaliptic-403691.html

    RăspundețiȘtergere
  48. S-a stins din viata Ileana Ciuculete, 59 de ani :

    http://www.stiripesurse.ro/romania-e-in-doliu-una-dintre-cele-mai-cunoscute-artiste-a-incetat-din-via-a-video_1185514.html

    RăspundețiȘtergere
  49. De ce astazi nu a postat nimic Maria? Nu va intrebati niciunul ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te-ai intrebat tu si e suficient.

      Ștergere
    2. Anonim 14 mar 22:44 poate nu a postat nimic pentru că nu a avut timp, dar oricum i sa arătat încă de ieri moartea Ilenei Ciuculete.DS

      Ștergere
  50. Anonim 22/39,fiecare comentarui pe care il fac,face parte din contextul intelegerii mele.Daca scoti un comentariu din context, intelegera va fi partiala si nu vei descoperi mare lucru.
    Stui ca, uneori, informatiile nu pot fi acceptate, fiindca noi am avut parte de unele invataruri in care adevarul a fost ascuns,tocmai pentru a nu descoperi natura noastra.
    Te rog,inainte de a judeca ceva,cerceteaza un pic informatia, si fii atent/a la ce anume simti,dar fa diferenta intre rezistenta mintii si starea de spirit!

    Inca o data spun; Dumnezeu sta in tot ce este viu,fiindca Dumnezeu ESTE VIATA INSASI.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  51. D, uneori esti aproape tare de adevar, alteori hat departe.
    In primul rand, te asigur eu ca tu nu ai inteles, ca toti ceilalti de altfel,Biblia.
    De aceea faci mari,mari de tot greseli...
    Sa spui ca Dumnezeu are parte intunecata, este pt. mine cel ce stiu, o grozavie de neimaginat.
    Iti spun asa , nici macar cu o vaga, aproape inexistenta umbra nu te poti apropia de Dumnezeu
    Sa fim seriosi, tu stii asta in interiorul inimii tale iar faptul ca stiu si eu ar trebui sa te puna un pic pe ganduri, cu cine vorbesti.
    Sa stii asa, la un mom. dat lipsa de speranta pe care o vad la voi tinde sa devina mai mult decat pot accepta. Si atunci...

    RăspundețiȘtergere
  52. Lumea aluneca spre un panteism generalizat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate, cam asa stau lucrurile, Anonim 14:38. Buna este perceptia ta.

      Ștergere
  53. PT KARINA B--SCRIU CU MAJUSCULE NU CA SA TIP LA TINE CI CA SA VADA D-NA MARIA RASPUNSUL MEU --NU E NEVOIE SA CITESTI DACA NU TE INTERESEAZA--SUNT MULTI CARE SCRIU ASA CA MINE --CAUTI NOD IN PAPURA LASA ASTA SI OCUPA-TE DE POST SI RUGACIUNE--SUNTEM IN POSTUL PASTELUI NU-I ASA?

    RăspundețiȘtergere
  54. Anonim 10/18,...si atunci, incetezi sa mai pui intrebari si incepi sa cunosti raspunsurile.
    Cand punem intrebari acceptam faptul ca nu cunoastem raspunsul.Nu intrebarea te inebuneste,ci faptul ca o pui!

    IM, cel despre care tu stii ca fiind Lucifer,a trecut de mult in Lumina Divina,sau altfel spus,s-a reconectat cu Creatorul Suprem.A decis ca a experimentat destul "timp" in separare.Multi dintre cei care l-au insotit in aceasta separare s-au intors in bratele Tatalui,dar la fel de multi sunt inca de partea negativitatii si nici nu vor sa auda de reconectarea cu Divinittea.Acestia au cazut atat de mult in uitare, incat,lor, le este frica de Lumina Divina crezand ca vor fi absorbiti de aceasta si vor disparea ca entitati individuale.Numai Creatorul Suprem va putea decide ce se va intampla cu acestia.

    Daca DIVINITATEA ESTE LUMINA DAR SI INTUNERIC ATUNCI ARHANGHELII DE CE NU AR FI? Noi insine,oamenii,suntem lumina si intuneric,DUALITATEA INSASI este lumina si intuneric.Aceste parti trebuiesc aduse in echilibru,iar daca le negam nu facem nicio treaba.Ramanem suspendati in ignoranta.
    Acum te las pe tine sa-l numesti cum vrei!

    Tie Anonim 22/56 iti las satisfactia sa crezi orice doresti!
    Chiar crezi ca exista carti proaste?Eu nu!Poate doar neputinta mea de a le intelege,de a atinge trairile,sentimentele de bucurie sau frica ale celui care vrea sa transmita ceva! Si mie mi se intampla sa nu inteleg anumite persoane sau scrieri,dar constientizez ca intai trebuie sa ating frecventa acelora ca sa pot decoda mesajul.Deci problema este la mine,nu la ei.Stii vorba aceea; "CINE SE ASEAMANA SE ADUNA!"Nu este o intamplare faptul ca-mi adresezi un mesaj!
    Credintele noastre ne creaza realitatea.Asa ca ia vezi ce crezi despre tine! Ceea ce credem devenim!

    P.S eu nu cred in sarsaila ,poate in sarsailoza!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna D. il cunoasteti personal pe lucifer,comunicati cu el?!De unde unde stiti sau aveti aceste informatii despre el?

      Ștergere
    2. Anonim16 martie 2017, 19:52,DACA TACEAI FILOZOF RAMANEAI.
      UNDE DAI SI UNDE CAPRA.Astia ca tine sunt cei cu vibratii joase.

      Ștergere

    3. Cu siguranta daca ati avea vibratiile inalte ,nu ati vorbi pe ton ironic si superior cu absolut nimeni!

      Ștergere
  55. Anonim 19/25,sarcasmul afisat este sub demnitatea oricaruia dintre noi.Imi pare rau pentru voi, cei care nu puteti vedea,citi,simti!Voi sunteti cei de pe urma, fiindca Pamantul nu mai accepta fiinte care"nu pot mai mult!"
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ati simtit bine,nu a fost niciun sarcasm.Curiozitatea mea uneori deranjanta,m_a facut sa va intreb;dar daca nu doriti sa raspundeti nu_i nicio problema!

      Ștergere
    2. Draga "EU SUNT D", nu cred ca sarcasmul este ceva chiar sub demnitatea unui om, ci diversele lucruri grave pe care le poate face acesta. Plus ca, uneori, este doar o chestie de nuanta sau de interpretare.
      Drept urmare, unii ar putea spune ca este la fel de sarcastica/malitioasa si replica ta: “Imi pare rau pentru voi, cei care nu puteti vedea,citi,simti ! Voi sunteti cei de pe urma, fiindca Pamantul nu mai accepta fiinte care "nu pot mai mult !”
      Chiar si daca ar fi adevarat, dar tot razbate un ton de superioritate ironica…Cel putin, asa se precepe.

      Ștergere