luni, 20 martie 2017

FOAMETE ??? MÂNCARE LA RAŢIE !


                                          20 Martie 2017,ora 6,23 dimineata!

                                           Dragii mei, 

Tot in aceasta dimineata , când inca mai leneveam in pat,aud un glas care spune ceva despre pâinea noastra cea de toate zilele.
Glasul spunea asa:

                    "Se vedea  mâncarea raţionala !
                 Înmultirea pensiei....!"

Clipă în care dragilor, vad o incăpere in intuneric,iar aici ,văd o femeie care plange si amesteca in acele boabe de orez de pe o farfurie intinsă.
Erau circa 3 linguri de orez fiert.
Image result for copii care mor de foameImage result for copii care mor de foameImage result for copii care mor de foameImage result for copii care mor de foameImage result for copii care mor de foameImage result for copii care mor de foameRelated imageImage result for copii care mor de foame

Prieteni dragi, din nefericire,acesta este cruntul ADEVAR.
Sunt oameni care mor de foame si de sete, in timp ce altii ,arunca la gunoi hrana vietii de zi cu zi.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa  ajute si pe aceste suflete si pe noi, si sa ne daruiasca sanatate si iertare de pacate.
                                                  Cu dragoste,Maria.

10 comentarii:

  1. este de plans-sa dam de mancare la cei saraci care nu aruncam la animale -desi oamenii si de animale trebuie sa se ingrijeasca sa ne ajute Domnul si Maica sa sa facem binele ca nu se stie nici noi cum vom ajunge

    RăspundețiȘtergere
  2. Ceausescu a spus adevarul cand a fost la ultimul MIG CA UNELE TARI ARE VENIT DE 100$ PE CAP DE LOCUITOR SI ATI AU 1$ LA FAMILIE.ASTA SPUNE EL CA ACEASTA DIFERENTA NU ESTE DEMOCRATIE CI HOTIE.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dna maria va spun sincer ca trebuie neaparat ca cineva sa binevesteasca evanghelia iarasi la noi ortodoxcsi .exemplu. La noi in parohie nu este preot cauza. Necredinta oamenilor .biserica goala .nevoile financiare ale preotului pentru intrtinerea biserici care nu sunt acoperite din cauza zgirceniei enoriasilor si deaci turme ratacite spre Lup si haos da .si noi binevestim la neamuri si eretici la noi ...cu drag sicu durere gheorghe

    RăspundețiȘtergere
  4. Venezuela trece in acest moment printr o criza! Mii de oameni mananca din gunoi iau unui brutar i au facut dosar penal pt ca nu a respectat ratia de faina de grau, a facut pe langa paine si niste produse dulci de panificatie!

    RăspundețiȘtergere
  5. Venezuela e cea mai bogata in titei,are suprafete cu bogatii imense dar a vrut comunism,asta e efectul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si daca era demonocratia era mai bine ? numai inepti spui acolo anonim 09:36, ai vrut sa zici ceva, dar te-ai incurcat, Venzuela patimeste ca a cascat gura in fatza la SUA, daca esti curios sa stii.

      Ștergere
  6. Dnule Gheorghe,sa stiti ca depinde foarte mult si de atitudinea preotului ca biseica sa fie plina de copii si tineri.Cunosc preoti care se implica in evenimente in care scolarilor si tinerilor le creaza bucurie cum ar fi fotbalul,concerte,serbari,festivaluri etc,si prin acestea ii atrage la biserica.Preotul nu trebuie sa stea numai in biserica, fiindca va ramane singur cu babele,daca nu se implica in viata sociala.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  7. nu cumva talharii care ne jefuiesc tara noastra spun acceste mincinuni cum ca noi aruncam mancarea , cum aruncam daca abea avem ce manca in sondaje este coplesitor numarul oamenilor care traiesc de pe o zi pe alta !

    RăspundețiȘtergere
  8. Venezuela este in foamete oamenii mănâncă de prin gunoaie si nu de acum ci de multe luni.

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamna Maria ma doare sufletul si nu pot s-ami stapanesc lacrimile este greu foarte greu pentru acei semeni ai nostrii. Dumnezeu sa ne fereasca de boli,de foamete si de razboaie pentru cs nu adac nimic bun doar sugerinta si durere.Dumnezeu si Maicuta Dommului sa se indure de ei si de noi toti. Cu drag doamna Maria si sanatate.

    RăspundețiȘtergere