miercuri, 29 martie 2017

STOP JOCULUI BALENA ALBASTRĂ ! STOP SINUCIDERILOR !


                                29 MARTIE 2017, ora 6,18 dimineata !

                                           Dragii mei,

În aceasta dimineata, ce credeti că aud eu?
Aud un glas care spune ceva despre jocul mortii, despre jocul sinuciderii numit Balena albastra.
Iata ce spunea acel glas:
                     
                        Artistul cela de colo ,a speriat                                                      Balena albastră.
                   A înspăimântat-o !"

                                     
                           Image result for BALENA ALBASTRA..

Dragii mei, să dea Bunul Dumnezeu si Măicuta Domnului,ca sa-i prindă pe acesti criminali in serie,care împing copiii la sinucidere.
Să apară dragilor acest artist,care sa înspaimante "Balena albastra", si sa fie prinsi toti călăii acestia, si judecati după faptele lor si după LEGILE omenesti,căci acolo Sus,astfel de indivizi îşi vor primi pe vesnicie crunta pedeapsă.
Să avem grija dragii mei, sa avem grija de copiii nostri, de nepotii nostri, si sa-i controlom atat pe INTERNET cat si pe telefon, ca sa vedem cum si cu cine vorbeste, si ce preocupări au.
Sa nu-i lasam uitati in fata calculatorului, sau cu telefonul ori tableta in maini.
Iata dragilor, cum este nevinovata si adevarata Balena albastra:


Balena albastră – un mamifer gigant despre care se știu puține lucruri.


Balenele, mamifere marine care fac parte din ordinul cetaceelor, numără în prezent 84 de specii. Cercetătorii susţin că ele au apărut pe Terra acum aproximativ 50 de milioane ani.
Strămoşii balenelor erau animale de uscat care s-au adaptat treptat la mediul marin pierzându-şi treptat picioarele posterioare iar, în locul celor anterioare, dezvoltând o pereche de înotătoare. Sunt animale blânde, inteligente, care se hrănesc cu microorganismele din ocean.În prezent, în lume trăiesc 84 specii de balene, dintre care cea mai cunoscută este balena albastră. Eaeste considerată o specie periclitată  şi, conform Legii Speciilor Ameninţate, este protejată prin convenţii internaţionale.
Creaturi blânde şi inteligente
Mamifer marin de dimensiuni uriaşe, cu o lungime de peste 30 m  şi cu o masă corporală de peste 170 tone, balena albastră este cel mai mare animal cunoscut că ar fi existat vreodată.Lung şi zvelt, corpul ei poate avea tente diferite de gri-albăstrui pe partea dorsală. În ciuda greutății lor impresionante, balenele albastre pot atinge viteze de 50 km/h pe distanţe scurte, de regulă când interacţionează cu alte balene. 20 km/h este o viteză de deplasare aproape obişnuită, însă când se hrănesc, aceasta scade până la 5 km/h.
Nu mănâncă mult
Deşi ar putea părea greu de crezut, balenele nu consumă foarte multă hrană. Şi asta mulţumită perfectei forme hidrodinamice a corpului, menită să economisească energia. Balenele au dezvoltat în cursul evoluţiei lor nişte formaţiuni numite fanoane ce se termină prin nişte prelungiri în formă de perie și funcţionează ca o sită. Astfel, din tonele de apă ce intră şi ies din gura acestui mamifer, el reţine doar micile organisme şi planctonul.
Un pui mare cât un hipopotam
Odată la 2-3 ani, la începutul iernii, după o perioadă de gestaţie de 10–12 luni, balena albastră dă viață unui pui pe care îl hrăneşte cu lapte. În timpul naşterii, femela mamă este înconjurată de câteva surate, care ajută noul născut să se menţină la suprafaţă pentru a respira. În prima lui zi, puiul cântăreşte până la 2.700 kg - cât un hipopotam matur -, are aproximativ 7 m lungime şi bea 380-570 litri de lapte foarte gras pe zi. Puii de balenă albastră cresc rapid în greutate, cu până la 90 kg pe zi. După şase-şapte luni, când deja şi-a dublat lungimea, puiul este înţărcat.
Ştiai că… limba unei balene albastre cântăreşte circa 2,7 toneşi, când gura este deschisă la maximum, poate ţine până la 90 tone de apă şi hrană?


P.S.
Din inimă si din suflet,aduc multumiri  tuturor celor care au pus si pun cărămidă sau mai multe,la ZIDIREA CUVANTULUI 
LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi 
dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 






https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT,

16 comentarii:

  1. La scoala pot discuta profesorii, dirigintii , invatatorii cu copiii , sa le explice sensul vietii, bucuria d a trai , sa-i ajute daca sunt cumva in vreo situatie fara iesire. Trebuiesc adusi la clase preotii , politistii , psihologii , fiecare are ceva de spus clasei de elevi ca o concluzie la ce se intampla in societate .
    Copiii la noi sunt foarte indepartati de profesori , ar trebui oameni cu suflet cald sa le predea si sa ii asculte daca au probleme . Orele de dirigentie mai inseamna ceva astazi sau doar contributie la salariul ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce inca mai aveti impresia ca scoala reprezinta un factor important in viata copilului? Internetul,anturajul si nesupravegherea constanta a parintilor sunt elementele care au efecte dezastruoase si chiar fatale in cazul adolescentilor! Traim vremuri in care un elev de clasa a 5 a pleaca de la scoala spre casa si in statie acceseaza filme porno pe internet, vremuri in care Maria Sa elevul scuipa si ameninta profesorul,vremuri in care elevul intreaba ce rost mai are sa invete cand fosti colegi mai mari promovati din considerente penibile,au ajuns sa castige in Spania minim 2000de euro la munca in constructii! Iar in vremurile acestea credeti ca diferenta o poate face "o ora de dirigentie"??? Astea sunt efectele asa zisei democratii pe care ne-am dorit-o cu inversunare!Iar "balena albastra"este doar inceputul! Cand lasi copilul sa intepeneasca cu tableta in mana pana la 1-2 noaptea,cand nu monitorizezi vigilent situatia absentelor de la scoala,atunci sa stii ca viata copilului tau este in pericol! NU de la +/- o ora de dirigentie!

      Ștergere
    2. Anonim 30 martie ,7:13,sunt mamă a unei eleve de 18 ani și jumătate .Am citit dezamăgirea din spusele dumneavoastră,vis-a-vis de acești elevi și până la urmă copii.Vreau să vă povestesc o dramă petrecută în familie și dacă aceasta nu vă dă de gândit în privința generalizării faptului că doar părinții și copii sunt de vină asupra comportamentului în școală al acestora.
      Am vrut ca ,copilul meu,să studieze la o școală bună ,poate cea mai bună din oraș.Aici noul colectiv cât și unii dintre profesori au marginalizat-o timp de doi ani.Până la urmă au acceptat-o ,dar să-ți vezi copilul venind acasă plângând de la școală din pricina colegilor sau a profesorilor ,oare ce părere să-și facă un elev despre un cadru didactic pentru mai târziu?Acum este în an terminal ,am încercat să facă pregătire la lb.română,nu mai pot susține financiar căci la clasă nu se fac ore.doamnele/domnii profesori fac pregătire pe banicu cei care își permit.La ora de istorie stau efectiv în curtea liceului și citesc singuri din manuale,deși ar fi trebuit să sistematizeze materia.NU,nu se întâmplă nimic pentru că elevi nu au vrut să le sponsorizeze masa pentru sfârșit de clasa a XII-a ,dar doamnă dragă nu a întrebat nimeni dacă își pot permite.Efectiv sunt tratați cu așa indiferență,și cănd se adresează clasei folosesc apelative care mai de care degradante.Și elevul trebuie să stea cuminte .să accepte să fie jignit,să asculte bancuri,să petreacă ore pe internet ,deoarece profesorul nu vine la clasă.dar nu trimite pe altcineva să țină cursuri(că de ...au ore de meditații PLĂTITE).astea întâmplându-se din vina elevului care nu își permite să le plătească masa și dansul,la vreun restaurant de fițe,în condițiile în care mai bine de jumătate dintre ei încasează burse sociale.RUȘINE!!!

      Ștergere
    3. Este absolut revoltator si din pacate adevarat ceea ce spuneti dvs referitor la lipsa de implicare a cadrelor didactice la ore pentru a avea copiii la meditatii! Asa este,mai ales in scolile si liceele de prestigiu din oras! Dar imi este imposibil sa cred ca o generatie care traieste si respira prin retele de socializare,in lipsa profesorului,sta in curtea scolii cu cartea deschisa la istorie sau la orice alta materie!!!! Sa fim realisti,doamna!Spuneti ca ei stau pe internet ca nu a venit profesorul la ora?!Ei stau pe internet inclusiv cu profesorul la ora!!!! Nu generalizez dar in Romania anilor 2000,asta se intalmpla in proportie de 80%din cazuri! Intrebarea este: de ce sunt trimisi de acasa cu telefoane la scoala?Conform legii,profesorii care nu mai au voie nici sa se uite urat la ei,nu le pot restrictiona accesul la internet decat printr o simpla atentionare care are valoare 0 pentru ei!Concluzia este ca comportamentul responsabil se invata de acasa,se mentine sau modifica de anturaj iar scoala are influenta poate de 10%! Autoritatile unde sunt in povestea asta?

      Ștergere
    4. Anonim 31 martie ,08:41 ,de ce nu a-ți crede că stau și citesc în curtea școlii,pentru că deja stigmatizați.Vă respect părerea,dar la mine nu e vorba de părere ,ci de realitate.Am un copil maturizat de timpuriu ,vede lucrurile din prisma unui adult ,poate mai matur decât cei care ar trebui să fie.Până la vărsta de 18 ani nu a frecventat baruri,cluburi ,restaurante ,nu are anturaje,abia anul trecut și-a făcut primul prieten,cu care desigur se va și căsători.La purtare 10 pe linie,însă la materii,dacă te place profesorul ești luat în seamă,dacă nu ,ești bun de pus în ultima bancă.Niciodată nu a vorbit neîntrebată la oră,nu a deranjat ,pe ceilalți elevi.Din spusele dirigintelui: un elev model.Însă ce mă doare acum pe final de an s-au transformat în ziduri de nepătruns acești așa ziși profesori.DOMNILOR PROFESORI MESERIA ACEASTA CA ȘI MEDICINA SE FACE CU PLĂCERE,DIN PLĂCERE ȘI CU HAR!COPII SUNT REFRACTARI LA ORE,ȘI SE COMPORTĂ ASTFEL,PENTRU CĂ SIMT CE FEL DE OAMENI SUNTEȚI!PE EI NU-I PUTEȚI PĂCĂLI ȘI NICI PE NOI PĂRINȚI!Eu am stat alături de copilul meu,nu am plecat prin țări străine,nu am dus dorul înavuțirii,dar unii profesori,mai ales cei care predau în liceele de prestigiu în doi ani de zile și-au construit vile de milioane de euro(din meditații).Culmea e ,că acest lucru îl știu de la colegi de-ai d-voastră!Oare ce salariu să ai ca profesor să-ți poți face asemenea construcții?Dar ...va veni și răsplata ,d-na Maria știe despre ce vorbesc,fiecare va primi pe măsura faptelor.Că de :v-am dat o grădină să-ngrijți de ea și n-ați fost în stare ,apoi ce credeți voi că luați la dreapta judecată ...casele,averile?Nu ...ci faptele bune,smerenia ,și grija față de aproape.

      Ștergere
    5. http://www.agerpres.ro/social/2017/03/31/dambovita-politia-sustine-ca-a-descoperit-sase-copii-care-jucau-balena-albastra--13-38-40

      Ștergere
    6. Cât de frumos este la școală:"Trebuie să-i pedepsesc într-un fel, să ştie de frică. Doamna Guzu bate la ei ca la fasole. Toţi bătem la ei. Toţi! Toate clasele, de sus până jos, nu există clasă să nu... Dar nu trebuie să-i înjuri, dar poţi să-i cafteşti",

      Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/copii-cu-dizabilitati-batuti-si-umiliti-cadru-didactic-trebuie-sa-i-pedepsesc-sa-stie-de-frica_348683.html#ixzz4cuKvxteF

      Ștergere
  2. https://www.antena3.ro/actualitate/social/se-anunta-noi-proteste-dupa-politisti-angajatii-cfr-ameninta-cu-miting-405929.html


    Suntem tot pe banda către revoluție, sau simțiți altceva? Lumea tot are chef de proteste :))))

    RăspundețiȘtergere
  3. S-a adeverit articolul din 3 martie "Nu trebuie sa aducem omagiu la ministrul justitiei".Acesta a concluzionat ca Lazar si Keovesi nu trebuie revocati,nu e oportun.E oportun sa fii las, dupa ce ai dat senzatia ca o sa fii corect, peofesionist si curajos.Ce dezamagire!

    RăspundețiȘtergere
  4. 9 copii mutilati la Curtea de arges,4 la Fagaras ,O sinucidere Toate in citeva zile pentru acest joc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cum de nu poate nimeni sa oprească acest joc,nu se poate controla internetul, toate se pot face,numai sa fie cine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ȘTIȚI CÂND SE VOR OPRI TOATE ACESTE PROBLEME CÂND MODUL DE PREDARE ȘI MATERIILE DIN ȘCOLI VOR FI MULT MAI FASCINANTE DECÂT JOCURILE ACESTEA.CÂND ȘCOALA VA FI PERCEPUTĂ CA UN JOC PENTRU ASIMILARE MAI FACILĂ A INFORMAȚIILOR ȘI CÂND LE VOR ATRAGE ATENȚIA ACESTORA,CÂND CREATIVITTEA LE VA FI PUSĂ LA ÎNCERCARE ATUNCI SE VA SCHIMBA CEVA.SISTEMUL DE ÎNVĂȚĂMÂNT ESTE ÎN STOP CARDIO-RESPIRATOR,ȘI NU CRED SĂ MAI EXISTE CINEVA SĂ-L RESUSCITEZE!TOTUL PLEACĂ DE LA EDUCAȚIA DIN SCOLI.MARI GENII AI ACESTEI PLANETE PROVIN DIN MEDII SĂRACE,DE LA ȚARĂ,DAR AVÂND MENTORI PROFESORII LOR AU REUȘIT SĂ-ȘI DEPĂȘEASCĂ CONDIȚIA ȘI SĂ EVOLUEZE.TOTUL PLEACĂ DE LA ACEST SISTEM EDUCAȚIONAL.

      Ștergere
    2. Marile genii ale planetei nu dormeau cu tableta sau smartphone-ul sub nas!Iar mentorii erau respectati,nu luati la pumni sau scuipati! Asa ca ne aliniem vremurilor actuale!

      Ștergere
    3. Nu comparați capra cu varza ,că nu vă iese nicicum.Deci dumneata te pretinzi un evoluat al sec.XXI,dar suspini după evul mediu.GENIILE acestea ți-au făcut viața mai ușoară,și au prevăzut cu zeci de ani tehnologia de acum,li se spun vizionari.Eu văd copii cu rezultate extraordinare la concursuri de robotică ,de matematică ,de inginerie genetică,de informatică,oare ei „săracii”nu se folosesc de tehnologie?Or sta la lumina lumânării.și folosesc abacul.Prostii și nonsens.Mentorii nu mai există,prost e că nu le calcă nimeni pe urmă.

      Ștergere
  6. Doamna Maria poate Dumnezeu ne aude ruga pentru acesti copilasi care au avut curiozitatea de a intra pe acest sait spurcat numit Balena albastra. Bieti copii au cazut in capcana la niste spurcati fara Dumnezeu. Tare me mila de acesti copii. Parinti trebuie sa aiba un rol mai mare in educatia lor, cred ca sunt ocupati cu muncs de zi cu zi si copii gasesc alte ocupatii, si mai este si curiozitatea. De aceia mamele trebuiau sa stea acasa pentru educarea copiilor,dar e greu sa traiesti astazi cu costurile care sunt. Doamne izgoneste uraciunea pustiitorului de la poporul tau roman crestin!! Doamna Maria cu respect si cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu va suparati pe mine dar avand in vedere vremurile care le traim diavolul cauta sa atraga suflete chiar prin aceste jocuri diabolice.Trebuie multa rugaciune .Copii care se sinucid sau se mutileaza Doamne incotro se indreapta lumea asta?Sa ne trezim ca ne pandesc necazurile ,sa-l chemam pe Dumnezeu in rugaciune ca sa departeze aceste duhuri care asi fac de cap in toata lumea.Nu vreau sa gandesc doar negativ dar observ de la o vreme incoace ca se intampla ceva rau .Niciodata nu am vazut lucrurile asa cum sunt acum.Acceleratorul de particule a dat lumea peste cap,a Eliberat forte ale intunericului. A deschis un portal unde au iesit demoni iar acumm se vad rezultatele acestui experiment diabolic.Din pacate nenorocirile asi vor urma cursul .Nu vreau sa creada cineva ca sunt nebuna dar toata omenirea sufera din cauza acestui plan diabolic si murdar care a fost facut.Fiti binecuvantati de Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere