joi, 23 martie 2017

IONUT GOLOGAN ÎŞI ASTEAPTĂ DE DUPĂ GRATII ,SFÂRSITUL !

                               23 Martie 2017 ,ora 6,15 dimineata !

                                            Dragii mei, 

În aceasta dimineata Prieteni dragi, mi-a fost dat s-aud si sa vad ,o posibilă viitoare Tragedie!
Dragii mei, chiar ma gandeam in ultima perioada de timp ,ce s-o mai fi întâmplat cu acest copil, căci un copil era când l-au arestat.
Si chiar mă miram foarte,deoarece nimeni din mass-media nu mai vorbea despre acest tânăr,pe care eu chiar uitasem si cum îl cheamă.
Mă gândeam la acest copil, dar nu-i mai cunosteam numele.
Ma gandeam la Bunica lui, care plânge si plânge încontinuu,dar nu mai stiam cu o cheama.
Si iata dragii mei, cum astăzi dimineaţă am primit Veste cutremuratoare pentru acest băiat,si chiar mi s-a grait si cum il cheama.
Deci ,mi s-a reamintit totul despre el.
Auzeam un glas care vorbea singur,era glasul lui IONUT;apoi ,aud o convorbire intre două glasuri,dragii mei.
Iata ce spunea IONUT :

                  "Vaiiiiiii!
                 S-au apus Stelele!
              Uite acum e noapte! 
              Voi dăinui !"

Clipă în care fratilor, văd înspre Sud o strada,sau o alee asfaltată, in mijlocul căreia ,stătea in genunchi si singur IONUT GOLOGAN.
Ionut era îmbrăcat cu un pulover la baza gatului de culoare maro,iar pantalonii îi erau din blugi albastri.
Asa ca in poza de mai jos, era puloverul lui IONUT:

Image result for IONUT GOLOGAN imaginiImage result for IONUT GOLOGAN imagini.

Image result for IONUT GOLOGAN imaginiImage result for IONUT GOLOGAN imagini
Ionut stă in genunchi si are faţa sa acoperită cu palmele sale,iar capul îi este lipit de asfalt.
IONUT isi ia palmele de pe chipul său,se ridică cu faţa de la pămant si priveste spre mine cu mare tristete, după care,priveste spre Cer.
Dragii mei, vedeam un Cer de noapte neagră,neagră ca abanosul,fara nicio Stea pe el, pentru că,asa cum spunea si IONUT acolo stand in genunchi cu faţa la Pămant,STELELE apuseseră.
De la o margine la alta, a acelei alei asfaltate,(sau strada) ,exact deasupra lui IONUT care era îngenuncheat si cu fata la Pămant, Stelele care au apus,s-au adunat într-un CURCUBEU de Stele,sub care statea IONUT in genunchi si cu faţa la Pămant.                      
     Image result for curcubeu
               
                   Image result for IONUT GOLOGAN imagini
            
Dragii mei, sa ne imaginăm un Cer negru de noapte, pe care nu exista nicio Stea.
Apoi o strada ,(o alee asfaltata) deasupra careia straluceste un altfel de Curcubeu din STELE, Curcubeu ce troneaza ca o Coroana de Stele mai mici si mai mari, orbitor de stralucitoare si de un galben bine copt.

                          ..
Sub acest Curcubeu din Stele, care s-a format anume pentru IONUT,statea chiar acest băiat tânar si frumos la trup ,dar si la suflet.
Două glasuri vorbesc intre ele, în timp ce IONUT statea in genunchi cu faţa la Pămant.
Citez:
         "Ce fel de zi se va stabili pentru IONUŢ?

Dar un alt glas ,oftează si graieste cu tristete adâncă:

               O zi a morţii! 
          O zi a privegherii !"

În aceasta clipă, IONUT ridica capul de la Pămant,( de la asfalt)si sta in genunchi cu mainile la spate legat, dar are capul aplecat spre in faţă,ca si cum ar astepta sa se termine odată si sa nu-l mai chinuie. 
IONUT statea in genunchi si indreptat de spate, doar ca tine privirea spre Pămant,ca atunci când apleci capul ca sa ti se pună streangul de gât.
IONUT  părea să fie împăcat cu DUMNEZEU ,împăcat cu soarta sa. 
Nu era nimeni in jurul lui IONUT.
Era doar CERUL negru de noapte, Curcubeul de STELE trimis de BUNUL DUMNEZEU anume pentru IONUT, si IONUT singur,in genunchi cu mainile legate la spate si cu capul plecat,  cu INGERUL său Păzitor în dreapta sa.
Sa nadajduim ca AUTORITATILE  ROMÂNE,vor incerca chiar si-n ultima clipă sa lupte ,pentru ca IONUT GOLOGAN  sa fie scapat de la moarte.
Dragii mei, sa ne rugam pentru IONUT,pentru ca BUNUL DUMNEZEU si MĂICUTA DOMNULUI sa facă o MINUNE si sa-l scape de la moartea crunta care-l asteapta,din cauză că ,asa sunt LEGILE macabre in MALAEZIA.

                                      Fratilor ! 
Daca IONUT va fi totusi executat,aceasta se va intampla spre a ne fi noua spre luare aminte, si pentru ca nimeni dintre noi,sa nu mai repete niciodata greseala pe care a facut-o IONUT GOLOGAN, si anume,aceea de a transporta in bagaje DROGURI.
Cu durere in inimă şi-n suflet, cu lacrimi în ochi, mă rog si mă voi ruga la BUNUL DUMNEZEU si la MĂICUTA  DOMNULUI pentru IONUT ,pentru ca el sa fie scapat de la moarte si sa revina in ROMANIA  DUHULUI SFÂNT,să revină in bratele Bunicii si a celor dragi care-l iubesc.
                          
                          Cu dragoste,Maria.

P.S.
Sa ne amintim despre IONUT, despre povestea lui de viata.
Una cutremuratoare,din păcate:                    

Vești proaste din Malaezia. Un deținut, coleg cu Ionuț Gologan, a ...

https://www.antena3.ro/.../vesti-proaste-din-malaezia-un-detinut-col...

Translate this page
Feb 11, 2017 - Ionuţ Gologan, tânărul român condamnat la moarte în Malaezia pentru ... coleg cu Ionuț Gologan, a fost executat pentru aceeași pedeapsă.


Ionuț Gologan este închis în "Culoarul morţii": Românul condamnat la ...


www.b1.ro › Ştiri › Externe


Translate this page
Dec 17, 2016 - Ionuţ Gologan, românul condamnat la moarte în Malaezia, este închis în ... Ionuţ Gologan a fost arestat în urmă cu doi ani pe un aeroport din ...


Foto: cancan.ro
Emoţii foarte mari pentru Ionuţ Gologan, românul condamnat la moarte în Malaezia. Marţi, tânărul ar putea afla dacă scapă de pedeapsa capitală, informează B1 TV.
Familia speră ca Ionuţ să fie repatriat şi să execute în România condamnarea pentru trafic de droguri.

”El speră ca să se comute pedeapsa aia şi să vină în ţară, să pot să mă duc şi eu mai des la el, cu pachet, cu ce putem. Să gândească că şi dânşii au copii şi că oricine poate să greşească, să gândească că n-a omorât, n-a făcut nimica, Dumnezeu ne dă viaţa, Dumnezeu ne-o ia, nu trebuie să ne batem joc dacă un om oarecare a greşit”, a spus Dumitru Gologan, tatăl lui Ionuț.

Bărbatul a vorbit cu fiul său sâmbătă la telefon. Nu are idee în ce condiţii este ţinut în arest, ştie doar că are încredere în Dumnezeu.

”E încrezător în şansele pe care le mai are (...) ştiu că mi-a spus că i-a angajat al doilea avocat domnul Becali şi urmează pe urmă să vin la ministerul Justiţiei dacă i se schimbă pedeapsa, ca să fie repatriat în ţară”, a mai spus bărbatul.

Întreaga familie crede că băiatul este nevinovat şi că a ajuns în această situaţie dramatică din cauza prietenilor care l-au luat cu ei în Malaezia. Tânărul n-ar fi ştiut că în bagajele lor sunt ascunse droguri.

”Băiatul mi-a zis: tată când am dormit la hotel băieţii mi-au zis «Ionuţe, ia-ne şi nouă bagajele şi le duci tu până la aeroport, la avion». El fiind mai mic, a zis hai să vă ajut să le iau şi asta a fost problema”, a mai povestit bărbatul.

Ionuţ Gologan a fost arestat în 2012 pe aeroportul din Kuala Lumpur, după ce a fost prins cu droguri în bagaje, şi a fost condamnat la pedeapsa cu moartea prin
spânzurare.

Din momentul arestării şi până în prezent băiatul trăieşte un adevărat coşmar. Închis alături de deţinuţi extrem de periculoşi, criminali în serie, Ionuţ s-a plâns că ar fi fost abuzat sexual şi că s-a îmbolnăvit de psoriazis pe fond nervos.


P.S.

Din inimă si din suflet,aduc multumiri 

 tuturor celor care au pus si pun cărămidă sau 

mai multe,la ZIDIREA CUVANTULUI 


LUI DUMNEZEU!

Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 

fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi 

dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 

Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 

Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 




https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, 

54 de comentarii:

  1. Mă voi ruga si eu Doamna Maria pt.Ionut ca să se întâmple o minune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ne unim in credinta,si cu torii sa ne rugam la Maica Domnului si Sfanta Treime sa opreasca pedeapsa cu moartea pe tot globul,si nici avorturi sa nu se mai faca,cu durere in suflet ma rog ca Bunul Dumnezeu,pe toti tinerii din intreaga lime sa-i uneasca in credinta,asa cum pe toate retelele she unesc in tot felul de actiuni,asa sa she uneasca in iubirea de Dumnezeu.
      Cu frica de Dumnezeu,Mariana din Banat.

      Ștergere
  2. Ce sa spun doamna Maria , mi se rupe sufletul,un suflet tinar printre străini, suntem în post nu pot judeca pe nimeni ,doar sa fie o lecție pentru alții care o fac cu bună știință, am înțeles că el nu știa că transporta acele substanțe... sper că măcar de data asta sa nu se adeverească... sa i de Dumnezeu putere sa și ducă crucea pina la capăt și noi sa l pomenim in rugăciunile noastre.. felicia

    RăspundețiȘtergere
  3. Se scrie in presa pe net foarte des despre Ionut Gologan de fiecare data presa din romania da cate un detaliu despre calvarul lui din puscarie.Nu a disparut acest subiect chiar daca la televizor nu mai da nimic.Din ultimele informari citind am inteles ca se chinuie si isi asteapta sentinta care nu stie cand va fi si ca parintii lui doresc sa il revada dar nu au bani sa mearga la el in Malaesia din cauza costurilor foarte mari cu avionul.Important este ca rezista inca si este bine.
    Dar,daca vi s-a aratat dumneavoastra dna Maria prin viziune divina ca va veni o anumita zi a mortii pentru acest baiat Ionut cu siguranta se va adeveri pare inevitabil a se implini intr-o zi asa cum ii este scris si va facut cunoscut,totusi incercati sa va rugati pentru sufletul sau sa fie eliberat din stransorile intunericului si sa fie scapat de mana ingerului pazitor si sa poata ocupa un loc in imparatia lui Dumnezeu cu mare cinste.Daca vi s-a spus ca asa va fi ,asa se va intampla important este sa salvam sufletul lui Ionut prin multa rugaciune. Doamne Ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa ne rugam pt el chiar daca a gresit, a invatat din toata aceasta suferinta sa se apropie de Dumnezeu, nu ma indoiesc. Domnul sa-l mai lase printre noi si cei dragi lui. Doamne te rog ai grija de el si de sufletul lui indiferent de ce decizie vei lua. Amin

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca acum aveam un presedinte ca Basescu,am convingerea ca Ionut ar fi fost repatriat si salvat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 23mar11.31 daca mai era Basescu presedinte il scapa pe Ionuț doar daca era marinar sau jurnalist. Nu te gîndi ca e asa bun samaritean ca nu a facut nimic gratis.DS

      Ștergere
  6. Dumnezeu sa le inmoaie inima celor de acolo si sa-l trimita pe Ionut in tara .Fiecare are dreptul la o sansa de iertare.Poate Ionut nici nu stia ca transporta droguri.Sa deschidem bine ochii daca cineva se roaga de noi sa-l ajutam la bagaje ca putem sa cadem intr-o capcana din care sa nu Mai scapam VII.Imi pare rau de acest tanar cunosc cazul de la televizor.Dumnezeu sa aibe Mila de el si fie ca rugaciunile bunicii sale sa ajunga la cer.Din pacate legile sunt foarte aspre in Malaezia.

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna Maria pacat de acest baiat in floarea vietii sa moara asa,vai de parinti bunici pecare ii are departe de casa Doamne Fereste pe toata lumea. Si eu am pierdut o matusa zilele acestea a plecat la Domnul si la Maicuta Domnului asta este viata e rau cand mori asa nepregatit si departe de ai tai. Cu drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce sa facem,dacă a făcut intr-adevăr ce a făcut, a turci el știa ce îl așteaptă, dar dacă nu a săvârșit fapta,ar trebui autoritățile noastre,sa îl scape neapărat de acolo!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 23mar12.56 nu a facut nicio faptă,doar a fost rugat de niste prieteni sa le transporte si lor bagajele.El este un băiat simplu de la tara nu mai calatorise cu avionul si nu stia ca nu ai voie sa transporti bagajul altcuiva.Omul acesta nu a facut crimă sa merite pedeapsă capitala.E ceva strigător la cer ce legi cretine sunt in Malaezia si ONU nu intervine pentru cetățenii străini sa opreasca acest masacru.DS

      Ștergere
  9. Iarta'l Doamne, Maicuta Sfanta, :'(.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maica Sfanta, da, poate sa "puna o vorba buna" pentru acest tanar, insa, doar atat.Depinde mult de "alti factori"...

      Ștergere
    2. 18:48 : " depinde mult de alti factori".
      Cum ar fi ?!

      Ștergere
    3. 19.55 De legile si mentalitatea locala . La ei , drogurile nu sunt o joaca sau o obisnuinta ca in America . Sunt tari particulare care nu au acorduri europene si nici gandire crestina . Nu un avocat deschide cutia Pandorei acolo, ci un mediator aproape de cultura lor , un reprezentant al religiei lor . Nu consulul si ambasadorul nostru reprezinta ceva in ochii lor, pentru ca nu toti permit ca strainii sa se amestece in treburile lor si in justitia lor .
      Doar Maica Domnului il poate ajuta pe acest copil crescut fara mama , numai ea il poate scapa .

      Ștergere
    4. Maica Domnului il ajuta, insa, s-ar putea ca doar la nivel de sufletel sa-l poata ajuta pe acest tanar care, ca multi tineri "dusi la alt film", a cam incurcat-o, a fortat nota si "alte alea", in transcriptie moderna : " nu-mi pasa, sunt liber, fac ce vreau !"...Este o lectie aici si, probabil, acest tanar va fi "un exemplu"...vom vedea in ce sens...

      Ștergere
    5. Ministerul de Externe ce face? Presedintele ce face? Nimic??????? Daca un american ar face o mizerie in Romania ar fi judecat in tara lui(stim ce s-a intamplat in cazul mult regretatului Teo Peter).O fi gresit baiatul acesta Ionut dar este roman, totusi nu este un criminal. Trebuie ajutat. Un om se poate corecta. Cine sa-l ajute daca nu Romania?

      Ștergere
  10. Doamna Maria,daca băiatul chiar este nevinovat,cum ați spus in articol,nu se poate salva ,adică ma înțelegeți dvs.,o zic cu respect si convingere,daca dvs.ați transmite ,,vocilor,,sal ajute.Sa nu cumva credeți ca rad sau spun in zeflemea,nicidecum caci va respect,va înțeleg,si nu stiu ar fi tare bine sa sentoarca cumva roata,cei care iau pus drogurile să-și recunoască vina,sa nu moara acesta nevinovat,sub forma asta.Ar fii minune să-l puteți ajuta,chiar minune!

    RăspundețiȘtergere
  11. Dna Maria ce sa faca autoritatile ca pt o singura persoana nici ca se gandeste la el , este exact cum ati vazut , singur singurel , autoritati lipsa , omul in viata este supus greseli dar asa o pedeapsa nu trebuie data , divinitatea este cu noi nu autoritatile , daca domnul stie ca viata lui nu se opreste aici atunci minunea se intampla si il salveaza daca nu , pacat pt tineretea lui si durerea familei !

    RăspundețiȘtergere
  12. Eee dacă Ionuț era aplecat şi cu fața către DUMNEZEU PĂMÂNTUL atunci ACEASTĂ PREVIZIUNE NU SE VA ÎNDEPLINI.DUMNEZEU PĂMÂNTUL va fi milostiv cu el şi va scăpa de ştreang.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ACEASTĂ PREVIZIUNE NU SE VA ÎNDEPLINI !

      Doamne intoarce la bunatate si rugaciune pe toti vrajmasii lui Ionut Gologan.

      Ștergere
    2. Madus nu mai fi asa rautacios ca sigur Ionut se roaga si el pentru viata lui.Daca cumva pina acum nu era credincios fiind un tanar fara minte, acum cu siguranta intelege ca doar pe Dumnezeu il mai are.DS

      Ștergere
  13. http://m.libertatea.ro/stiri/noi-informatii-despre-ionut-gologan-romanul-condamnat-la-moarte-malaezia-tata-eu-nu-mai-rezist-1782132

    RăspundețiȘtergere
  14. Faceți apel dumneavoastră Maria Gheorghiu la antena stare la Gigi Becali la monstru de externe acum în post sa- l elibereze și faceți apel și a biserica ortodoxă sa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi incerca in aceasta seara,la ANTENA STARS !!! Voi intra in direct prin skipe! Nici eu nu doresc ca sa se implineasca. Plângand am scris articolul,asa cum plângand scriu acest COMENTARIU.DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    2. Dumnezeirea reprezentata de tine nu are nici o legatura cu adevarul. Faci parte din cei cazuti.

      Ștergere
    3. Cum ti-ai dat seama? a cazut peste tine?

      Ștergere
  15. Dar de baiatul acela -Sabin Serban - mort cu un cutit infipt in spate , fiul unui colonel din Iasi, nu ati primit nicio veste ? Acel baiat era un tanar eminent in clasa a 9-a la un liceu de informatica , cum de s-a intamplat nenorocirea aia?

    RăspundețiȘtergere
  16. Cine știe ptr.ce fapte a bunicilor sau părinților,nespovedite acestea merg pana la al șaptakea neam pe urmași,asa ca Ionut poate crede si s-a rugat in viață lui asa cat se roagă copii,dar nu este nimic întâmplător nici un fir de par,fara Dumnezeu.,asa pe scurt.

    RăspundețiȘtergere
  17. Doamne,Dumnezeul nostru,tu cunosti totul..te rugam,nu parasi acest suflet curat si pe cei ce-l iubesc! Faca-se voia ta,Doamne! Doina

    RăspundețiȘtergere
  18. In TOTUL sau NIMIC nu apare o intamplare.Totul este ENERGIE ,creat dinainte,dar depinde cum este facut, constient, sau inconstient.Nivelul de pe care a fost creat un lucru sau un eveniment da nivelul experientei.Daca ai creat din frica,experienta va fi negativa daca a fost din iubire atunci va fi pozitiva,asta ca interpretare duala.
    O interpretare divina doar "ar fi",o experienta din care vei invata o lectie,fara judecata.

    Fiecare Fiinta isi creaza realitatea sa.Universul ii pune la dispozitie toate caile,uneltele si persoanele care s-o ajute sa-si indeplineasca vointa.Problema este atunci cand nu stim ca noi am adus in manifestare aceea situatie,si dam vina pe oricine altcineva inclusiv pe Dumnezeu."Asa a vrut Dumnezeu"! Spuneti-mi,de cate ori ati spus asa ceva?

    Este foarte frumos sa trimiteti compasiune pentru acest tanar,fiindca aceasta vine din inima,dar nu-i luati puterea( considerandu-l neputincios,vai vai,vai de el) de a iesi din situatia aceasta in care singur a intrat!

    Gandindu-te la CINEVA automat te conectezi la el printro punte energetica.Dar daca tot te conectezi macar trimite-i puterea Luminii care-i va da idei de salvare, nu puterea Fricii care-l va secatui de energie!

    Lumea noastra arata ca NOI! Priviti-va in oglinda!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D, ..... care sunt ,,ideile de salvare'' la care crezi ca poate apela ?

      1. cu cearceaful pe geam ?
      2. sa sape o groapa si un tunel in celula betonata ?
      3. sa se teleporteze ca vreun sfant al inchisorilor ? !

      De multe ori cred ca vorbesti doar de dragul de a te auzi .

      Ștergere
    2. Anonim24 martie 2017, 18:29, mai bine te-ai abtine. Nu poti intelege anumite chestii "sensibile". Deocamdata.

      Ștergere
    3. 18:29, exact:teoria, ca teoria, practica e problema! Poti sa te conectezi si la 'priza' si sa-i transmiti toate energiile pozitive din lume...Asta-i doar caterinca in situatii de o asemenea gravitate. De 'ganditul' si 'portile noastre energetice' erau debusolate (tocmai) durele autoritati malaeziene!

      Ștergere
    4. Anonim 24 mar 23.19 asta spun si eu,numai de gîndurile si energiile noastre pozitive le pasă celor din Malaezia.Am observat ca D are o alta gîndire si o inteleg,dar din pacate nu functioneaza mereu.Stiu ca se spune ca suntem ceea ce gîndim si nu cred ca acestui copil i-ar gîndi cineva rău avînd in vedere situația lui,oamenii au reactionat cu mila.Din pacate noi nu putem face nimic decit sa ne rugam pentru el.DS

      Ștergere
    5. ,,trimite-i puterea Luminii care-i va da idei de salvare,''

      Adica el ce faca din inchisoare ca sa se salveze , cum poate el iesi ???? Nici eu nu am inteles ce idei de salvare trebuie sa-i treaca prin cap ?!

      Ștergere
    6. Anonim25 martie 2017, 10:14, tu sti ca poti materializa daca sti cum sa emiti? Dar repret: trebuie sa sti cum sa emiti. Aici este un Secret. Poate il vei descoperi candva.

      Ștergere
    7. Didona si cu 13.21 ajutati-l pe Ionut sa iasa , voi detineti secretele si puterea emisiei, treceti de la teorie la practica , ca noi astia suntem depasiti !

      Ștergere
    8. Invata sa emiti Anonim25 martie 2017, 14:06. Cu o randunica nu se face primavara la nivel global...

      Ștergere
  19. Daca stam bine sa ne gandim nimeni nu are voie sa ia viata cuiva. Pacat mare pacat ca in aceasta lume mai este asemenea practica. Dumnezeu sa le dea ganduri bune la acei oameni sa renunte la executia lui Ionut. Ma rog si eu din tot sufletul pentru el,tare mila imi este dr bunica lui. Doamne ai mila!

    RăspundețiȘtergere
  20. Inca trăiesc cu speranța că Sfânta Fecioara Maria va face o minune pentru Ionut.Toti greșim, nu există om fără de păcat iar Dumnezeu ne oferă mereu șansa să ne întoarcem.Daca Ionut va avea șansa de a scăpa din ghearele morții,cu siguranță va fi un alt om pentru tot restul vieții. Să ne rugăm împreună pentru el, sa aibă șansa macar sa fie transferat la noi in țară. La o minune tot mai sper!!!

    RăspundețiȘtergere
  21. Sa ne aducem aminte ca in 2011 Nicolae Popa era extradat dintr-o inchisoare din Indonezia in urma interventiei telefonice personale a lui Basescu la presedintele Indoneziei de la Jacarta,iar avionul privat a costat 200 000 Euro conform spuselor lui Ghita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Super-tare comparatia, de noaptea mintii !

      Ștergere
    2. Si aia cu statiile ,,de emisie'' , la fel de intunecati !

      Ștergere
    3. Intunecat esti tu Anonim26 martie 2017, 09:40 caci nu cunosti nimic. Palavragesti ca sa nu taci. Habar nu ai, nici macar pe ce lume traiesti nu sti, doar iti face impresia. Abtine-te caci iti lipseste cunoasterea. Esti in intuneric, balacarindu-te debitezi felurite tampenii.

      Ștergere
    4. 15:28, linisteste-te, draga, si vezi-ti de statiile tale de emisie, ca nu ti le fura nimeni, nici macar nu ne intereseaza.

      Ștergere
    5. Anonim26 martie 2017, 23:27, mai draga,constat ca unii chiar nu pricep nimic. Subiectul era despre a emite ganduri bune, ce treaba ai tu sa ne plictisesti cu posibile statii de emisie din mintea ta, chiar nu te-am inteles. In fine, este vorba aceea: unde dai si unde crapa. Miratura mai esti tu cu statiile tale de emisie inventate de propria-ti minte, mai "inginerule". Iar legat de ideea de furt, de ce te agiti daca ele sunt doar in mintea ta nelinistita? Calm!

      Ștergere
  22. Da si mai am o comparatie.Cind era la Sibiu, Iohanis spunea ca i se potriveste functia de primar ca o manuse,iar eu spuneam ca o manuse unui hot.

    RăspundețiȘtergere
  23. Ca sa fie mai clar ,batem saua ca sa priceapa calul.

    RăspundețiȘtergere
  24. Cetatenia e ca si casatoria,la bine si la rau, dar Plavanul se prinde greu ca a mincat slana,nu peste,pentru el 'Romanii mei' sint doar cei care ies sa schimbe guverne legal alese.

    RăspundețiȘtergere
  25. Singura sansa de interventie pentru Ionut este regele deoarece in Malaezia e monarhie.

    RăspundețiȘtergere
  26. Regele-i in Elvetia,are 95 de ani e batrin si imposibil de contactat,avea si leucemie probabil face tratament greu.Cel mai usor de contactat avea un ziar cu comentarii sau prin principesa Margareta de la Savirsin care tocmai si-a sarbatorit aniversarea impreuna cu Radu Duda.

    RăspundețiȘtergere