duminică, 19 martie 2017

SFÂNTA EVANGHELIE , DIN DUMINICA A TREIA A SFÂNTULUI ŞI MARELUI POST !



                                    ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog!


 SFÂNTA  EVANGHELIE  DE  LA  MARCU !

                  (VIII, 34 -38 ; IX , 1 )


Zis-a Domnul : cel ce voieşte să vină după Mine să se lepede de sine , să-şi ia crucea sa şi să-MI urmeze Mie.  Căci cine va voi să-şi mântuiască sufletul său îl va pierde ; dar cine-şi va pierde sufletul său pentru Mine şi pentru Evanghelie , acela îl va mântui . Şi ce-i foloseşte omului să câştige lumea întreagă ,dacă-şi pierde sufletul său ? Sau ce-ar putea să dea omul în schimb pentru sufletul său ?

                             Image result for IISUS
Iar de cel ce se va ruşina de Mine şi de cuvintele Mele în acest neam desfrânat şi păcătos , şi Fiul Omului se va ruşina de el când va veni în slava Tatălui Său , cu sfinţii  îngeri. Apoi a zis către ei: adevărat vă spun vouă că sunt unii din cei ce stau aici care nu vor gusta moarte, până ce nu vor vedea Împărăţia lui Dumnezeu venind cu putere.

Slavă Ţie Doamne, Slavă Ţie !


Dragilor, mergeţi la Sfânta Biserică şi asistaţi cu inima cu sufletul la SFÂNTA şi DUMNEZEIASCA  LITURGHIE, şi veţi simţi in suflet TAINA  SFINTEI  SI DUMNEZEIESTII  EVANGHELII , care vă va da multă putere sufleteasca şi vă va întări mult în Credinţă.

                        Cu dragoste si preţuire, Maria.


P.S.

Din inimă si din suflet,aduc multumiri  tuturor celor care au pus si pun cărămidă sau mai multe,la ZIDIREA CUVANTULUI 
LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 
fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi 
dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 
Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 





https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, 

Un comentariu:

  1. Doamna Maria trebuie sa fie crezuta in tot ce vede si spune,pt ca numai asa prin anumite persoane DUMNEZEU poate comunica cu noi, un alt exemplu este si mistica si vizionara italiana nascuta in 14 martie 1897. Decedata la 12 oct 1961 , mormintul ei fiind in catedrala Bunavestire din Firente. A fost o fata si infermiera credincioasa ajuta saracii si nevoiasi, cu multa credinta in Dumnezeu, ia a refuzat parintii de a se casatori , la virsta de 23 de ani este lovita de catre uun bolnav mental cu o spranga si ramine pentru tot restul vietii la pat fiind paralizata de la briu in jos. Printre alte multele viziuni in ziua de 16 martie 1945 Maria vede pe Isus care o cheama sa mearga cu EL ca sa ii arate PATIMILE LUI suferite pt noi pacatosii , EL vorbeste despre chinurile si suferintele LUI indurat pina la moarte in cruce pt noi, in aceasta cale dureroasa ISUS ii arata la Maria tot, ea vede aude si chiar simte in sufletul ei tot ce sa petrecut cu 2000 de ani in urma.

    Daca intrati pe gugal (google) cu titlul de. "LA PASSIONE DI NOSTRO SIGNORE SECONDO MARIA VALTORTA," dupa care aveti mai multe subtitluri .......

    Iar pe youtube puteti viziona si auzi "MARIA VALTORTA CRUCIFISSIONE " vizionare placuta dar fff trista pina la lacrimi ba chiar mai mult.

    Printre altele o sa intelegeti pt ce ISUS PE CRUCE la mina dreapta pironul a fost batut la puls iar la mina stinga in palma ......... trist si dureros. BUNULE ISUSE TE ADORAM SI TE IUBIM, PREASFINTA TREIME IARTANE PE NOI PACATOSI, MAICUTA SFINTA SI PREACURATA FECIOARA IARTANE PE NOI PT TOATE SUFERINTELE PE CARE LEA SUFERIT SCUMPUL TAU SI AL NOSTRU ISUS CRISTOS AMIN.

    RăspundețiȘtergere