vineri, 31 martie 2017

RACHETĂ SAU AVION CU OTRAVĂ ???


                                               30 Martie 2017,ora 6,15 dimineata !

                                            Dragii mei, 

Astazi dimineata ,treaza fiind , vad stand in pat cu ochii închisi, văd înspre Răsărit cum de la Pămant se ridica ceva, ce părea a fi un Avion care împrastia pe timp de noapte un praf roz, un praf foarte dens ca un nor alungit .
Nu vedeam Obiectul care lăsa o asemenea Dâră groasa si rozie în urma sa, dar vedeam din belsug norul alungit si dens, de culoare roz deschis.

.
IMAGINEA care aprinde spiritele pe internet: Legătura dintre "EXTRATERESTRUL" găsit mort în San Jose şi testele cu rachete făcute de americani - FOTO, VIDEO..

Putea fi si o Racheta care sa lase in urma sa asemenea nor roz, asa ca in imaginea de mai sus.
Spun aceasta dragilor ,deoarece Obiectul in noapte urca prea ţintă către Cer.
Dragii mei, daca era Racheta ,atunci cu siguranta va avea o ţintă precisă.
Daca era un Avion, atunci acesta avea un scop precis,si anume: acela de a otravi aerul pe care il respiram.
Dragilor , asa cum arata sarea roz pe care o gasim prin magazine, o astfel de culoare avea imensul nor dens si lung, care ramanea in urma Obiectului zburator sub un Cer de noapte densă.
Dragii mei, vom auzi de un asemenea Eveniment neplacut, posibil tragic, care va pleca dinspre Rasarit ,direct tinta spre Cer.
Dumnezeu si Măicuta Domnului sa aiba grija de noi, si de toti Semenii nostri.
                                       Cu dragoste,Maria.

P.S.

Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor celor care au pus si pun o cărămidă sau mai multe, la ZIDIREA  CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru fiecare in parte,iar 
DARUL vostru ,vă va fi dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 




https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

50 de comentarii:

  1. Sa ne fereasca Dumnezeu doamna Maria. Va doresc o zi buna si toate bucuriile sa vina peste noi toti. Cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca era un avion este posibil să stingă un incendiu forestier.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Madus cred că nu ai înțeles mesajul D-nei Maria,unde spune că e vorba de o racheta sau avion cu otravă.Dacă era un incendiu forestier nu era stins cu otrava,așa cum se arată în mesaj. Cred că toată lumea știe că avioanele militare împrăstie peste tot substanțe toxice de mult timp.Tocmai de aceea nu mai rodește nimic,iar clima s-a schimbat radical.Urmele pe care noi le vedem pe cer sunt lăsate de chemtrails,care se mai numesc și dîrele morții.Eu am postat mereu cîte ceva aici despre acest pericol,dar puțini au luat în seamă.Intră pe net și vei găsi multe dovezi referitor la acest aspect.DS

      Ștergere
    2. Am crezut că Maria a presupus că e otravă datorită culorii rosii a substanței.din câte ştiu eu la incendii forestiere se foloseşte şi o substanță de culoare roşiatică pt al izola....suntem in aceeaşi tabără.nici pe mine nu mă ia nimeni în seamă.DUMNEZEU BINECUVÂNTEAZĂ ARGEŞUL că de când nu m-am mai rugat pt el numai nenorociri pe aici.le ia ...minţile si fac numai prosti....

      Ștergere
    3. Da,MADUS ,culoarea roz intens m/a facut sa cred ca este vb de otrava,mai ales ca se intampla noaptea ! Ai banuit corect !

      Ștergere
    4. elicopter al Inspectoratului General de Aviație intervine sâmbătă într-o zonă greu accesibilă din județul Alba, pe raza comunei Poșaga, unde aproximativ zece hectare de vegetație uscată, litieră și doborâturi au fost cuprinse de flăcări, a informat ISU Unirea Alba.


      Inițial, pentru stingerea focului au acționat pompieri de la Stația Cîmpeni, însă ulterior în zonă au fost trimise forțe suplimentare, inclusiv Detașamentul Aiud. Alături de cei doi ofițeri și 27 de subofițeri ai ISU, pentru stingerea focului intervin și angajați ai Ocolului Silvic Privat Poșaga și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din comună.

      Din cauza zonei greu accesibile, pentru localizarea și lichidarea incendiului a fost trimis să intervină și un elicopter cu dispozitiv de stingere Bambi Bucket.

      Purtătorul de cuvânt al ISU Unirea Alba, plutonier major Alina Marescu, a declarat, pentru AGERPRES, că nu se cunoaște cine se face vinovat de producerea incendiului care a izbucnit în zona respectivă de mai multe zile. Au fost mai multe focare, pentru stingerea cărora s-a acționat, dar din cauza doborâturilor focul a reizbucnit, a precizat Marescu.

      Pompierii din Alba au acționat sâmbătă pentru lichidarea a încă două incendii de vegetație uscată, în comuna Miraslău și pe raza municipiului Aiud.

      Ștergere
    5. In Bucuresti pe la 6 dimineata un avion lasa dâre portocalii in urma sa.....

      Ștergere
    6. 10:57, te rog, vrei sa-mi spui si mie in ce sector ai observat acest lucru ? multumesc.

      Ștergere
  3. Ruasii din Ucraina,dupa Eurovizion mai iau o bucata,probabil intre crimeia si Dombas,pentru a le uni si a face Novarusia.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna maria ati spus dumneavoastra de un uracan si inundati sa adeverit din pacate a fost in
    Australia mai devreme sau mai tirziu se adevereste din pacate sa ne rugam la maicuta domului si bunul dumnzeu sa ne pazeasca sa ne ocroteasca amin

    RăspundețiȘtergere
  5. Aerul otravitor de la avioane ne pot imbolnavi.De aia sunt atatia oameni bolnavi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim31 martie 2017, 10:58, nu este vorba de avioane "normale" ci de altele "speciale" care au treaba aceasta: sa imprastie otravuri peste noi, nu degeaba aceste otravuri poarta numele "darele mortii".

      Ștergere
    2. Anonim 31 mar 22:06 ai perfectă dreptate și eu am vorbit mereu de chemtrails(dîrele morții),care au rolul de a otrăvi aerul și solul.Tocmai de aceea nu se mai face nimic în Romania și pămîntul are de suferit de ani de zile.Americanii sunt la baza acestor lucruri,iar în Romania ei au monopol asupra spațiului nostru aerian printr-un tratat semnat odată cu intrarea în Nato.Romatsa a dat mînă liberă americanilor și aceste substanțe sunt împrăștiate de avioane militare.Sub pretextul că fac pregătire militară,ei își pun în aplicare planul diabolic,așa cum fac în toate țările pe unde trec.DS

      Ștergere
    3. https://www.youtube.com/watch?v=h34WCIuA30M Am postat mereu cîte un articol sau filmulet referitor la aceste dîre ale mortii și sper sa citească toată lumea cit sunt de nocive și ce boli provoacă.Ds

      Ștergere
    4. http://www.efemeride.ro/un-genocid-planetar-zguduitorul-secret-dezvaluit-al-darelor-mortii-chemtrails-uri.DS

      Ștergere
  6. Un cult (secta) cere 4000 m patrati pt a construi ambasada extraterestrilor, aceasta cerere urmeaza sa fie aprobata de Iohanis, anunta romania tv azi 1.04.2017 ora 12,20 , ei acum e acum !!!!!.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne fereste!

      Da' ce vor acesti "raelieni"?! Vor noi adepti si au observat ca in Bucuresti se poate orice ?! :))

      Ștergere
    2. Iohanis ar face un mare bine,macar sa vina elohim in Romania,ar implini o profetie

      Ștergere
  7. Chemtrails ... se intampla zilnic daca va uitati pe cer pe seara ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este vorba despre acele avioane care sunt tot timpul pe cer? Sunt si ziua....

      Ștergere
  8. Doamne fereste ca si asa suntem cum suntem bolnavi si nu stim de unde ni se trage !

    RăspundețiȘtergere
  9. Scutul de la Deveselu, aproape de a deveni inutil. Rușii au testat arma care nu poate fi învinsă

    Specialistii in aparare sustin ca Rusia pregateste un nou model de racheta hipersonica ce va fi aproape imposibil de interceptat la nivelul actual al tehnologiei militare occidentale, potrivit stirileprotv.ro.

    Inclusiv scutul de la Deveselu va deveni inutil in fata noii arme a Kremlinului, potrivit analistului Tim Ripley, citat de Deutsche Welle. Noua racheta, botezata „Zircon”, dar si cu numele de cod 3M22, a fost anuntata de presa oficiala din Rusia inca de anul trecut, cand surse din industria de aparare au anuntat ca au demarat testarea armei, ce ar urma sa fie instalata pe noua generatie de submarine nucleare, clasa Husky.

    Zircon este conceputa pentru a atinge viteze de 7.400 de kilometri pe ora, ce o vor face practic imuna la sistemele anti-racheta ale NATO.De altfel, la sfarsitul anului trecut

    Vladimir Putin a ordonat intarirea, in 2017, a fortelor nucleare strategice ale Federatiei Ruse, pentru ca acestea sa fie capabile sa strapunga orice scut antiracheta, cum este cel pe care SUA il desfasoara in Europa de Est.

    Presedintele rus a cerut dezvoltarea unor "sisteme de rachete capabile sa garanteze strapungerea sistemelor de aparare antiracheta existente sau viitoare"

    https://www.antena3.ro/externe/scutul-de-la-deveselu-aproape-de-a-deveni-inutil-rusii-au-testat-arma-care-nu-poate-fi-invinsa-406271.html

    RăspundețiȘtergere
  10. Care mai e PREȚUL funcțiilor publice. Metoda și felul în care se vând slujbele la stat .


    S-a tot vorbit multă vreme de banii care trebuie dați pentru a ajunge în funcțiile publice.
    S-a vorbit mult de banii care trebuie dați pentru a prinde un loc de parlamentar, dar a fost totul ascuns sub sintagma contribuțiilor la partid sau a împrumuturilor făcute pentru partid. În aceste zile însă, se vând la propriu slujbele la stat iar sumele sunt amețitoare.

    Potrivit informațiilor noastre, în aceste săptămâni unii lideri ai Coaliției la putere sunt puși pe căpătuială.

    Funcțiile din aparatul guvernamental și cele din deconcentrate se vând ca la piață.

    Funcția de șef la cea mai ”slabă” deconcentrată este cotată la 50.000 EURO și ajunge la sute de mii în cazul unor poziții în Guvern sau agențiile guvernamentale.


    ”Se vând ca la Obor. Trebuie să vorbești cu cine trebuie și îți trimite vorbă prin consilieri cât te costă.
    Cică banii ar merge la partid, dar , din câte am auzit, îi împart între ei”, ne-a spus unul din cei care ar fi dorit o funcție de șef la o Direcție județeană de Tineret și Sport și care a acceptat să vorbească sub protecția anonimatului.

    Am mers pe fir și am încercat să aflăm cine sunt totuși managerii acestei adevărate rețele și dacă pozițiile vizate se vând ”chiar ca la Obor”.

    Îțele ”afacerii” duc spre vârful ierarhiei politice din Coaliție și lucrurile par a fi oarecum cunoscute.

    Potrivit celor cu care s-a discutat, sunt pescuiți îndeosebi solicitanți dintre liberalii supărați pe partid și PMP-iștii dornici să rămână pe funcții sau să revină acolo de unde au fost dați afară acum un an sau acum câteva luni și, desigur, oameni dornici de a ajunge în anumite funcții pentru a tranzacționa de acolo afaceri în beneficiul propriilor afaceri.

    ”Eu am mers și am spus că vreau să mă înscriu în partid pentru că vreau să rămân liberal.

    Mi s-a spus că e ok, numai că pentru funcție trebuie să vorbesc la București.

    Am vorbit cu cine trebuie și mi-a spus să mă văd cu un băiat al lui care mi-a spus cât mă costă. Simplu!”, ne-a relatat un doritor să rămână pe funcție tot sub protecția anonimatului.

    Operațiunea se desfășoară cu mare discreție și doritorul este verificat de mai multe ori pentru a nu fi surprize. Cei care au acceptat să vorbească susțin că după prima întâlnire, când ești pus în temă cu prețurile, oamenii sunt apoi verificați la solvabilitate și cât de dispus ar fi să se plângă procurorilor.

    ”Când le-am zis că prețul e prea mare și că ce fac ei e penal, omul trimis mi-a zis că suntem oameni și că ne putem înțelege lăsându-mă să înțeleg că e negociabil și m-a întrebat dacă țin neaparat să fiu șef la județ sau doar șef de direcție că și acolo e bine”, a relatat un altul chiar din partid și care era pornit să se ducă să se plângă procurorilor anticorupție, dar care la rândul lui a preferat să vorbească sub protecția anonimatului pentru că încă era în dubii asupra noii oferte primite.
    Acesta era sigur și că dacă se va duce la DNA nu se va întâmpla nimic pentru că ”așa se practică.”

    Potrivit surselor noastre informări cu privire la acest fenomen au fost transmise de serviciile specializate către beneficiari.

    RăspundețiȘtergere
  11. Australia sub ape, inundatii grave :



    http://www.stiripesurse.ro/alerta-na-ionala-in-australia-zeci-de-mii-de-persoane-sunt-evacuate-imagini-ocante-video_1188665.html

    RăspundețiȘtergere
  12. Scorul in meciul Rusia-NATO este 2-0 in favoarea lui Putin prin cultivarea reusita a Nationalismelor =Separatisme=Izolationisme gen Brexit=Tramp cu zidul lui cu Mexicul prin propaganda finantata si asta fara sa mai punem la socoteala Georgia si Ucraina parteneri NATO, unde Rusia a intervenit direct cu armata fie si sub forma razboiului hibrid.Pina la urma occidentul=NATO va fi obligat sa traga o LINIE si sa spuna ca Romania in 1917 la Marasesti;PINA AICI de aici in colo NU SE MAI TRECE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 31 mar 20:19 are dreptate Putin și a știut să se impună nu ca ai noști,care le-au dat mană liberă americanilor să facă ce vor ei la noi in țară.

      Ștergere
  13. In fiecare zi sunt zeci de avioane !!! Este foarte ciudat ...ceva se intampla!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-a întâmplat că Ucraina nu mai este sigură după avionul doborât de separatişti ,iar majoritatea curselor către Asia sunt deviate deasupra României.

      Ștergere
    2. Bravo Madus, se mai intampla si aruncarea pe piata a copilariilor genu'asteia panicarde,iar fumul din spatele avioanelor persista numai si numai daca nu bate vantul; cand bate, dara s3 disipeaza urgent- Asa le-a mers si la revolutie, cu ,,teroristii'' din megafoane...
      Acum analizati ,, chemitrail-istii'' da-ti la o parte simpli prosti si a-ti descoperit acoperitii pe care eu ma p-s !

      Ștergere
    3. Ce naiv esti anonim 08:23. De geoinginerie ai auzit ? Dar de Haarp ? Vizionare placuta :
      https://youtu.be/mEfJO0-cTis

      Ștergere
  14. Chemtrails sunt pe cer aproape zilnic de câtiva ani, cum de nu va sesizăti niciunul și îi lăsatI să ne omoare. Arunca cu chimicale, viruși, se simte și în aer mirosul dar romanii dorm nu aud, nu simt, nu vad(((:

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate Mihaela Opriș,dar cu cine să vorbești cînd noi nu mai avem control asupra spațiului nostru aerian.Cei de la Romatsa care se ocupă cu acest lucru sunt specializații in SUA și sunt plătiți regește,salariile lor sunt de sute de milioane și sunt sub tutela americanilor.România a ajuns o țară de cobai pe care se fac experimente zilnic,iar cel mai mare dușman al Romăniei este românul și abia apoi străinul.DS

      Ștergere
  15. https://www.youtube.com/watch?v=0gI1eXUcESA

    RăspundețiȘtergere
  16. Iluminati incearca sa reduca populatia pamantului cu 90%,ei au vrut sa treaca la alternativa 3,adica sa desfasoare un holohaust nuclear la suprafata pamantului.Dar bombele nucleare au fost dezactivate de alianta benefica sau consiliul andromeda care ne apara de reptilieni,cei care conduc defapt lumea.Alianta benefica incearca sa ai indeparteze de pamant ca ei au mai terorizat si alte 21 de planete dar alianta benefica iau indepartat.Din cauza reptilienilor exista teroristi pentru a ne distrage atentia de la planurile lor oculte,si nu numai ei au nevoie de suferinta,durere,nervi,ura,de la noi pentru ca ei sa hranesc cu aceste energi negative,din aceasta cauza oamenii sunt rai pentru ca ne influenteaza.Jocul balena albastra cu sigurante este creat de ei pentru a muri multi oameni acestea sunt planurile lor disperate de a reduce populatia pamantului.Doamna Maria Ghiorghiu cand a spus ca nu posteaza tot ce stie despre extraterestrii,se referea la cei ce ne conduc adica Reptilienii.Fiti pozitivi pentru ca suntem ajutati de Consiliul Andromeda sau Alianta Benefica li se mai spun,aceste finte extraterestrii benefici sunt forta binelui si lumina din acest univers si nu numai,si sunt mult mai puternici si mai multi decat fintele malefica de exemplu reptilienii si asociati lor gray.

    RăspundețiȘtergere
  17. Si tehnologia HAARP care poate crea furtuni devastatoare ori cand,pot crea cutremure,eruptii vulcanice,tornade,uragane,pentru a face dezastru si pentru a face multe victime pentru a reduce popultatia pamantului cu 90%.Din aceasta cauza sunt tornade si in Romania

    RăspundețiȘtergere
  18. Reptilienii nu se gandesc decat la ei insis ei orce finta o vad o considera ca pe o resursa o unealta.Ei nu respecta nimic si traiesc pe spatele altora.Ei cred ca le apartine totul dar nu este asa.

    RăspundețiȘtergere
  19. Iluminati ne otraveste non stop.

    RăspundețiȘtergere
  20. Deobicei acei nori alungiti sunt facuti de HAARP.

    RăspundețiȘtergere
  21. http://www.alternativenews.ro/2016/09/dezvaluiri-socante-cum-vine-moartea-din-aer-virusi-gripa-aviara-sars-porcina.html?

    RăspundețiȘtergere
  22. GEORGE SWARTZ SOROS,ADICA CIOBANUL SIONIST ungurean,marit se vorbi si se sfatui ca pe intuneric si pe nevazut de nimeni sa investeasca in industria de armament si mai recent in industria de armament cu continut chimic profitabil,evreii al iubesc ca pe un idol babilonian iar acest ticalos economic dupa furtul de mai bine de un trilion din visteria chineza cu dolari,nu se mai teme de nimeni asa ca a gasit o noua distractie care sunt pe viata oamenilor incercuita tot mai mult cu intoxicare lenta care este de provenienta chimica distructiva.

    RăspundețiȘtergere
  23. FBI-iul acheteaza implicarea Rusiei kagabistului Putin in ultimile alegeri din SUA cu scopul de a implanta semintele neincrederii si divizarea la fel ca la cele din UE mai ales in Brexit-ul englezesc care ameninta sa iese din ITERPOL cu toate informatiile.In Venezuela comunismul a invins 'la sate si orase' parlamentul e suspendat=Dictatura cu inflatie maxima ,foamete si magazine GOALE. La noi Politia Romana a facut investitii in aparatura de filmare si inregistrare video pe timp de noapte si softuri pentru decriptarea SMS-urilor si citirea agendelor telefonice ale tuturor tipurilor de telefoane mobile.Mai incet Fratilor ca a-ti ajuns sa va calcati pe 'picioare'.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 1 apr 07:08 FBI-iul sa-și vadă de treabă și să nu mai arunce în spatele rușilor toate eșecurile lor.Pînă una alta ei ne otrăvesc aerul și solul cu avioanele lor militare, care fac pregătire pe teritoriul nostru.Nici un avion militar rusesc nu a intrat pînă acum în spațiul nostru aerian,așa că nu putem sa-i acuzăm de nimic.Văd că ai rămas și acum ancorat in alegerile din SUA,probabil îți pare rau că Hillary a pierdut alegerile,dar asta e problema Serviciilor Secrete Americane.Dacă acestea și-ar fi făcut treaba,nu mai acuzau acum KGB-ul că le-ar fi stricat jocul.Și la noi în țară s-au implicat Sericii Secrete din afară,așa e peste tot în lume.DS

      Ștergere
    2. Ha ha ha , DS, numai de pasti 2014 au fost 42 de aeronave ruse care au intrat pe teritoriul Romaniei!

      Ștergere
    3. Anonim 1 apr 16:58 eu nu am vazut aceasta stire,daca tu ai o dovadă,astept să o postezi aici.Dacă tu afirmi ca în 2014 s-a întîmplat așa ceva,mă întreb ce au făcut americanii?Probabil au dormit în bocancii împreună cu prietenii lor de la Romatsa,care au în grijă tot spațiul aerian.Dacă avioanele rusești nu aveau drept de survol asupra României erau doborîte în prima secunda,așa că aștept dovezi.DS

      Ștergere
    4. http://burebista2012.blogspot.ro/2016/05/actiunile-consiliului-andromeda-din.html

      Ștergere
  24. Preşedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, şi preşedintele rus, Vladimir Putin, au discutat despre un presupus atac cu gaz care ar fi avut loc în provincia siriană Idlib, controlată de rebeli, au declarat marţi surse prezidenţiale turce, citate de Reuters.

    Atacul, despre care se crede că a fost efectuat de avioane de luptă ale guvernului sirian, a ucis cel puţin 58 de persoane, inclusiv 11 copii sub vârsta de opt ani, în această provincie din nord-vestul ţării, potrivit unui ONG de monitorizare şi unor angajaţi medicali.

    RăspundețiȘtergere
  25. http://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3747901

    RăspundețiȘtergere
  26. Atac chimic in Siria! Presa ascunde acest lucru. Din păcate sa adeverit si aceasta ,ca sa stie TOATA LUMEA!

    RăspundețiȘtergere