miercuri, 8 martie 2017

FOC PE CERUL NEGRU CA DE FURTUNĂ !


                                      ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 



                                Noapte de 7 -8 Martie 2017,ora 0,45 !

                                      Dragii mei, 

În aceasta noapte,în timp ce scriam aici pe Blog, văd dragilor cum dinspre nord, până la jumătatea Cerului senin de altfel,totul se acopera în bleumaren- negru.
Închipuiti-vă dragilor, ca priviti înspre Nord,si vedeti un astfel de CER:

 Image result for NORI NEGRI.
La marginea acestui Cer,era foc adevarat si fulgere din foc .
Jumătatea cealalta din Cer, partea sudică era fireasca,era ca un amurg. Adică ,aşa:

Image result for cer amurg imagini
.
Dragii mei, eum am mai scris de curând un articol cu titlul:
       

Dumnezeu există - Mărturii.: ROMÂNIA SE ÎNVÂRTE DE UN VORTEX !!!

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../romania-se-invarte-de-un-vortex....

Translate this page
2 days ago - Iata dragilor ,ce spunea acel glas: "România se învârte ! România se învârte de un Vortex !" Image result for vartej mare Image result for vortex / ...

Oare să aibă legatura Cerul negru cu foc, cu acest 

articol din linkul de mai sus?

Astept cu mare drag si cu mult interes , si părerile 

voastre.
                               Cu dragoste,Maria.


P.S.

Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor 

celor care au pus si pun o cărămidă sau mai 

multe, la ZIDIREA CUVANTULUI 

 LUI DUMNEZEU!

Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru 

fiecare in parte,iar DARUL vostru ,vă va fi dat 

înapoi de Dumnezeu si de Măicuta 

Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 


Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 


Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 




https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

49 de comentarii:

  1. Doamna Maria la noi la Buzau a fost aseara o ploaie torentiala cu fulgere si tunete ca in mijlocul veri. In schimb in America a fost tornade de a facut prapad.Din fata lui Dumnezeu nu ai unde fugi,ne rugam din tot sufletul si din toata inima si asa cum ziceti doamna Maria Dumnezeu are grija de fii lui. Cu drag doamna Maria si mults sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  2. S-ar putea ca dupa noua editie a Eurovizionului de la Kiev ,Rusia lui Putin sa declanseze o noua invazie pentru ocuparea de teritorii ucrainiene pentru a evita intrarea lor in UE.Ucrainienii tocmai au spus ca urmaresc si sprijina apropierea Republicii Moldova de UE,e un semnal puternic si pentru ucrainienii din R Moldova,probabil simt in 'ceafa'rasuflarea si amenintarea lui Putin.Astia s-ar putea sa fie virtejurile si norii negri vazuti in aceste viziuni,

    RăspundețiȘtergere
  3. Tunete si fulgere,inainte de ploaie.....

    RăspundețiȘtergere
  4. La Mulți Ani tuturor femeilor!

    RăspundețiȘtergere
  5. Dumnezeu ne iubeste atat de mult incat ne respecta toate alegerile chiar si cele facute inconstient.
    Vreau sa va vorbesc putin despre alegerile extrem de importante facute de curand la nivel de suflet,adica cele de care unii dintre noi nu sunt constienti.V-am tot spus sa va treziti spiritul pentrua face alegeri constiente care va vor aduce ceea ce intelegeti prin Mantuire.

    V-am scris de curand ca la inceput de an s-a initiat separarea liniilor temporale in functie de alegerile colective.
    Deci pe Pamant vor fi doua lumi

    RăspundețiȘtergere
  6. Esti o babă teroristă,ar trebui să fii închisă dar ai noroc că nimeni nu_si pune mintea cu tine doar câțiva schizofrenici pe care îi păcălești cum vrei si le iei banii,măcar rămâîi cu banii și ei cu paguba.gigi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc GIGI ! DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI,sa aiba grija de tine si de sufletul tau ,si sa/ti arate tie ADEVARUL SĂU cu privire strict la persoana mea! DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    2. Gigicule, tu esti din gasca pocaitilor alde gicu-gigicu, costi, fanica, pompica si alti asemenea comici vestiti ai 'bloc'-ului ?
      Pai, n-ati plecat ma si voi dupa 'orto-cretinel' ?
      Vezi ca daca mai stati mult, o sa va molipsisti si voi de la 'schizofrenicii' astia, cum ii numesti tu pe cei de aici. Sau, voi sunteti déjà si nu va mai este frica de contaminare…?
      Vezi tu, de ‘schizo’ ce suntem, de-aia nu ne lasam manipulati de mantrele (sau ‘tantre’ ?!) voastre. Ghinion, Gigicule, ghinion !
      Hai, ca daca mai intarzii mult pe aici, ti se desfiinteaza casa de rugaciuni si nu mai are cine sa te bage in seama !

      Ștergere
    3. Se vede
      Anonim8 martie 2017, 09:32,cât de mult respecti femeile,mai ales in ziua de 8 martie.
      Asa cum ti-am spus ,îti mai spun inca odata: DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI iti va da semn, iti va arata ADEVARUL SĂU referitor la persoana mea.Sper sa fii multumit! DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    4. Maria Ghiorghiu8 martie 2017, 20:45, ACEST GIGI NU REPREZINTA O AMENINTARE ,VAD CA-I POSTATI COMENTARIILE .

      Ștergere
    5. Da ! I-am postat acest Comentariu plin de rautate de ura si de jigniri,pentru ca sa citeasca si el (ea),si sa constate cat de mic,mic este ! Poate asa s-o rusina de cele scrise si mai are o sansa ca sa se indrepte.DUMNEZEU îi va arata ADEVARUL SĂU !

      Ștergere
    6. Sigur, e plin de rusine acest Gigi!
      Una ziceți alta faceți!

      Ștergere
    7. Gigi îmi pare nespus de rău pentru mama ta că a născut un asemenea specimen,care nu respectă femeile nici măcar de ziua lor de 8 martie.Noroc că noi nu ne punem la mintea ta.DS

      Ștergere
  7. Continuare
    Cele doua lumi vor fi astfel;o parte a lumii se trezeste,atinge un alt nivel de constienta si atrage energii noi,realizeaza noi creatii.O lume noua ce va exista langa cea veche, o lume ce o va percepe pe cea veche dar de care cea veche habar nu are.Asta pentru ca alegerile la nivel de suflet au fost diferite.
    Exista alegerea de a ramane pe vechiul Pamant,de a experimenta inca dualitatea,reincarnarile iar ca tehnologie Inteligenta Artificiala.Pe noul Pamant se experimenteaza integrarea tuturor polaritatilor si manifestarea divinitatii in acest corp fizic.Deci va fi creata o noua realitate intro dimensiune noua.Acest proces conduce spre a fi o fiinta suverana pentru care creatiile sunt rapide si nu dependente de constiinta de masa sau de alti oameni.Noul Pamant va fi o biblioteca,un loc de relaxare si refacere,un loc de instruire,un loc de cercetare energetica.
    Simtiti ce vrea sufletul vostru si faceti alegeri clare si constiente!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim8 martie 2017, 09:43, exact !

      Ștergere
    2. EU SUNT D,
      Te rog sa ne mai spui!

      Ștergere
    3. https://youtu.be/1RdR1_N6Hc0
      Ia aminte la ce zice acest preot si lasă ereziile lui D!

      Chiar vrei să faci baie o vesnicie în cazanul cu smoală?

      Ștergere
    4. Se pare ca aceasta separare a mai avut loc,exista pe net o relatare cu acel calator retinut pe un aeroport din Japonia pentru ca avea un pasaport emis de o tara necunoscuta,cu mai multe vize.

      Ștergere
    5. Anonim 8 martie 2017, 23:00, nu mai promova frica si teroarea folosindu-te de iluzii.

      Ștergere
  8. Vartejul sau tornada este ca si cand cineva te minte si tu sti adevarul.cand iti spune minciuna tu ce reactie ai?de contrazicere,de a spune adevarul,suparat,trist si dezamagit.de persoana respectiva.La fel cat de usor ne mahnim,enervam cand sti ca nui adevarat ce spune si ce sentiment ai? De razbugnire sa spui adevarul.ASA FACE SI FURTUNA,TORNADA,VARTEJURILE SI TOATE CAUZE NATURALE.ESTE SA NE ARATE ADEVARUL.DUMNEZEU NU ESTE DUJMANOS SAU POARTA URA CI FACE DREPTATE.CAND E VREUN CAZ NATURAL SAU BOLNAV ATUNCI NE ADUCEM AMINTE DE TATAL CERESC.ESTE ADEVARATA PILDA CU CEI 10 LEPROSI CA DUMNEZEU NE DA IN FIECARE CLIPA HARUL VIETI SA NE POCAIM SI SA NE INTOARCEM LA EL CA FIUL RATACIT CE VIU ERA DAR MORT IN CREDINTA!!!NOI DE AVEM BINE UITAM SAI MULTUMIN LUI DUMNEZEU SI CAND E RAU IL URAM SAU BLESTEMAM ZIUA DE TE- AI NASCUT.RABDARE SI CREDINTA SA AVEM PRECUM IOV.SA AVEM REMUSCAREA FIULUI RATACIT,SA AVEM UN SFERT DIN INTELEPCIUNEA LUI SOLOMO,SA AVEM IUBIRE PE JUMATATE CAT SFANTUL PETRU SI PAVEL.SA CEREM TARIE IN CREDINTA PRECUM CEREAU SI APOSTOLI CAND SAU INCHIS DUPA MOARTEA LUI IISUS DE FRICA SA FARISEILOR.DE ACEEA SI IISUS LI SA ARATAT SA LE ARATE ADEVARUL SPUS DE EL SI ALTI DIN INAINTEA LUI SI SAI INCURAJEZE SI LE INTAREASCA CREDINTA,SI FAPUL CA TOMA NU LA CREZUT A CERUT SAL ATINGA SI SAL SIMTA CU SIMTUL MAINI SI IISUS IA PERMISCA TOT CORPUL UMAN SI TOATE SIMTURILE LUI SA PERCEAPA ADEVARUL.SIMTUL
    INTERIOR INIMI( IUBIRE,FRICA .....) SIMTUL EXTERIOR: PIPAIT,VAZ AUD,GUST(CINA)MIROS(MIREASMA DE MIR) SI AL VREMI(PE MARE CU CORABIA CAND OPRESTE FURTUNA).Dumnezeu este pretutindeni,noi sa cerem ajutor ca si Sfantul Petru cand a mers pe apa si a mers dar nu dupa putin pasi a inceput de a se scufunda incet in mare si atunci cerand ajutor la primit,dar si raspuns" De ce ti-ai pierdut credinta?frica te trage In jos"CERETI FRATILOR TARIE IN CREDINTA SI IUBIRE DE APROAPE FIE NEAM FIE DUJMAN.Cand sa nascut MOISE AU FOST UCISI PRUNCI DE PARTE BARBATEASCA LA FEL SI CAND SA NASCUT IISUS.ESTE UN EVENIMENT REPETAT.DAR ACUM IN ZIUA DE AZII CATI PRUNCI NENASCUTI MOR?? OARE NU SUNTEM APROAPE DE VENIRE?? TIMPUL ESTE DOAR UN NUME DAT PENTRU NOI OAMENI DE LA ADAM PANA LA VENIREA LUI HRISTOS.AMIN

    RăspundețiȘtergere
  9. Aveti un mesaj care e pe cale a se implini.Se pare ca Victor Ponta isi va da demisia din PSD si va pleca din tara.
    În aceasta dimineață, m-au trezit multime de glasuri, care strigau la unison, asa:
    ” Victor Ponta , nu pleca!
    Asta este Țara ta !
    Victor Ponta ,nu pleca !
    România-i Țara ta !”
    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/search?q=victor+ponta+va+pleca

    RăspundețiȘtergere
  10. La mulți ani Maria ! Te iubim !

    RăspundețiȘtergere
  11. In ultima vreme SE intampla atatea necazuri.Nu stiu daca este mania Lui Dumnezeu sau furia satanei.Diavolul stie ca nu Mai are mult si de aceea se intampla atatea nenorociri.Oameni buni trebuie mult post si rugaciune sa nu vina aceste urgii peste noi.In fiecare zi se dezlantuie fortele raului cand intr-un fel cand in altul.Numai cel de sus poate opri toate acestea.Dumnezeu sa ne pazeasca pe noi si familiile noastre.Amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În ultimul timp ți se induce să vezi necazuri. De când n-ai mai văzut o stire bună?
      Dacă vrei să fii fericit, caută fericirea în jurul tău si alimenteaza-te cu tot ce e frumos si bun.
      Roaga-te lui Dumnezeu să așeze lucrurile din viața ta astfel încât să vezi peste tot voia Lui.
      Dumnezeu e iubire,e drept, e bun, e atotputernic. Crede aceasta si rele îți vor părea oportunități de îndreptare.
      Ai grijă de sufletul tău. Mulți se bat pe el. Nu uita că l-ai primit de la Dumnezeu si Lui trebuie să il inapoiezi.

      Ștergere
    2. Amin !
      Ai scris foarte frumos ! ,👍👍👍🌼🌼🌼🌼💜💜💜💜💜💜

      Ștergere
    3. Mulțumesc, anonim 10:53.💐

      Ștergere
  12. Tariceanu ,avertisment dat presedintelui pentru uzurparea unor puteri in stat prin evitarea parlamentului in mandatul cu care ultimul a plecat la Bruxell.Fisura intre puterile statului, a pornit si inainteaza.

    RăspundețiȘtergere
  13. https://youtu.be/Lsa6_VLdEjc

    RăspundețiȘtergere
  14. A fost o imagine cu aurora boreala, chiar un vortex ca, nu era in Romania slava Domnului Iisus.

    RăspundețiȘtergere
  15. La multi ani! Si multa sanatate putere de a rezista in furtuna. Domnul Iisus si Maicuta Sa sa fie cu dumneavoadtra cu toti cei dragi si cu toti cititorii blogului

    RăspundețiȘtergere
  16. LA MULTI ANI Dna.Maria cu multă sănătate,dragoste si bucurie duhovnicească!LS

    RăspundețiȘtergere
  17. Doamna Maria va rugam sa ne spuneți care dintre cei trei Ponta Dragnea,Grindeanu, este ales de Tatăl Ceresc?! Care din ei?!va rugam!Mulțumim!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An.19:18, tu vorbesti in numele unui grup ?
      Va rugaaaam sa ne spuuuuneti....Mai corul lebedelor !

      Deci, care dintre ei ? basescu, draga, basescu !
      Ei, ce zici, acum esti mai multumita ?
      Hai, si noi va multumim, amin !

      Ștergere
    2. Cu cata răutate te exprimi Anonim 21:17 incredibil.Deci nu mai poate scrie omul un comentariu ca săriți pe el ca hienele.Atitudine de non crestin este replica ta unde este iubirea de aproapele unde este Anonim?

      Ștergere
    3. Anonim 8 mar 21:17 pînă acum ne făceai găini,acum ne faci lebede?Ce caracter infect ai nu ști ce invective să mai găsesti pentru a jigni pe toată lumea.

      Ștergere
    4. Pacea în lume începe cu voi.
      Dacă voi vă razboiti in scris de ce sunteți uimiți ca nu e pace?
      Iertati-vă si nu vă mai puneți etichete.
      Dumnezeu va iubește asa cum sunteți. Dacă mergeți la El vă va sterge orice urmă de la lipiciul de la etichete. ☺ Il găsiți la biserică, iar stersul lipiciului îl face duhovnicul.
      Iertare.

      Ștergere
  18. La multi ani !dumneavoastră si tuturor femeilor de pe blogul dvs.!

    RăspundețiȘtergere
  19. Doamne multi sunt in gradina Ta!Ce te ambalezi așa anonim21,17,daca stai sa gândești puțin fara ura,fara explozie parca est paranoic!Nu ai învățat ca aranjarea cuvintelor in propoziție dezvăluie misterul,chiar si celor săriți adă de pe fix.!Atunci sa începem gramatical: Va rugam,,,bineinteles eu o respect pe doamna Maria,deci folosesc pers.lll.,,,.Apoi al doilea lucru,pe mine ma interesează soarta celor dragi mie!a celor din PSD.,ceilalți au dat dovada de trădări,cearta,ura ,vrajba,adică tot ce nu este plăcut lui dvs.Deci draga anonim 21,17 nu pot sa ti pun in cap cu pâlnia ca si la micușor de la usl .Ptr.mine sunete -ti mici,așa cum v-am scris si numele care va reprezintă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 8 mar 22:48 sunt total de acord cu tine,ai dreptate.

      Ștergere
  20. Pamantul si toata omenirea se pregateste,se califica pentru o frecventa de vibratie mai inalta,mai evoluata,pentru o constiinta care fuzioneaza cu Universul.Pamantul a fost ridicat de la frecventa 3D la frecventa dimensiunii timpurii 5D,cu ajutorul sufletelor colective evoluate si Constiinta sustinuta a planetei.Fiintele mai evoluate s-au oferit voluntar pentru acest scop,si-au asumat riscurile pericolului de a cadea in intunericul 3D,sau mai jos.Aceasta este Constiinta Cristica care curge in inimile si mintile noastre.Constiinta Cristica curge in valuri coplesitoare de energie direct de la Sursa Divina si va atinge persoana care se pregateste pentru ascensiune,transmutare si care se pregateste sa devina o parte din constiinta colectiva a umanitatii care ascensioneaza.Va puteti alatura Mamei Pamant care a ascensionat in 5D,cunoscand si amintindu-va cine sunteti cu adevarat.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim9 martie 2017, 09:22, Nu vor trece foarte multi de acest salt ,nu Il vor putea sustine si vor ceda .Aceasta este o parere a mea ,din cate am inteles asa vor decurge lucrurile.

      Ștergere
  21. La mulți ani doamna Maria.La mulți ani,si iubire va trimit din partea mea..
    Monica Meryah.

    RăspundețiȘtergere
  22. Meryah, cum va mai simtiti ?

    RăspundețiȘtergere
  23. Da anonim 21/25,dar tot sper ca vor fi mai multi cei care inteleg ce se intampla,si se vor inalta.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim10 martie 2017, 08:24 .Si eu sper sa fie cat mai multi .

      Ștergere
  24. astazi 10 Martie la stiri s-a aratat o tornada cu un curcubeu cva nemaiintalnit produsa in BAVARIA DE NORD

    RăspundețiȘtergere