joi, 30 martie 2017

MAFIA PĂDURILOR , A TRIMIS POPORUL LA MAZILIT !


             
                                Noapte de 24 -25 Martie 2017,ora 0,34 !

                                       Dragii mei, 

În aceasta noapte in timp ce scriam aici pe BLOG, aud glas care spune asa:


                   "Mafia ,a trimis poporul la mazilit !


                  1989 -1999 !"

În aceasta clipă dragilor, vad înspre Sud, si chiar Sud -Vest, vad hectare intregi de Pădure culcată la Pămant.
Image result for paduri taiate in romaniaImage result for paduri taiate in romania..
Image result for paduri taiate in romaniaImage result for paduri taiate in romania..

Este o adevarata crimă,ceea ce se intamplă  astazi pădurile României.
Este un adevarat GENOCID ! Este precum un ATENTAT terorist la viata poporului român.
Oare vede cineva, aud cineva strigatul, geamătul Pădurilor României?
Doar Bunul Dumnezeu si Măicuta Domnului,aud  acest strigat de salavare a vietii oamenilor.
DREPTATEA si OCROTIREA noastra,stau in MAINILE LUI DUMNEZEU si sub ocrotirea MAICII DOMNULJI.Amin !
                                         Cu dragoste,Maria.
P.S.

Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor celor care au pus si pun o cărămidă sau mai multe, la ZIDIREA  CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru fiecare in parte,iar 
DARUL vostru ,vă va fi dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 




https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA


                          

28 de comentarii:

  1. Pana tara aceasta este condusa de acesti tradatori de tara si neam nu putem astepta altceva. Sa vina Isus si sa plateasca fiecare. Doamne vino !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi nu suntem cum trebuie. Suntem rai. Ceea ce suntem aceea vine peste noi... ca sa intelegem in ce stadiu suntem. Ne privim in "oglinda" si ne inspaimantam ... nimeni nu va schimba nimic in locul nostru. Noi trebuie sa facem o schimbare... caci altfel, tot asa...

      Ștergere
    2. Aceasta este trista realitate.
      Altfel nu ar fi necesara a II-a venire si Judecata.

      Ștergere
    3. Oamenii ies în stradă să nu o schimbe pe Koveși și pe Lazăr, dar pentru tăierea pădurilor nu ies,nu se revoltă nimeni.DS

      Ștergere
  2. Sa vina extraterestri si sa ne ajute daca tot vin Cred ca este prea tirziu si pentru ei

    RăspundețiȘtergere
  3. Să dea Domnul să vină cât mai repede .Vino Doamne Iisuse.Sa plătească toți cei care au fost violenți,toti din vina cărora au curs multe lacrimi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria ,noi nu mai putem lupta.Toată nădejdea o punem in Dumnezeu,in Iisus Hristos,In Maica Domnului,doar ei si numai ei mai pot sa ajute.Poporul trebuie sa se roage intens ptr.lucrul această si ptr.tara si poporul nostru,sa avem liniște si multa dragoste fata de tot ce ne înconjoară.In viață mea numai merg la votare,!.Am ajuns sa blestem pe cei care au trădat poporul furând totul din prostia lor si fin a se îmbogăți.Aceștia sa nu vadă fata lui Dumnezeu,ii să-i pedepsească!.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astăzi am vazut un reportaj despre Polonia și este uimitor la ce nivel au ajuns polonezii,care au pornit de pe aceiași treaptă cu noi și au ajuns foarte departe.Au luat fonduri europene și au investit banii în autostrăzi și agricultură, iar noi am făcut parcuri în cîmp,telegondole și terenuri de sport în pantă.Prostie și hoție ca în România nu cred că mai există nicăieri în lume,tocmai de aceea străinii profită.DS

      Ștergere
  5. Ne-au condus numai niste iresponsabili,nu sunt o persoana pesimista insa nici optimista nu pot sa fiu in ce ne priveste . Hoti la la toate nivelele. Chiar daca mai sunt cativa care vor sa faca lucruri bune pt tara ,sunt indepartati ,numeric sunt in inferioritate ,nu au sanse in fata lupilor!

    RăspundețiȘtergere
  6. Oameni fara pic de creier si conștiința, care taie pădurile doar gandindu.se la banii ce.i baga in buzunar .
    Însă nu se gândesc la nenorocirile ce se produc , ca urmare a defrișărilor necontrolate de nimeni .
    Acesta se numește genocid împotriva oamenilor , ar trebui executați fără milă , așa cum ei retează aceste păduri . Jeguri umane , care nu se gândesc la copiii si nepoți lor .
    👹👹👹👹👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

    RăspundețiȘtergere
  7. Dumnezeu ne a dat această tara ș o ocrotim și o păzim noi nu s-a așteptăm la El s o faca. Ne a dat tot ce ne trebuie, puterea necesară să ne apărănu va asteptati sa staTi cu mâinile în san și El să le rezolve, asteptati degeaba. Dumnezeu da dar nu baga în traistă. Popor de lași.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam ai dreptate,da,prea multi oameni cu 2 fete,aplecați că ghiocelul,care se mulțumesc cu firimituri,merg pe ideea lasă că nu.i rău,când văd acei oameni la wax populi ce nivel de cultura au mi.e rușine că.s român!

      Ștergere
    2. Unele postari demonstreaza ca multi din categoria 'vox populi' sunt chiar si pe acest blog...

      Ștergere
  8. Atentat la siguranta nationala prin defrisarea padurilor cu binecuvintarea presedintelui care e sef al CSAT a retrimis legea in parlament la cererea austriecilor de la fabrica de prelucrare a lemnului din Sebes, dar care a binecuvintat si violarea constitutiei care era sa finalizeze lovitura de stat si schimbarea guvernului legal ales, el care ar trebui sa fie garantul respectarii ei.Acelasi care platit primar se ocupa prin incompabilitati si fals de devalizarea patrimoniului imobiliar al sibienilor iar mai inainte cind era platit inspector scolar se ocupa de traficul de copii ai doamnei Iliut din Rasinari etc,si care acum este la Malta cu apoliticul Ciolos la intilnirea PPE.Intre Ialta si Malta o rima cu conotatie catastrofala pentru poporul roman pentru ca a adus un secol de de suferinte,durere,injosire , milioane de crime si lasitati din care se pare ca nu am prea invatat nimic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aha patriotism....PENTRU ASTA DE CE NU SE ESE IN STRADA????????.
      STAM SI PALAVRAGIM.VENITI LA COMANDAU SA VEDETI JAF SI JALE

      Ștergere
    2. Asa este an.20.09 dar ce sa-i faci acestui nemernic ca-l apara tineri frumosi si liberi cu care el nemernicu iese la demonstratie. Doar sa vina odata Isus sa ne salveze tara si poporul roman. Doamne vino odata la ei!!!

      Ștergere
    3. Anonim30 martie 2017, 22:37, tineti aberatiile pentru tine si nu mai otravi blogul!Abia s-a mai limpezit!

      Ștergere
  9. Of! Doamna Maria pana cand aceste hiene vor mai smulge sangele acestei tari? Doamne Dumnezeule Mare numai Tu Doamne poti scapa poporul tau de acesti oameni fara inima. Sa ms ierte Dumnezeu si Maicuta Domnului dar nu ai cum sa taci cand vezi atata dezastru. Doamna Maria eu tot mai cred si nu pierd speranta cat si credinta in Bunul Dumnezeu ca chiar daca multi vor sa ne aduca chiar si la 100m patrati cum am citit undeva Romsnia va ajunge mult mai msre o sa vedeti. Si nu numai atat va fi si bogata. E greu de crezut dar eu sper din tot sufletul ca asa va fi.Doamna ajuta poporului roman crestin de pretutindenea. Dosmna Maria sa ne rugam atat ne ramane acum. Cu drag si sanstate.

    RăspundețiȘtergere
  10. Liberalul Ghise de la Brasov a vorbit acum un sfert de ora la Romania TV despre PLANUL MINERVA prin care in Europa de Est s-au creat instituti anti -coruptie cu scopul implicarii lor in politica.

    RăspundețiȘtergere
  11. Om cu om

    de Tudor Arghezi


    Un om fusese-o frunză şi numai om cu om
    Au izbutit să crească şi să se facă pom.
    Că moare frunza-n ramuri, puiandră şi uşure,
    Copacul vieţuieşte şi s-a-nmulţit pădure.
    Tu-ţi răsplăteşti ursita de grabnică pieire,
    Făcându-te din omul prigoanei, omenire.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cine poate opri taiere pădurilor. ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi exemplul Ucrainei:batalioane de voluntari cu arma în mână....

      Ștergere
    2. Suntem deficitari la capitolul 'voluntariat', nu avem o cultura in acest sens, ca sa nu mai vorbesc de patriotism !
      Mai importante-s berea, scuipatul semintelor si incinsul gratarelor...este adevarat, voluntar !

      Ștergere
  13. Ciolos ataca frontal MAFIA padurilor: „Taierile ilegale sunt o problema de siguranta nationala."

    Ordonanta de urgenta OUG 51/2016 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice, adoptata in sedinta de Guvern de miercuri, introduce peste 100 de noi sanctiuni, iar in cazul celor existente, la marea majoritate a acestora, cuantumul amenzilor a fost cel putin dublat, a anuntat ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Cristiana Pasca Palmer, joi, intr-o conferinta de presa.

    http://www.aktual24.ro/ciolos-ataca-frontal-mafia-padurilor-taierile-ilegale-sunt-o-problema-de-siguranta-nationala-ce-masuri-a-luat/


    Vot pentru continuarea defrisarilor in Parlament.
    Singurele partide care s-au opus atat in comisie cat si la votul in Parlament au fost USR si PUR.

    Surpriza neplacuta in Parlament: Comisia de Agricultura din Camera Deputatilor a discutat miercuri anularea Ordonantei de Urgenta 51/2016 (data de guvernul Ciolos), care a introdus sanctiuni usturatoare pentru taierile ilegale de padure si transportul lemnului, acestea mergand pana la confiscarea lemnului si a masinilor, dar si sanctiuni pentru personalul silvic care de multe ori este complice. Potrivit informatiilor obtinute de HotNews.ro, dupa adoptarea OUG 51/2016, taierile ilegale au fost reduse cu peste 50%, iar pretul lemnului s-a dublat, semn ca s-a diminuat cantitatea de lemn introdus ilegal pe piata. Lemnul taiat ilegal se vindea la negru la un pret mult mai mic.

    http://www.hotnews.ro/stiri-mediu-21626758-atentie-parlament-pregateste-distrugerea-padurilor-comisia-agricultura-discutat-despre-masacrarea-legislatiei-care-impune-pedepse-dure-pentru-hotii-lemn.htm

    RăspundețiȘtergere
  14. trebuie sa iesim in strada ,adevaratii teroristii ne conduc pe noi trebuie sa facem noi ceea ce este omeneste ,Dumnezu lucreaza unde nu mai poate lucra omul . este absurd sa nu facem chiar nimica pt scumpa noastra mama natura .

    RăspundețiȘtergere