joi, 2 martie 2017

CUTREMURE ??? INSTITUTUL DE FIZICĂ A PĂMÂNTULUI !


                                     ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 

                                                 

                         1 Martie 2017,ora 16,22 !

                                                Dragii mei,

Tot in aceasta după amiază, si tot în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune ceva despre Institutul de Fizică  a Pămantului.
Glasul spunea aşa:

                "Institutul pentru Fizică a Pămantului !

Dar un alt glas intervine ,si graieste asa:

                 El ştie ca va fi, în 23, 24, 25, 28 !"

Dragii mei, daca acel glas spunea despre o anume persoana ,precum c-ar sti că va fi in ,23,24,25 si 28,eu pot sa va asigur că nu stiu nimic în acest sens,si nici despre persoana care cunoaste aceste date.
Nu pot decât sa ma cutremur si eu la auzul acestor vorbe, deoarece,un CUTREMUR natural, nu ai cum sa stii ziua exacta când se va produce. Doar la un Cutremur de Pămant provocat de minţi si mâini criminale ,se poate sti ziua si ora producerii dezastrului,si numai de acesti criminali.
Acum dragilor, eu nu cunosc ale cărei luni din cele 12,vor fi aceste date si zile.
Sa fim optimisti si sa lasam in grija BUNULUI DUMNEZEU si a MAICII DOMNULUI toate aceste temeri si griji ,care sunt cu neputinta la oameni a le opri.
Tot ce la om este cu neputinta,la DUMNEZEU este cu putinţă.
Noi să continuăm a ne întari în Credinţă, în a face fapte bune, si sa ne iubim Aproapele ca pe noi înşine.
 Si astfel ,vom fi ocrotiti si păziti de tot raul si necazul, si nimeni si nimic ce ne-ar putea provoca suferinţă,nu se va atinge de noi. 
                                      Cu dragoste,Maria.          

P.S.

Din inimă si din suflet,aduc multumiri tuturor celor care au pus si pun o cărămidă sau mai multe, la ZIDIREA  CUVANTULUI  LUI DUMNEZEU!
Vă asigur pe toti dragilor,că mă rog pentru fiecare in parte,iar 
DARUL vostru ,vă va fi dat înapoi de Dumnezeu si de Măicuta Domnului,înzecit si poate chiar însutit. 


Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului 
Lui Dumnezeu,este de nepretuit!

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE  ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 




https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...



https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

126 de comentarii:

  1. Institutul Naționale Fizica a Pământului nu știe CHIAR NIMIC despre predictia cutremurelor, sunt efectiv paraleli ca sa nu spun ca ,,ard gazul'' fără rost sunt plătiți ca sa ne spună după ce deja a avut loc seismul.
    Problema e ca marele cutremur ,,bate la usa'' si nu poate nimeni să-l oprească.
    Fără sa fim cinici, culmea este ca în situația actuala dezastruoasa ar fi un eveniment care ar amplifica dezastrul dar are și o parte pozitiva - Sigur va trezi națiunea la realitate, iubire și credinta, renunțând la ignoranta,naivitate si politica mincinoasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ''In zona Vrancea, cutremurele cu magnitudini de la 6,0 in sus nu se produc atat se usor, si acest lucru este valabil inclusiv pentru seisme care nu sunt catastrofale (deci evenimente cu magnitudini MGR intre 6,0 si 7,0 inclusiv). Dupa seismul din 27 octombrie 2004, in Vrancea nu s-a mai produs nici un alt cutremur cu magnitudinea mai mare de 5,7 grade. Seismul din 2004 a fost precedat de mai multe cutremure cu mecanism de decrosare in Estul Turciei, Iran si pe Dorsala Carlsberg, produse in cursul anului 2003. O situatie comparabila cu cea din perioada 2003-2004 nu s-a mai repetat de atunci, iar toate seismele mai importante din Vrancea produse din 2005 si pana in prezent au avut magnitudini de maxim 5,5-5,7 grade. Aceasta este realitatea obiectiva, care este departe de fabulatiile emise ...''
      (cutremur.net)

      Ștergere
    2. 02:24, un cutremur puternic nu are nicio parte pozitiva (!), asa cum spui tu, si cu atat mai putin ca "Sigur va trezi națiunea la realitate, iubire și credinta, renunțând la ignoranta,naivitate si politica mincinoasa.”.

      Din pacate, omul uita mult prea repede dupa ce are loc o nenorocire majora !

      Dupa cutremurul devastator din 1977, cat de mult s-au schimbat in bine oamenii ?????!!!!!

      Dupa atatea razboaie cu efecte dramatice, oamenii inca doresc si sunt angrenati in razboaie….

      Omul uita raul la nivel de catastrofa mult prea repede si este cel mai distructiv mamifer al planetei. Nici macar elementarul instinct de conservare nu-l (mai) are ! Acesta este omul.

      Ștergere
  2. În prima parte a anului 2017 va fii liniste,după aceea vine ce s-a prevestit pina acum!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La sfarsit de 2018, Anonimule.

      Ștergere
    2. La sfarsit de 2018 va fii război in Romania.Mai e putin timp pentru pocainta.Sa ne rugam continuu Anonimilor.

      Ștergere
  3. Cei ce provoaca cutremurele nu se gandesc ca sunt si pierderi de vieti omenesti?Pana unde ajunge nesimtirea oamenilor de a Provoca numai rau ? E adevarat ca sunt si cutremure naturale dar si provocate de oameni .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 2 mar 07:25 păi tocmai acesta este scopul celor care le provoacă să decimeze populația.DS

      Ștergere
  4. Poate e vorba de Italia.

    RăspundețiȘtergere
  5. vine,vine. incet si sigur.

    RăspundețiȘtergere
  6. Se implinesc 40 de ani de la cutremurul din 1977,bucurestenii ar putea sa-si ia o vacanta prin Ardeal, cit mai la nord-vest.Stie Iohanis ce stie de nu sta prea mult prin Bucuresti,dupa ce si-a distrus zidurile de la ultimul etaj al vilei Lac.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu a-si primi 2 fete cam la 20 de ani ,la mine acasa, eu sunt din Ardeal :D

      Ștergere
  7. E sinistru si cinic ce fac televiziunile ca vorbesc despre cutremur acum , in preajma comemorării a 40 de ani de la dezastrul din '77.
    Dupa ce trece 4martie nu mai zice nimeni nimic pana la anu' in martie.
    De luat măsuri nu se iau. Ferească Dumnezeu sa fie cutremur... Cine știe cine va scapa... Știu, dar nu fac nimic. Parca așteaptă sa vina cutremurul ca sa se dărâme blocurile ca sa poată construi mall-uri si zgârie nori. Nu le pasa de oameni, doar de terenuri si afaceri!

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Haideți să fim pozitivi,să gândim spre optimism şi să ne rugăm .Oriunde va fi sunt şi frați noştri .sânge din sângele nostru de ce mereu ne place să ne gândim la răul altora si nu la binele lor .în noi si inimile noastre trebuie să schimbăm ceva .Citesc zilnic acest blog şi mă cutremur la câtă răutate există in uni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gândul pozitiv nu e suficient. Asta fac sectarii new age.
      E nevoie de credința puternica in Dumnezeu, oferirea vieții noastre Lui, iubire creștinească.

      Ștergere
    2. Anonim2 martie 2017, 13:08m a crede in forta binelui nu are nimic de-a face cu secte si cu sectanti, mai citeste biblia si-ai sa vezi ce spune Domnul Iisus: „dupa credinta ta ti se va da”. „Adevărat grăiesc vouă: Dacă veţi avea credinţă în voi cât un grăunte de muştar, veţi zice muntelui acestuia: Mută-te de aici dincolo, şi se va muta; şi nimic nu va fi vouă cu neputinţă (Matei 17, 20). „Evanghelistul Matei adaugă: Şi toate câte veţi cere, rugându-vă cu credinţă, veţi primi.” (Matei 21, 22).

      Ștergere
    3. ANONIM 13.08,SI ISUS A FOST PENTRU ALELE VREMURI UN FEL DE NEW AGE,GANDESTE INAINTE DE A COMENTA

      Ștergere
    4. Mai anonim 00:02, Iisus Hristos n-a fost învățător new age!!!
      El a venit pe pamant sa aducă vestea buna a Mântuirii!
      New age de astăzi nu are nicio legătura cu învățătura lui Hristos!
      E scris ca mulți înțelepți sunt înșelați in cunoașterea lor si cu aceasta cunoaștere sunt vrednici de focurile iadului.
      Pe Dumnezeu il Cunoști prin credința, cu prin cunoaștere!
      Sufletul vine de la Dumnezeu, dar nu este Dumnezeu!
      Doar Lucifer a îndrăznit sa fie ca Dumnezeu, cel care l-a creat, si a fost izgonit din rai cand a vrut pentru el Tronul lui Dumnezeu! Doar învățătura lui new age atrage ca muștele la oțet, ca sa ma exprim civilizat, oameni cu putina credința si toba de carte!
      Hristos, pentru asta a venit pe pamant, sa învețe popoarele legea iubirii de Dumnezeu si decaproapele si sa ne mantuiasca prin jertfa Lui de pa cruce!
      Lucifer va învața multe, mai zice ceva de iubire necondiționată, si de alte chestii cum ca ați fi dumnezei, dar nu se va sacrifica niciodată pentru voi, din iubire ca sa fiți mântuiți. Lucifer, in ura lui fata de om, Creația desăvârșita a lui Dumnezeu, nu vrea altceva decat sa-si bată joc de oameni turnandu-le in cap învățături false, iar cand i-a câștigat ii așteaptă la rotisor, la chinurile iadului ca sa ii arate lui Dumnezeu ca isi poate bate joc de Creația lui, chinuind groaznic sufletele care au crezut in altceva decat in Cuvântul lui Dumnezeu.
      Dragilor anonimi care gândiți la fel ca 00:02, sunteți liberi sa alegeți: viata veșnica sau chinul veșnic. Ele exista, așa cum Dumnezeu exista si e Viu!
      Sa nu ziceți la judecata ca n-ați știut!

      Ștergere
    5. Mai anonim 20:00, ce e cu tine?
      Nu oare despre credința am scris si eu?

      Ștergere
    6. Anonim3 martie 2017, 09:11,citesti printre randuri,am spus un fel de new age.In acele timpuri el a venit sa ne arate calea si majoritatea nu la crezut .Asa se intampla si acum ,noi astia care venim si va explicam (mai mult sau mai putin) ca Adevarul si calea nu are legatura cu dogmele voastre ,imediat sariti in sus ca arsi.Nu sunteti dispusi sa intelegeti,practic totu-i simplu si usor daca ai credinta .Ia aminte la cuvintele Mariei :) oarecum ,textul
      "Dragi Creştini???
      Urgia este fraţi, iaduri ,creştini !
      Urgia este că ,vă porecliţi creştini!"
      ar trebui sa va puna pe ganduri ...

      Ștergere
    7. Voi ăstia care vă credeți treji, cu tolba plină de informații, sunteți intr-o mare eroare!

      Ștergere
    8. Anonim3 martie 2017, 16:08, lumineaza-ne tu daca pretinzi ca detii adevarul!
      Eu inteleg putin diferit mesajul Mariei, „urgia este ca va porecliti crestini”, adica falsi crestini, numai cu vorba nu si cu fapta si mai ales cu sufletul!

      Ștergere
    9. „Cere si ti se va da, cauta si vei gasi, bate si ti se va deschide!” Daca ai credinta! Clar ca buna ziua!
      „Şi toate câte veţi cere, rugându-vă cu credinţă, veţi primi.” (Matei 21, 22). Deci cand ne rugam la Dumnezeu trebuie sa avem credinta in suflet ca vom primi ceea ce cerem. Ca si cum am fi primit deja!Asta inseamna credinta!
      Daca vei crede in lucruri bune, pe acelea le vei primi, daca vei crede in rau pe acela il vei primi, dupa cum iti e credinta. Cu masura cu care dai, cu aceea vei primi.

      Ștergere
  10. Sa ne feteasca bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului de tot raul. Doamna Maria spuneati mai inainte vreme de furtuni si inundatii mari au fost in Chile si America de sud tornade f.mari asa cs toate cele vazute si auzite de dv. S-au implinit intocmai. Cu drag doamna Maria si sanatate

    RăspundețiȘtergere
  11. Posibil ca acestea sa fie date de declansare a cutremurelor in diferite zone ale planetei.Cabala este disperata ca-si pierde puterea si ataca omenirea tot mai mult prin diferite metode.Intunecatii nu rezista acestor energii inalte ale Divinitatii care matura planeta, asa ca fac tot posiilul sa le scada frecventa prin terorizarea oamenilor, care se trezesc din ce in ce mai multi si-si cresc vibratiile.Practic acestia raman fara hrana negativitatii si actioneaza conform realitatii lor.
    Incetati sa va mai scadeti vibratia(aceasta este hrana pentru intuneric) prin frica!Incredeti-va in puterea voastra data de Tatal,caci nimic nu poate trece peste vointa voastra!Trimiteti lumina voastra prin intentie, planetei si tuturor oamenilor, pentru binele cel mai inalt al omenirii si al planetei.Fiti recunoscatori pentru tot ce aveti, fiindca realitatea este creata de voi,si vibratia voastra va fi atat de inalta incat intunecatii se vor face mici-mici in fata voastra!
    Libertatea planetara este in mainile noastre.
    FITI CEEA CE SUNTETI,nu ceea ce vi s-a spus ca sunteti!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu ești conștienta de ceea ce zici? Ai citit ce ai scris?
      Tu indemni pe fata la răzvrătire! Îți asumi aceasta?
      La ce-ți folosește libertatea daca îți pierzi sufletul?
      Tu nu stii ca Dumnezeu este cel care are grija de fiecare om, viețuitoare in parte?
      Hristos nu ne-a îndemnat la răzvrătire, ci la pace, rugăciune, iertare si iubire fata de Dumnezeu si fata de aproapele.
      Da' ce vorbesc eu cu tine, tu nu ești creștina!

      Ștergere
    2. Doamne cat adevar.Asa este!

      Ștergere
    3. Anonim2 martie 2017, 11:41,corect spus.

      Ștergere
    4. Anonim2 martie 2017, 13:06, ce razvratire? Vorbesti in dodii!
      Femeia te indeamna sa ai incredere in puterea pe care ti-a dat-o Dumnezeu, unde vezi tu razvratire?

      Ștergere
    5. An13:06,D.a scris pentru cei ce au un minimum de inteligenta...

      Ștergere
    6. EU SUNT D ,DIN CATE IMI DAU SEAMA TU TE-ai trezit,prin urmare vezi cine sunt in spirit cine sunt cei care te comenteaza.Cunosti si cine este in spirit doamna Maria si cred ca esti aici cu DIRECTIVA DIVINA .Este zarva mare in ceruri ,DUH

      Ștergere
    7. Gindul bun nu e suficient . Un7versul comunica prin emotii . Gindul poate produce emotii , dar nu e zis cit su t de intense . Isus nu a fost nici un new ege . Aceasta moda a fost introdusa de insasi raul in persoana .
      Imaginati-va ...cineva extrem de puternic , ce a avut libertate de miscare aici . Pt o perioada de timp . Acesta a organizat omul in toate formele sale asemeni unei crescatorii . Nu arunca nimic . Totul e bun , aici si dincolo .
      Ce au facut astia ...au creat un sistem de subjugare a omului prin insasi mintea acestuia . Aplicind un ..o schema pe mintea , copilului . In realitate ...au dat modul lor de gindire omului ..efectiv (asa zisu-l om negru din copilarie ...iar mai apoi din ...paralizarea in somn ) . Acest gind ...prin miscarea sa creaza energie emotiva . De obicei de joasa frecventa . E o brana .
      Totusi ..omul are posibilitatea de a se elibera ...iesind din gindirea compulsiva si traind mai milt , sau predominant in ...,, simtire " .
      Asta devenea o problema pt fermier . Asa ca a inventat , studiat ...forma asta noua de religie ..new ege . Au construit raul ..si lumina . Falsa lumina ..rece ..fara viata . Demonii si ,, zeitatile " ...au acelasi sef . O parte intunecati ..iar cealalta lumina moarta . Acelasi lucru . Identic .
      Au construit ...labirinturi ...in care un spirit sa aiba senzatia ascensionarii ...ridicarii ...Fals . E un labirint colorat ...holografic , inchis ca o cusca de cristal transparent . Cine crede ca a ascensionat ..se invirte in loc ...pe coridoare fara sfirsit .
      Facind asta ..planuiesc sa inro easca si oamenii rai si pe cei buni . Totul devine asa , de propietatea lor . Si omul se lasa subjugat de buna voie . Din nestiinta .
      Sunt entitati puternic masculine . Toate . Si ...acele feminine tot masculine su t ...puternice !
      Tot acest sistem e construit in jurul pamintului . O piramida noetica , se chiama .
      Pamintul ....Mama Terra ...e o celula vie , cu nucleu ...carne ..piele , par ...
      Totusi ..cine stapineste in jur este masculin (nu are treaba cu masculinul si femininul divin, e altceva ..o antiviata antilumina )
      Nu stiu de stiti ..dar omul aremai multe corpuri . Fizic , emotional , mental si asa zis al inimii . Sunt mai multe dar astea sunt legate de viata noastra aici pe pamint .
      Continua ....

      Ștergere
    8. Am dat cu batul in stup si au ieșit viespile la atac! 😆
      Aveți grija de matca voastră sa nu fie deranjata sa depună multe învățături neadevărate pe blog ca sa mergeți in alai regesc cu toții in iad! 😈

      Cei care mai au credința vie in suflet, chiar daca nu au multă știința așa ca acești vajnici apărători ai lui Lucifer, sa asculte de cuvintele lui Iisus Hristos si sa Ii urmeze calea. E una plină de mărăcini, cu scuipători de o parte si de alta a caii, cu multe neajunsuri, cu mari încercări, cu boli, cu tristeti, cu bice pe spate, dar la final veți primi cununa învingătorilor, Viata Veșnica a sufletului vostru, un loc la masa Tatălui Ceresc, un loc lângă Mântuitorul vostru Iisus Hristos. Iar Măicuța Domnului va va șterge orice lacrima si va va alina orice suspin ca o mama buna din cer. 😊

      Mult spor la înțepături, viespilor, Măicuța Domnului are leac pentru fiecare!

      Ștergere
    9. Continuare ...
      Deci ...tot ce este viu are aceste corpuri , dar nu sunt activate la toate formele la fel.
      Primul ...fizic ..il au activ orice e viu ...plante , animale , om .
      Al doilea emotional ..activ la anumite plante ...animal om .
      Al treilea mental ...omul . Cind animalul invata sa-l foloseasca ,il activeaza ...incepe sa ia hotarari decizii ...
      Al patrulea ..cel al inimii ...doar putini il au .
      Deci ...cind un corp moare ...energia de la primul si al doilea corp (fizic si emotional) se disperd in natura . Aceasta energie ramane in interiorul atmosferei si este o mare sursa de alimentare al mamei Gaia (hahaha ..te maninca mama Gaia) . Asa ca ...iubiti-o ...respecati-o ...dar mai usor cu a divinizar-la ! Fara voia ei ...este exact inchisoarea pt om .
      Chakrele ...de care ati auzit cu totii vorbind ..sunt cordoane ombelicale cu ea .
      Eu ....altceva va tot spun !
      Evadarea ....ruperea acestor legaturi ..cordoane cu ea . In momentul cind esti ...rupt de realitatea materiala ...sufletul omului se desprinde de aceste corzi . Atunci fiinta se leaga la ceva superior .alte cordoane dar de dincolo de aceasta realitate materiala .
      Eu ...indemn la evadarea din acest sistem . Fuga ...din aceasta inchisoare ! De asta sunt aici ...sa incerc a strica din inauntru acest sistem ...puscarie .
      Omul...este doar un vehicul pt suflet . Dar ...a devenit si un alt vehicul pt acei lipsiti de lumina . Luciferii ....ce su t fara viata reala si o iau de la om . Il cresc ....in ferme . Ilcultiva ca pe griu ...papusoi . Offf ...nu sunt vorbele unui nebun ...cum ve-ti fi tentati sa credeti ....ce bine ar fi sa fie asa ...
      Sa va spun ....ca in copilarie am ...VAZUT monstruozitarea asta ? Si minciunilelor ...ca sunt ,, ales ,, special ,, ...iar eu la 4 ani i-am i trebat :" De sunt asa de special ..de ce sunt aici fara ca eu sa vreau ?" Imi spunea acea lumina sa fiu ascultator , sa nu ma razvratesc lor . Ba chiar asta si fac , si am facut mereu ! Vreau sa-i vad cu burtile in sus (cu toate ca e mai probabil sa termin eu asa ..hahaha ) .
      Omul ...de iese din virtejul mintii ...nu mai au nici un control asupra lui . Suntem infinit mai superiori lor (prin ce avem in noi) . Moartea ...e ca o reciclare . E un ...vis al corpului mental . Apoi ...reciclajul ...pt a produce energie gratis .
      Evadarea ...asta e singura posibilitate !
      Isus ...Iesbua spunea apropo de ...acestia :
      "Chiar de vor sau nu sa auda ...tu sa le spui lor ca vi de acolo de unde Lumina insasi se creaza , din dragostea MareluiTata si a MareiMame ceresti . Iar de te intreaba "Cine esti tu ?"
      Sa le spui ca esti alesul prea iubit alTatalui si fiul Mamei ceresti .
      Iar de-ti vor cere : "Demonstreaza prezenta acestui Tata si a acestei Mame in tine , in spirritul tau !"
      Tu sa le spui lor ...."Este miscarea si pacea ! In acelasi timp "
      E o ...declaratie de nu apartenenta a omului ..acestor monstrii !
      Nu va lasati i selati de catre lumina falsa , rece . De nu produce lumina lacrimi de fericire , caldura , iubire fara sfirsit ....atunci e doar falsa ,
      Eu am fost mort clinic la 13 ani ...si m-qm dus direct inspre globul de lumina ...poarta .
      Cind ve-ti fi in fata judecatorului ...spuneti acelora ca sunteti fii ai luminii vii . Ca la nimic altceva apartineti voi...decit luminii vii ! Asa ...puteti sa treceti ...mai departe , de unde venim ...
      Ps. Multi dintre oameni nu au suflet . Ci doar corp energetic si mental . Sufletul , sau spiritul sfint ...este inauntru doar unei minoritati , aici pe pamint . Unul din 4 sau 5 .De erau doar oameni cu aceasta calitate inau tru ...atunci acestia ar fi i telesca ceva nu este in regula , si s-ar fi trezit . Insa ...au fost pusi i jurul omului adevarat multi din acestia goi ..pt a da credibilitate,, sistemului " inconjurator " . Pt a fii credibila ..capcana .
      Alt ps .
      Aceste 2 postari ...le voi sterge diseara . E prea devreme ...

      Ștergere
    10. Anonim 11:41 a scris ca libertatea planetara este in mâinile noastre.
      Făcând analiza pe text, asta nu e nitica instigare?
      Pai si tinerii frumosi si liberi din piața care caută cu lumânarea un motiv sa dea foc tarii tot aceasta lozinca au in cap!
      Nu vi se pare suspect?
      Aaa, e profa voastră de religie si voi sunteți elevii ei cei mai silitori! Așa se explica ceata de pe ochii voștri si incetineala gândirii!
      Mai mergeți la slujbe, mai luați anafura, mai mărturisiți-va si postiti, mai faceti o rugăciune, de preferabil Tatal nostru, mai citiți un paraclis, din psaltire, mai stați pe genunchi pentru pacea lumii si mântuirea sufletului, mai faceti niste mătănii, mai plângeți-va păcatele cu lacrimi adevărate si veți fi uimiti cat de bine veți vedea, cat de limpede veți gândi si cat de liberi se va simți sufletul vostru. Va va trece cheful de EU SUNT D si alții ca ea, si veți prinde drag de Mântuitorul!

      Ștergere
    11. Un alt PS .
      Emotiile sunt de 2 feluri . Reale , produse de corp , biologice( frica in negativ sau bucuria cind vezi oe cineva drag) sau mentale . Adica create din miscarea gindului . Precum un dinam la bicicleta produce curent asa si miscarea gi dului .
      Hrana ...pt ei sunt acelea negative reale de joasa frecveta, plus ...toate cele produse de minte . Toate . Mintea a fost pusa in aceasta forma , ca sablon , anume pt agenera aceste false emotii . Asa ca atentie cind spuneti ca dati iubire si atunci ...e totul ok . E doar hrana . Iubirea reala ..le sta in git . Nu aceia gindita . Este doar mincare . Ma intelege-ti acum de ce consider new ege ca fiind cea maipericuloasa forma de religie ?
      De satanismul racoleaza fiinte urite , rele , pline de frustrari ...new ege (ce are acelasi stapin ) in schimb e conceput ca o trapolla , capcana pt cei buni . Ca si multe , multe alte religii din lume .
      Trebuie recunoscut ca au fost geniali ...de va imaginati in plus ...o modificare a genei din ADN responsabila de agresivitate , marita de 2, 3 ori ...si asa facind omul obligatoriu sta jos de vibratii (pt ca totul vibreaza , se misca in natura ) , nici nu mai trebuie pazit ...ramane singur la nivel animalic .
      Vestea buna este insa ...ca mai au putin de trait astia !
      Vine alegerea neghinei de griu . Toata munca .lor se duce pe apa simbetei ... (sa speram )

      Ștergere
    12. Anonim3 martie 2017, 09:36, "Dragi Creştini???
      Urgia este fraţi, iaduri ,creştini !
      Urgia este că ,vă porecliţi creştini!"
      Gandeste un picut acest text :) ,lasa manipularea religioasa .GANDESTE

      Ștergere
    13. Te repeți.
      Nu înțelegi ca urgia este impotriva celor care țin dreapta credința?
      Stai linistit, ca liber cugetător vei scăpa!

      Ștergere
  12. Coroborat cu un articol de anul trecut, este posibil ca aceste date sa indice zilele din luna Martie: ROMÂNIA ??? UN CUTREMUR ÎN LUNA MARTIE ? ! UN CUTREMUR AL PATIMILOR NOASTRE !
    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/01/un-cutremur-in-luna-martie-un-cutremur.html

    Pe cateva site-uri de specialitate, se prognozeaza ca in acest an va fi un cutremur in Romania de peste 6,5 Mw.

    RăspundețiȘtergere
  13. Mistica Teresa Neuman care era o persoana foarte credincioasa urmariti biografia acesteia a spus ca timpul lui Cain. ( adica a raului a diavolului ) va dura din 1999. Pina in 2018 , dupa care va fi pace si bine, dar noi intre timp trebuie ca sa ne rugam TATALUI CERESC, ca sane akute sa trecep peste toate aceste incercari a raului , sa fim optimisti sicumulta credinta, "LA TATAL CERESC NU EXISTA MORTI TOTI SINT VII IMPORTANT ESTE SALVAREA SUFLETULUI SI SA NE SIMTIM IN FIECARE MINUT CA DUMNEZEU NE TINE DE MINA ORI UNDE SINTEM CA SA PUTEM FII TARI SI SA MERGEM IN FATA PRIN ORI SI CE INCRRCARI SI FARA TEAMA ASA CUM A FACUT ISUS PENTRU NOI AMIN.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa judece VII SI MORTII se refera cei ce sunt vii in credinta si cei morti sunt cei vii fara credinta.sufletul este nenuritor si este judecat dupa iesirea din trup( moartea corporala)la 40de zile.

      Ștergere
  14. MULTUMIM PRIMA PREASFINTEI TREIMI SI MAICII DOMNULUI SI APOI DOAMNEI MARIA PENTRU TOT, SI FIE CA NE PLACE SAU NU DE DIFERITE FETE SAU FAPTE ALE UNORA SA NU JUDECAM SI SA MERGEM LA BISERICA PENTRU CA ESTE CASA TATALUI CERESC SI NU CASA PREOTULUI, SI CASA CARE A CONSTRUITO MOSI SI STRAMOSII NOSTRI IN NUMELE TATALUI CERESC PENTRU NOI SI URMASI NOSTRI. AMIN.

    RăspundețiȘtergere
  15. Dacă au fost și sunt cutremure mici și dese poate mai scade presiunea și nu va fi unul ca cel din 77.Nu avem nici o putere totul este la mila Domnului,problema este că autoritățile din 77 pînă acum nu au făcut nimic cu clădirile slabe în structura de rezistență.Centrul vechi din București pică bucată cu bucată acum fără cutremur,dacă va fi unul mare acolo moare multă lume.

    RăspundețiȘtergere
  16. Pe un D il cauta Iona,dar nu cred ca e cel de la 13.46.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IONA ,NU TE MAI OBOSI.

      Ștergere
    2. Iona dute la proteste că acolo e locul tău,nu aici pe blog.

      Ștergere
  17. gresit --cutremurele mici si dese nu scad presiunea--continentele gliseaza pe magma asadar poate veni unul mare oricand--sa ne apere Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
  18. Pai aveam Alta grija?Ne dorim neaparat un Cutremur!Asemenea oameni nu am mai vazut! Cu ce VA face fericiti?!Mai bine ganditi pozitiv!

    RăspundețiȘtergere
  19. Anonim 09/36,daca ti-as spune ca LUMINA TA este atat de mare incat cei care te vor ingenunchiat sunt atat de mici!Acestia stiu foarte bine CINE ESTI si te vor supus, tocmai fiindca le este frica de ceea ce poti face tu daca ai fi constient de tine!De ce refuzi sa crezi ca ai venit pe aceasta planeta ca s-o eliberezi de cei care a ingenuncheat toti INGERII DE LUMINA facandu-i sa li se inchine?Asta-i misiunea ta,dar nu esti constient de ea.
    Pe cat esti de puternic pe atat de liber ar trebui sa fii sa alegi intre ce spun eu si sistemul INTELIGENTEI ARTIFICIALE care stapaneste aceasta planeta si mult in jurul ei.

    Mantuitorul imi este drag tocmai fiindca stiu CINE ESTE si te asigur ca ESTE MAI MULT decat stii tu,sau ce ti s-a spus ca este!Atunci cand nu intelegi ceva,primul lucru este sa judeci dupa nivelul tau de intelegere.

    Anonim 00/38 trezirea spiritului iti aduce cunoastere.Sinele meu imi arata putin cate putin din Realitatea Divina, imi indruma atentia catre ce am de constientizat,vindecat si invatat.Practic noi nu avem nimic de invatat fiindca stim mai mult decat poate mintea umana sa inteleaga, ci noi trebuie doar sa ne reamintim ceea ce stim si sa traim ca experiente ceea ce stim.

    Eu spun oamenilor ca toti suntem DUMNEZEU nu spun ca suntem dumnezei.NOI SI TATAL UNA SUNTEM.NOI TOTI SUNTEM INTREGUL.Suntem UN INTREG NU MAI MULTI INTREGI(cred ca pocesc limba romana,dar nici nu mai stiu cum sa explic pentru o intelegere mai buna)Oamenii nu inteleg ca CREATIA DIVINA ESTE TOT CEEA CE ESTE si nimic in afara SA.Noi am trait in SEPARARE si separam tot ce stim;pe mine de tine,romanul de strain,umanul de extraterestru,Creatia de Creator.
    Chiar daca unii dintre voi isi neaga Divinitatea ,ea nu se supara si are rabdare, fiindca stie ca la un moment dat o veti recunoaste si va fi sarbatoare in Creatie.Cerurile se bucura pentru fiecare copil uituc care reuseste sa-si reminteasca natura sa.

    Am speranta ca vom reusi pana la urma sa ne intelegem,chiar daca credinta unora este ca reprezint invataturile "celui rau"!

    P.S
    Am mai spus-o si o repet!Sunt crestin ortodoxa si fac parte din ELITA Ortodoxiei,dar am depasit-o cu mult ca invatatura.Cunosc BOR-ul mai mult decat ati putea sti voi.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine spui ...doar o mica corectie , ca forma ...
      Nu toti suntem Dumnezeu ...ci in toti e Dumnezeu . Caci ...acea partede Dumnezeire ce este in noi ...omul nu sta in Ea , ci in minte . Deci ...omul este un ceva ...in care este Dumnezeu . Cind ...se renunta la identitate ..la ideea de sine ...la conceptie si se ESTE pur si simplu ...atunci poti spu e ca omul e manifestarea Sa ...
      E mort ...ca individ si e renascut ...nou .
      A renuntat la tatal si la mama sa (temnicerul si pamintul ) pt altceva ...dincolo de vis . De iluzie ...
      Deci ...omul nu este Dumnezeu ...are potentialul doar.
      Totusi e corect spus ca Dumnezeu ne,, inbratiseaza " pe toti si tot ce este . El este ...restul e doar un vis ...
      Sorin .

      Ștergere
    2. Anonim3 martie 2017, 13:35,m-am exprimat gresit :) stiu ca trebuie sa ne amintim .Ma bucura mult ca esti aici .

      Ștergere
    3. Mai D, mai lasă manipularea ca nu-ți merge cu mine!
      Ori te lasi de erezii si îți iei crucea în brațe si o duci până la sfarsit, ori rămâi cu Satan si asteaptă tu să se împlinească ce îți spune el.
      Minciuna e minciuna, iar Adevărul e Adevăr!
      Cât timp respiri poți oricând să te lepezi de satana. Când ai trecut dincolo, esti papusica lui de experiență în tortură o vesnicie.
      Tu alegi!
      Nu te mai lăuda că nu stii nimic!

      Ștergere
    4. În sfarsit Sorin spui ceva corect!

      Ștergere
    5. Eu sunt D tu esti doctora la un vreun cabinet?Ceva îmi dă dar nu stiu ce.Cred ca esti medic asa imi pare.Te exprimi asa ca o profesionistă cu mult calm.

      Ștergere
    6. Suntem scantei din Dumnezeu.

      Ștergere

    7. Anonim3 martie 2017, 19:14,acesta este calmul celor care s-au trezit.

      Ștergere
    8. D, adevarul se vede in fapte, nu in vorbe.
      Zici ca te-ai trezit si ai descoperit ca esti o Fiinta Spirituala Suverana care poate ajunge sa creeze chiar universuri.
      Tu ce puteri ai dobandit?
      Stii viitorul? Stii gandurile oamenilor? Poti misca obiecte?
      Poti sa transformi energia in materie? Poti creea ceva, cat de mic?

      Daca nu, totul e doar vorbarie.

      Ștergere
    9. 00 36- Eu Multe, Multe stiu !!!! Si nu ma consider treaz!!!! Din contra tare somnoros imi par. Totusi mare puterea mea este speriat si eu de ea sant:)))

      Ștergere
    10. Anonim 00:36 D nu are nimic din ce ai întrebat tu.
      E doar o persoana care se da drept buna si pozitivă, dar vorbele o dau de gol ca nu e așa. Instiga lumea pe blog cică sa se trezească si sa isi ia libertatea in cap! E jalnica! La fel si corul de așa ziși treziți care ii țin isonul.
      E trist ca in timpurile acestea atât de tulburi oamenii au uitat care le este menirea pe pamant. Au uitat de adevăratul Dumnezeu si reînvie ereziile din vechime. Si sunt atât de ștersi pe creier încât nu văd limpede cat de înșelați sunt! Sunt ca acele muste care in bezna se izbesc de un bec crezând ca e soarele. Cand noaptea se va duce, iar soarele răsare micuțele bazaitoare pot sa vadă cu proprii ochi cat de prostuțe au fost rostindu-se o noapte întreaga in jurul unui fals soare.
      Am credința ca bezna e pe sfârșite, iar Mântuitorul Hristos Iisus va veni cu lumina Sa sa curețe lumea de rau. Sper ca pana atunci micuții bezmetici eretici sa isi dea seama de eroarea in care se afla si sa se întoarcă la adevarata credința, sa slujească pe adevăratul Dumnezeu si sa-L iubească din toată inima, din tot sufletul si cu toată ființa! Sper sa aibă puterea sa isi plângă greselile si sa isi ceara iertare lui Dumnezeu pentru rătăcirea lor.
      Eu i-am iertat de mult. Iar de iubit ii iubesc mai mult decat isi pot ei vreodată imagina. Altfel nu as fi scris mesajele de pe blog! Eu mi-am facut datoria. De acum ii las in seama lui Dumnezeu. El decide cand isi vor deschide ochii sa vadă cat de înșelați sunt, cand vor fi inundați de iubirea Sa, cand isi vor plânge greselile, cand isi vor cere iertare, cand vor dori sa fie copiii lui Dumnezeu! Sper sa fie in viata, căci doar cat trăiesc au șansa sa se mântuie!

      Ștergere
    11. Anonim4 martie 2017, 00:36,ESTI tOMA NECREDINCIOSUL :) VREI FAPTE PENTRU A CREDE .DRAGA MEA CE FAPTE ITI OFERA RELIGIA IN CARE ESTI ?
      ACUM INTELEG SI PREZENTA VOASTRA PE ACEST BLOG ,MARIA VA OFERA FAPTE (ASA CREDETI VOI) NU CONTEAZA DACA SUNT BUNE SAU NU IMPORTANT ESTE CA ELE SUNT. HABAR NU AVETI CE ESTE CREDINTA.

      Ștergere
    12. Anonim 09:36, asa este.
      Sunt multi dezamagiti de viata pe care o duc, care cred ca au descoperit Adevarul citind bloguri de spiritualitate.
      Am mai zis: cea mai mare ispita a vremurilor prezente este aceea ca Dumnezeul religiei crestine este de fapt cel rau, care ne tine in sclavie si in intuneric si se hraneste cu energia rugaciunilor noastre.

      Luc.

      Ștergere
    13. Of indoctrinarea aceasta, bat-o vina ca rea este.

      Ștergere
    14. Am citit mesajul tau Didona. Asa este, ai scris bine. Cine are intelegere pricepe, cine nu condamna.Te salut!:)

      Ștergere
    15. Nu e nici o indoctrinare. Cand ceea ce stii vine de Sus, este altceva.
      Greseala pe care o face cineva care afla o bucatica mai mare de Adevar este sa se dezica de religie.
      Dar sfintii crestini, care faceau minuni, vindecau si chiar reinviau oameni, mutau muntii din loc, vorbeau cu ingerii, arhanghelii sau chiar cu Iisus, nu s-au dezis.
      Oare de ce?
      Erau si ei adormiti, indoctrinati?

      Ștergere
    16. Anonim5 martie 2017, 22:55, amesteci lucrurile. Credinta nu inseamna religie. Iar cine are puterea de a vindeca o are prin credinta. Religia inseamna lege. Cine are nevoie sa respecte legi? Mintea. Credinta nu inseamna minte ci inseana suflet, inima. Acolo e scrisa credinta, in inima omului.

      Ștergere
    17. Iar ca o completare. Indoctrinarea inseamna respectarea stricta a legilor prin mintea rationala. Ceea ce inseamna mort spiritual. Adica: "nu fac aia ca nu este voie petru ca asa spune in lege si daca fac aia ajung in iad si mi-e frica sa nu ajung in iad". Acesta este un exemplu de indoctrinare religioasa. Pentru ca tu alegi prin mintea rationala sa nu faci un rau desi in tine exista pornirea, insa te stapanesti de frica iadului.
      Corect este: "nu este in natura mea sa fac acel ceva. Nu simt ca vreau sa fac acel ceva de aceea nu il fac".

      Ștergere
    18. Anonim 12:57, stiu foarte bine ce zic.
      Sfintii vindeca prin credinta, dar respecta religia si se supun tuturor normelor religioase.
      Asta am vrut sa spun: cine evolueaza spiritual si afla de reincarnare, extraterestri, de existenta Adevarului in orice religie, etc, tinde sa considere ca religia sa este depasita si a trecut la alt nivel, superior.
      Dar cat de evoluat ai fi, respecta-ti religia in care esti. Pentru ca liturghia este buna, rugaciunea este buna, exista preoti cu har, moaste care au energie, etc. Nu te crede superior.
      Religia este buna, cu tot cu legile ei (post, rugaciuni, slujbe), chiar daca adevarul e dincolo de ea.
      Luc.

      Ștergere
    19. Luc, sfintii nu mai au nevoie de legi care sa-i ajusteze si sa-i indrume. Ei sunt dincolo de religie si legi. Sunt liberi. Acolo trebuie sa ajungem. O faptura noua care sa aiba divinul in natura sa. Daca ai pornirile de a face raul si doar legea este cea care te opreste din acea pornire rea inseamna ca esti mort spiritual caci natura ta este "naravasa" de fapt. Indoctrinarea religioasa nu este buna, este de fapt o capcana in care cad foarte multi. Pentru ca prin ea omul crede ca este spiritual dar el de fapt cauta sa respecte legile facand apel la minte. Mai apare si frica de a nu ajunge in iad. O fiinta nu va deveni spirituala tot incercand si luptatnd sa respecte legi. O fiinta trezita nu are nevoie sa se straduiasca sa respecte legi caci toate sunt inscrise in inima sa. Este natura sa astfel.

      Ștergere
    20. Nu prea ne intelegem.
      Intrebare: De ce sfintii, ajungand la un nivel spiritual atat de evoluat, continua sa se supuna canoanelor bisericesti?

      Pe de alta parte, fiecare crede in dreptatea lui. Dar adevarul e unul singur. Si esti sigur pe el atunci cand este confirmat de Sus.

      Iar eu stiu ca Dumnezeu vrea sa ne respectam fiecare religia in care suntem, manifestandu-ne credinta prin intermediul acestei religii.

      Ștergere
    21. Pentru ca tu sa nu te poticnesti, Luc. Ei vad treapta pe care majoritatea se afla. Unii pot manca doar "lapte". Degeaba incerci sa-i dai "hrana tare" unui copil nou nascut, nu o poate digera.

      Ștergere
    22. Nu asta e explicatia.
      Repet: oricat de evoluat ai fi sau te crezi, du-te la liturghie, citeste acatiste, etc.
      Daca ai cat de cat o comunicare cu Cerul, intreaba si te vei lamuri.

      Ștergere
    23. Din punctul tau de vedere nu este aceasta explicatia. "Tineretea" are timpul sau iar "intelepciunea" la fel.

      Ștergere
    24. Se pare ca ne credem unul mai "batran" decat celalalt:)

      Nu e punctul meu de vedere, e al celor de Sus.
      Si cum nu cred ca sunt mai multe Adevaruri, se pare ca ne rugam la Dumnezei diferiti.
      Si atunci timpul va dovedi cine a avut dreptate.

      Ștergere
    25. "Sus" pot fi multi care se pretind Dumnezeu... dar Unul singur este Dumnezeul Adevarat. Cauta-L acolo unde gasesti Iubirea si nu moartea. Iubirea este intotdeauna completa, nu exista in jumatati de masura niciodata. Un "Dumnezeu" care promoveaza sacrificiul, uciderea, moartea nu este cel adevarat, niciodata nu poate fi, este un altceva. Un "Dumnezeu" care iti cere sa omori in numele lui, nu este cel adevarat. Un "Dumnezeu" care adora uciderea si mirosul de carne arsa nu este cel adevarat. Nu are cum, caci incalca Iubirea. Tu daca vei ucide (direct sau indirect) un miel crezi ca faci bine, caci de' iaca vin sarbatorile. Insa este ceva rau pentru ca faci un lucru impotriva vietii, calcand in picioare Iubirea, batjocorind astfel pe Dumnezeul Adevarat care este intotdeauna Iubire. Ce monstruos: sa sarbatoresti omorand inainte. Dar ce ciudat, omul crede si este convins ca este un lucru bun ceea ce face omorand (un miel, spre exemplu). Nu are nici cea mai mica mustrare de constiinta (in ce ne-am transformat oare?) Ce mizerie si ce inselare: sa crezi ca faci ceva corect, promovand si practicand omorul. Cat de orb poate fi omul, cat de inselat poate fi omul. Faptul ca "cineva" a avut un plan diabolic sa amestece informatia modificand-o dupa "propriul" interes astfel ca omul sa nu mai priceapa nimic, este oribil, demoniac. Deci te intreb cui slujesti si i te inchini tu? Decanteaza bine totul, identifica si elimina raul. Identifica inselarea, trecand prin filtrul Iubirii. Tot ce izvoraste din lipsa Iubirii nu este divin ci demoniac. Iar Iubirea nu este niciodata in jumatati de masura, nu uita.

      Ștergere
    26. Religia si biblia au fost modificate de oameni.
      Dar cine cunoaste adevarul ia partea buna din religie.
      Care-i problema? Nu poti fi crestin fara sa omori?
      Am zis ca adevarul este dincolo de orice religie. Dar prin orice religie te poti apropia de Dumnezeu.
      Dumnezeu este iubire. Nu poti fi iubire in religia crestina? Ce e rau in a merge la slujbe, a vorbi cu preoti cu har, a citi din rugaciunile crestine?
      Te-ai nascut crestin, asta e experienta pe care ai ales-o pentru viata asta.

      Iar moartea nu e ceva rau. Sufletul incepe o noua experienta.
      In privinta uciderii... Asta e nivelul de evolutie al Pamantului si al sufletelor de pe el. Toate au un rost. Cineva care sufera fizic de pe urma altuia isi curata din pacate, ca sa zic asa.
      Religia Vechiului Testament a fost facuta pentru nivelul oamenilor de atunci.

      Ștergere
    27. Trebuie sa privesti lucrurile mai de sus.
      Totul e perfect in Univers si toate au un rost.
      Iar raul este doar un experiment, prin intermediul caruia se poate manifesta binele.
      Pamantul este o lume inferioara, 3D. La fel este si nivelul sufletelor de aici. Este o lume a suferintei, pentru ca suferinta este una din caile evolutiei. Si in egala masura este o lume in care se poate manifesta iertarea, vindecarea, bunatatea, iubirea.
      Nu e nimic rau in toate astea. Pentru ca sufletul e nemuritor si toate astea sunt experiente in lungul drum spre casa.

      In privinta consumului de carne. ... E bine sa ne abtinem, dar nu foarte important. Traim in trupurile astea grosiere. Ce putem manca? Si plantele sufera, nu? Isus a mancat peste, conform bibliei?

      Luc.

      Ștergere
    28. Din moment ce este agreat de preoti omorul de animale, chiar si ei mananca... despre ce vorbim, despre cine vorbim?!? Iubirea nu implica crima, niciodata. Si azi ar omori indoctrinatii religiosi care se mai autointituleaza crestini in numele "Dumnezeului" lor care "le da voie" sa faca crime de animale (cat de stupid!). Religia este latul care inrobeste. Sunt atat de inrobiti religios incat nu realizeaza ca nu este bine sa ucida fiinte, parca nu au inima. Nici "Dumnezeul" lor nu are inima din moment ce promoveaza crima si ii invata astfel. Unde exista Iubirea nu exista crima. Iubirea nu inseamna jumatati de masura. Ori este completa ori nu este. Dar sa spunem ca iubim si sa omoram in acelasi timp este o falsitate, o minciuna grosolana. Este o forma de manifestare demoniaca. Ne amagim singuri. Deci cine suntem noi?
      Religia nu este buna pentru ca produce indoctrinare religioasa si fanatism religios. Partea dureroasa este ca indoctrinatii religiosi sunt morti spiritual iar ei cred ca sunt "crestini pe calea buna", amagindu-se astfel (sunt multi, foarte multi asa). Partea dureroasa este ca fanatismul religios conduce la razboaie religioase, o alta forma de manifestare demoniaca. Religia conduce la separare si ura intre oameni. Am vazut ce s-a intamplat in istorie, cate rautati au fost facute in numele religiei (chiar si crestine) si a "Dumnezeului" religiei. Deci unde este Iubirea nu este si crima, acestea doua nu sunt compatibile si nu pot fi amestecate vreodata. Daca vor fi prezentate amestecate acestea doua, ei bine acea invatatura este un fals, o inselare de care sa te feresti. Nu poti iubi si omori in acelasi timp, exclus.

      Ștergere
    29. Daca totul era perfect, ce rost ar fi avut venirea lui Iisus aici, Luc? De ce a venit Iisus? Pentru a ne invata Iubirea, cea reala, nu una inchipuita. In Iubire nu exista raul. Niciodata Iubirea nu implica raul. In Iubire trebuie sa fim.
      In privinta consumului de carne: este un act oribil. De ce? Pentru ca implica luarea vietii unor fiinte care nu au avut nici macar posibilitatea de a se apara de tine.Te intreb: ai putea tu accepta ca cineva sa ia viata copilului tau pentru a-i manca carnea? Nu cred. Ar fi inadmisibil pentru tine, asa-i? Este acelasi lucru si cu un puiut de animal sau un animal. Nu putem trece cu vederea acest aspect pentru ca este un act de rautate aducator de moarte. Este injust.
      A te abtine inseamna o dorinta suprimata cu voia mintii, aceasta inseamna ca exista pofta pe care o inabusi. Radacina raului exista in tine si este lucratoare. Altfel nu ai avea nevoie de abtinere. Pe urma, de mancare exista rodul plantelor si copacilor. Nu trebuie sa omori plante si nici animale.
      Despre biblie stim ca a suferit modificari iar Iisus a fost si este Iubire nicidecum nu a luptat vreodata impotriva vietii.

      Ștergere
    30. Esti setata pe o idee si nu vezi imaginea de ansamblu.
      Crezi ca asta este problema umanitatii? Asta e blocajul in calea evolutiei spirituale?
      In privinta raului: Dumnezeu este iubire si El a creat totul. De unde a aparut raul in creatia lui?
      Intortocheate sunt caile Domnului.

      Vorbeam de religie.
      Atat ai inteles din religia crestina, ca incurajeaza uciderea animalelor?
      Unde scrie in catehismul ortodox despre asta?
      Iar calugarii, de ce nu mananca carne?

      Ștergere
    31. Calugarii sunt la alt nivel, de aceea nu mananca carne, pentru ca ei stiu ca nu este divina aceasta actiune.
      Tu nu vezi imaginea de ansamblu. Da, este o mare problema a umanitatii lipsa Iubirii. O mare problema! Pentru aceasta a venit Hristos: sa ne reinvete Iubirea caci o uitasem. Raul a aparut in lume prin incalcarea Iubirii. Cata vreme Iubirea este incalcata apare eroarea. Si de acolo suferinta. Hristos tocmai acest lucru a vrut sa-l scoata in evidenta cata vreme a fost aici: iubiti si nu faceti raul, schimbati-va complet, fiti Iubire.
      Legat de macatul de carne: da, scrie, cauta si vei gasi prin scrieri. Odata ce iti spune ca poti manca carne, oare ce inseamna?!? Ca sa manaci carnea animalelor trebuie sa le ucizi mai intai, corect? Dar aceasta contravine Iubirii, care este baza invataturii lui Hristos. Apare astfel o contradictie mare intre Hristos cel Divin care ne vorbeste de Iubire si scrierile contaminate din biblie unde se vorbeste de omor chiar si indirect. In biblie trebuia specificat: nu ucideti nici o fiinta caci este o dovada a lipsei Iubirii. Puteti trai si fara carnea animalelor, nu mai dati mortii madularele voastre. Preotii tac, se complac si ei in aceasta situatie deplorabila.

      Ștergere
    32. Nu esti atenta sau nu vrei sa intelegi.

      Am zis ca problema omenirii nu e consumul de carne. Lipsa iubirii se manifesta mai dureros intre oameni.
      Calugarii nu mananca carne pentru ca le interzice religia; nu toti sunt evoluati.
      Porunca "Sa nu ucizi" cuprinde tot. Ce fac preotii e problema lor. Nu confunda religia cu biserica.

      Iar oamenii sufera pentru ca merita sa sufera. Vinovati pentru suferinta lor sunt doar ei, nu Oculta, reptilienii, arhonii, etc. Cand se vor apropia de Dumnezeu nu vor mai suferi, pentru ca raului nu ii va mai fi ingaduit.

      Ai pornit pe calea spre Dumnezeu, dar mai ai drum lung. Mai smereste-te si mai asculta-i si pe altii care iL cunosc pe Dumnezeu cu adevarat, nu din bloguri de pe internet.

      Pana atunci, orice dialog este doar risipa de energie.

      Luc.

      Ștergere
    33. Nu este problema omenirii?!??? Ar cam trebui sa fie, daca avem pretentii de evolutie spirituala. Luc, tu nu esti atent. Sa-ti explic pe acest exemplu referitor la consumul de carne (este un ex. caci carente sunt mai multe, de fapt). Ce este consumul de carne? Ce dovedeste el oare? El are la baza omorul unei fiinte nevinovate lipsite total de aparare. De ce se intampla aceasta?!? Din lipsa Iubirii. Cine are aceasta nesimtire sa omoare si sa profite de pe urma omorului? Sigur persoane carora le lipsestea Iubirea veritabila. Deci este un act care arata ca acest "crestinism" in componenta sa umana ("crestini") dovedeste lipsa Iubirii din interior. Este un fals crestinism acesta care "se poarta" in timpurile actuale. Nu seamna deloc cu ceea ce Hristos a propovaduit, ca efect. Ne amagim ca iubim si ca suntem buni, dar la prima "rafala de vant" ne-o dam in petic, ba mai avem si inconstienta sa omoram viata direct sau indirect.
      Putem numi adevarati calugari pe aceia care nu consuma carne ca urmare a nivelului spiritual inalt la care au ajuns, restul de calugari sunt falsi. La calugarii adevarati, Iubirea este inscrisa in inima lor, natura lor este astfel incat totul este de la sine, nu mai au nevoie de impuneri si legi. Aceia sunt calugari reali, restul sunt falsi calugari. Cei care nu mananca carne pentru ca le interzice religia sunt "inchipuiri" de calugari plini de pofte demoniace care ii macina in interior tot timpul. Sa nu ne miram ca auzim la stiri de vreun "calugar" ca a fost prins facand fapte necuvincioase.
      Nu putem fi indiferenti la ce fac preotii. De ce? Pentru ca omul cauta invatatura de la ei. Ce sa primeasca de la ei? Un preot trebuie sa fie luminat ca sa poata invata asa cum ar trebui pe un altul care asteapta aceasta de la el. Nu poate fi trecuta cu vederea activitatea lor. Ei trebuie sa fie altfel; cum sa imprastie ei invatatura lui Hristos daca ei insisi nu o inteleg si nu o au in inima lor?!? Mai au pretentii ca sunt preotii lui Hristos? Aiurea, sunt niste persoane macinate de pofte si de urmarile acestora. Pomul este cunoscut dupa roada sa.
      Depinde de ce "Dumnezeu" te apropii. Daca te apropii de "Archonul Sef" care se autoinituleaza "Dumnezeu", nu avea pretentii sa intervina vreodata. El se va ascunde de tine pentru ca el nu vrea ca tu sa sti ca este un archon. El va permite suferinta in lume pentru ca asa ii convine. Va amesteca o iubire inchiuita cu raul pentru ca asa ii convine. Te va induce in eroare caci asa doreste. Acesta este planul diabolic pentru umanitate. De acest plan trebuie sa ne eliberam; pentru zdrobirea acestui plan si a marii minciuni a venit Hristos care le-a spus “fariselilor” ca ei au tata pe Satan. In prezent planurile demoniace sunt astfel facute incat au luat o forma a unui fel de “crestinism” care nu este in concordanta cu natura divina a lui Hristos. De aceea ti-am spus: decanteaza bine informatia caci biblia este contaminata, trece orice informatie prin filtrul Iubirii si foarte usor vei identifica adevarul de minciuna.
      Luc, ce ti-am scris in aceste randuri nu este de pe bloguri ci este o informatie importanta. De tine tine ce vei face cu ea.

      Ștergere
    34. Incerc sa-ti explic pentru a 3-a oara.
      Problema umanitatii este intr-adevar lipsa iubirii. Dar aceasta nu se manifesta numai in uciderea animalelor, ci si in torturarea fizica si psihica a oamenilor.
      Ce e mai important? Omul sau animalul?
      De ce nu te induioseaza suferinta umana si-mi tot scrii randuri intregi despre mancatul carnii? Uciderea animalelor ar putea avea cumva o scuza (hrana), dar a oamenilor?

      Nici cu calugarii n-ai inteles. Niciun calugar nu mananca carne, indiferent daca este evoluat sau nu. Ti-am zis si tu ai confirmat - pentru ca le interzice religia. Deci suntem de acord ca religia crestina propovaduieste abstinenta de la carne, contrar ideii tale ca incurajeaza uciderea animalelor. Corect?

      Problema cu Archonul sef e cu adevarat o problema.
      Tu crezi ca Dumnezeul religiei crestine este de fapt cel rau, care tine lumea de mii de ani in intuneric si sclavie si se hraneste cu energia rugaciunilor si a fricii noastre.
      Asta era informatia importanta, nu?
      Si daca nu e de pe bloguri, inseamna ca ai vorbit tu cu Dumnezeul adevarat si ti-a spus toate astea, nu?
      Problema e ca si eu iL cunosc pe Dumnezeu de zeci de ani, si tot asa, nu din bloguri sau din carti.
      Se pare deci ca stim fiecare pe Dumnezeu, insa se vede ca nu e acelasi.
      Intrebarea este: care o fi cel adevarat?

      Crezi in ce spune Maria si o sustii. Dar Duhul Sfant de care vorbeste ea pe acest blog este cel din religia crestina.
      Deci lamureste-ma: crezi ca Duhul Sfant al Mariei este Dumnezeul adevarat?

      Si inca ceva: sfintii, oamenii lui Dumnezeu, care au vorbit si vorbesc si in zilele noastre, cu Isus, Maria, arhangheli, ingeri, care vorbesc direct si clar, fara dubii, sub forma de dialog, cu acestia, cu cine vorbesc ei de fapt?
      Cu aia buni sau cu aia rai?

      Ștergere
    35. Eu spun ca oamenii sufera aici pe Pamant din cauza pacatelor lor, pentru ca asta e nivelul lor de evolutie si ca atat merita. Ca Dumnezeu ii asteapta ca un tata iubitor sa se intoarca la El si sa-i ceara ajutorul.

      Tu spui ca oamenii sunt niste mici dumnezei tinuti in adormire si trebuie treziti la lupta cu Oculta, arhonii, etc. Pai Dumnezeul tau, care este iubire, unde a fost mii de ani si de ce nu intervine macar acum? Ceva nu se leaga.

      Ștergere
    36. Ar fi bine daca s-ar publica toate comentariile.

      Am zis ca intr-adevar problema omenirii este lipsa iubirii, dar ea se manifesta in primul rand prin suferinta fizica si psihica provocata oamenilor, nu a animalelor. de ce nu spui nimic de oameni si tot ii dai inainte cu animalele?

      Apoi, si tu ai fost de acord mai sus ca unii calugari nu mananca carne nu din convingere, ci pentru ca le interzice religia. Deci, concluzia: religia crestina propovaduieste interzicerea consumului de carne si nu o incurajeaza, cum spui tu.

      Apoi, vorbim de religie, nu de preoti. O religie nu mai este buna daca oamenii nu o mai respecta?

      Problema cu Archonul sef e intr-adevar o problema. Tu crezi ca Dumnezeul religiei este Archonul sef, care i-a pacalit pe oameni de mii de ani si i-a tinut in intuneric, in adormire si in frica. Asta revelatia mileniului, nu-i asa?
      Daca nu o stii de pe bloguri, Dumnezeul adevarat ti-a transmis-o?

      Sfintii crestini care au vorbit si vorbesc si in ziua de azi cu Fiintele Inalt Spirituale, cu care dintre ele au vorbit? Cu cele bune sau cu cele rele?
      Daca au vorbit cu cele rele, cum de au trait si au manifestat in iubire, vindecand, ajutand oamenii si facand minuni?
      Daca au vorbit cu cele bune, de ce acestea nu le-au spus sa se lepede de religia mincinoasa si de Archonul sef?

      Tu crezi in Maria si in ce ii spune Duhul Sfant. Pai ea crede in Duhul Sfant al religiei crestine. Deci, e bun sau nu?

      Adevarul se vede in fapte, nu in vorbe. Credem in Dumnezei diferiti care se lupta unul cu celalalt. Dar lupta e pe sfarsite, nu?
      Astept cu nerabdare aceasta victorie a Luminii, ca sa vedem cine are dreptate. Daca poti si ai comunicare cu Dumnezeul adevarat, da un termen pentru eliberarea aceasta a omenirii, ca intarzie cam mult.

      Luc.

      Ștergere
    37. Ma intreb ce ai inteles pana in prezent. Reiau explicatia incercand sa intru mai in amanunt, pe cat este posibil.
      Deci, Luc, OAMENII sufera din LIPSA IUBIRII. Aceasta este radacina tuturor relelor: LIPSA IUBIRII. Tot raul din lume si suferinta de acolo vine.
      Cine omoara un animal este echivalentul omorarii unui om, sa nu crezi ca este diferenta. Om sau animal= FIINTA. Si omul si animalul inseamna acelasi lucru. Animalele sunt fiinte ca si tine dar apartin altor rase. Tu apartii unei rase, ele apartin altor rase. Dar acele rase nu sunt mai prejos ca rasa din care faci tu parte. Toate rasele de pe pamant sunt locuitorii pamantului, cu drepturi aici pe Terra ca si tine, de altfel. Respecta-le cum te respecti pe tine, iubeste-le nu le considera obiecte pentru uzul tau caci nu sunt.
      Dumnezeul Adevarat este Iubire. Fii Iubire si vei scapa de tot raul. Nu-i greu sa fi Iubire. Este atat de simplu. Iubeste, iubeste, iubeste.
      Ba da, Luc, atata vreme cat in biblie se spune sa mananci carne, atata vreme cat preotii nu spun oamenilor: nu mancati carne caci nu este bine, din contra chiar si ei mananca, ce avem noi aici ca exemplu si ca informatie?!? Nu este in regula forma aceasta de “crestinism” actual pentru ca permite raului sa existe. Un exemlu, am postat urmatoarea afirmatie: “nu mancati carne ca nu este bine”. Sti care a fost raspunsul? Au replicat: “in biblie scrie ca putem”. Minunat raspuns, nu-i asa?
      Planul archonic este aceasta inchipuire de “crestinism” care se poarta in prezent. Una comoda pentru toata lumea, dar mai ales pentru archoni este una profitabila. Unde apare prezentata iubirea trunchiat (bucatele din Iubire) amestecata cu raul, nu-i decat o facatura din planul archonic. Sunt foarte inselatori ei (archonii). E bine sa iubesti dar nu este pacat sa omori (miei de ex.) ca sa sarbatoresti Pastele?!? Oribilitate!!!! O falsitate este aceasta. O minciuna grosolana. Iubirea iti spune nu omori, dar tu ce faci? Sarbatoresti invierea lui Hristos cu miel pe masa. Asta ti se pare tie Iubire reala?!? Tu ai impresia ca lui Hirstos ii face placere aceasta?!? Fii sigur ca o califica ca fiind o oribilitate.
      Informatia ce ti-am postat-o nu este de pe bloguri, Luc. Este cat se poate de veritabila.
      Ti-am mai spus ca “Sus” este mai populat decat crezi. De “Sus” ti se pot transmite multe. Iti explicasem cum poti sti cine iti vorbeste, repet: decanteaza bine informatia primita, trece-o prin filtrul Iubirii si vei putea recunaste adevarul de minciuna.
      Maria a spus de nenumarate ori ca biblia a fost trunchiata si modificata. Si nu o data a facut referire ci de mai multe ori. Ce vrei tu mai mult? Cine are intelepciune intelege perfect.
      Dureaza cam mult? De ce oare?!? Astepti ca “Dumnezeu” sa te elibereze? Ei bine, te anunt: nu o va face. De ce? Pentru ca nu vrea. Ii convine formula, altfel erai demult eliberat. Asculta-ma bine: omul trebuie sa se elibereze din interior de jugul acesta, de acest plan diavolesc pe care l-a asimilat in el. A primit un ajutor de nadejde. Hristos a venit sa te ajute, sa te reinvete Iubirea. Daca vei avea numai Iubirea in tine vei fi eliberat. Nu este vorba de o eliberare “in masa”, doar suferinta poate fi “in masa”. Schimbarea se produce din interior prin Iubire la fiecare persoana in parte, depinde de fiecare persoana. Deci reinvata sa iubesti fara jumatati de masura. Caci Iubirea veritabila este una completa.

      Ștergere
    38. Credinta pe care o sustii tu eu o stiu probabil dinaintea ta. De vreo 10 ani.
      Dar tu repeti aceleasi chestii si nu-mi raspunzi la intrebari.
      In primul rand, animalele sunt alte specii, nu rase. Si sunt mai jos pe scara evolutiei, deci omul e mai important.

      Deci raspunde-mi te rog punctual la intrebari:
      1. Daca Dumnezeu este perfect si este iubire, cum de a aparut imperfectiunea in creatia Lui? De unde a aparut raul?
      2. Dumnezeul adevarat, care este iubire, de ce nu a intervenit in acesti mii de ani de cand oamenii sunt sclavii Ocultei?
      3. Sfintii crestini cu cine au comunicat dintre cei de Sus?
      4. Duhul Sfant al Mariei, care o trimite la biserica in fiecare duminica, care o pune sa scrie acatiste si predici pe blog, sa laude icoanele si moastele, cine este?

      Filtrul iubirii de care tot pomenesti este relativ. Iubirea inseamna altceva pentru fiecare, dupa nivelul lui spiritual. Cei care fura, ucid sau fac orice fel de rau, cred ca sunt normali si fac ceea ce trebuie. Ei cred in Dumnezeu si cred ca ceea ce fac ei este bineplacut Lui.

      N-ai inteles nici chestia cu eliberarea. Eu n-am nevoie sa fiu eliberat ca tine. Iti pun deci intrebari, ca sa-mi raspunzi concret:
      1. Exista o lupta intre Fortele Luminii si Oculta, archonii, etc?
      2. Pamantul a ascensionat in 5D?
      3. Yaldabaoth, Dumnezeul cel rau, a fost invins?
      4. Cat mai dureaza pana cand sufletele de vibratie joasa vor dispare nesuportand vibratia tot mai ridicata a Mamei Gaia?

      Pentru ca atunci vom vedea care dintre noi are dreptate.



      Ștergere
    39. Specii si rase. Termenul de rasa exista si la animale, in cadrul unei specii avem rasa x, y sau z…Asa cum si la om avem specia umana care cuprine rasa alba, rosie, neagra, galbena… deci unde-i greseala?
      Ai spus: animalele mai putin evaluate decat omul care este mai important (ma gandesc ca la nivelul mental te-ai referit). Spune-mi, dar aceasta iti da tie dreptul sa le ucizi??? Mergand pe principiul tau, daca un om este mai putin evoluat decat altul, ai dreptul asupra lui pentru ca esti mai superior/important??? Chiar sa-i iei si viata??? Sau sa-i mananci copii??? Ti-am mai spus, animalele nu trebuie sa fie obiecte de uz pentru tine. Ele sunt fiinte ca si tine, ca mine…de ce sa le facem noi rau? Ca asa vrem noi sau ca asa avem noi pofte??? Renunta cu adevarat la pofte, scapa-te de acestea si nu vei mai dori sa ucizi ca sa mananci. Vei gasi alte variante convenabile care nu implica moartea vreunei fiinte.

      Setul I. Raspunsuri:

      1.Parca iti spunsesem inainte ca tu sa adresezi aceasta intrebare: renuntarea omului la Iubire (omul a ales dualitatea in locul Unului). Astfel omul a inceput sa aleaga dupa propria lui vointa. A impartit Adevarul in doua parti pe una adorand-o (masculin) iar pe cealalta condamnand-o ca fiind ceva rau (femininul). Traind in dualitate s-a creat handicapul. De aici se naste suferinta, boala mizreria, raul, etc. pentru ca omul in acest fel nu a mai putut cunoaste Tatal. Durerea naste din aceasta disperare.

      2. Pentru ca omul a ales intr-un fel anume care s-a dovedit deosebit de prost. Pentru orice fapta rea/alegere proasta exista o plata, pe care omul si-o ia cu varf si indesat. Ti-am mai scris ca omul trebuie sa se elibereze din interior de planul diavolesc pe care l-a asimilat in el. Totusi, a primit un ajutor de nadejde de la Tatal, care nu este putin crede-ma. Hristos a venit sa te ajute, sa te reinvete Iubirea caci ai uitat-o.

      3.Depinde de la caz la caz . Multi dintre “sfintii” declarati nu sunt sfinti si multi altii necunoscuti au fost sfinti cu adevarat.

      4.Cine are o misiune si-o indeplineste dar si atunci ramane la alegerea persoanei, caci in aceasta viata totul inseamna alegere din mai multe variante. Nimeni nu forteaza pe nimeni.

      Setul II. Raspunsuri:

      1. Sigur ca este. Este pe rol acum, aceasta lupta se da chiar si in tine, depinde de tine ce alegi. Este o chestiune de alegere. Precum va fi in viitor si microciparea. Tu alegi daca da sau nu.

      2. Nu. Nimeni nu face munca in locul nimanui. Stradania apartine fiecaruia.

      3. Hristos a fost trimis de Tatal. “Fariseii” aveau pe un altul ca tata demascat de Hristos, fara dar si poate. Depinde foarte mult de alegerea omului. Nimeni nu obliga pe nimeni.

      4. Pamantul nu are treaba asta. Amesteci lucrurile, spune-mi tu citesti new-age? Ti-am spus ca depinde fiecare ce alege.

      Ștergere
    40. Am scris zeci de randuri si tot nu ne prea intelegem.

      Cea mai mare parte din ceea ce spui e adevarat. Dar nu totul.
      Problema ta este ca crezi ca le stii pe toate si nu-i mai asculti deloc pe altii.
      Dar ai mereu de invatat, mai ales ca nu stii cu cine stai de vorba.

      Ai scris ca animalele sunt fiinte ca si oamenii dar apartin altor rase. De aceea te-am atentionat.

      N-am scris niciodata ca e bine sa ucidem animale. Iubirea exclude orice forma de rautate asupra oricarui alt suflet.

      Repet intrebarea 1: cum explici ca din ceva perfect a aparut ceva imperfect?
      Ai raspuns ca omul a renuntat la iubire. Pai asta era intrebarea: De ce? De ce omul, creat perfect, a devenit imperfect? Sau inaintea lui, alte suflete mai evoluate.
      2. Deci esti de acord ca mai important decat lupta cu Oculta este schimbarea omului in interior.
      3. Eu vorbeam de sfintii aia evoluati, care au comunicat deci cu cei buni de Sus. De ce acestia nu le-au spus sfintilor sa nu mai slujeasca Dumnezeului rau?
      4. Duhul sfant al Mariei de ce nu-i spune ca nu e acelasi cu Dumnezeul din biserica, acatiste, predici, icoane? Cum e blogul Adevarului Duhului Sfant daca Maria slujeste celui rau?

      Partea a doua. Deci lupta exista. Care e stadiul ei? Care e pasul urmator?
      Ti-am zis - ca sa vedem cine are dreptate.

      Si referitor la Pamant - tu nu crezi ca este o fiinta spirituala care evolueaza si care e compatibila doar cu sufletele cu o vibratie cel putin egala cu a ei?

      Ștergere
    41. Partea intai:

      1.Materia si lumina sunt doua parti ale aceleiasi realitati.Materia nu este altceva decat “surasul eternului.” Materia este lumina de vibratie mai joasa dar tot lumina este. Este diferita intensitatea dar este acelasi lucru. In perfectiunea sa materia trebuie sa fie imperfecta. Imperfectiune ce lasa loc unei continue cresteri. Asa fiind un flux, un curent viu. Daca totul ar fi perfect (materia) viata ar fi ca un lac statut dar in schimb, in realitate seamana cu un izvor care mereu se reinnoieste, se modifica, proaspat in eternitate.
      Ar mai fi de spus ca niciodata ceea ce tine de material (inclusiv relatiile dintre noi, oamenii) nu va fi perfect. Ceva mereu va scartai, se va inclina, se va rupe.Nu exista nici o viata omeneasca unde totul este perfect. Viata este un vis al Unului ce viseaza. In IMENSA SA compasiune EL a randuit lucrurile asa. Pentru ca negasind fericirea aici, cu toate ca inainte ai sperat, ai avut iluzia ca o vei avea, traind o mare dezamagire a unui vis infrant vei cauta fericirea (la care intim simti ca ai dreptul) in alta parte. Vei privi in alta directie.
      Aceasta este infinita Sa compasiune. Avand o viata asa-zis “perfecta”, Luc, ai fi multumit numai cu franturi de fericire nefiind motivat sa cauti in alta parte, sa ai sete de a descoperi chipul Sau. Sti tu o alta forma de compasiune mai mare decat aceasta? Pentru ca asa suntem “impinsi” sa-L cautam. Asa nu avem riscul de a ne multumi cu “firimituri” de adevar.
      Exista viata perfecta, este viata in sfintenie, in iluminare… dar pentru a ajunge aici trebuie renuntat la tot ce exista, la tot ce erai Tu inainte pentru a lasa loc Lui Dumnezru. Nu poti fi tu(mintea ta) si El in acelasi timp. Aici este alegerea. Esti dispus sa renunti la tot ce ai construit la nivel mental si sa te abandonezi vointei Sale sis a traiesti in “inima”? Doar atunci vei putea cunoaste. Restul sunt doar concepte. Deci omul a creat raul refuzand ceea ce ti-am scris mai sus.

      2. Lupta cu Oculta este incercarea de eliberare a omului din cusca in care a fost inchis de catre aceasta/acesti. Asta se poate intampla tinand cont de ce te-am scris mai sus. Eliberarea individuala este victoria impotriva acestora.

      3. Sfantul veritabil este cel care traieste in Adevar. Inseamna ca tu sa nu mai fi ci sa fie doar El. Astfel omul devine divin. Privind un astfel de om, “parfumul” pe care il emana in jurul sau, iubirea, viata devine un exemplu viu. Nu poti fi in prezenta unui astfel de “om nou” fara a fi profund miscat pana in cea mai adanca parte a fintei tale.
      Acestia (sfintii) traiesc in Adevar. Tot restul devine irelevant. Facand aceasta tu te eliberezi de orice control. Nu exista alta cale pentru a fi “smuls” din aceasta inchisoare. Panteonul divinitatilor rele sau bune au acelasi patron, se numeste temnicerul omului.Sa inteleaga cine vrea sa se trezeasca din “vis”.

      4. Maria, am certitudinea ca stie mai multe decat ne inchipuim insa spune doar atat cat putem noi duce. Eu ti-am mai spus ca unii pot manca doar “lapte” si altii pot manca “hrana tare”. Tu, Luc, unde te situezi, in ce categorie te afli?
      Intotdeauna experinenta spirituala este ceva intim, personal. Nu poate fi luat in imprumut de la altcineva. Trebuie sa fii inauntrul ei (a experientei). Ti-am mai spus nimeni nu face munca pentru tine. Nu astepta cadouri (ascensionari , de ex.), este un drum al renuntarilor la iluziile create si tinute in viata de tine cu atat de mult efort.

      Ștergere
    42. Partea a doua:

      1. Care este stadiul tau in primul rand? Ai ajuns unde trebuie?:)
      2. Pentru curiozitatea ta, Luc.
      Pamantul este una din cele 50 de planete din Univers salbatice, virgine in care viata musteste. Aici viata se prezinta in forma primordiala, bogata in diversitate, ca in putine alte locuri din Univers. Este asemeni unei celule, este vie- o celula a acestui imens corp care este Cosmosul. Tot ce este pe pamant in carne, in forma materiala este maxima expresie a ei (a planetei). Intr-un fel, fiintele care o populeaza sunt ca si fii ei.
      Exista punti care unesc mama de copii ei. Dar eu ti-am spuns mai inainte ca este o planeta salbatica, primordiala. Sufletele insa au un alt Tata si Mama. Deci, repet, intrebarea: ce este important pentru tine, care este scopul muncii tale pentru evolutie? Spiritul sau carnea? Pentru ca daca este spiritul trebuie sa renunti la “mama si la tatal tau lumesc pentru a putea cunoaste Imparatia”. Copii tind sa-si depaseasca parintii materiali pentru au calitatile si defectele (in forma potentiala) a ambilor parinti. Ei, copii, sunt mai bogati, au orizonturi mai inalte. Vechea lume a parintilor devine “stramta”, incomoda pentru ei. Deci tu te opresti aici sau nazuiesti spre alte orizonturi? Ai curajul de a taia “cordonul ombilical” ce te leaga de Aici? Tu decizi.
      Ti-a fost data libertatea de alegere. Nu da raspunderea aceasta altcuiva vreodata.

      Ștergere
    43. Tot nu mi-ai aspuns clar la intrebari. Asta e. O lasam asa.
      Dar ar fi interesant sa-mi care este sursa informatiilor tale. Si probabil ai sa-mi mai repeti ca treci orice informatie prin filtrul iubirii. Dar fiecare intelege altfel iubirea. Unii, din iubirea nemasurata pe care o au pentru copii, parinti, parteneri de viata, sunt in stare sa faca toate relele din lume. Si sunt chiar convinsi ca fac ceea ce trebuie.

      Fericirea nu provoaca nevoia de imperfectiune. Chiar daca totul e perfect, poti sa cauti mereu ceva nou si interesant.

      Cine comunica cu Cerul si trebuie sa transmita mai departe primeste mesaje foarte clare, fara greseli si fara dubii.

      Tu esti cum sunt cei de la Martorii lui Iehova care vin la usa si intreaba sagalnic si atotstiutori: "De ce nu vrei sa te mantuiesti, omule?" Crezand ca ei detin Adevarul si cei ai casei sunt niste nestiutori adormiti.

      Ștergere
    44. Sursa: "Dumnezeul Necunoscut"

      Ștergere
    45. Vezi cum nu mai esti doar iubire?

      Ștergere
    46. Luc te inseli, nu interpreta in felul acesta, din contra!!!:) Iti spun asa: "Cine cauta gaseste"!!!

      Ștergere
    47. Nu interpretez, se simte energia cuvintelor.
      Unii au gasit deja, altii mai cauta.
      Doamne-ajuta la cautare:)

      Ștergere
  20. Ne-ati bagat in plin Matrix.Aflam ca mintea pe care o avem e de rau si trebuie sa iesim din ea pentru o fericire perpetua.Bine,nimic nou,stim de la asiatici ca trebuie sa meditam si sa ne detasam de material.Crestinismul o spune totusi intr-un mod mai bland,mai apropiat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, trebuie sa iesi din minte. Pentru ca mintea cauzeaza scenarii felurite. Multe din ele chiar ireale, chiar otravite, care declanseaza dezastre in tine si in actiunile tale. Smechera mintea asta. Asa a patit si acela care zilele trecute a incercat sa se sinucida.

      Ștergere
    2. Anonim3 martie 2017, 20:12,VEI ARDE IN FOCUL VESNIC :) AM SPUS INTR-UN MOD BLAND,APROPIAT
      DOAMNE MARE TI-E GRADINA SI MULTI SAR GARDUL....

      Ștergere
  21. 20:12, daca ai face tot ce spune fiecare 'initiat'(!) de pe acest blog, chiar si Matrix ramane in urma. In condtiile in care chiar si ei se contrazic reciproc, astfel creandu-ti multiple angoase metafizice (!), atunci, punerea in aplicare a tuturor teoriilor acestora te trimite direct in singurul loc unde fiecare poate avea pretentia ca este oricine…
    Asa ca, mintea (de fapt, creierul) pe care o avem nu este de rau, cum spui tu ironic, pe buna dreptate, ci doar insuficient exploatata !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nimic nu ai inteles. Fiintare placuta in lumea materiei Anonim3 martie 2017, 21:47. Esti "pe drumul bun".

      Ștergere
    2. 12:52, 'Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia' !
      Poate ca, prin tot ce spun il provoc pe unul sau pe altul si ma amuz pe seama voastra, dar tu dai cu aroganta 'verdicte' persoanelor despre care habar n-ai cine sunt ‘cu adevarat’, tocmai pt. ca, in comparatie cu tine, acestea au intelepciunea sa nu pretinda nimic despre ele ca ar fi sau ca ar sti…daca, eventual, ma intelegi ce zic. Dupa suficienta discursului tau, ma indoiesc insa.

      Ștergere
    3. Hm. Te amuzi pe seama noastra... nu ne crede tu atat de mici si tu atat de sus. Daca vrei sa faci pe pedagoga, iti lipseste darul.

      Ștergere
    4. 13:41, eu nu cred despre voi nimic mai mult decat lasati voi sa se vada si decat demonstrati...
      De ex., raspunsul tau complet paralel, ca sa nu spun cretin, raportat la ce am spus eu. N-are absolut nici o legatura. Si acum eu ce sa cred ? Ca esti desteapta, cand…"unde dai si unde crapa" ? !
      Chestia cu 'pedagoga' (!) este absolutul noptii mintii...

      Apropo…ca tot spui 'nu ne crede tu atat de mici' (nu, nu va cred, chiar sunteti !!!), se spune: iti lipseste "harul", nu...darul ! (suckers)

      Ștergere
    5. Anonim5 martie 2017, 21:06, cu ce scop provoci tu pe unul si pe altul? Un raspuns?

      Ștergere
    6. Draga mea 21:06 a fi profesor este un lucru deosebit. A fi un profesor bun inseamna sa ai darul transmiterii informatiei. Este corecta exprimarea. A sti cum sa explici pentru ca altii sa inteleaga si sa asimileze este un lucru pretentios. Nu oricine poate.

      Ștergere
    7. Chiar asa 21:06? Ce nume "special" ai. Daca tu crezi ca acest cuvant sucker te defineste, este ok. Ar mai fi o completare, acela de troll.

      Ștergere
    8. 22:43, eu (nu sunt o 'ea') nu doresc sa fac pe profesorul cu nimeni, dar nici sa fac pe prostul daca nu sunt..
      Explicatia ta, prin care faci 'teoria profesoratului’, chiar daca initial politicoasa, totusi, fiind pt. nivelul copiilor sau retarzilor (eu neincadrandu-ma in niciuna dintre acestea si nici dovedind acest lucru), devine chiar jenanta…
      Daca chiar vrei sa intelegi de ce am folosit “har” si nu “dar”, atunci studiaza putina semantica si ai sa intelegi (sper) de ce asa este corect in acest context.
      Cand intervii sa dai un raspuns cuiva, este indicat sa cunosti macar un minim istoric al postarilor persoanelor in cauza, pt. ca, in caz contrar, poti crea efectul…nucii in perete !
      Chiar daca nu se refera la tine, ci la cei asemenea celor care au generat mesajul 21:06, vreau sa-ti mai spun o constatare:
      Prostului, oricat i-ai argumenta un lucru si in ciuda oricarei evidente, continua sa tina ‘coada’ sus si sa considere ca numai el are dreptate, sa vorbeasca ‘paralel’ cu tine, sa te infrunte cu tupeu (singurul excedentar, in lipsa inteligentei si bunului-simt), pe principiul “cea mai buna aparare este atacul”, neintelegand de ce astfel nu este niciodata valorizat de catre societate, ramanand macinat de propriile frustrari si privind cu neputinta si invidie la cei asemena carora nu vor fi niciodata.
      In concluzie, este bine sa-l ocolesti pe motiv ca “daca te bagi in troaca, te mananca porcii”, iar atunci cand, cu tupeul de care mentionam, indraznesc sa-ti ‘sara la gat’, este indicat sa le dai peste bot si sa-i ‘trimiti’ acolo unde le este locul: in anonimatul ‘intelectual’ care i-a consacrat !

      Ștergere
    9. Anonim6 martie 2017, 21:29, nu te crede superioara caci nu esti. Superioritatea pe care crezi ca o ai este doar una aparenta. Este o superioritate de concepte; concepte care sunt interesante intr-o discutie "inteligenta" la un "bairam". Acumularea de informatie (mintea) nu aduce efectiv nici o bogatie consistenta pentru o persoana. Este doar un "lustru" superficial. Iesi din minte si stai in trairi (senzatii reale)astfel vei inceta sa preamaresti importata notiunilor. Atentie, a nu face din acumularea de notiuni o "religie personala".

      Ștergere
    10. 02:45, astora care vorbesc 'paralel' cu orice le-ai spune, ca sa nu le dau eu diagnosticul, nu pot decat sa le spun sa se intoarca in salonul de unde au iesit fara bilet de voie.
      chiar daca eu nu am pretins niciodata ca sunt 'superior' cuiva, totusi, te las pe tine sa o faci...dar cu altii. pt. mine nu prezinti niciun interes, asa ca nici n-am sa-ti argumentez de ce.

      Ștergere
  22. Voi incerca sa raspund, astfel incat sa nu va deranjez Ego-ul,anonimilor 00/36 si 09,36.
    Din starea mea pot sa vad STRALUCIREA fiecareei persoane cu care comunic.Pot spune ca multi, chiar prea multi au aceasta Stralucire invaluita in mrejele stapanului EGO,care nu le permite sa se manifeste in adevarata lor Lumina.
    Din starea mea,dorintele mele se manifesta aproape instantaneu iar asta nu este intotdeauna placut pentru mine, fiindca daca sunt prinsa in vibratii joase din cauza problemelor de serviciu,familiale,si nu sunt atenta la gandurile,vorbele mele,manifestarea acestora in plan fizic nu-i prea placuta.Ma lovesc de propriile creatii.
    Cam atat pot sa spun,restul face parte din misiune care nu trebuie spusa.

    Intentia mea nu este sa spun Cine Sunt Eu si ce pot face,ci sa va fac pe voi sa va descoperiti CINE SUNTETI VOI!
    Descoperiti IUBIREA din interior,pentru ca Iubirea este aripa pe care Dumnezeu ne-a dat-o pentru a ajunge la EL.

    Anonim 09/36, tu vezi in mine "nimic",eu vad in tine TOTUL,dar trebuie sa vezi si tu! Cand te vei vedea pe tine ii vei vedea si pe ceilalti.Da, uneori este infricosator(pentru minte) ceea ce vezi,dar credinta ca poti ajunge la inima "si acelora" care si-au zavorat-o te face puternic.
    Eu cred in voi,si vad in interiorul vostru FRUMOSUL!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Didona, se pare ca esti atat de orbita de stralucirea fiintei tale incat nu vezi cat de sus sunt altii fata de tine.
      Raspunde-mi doar atat: Dumnezeul religiei crestine este Dumnezeul adevarat?

      Ștergere
  23. E posibi ca acel El sa fie Dumnezeu sau altcineva insa cutremurele devastatoare ca si razboaiele ciumele etc sint si ele o forma a judecatii lui Dumnezeu cit si un efect al unei cauze.
    Nu trebuie musai ca un om sa vada sau sa astepte beneficii imediate ulterioare cita vreme le vede Dumnezeu si altii care pot.
    Deja ar trebui sa fim familiarizati cu faptul ca multe din profetiile care ajung sa fie cunoscute de multa lume sa aibe un.caracter cifrat care va fi descoperit dupa un interval.
    Asa si aici trebuie doar sa tinem mi.te iar cei inspirati vor corela i.formatia cu contextul necesar iar cei neinspirati fie nu le e destinat acum.accesul la acea intelegere fie trebuie sa nu faca nimic deosebit. ci doar sa "rabde pina la sfirsit " indiferent cind ar fi.
    Sint Mihai35 si sint de acord cu D in sensul ca ceea ce este bun la noi cit si identitatea noastra spirituala este comuna cu aceeasi parte care se afla in dumnezeire.
    Sa zicem ca daca Iisus prin fsptul ca a fost creat si cu o parte necreata dedublata atunci si noi prin partile bune comune sintem tot dedublari partiale ..ca o diviziune celulara dar doar cu o anumita specializare particulara dupa care se va putea completa cu alte specializari atit cit e posibil si stabilit.
    In Isaia 41 e un context profetic care surprinde un conflict teologic intre Dumnezeu nerecunoscut de oameni si un grup de pretinsi profeti iar in subsidiar Dumnezeu numeste profetii dumnezei asa cum si in Apocalipsa Iisus numeste ingeri liderii bisericilor respective.
    In alt context trupul fizic al lui Iisus e numit inger iar in 2Macabei 2.4-11 e un context in care ni se promite o teofanie numita slava a lui Dumnezeu care se va arata in ochii tuturor popoarelor fiind date pt edificare doua exemple in care Dumnezeu a mai luat temporar forma vizibila omeneasca fiind vazuta de cite o singura persoana ( Solomon si Moise) dar si inca doua indicii de recunoastere dintre care unul temporal inteles de cei care au acces la tainele eschatologiei.
    Eu sint sigur ca aceste cifre 23 24 25 si 28 au legatura cu aceasta teofanie surpriza care va apare discret in Bucovina dar se va vesti a doua zi lumii din si in Ierusalim. Atunci va fi si acea zi mare de care zicea Arsenie Boca dar nu.numai. Luna viitoare.
    Posibil.28 sa fie in alta luna nu in cea cu zilele succesive si sa fie vb de doua lucruri diferite ambele eschatologice a caror iminenta va fi anuntata si apoi contestata de multi.

    RăspundețiȘtergere
  24. Anonim 22/20,raspunsul meu este;ai auzit despre Inteligenta Artificiala?
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mare adevar ai scris D. Raspunsul tau este corect.

      Ștergere
  25. Didona, nu mai crede tot ce citesti pe bloguri.
    Pe 14 noiembrie scriai ca in 28 de zile vor fi mari schimbari la nivel mondial.
    ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 8 martie 2017, 22:16, daca vrei o dovada: pe data de 11.12.2016 (28 zile din 14.11.2016) am avut alegeri parlamentare in Romania. Nu a castigat Oculta Mondiala aceste alegeri in Romania, cu toata stradania lui Iohannis si a PNL+USR. Deci un semn al slabirii puterii Ocultei Mondiale s-a vazut chiar si in Romania. Faptul ca Oculta "o ia la vale" este o schimbare la nivel mondial si este in bine.

      Ștergere
    2. Vrei sa spui ca Iohannis, PNL-ul si USR-ul sunt Oculta Mondiala, demonii planetei, iar PSD-ul lui Dragnea sunt ingerii lui Dumnezeu?
      Cu adevarat schimbari mondiale fenomenale:)

      Ștergere
    3. Sunt pioni ai Ocultei Mondiale. O tentacula. Nu pretind ca Dragnea sau PSD sunt "íngerii lui Dumnezeu" dar nu sunt parte din acela Monstru numit Oculta Mondiala comparativ cu ceilalti. Intr-o zi vei intelege.

      Ștergere
    4. Se pare ca ai citit prea mult new-age.
      N-ai inteles nimic din rostul lumii asteia.

      Ștergere
    5. Este punctul tau de vedere. Nu inseamna ca este cel corect,Anonimule. Ca sa intelegi: nu toata lumea care are o parere diferita decat a ta citeste new-age. Esti grabit sa tragi concluzii.

      Ștergere
    6. Esti naiva sa crezi ca pentru Oculta Mondiala conteaza rezultatul unor alegeri.
      Crezi ca pentru ei are vreo importanta ce partid e la putere in nu stiu ce tara?

      Pe de alta parte, te intreb: crezi ca Dumnezeu e neputincios in fata ei?
      Sau nu-i mai iubeste pe oameni?

      Oculta sau cum ii mai ziceti voi se foloseste de oameni si se hraneste cu suferinta lor pentru ca ii este ingaduit de la Dumnezeu sa faca asta.
      Pentru ca cei care sufera merita sa sufere. Foarte putini sufera pentru ca au ales ei sa vina aici.
      Pe toate blogurile e indemn la lupta impotriva Cabalei.
      Schimbarea trebuie sa inceapa insa in sufletul fiecaruia.

      Luc.

      Ștergere
    7. Tocmai Luc, conteaza foarte mult, pentru ca in felul acesta sunt introbite tari si oameni. In felul acesta sunt pradate si colonizate economic tari. Mai este un pic si vor propune microciparea (aici este miza cea mai mare pentru Oculta). Ce vei face, o accepti? Dumnezeu lasa omul in voia mintii sale. Prin microcipare omul nu mai are vreo sansa de schimbare. Va deveni un sclav cu acte in regula.

      Ștergere